Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
ganesha
CITAT(Maybeline @ 26-01-2008, 12:14 AM) *

CITAT(stardust @ 25-01-2008, 11:07 PM) *

Eu tin minte ca acum cativa ani cand m-am apucat de WW am avut vreo patru sau cinci saptamani la rand cand nu am slabit deloc, eram disperata! Eram la inceput, deci imi venea sa-mi dau pumni in cap sad.gif

La ce cheat day are ea, nu ii face niciun rau )).gif Chestia e ca cheat day-ul ajuta la psihic, stii ca atunci ai voie sa mananci ceva si asta te face sa fii cuminte toata saptamana, pe cand daca nu ai avea voie sa mananci niciodata ai deveni frustrata smile.gif. Eu am avut platou de 6 luni asa ca stiu ce inseamna disperarea ca faci totul cum trebuie si nu se vede deloc, dar nu se vedea pe cantar, dar la cm da wink1.gif

Cheat day-ul e bun pentru ca da un mare boost (ca sa nu zic sut in posterior) metabolismului. De aia e bine sa fie cit de cit consistent si nu la intervale regulate, ca sa ia metabolismul prin surprindere. Pe acelasi principiu se bazeaza si zig-zag-u'...

Dany nu fi suparata, ca a; nostru corp nu e ceas... cu rabdarea treci marea pupic.gif
May
ganesha ma intrebam daca stepperul lucreaza partea superioara a picioarelor....??? unsure.gif

Dohhhh de lucrat o lucreaza dar ma intreb cat de eficient e.. huh.gif
ironmissy
Maybeline, felicitari pentru rezultate!
keep up the good work! cheer.gif
May
Mersi la fel, te urmaresc si imi place ce vad floare.gif

Ti-am acaparat jurnalul dany, iertare pray.gif dar nu mi s-a parut potrivit sa pun pozele la neuroni dupa vestea fenomenala a lui emu hug.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 26-01-2008, 12:28 AM) *

ganesha ma intrebam daca stepperul lucreaza partea superioara a picioarelor....??? unsure.gif

Dohhhh de lucrat o lucreaza dar ma intreb cat de eficient e.. huh.gif

E stepper sau stairmaster? Daca e primul, nu stiu, ca nu am facut asa ceva aproape deloc, daca e al doilea, iti zic cu mina pe inima (sau picioare )).gif ) ca da!!! De ma duc la gym e unul in aparatele mele preferate, mai ales pentru incalzire.
emu
CITAT(danyhoney @ 25-01-2008, 04:15 PM) *
hug.gif dar ...se pare ca am stiut odata , candva sa ajung la tel doh.gif Imi revin eu doar ca acum sunt un pic dezamagita ca nici macar 100 gr n-am dat jos saptamana asta si am numarat ca tampita sad.gif Tot e bine ca n-am pus nici un gram , nu ?
Ia zii tu repede -repejor : ce a zis al tau sotz ( eu il numesc " ursulica " in mintea mea pentru ca e asa de mare fata de tine )).gif ) de vestea ca va fii tatic ???

E mai bine ca te-ai mentinunt decat sa fi pus )).gif

J e topit. S-a schimbat iremediabil in tatic indragostit (nu mai e doar sot indragostit )).gif). Asa il simt eu acum, desi stiu sigur ca mai sunt franturi de rebel in el )).gif E tare incantat si in acelasi timp uimit de ce transformari se produc cu corpul meu, si e mult mai atent de la o vreme (chiar ma intrebam daca poate fi posibil).

