Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
honey79
Acum am stat si m-am uitat si eu la toate pozele. Sunt superbe.Imi dau seama ca si vacanta a fost superba....asadar,felicitari pentru un asa concediu.
anca veselie
am vazut prima transa de poze, restul mai incolo pt ca tre sa si muncesc sad.gif
foarte faine locurile, ce apa frumoasa w00t.gif ce culori!
danyhoney
salutari !

Si pe mine m-au innebunit culorile apei , Anca ! Cand le-am vazut din avion mi s-a taiat respiratia .

Ziceti daca sunt normala : azi noapte am visat tot concediul nostru )).gif .Ca si cum as fii fost din nou acolo . Cand m-am trezit azi dimineata aveam un boooooootttttt )).gif

Apropo de bot : in concediu , pe plaja , eu cu tigara aprinsa intr-o mana vroiam sa impachetez un prosop si , pentru ca aveam nevoie de ambele maini , am vrut sa bag tigara in gura ....Nu stiu cum puii mei am reusit dar am dus tigara invers spre gura si m-am ars la buza de sus doh.gif lol.gif lol.gif .Se vede putin si-n poze )).gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 08-10-2007, 12:46 PM) *

Apropo de bot : in concediu , pe plaja , eu cu tigara aprinsa intr-o mana vroiam sa impachetez un prosop si , pentru ca aveam nevoie de ambele maini , am vrut sa bag tigara in gura ....Nu stiu cum puii mei am reusit dar am dus tigara invers spre gura si m-am ars la buza de sus doh.gif lol.gif lol.gif .Se vede putin si-n poze )).gif

Neata scumpa pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif si B al meu a facut ceva de genul asta cu o tigara, numai ca el era intr-o anumita stare )).gif
Eram cu cortul la munte. Cand s-a trezit a doua zi, a spus la toata lumea ca l-am caftit in cort lol.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif lol.gif El macar a avut o scuza ....Dar eu eram treaza -treaza lol.gif

Bine ca nu sunt singura care a patit-o lol.gif
bubbles
Ziua salut.gif .Am trecut sa iti las un pupic.gif si multa voie buna hug.gif
May
Am reusit sa vad ieri toate pozele w00t.gif si am pus si eu bot )).gif. M-au impresionat f mult prosoapele de pe patul vostru... chiar le-am studiat sa vad daca pot sa fac si eu lol.gif. Ati vizitat locuri f frumose si apusul ala de soare m-a lasat masca,.... cred ca o sa pastrez poza sa mi-o pun pe desktop pupic.gif
danyhoney
Nu e mare smecherie cu prosoapele , May ... am vazut intr-o zi cum au facut ..... e chestie de obisnuinta , mai mult decat de indemanare smile.gif

)).gif Oare ce poza zici tu ca am eu acum pe desktop ??? naughty.gif
May
Trebuia sa ai una cu Dirk! )).gif E super tare aia cand are el prosoapele pe cap de zici ca e Cosanzeana lol.gif lol.gif lol.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Ar fii trebuit sa fie Fat-Frumos ...dar a iesit Cosanzeana lol.gif Asta e inca o dovada ca al meu sot e ... normal si cu " toate tiglele pe casa " tease.gif
May
Mai bine asa decat ca egiptenii, sa iti vina sa le cari pumni in bot )).gif
danyhoney
Si egiptenii sunt de treaba ...dar daca ii calci pe batatura ( mai ales ca femeie ) ....se nasoleste treaba )).gif
ganesha
Am terminat si eu de vazut, in sfirsit, pozele - ca nu functiona butonul next de nici o culoarea si trebuia sa ma duc la pagina principalaaaaa devil.gif devil.gif si sa iau fiecare poza in parte. Sint superbe... tare mi-ar place si mie sa am concediu doh.gif Te pupic.gif si-ti doresc o saptamina minunata!
danyhoney
Nici la mine nu merge butonul " next " asa ca le-am revazut cu slideshow smile.gif

Si tie o saptamana perfect si ...sa nu mananci prea mult azi blum.gif hug.gif
anca veselie
le-am vazut pe toate, foarte faine!
michelle
Apropos de butonul Next, si eu am avut problema asta in Mozilla. Cu Internet Explorer merge bine.
danyhoney
Ma bucur ca ti-au placut , Anca hug.gif

Sa aveti o zi buna , fetelor .

