Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157
bubbles
Ziua pupic.gif hug.gif Nu stiam unde disparusesi unsure.gif give_rose.gif
ganesha
Ordine in beci... tot ma fac ca uit, de ce tre' sa-mi amintesti ca se mai face si asa ceva? lol.gif lol.gif lol.gif Eu dupa inundatie am facut curat, dar am lasat toate aiurea, nu le-am mai pus la locurile lor... In fiecare zi imi propun, da' ma fura necheful lol.gif

Spor la treaba! give_rose.gif
dany
Andreea hug.gif . Tu ce mai faci ? Merge cu WW ?

A. , daca ai stii de cand ma tot tin si eu sa fac ordine )).gif
bubbles
Merge cat de cat .. Mi-e mai greu cand am de invatat ca as da iama in dulce blink.gif .nu stiu de ce unsure.gif .Azi am mancat cat de cat acceptabil .Pun meniul mai tarziu pupic.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 23-01-2008, 09:48 AM) *

Mai ai mult din placinta aia , Lavi ? Du-o la munca sa te scape colegii de ea blum.gif hug.gif

Asa e , Irina , nu aveti tot ce avem noi aici darrrr aveti muraturile alea bune facute in casa si pentru mine astea fac toti banii . Voua poate vi se pare ciudat ca ma bucur cand gasesc asa ceva .

Nu o duc ca e a barbatului, cum eu nu fac si-i face maica-sa odata la nu stiu cat timp...nu pot sa-l pagubesc. Si nu a fost decat o tava....mai e 3/4 dintr-un rand.

Am avut o zi teribila la servici...pe la 11.30 am luat si eu micul dejun...dupa cafeaua de dimineata....

Acasa sunt cu copilul care acum m-a "invoit" pentru cateva minute de la activitati. M-a ajutata in schimb sa spal la bai...ea chiuvetele, eu wc-urile... yahoo.gif

Cred ca incep sa ma impac cu greutatea asta...adevarul e ca nu arat rau...dar daca as face sport sa intaresc burta si spatele..ar fi mai bine...

Buey, in leg cu muraturile...cumpara frate niste rosii necoapte, pune sare in apa, fierbe-o, daca vrei aflu proportiile, nu stiu ce se mai pune de arome...si gata , le faci in casa...ca doar si aici tot in casa le puneai...
Da-mi de stire daca te intereseaza proportiile ca intreb pe mama....
May
Chiar la asta ma gandeam si eu, cum zice si axe, pune-te fata draga si fa-le tu ca trebuie sa iasa ca alea din tara blum.gif pupic.gif
Amazoana
"Spalat, calcat, ordine in beci" DOAR ATAT??????? blink.gif si mai poti? pupic.gif
dany
Lavi , May , daca as gasi gogonele ( rosii necoapte ) aici as face . Normal ca si eu m-am gandit dar ... de unde ?

Mai pot , Mada , mai pot ca daca nu fac eu nu vine nimeni sa-mi faca hug.gif
julyalina
pupic.gif pai atunci spor la treburi hug.gif
am trecut si eu in fuga pe aici ... apropo.... la toamna spune si-ti trimitem prin posta un colet cu rosuii verzi sa-ti pui muraturi . astea cred ca merg trimise blink.gif
dany
hug.gif canarul galbior hug.gif

Ma gandeam si eu sa cer gogonele de acasa dar cand ma gandesc cat costa transportul mi se face rau . Saru-mana pentru intentie pupic.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 24-01-2008, 12:14 PM) *

Lavi , May , daca as gasi gogonele ( rosii necoapte ) aici as face . Normal ca si eu m-am gandit dar ... de unde ?

Pe mine ma ajuta iubi in prezent...dar dupa ce pleaca mad.gif pica iar toate pe capul meu.
Ai program aglomerat si azi?
anca veselie
neatza duamna harnicutza pupic.gif
dany
Si pe mine ma ajuta al meu dar saptamana asta e de noapte asa ca are liber de la ajutorul in casa smile.gif .