CITAT(danyhoney @ 25-01-2008, 04:20 PM) *
Hai sa va vad : care e mai tare si castiga pariul ? lol.gif

lol.gif nu ma bag ca mi-am pierdut inspiratia subit )).gif

CITAT(Maybeline @ 25-01-2008, 05:33 PM) *
Mersi la fel, te urmaresc si imi place ce vad floare.gif
Ti-am acaparat jurnalul dany, iertare pray.gif dar nu mi s-a parut potrivit sa pun pozele la neuroni dupa vestea fenomenala a lui emu hug.gif

lol.gif chiar ca m-ai facut sa rosesc... si eu ieri la fel am procedat... ca pusese poze dana cu lucas si-am zis sa nu stric momentul )).gif
May
Imagine

Ceva de genul asta am vazut, dar scria stepper in dreptul lui ( in Carrefour)... sunt cam blonda si la propriu si la figurat, poate imi explici care e diferenta dintre cele 2 ca eu nu vad decat un ``maner`` in plus.... si cred ca e distanta mai mare pana atinge pedala pamantul

P.S.: aveau si d-ala simplu dar nu stiu cum mi-as mentine echilibrul

CITAT(emu @ 25-01-2008, 11:45 PM) *

lol.gif chiar ca m-ai facut sa rosesc... si eu ieri la fel am procedat... ca pusese poze dana cu lucas si-am zis sa nu stric momentul )).gif

hug.gif
dany
CITAT(ganesha @ 25-01-2008, 11:25 PM) *

Cheat day-ul e bun pentru ca da un mare boost (ca sa nu zic sut in posterior) metabolismului. De aia e bine sa fie cit de cit consistent si nu la intervale regulate, ca sa ia metabolismul prin surprindere. Pe acelasi principiu se bazeaza si zig-zag-u'...

Dany nu fi suparata, ca a; nostru corp nu e ceas... cu rabdarea treci marea pupic.gif

Aha , am mai invatat ceva , saru-mana !!!!! Nu sunt suparata doar ...mi-e ciuda ca am numarat si nimic ....Mai e si sambata viitoare o zi de cantar smile.gif

CITAT(ironmissy @ 25-01-2008, 11:31 PM) *

Maybeline, felicitari pentru rezultate!
keep up the good work! cheer.gif

Bine ai venit pe la mine , missy !!! Am citit si eu la tine si ...respect !!! Felicitari pentru examen !!!!!! give_rose.gif

CITAT(emu @ 25-01-2008, 11:45 PM) *

J e topit. S-a schimbat iremediabil in tatic indragostit (nu mai e doar sot indragostit )).gif)
. Asa il simt eu acum, desi stiu sigur ca mai sunt franturi de rebel in el )).gif E tare incantat si in acelasi timp uimit de ce transformari se produc cu corpul meu, si e mult mai atent de la o vreme (chiar ma intrebam daca poate fi posibil).

SUPEERRRRR !!!!! De abia astept poze cu " ursulica " cu o mogaldeatza de copil in brate !!
CITAT(Maybeline @ 25-01-2008, 11:51 PM) *

P.S.: aveau si d-ala simplu dar nu stiu cum mi-as mentine echilibrul

Habar nu ai ce bine iti tii echilibrul pe el !!!! Eu am avut si al meu domn s-a gandit ca nu ne mai trebuie asa ca ... a zburat de la noi doh.gif sad.gif
May
CITAT(danyhoney @ 25-01-2008, 11:55 PM) *

Habar nu ai ce bine iti tii echilibrul pe el !!!! Eu am avut si al meu domn s-a gandit ca nu ne mai trebuie asa ca ... a zburat de la noi doh.gif sad.gif

Chiar ca habar nu am... oricum era o diferenta destul de mica de pret intre cele 2 asa ca daca ma hotarasc sa iau, macar sa il iau pe cel mai bun grin.gif
ironmissy
dany, mersi frumos!

o sa mai poposesc p-aici daca sunt asa binevenita floare.gif
dany
Corect , May !!!

