CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 06:32 PM)

CITAT(axe10 @ 30-01-2008, 06:11 PM)

Pai la ce ai enumerat ca pui in salata...mananc-o doar pe ea...ce-i lipseste?!
Ma alatur lui May si zic...sa te gaseasca doar in el...dar sa nu te puna [*****] sa opresti centrala sa te gaseasca cu tzurtzuri la fofoloanca...mai ales ca incepi si tu serviciul acuma...

Lasa ca tzurtzurii aia se topesc, ar fi fost interesant sa o gaseasca cu
farurile aprinse

CITAT(axe10 @ 30-01-2008, 07:04 PM)

S-au gasit nebunele

Asa deci ... ati vazut ca am disparut si v-ati pus pe gandit nebuneli ?
CITAT(daconst @ 30-01-2008, 08:57 PM)

Wow
Dany,super veste!!!!
Eu eram sigura ca e legat de job,ca doar asta iti doreai cel mai tare,nu?
Ma bucur tare ca ai gasit ceva si daca Dirk e acolo,cu atat mai bine.E departe de tine?Nu-ti trebuie masina?
Hai ca incet,incet la toata lumea se indeplinesc dorintele,simt eu ca e an bun.

Asa e ,
Dana , asta imi doream !!!
E cam departe dar merg cu bus-ul ....Mai nasol e ca bus-ul ajunge cu 1 ora inainte de a incepe eu programul

Dar ma mai plimb prin orasel , important e sa nu m bani la mine ca mi-e ca golesc magazinele ...din lipsa de ocupatie
).gif)
. Azi am avut de asteptat vreo 40 min pana la bus ( cand m-am intors acasa ) si am spart vreo 10 € ( a fost una din zilele mele
bune 
) .
CITAT(stardust @ 30-01-2008, 09:15 PM)

Felicitari!! Ce veste grozava!! Bucura-te de zilele libere cat mai poti.
Si eu m-am gandit la bebe

Saru-mana ,
Sorana ! Voi avea destul liber pentru ca programul e de 4 ore / zi si in primele 2 luni trebuie sa am 66 ore / luna . Asa ca ....vreo saptamana o am libera
Buey , m-ati innebunit cu

. Alooooo ??? Am 42 de ani !!!! Si sa nu veniti cu chestii de genul " si ce daca ? " , " nu e timpul pierdut " , " altele au facut copii si la varste mai inaintate " ca n-aveti sanse !!!! Asta e crucea pe care trebuie sa o duc si gata !