Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
axe10
CITAT(danyhoney @ 30-01-2008, 04:45 PM) *

Paiiii .... vestea buna e ca ... am job cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
La aceeasi firma la care lucreaza al meu naughty.gif . E , de fapt , mini job pentru 400 € dar sunt super multumita . 2 luni proba dar sunt sigura ca le trec cu bine . Mai multe detalii cand voi intra serios in paine )).gif

Tocmai am venit de la intalnirea cu viitorul sef grin.gif

Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh....bravo. yahoo.gif

bubbles
Felicitari pt job cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Eu stupida m-am gandit la altfel de veste baby.gif .Sper sa nu te superi give_rose.gif
danyhoney
CITAT(crissy @ 30-01-2008, 04:31 PM) *

cheer.gif Felicitari pt job. Ce vei face?

Multumesc , crissy give_rose.gif
Inca nu stiu exact . Dau detalii cand ma mai invechesc pe acolo )).gif Oricum va avea legatura cu , carti ( doar e tipografie ) ...

CITAT(axe10 @ 30-01-2008, 04:37 PM) *

La aceeasi firma la care lucreaza al meu naughty.gif . E , de fapt , mini job pentru 400 € dar sunt super multumita . 2 luni proba dar sunt sigura ca le trec cu bine . Mai multe detalii cand voi intra serios in paine )).gif

Tocmai am venit de la intalnirea cu viitorul sef grin.gif

Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh....bravo. yahoo.gif

lol.gif cheer.gif cheer.gif Vii la un lichior de capsune sa sarbatorim ? naughty.gif hug.gif
CITAT(bubbles @ 30-01-2008, 04:52 PM) *

Felicitari pt job cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Eu stupida m-am gandit la altfel de veste baby.gif .Sper sa nu te superi give_rose.gif

Nici n-as vrea sa stiu la ce s-a gandit fiecare )).gif )).gif . Multumesc !
axe10
Mai ai din ala bun?...
bubbles
Uff sper ca anu asta sa gasesc si eu ceva de facut sorry.gif .Parca mi-am pierdut si speranta si vointa si tot batista.gif .Abia astept sa povestesti ce faci la job hug.gif
danyhoney
CITAT(axe10 @ 30-01-2008, 05:05 PM) *

Mai ai din ala bun?...

Bineinteles ca mai am naughty.gif )).gif

CITAT(bubbles @ 30-01-2008, 05:05 PM) *

Uff sper ca anu asta sa gasesc si eu ceva de facut sorry.gif .Parca mi-am pierdut si speranta si vointa si tot batista.gif .Abia astept sa povestesti ce faci la job hug.gif

Nici eu nu ma mai gandeam ca gasesc ceva . Deja ma autolinisteam ca poate , cand da caldura , gasesc ceva pe insula .....Dar , uite ca dragul de sotz al meu a intrebat la el la firma si ....poc a venit vestea buna .

Capul sus ! Vei gasi si tu ceva , siguuuuuuuuuuuuuuuurrr !!! hug.gif

Intrebare : ce mancati voi langa salata orientala ?? Parca mi s-a pus pata sa fac zilele urmatoare ....
axe10
Nu-mi place salata orientala. Adica aia clasica cu otet...si numai cu maio...asa ca pas.
May
CITAT(danyhoney @ 30-01-2008, 05:09 PM) *

Intrebare : ce mancati voi langa salata orientala ?? Parca mi s-a pus pata sa fac zilele urmatoare ....

Pt mine e un fel in sine, nu mai pun nimic pe langa unsure.gif
bubbles
Eu nu mananc nimic.De obicei pun in ea albus ,ceapa si maioneza sau smantana wink1.gif
emu
CITAT(danyhoney @ 30-01-2008, 09:45 AM) *

cheer.gif Felicitariiiiiiiiiii!!! Uite ca ti s-a ivit sansa cand (probabil) nu te asteptai smile.gif Cand incepi?
Si eu ma gandeam la fel ca si Bubbles, mai ales ca ai pomenit si de doctor zilele astea lol.gif
danyhoney
Pe 1 feb incep , Emi hug.gif Multumesc !

