CITAT(danyhoney @ 24-01-2008, 11:25 AM)

Andreea , azi avem spaghetti in program : Dirk va avea si carne tocata in sos , eu nu
Sorana , ma gandeam sa pun eu rosii in gradina ( tot la cherry tomaten ma gandeam ) si cand sunt verzi sa le culeg si sa le pun la murat . Dar ele se fac vara .....oare are ceva daca le pun atunci in borcane ? Cred ca nu ....sau ? La noi la Aldi n-am vazut pomisori

. Sau poate n-am fost eu atenta .
Cand a fost bunica aici in august a plantat pomisorii in ghiece afara dar au murit. Poate cei de la magazin nu sunt facuti sa reziste afara. Ce e foarte posibil e ca nu stiu eu sa am grija de ei, nu stiu daca trebuie pusi la soare sau la umbra, nu ma pricep. Pomisorii mei s-au uscat dar sunt tot acolo in ghiveci (de fapt, acum mi-am amintit de ei
).gif)
), o sa te anunt daca vor reinvia

Cred ca totusi trebuia sa le fi facut si eu ceva, poate sa tai din tulpina cand s-a uscat sau cine stie ce.
Cred ca nu e greu de gasit mai multe informatii pe net in caz ca vrei sa te apuci de gradinarit. Daca gasesti mai multe info sa-mi spui si mie te rog.
Eu nu am fost foarte incantata de pomisorii mei. Rosiile din pomisori nu erau la fel de gustoase ca cele din magazin, probabil ca nu le culegeam la momentul ideal: ale mele erau ori prea dulci si mai si crapau, ori erau prea tari.
Pe mine m-a apucat pofta de niste rosii ce le aveau bunicii mei in gradina. Nu stiu cum se numesc, erau imense, grase si foarte carnoase.