Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
daconst
Dany,ce zice cantarul azi dimineata?
Sau ai modificat ticker-ul si nu m-am prins eu? blushing.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 02-02-2008, 03:12 PM) *

S-au schimbat planurile pe ziua de azi asa ca am intrat doar ca sa va las o poza facuta azi dimineata in fata casei ...

Imagine

Sa aveti o sambata placuta !

Stiu eu ca poza asta e pt mine grin.gif Nu-i asa? pupic.gif Mi-o insusesc devil.gif

Felicitari pt prima zi la servici, sa ai parte de zile usoare si colegi draguti hug.gif
axe10
Vad ca ai scazut 500 g...bravo!
Tine-o tot asa...
danyhoney
Salutari si hug.gif pentru fetele care m-au vizitat .

Azi sunt cu migrene si dureri de burta de la rusi doh.gif . Halal WE sad.gif

Buretelu` , uite inca 2 poze facute azi dimineata ( daca n-as fii facut ieri poza aceea as fii zis ca am visat ) :

aceeasi priveliste ca si ieri

Imagine

si .... o zambilutza care apare ( vezi Sorana , nu esti singura )).gif

Imagine

Da , Lavi , am scazut 500 gr cheer.gif . Ce ochi ai , de soacra : vezi tot hug.gif Esti la job ? Pana la cat ? Poate vb mai tarziu daca imi va fii mai bine pupic.gif

Va hug.gif si ma duc sa ma doftoricesc ( maine trebuie sa fiu fit ) .
bubbles
Felicitari si pt cele 500g hug.gif pupic.gif
daconst
Bey,eu am memoria scurta,de ce nu spui aici cit ai slabit sa vada si baba? )).gif
Felicitari si la mai multe kg pierdute! give_rose.gif
Cherie
La mai multe (kg) date jos!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
michelle
Wow ce diferenta de "piesaje".. Cand s-a topit asa repede?? Si zambilaaaaa w00t.gif

Felicitari pt ticker! La mine e aceeasi greutate doh.gif
stardust
Dany, zambila ta e veritabila, a mea e in ghiveci )).gif

Felicitari pentru scadere, la cat mai multe !!
ganesha
Bravo pentru cele 500 g, pupic.gif sa te simti mai bine, un zimbetel trimit la zambiluta )).gif, si o saptamina minunata sa-ti inceapa de miine floare.gif
uka
tot eram pe forum, asa k am trecut sa te salut si pe tine
puuuuuuuuuuuuuuupiciosi multi multi
ironmissy
felicitari pentru noul ticker! tine-o tot asa! pupic.gif
anca veselie
sa plece cat mai multe cat mai repedeeee cheer.gif cheer.gif
o zi usoara la munca pupic.gif
daconst
Dany,tu lucrezi si in we?
Sau te petreci pe undeva? naughty.gif
danyhoney
Multumesc fetelor hug.gif

Ukaaaaaa, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata hug.gif give_rose.gif

Nu lucrez si in WE , Dana . Sambata am avut program si ieri nu mi-a fost bine din cauza de rusi ( am scris mai sus ) sad.gif

Sa aveti o saptamana superbaaaaaaa !!!

Oare unde mi-a disparut ticker-ul cu sportul ? Hmmmm...eu nu l-am sters ...
Sexymom
Saptamana minunata Dany, mult succes la serviciu pupic.gif
danyhoney
Mersi , Lorena , si tu sa ai o saptamana linistita la job hug.gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 30-01-2008, 04:45 PM) *

Paiiii .... vestea buna e ca ... am job cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Felicitari Dany! E o veste super, mai ales daca spui ca-ti place ceea ce faci pupic.gif hug.gif

Spor la slabit, se pare ca tzine cu tine cantarul wink1.gif !

crissy
cheer.gif Felicitari pt ticker. Spor la munci!
Deea
O saptamana frumoasa si spor la treaba!