Azi am program mai lejer : spalat lenjeria de pat ca am schimbat-o ieri dupa-masa , mers un pic la cumparaturi cu bicicleta ( daca se opreste ploaia ) si dupa-masa la medic ......

pupic.gif Ancu si iti multumesc de vizita
Amazoana
Medic? Ai probleme de sanatate?
Eu de abia astept sa ating patul..... sad.gif
dany
E, si eu ca babele .... vizite dese pe la medici ...
bubbles
Neata salut.gif pupic.gif .Ce mai faci bun de mancare? smile.gif
stardust
Eventual de proba poti sa incerci cu rosiile alea mici, cherry tomatoes. Eu imi iau de la Aldi cu 5 EUR un pomisor din ala.
dany
Andreea , azi avem spaghetti in program : Dirk va avea si carne tocata in sos , eu nu smile.gif

Sorana , ma gandeam sa pun eu rosii in gradina ( tot la cherry tomaten ma gandeam ) si cand sunt verzi sa le culeg si sa le pun la murat . Dar ele se fac vara .....oare are ceva daca le pun atunci in borcane ? Cred ca nu ....sau ? La noi la Aldi n-am vazut pomisori wacko.gif . Sau poate n-am fost eu atenta .
stardust
CITAT(danyhoney @ 24-01-2008, 11:25 AM) *

Andreea , azi avem spaghetti in program : Dirk va avea si carne tocata in sos , eu nu smile.gif

Sorana , ma gandeam sa pun eu rosii in gradina ( tot la cherry tomaten ma gandeam ) si cand sunt verzi sa le culeg si sa le pun la murat . Dar ele se fac vara .....oare are ceva daca le pun atunci in borcane ? Cred ca nu ....sau ? La noi la Aldi n-am vazut pomisori wacko.gif . Sau poate n-am fost eu atenta .

Cand a fost bunica aici in august a plantat pomisorii in ghiece afara dar au murit. Poate cei de la magazin nu sunt facuti sa reziste afara. Ce e foarte posibil e ca nu stiu eu sa am grija de ei, nu stiu daca trebuie pusi la soare sau la umbra, nu ma pricep. Pomisorii mei s-au uscat dar sunt tot acolo in ghiveci (de fapt, acum mi-am amintit de ei )).gif ), o sa te anunt daca vor reinvia blink.gif Cred ca totusi trebuia sa le fi facut si eu ceva, poate sa tai din tulpina cand s-a uscat sau cine stie ce.

Cred ca nu e greu de gasit mai multe informatii pe net in caz ca vrei sa te apuci de gradinarit. Daca gasesti mai multe info sa-mi spui si mie te rog.

Eu nu am fost foarte incantata de pomisorii mei. Rosiile din pomisori nu erau la fel de gustoase ca cele din magazin, probabil ca nu le culegeam la momentul ideal: ale mele erau ori prea dulci si mai si crapau, ori erau prea tari.

Pe mine m-a apucat pofta de niste rosii ce le aveau bunicii mei in gradina. Nu stiu cum se numesc, erau imense, grase si foarte carnoase. tomato.gif
dany
)).gif Stiu la ce rosii te referi mari si carnoase . Mamaaaaa si aveau un gust buuuuuun rau !! Gust de rosii adevarate !

Eu am mai pus rosii pana acum si s-au facut dar am luat plante de rosii ( de la Penny au fost bune ) si le-am pus la loc cu soare . Cica atunci cand incep sa dea floricelele trebuie rupte celelalte ramuri mai subtirele de langa ele . Asa au loc sa se dezvolte mai bine ....

Incearca sa pui ghiveciul cu rosii undeva la soare , taie ce e uscat ( aproape de la pamant ) si ia-ti niste ingrasamant pentru rosii .... Nu stiu daca ai sanse sa-si revina ( au stat iarna afara si poate au inghetat ) dar merita sa incerci . In primavara poti lua seminte de rosii , le pui in ghivece mici cu destul pamant in casa , la caldura ( am facut si asa si au iesit ) . Cand s-au facut plantele , le muti in ghivece mai mari si le dai afara la soare . Ai grija sa le uzi in fiecare seara ( daca peste zi e soare ) .

Hai ca ne facem gradinarese lol.gif
stardust
Am impresia ca o sa raman cu rosiile cumparate )).gif
dany
)).gif )).gif
Incearca cu plantele de la Penny .... sigur nu dai gres
dany
sad.gif sad.gif M-au sunat de la medicul de familie ca nu ma pot primi azi . E plecata doctorita la o urgenta si nu se stie cand se intoarce sad.gif . Si vroiam neaparat sa ajung azi doh.gif sad.gif
michelle
Dany, sper ca nu e nimic grav hug.gif
dany
Si inca o veste rea : m-am cantarit azi si ..... nimic -nimic !!! Nu s-a miscat deloc cantarul sad.gif

CITAT(michelle @ 24-01-2008, 01:11 PM) *

Dany, sper ca nu e nimic grav hug.gif

Tocmai de asta vroiam sa ajung acolo ....sa vad ce - si- cum .
axe10
CITAT(danyhoney @ 24-01-2008, 10:14 AM) *

Vezi ca ti-a trecut prin cap sa pui in gradina....trimitem macar seminte de rosii...dar trebuie sa faci rasad intai. Si de copt se coc mai prin august....asa ca la bunica-mea.