Sunteti culmea cu baby.gif )).gif )).gif Daca ati fii citit atente cand am postat ... )).gif )).gif
CITAT(danyhoney @ 29-01-2008, 02:40 PM) *

Primit un telefon de la babuin cu o veste buna , zic eu . Va spun mai multe maine seara ( cred ) ...intai sa vad exact ce-si-cum .

May
CITAT(danyhoney @ 30-01-2008, 05:23 PM) *

Sunteti culmea cu baby.gif )).gif )).gif Daca ati fii citit atente cand am postat ... )).gif )).gif

Primit un telefon de la babuin cu o veste buna , zic eu . Va spun mai multe maine seara ( cred ) ...intai sa vad exact ce-si-cum .

Pai poate a ramas Dirk insarcinat lol.gif
danyhoney
Eu fac salata orientala cu ceapa rosie , ou , masline , castravete murat si ceva Miracle Whip Light .... Vara o mananc langa gratar ( cand facem in curte ) . Parca asa simpla n-are nici un D-zeu ....sau ma insel eu ?

Si pentru ca tot ne bucatarim pe aici ...azi mi-am luat un sort de bucatarie . Nu prea ma omor eu dupa asa ceva dar aiurita cum sunt mai tot timpul imi patez tricourile care le am pe mine cand gatesc ( noroc ca sunt tricouri doar de casa ) . Asa ca azi am luat masuri ..... A fost si tare" scump " ... 1 € lol.gif lol.gif

Imagine

CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 05:24 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif N-ar fii fost rau ....un Premiu Nobel , ceva tease.gif
emu
CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 11:24 AM) *

lol.gif mai stii?! lol.gif recunosc ca e prima data cand citesc fraza cu "primit telefon", scuzeeeeeeeeee blum.gif

Si pe mine ma incanta chestiile la 1 dolar )).gif De-ar fi toate la acelasi pret as fi euforica 24/24 lol.gif Sa-l folosesti cu spor wink1.gif

Eu fac combinatii periculoase cu salata orientala... o mananc cu paine )).gif si-atat.
ganesha
Ce cuuuul e sortuuuuu, si e si cu cirese, si e si cu roshu, vai, mi-ai colorat ziua cu poza aia. Super fain, sa-l folosesti cu placere naughty.gif

Vreau sa vad cum iti vine blum.gif
Deea
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Felicitari pentru job! Tare mult ma bucur pt. tine si sper sa-ti mearga bine, sa te obisnuiesti repede cu atributiile!
May
Tare sortu` ... cand vine Dirk de la job ar fi mistho sa te gaseasca imbracata cu el... numai cu el naughty.gif

Sper ca ce ai enumerat tu acolo ca pui la salata orientala sunt ingredientele pe langa cartofi, nu? unsure.gif Eu o fac cu cartofi, ceapa, ou si ceva sos fin cica, adica imitatie de maioneza blum.gif
axe10
Pai la ce ai enumerat ca pui in salata...mananc-o doar pe ea...ce-i lipseste?!

Ma alatur lui May si zic...sa te gaseasca doar in el...dar sa nu te puna [*****] sa opresti centrala sa te gaseasca cu tzurtzuri la fofoloanca...mai ales ca incepi si tu serviciul acuma... lol.gif
danyhoney
CITAT(emu @ 30-01-2008, 05:33 PM) *

Eu fac combinatii periculoase cu salata orientala... o mananc cu paine )).gif si-atat.

Chiar ca e periculoasa combinatia lol.gif lol.gif
CITAT(ganesha @ 30-01-2008, 05:33 PM) *

Ce cuuuul e sortuuuuu, si e si cu cirese, si e si cu roshu, vai, mi-ai colorat ziua cu poza aia. Super fain, sa-l folosesti cu placere naughty.gif

Vreau sa vad cum iti vine blum.gif

Mai era unul cu lamai si unul cu ceapa , cartofi ....Dar asta mi-a sarit in ochi si-am zis " al meu esti " lol.gif Cu poza mai asteptati .... blum.gif
CITAT(Deea @ 30-01-2008, 05:41 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Felicitari pentru job! Tare mult ma bucur pt. tine si sper sa-ti mearga bine, sa te obisnuiesti repede cu atributiile!

