Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161
stardust
Si la voi e vreme nasoala? Si aici e un vaaaaaaant, cica e peste 100 km/h sad.gif , se aude tare nasol.

Felicitari pentru bicicleta, eu dupa 20 de minute de eliptica sunt kaputt.
otilici
Maamaa ce la fix am intrat si eu,dupa atatea absente pe aici blum.gif
Felicitari Dany pt job!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Fug sa citesc din urma cat apuc sorry.gif
ironmissy
pe fuga iti spun si eu felicitari pentru noul job! floare.gif
axe10
Ca sa stiti cum e vremea la Dany in prima zi de munca....

Niebull
Andreea-Rodica
Felicitari pentru job! hug.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 31-01-2008, 05:39 PM) *

w00t.gif Superrrr... ai scapat de batz azi )).gif hug.gif
blushing.gif blushing.gif
CITAT(axe10 @ 31-01-2008, 04:31 PM) *

Daca faci si tu o sa fie mai multi....

Astept sa ia dany salariul lol.gif

Ce are de a face salariul meu cu facutul baby.gif wacko.gif )).gif

CITAT(ganesha @ 31-01-2008, 05:42 PM) *

Sa te tinaaaaaaaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif Bravo tie! Ce de schimbari pe la tine, pe aici!
Deci tu chiar de miine incepi, pe 1?

pupic.gif

Saru-mana , A. hug.gif
Da , de azi incep naughty.gif
CITAT(bubbles @ 31-01-2008, 07:17 PM) *

Asteptam cantarul oficial si schimbarea prefixului cheer.gif cheer.gif .Pe mine m-au invadat rusii azi si sunt si la a4a zi oficiala de WW grin.gif iar azi am zis ca e pacat de punctele pt dulce si am mancat niste inghetata wink1.gif

Ce puncte pentru dulce ??? Sper ca nu te referi la cele 12-14 p / saptamana pentru ca acea regula nu mai exista de vreo catiova ani !

CITAT(stardust @ 31-01-2008, 08:51 PM) *

Si la voi e vreme nasoala? Si aici e un vaaaaaaant, cica e peste 100 km/h sad.gif , se aude tare nasol.

Felicitari pentru bicicleta, eu dupa 20 de minute de eliptica sunt kaputt.

Deci e o vreme de nici macar nu-ti vine sa scoti nasul afara doh.gif
Stiu ce zici cu eliptica , asa eram si eu . Dar facand la o viteza nu prea mare ( cam 24 ) si avand TV-ul in fata nici nu mi-am dat seama cand au trecut primele 30 min . Sa vad cum o sa fac de azi incolo . Venind acasa seara la ora 18 normal ar trebui sa ma apuc sa fac mancare . Dar macar 30 min / zi tot o sa fac ( exceptand zilele cu rusii ) .

CITAT(otilici @ 31-01-2008, 09:48 PM) *

Maamaa ce la fix am intrat si eu,dupa atatea absente pe aici blum.gif
Felicitari Dany pt job!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Fug sa citesc din urma cat apuc sorry.gif

Multumesc , Oti si bine ai revenit ! pupic.gif

CITAT(ironmissy @ 31-01-2008, 09:52 PM) *

pe fuga iti spun si eu felicitari pentru noul job! floare.gif

Multumesc ! give_rose.gif
CITAT(axe10 @ 01-02-2008, 07:54 AM) *

Ca sa stiti cum e vremea la Dany in prima zi de munca....

Niebull

lol.gif lol.gif Ce tare esti ! pupic.gif
CITAT(Andreea-Rodica @ 01-02-2008, 09:18 AM) *

Felicitari pentru job! hug.gif

Multumesc , Andreea ! give_rose.gif

Azi ma duce al meu cu masina la job .... Si el e dupa-masa asa ca am scapat de o tura cu bus-ul cheer.gif E cam aiurea ca el ar ajunge cu 1 ora inainte dar a hotarat sa manance de pranz la cantina ....Ce dragutz din partea lui , nu ? Doar o nevasta are ... )).gif

Azi noapte am dormit tare aiurea . M-am gandit la ziua de azi si am visat ( iar doh.gif ) despre vechiul job sad.gif

Dimineata m-au napadit si rusii ....
bubbles
Dany bafta la job give_rose.gif .Ahh am mancat ceva dulce ca sa pot sa imi fac punctajul pe ieri .. si aveam si poftaaaaaa drool.gif dar m-am incadrat in 19p )).gif .
axe10
Spor la munca!
dany
CITAT(axe10 @ 01-02-2008, 10:55 AM) *

Spor la munca!