Missy
, te mai astept pe aici ori de cate ori ai tu chef si timp give_rose.gif
ganesha
May, nu stiu exact cum sint cele 2 de le-ai vazut tu, da' diferenta dintre ele e asa: pe unu' te fitzii, pe celalalt lucrezi. Eu cel putin asa am remarcat. Am avut tentative de stepper din ala ba la gym, ba la mama acasa (ca are unu') si de cite ori m-am suit pe el simteam ca pasesc pe loc. Cam atit. Pe cind un stairmaster te rupe, e ca atunci cind urci scarile, si poti seta rezistenta, nivelul, viteza, etc. Sint mare fan. Nu stiu cum sa explic mai bine blushing.gif
Eu ma duc la meci acu', cre'ca emotia imi abureste gindirea lol.gif
May
Am inteles cam ce ai vrut sa zici, o sa le studiez mai bine ca m-am uitat doar in mare.... poate il primesc de ziua indragostitilor naughty.gif lol.gif mersi pupic.gif
otilici
w00t.gif w00t.gif w00t.gif Wow May ce vad in pozele alea!!Maaamaaa ce multa ai slabit!! Cred ca stii ca ai toata admiratia si respectul pe veci si din partea mea give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif .Esti super tare! hug.gif
La chestia cu stepperul si stairmasterul,si eu iti recomand al doilea,la fel ca Ganesha,am lucrat pe ambele la sala.Stepperul e bun pt fese,coapse solduri,dar e chestie de pozitie(cel putin asa mi s-a explicat mie la sala).Al doilea lucreaza mai multe grupe de muschi,in plus nu te plictisesti de el asa repede wink1.gif
axe10
Vin si eu cu balele curgand dupa May....am zis eu ca "asta" nu apare decat cand e super?!
Na, ca ne-a facut-o si de data asta!!

Dany, sa nu te aud...te-ai uitat la ticker-ul meu?!

Eu sunt f ocupata...si acum sunt la servici...intr-o mini pauza...asa ca va pup si trec mai tarziu!!

Ca sa nu ma mai duc si la neuroni , zic aici, poate vede, EMU....felicitari!!!
michelle
WOWOWOWOW May! cheer.gif cheer.gif Jos palaria! give_rose.gif

Pup si eu gazda, o zi superrrr pupic.gif
Cherie
pupic.gif Buna dimineata Dany, buna dimineata la toata lumea! Am adus ceva bun pt toate naughty.gif
ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine si o floricica proaspata in cinstea zilei superbe de astaziImagine

May, intr-adevar diferenta e WOW! Felicitari pt perseverenta, pt cele 6 luni de platou (eu cred ca as fi renuntat blush.gif), pentru ambitie, pt tot! Bravo, bravo si iar BRAVO! flowers1.gif
dany
Ce bine arata cafelele alea , Cherie ! Sa mai aduci , da ? Bine ai venit in vizita give_rose.gif

Buey, eu sunt defecta ( vorba lui May ) ...Recunosc ca am facut ceva ce n-am mai facut pana acum dar ... Deci : ma trezesc eu de dimineata si tzop pe cantar - nici o miscare - ..... mai tarziu putin fac o vizita prelungita la toaleta ( )).gif ) si apoi iar tzop pe cantar ....Sa dau pe spate : imi arata mai mult cu 400 gr decat imi aratase cu juma` de ora inainte wacko.gif wacko.gif Nu bausem decat juma` de cana de cafea cu indulcitor . Treaba-i asta ? blink.gif

Sa aveti un WE superb , fetelor !! hug.gif
Cherie
Mai aduc, mai aduc, ca tare-s bune naughty.gif

Dany, nu te nelinisti, sunt diferite fluctuatii, normale as zice eu!Daca te-ai cantari numai o data pe saptamana, ai fi mult mai multumita si surpriza ar fi mai mare! hug.gif

pupic.gif
May
hug.gif Multumesc din suflet fetele. Azi m-am urcat pe cantar si mi-a aratat 79.5, e prima data dupa aproape 3 ani cand vad acest prefix... sunt in culmea fericirii si am sarbatorit urcandu-ma pe bicicleta si dand 1000 de calorii jos si band 2 l de apa cheer.gif

dany niciodata sa nu te cantaresti imediat dupa ce te-ai trezit, aceea nu este o greutate reala deoarece corpul este in stare latenta, ca dupa somn. Cantarirea se face la cel putin o ora dupa trezire cand metabolismul este in plina miscare. Ca sa nu mai spun ca faptul ca ai fost la toaleta nu compenseaza jumatate de cana de cafea, deci de acolo sigur apar fluctuatii, nu fii nelinistita pupic.gif
michelle
CITAT(Maybeline @ 26-01-2008, 02:51 PM) *

hug.gif Multumesc din suflet fetele. Azi m-am urcat pe cantar si mi-a aratat 79.5, e prima data dupa aproape 3 ani cand vad acest prefix...