AAA...eu stiu ce faci tu la servici si e multa munca, poti sa punctezi ca puncte din sport blum.gif. Cel putin faci brate frumoase smile.gif

Pupici!
Andreea-Rodica
O saptamana buna! hug.gif
Special pentru tine, o reteta pentru toamna. chef.gif
danyhoney
Venit de la munca , am aruncat un ochi pe aici si ma duc sa pap ....

Ina , crissy , multumesc hug.gif

CITAT(Deea @ 04-02-2008, 11:39 AM) *

O saptamana frumoasa si spor la treaba!

AAA...eu stiu ce faci tu la servici si e multa munca, poti sa punctezi ca puncte din sport blum.gif. Cel putin faci brate frumoase smile.gif

Pupici!

)).gif Deci stii ca vreau-nu-vreau sunt harnica la job )).gif
pupic.gif
CITAT(Andreea-Rodica @ 04-02-2008, 11:45 AM) *

O saptamana buna! hug.gif
Special pentru tine, o reteta pentru toamna. chef.gif

Andreea , saru-manaaaaaa !!!! hug.gif
Dar ce fac daca nu am hrean ? N-am vazut pe aici pe nicaieri sad.gif Cu ce il pot inlocui ?
Andreea-Rodica
Stiu ca hreanul se pune si pentru aroma si pentru a se pastra tari muraturile. Nu am idee cu ce poate fi inlocuit, dar cred ca daca pui boabe de mustar (care tot pentru a se mentine tari se pun - de asta nu se fierb) o sa fie ok. Poate mai au fetele o alta idee.
O seara buna! hug.gif
danyhoney
Mersi mult ! give_rose.gif Poate o pun pe maica-mea sa-mi trimita hrean din tara in toamna naughty.gif .
Si tie o seara placuta ! hug.gif
Cherie
Dany, am eu niste salata de sfecla rosie cu hrean, facuta de tatal meu, expertul in asa ceva. Ii place la nebunie sa faca si iese delicioasa! naughty.gif

Din pacate, am verificat acum si mai este decat jumatate de borcan. Daca vrei tu, il pun sa mai faca. ce zici? devil.gif

Deea
Azi mergeam prin firma si m-am trezit intre niste "culoare de cutii" ... normal ca m-am gandit la tine...cred ca fetele de acolo cand auvazut ca ma hlizesc ca tampa printre cutii goale....or fi zis ca sunt dusa cu pluta smile.gif
May
Tot harnicuta? naughty.gif hug.gif
daconst
Dany,hreanul e Meerettich,cred si se mananca cu Schweinshaxe aici in zona mea. blum.gif
danyhoney
Neata !

CITAT(MissDiorCherie @ 04-02-2008, 06:47 PM) *

Dany, am eu niste salata de sfecla rosie cu hrean, facuta de tatal meu, expertul in asa ceva. Ii place la nebunie sa faca si iese delicioasa! naughty.gif

Din pacate, am verificat acum si mai este decat jumatate de borcan. Daca vrei tu, il pun sa mai faca. ce zici? devil.gif

Ai innebunit ? Mersi de intentie dar e cam lung drumul de trimis hug.gif . Sfecla rosie gasesc si eu aici ...hrean insa nu .

CITAT(Deea @ 04-02-2008, 07:45 PM) *

Azi mergeam prin firma si m-am trezit intre niste "culoare de cutii" ... normal ca m-am gandit la tine...cred ca fetele de acolo cand auvazut ca ma hlizesc ca tampa printre cutii goale....or fi zis ca sunt dusa cu pluta smile.gif

)).gif Uite cine se gandeste la mine pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 04-02-2008, 10:07 PM) *

Tot harnicuta? naughty.gif hug.gif

Pai cum altfel hug.gif
CITAT(daconst @ 04-02-2008, 10:08 PM) *

Dany,hreanul e Meerettich,cred si se mananca cu Schweinshaxe aici in zona mea. blum.gif