Si cu kg...lasa ca mai e pana sambata. Eu am renuntat sa mai cantaresc pana nu ma linistesc....am prea multa treaba, ma obosesc si atunci ma apuca foamea. Am grija insa sa nu o iau razna. AZI DE EX AM MANCAT:iaurt de baut cu wasa,apoi o felie de paine cu una cu sunca de curcan si branza diet...si aum un covrig brasovean.... blum.gif ...acum...nu stiu ce mai urmeaza acasa....poate niste paste si eu...ce o sa vrea copilul.
dany
Seminte de rosii gasesc si aici dar cred ca mai bine ma bag sa cumpar plante . Asa nu mai am treaba cu rasadul si le pot pune direct in gradina . Plantele sunt cam 15-20 cm crescute deja in magazine ( cand apar ) . Sa o intrebi pe mama ta cum pune gogonelele , da ? pupic.gif

Ce-ti mai face copilu` ? Am vazut ca a fost harnicutza naughty.gif
May
Nici nu m-am gandit ca nu gasesti rosii verzi wacko.gif. Lasa ca iti faci recolta in curte grin.gif. Pe mine m-a apucat pofta de varza rosie murata, cred ca ma interesez zilele astea sa bag un butoias rolleyes.gif

Am dat o tura prin magazine ( o tura de cateva ore devil.gif) si normal ca atunci cand imi bate vantul prin portofel gasesc cele mai frumoase haine la jumatate de pret doh.gif doh.gif doh.gif. Mi-am luat totusi o bluza si o camasa cool.gif

Naspa cu doctorul, sper sa ajungi cat mai curand hug.gif
dany
Si eu vreau sa pun varza dar intai sa gasesc butoi )).gif

Sa porti cu placere ce ti-ai cumparat hug.gif
dany
Se pare ca saptamana asta nu dau nici macar 100 gr jos sad.gif sad.gif si nu stiu de ce doh.gif .
Poate am mai mult noroc saptamana viitoare ...
otilici
Buna ziua Dany! floare.gif
Da-l incolo de cantar,ignora-l ca poate asa se misca de ciuda )).gif .Ia si tu centimetrul,ca la mine asta imi zambeste de numa,si cantarul meu e puturos rau )).gif
Multa sanatate iti doresc pupic.gif
dany
L-as ignora eu , Oti dar ... nu prea pot )).gif
Ce mai faci tu ? Ce-ti mai face marele blond ?

Stii ce beau acum ? O supa din aia de care ti-am zis si tie naughty.gif . Face tare bine ca e cam frig si inca nu vreau sa dau drumul la centrala ...
bubbles
Neata yahoo.gif .Lasa cantarul .. nu te amara din cauza lui hug.gif .Poate nu e bun grin.gif Eu ieri am facut ciorba de ciolan si am mancat si eu binenteles )).gif
dany
CITAT(bubbles @ 25-01-2008, 09:54 AM) *

Neata yahoo.gif .Lasa cantarul .. nu te amara din cauza lui hug.gif .Poate nu e bun grin.gif Eu ieri am facut ciorba de ciolan si am mancat si eu binenteles )).gif

Si iar ai sarit peste puncte , nu ? blum.gif
otilici
Sa-ti fie de bine supa,Dany smile.gif .Norbi e bine,nu sta locului o clipa,numai dupa el trebuie sa fiu cu ochii.Cand lucrez am ochi si la spate )).gif ,is buna de soacra deja lol.gif
Te pupam pupic.gif
stardust
Eu inca nu m-am cantarit pentru ca mi-e frica sa nu fiu dezamagita si sa-mi pierd motivatia (oricum, am inceput doar de trei zile grin.gif , vorbesc de parca nu m-as fi cantarit de cel putin doua luni )).gif ).

Total off topic: Dany, nu te faci blonda?
otilici
Ce mai gatiti fetelor?Ca eu am niste carne de porc in frigider si nu mai stiu ce sa gatesc din ea...nu prea ingrasacios.
bubbles
Am sarit binenteles )).gif dar mi-am calculat cate mai am voie pana marti cand e o sapt in capat si am 18.5 pe zi yahoo.gif ca am avut restante de zilele trecute )).gif .Acum stau si ma uit la Fritz .. poate poate vb si cu mine dry.gif
stardust
CITAT(otilici @ 25-01-2008, 09:58 AM) *

Ce mai gatiti fetelor?Ca eu am niste carne de porc in frigider si nu mai stiu ce sa gatesc din ea...nu prea ingrasacios.