Saru-mana ! pupic.gif

Sa fii vazut ce ochi a facut Dirk cand a vazut ca te-ai uitat la vremea de aici lol.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 01-02-2008, 11:58 AM) *

CITAT(axe10 @ 01-02-2008, 10:55 AM) *

Spor la munca!

Saru-mana ! pupic.gif

Sa fii vazut ce ochi a facut Dirk cand a vazut ca te-ai uitat la vremea de aici lol.gif

Pai macar la "vremea" ta sa ma uit....ca pe a mea mi-o zice fi-mea de la meteo... lol.gif
dany
lol.gif lol.gif Metereoloaga o faci lol.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 01-02-2008, 12:00 PM) *

lol.gif lol.gif Metereoloaga o faci lol.gif

Mai bine decat fata de la meteo.... blum.gif
dany
N-o stiu ....

Ma duc sa pap o supa ( poate imi tine de cald )).gif ) si apoi la job .

Sa aveti o zi placuta si un WE super ( daca nu ne vedem zilele astea ) ! hug.gif

Pe radio la noi se dau avertizari de furtuna mare in seara asta doh.gif sad.gif
michelle
O zi buna la job! hug.gif
May
Asteptam impresii naughty.gif
bpaula
felicitari pentru job
si sper sa fie unul cu noroc wink1.gif
dany
Multumesc , Paula ! give_rose.gif Tu ce mai faci ? Esti ok ?

Venit de la job si sunt terminata .... Or fii doar 4 ore dar sunt tare obositoare ...Azi am impachetat carti ( peste 10.000 buc ) si eu , ca desteapta , m-am bagat la pliat cutii doh.gif doh.gif . Eu pliam cutiile i alte 3 persoane stateau dupa mine sa le umple ...Va dati seama ce ritm infernal a fost . M-am taiat la un deget , am taieturi mici pe bratul stang )).gif )).gif . Mai nasol a fost ca am si dureri crunte de burta de la rusi asa ca cele 4 ore au trecut tare greu pentru mine ( nu avem pauza ) . Dar sunt matura , vaccinata si ma voi obisnui . Macar e ceva ce imi place . Nu ma refer la job-ul in sine ci la faptul ca nu e un job unde stau pe scaun si asta ma bucura .
Am descoperit ca o vecina lucreaza tot acolo asa ca in zilele in care ne vom nimeri impreuna merg cu ea cu masina dus-intors cheer.gif cheer.gif Impartim cheltuielile pt benzina si ies mai ieftin decat cu bus-ul . Si nici nu am atata de asteptat pana ajung acasa .
Colegele ( e doar 1 barbat - exceptand seful - intre 10 muieri ) sunt 90 % rusoaice .

Pentru ca azi am mancat doar o felie de paine cu ceva supa ...acum imi voi face snitzele de porc la cuptor + cartofi natur + legume . Si cred ca bag si niste cioco ....pe langa cele 3 nuci pe care le pap aproape in fiecare seara .
Cu sportul zic pas pe azi sad.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 01-02-2008, 09:11 PM) *

Venit de la job si sunt terminata .... Or fii doar 4 ore dar sunt tare obositoare ...Azi am impachetat carti ( peste 10.000 buc ) si eu , ca desteapta , m-am bagat la pliat cutii doh.gif doh.gif . Eu pliam cutiile i alte 3 persoane stateau dupa mine sa le umple ...Va dati seama ce ritm infernal a fost . M-am taiat la un deget , am taieturi mici pe bratul stang )).gif )).gif . Mai nasol a fost ca am si dureri crunte de burta de la rusi asa ca cele 4 ore au trecut tare greu pentru mine ( nu avem pauza ) . Dar sunt matura , vaccinata si ma voi obisnui . Macar e ceva ce imi place . Nu ma refer la job-ul in sine ci la faptul ca nu e un job unde stau pe scaun si asta ma bucura .
Am descoperit ca o vecina lucreaza tot acolo asa ca in zilele in care ne vom nimeri impreuna merg cu ea cu masina dus-intors cheer.gif cheer.gif Impartim cheltuielile pt benzina si ies mai ieftin decat cu bus-ul . Si nici nu am atata de asteptat pana ajung acasa .
Colegele ( e doar 1 barbat - exceptand seful - intre 10 muieri ) sunt 90 % rusoaice .

