Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
dany
Ai mai aparut si tu pe aici , Milka ? hug.gif Ce mai faci , ce mai zici ???
stardust
Hey, Dany, cum a fost la medic? Ai primit ok-ul pentru inca 50 de ani? floare.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 29-01-2008, 02:33 PM) *

Ai mai aparut si tu pe aici , Milka ? hug.gif Ce mai faci , ce mai zici ???

Dap, uite am un pic de timp liber la birou si de cateva zile tot incerc sa intru si nu reusesc.
Bine fac, nimic nou, acum in sesiune. Munca si examene. sad.gif Mai am inca unul si gata cu sesiunea asta, ma stresez cu juma de licenta, uooof...sa se termine odata. blum.gif
dany
CITAT(stardust @ 29-01-2008, 11:35 AM) *

Hey, Dany, cum a fost la medic? Ai primit ok-ul pentru inca 50 de ani? floare.gif

Inca nu stiu .....
50 de ani ? Esti nebuna ? Adica sa traiesc pana la 93 ??? Cam mult ...as bate recordul in familie )).gif

Bafta la examen , Milka ! Inca un pic si ai scapat si sper sa te vedem mai des pe aici hug.gif
bubbles
Ziua hug.gif .Si eu am facut curat in casa cam ce zici tu acolo ca ai de facut grin.gif .Iar peste 3 ore tb sa ma duc la curs de calculator doh.gif .
dany
Am tras deja o tura scurta cu bicicleta cheer.gif ca nu mai aveam ardei si broccoli in casa .

Acum am dat drumul la centrala sa se faca cald in bucatarie sa nu inghet la curatenie grin.gif . Mai bantui un pic pe aici pana se incalzeste ca lumea .
dany
Spalat o parte din geamuri si cand sa ma apuc de cele de la birou a inceput ploaia doh.gif doh.gif

Primit un telefon de la babuin cu o veste buna , zic eu . Va spun mai multe maine seara ( cred ) ...intai sa vad exact ce-si-cum .
May
Neatza la gazda, poate trece si pe la mine cu curatenia )).gif pupic.gif

milka da fata odata refresh la site )).gif
dany
Ce dai in schimb daca trec ? naughty.gif tease.gif
May
Niste muffins, vrei? )).gif

Ma gandeam ca poate treci si prin gradina naughty.gif
dany
Muffins ? Sunt cah ca au multe puncte .

Gradina ...zilele urmatoare ca ...ploua naughty.gif blum.gif lol.gif
May
Tu crezi ca eu iti dau orice muffins? Sunt facute de mine expres pt gustarea de la 17.00, 2 puncte la bucata si e o bucata sanatoasa... langa o cana de cacao... naughty.gif
dany
Acum zici ?? Nu mai am timp sa ajung la ora 17 dar ... poate imi dai si mie reteta grin.gif
Cherie
Vreau si eu!!! yahoo.gif 2p la bucata, sounds lovely naughty.gif
May
Iti ies 12 din ce cantitate iti dau:

- 1 ou - 2 p
- 125 g zahar - 8 p
- 63 ml lapte degresat - nici nu l-am punctat pt ca sunt 0,5 p la 100 ml
- 65 ml ulei - 8,5 p
- 200 g faina - 6,5 p
- 1 plic praf de copt- 10 g
- o lingura de cacao - 0,5 p

- se amesteca oul cu zaharul, apoi se adauga laptele si uleiul
- treptat se adauga si faina amestecata in prealabil cu praful de copt
- se iau la o parte 2-3 linguri din compozitie care se amesteca cu cacaoa
- se umplu formele de muffins pana la jumatate si li se pune un mot din compozitia cu cacao la fiecare, apoi se coc

Or sa iasa ca un fel de chec, pufoase si gustoase. Le puteti adauga esente, stafide sau ce va trece prin cap
dany
CITAT(MissDiorCherie @ 29-01-2008, 05:09 PM) *

Ai venit dupa miros , Cherie ? )).gif

Saru-mana , May !
Dar ... mi-e cam neclar la ulei ... 1 lingurita are 5 ml si 1 p ... ar iesi 13 p la 65 ml wacko.gif

Faina are 5,5 p la 100 gr ....deci 200gr = 11 p .Cum ai calculat tu ???
May
Eu am in lista o lingura de faina ( 15 g) la 0,5 p si consider o lingura de ulei ( 15 g) ca fiind 2 lingurite deci 2 puncte wacko.gif. Eu asa calculez de cand tin WW unsure.gif

M-am dus si am turnat 2 lingurite de ulei intr-o lingura si atat vine unsure.gif
dany
Faina :

1 lingurita = 0 p
1 lingura = 0,5
100 gr = 5,5 p

Asa e in cartulia mea wacko.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 29-01-2008, 06:25 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 29-01-2008, 05:09 PM) *

Ai venit dupa miros , Cherie ? )).gif

Pai da` cum? naughty.gif Sa ratez eu asa ceva? naughty.gif
No way! devil.gif
dany
Ulei , 1 linguritza , 5 ml = 1 p . Tot din carte .