Saru-mana ! hug.gif
CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 05:50 PM) *

Tare sortu` ... cand vine Dirk de la job ar fi mistho sa te gaseasca imbracata cu el... numai cu el naughty.gif

Sper ca ce ai enumerat tu acolo ca pui la salata orientala sunt ingredientele pe langa cartofi, nu? unsure.gif Eu o fac cu cartofi, ceapa, ou si ceva sos fin cica, adica imitatie de maioneza blum.gif

Vrei sa dea pe spate Dirk ? Sa zica ca i-a furat cineva nevasta ? lol.gif

Bineinteles ca exista si cartofi in salata mea orientala tease.gif blum.gif

CITAT(axe10 @ 30-01-2008, 06:11 PM) *

Ma alatur lui May si zic...sa te gaseasca doar in el...dar sa nu te puna [*****] sa opresti centrala sa te gaseasca cu tzurtzuri la fofoloanca...mai ales ca incepi si tu serviciul acuma... lol.gif

Alta nebuna lol.gif lol.gif lol.gif

V-am salut.gif si hug.gif ! Sa aveti o seara placuta ! Va multumesc ca v-ati bucurat impreuna cu mine si pentru mine !
May

Lasa ca tzurtzurii aia se topesc, ar fi fost interesant sa o gaseasca cu farurile aprinse naughty.gif
axe10
O mai avea beculetze de la Craciun? lol.gif lol.gif lol.gif
daconst
Wow Dany,super veste!!!! yahoo.gif cheer.gif
Eu eram sigura ca e legat de job,ca doar asta iti doreai cel mai tare,nu? wink1.gif
Ma bucur tare ca ai gasit ceva si daca Dirk e acolo,cu atat mai bine.E departe de tine?Nu-ti trebuie masina?
Hai ca incet,incet la toata lumea se indeplinesc dorintele,simt eu ca e an bun. pupic.gif
stardust
Felicitari!! Ce veste grozava!! Bucura-te de zilele libere cat mai poti.

Si eu m-am gandit la bebe blushing.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 06:32 PM) *

Lasa ca tzurtzurii aia se topesc, ar fi fost interesant sa o gaseasca cu farurile aprinse naughty.gif

CITAT(axe10 @ 30-01-2008, 07:04 PM) *

O mai avea beculetze de la Craciun? lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif S-au gasit nebunele lol.gif lol.gif Asa deci ... ati vazut ca am disparut si v-ati pus pe gandit nebuneli ? tease.gif

CITAT(daconst @ 30-01-2008, 08:57 PM) *

Wow Dany,super veste!!!! yahoo.gif cheer.gif
Eu eram sigura ca e legat de job,ca doar asta iti doreai cel mai tare,nu? wink1.gif
Ma bucur tare ca ai gasit ceva si daca Dirk e acolo,cu atat mai bine.E departe de tine?Nu-ti trebuie masina?
Hai ca incet,incet la toata lumea se indeplinesc dorintele,simt eu ca e an bun. pupic.gif

Asa e , Dana , asta imi doream !!! hug.gif
E cam departe dar merg cu bus-ul ....Mai nasol e ca bus-ul ajunge cu 1 ora inainte de a incepe eu programul doh.gif Dar ma mai plimb prin orasel , important e sa nu m bani la mine ca mi-e ca golesc magazinele ...din lipsa de ocupatie )).gif . Azi am avut de asteptat vreo 40 min pana la bus ( cand m-am intors acasa ) si am spart vreo 10 € ( a fost una din zilele mele bune biggrin.gif ) .
CITAT(stardust @ 30-01-2008, 09:15 PM) *

Felicitari!! Ce veste grozava!! Bucura-te de zilele libere cat mai poti.