Pentru ca azi am mancat doar o felie de paine cu ceva supa ...acum imi voi face snitzele de porc la cuptor + cartofi natur + legume . Si cred ca bag si niste cioco ....pe langa cele 3 nuci pe care le pap aproape in fiecare seara .
Cu sportul zic pas pe azi sad.gif

Bravo Dany pupic.gif pupic.gif Imi pare atat de bine ca iti place locul de munca ca sincer cred ca si asta e un factor foarte important.Cred ca daca locul de munca nu e unul placut ,nici nu iti vine sa te duci cu atata incantare unsure.gif .Un pas l-am facut si eu .. Mi-am depus cv la mai multe firme pe net grin.gif .Ia spune nu ma iei tu putin la cotonageala ca sa nu ma mai cantaresc atata ? sorry.gif si sa imi vina sa imi ies din minti batista.gif
dany
Multa bafta cu CV-ul , Andreea !!! Inca nu pot spune ca imi place job-ul dar , cum am mai scris , imi place ca sunt continuu in miscare ! Poate si pentru ca in Ro am facut mereu munca fizica si de aceea nu sunt adepta statului la birou .

Sa te iau la cotonogeala ? Oare cine imi zicea mie saptamana trecuta sa nu ma mai cantaresc atat ? )).gif )).gif
Si eu m-am cantarit ieri de curiozitate ..... Dar ca sa-ti satisfac dorinta , ia de aici box.gif cuplu.gif bataita.gif bataita.gif Ti-ajunge ? Acum , serios : da-l [*****] de cantar , ascunde-l undeva pentru 1 saptamana , du-l la vecini ... )).gif Iti faci doar rau cantarindu-te in fiecare zi !!! Eu am facut asa saptamana trecuta si m-am lecuit .

Aaa, ce mi-a mai placut azi a fost faptul ca fiecare fata sare sa ajute pe cate cineva la nevoie ( la mine au fost vreo 2 care imi tot inaltau muntele de cutii nepliate ca sa nu fiu nevoita sa ma aplec ) .
bubbles
Nu ma mai urc pana miercuri pe Dansul dry.gif Suntem intr-un razboi declarat mai ales ca mai am si rusii pe cap lol.gif .Abia astept sa iei primul salar sa vad ce iti iei din el naughty.gif si daca dai de baut o apa plata cu lamaie haninoroc.gif

Apropo cu WW ce vei face?
stardust
Felicitari pentru prima zi la job. O sa faci ceva muschi la maini daca aveti asa un ritm nebun dar macar nu stai pe scaun.

De la ce ora pana la ce ora e programul?
dany
CITAT(bubbles @ 01-02-2008, 06:42 PM) *

Abia astept sa iei primul salar sa vad ce iti iei din el naughty.gif si daca dai de baut o apa plata cu lamaie haninoroc.gif

Apropo cu WW ce vei face?

De baut dau !! de luat nu cred ca imi iau ceva deosebit . la mine primul salariu a fost cel luat acum nspemii de ani )).gif . Daca vreau sa-mi iau ceva nu e nevoie sa astept salariul meu ... il astept pe al lui Dirk tease.gif

Cum adica ce voi face cu WW ? Merg inainte !
CITAT(stardust @ 01-02-2008, 06:43 PM) *

Felicitari pentru prima zi la job. O sa faci ceva muschi la maini daca aveti asa un ritm nebun dar macar nu stai pe scaun.

De la ce ora pana la ce ora e programul?

Exact , Sorana ! Multumesc ! hug.gif
Programul e de la 13 - 17 ( cu prelungiri daca e mult de munca ) .

Ma duc sa mananc ca am o foameeeeeee .....
bubbles
Ma gandeam sa nu iti fie greu cu serviciul hug.gif pupic.gif cu numaratul punctelor .
Ehh bucuria primului salariu am avut-o si eu .. am luat pe o 1/2 luna 150 lei (un mil jumate swoon.gif ) si nu am dat nici un ban nimanui.Ma durea inima cand tb sa iau ceva si stiam ca sunt banii munciti de mine si mai ales cat am tras cu dierctoarea pt banii aia dry.gif lol.gif
bpaula
CITAT(danyhoney @ 01-02-2008, 07:11 PM) *

da, sunt bine...ceva probleme de sanatate dar le razbesc eu pana la urma ca nu sunt asa grave
floare.gif

CITAT(bubbles @ 01-02-2008, 07:52 PM) *

Ma gandeam sa nu iti fie greu cu serviciul hug.gif pupic.gif cu numaratul punctelor .
Ehh bucuria primului salariu am avut-o si eu .. am luat pe o 1/2 luna 150 lei (un mil jumate swoon.gif ) si nu am dat nici un ban nimanui.Ma durea inima cand tb sa iau ceva si stiam ca sunt banii munciti de mine si mai ales cat am tras cu dierctoarea pt banii aia dry.gif lol.gif

eu banii castigati de mine ii cheltuiesc mai usor decat cei care mi-i dadeau ai mei cu greu...cu ai mei sunt darnica, nu ii cheltui numai pentru mine
dany
CITAT(bpaula @ 01-02-2008, 07:04 PM) *