Hai ca ne-am impotmolit rau )).gif Sa vedem cine ne salveaza ...
May
Noah, eu nu am decat faza cu lingura... deci, daca am calcula faina la 100 de grame si lingurita la ulei, ar iesi la 2,8 p muffins-ul, rotunjit 3 p.... Care mai mancati? )).gif

CITAT(danyhoney @ 29-01-2008, 05:36 PM) *

Ulei , 1 linguritza , 5 ml = 1 p . Tot din carte .

Hai ca ne-am impotmolit rau )).gif Sa vedem cine ne salveaza ...

Deci nu incap 3 lingurite de ulei intr-o lingura, ca sa demonstram teoria ca o lingurita are 5 ml si o lingura 15 )).gif. Asa ca eu cred ca o lingurita are de fapt 7 ml sau 7.5 ... offf, grele cu masurile astea asa mici )).gif
dany
Eu , eu , eu .... Intr-o sambata blum.gif cheer.gif

Intrebare : tu ai tava pentru muffins , nu ? Folosesti hartie din aceea speciala de pus in forme ? Ma gandesc ca altfel se lipesc ....

CITAT(Maybeline @ 29-01-2008, 05:40 PM) *

Deci nu incap 3 lingurite de ulei intr-o lingura, ca sa demonstram teoria ca o lingurita are 5 ml si o lingura 15 )).gif. Asa ca eu cred ca o lingurita are de fapt 7 ml sau 7.5 ... offf, grele cu masurile astea asa mici )).gif

Pai da .... noi ne stim doar la greutati mari : 50 kg , 60 kg , etc lol.gif
May
Mai raspund la asta si plec ca trebuia sa ies pe usa de mult, dar ramane chestia nedeslusita lol.gif

Am tava si folosesc hartia, dar pana sa imi aiu hartie ungeam tava cu putina margarina si nu se lipea nimic... dar trebuia sa punctez margarina lol.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 29-01-2008, 05:40 PM) *

Si atunci de ce scrie la mine 1 linguritza = 1 p si 1 lingura = 3 p ?? Hmmmmmmmmm...damn it

Ok ! Astept sa-mi cumpar hartie sa nu mai dau puncte si pe margarina )).gif

Hai , fugi !! hug.gif

O seara placuta tuturor !
bubbles
Seara .Si eu stiam ca o lingura = 3 lingurite de ulei wacko.gif sau asa am calculat mereu doh.gif Trebuie sa imi iau si eu forme de muffins grin.gif
May
Inseamna ca nu avem aceleasi lingurite si linguri lol.gif. Ia sa puna fiecare 3 lingurite de ulei intr-o lingura si daca nu va da peste, ma inclin in fata voastra. Eh, oricum, sa respectam cartea smile.gif
emu
Ziua buna!

Nici n-am intrat bine si-am ametit in linguri si lingurite )).gif Eu o sustin pe May, ca asa faceam si eu 2 lingurite de ulei la 1 lingura blum.gif

Axe, am vazut mesajul. Sar'na!

Dany sper ca ai fost la dr pt un control de rutina si nu pt ceva grav.
daconst
Dany,cum a fost la control?Ca n-ai spus nimic.
Eu astept vestea buna din seara asta. naughty.gif
Cu uleiul nu ma bag,ca eu mereu am rotunjit...puneam acolo 1p la lingura sa fie,dar nu era corect. doh.gif
ganesha
Ma bag si eu ca musca-n lapte: unitatea de masura lingura, lingurita, etc nu e acelasi lucru cu lingurita si lingura cu care mincam. De obicei textele oficiale se refera la cele neutre, oficiale, nu la alea casnice. Acu' nu stiu ce sa zic. O lingura intr-adevar are 15 ml si o lingurita 5.

Cele casnice difera, eu am 3 tipuri de linguri de supa, si au capacitati diferite. Eu cind fac mincare dupa retete, cind numar calorii, puncte, etc, mereu am folosit 15 ml si 5 ml. In RO nu erau sub forma aia, erau ca niste capacele, se gaseau la Hala Centrala pe vremurile odioase )).gif

Imi trebuie si mie muffins... rolleyes.gif
daconst
Mi-am amintit ca faceam si eu muffins in hartie si se lipeau de hartie. sorry.gif
Nu stiu ce faceam gresit ca erau retete WW.
ganesha
CITAT(daconst @ 29-01-2008, 11:59 PM) *

Mi-am amintit ca faceam si eu muffins in hartie si se lipeau de hartie. sorry.gif
Nu stiu ce faceam gresit ca erau retete WW.