Mie-mi place mult carnea de porc la cuptor facuta cu multa ceapa. Gatesti de dieta? Chiar, ce ai mancat ieri? rolleyes.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 24-01-2008, 02:59 PM) *

Seminte de rosii gasesc si aici dar cred ca mai bine ma bag sa cumpar plante . Asa nu mai am treaba cu rasadul si le pot pune direct in gradina . Plantele sunt cam 15-20 cm crescute deja in magazine ( cand apar ) . Sa o intrebi pe mama ta cum pune gogonelele , da ? pupic.gif

Ce-ti mai face copilu` ? Am vazut ca a fost harnicutza naughty.gif

O sa o intreb imediar cum vorbesc cu ea...ca eu nu pun muraturi deloc. Bine, nici nu prea mananca al meu asa ca nu are rost...iau de la mama sau de la soacra-mea cand imi este pofta.

Alexia m-a suparat dimineata ca a venit sa o pieptan si a aruncat cu obiectul muncii drept in fruntea mea....era cat pe ce sa-mi dea in ochi. I-am tras o scatoalca la fund....oricum nu a simtit-o ca era imbracata deja, i-am facut observatie ca putea sa ma loveasca in ochi si am plans putin amndoua. Si-a cerut scuze si ne-am impacat. Nu o sa mai faca...

Eu am tot incercat sa-mi setez conexiunea wireless cu laptopul , dar F si-a bagat mainile si nu stiu ce dreaq a facut ca nu reusesc deloc. Asa ca folosesc tot pc-ul pt internet. Azi sunt dupa masa la servici ca am treaba multa si ne inghesuim toti 4 din colectiv pe 2 pc...de aia mi-am luat ieri laptopul la servici....si imi trebuie liniste pt concentrare max....asa ca am facut schimb de tura.

Lasa-l incolo de cantar....

M-am urcat si eu pe el dimineata, daca tot am fost acasa...si am 200g minus...dar nu numar....

hug.gif

CITAT(otilici @ 25-01-2008, 10:58 AM) *

Cam greu de porc si nu ingrasacios...nu ai zis ce fel de carne ai....eu de la un timp de porc nu cumpar decat muschiuleti din aia lungi sau file....
dany
CITAT(otilici @ 25-01-2008, 09:57 AM) *

Sa-ti fie de bine supa,Dany smile.gif .Norbi e bine,nu sta locului o clipa,numai dupa el trebuie sa fiu cu ochii.Cand lucrez am ochi si la spate )).gif ,is buna de soacra deja lol.gif
Te pupam pupic.gif

lol.gif lol.gif
CITAT(stardust @ 25-01-2008, 09:58 AM) *

Eu inca nu m-am cantarit pentru ca mi-e frica sa nu fiu dezamagita si sa-mi pierd motivatia (oricum, am inceput doar de trei zile grin.gif , vorbesc de parca nu m-as fi cantarit de cel putin doua luni )).gif ).

Total off topic: [b]Dany
, nu te faci blonda?[/b]

Ce-ti veni ? Sunt eu blonda destul ...cateodata )).gif . Am fost acum vreo 7 ani blonda ( poate scaneaza al meu o poza sa va arat ) . Dar , apropo de asta : aseara am vazut o tipa la TV si tare mi-a placut cum avea parul : blonda )).gif cu ceva suvite groase satene pe parti ( ca un breton ) ...

CITAT(otilici @ 25-01-2008, 09:58 AM) *

Eu mananc scoici cu usturoi azi cheer.gif
axe10
Ieri nu am mancat carne aproape deloc...in afara de 2 felii de sunca de curcan...doar fara carne...am facut pe seara niste paste cu sos facut din rosii cubuletze, usturoi, condimente si dovlecei cubuletze....a iesit f bun, a mancat si Alexia cu toate ca imi ceruse sa-i fac cu lapte....

Azi nu gatesc ca mai sunt cateva chestii prin frigider si Alexia a zis ca-i spune lui F sa cumpere shaorma pt ei....eu ma descurc!
dany
Oti , daca e carne slaba de porc ori o faci pe gratar ori o faci la cuptor intr-o forma in care pui ceva legume , usturoi , faci un pic de supa si o pui peste .... Va iesi carnea fiarta dar cu un pireu de cartofi sau cu orez langa eu zic ca e buna .