CITAT(danyhoney @ 01-02-2008, 07:11 PM) *

da, sunt bine...ceva probleme de sanatate dar le razbesc eu pana la urma ca nu sunt asa grave
floare.gif

Multa , multa sanatate !!!! Si astept sa te vad mai des pe forum give_rose.gif

Apropo de primul salariu .... Stiu ca luasem 500 lei ( pe vremea aia erau bani - in `85 ) si ochisem eu o geaca misto albastra de mult timp care costa 450 lei . Normal ca am fugit la magazin , mi-am cumparat-o si am mers acasa . Ce mi-au auzit urechile de la maica-mea nu va mai spun ( situatia noastra n-a fost deloc buna pe atunci ) )).gif )).gif Darrrr..... aveam geaca dorita tease.gif
amalia0701
pupic.gif
Ma bucur ca e ok la job si colegele dragutze.
pupic.gif
dany
CITAT(amalia0701 @ 01-02-2008, 09:01 PM) *

pupic.gif
Ma bucur ca e ok la job si colegele dragutze.
pupic.gif

pupic.gif pupic.gif

Adevarul e ca eram rupta cand am venit acasa dar ...am reusit sa-mi fac sa mananc , am spalat o masina de rufe , le-am intins si am tras o plimbare scurta pe afara pe furtuna cheer.gif
amalia0701
Feliciatri io azi am venit cu buboaie pe creier si am dormit.
dany
Si odihna e buna !!!! Stii doar ! pupic.gif
daconst
Dany,felicitari pentru prima zi de munca si daca spui ca e si in ritmul asta sa vezi ce repede o sa slabesti!Iiar faza cu masina vecinei e super,asa te-ai scos. cheer.gif
dany
pupic.gif Dana !
Bueyyy, cu ritmul infernal si slabitul nu prea imi pun sperante . Mai tii minte cand munceam la casa si ziceam ca voi slabi si ... m-am ingrasat ? doh.gif Eu sunt mai ca nelumea , se pare )).gif
Va fii un pic cam nasol cu mancarea : voi avea mic-dejun tarziu ( nu pot manca cand ma trezesc , trebuie sa treaca vreo 2 ore sad.gif ) si cina doh.gif Dar o rezolv eu cumva ...
SI MAI NASOL va fii ca nu voi mai avea timp sa fac tot ce faceam pana acum in casa : dimineata n-am chef ( am vazut azi ) si seara ....cate ceva dar nu mare lucru ...

Da , cu vecina chiar ca e super . Si eu m-am bucurat ! Dar sa vedem cate zile prindem in care muncim amandoua ( ea a trecut de cele 2 luni de proba si are doar 57 de ore munca / luna - eu 66 ) . Dar per total e chiar super !!! Azi am fost amandoua la cumparaturi scurte dupa terminarea job-ului smile.gif
honey79
Felicitari pentru job. Sa-ti aduca numai multumiri.
Ai grija insa cu..rusoaicele... in general.Ca-s cam rele. Sper sa n-ai probleme cu ele. Acum depinde si de.."politica firmei".
axe10
CITAT(danyhoney @ 01-02-2008, 12:24 PM) *

N-o stiu ....

Ma duc sa pap o supa ( poate imi tine de cald )).gif ) si apoi la job .

Sa aveti o zi placuta si un WE super ( daca nu ne vedem zilele astea ) ! hug.gif

Pe radio la noi se dau avertizari de furtuna mare in seara asta doh.gif sad.gif

Pai nu era vorba de o anume persoane...ci de fetele care prezinta vremea...dar adevarul e ca au ajuns cateva binishor...

Deci e greu sa mergi la munca si sa faci si treaba acasa, ha?!

Sa vezi ce faci tu cu sau fara chef.
anca veselie
cheer.gif pupic.gif cheer.gif
dany
CITAT(honey79 @ 01-02-2008, 09:41 PM) *

Felicitari pentru job. Sa-ti aduca numai multumiri.
Ai grija insa cu..rusoaicele... in general.Ca-s cam rele. Sper sa n-ai probleme cu ele. Acum depinde si de.."politica firmei".

mersi ! give_rose.gif Cu rusoaicele stiu si eu cam cum e ...Deocamdata au fost fete bune ...la proba contrarie le arat si eu ca nu sunt fata buna pupic.gif

CITAT(axe10 @ 01-02-2008, 09:46 PM) *

Deci e greu sa mergi la munca si sa faci si treaba acasa, ha?!