Stiu cum se numeste hreanul , eu ziceam ca nu gasesc radacina de hrean aici . Gasesc doar la borcanele gata facut cu maioneza doh.gif La voi se gaseste radacina ?
danyhoney
Fetele , am nevoie de niste idei . In aprilie ( in concediu ) vrem sa renovam si scara interioara + holul de jos . Inca mai avem mocheta care a fost de la vechii proprietari si ne-am hotarat ca ar cam fii cazul sa o schimbam . Deci vor trebui raschetate treptele ( vai de mama noastra ! ) si vrem sa le facem albe cu jumatati de mocheta pe ele .
Asa arata treptele acum ( de fapt e poza de anul trecut ) :

Imagine

exemplu de mocheta care am vrea-o :

Imagine

Pe hol vrem gresie .
Acum intrebarile mele :

1 - sa luam mocheta cu rosu ( sau chiar rosie ) avand in vedere ca avem balustrada deja rosie ?
2 - ce culoare ar merge la gresie ?

Multumesc pentru idei / sfaturi . Sper ca ati inteles cum am explicat ...

nusarich
Dany, puteti lua mocheta rosie SAU puteti lua mocheta de alta culoare (negru/gri inchis) combinat cu rosu, iar gresia in hol sa fie de culoarea din combinatie. Acum trebuie sa vezi si cat de luminos este holul. Daca luati mocheta rosie (simpla) la fel, gresia poate fi o combinatie de 2 culori (pentru gustul meu mi se pare suficient combinatia de 2 culori) din care una sa fie rosu. Parerea mea.
danyhoney
Mersi , Nusa hug.gif
Si eu ma gandeam sa luam gresia alba cu ceva firisoare de rosu/roz in ea si mocheta rosie . Peretii bat un pic in roz .
E buna si ideea cu mocheta negru / gri inchis cu rosu dar atunci ar fii prea multe culori , nu ? Rosu, negru , alb , roz ... )).gif
Holul e mic deci ar merge gresie deschisa la culoare . Avantajul ar fii ca pe usa principala nu intra nimeni , cine vine la noi vine pe usa laterala , deci n-as avea probleme de frecat gresia in fiecare zi .
ALICE
100% mocheta pe rosu
nusarich
CITAT(danyhoney @ 05-02-2008, 01:39 PM) *

Mersi , Nusa hug.gif
Si eu ma gandeam sa luam gresia alba cu ceva firisoare de rosu/roz in ea si mocheta rosie . Peretii bat un pic in roz .
E buna si ideea cu mocheta negru / gri inchis cu rosu dar atunci ar fii prea multe culori , nu ? Rosu, negru , alb , roz ... )).gif
Holul e mic deci ar merge gresie deschisa la culoare . Avantajul ar fii ca pe usa principala nu intra nimeni , cine vine la noi vine pe usa laterala , deci n-as avea probleme de frecat gresia in fiecare zi .

Ei, pai de pereti n-ai zis nimic... Atunci da, mai degraba merge gresia alb cu firicele rosii prin ea. Si mocheta rosie, da. Eu ma gandisem ca peretii sunt albi si atunci combinatia de alb (pereti) cu rosu (mocheta) si negru cu rosu (gresia) mergea. No, m-am esplicat acum... hug.gif
stardust
Sau fara mocheta? grin.gif

Poze cu gresia nu ai?

Eu nu am pus mocheta deloc pe scari, sunt goale si simple. Eu nu as pune prea multe culori, eventual daca le pui sa fie in acelasi ton prin toata casa ca sa fie armonios.
nusarich
CITAT(stardust @ 05-02-2008, 03:15 PM) *

Sau fara mocheta? grin.gif

Poze cu gresia nu ai?

Eu nu am pus mocheta deloc pe scari, sunt goale si simple. Eu nu as pune prea multe culori, eventual daca le pui sa fie in acelasi ton prin toata casa ca sa fie armonios.