CITAT(axe10 @ 25-01-2008, 10:07 AM) *

Ieri nu am mancat carne aproape deloc...in afara de 2 felii de sunca de curcan...doar fara carne...am facut pe seara niste paste cu sos facut din rosii cubuletze, usturoi, condimente si dovlecei cubuletze....a iesit f bun, a mancat si Alexia cu toate ca imi ceruse sa-i fac cu lapte....

)).gif Si eu la fel cu diferenta ca am avut 3 felii de sunca de curcan care au avut 0,5 p . Seara spaghetti )).gif
stardust
Cred ca am vazut o poza cu tine blonda, cu parul scurt. Sau nu erai blonda acolo? blushing.gif
Eu nu ma gandeam la blondul ala clasic, galbui, ci ceva mai modern, nisipiu sau miere (mai cald).
dany
CITAT(stardust @ 25-01-2008, 10:13 AM) *

Cred ca am vazut o poza cu tine blonda, cu parul scurt. Sau nu erai blonda acolo? blushing.gif
Eu nu ma gandeam la blondul ala clasic, galbui, ci ceva mai modern, nisipiu sau miere (mai cald).

Nu eram eu ....adica nu la mine ai vazut . Cum am zis : am avut parul blond acum 7 ani si de atunci doar satena sau roscata am fost . Si cu parul lung mereu pana anul trecut in septembrie ...

Darrrrrr.....parca-parca m-ai facut sa ma bata un gand lol.gif Sa vad cand ma va tine portofelul grin.gif
otilici
Eu aseara am gatit baietilor piept de pui rulat,umplut cu ciuperci si cascaval ras,apoi dat prin ou si faina.Eu am mancat doar unul ca avea prea multe ingrediente periculoase,dar baietilor le-a placut tare mult.Data viitoare fac doare pieptul de pui umplut si dat la cuptor,fara prajeala,ou si faina rolleyes.gif ,iese mult mai dietetic.
Carne de porc la cuptor am facut luni,parca nu as face la fel,desi ne-a placut...Am uitat sa zic,muschi am si eu,nu prea folosesc alte chestii ingrasacioase de la porc grin.gif ,si asta il fac la gratar sau la cuptor de obicei.
axe10
[/quote]

)).gif Si eu la fel cu diferenta ca am avut 3 felii de sunca de curcan care au avut 0,5 p . Seara spaghetti )).gif
[/quote]

Eu habar nu am ce punctaj au ca le-am luat feliate de la supermarket...dar cum nu numar...ca sa vad daca ma pot tine la mancare...never mind...

Buey, sa stii ca chiar mi-au placut pastele alea...vazusem o reteta pe culinar, dar erau paste facute in casa si aveau si vinete , nu numai dovlecei....

CITAT(otilici @ 25-01-2008, 11:19 AM) *

Carne de porc la cuptor am facut luni,parca nu as face la fel,desi ne-a placut...Am uitat sa zic,muschi am si eu,nu prea folosesc alte chestii ingrasacioase de la porc grin.gif ,si asta il fac la gratar sau la cuptor de obicei.

Prea multe nu prea ai ce sa faci din el....doar sa schimbi condimentele....
otilici
Atunci cred ca fac iar la cuptor,cu paste alaturi.

In timp ce scriam mesajul de pe pagina anterioara Norbi a adus victorios din camara un pachet mare de biscuiti si l-a imprastiat in spatele meu,asa se mai grabea sa-i imprastie si sa-i sfarme pe covor,satisfactie maxima doh.gif devil.gif .Cu ocazia asta am dat cu aspiratorul in toata casa wacko.gif (nu ca n-as face asta in fiecare zi,uneori chiar de 2 ori/zi doh.gif )
dany
lol.gif lol.gif Are grija de tine sa nu te plictisesti cumva lol.gif
axe10
CITAT(otilici @ 25-01-2008, 11:25 AM) *

Atunci cred ca fac iar la cuptor,cu paste alaturi.

In timp ce scriam mesajul de pe pagina anterioara Norbi a adus victorios din camara un pachet mare de biscuiti si l-a imprastiat in spatele meu,asa se mai grabea sa-i imprastie si sa-i sfarme pe covor,satisfactie maxima doh.gif devil.gif .Cu ocazia asta am dat cu aspiratorul in toata casa wacko.gif (nu ca n-as face asta in fiecare zi,uneori chiar de 2 ori/zi doh.gif )

Stie baiatu ca trebuie sa faci miscare.....il pupic.gif pt grija fata de mamica lui! lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.