Bravo, May, sunt mandra de tine pupic.gif De acum tre sa scazi un punct din ratia zilnica naughty.gif
Cherie
Felicitari May! cheer.gif La mai mic! naughty.gif

Sa nu mai zic de modul frumos de a sarbatori, chiar sunt impresionata, altcineva (nu zic cine lol.gif) s-ar fi gandit la o bomboana, ca doar daca a slabit atat, mergea si o bobo! grin.gif

CITAT(michelle @ 26-01-2008, 02:53 PM) *

CITAT(Maybeline @ 26-01-2008, 02:51 PM) *

hug.gif Multumesc din suflet fetele. Azi m-am urcat pe cantar si mi-a aratat 79.5, e prima data dupa aproape 3 ani cand vad acest prefix...

Bravo, May, sunt mandra de tine pupic.gif De acum tre sa scazi un punct din ratia zilnica naughty.gif

May, ai tinut WW? ohmy.gif Cu el ai reusit sa slabesti atat? floare.gif
May
CITAT(michelle @ 26-01-2008, 01:53 PM) *

Vai de viata mea, uitasem de asta doh.gif floare.gif acum trebuie sa mananc de 20 de puncte

CITAT(MissDiorCherie @ 26-01-2008, 01:55 PM) *

May, ai tinut WW? ohmy.gif Cu el ai reusit sa slabesti atat? floare.gif

Da! cheer.gif pupic.gif
michelle
CITAT(Maybeline @ 26-01-2008, 02:58 PM) *

CITAT(michelle @ 26-01-2008, 01:53 PM) *

Vai de viata mea, uitasem de asta doh.gif floare.gif acum trebuie sa mananc de 20 de puncte

Mie in schimb imediat mi-a sarit in ochi cifra tease.gif
May
Am slabit 17 kg in 2 ani, tinanad cont ca am avut un platou de 6 luni si perioade cand am luat-o pe aratura. NU e o slabire fenomenala dar mai bine asa incet si sigur, decat cu diete minune wink1.gif iar de aspectul pielii nu mai vorbesc, nu s-a flescait deloc si am putine vergeturi give_rose.gif
Cherie
Da, e mult mai sigur asa! De diete minune, nici nu mai vorbim! salut.gif
anca veselie
may, felicitari, ai slabit f frumos! iti urez o vointa de fier si de acum incolo floare.gif
dany pupici, las' ca treci tu de platou! pupic.gif
daconst
Dany,n-ai rusii pe vine?
Ca la mine e asa si am emotii pentru cintarul de marti.
Ce fel de scoici cumperi si de unde?

May,nu sunt blugii lui socru-tau cumva? lol.gif
Bravo fata,esti tare! give_rose.gif
May
Eu i-as da lui blugii dar cica nu poarta evazati lol.gif
bubbles
May felicitari pt cantar cheer.gif cheer.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 26-01-2008, 01:51 PM) *

hug.gif Multumesc din suflet fetele. Azi m-am urcat pe cantar si mi-a aratat 79.5, e prima data dupa aproape 3 ani cand vad acest prefix... sunt in culmea fericirii si am sarbatorit urcandu-ma pe bicicleta si dand 1000 de calorii jos si band 2 l de apa cheer.gif

Super !!!! Bravo tie !!! hug.gif

CITAT(anca veselie @ 26-01-2008, 05:31 PM) *

dany pupici, las' ca treci tu de platou! pupic.gif

pupic.gif
inapoi
CITAT(daconst @ 26-01-2008, 10:12 PM) *

Dany,n-ai rusii pe vine?
Ca la mine e asa si am emotii pentru cintarul de marti.
Ce fel de scoici cumperi si de unde?