La scarile goale ma gandisem si eu dar eu am o MARE problema: am cazut anul trecut pe scari de 2 ori (in urcare si in coborare) fara sa-mi puna cineva piedica, fara sa alerg pe scari, doar asa, ba am uitat cat e de inalta treapta, ba m-am trezit ingenuncheata intr-o fractiune de secunda. Bine, Dany nu e impiedicata ca mine, dar scarile goale pot reprezenta un pericol. Pentru impiedicati. Plus ca daca pui mocheta sunt mai calduroase.
daconst

Chiar astazi am vazut la Real si radacina de hrean.E cam scumput,dar asa de pofta,merge. wink1.gif

Cu scarile as spune ca poti baga culoare neutra,gri,negru care nu trebuie asortat cu nimic si gresia clar ca alba daca si scarile sunt albe,as zice eu.Tu trebuie sa asortezi si la pereti,iar daca ai acolo culoare,nu as mai pune si la mocheta.
La noi scarile vor fi de lemn cu metal si atunci nu sunt asa conditionata de culori.
Monic
pai si eu as zice sa pui gresie de o singura culoare, eventual cum ziceai, cu ceva firicele de rosu, cum ai zis, ca pe urma le poti asorta cum vrei tu wink1.gif . La mocheta, cum ziceau si fetele, si eu mi-as pune, dar as cauta ceva pe o singura culoare, ca e mai elegant asa grin.gif . Problema e ca oare se gaseste pe o singura culoare? Ca eu n-am prea vazut dry.gif
nusarich
CITAT(Monic @ 05-02-2008, 05:30 PM) *

pai si eu as zice sa pui gresie de o singura culoare, eventual cum ziceai, cu ceva firicele de rosu, cum ai zis, ca pe urma le poti asorta cum vrei tu wink1.gif . La mocheta, cum ziceau si fetele, si eu mi-as pune, dar as cauta ceva pe o singura culoare, ca e mai elegant asa grin.gif . Problema e ca oare se gaseste pe o singura culoare? Ca eu n-am prea vazut dry.gif

Ehehei, prin tineretile mele vedeam mocheta de orice nuanta simpla sau in combinatie prin cataloage gen Nekerman/Otto/Quelle (d'alea originale, de la Dany de-acasa). Acuma nici nu mai stiu daca mai exista sau ce preturi ar putea avea. Dar de existat, stiu ca existau.
michelle
Dany, eu zic ca daca peretii bat deja in roz, ai balustrada rosie, sa pui ceva neutru la gresie + mocheta.
Daca pui mocheta rosie sa nu para prea multa culoare apoi, zic eu... sa nu para a girly house
May
Eu nu imi mai dau cu parerea ca imi place tot ce au zis fetele )).gif dar te pupic.gif de nu te vezi!
danyhoney
Neata !

Dupa ce am dormit super rau azi noapte , m-am trezit la ora 5:30 si la 6 m-am dat jos din pat doh.gif doh.gif
Am pus o masina de rufe la spalat , o sa ma apuc sa curat frigiderul , congelatorul si lada frigorifica , sa dau cu aspiratorul si .... se va face ora sa plec .

Va multumesc mult pentru idei / sfaturi , fetelor pupic.gif hug.gif

Aveti dreptate cu mocheta pe o culoare neutra dar ce am vazut noi pana acum arata cam aiurea ( nu stiu daca le-ai vazut pe cele de la Aldi , Dana - asa am gasit cam peste tot sad.gif ) ....Mai cautam la magazine specializate doar pe mochete si poate gasim ceva mai ca lumea . Fara mocheta ( Sorana ) nu pot lasa scarile pentru ca sunt din lemn si daca le vom lacui in alb de la alergatura sus-jos sigur se va mai coji din culoare si parca n-am chef sa la lacuiesc in fiecare luna ( plus ca va fii mai mare zgomotul pe ele fara mocheta ) . As putea sa iau mocheta gri / neagra si gresia cu firicele gri/ negre , nu ? Doar alba parca mi-ar da impresia de spital ( sunt eu defecta ?? ) .
As putea sa fac balustrada in alta culoare ... dar parca imi place asa rosie wink1.gif

CITAT(Maybeline @ 05-02-2008, 10:50 PM) *

Eu nu imi mai dau cu parerea ca imi place tot ce au zis fetele )).gif dar te pupic.gif de nu te vezi!