Cre'ca e normal, am vazut multa lume pe culinar zicind asta. Iar la muffin-aria de unde le cumpar eu mereu se lipesc cind trag de hirtie. Deci daca la experti se lipesc, inseamna ca e normal. Zic si eu )).gif
Cherie
Neata Dany! pupic.gif
O zi minunata sa ai! floare.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 29-01-2008, 12:25 PM) *

Neata !

Fost la medic , venit acasa , mancat ceva , acum astept sa plece omu` la job si voi continua munca de ieri ( mai am de spalat geamurile jos si de curatat bucataria ( inclusiv dulapuri si sertare ) si baia de jos ....Si daca va mai fii timp voi mai trage o tura impotriva vantului )).gif

Lavi , nu ma mir de nebunia de la voi de acasa ca doar nici unul dintre voi nu e normal lol.gif hug.gif

Nu suntem ,recunosc.Dar si cand ne punem in gand ceva....

Cum a fost la doctor?
Ce mai face Dirk..nu ai zis nimic de vestea cea buna, sau ati sarbatorit-o? naughty.gif

CITAT(danyhoney @ 29-01-2008, 12:54 PM) *

CITAT(stardust @ 29-01-2008, 11:35 AM) *

Inca nu stiu .....
50 de ani ? Esti nebuna ? Adica sa traiesc pana la 93 ??? Cam mult ...as bate recordul in familie )).gif

Bafta la examen , Milka ! Inca un pic si ai scapat si sper sa te vedem mai des pe aici hug.gif

Ar fi o premiera in familie?...de ce sa nu deschizi tu drumul spre longevitate?!
Eu iti doresc sanatate.

Ma duc sa ma apuc de gatit, ca sunt dupa masa azi la servici si am primit ordine de la Alexia:ciorbitza de perisoare (de piept de pui..adica super ieftine...),pilaf cu morcovi si porumb ( blink.gif ) si paste cu sos de rosii...o sa pun si carnitza dar sa nu se simta ca nu mai mananca!!!

Vin mai tarziu pe aici ...

May, eu mananc si la 3p, ca am de unde...doar nu numar, doar ma ametesc ....
bubbles
Neata Dany flowers1.gif .Cum a fost la medic.Maine te urmez si eu si ma ducla dentist dry.gif
Axe cum faci perisoarele de pui?
axe10
CITAT(bubbles @ 30-01-2008, 09:22 AM) *

Neata Dany flowers1.gif .Cum a fost la medic.Maine te urmez si eu si ma ducla dentist dry.gif
Axe cum faci perisoarele de pui?

Pai dau prin masina pieptul de pui, adaug ceapa, orez, sare,piper si ou, ceva verdeata si gata....iti dai seama ca ies o gramada de perisoare din 15-200 g piept de pui...la o oala...zic ca o portie iese la 2 p cu cot cu perisoare...si uleiul pus in oala.
dany
CITAT(emu @ 29-01-2008, 07:20 PM) *

Dany sper ca ai fost la dr pt un control de rutina si nu pt ceva grav.

Da , un control dar nu de rutina ...Oricum inca nu stiu nimic concret .Am de asteptat pana in martie ...
CITAT(daconst @ 29-01-2008, 10:38 PM) *

Dany,cum a fost la control?Ca n-ai spus nimic.
Eu astept vestea buna din seara asta. naughty.gif
Cu uleiul nu ma bag,ca eu mereu am rotunjit...puneam acolo 1p la lingura sa fie,dar nu era corect. doh.gif

Am raspuns mai sus , Dana , cu medicul smile.gif
Cum , mey , tu puneai 1 p la o lingura ? wacko.gif )).gif
CITAT(ganesha @ 29-01-2008, 10:54 PM) *

Ma bag si eu ca musca-n lapte: unitatea de masura lingura, lingurita, etc nu e acelasi lucru cu lingurita si lingura cu care mincam. De obicei textele oficiale se refera la cele neutre, oficiale, nu la alea casnice. Acu' nu stiu ce sa zic. O lingura intr-adevar are 15 ml si o lingurita 5.