Si eu m-am gandit la bebe blushing.gif

Saru-mana , Sorana ! Voi avea destul liber pentru ca programul e de 4 ore / zi si in primele 2 luni trebuie sa am 66 ore / luna . Asa ca ....vreo saptamana o am libera naughty.gif

Buey , m-ati innebunit cu baby.gif . Alooooo ??? Am 42 de ani !!!! Si sa nu veniti cu chestii de genul " si ce daca ? " , " nu e timpul pierdut " , " altele au facut copii si la varste mai inaintate " ca n-aveti sanse !!!! Asta e crucea pe care trebuie sa o duc si gata ! hug.gif
May
Ti-am zis ca fac eu copil si il crestem amandoua lol.gif
stardust
Pai bun, dar n-am stabilit ca o sa traiesti pana la 94 de ani? )).gif

Dirk ce zice de baby.gif ? Cred ca noi cu el trebuie sa discutam, tu pari greu de convins smile.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 10:24 PM) *

Am si uitat ! doh.gif Vedeti ? baba uituca sunt ...copil imi mai trebuie ? ( fac si eu haz de necaz ) . May , in care vacante il trimiti la mine ? )).gif )).gif

CITAT(stardust @ 30-01-2008, 10:27 PM) *

Pai bun, dar n-am stabilit ca o sa traiesti pana la 94 de ani? )).gif

Dirk ce zice de baby.gif ? Cred ca noi cu el trebuie sa discutam, tu pari greu de convins smile.gif

Si daca traiesc pana atunci ...sa fiu a 2-a " cum o chema pe aia de a facut copil pe la 70 si ceva de ani " ?? )).gif

lol.gif lol.gif La Dirk n-aveti sanse : a inteles si e total de acord blum.gif tease.gif Mai aveti si alti asi in maneca ? )).gif
May
In toate vacantele, ca eu ma duc la plaja si tu stai cu copilul cool.gif
anca veselie
dany dulce, felicitari give_rose.gif ma bucur tare pt tine, sper sa-ti si placa jobul pupic.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 10:34 PM) *

In toate vacantele, ca eu ma duc la plaja si tu stai cu copilul cool.gif

S-a facut !!!!!!! Vezi sa nu uiti ca ai de a face cu mine
CITAT(anca veselie @ 30-01-2008, 10:47 PM) *

dany dulce, felicitari give_rose.gif ma bucur tare pt tine, sper sa-ti si placa jobul pupic.gif

Saru-mana , Anca pupic.gif
May
Ai vazut PM-ul ala sau ai mesageria plina? )).gif
Dumbo
Felicitari pentru job. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

danyhoney
Multumesc , Irina ! hug.gif Ce mai faci tu ? Cam scumpa la vedere in ultimul timp naughty.gif Dieta merge ?
amalia0701
Felicitari pentru job cheer.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 11:24 PM) *

Retinut ideea....

Cherie
Buna dimineata Miss si felicitari pt noul job!
Sa-ti aduca multe satisfactii si multi bani! naughty.gif
O zi frumoasa sa ai! pupic.gif floare.gif
nusarich
Felicitari pentru job, Dany! Asta da veste buna!
bubbles
CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 08:24 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Ca in filmul ala cu Arnold lol.gif
axe10
blink.gif blink.gif
Terminati cu ideile astea...in casa asta nu ramane nimeni insarcinat...dar putem profita de asta sa trimitem copii sa se joace in gradina din spate....asa ca tot noi suntem in castig!! blum.gif

Dany sa pui mana si in peregrinarile tale din asteptarea bus-ului sa cauti niste jocuri pt gradina:leagane, topogane...etc..ca sa nu se inghesuie copii...poate niste oferte...pana la vara.