Bueyyy, nu e vorba ca e greu ( inainte munceam de dimineata pana la ora 19 si tot faceam totul in casa blum.gif ) e vorba de planificare ....Va trebui sa-mi fac un plan de munca si gata , e rezolvata problema .
Cherie
pupic.gif Dany scumpa!
Spor la munca si nu ezita sa arati cuiva ca nu esti fata buna naughty.gif Mie mi-a parut rau, daaaaaaaaaaaaaar, am recuperat devil.gif cheer.gif

dany
Hey , Cherie , ai deschis pagina nr 200 din jurnalul meu cheer.gif cheer.gif

Eu sunt fata buna ( zic eu ) dar pot fii si a [*****] de rea cand e cazul box.gif box.gif

CITAT(anca veselie @ 01-02-2008, 09:49 PM) *

cheer.gif pupic.gif cheer.gif

Dansam impreuna ?? cheer.gif cheer.gif pupic.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 01-02-2008, 10:59 PM) *

Hey , Cherie , ai deschis pagina nr 200 din jurnalul meu cheer.gif cheer.gif

Eu sunt fata buna ( zic eu ) dar pot fii si a [*****] de rea cand e cazul box.gif box.gif

Ce ma bucur cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sunt o persoana tare norocoasa si asta sper sa fie de bun augur pe aceasta a 200-a pagina!!!
Iti insuflu din optimismul meu inepuizabil si iti urez cat mai multe kg date jos! naughty.gif

pupic.gif
anca veselie
dany dulce, dansam! asa virtual pt ca altfel nu cred ca sunt in stare azi )).gif
axe10
Eu "dansez pt tine"...pe muzica adecvata...play...dj dance2.gif dance3.gif
dany
CITAT(MissDiorCherie @ 01-02-2008, 10:04 PM) *

Ce ma bucur cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sunt o persoana tare norocoasa si asta sper sa fie de bun augur pe aceasta a 200-a pagina!!!
Iti insuflu din optimismul meu inepuizabil si iti urez cat mai multe kg date jos! naughty.gif

pupic.gif

Saru-manaaaaaaaa !!!!! pupic.gif
CITAT(anca veselie @ 01-02-2008, 10:07 PM) *

dany dulce, dansam! asa virtual pt ca altfel nu cred ca sunt in stare azi )).gif

E bun si virtualul ...in lipsa de altul hug.gif
CITAT(axe10 @ 01-02-2008, 10:08 PM) *

Eu "dansez pt tine"...pe muzica adecvata...play...dj dance2.gif dance3.gif

Pai ....si ce pune dj-ul ca sa dansam ????? blum.gif Ceva muzica buna si atunci si eu " dansez pentru tine " prima melodie ...Restul dansez pentru toate fetele lol.gif
May
Sa fie intr-un ceas bun si sa fie doar inceputul cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
Asa sa fie , May pupic.gif
crissy
good.gif e bine ca faci munca fizica gym.gif. O sa devii mai supla mai repede decat gandesti.
michelle
Hop si eu la pagina 200 cheer.gif
O zi superrr sa ai!
dany
S-au schimbat planurile pe ziua de azi asa ca am intrat doar ca sa va las o poza facuta azi dimineata in fata casei ...

Imagine

Sa aveti o sambata placuta !

axe10
Vezi ca a venit zapada si la tine?!

cheer.gif cheer.gif

ca tot o asteptai....aici e soare si sunt 9 grade plus
stardust
Wooow, zapada, aici astazi parca a venit primavara. Nu e foarte cald dar e soare si nu bate vantul.

Mi-au inflorit zambilutele wub.gif
emu
w00t.gif ce frumos smile.gif imbulgarealaaaaa!

Mmm zambile... ce-mi plac si mie, pt miros mai mult... ma fac eu mare si-mi pun zambile-n curte (sau in casa?!) si le fac eu sa infloreasca la fiecare 2 luni )).gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 02-02-2008, 03:12 PM) *

S-au schimbat planurile pe ziua de azi asa ca am intrat doar ca sa va las o poza facuta azi dimineata in fata casei ...

Imagine

Sa aveti o sambata placuta !

Ce frumos Dany!!! w00t.gif
La noi a fost cam tot o zi de primavara ratacita... dar mie parca mi-e dor de zapada!!! unsure.gif
Un we cat mai placut!!! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.