Asa e , Dana , ar trebui sa-mi vina pe miercuri sau joi sad.gif
Scoicile le iau de la Sky sau Edeka sau Real ...sunt congelate ( nu stiu firma , am uitat ) si au un sos de usturoi in punga . Pe pachet vezi scoicile alea negre si scrie si de usturoi . E pachet de 450 gr ( carne sunt doar 110 gr ) . Ce explicatie am tras doh.gif

Hai sa va zic ca am fost ieri la o onomastica . Cand am plecat de acasa eram asa de balonata ( nu stiu de la ce ) , acolo nu mi-a prea placut ce au avut de mancare , dupa vreo 2 ore mi-a dat gazda o pereche de pantaloni de trening ca ma strangeau blugii si nu puteam respira ca lumea si dupa alte 2 ore ..... am dat afara tot ce aveam in stomac doh.gif doh.gif Am reusit , totusi sa stau pana la ora 2:30 ...
ironmissy
danyhoney, ce nasol! sper ca acum esti mai bine! hug.gif
daconst
Dany,pai trebuie sa cureti tu scoicile???
Na,cred ca nu-mi mai trebe.
Sa te cintaresti dupa ce vin rusii sa vezi ca o sa slabesti cit pt 2 saptamani,doar sa nu renunti la numarat! wink1.gif
dany
pupic.gif Missy . Dar problema e ca nu stiu de la ce m-am balonat in halul ala pentru ca ieri am mancat normal . Fiind my cheat-day mi-am facut de cap doar cu o felie de prajitura cu branza ( cumparata ) ...Oare asta sa fii fost ?

CITAT(daconst @ 27-01-2008, 01:56 PM) *

Dany,pai trebuie sa cureti tu scoicile???
Na,cred ca nu-mi mai trebe.
Sa te cintaresti dupa ce vin rusii sa vezi ca o sa slabesti cit pt 2 saptamani,doar sa nu renunti la numarat! wink1.gif

)).gif Scoicile le scoti din punga si le fierbi vreo 6-7 minute . Ele sunt deja deschise ( unele sunt goale -carnea e deja desprinsa ) . Ce trebuie sa faci e doar sa scoti carnitza cu furculutza din ele si sa o bagi in gura )).gif

Nu renunt la numarat ca doar n-am innebunit wink1.gif Mai ales ca saptamana asta Dirk e dupa-masa la job , deci fac doar pentru mine mancare cheer.gif
dany

Duminica placuta ! Ma duc la o plimbare ...

Va las un banc inainte sa plec :

Un roman , revine din Canada dupa 30 de ani in orasul natal. Acolo da de un restaurant nou. Intra omul si se aseaza la masa. Vine chelnerul si-I da meniul.. Omul refuza politicos meniul, ia lingura din dreapta
sa si incepe sa o miroasa. Dupa 2 minute zice:
- "Simt ca aveti ciorba de burta, ciorba de perisoare, ciorba de Fasole
si supa de taitei, iar specialitatea casei este ciorba de burta".
Chelnerul ramane perplex.
- "Da' de unde stii domnule?".
- "Se simte pe lingura miros mai puternic de ciorba de burta, de aia se serveste mai des, rezulta ca specialitatea voastra. As dori o portie"
Urmeaza felul 2, chelnerul da sa i zica omului ce poate alege dar acesta din nou il opreste si ia furculita si o miroase. Dupa 2 minute zice:
- "Serviti antricot de porc, friptura de pui la rotisor si sarmalute, dar specialitatea dvs sunt mici cu mustar".
Chelnerul din nou pereplex, merge la bucatarie ia o lingurita, o Cheama pe tanti Lenuta, batrana bucatareasa si-i baga lingurita in chiloti.
Revine cu lingurita la masa si il intreaba pe client:
- "Hai sa vedem domnule, daca stii si ce desert avem".
Clientul ia lingurita, nu o miroase nici 5 secunde si striga:
- "Cuuuum?? Lenuta lucreaza inca aici?"

axe10
Buna dimineata!
Sa ai o saptamana cu succese.
Eu azi chiulesc de la curs ca sa stau acaa sa recuperez ce nu am invatat pana cum. Bravo mie!!!