Noi iesim la o plimbare ( chiar daca e urat afara ) si apoi ne bagam la TV sau la citit - ca mosnegii lol.gif

Am avut o tentativa de WW azi dar ... am dat-o in bara doh.gif doh.gif . Mai incerc zilele urmatoare , poate am mai mult succes )).gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 08-10-2007, 03:17 PM) *

Nici la mine nu merge butonul " next " asa ca le-am revazut cu slideshow smile.gif

Si tie o saptamana perfect si ...sa nu mananci prea mult azi blum.gif hug.gif

La mine nu mergea slide show, raminea static pe prima pagina. Nu maninc mult ca are cine ma pazi tease.gif :frate-miu care are aproape 15 ani, sportiv tot, si care e (si el) vegetarian, care e (si el) numai cu mincare organica si sanatoasa... si blablabla si blablabla, si care de zilele cele 3 de nastere din septembrie nici macar n-a pus gura pe tort - ca sa nu mai zic ca nu pune gura decit pe apa sau suc de fructe/legume facut DOAR in casa!!! (si, bineinteles, ma bozgorodea pe mine ca de ce maninc asa ceva). Asa ca nu ma simt amenintata - mai ales ca azi m-am bucurat la cintarit wink1.gif
danyhoney
CITAT(michelle @ 08-10-2007, 03:22 PM) *

Apropos de butonul Next, si eu am avut problema asta in Mozilla. Cu Internet Explorer merge bine.

Mersi , Miha . Cum spuneam , le-am vazut cu slideshow . Dar e bine de stiut pentru data viitoare hug.gif

CITAT(ganesha @ 08-10-2007, 03:23 PM) *

La mine nu mergea slide show, raminea static pe prima pagina.

In dreapta pozelor ai cateva optiuni , printre care si " view slideshow" ... Eu am dat click acolo si a mers .

Asa , deci are cine sa-ti atraga atentia daca papi aiurea azi ( daca e cazul ) )).gif
axe10
Terminat de vazut poze....ce sa zic...no coment!!!
Ce mai pot adauga?...Chiar vroiam sa intreb ce "printz" e Dirk dar am aflat raspunsul... blum.gif ..
Binenteles ca m-au distrat zapacitii de fani Hamburg care au avut grija san nu plece de acasa fara steag ca sa-l agate undeva... lol.gif lol.gif
te pupic si fug la treaba
Amazoana
ImagineImagineImagine

Neata

Am vazut foto. Sunt superbe!!!!! Ce mult mi-as dori sa inot si eu pe acolo.....
danyhoney
Buna dimineata !!!!

CITAT(axe10 @ 08-10-2007, 03:56 PM) *

Binenteles ca m-au distrat zapacitii de fani Hamburg care au avut grija san nu plece de acasa fara steag ca sa-l agate undeva... lol.gif lol.gif
te pupic si fug la treaba

Doar ai vazut cum e cu steagul . nu ? lol.gif lol.gif
CITAT(dulcikatty @ 09-10-2007, 08:53 AM) *

Neata

Am vazut foto. Sunt superbe!!!!! Ce mult mi-as dori sa inot si eu pe acolo.....

Saru-mana de cafea , Mada ! Ce zici , urmatorul concediu il faci/faceti in Egipt ? naughty.gif

Buey , ceva nu e in regula cu mine ....Dupa ce ne-am intors , am avut 2 zile stomacul deranjat rau .... Duminica si ieri n-am ajuns pe " tron " - constipata . Si mi-a fost si rau in fiecare seara , nici macar n-am putut sa mananc ca lumea sad.gif .Duminica seara chiar am dat la rate ....
Ceva sfaturi ?
bubbles
Neata pupic.gif .Vazut poze..absolut minunate pupic.gif iar tu frumoasa foc .. ti`am zis eu ca ai 20 de ani blum.gif .Pentru constipatie ... incearca ceai de papadie sau o lingurade tarata de grau wink1.gif .
danyhoney
Multumesc , Andreea ! As mai vrea eu sa am 20 de ani . Sau mai bine nu ... e bine asa cum e acum naughty.gif

As incerca ce zici tu acolo dar .... nu stiu daca gasesc si nici nu cred ca as putea inghiti taratele alea ( bleah ) .
danyhoney

Am ajuns " hiena " doh.gif sad.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 09-10-2007, 10:32 AM) *

Multumesc , Andreea ! As mai vrea eu sa am 20 de ani . Sau mai bine nu ... e bine asa cum e acum naughty.gif

As incerca ce zici tu acolo dar .... nu stiu daca gasesc si nici nu cred ca as putea inghiti taratele alea ( bleah ) .