Cele casnice difera, eu am 3 tipuri de linguri de supa, si au capacitati diferite. Eu cind fac mincare dupa retete, cind numar calorii, puncte, etc, mereu am folosit 15 ml si 5 ml. In RO nu erau sub forma aia, erau ca niste capacele, se gaseau la Hala Centrala pe vremurile odioase )).gif

Chiar vorbisem aseara cu o nemtoaica care zine WW si la fel mi-a explicat si ea . S-a lamurit misterul . Multumim , A. !!
CITAT(MissDiorCherie @ 30-01-2008, 08:13 AM) *

Neata Dany! pupic.gif
O zi minunata sa ai! floare.gif

Mersi , si tie o zi superba !! hug.gif
CITAT(axe10 @ 30-01-2008, 08:17 AM) *

Cum a fost la doctor?
Ce mai face Dirk..nu ai zis nimic de vestea cea buna, sau ati sarbatorit-o? naughty.gif

Vestea vine diseara tease.gif
Dirk e ok , trage de mine sa plecam la cumparaturi ..... Asa ca .... fuuuggg )).gif
michelle
Spor la cumparaturi! grin.gif
dany
Revenit .... au fost doar cumparaturi de rutina , ca sa zic asa . Intrat in magazin , mers la raft , luat , platit si plecat )).gif
bubbles
Azi ce faci bun de mancare ? )).gif
stardust
De abia astept sa aud vestea buna cheer.gif
dany
CITAT(bubbles @ 30-01-2008, 01:09 PM) *

Azi ce faci bun de mancare ? )).gif

Tocanitza de ceapa cu piept de pui si piure de cartofi ...
CITAT(stardust @ 30-01-2008, 01:11 PM) *

De abia astept sa aud vestea buna cheer.gif

Paiiii .... vestea buna e ca ... am job cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
La aceeasi firma la care lucreaza al meu naughty.gif . E , de fapt , mini job pentru 400 € dar sunt super multumita . 2 luni proba dar sunt sigura ca le trec cu bine . Mai multe detalii cand voi intra serios in paine )).gif

Tocmai am venit de la intalnirea cu viitorul sef grin.gif
May
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Deci fiecare masoara dupa capul ei, important e ca slabim lol.gif ... totusi dana ne intrece pe toate cu 1 p la lingura )).gif

Toate muffins-urile se lipesc de hartie, indiferent de cine sunt facute sau de unde se cumpara, dar se lipesc asa superficial wink1.gif

Eu am orez cu legume, pui la cuptor si salata de ciuperci cu maio blum.gif
ganesha
Woooow, Dany felicitari, felicitari, felicitari, cu surle si trimbite!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Eu ma facusem ieri ca nu observ propozitia cu vestea buna, ca sa nu mor de curiozitate pina o dai lol.gif

Bravo, bravo, bravo!!!! pupic.gif
dany
CITAT(ganesha @ 30-01-2008, 03:51 PM) *

Woooow, Dany felicitari, felicitari, felicitari, cu surle si trimbite!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Eu ma facusem ieri ca nu observ propozitia cu vestea buna, ca sa nu mor de curiozitate pina o dai lol.gif

Bravo, bravo, bravo!!!! pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Am ras cu hohote lol.gif lol.gif

Saru-mana ! hug.gif

May , hug.gif ! Ce bine suna papa ta .... are ceva daca o fac si eu maine ? Exceptand salata de ciumperci cu maio blum.gif
michelle
Am asteptat cu sufletul la gura vestea.. FELICITARI!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif
May
CITAT(danyhoney @ 30-01-2008, 04:02 PM) *

May , hug.gif ! Ce bine suna papa ta .... are ceva daca o fac si eu maine ? Exceptand salata de ciumperci cu maio blum.gif

Platesti drepturile de autor in moneda internationala numita ``pupici``, sau te acuz de plagiat! lol.gif
dany
CITAT(michelle @ 30-01-2008, 04:07 PM) *

Am asteptat cu sufletul la gura vestea.. FELICITARI!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif

hug.gif hug.gif
CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 04:08 PM) *

CITAT(danyhoney @ 30-01-2008, 04:02 PM) *

Platesti drepturile de autor in moneda internationala numita ``pupici``, sau te acuz de plagiat! lol.gif

Platesc , mama , platesc !! Cati vrei ? Da` intai mananc sa vad daca-mi place . Daca nu ma declar multumita , imi platesti tu mie daune morale blum.gif tease.gif
May
Nu are cum sa nu iti placa... mai ales ca ai promis ceva cu orezul grin.gif
dany
Duminica am mancat orez , luni la fel ....ieri paste ... azi cartofi .....Asa ca ma tin de promisiune blum.gif
crissy
cheer.gif Felicitari pt job. Ce vei face?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.