Sper sa dau si un examen dupa masa.

bubbles
Neata yahoo.gif .Cum merge WW? Ce mai faci bun de mancare? pupic.gif
Axe bafta la examen pupic.gif
axe10
Merci bubule, safie si la tine.

Sunt intr-o pauza....

Dany, cum stai cu burtica?...

O fi fost de la fructe?..
michelle
Neatza Dany! Ce mai trebaluiesti azi?
Cum te mai simti? give_rose.gif

Axe, bafta la examen!
axe10
CITAT(michelle @ 28-01-2008, 11:37 AM) *

Neatza Dany! Ce mai trebaluiesti azi?
Cum te mai simti? give_rose.gif

Axe, bafta la examen!

Eh...trebuie sa-l dau pana in ora 16...mai am un subcapitol...merci oricum!

E cam nashpa materia asta...nu-mi place adica...nu ma atrage!

dany
Neata !

Bafta , Lavi ! Hai ca treci tu si peste asta hug.gif Nu cred ca a fost de la fructe : mancasem doar un kiwi si o mandarina .... Oricum acum e mai bine ( uf , tare nasol a mai fost )

Andreea , azi nu gatesc nimic pentru ca mai am carne si legume taiate pentru wok de ieri .

Am program de curatenie , spalat , putin nordic walking ( daca nu incepe sa ploua ) si cam atat , Miha .
bubbles
Si eu aveam azi in program curatenie dar a tb sa stau cu varu-miu asa ca s-a anulat pe maine dry.gif
ganesha
O saptamina super sa ai! cheer.gif floare.gif
May
Neatzaaaa!!!

Pai de ce nu zici ca sunt rusii pe vine? Lasa ca saptamana asta slabesti cat pt doua!. Sper ca acum te simti ok cu burta pupic.gif
dany
Mersi , la fel , A. hug.gif

Neatza , May )).gif Sa ai gura aurita hug.gif Da , sunt ok cu burta ... a trecut .

Fost afara cu bicicleta dar mai mult de vreo 45 de minute n-am rezistat ...Jumatate din timp am mers doar impotriva vantului doh.gif
michelle
Neata!
Ce faci azi, Dany? O zi super iti doresc
axe10
'Neata!
Hai ca am reusit sa-mi setez si laptopul ....sa fi vazut aseara ce nebunie era: eu lucram la servici, eram cu mess-ul deschis ca fi-mea ii canta lu' masa-mare...barbatul meu ma tinea de vorba, iar un coleg ma buzz-uia sa ma intrebe niste chestii de servici...aoleu...ca la nebuni, efectiv!!!

Azi sunt dupa masa...

Spor la mers contra vantului.... )).gif

Ma duc sa bag o lenjerie la spalat.

Te pupez.
dany
Neata !

Fost la medic , venit acasa , mancat ceva , acum astept sa plece omu` la job si voi continua munca de ieri ( mai am de spalat geamurile jos si de curatat bucataria ( inclusiv dulapuri si sertare ) si baia de jos ....Si daca va mai fii timp voi mai trage o tura impotriva vantului )).gif

Lavi , nu ma mir de nebunia de la voi de acasa ca doar nici unul dintre voi nu e normal lol.gif hug.gif

michelle
Ce a zis medicul? Esti bine?
Anna
Neatzaaaa!
ce mai faci Dany? pupic.gif
Am trecut un pic pe la voi sa vad ce mai faceti pupic.gif Mi-e dor de voi hug.gif

May ce mai faci sweety? hug.gif pupic.gif

Nu v-am mai vz pe nici una pe mess hug.gif hug.gif pupic.gif ma bucur ca sunteti bine sanatoae give_rose.gif

Pup pe toate floare.gif acum intru si pe dincolo sa vad noutatile pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.