Amesteca taratele cu un pic de miere ca sa alunece pe gat!
danyhoney
Cred ca dau in icter .... bleahhhhh . Mai stau si azi si vad cum imi e .....Oricum n-am tarate in casa .

Va hug.gif si ma duc la calcat sad.gif sad.gif . Gata cu lenea , cica )).gif
Amazoana
Egipt spui, huh? dry.gif Nu stiu ce sa zic. Dintotdeauna insa am vrut sa vizitez FEZ-ul, Marocul....
axe10
CITAT(dulcikatty @ 09-10-2007, 11:09 AM) *

Egipt spui, huh? dry.gif Nu stiu ce sa zic. Dintotdeauna insa am vrut sa vizitez FEZ-ul, Marocul....

Sa inteleg ca urmaresti "clona"...chiar am vrut sa ma uit pe un atlas sa vad unde e Fes...
Amazoana
Mai, stiu ca ruleaza si acum, dar nu am timp sa urmaresc din nefericire. Dar cand a fost dat prima oara era in fiecare 23 FIX in fata tembelizorului. Nici in club nu ma duceam decat dupa film, da? )).gif
axe10
CITAT(dulcikatty @ 09-10-2007, 01:36 PM) *

Mai, stiu ca ruleaza si acum, dar nu am timp sa urmaresc din nefericire. Dar cand a fost dat prima oara era in fiecare 23 FIX in fata tembelizorului. Nici in club nu ma duceam decat dupa film, da? )).gif

Eu cand a mai fost nu am vazut decat asa pe sarite si finalul ioc....asa ca acum il urmaresc-adica il inregistrez pe hardul de la DVD si il vad cand pot....de rasul lumii sunt...
Care gagiu iti place mai mult?...Said sau Lucas?
axe10
Am uitat sa te intreb azi la telefon...prinzi acum satelitul cu programe romanesti? A reusit Dirk sa faca ceva in privinta asta?
danyhoney
Pai am vorbit alte aiureli la telefon ...nu am avut timp de discutii " serioase " lol.gif lol.gif

Inca nu s-a uitat sa vada ce si cum ....zilele urmatoare tease.gif .De abia astept !!!!!!
danyhoney
CITAT(danyhoney @ 06-10-2007, 12:40 PM) *

Cum adica ai vazut deja pozele , Emi ??? Hmmmmmm !! Nu le facusem publice inca !

EMI , NU MI-AI RASPUNS LA INTREBARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
emu
CITAT(danyhoney @ 09-10-2007, 05:28 PM) *
EMI , NU MI-AI RASPUNS LA INTREBARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Scuze scuze, sunt ametita rau smile.gif
Erau publice, jur )).gif ca nu ma pricep eu la sapaturi de maestri smile.gif erau altfel aranjate oricum... si cand ai spus aici ca ai pus cateva mi-am bagat nasul smile.gif

Ai grija cu starea asta, vezi sa nu te deshidratezi. De ce nu mergi la doctor? Sau poti sa suni sa ceri sfaturi?
danyhoney
Hmmm, ok .....inca nu pricep cum ai putut vedea pozele dar ....nu conteaza hug.gif

Deshidratare ????? Nu e cazul !! In concediu am baut cam 5 litri de apa ( sau suc de mere indoit cu apa ) pe zi .....
Cred ca am descoperit cauza de la care imi era rau ( pentru ca am si dat la rate + constipatie + senzatie de balonare .... ) : tigarile egiptene !!!!!!!!!! Zic eu !

Acolo au fost ok ....am luat un pachet de proba ...inainte de a cumpara mai multe . Si au fost ok ! DAR , AICI , AU ALT GUST !!! E posibil ???? M-am bucurat ca le-am cumparat ieftine ( 10 pachete la 12,5 € ...aici iei 10 pachete la 40 € ) . Le pot fuma doar daca am un Tic-tac in gura sad.gif(((((((

Si am cumparat 3 cartuse !!!!!!!!! Deh , erau ieftine sad.gif sad.gif
emu
Pusesei o parte din poze, pe-alea le-am vazut, nu pe toate smile.gif

Cum sunt tigarile egiptene?