Ar fi bine sa faci antrenament la babysitting copii vecinilor...daca sunt blum.gif
May
lol.gif lol.gif lol.gif Facem tabara la dany, parca vad ca se trezeste la vara cu toti copiii de pe forum lol.gif lol.gif lol.gif
luchi

Dany, felicitari, ma bucur sincer pentru tine, pentru ca stiu ca iti doreai asta. Te pup pupic.gif
buretel
Felicitari Dany, asta da veste buna!!! give_rose.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
pupic.gif
danyhoney
Amelie , Cherie , Nusa , luchi , buretelu` ( pe unde mi-ai umblat ??? pupic.gif ) va multumesc mult ! hug.gif pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 31-01-2008, 12:30 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Facem tabara la dany, parca vad ca se trezeste la vara cu toti copiii de pe forum lol.gif lol.gif lol.gif

Asta-mi mai lipsea acum lol.gif lol.gif Da` le aduceti si jucariile , da ? blum.gif

E o vreme de tot rahatul la noi : furtuna , ploaie torentiala ... Daca va fii si maine la fel , vai de mama mea cand merg la job doh.gif

Hai , sa ma laud un pic . Am catadicsit sa folosesc eliptica . Am dus-o in bucatarie , dat drumul la TV si dat 30 min din picioare la speed de 23-24 ( o fii bine ????? ) cheer.gif cheer.gif cheer.gif Acum fac o pauza si mai trag o tura . Dau raportul mai tarziu .

Si ..... azi dimineata ( curiozitatea asta doh.gif ) m-am dus la d-nul cantar si arata mai putin cu 500 gr . Si rusii n-au venit inca .... Daca ramane asa pana sambata va trebui sa scad 1 p doh.gif ... trec la alt prefix .
axe10
CITAT(Maybeline @ 31-01-2008, 01:30 PM) *

Daca faci si tu o sa fie mai multi....

da-te mare cu eliptica...dar da-i inainte cu exercitiile...

Pune broboada pe cap, izmene pe dedesupt si ai rezolvat-o cu vantul....si nu uita de fular!

amalia0701
Io ascunsa cu capul in frigier )).gif
danyhoney
CITAT(axe10 @ 31-01-2008, 04:31 PM) *

Pune broboada pe cap, izmene pe dedesupt si ai rezolvat-o cu vantul....si nu uita de fular!

Da , mami , asa o sa fac salut.gif )).gif
danyhoney
Am mai facut 20 min cheer.gif cheer.gif Total azi : 50 min . Sa vad cat ma tine grin.gif

Sa aveti o seara frumoasa . Eu ies sa-mi fac sa pap : orez cu legume si ceva carnitza de pui naughty.gif
May
CITAT(danyhoney @ 31-01-2008, 04:28 PM) *

Hai , sa ma laud un pic . Am catadicsit sa folosesc eliptica . Am dus-o in bucatarie , dat drumul la TV si dat 30 min din picioare la speed de 23-24 ( o fii bine ????? ) cheer.gif cheer.gif cheer.gif Acum fac o pauza si mai trag o tura . Dau raportul mai tarziu .

Si ..... azi dimineata ( curiozitatea asta doh.gif ) m-am dus la d-nul cantar si arata mai putin cu 500 gr . Si rusii n-au venit inca .... Daca ramane asa pana sambata va trebui sa scad 1 p doh.gif ... trec la alt prefix .

w00t.gif Superrrr... ai scapat de batz azi )).gif hug.gif

CITAT(axe10 @ 31-01-2008, 04:31 PM) *

Daca faci si tu o sa fie mai multi....

Astept sa ia dany salariul lol.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 31-01-2008, 06:23 PM) *

Am mai facut 20 min cheer.gif cheer.gif Total azi : 50 min . Sa vad cat ma tine grin.gif

Sa aveti o seara frumoasa . Eu ies sa-mi fac sa pap : orez cu legume si ceva carnitza de pui naughty.gif

Sa te tinaaaaaaaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif Bravo tie! Ce de schimbari pe la tine, pe aici!
Deci tu chiar de miine incepi, pe 1?

pupic.gif
bubbles
Asteptam cantarul oficial si schimbarea prefixului cheer.gif cheer.gif .Pe mine m-au invadat rusii azi si sunt si la a4a zi oficiala de WW grin.gif iar azi am zis ca e pacat de punctele pt dulce si am mancat niste inghetata wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.