Si eu te pupic.gif si de abia astept sa am timp de o sueta naughty.gif
danyhoney
Am uitat sa va spun ca de 2 zile am intrat si eu in randul celor care mananca aiurea bang.gif . Chiar ca nu stiu de ce . Iau micul-dejun cum trebuie ( pe la 7-8 p ) + la pranz o supa ( 2-3 p ) si cand vin de la job as manca si pietre doh.gif . Ieri cand am ajuns acasa am bagat urgent 2 ciocolate ( 5 p amandoua ) wacko.gif , eu care nu sunt cu ciocolata sad.gif , si apoi si ce gatise al meu ( vreo 7 p ) ....Cam la fel a fost si luni ( exceptand ciocolata ) . M-oi fii prostit asa dintro-data sorry.gif mad.gif
julyalina
CITAT(danyhoney @ 06-02-2008, 08:28 AM) *

Am uitat sa va spun ca de 2 zile am intrat si eu in randul celor care mananca aiurea bang.gif . Chiar ca nu stiu de ce . Iau micul-dejun cum trebuie ( pe la 7-8 p ) + la pranz o supa ( 2-3 p ) si cand vin de la job as manca si pietre doh.gif . Ieri cand am ajuns acasa am bagat urgent 2 ciocolate ( 5 p amandoua ) wacko.gif , eu care nu sunt cu ciocolata sad.gif , si apoi si ce gatise al meu ( vreo 7 p ) ....Cam la fel a fost si luni ( exceptand ciocolata ) . M-oi fii prostit asa dintro-data sorry.gif mad.gif

cred ca e ceva in aer pupic.gif si eu patesc la fel wacko.gif
Deea
pupic.gif Neata

si eu saptamana asta am fost pe langa rau...ca si pe tine seara ma apuca bazdacii. De azi incerc sa ma cumintesc ca in ritmul asta nu mai slabesc eu neam. Incearca sa mananci dimineata de mai putine puncte, macar 1-2 poate daca iti mai lasi pentru seara poate e mai bine. Eu am observat ca daca ma pun la masa imeidat cum intru in casa mananc f. mult, daca mai stau putin, mai fac una alta prin casa si eventual beau si o cana mare de apa mananc mult mai putin.
amalia0701
pupic.gif
danyhoney
)).gif si tu , brutus ? ( a se citi canarule ) )).gif

Deea , se pare ca avem ceva toate )).gif . As manca eu mai putin dimineata dar atunci imi va fii foame la pranz si trebuie sa mananc ( la job nu avem pauza deloc ) . De fapt pranzul meu e pe la ora 11:45 sad.gif Seara mananc cam la 1 ora si jumate dupa ce ajung acasa si chiar si daca beau apa sau ceai tot mananc ca sparta doh.gif . Vorba ta : trebuie sa-mi bag mintile-n cap ca altfel iar urca acul cantarului . hug.gif

Si eu te pupic.gif , Amelie !
ina_ceva
Si eu am scapat aseara la cartofi prajiti si carnaciori de casa, cu mustar. Desi aveam mancare pregatita, simteam o pofta nebuna sa ma dau in stamba sorry.gif
De astazi sunt fata cuminte insa, imi iau papa la pachet wink1.gif
danyhoney
cheer.gif Ina cheer.gif Si tu ? )).gif Dar tu macar iti permiti la greutatea ta . Uita-te cat mai am eu de slabit ( si asta e doar primul tel ) si apoi zii si tu daca chiar am voie sa-mi fac de cap doh.gif hug.gif
ina_ceva
Voie ai, doar 2 zile, nu mai mult pupic.gif .Fii fata cuminte astazi hug.gif . Poate daca ai avea pregatit un pachetel mic sa-l papi inainte sa ajungi acasa sau sa faci cum zice Deea: sa nu papi imediat ce ajungi, sa-ti mai faci de treaba.

Adevarul e ca nu prea vreau sa slabesc, ma zbat pt mentinere. Cu poftele mele as lua rapid in greutate, 2-3 kg intr-o saptamana. Si acum, mai ales ca am observat ca slabesc mult mai greu ca anul trecut, sunt hotarata sa ma tin de treaba.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.