Recunosc ca eu mai fumez cate una ici colo, de cuisoare (se numesc Djarum).
bubbles
Neata hug.gif .Cum te mai simti?
Amazoana
CITAT(axe10 @ 09-10-2007, 06:01 PM) *

Eu cand a mai fost nu am vazut decat asa pe sarite si finalul ioc....asa ca acum il urmaresc-adica il inregistrez pe hardul de la DVD si il vad cand pot....de rasul lumii sunt...
Care gagiu iti place mai mult?...Said sau Lucas?

Aaahhhhh, drept sa-ti spun cel mai mult imi placea tipul ala brunet, solid, cu o idee de plete, care o iubea pe Jade. Nu stiu daca iti amintesti....unul care a salvat-o pe fiica ei de la Said.....
Ma infiora ala, imi placea maaaaaaaaaaaaaaaxim!

Buna Dany draga pupic.gif
bubbles
Eu stiu care eu stiu grin.gif .Ala care avea si cioc nu? blum.gif Zein parca lol.gif
amalia0701
Servus draga mea pupic.gif
Dupa ce am revazut Amsterdamul cu Mirela, am bantuit prin Egipt cu tine.
Superb concediu.
Sora mea a fost acum 2 ani dupa revelion tot la Hurgada, asa ca am reluat "filmul".
Concediul "pentru cand cresc io mare" e 2 saptamani in Egipt, croaziera pe Nil cu vas de 5 stele si o noapte cu Orient expresul naughty.gif
Vad ca ai probleme cu stomacul, imi amintesc ca si Sys a avut, s-a dus la dr. si i-a zis ca a venit cu nu stiu ce virus si a facut tratament.
Asa ca fugi la medic, nu sta acasa. pupic.gif
danyhoney
Salutari la fete !

Emi , m-am exprimat eu gresit ... Nu sunt tigari egiptene , sunt Marlboro Lights facute in Egipt sad.gif

Andreea , mi-e mai bine , multumesc .

Amelie , noi am fost in Makadi bay ( la vreo 30 km de Hurghada ) .Ma bucur ca ti-au placut pozele . Si eu am acelasi plan de concediu pentru cand ma fac mare )).gif . Si sa stii ca am fost la medic si mi-a dat niste pastilute care sper sa ma ajute . Oricum nu ma mai simt asa de rau ca zilele trecute . hug.gif

Cateva poze facute ieri .....sa ma vedeti cu ochelari doh.gif
Imagine

Imagine

Acum am vazut ca nu era pusa data corecta sad.gif

michelle
Ce bine iti sta! give_rose.gif Arati super! pupic.gif
bubbles
Iti sta foarte bine flowers1.gif dar mai mult imi place prima poza decat cea in care stai serioasa blum.gif
danyhoney
give_rose.gif fetelor !

Andreea
, mai fac si eu si poze in care sunt serioasa ca altfel zice lumea ca sunt aiurita tease.gif
May
Doamna din prima poza este dany, pe cea din a doua poza nu o cunosc... nu cunosc femei asa serioase )).gif

Si eu patesc asa cu data de pe camera... se deregleaza cand schimb bateriile si mereu uit sa o setez... numai eu am poze facute la revelion cu data de craciun lol.gif

Cred ca e ceva in aer... multa lume se simte rau, raceste sau mai stiu eu ce in perioada asta. Eu m-am trezit pe la 4 dimineata cu o durere de ureche, ma durea si cand o atingeam de perna... deja imi imaginam ca azi ma car la doctor sa vad daca am otita dar cand m-am trezit nu ma mai durea decat daca o apasam mai tare. Sper sa imi treaca sad.gif
danyhoney
Las` ca de acum voi face numai poze in care sunt serioasa , sa te inveti minte sa mai spui ca nu ma cunosti in a 2-a poza blum.gif tease.gif

Camera mea e noua ( am primit-o ieri cadou de ziua lui Dirk - asa a zis el lol.gif ) .Cea veche nu mai mergea deloc . Probabil ca de la cat m-am jucat cu ea aseara am facut ceva aiurea la data )).gif

pupic.gif sa-ti treaca urechea !
danyhoney
Va hug.gif , cica plecam la plimbare . Cred ca-mi ia juma` de ora sa ma imbrac cu toate cojoacele )).gif . E un frig brrrrrrrrrrrrr
emu
Ahhh nu sunt obisnuita sa te vad cu ochelari (iti sta bine!). A doua poza ma intimideaza rau de tot )).gif
Plimbare placuta... cat de frig e acolo?
otilici
Esti o frumusica,chiar si cu ochelari wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.