Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162
dany
Pai s-au dus alea 2 zile sad.gif

Ma gandeam si eu sa-mi iau o banana la mine sa o mananc cand ies de la job darrrr.... cum am iesit de acolo intai fumez o tigara grin.gif si apoi tzop la vecina in masina si in 10 min sunt acasa )).gif
ina_ceva
Stiu ca s-au dus, de asta iti spuneam sa vezi cum faci astazi, sa nu mai cazi in ispita pupic.gif
dany
salut.gif salut.gif
Luat mic-dejun de 4,5 p smile.gif
stardust
Si eu am dat-o raaaaaaaaaau in bara ieri. Am mancat ce e mai rau, la McDonalds blushing.gif si ma mai si amuza una de la masa de langa mine care a scos cantarul electronic si cantarea hamburgherul si cartofii. Era colega de-a mea de suferinta, probabil tot WW tinea, da' fata probabil ca-si pusese puncte deoparte...spre deosebire de mine blushing.gif

Ieri cred ca am mancat de 40 de puncte sad.gif
dany
Tare faza cu scosul cantarului lol.gif lol.gif

Ei , hai , de azi esti cuminte , da ? Si eu incerc sa fiu hug.gif
Parca a dat streschea in noi doh.gif
bubbles
Neata hug.gif .Si eu am mancat dezordonat tare ieri lol.gif .

Am scapat la pranz intr-o pernuta cu budinca si vanilie de la Forneti doh.gif .
dany
Am zis eu ca a dat strechea )).gif )).gif Poate daca zicem de deochi o trece ? wacko.gif )).gif

pope.gif pope.gif
crissy
cheer.gif Eu fac galerie ca sa fii cuminte, da?
Eu azi nu numar ca mi-am luat sange pt niste analize si trebuie sa mananc sa nu ma trezesc cu dureri de cap sau stari de lesin, dar de maine sunt din nou cuminte.
Cu gresia / mocheta / balustrada nu stiu ce sfaturi sa-ti dau. Nu ma pricep. Cand termini sa pui poze, da?
Noi avem gresie pe hol la parter (maro mai deschis), peretii vor fi albi, scarile imbracate in lemn, culoare mahon sau visiniu, nici eu nu stiu ce culoare au blink.gif si indata vine si ni le pune. Nu voi pune nimic peste lemn, din motive de lene, ca e greu de intretinut. Unde stam momentam avem covoare lungi si sunt greu de batut. Si facem chestia asta de 2 ori pe an. Nu mai zic de aspirat...
Spor la munci. Eu cred ca organismul tau inca e socat de schimbare: de la activitate moderata la activitate intensa, are nevoie de mai multa energie si de asta simti nevoia sa mananci mai mult. floare.gif

Hai ca dau si eu cu tamaie pe aici pope.gif pope.gif poate piere devil.gif care ne impinge la ispite.
dany
Crissy hug.gif pentru galerie . Pune mana si mananca azi . Stiam ca dupa ce iti ia sange e bine sa bei cafea neagra , sa mananci friptura de porc mai in sange si sa bei vin rosu ... Care iti face cu ochiul din astea ? naughty.gif

Voi pune poze cu scarile dar asta pe la sfarsitul lui aprilie ( atunci ne apucam de ele ) si astept si poze cu a ta casutza cand va fii gata ( sunt sigura ca va arata tare fain ) .

CITAT(crissy @ 06-02-2008, 10:30 AM) *

Spor la munci. Eu cred ca organismul tau inca e socat de schimbare: de la activitate moderata la activitate intensa, are nevoie de mai multa energie si de asta simti nevoia sa mananci mai mult. floare.gif

Sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate , la asta nu m-am gandit doh.gif . Cam de cand am inceput job-ul m-am dat peste cap ..... O iau incet-incet de la inceput , trebuie sa reusesc .
daconst
Dany,voi nu aveti Praktiker sau Bauhaus in zona voastra?
Ca acolo sunt tare multe modele de mochete si ieftine.Sau poti sa iei ceva la metru si sa le faci singura. naughty.gif

Cu mancatul am fost cuminte pina ieri la cantari si apoi am scapat si eu la dulce.Si am o foame de zile mari.Cred ca vine luna plina si cind creste luna,creste si pofta de mancare...altfel nu-mi explic ca rusi nu mai am in zona. sorry.gif
dany
Avem in Flensburg , Dana . Si acolo avem si Kibek ( doar mochete ) , de aceea ziceam ca vom cauta la magazine specializate . Mersi , oricum pentru idei hug.gif . Si Real ( pentru hrean ) tot in Flensburg e ... sad.gif

Si tu esti cu foamea-n gat ? )).gif )).gif Dar macar ai 1 saptamana in fata sa te scoti , eu am doar 3 zile si parca vad ca nu reusesc .
Bine ca ai zis de luna plina : m-am uitat in calendar siiiiiii pe 7 e . Acum stiu si de ce dorm eu aiurea doh.gif
ina_ceva
Cu dormitul aiurea inteleg si eu care e faza: aseara m-am culcat pe la vreo 11.30, m-am trezit la 1 si am stat o ora pe net, m-am trezit si la 6, tot pe net ora, si apoi la 8.30. Am pus asta pe baza stresului dry.gif , dar luna asta chiar isi face de cap cu vietile noastre
dany
)).gif )).gif Asa e , Ina , face ce vrea cu noi )).gif . Eu aseara m-am culcat pe la ora 23 , m-am trezit la 4:45 , am mai atipit pana la 5:30 si apoi nici ca am mai putut adormi doh.gif Parca vad ca dupa ce trece luna o sa trag de mine sa ma dau jos din pat wacko.gif
bubbles
Dany am uitat sa intreb )).gif ai schimat prefixul si nr de puncte? blum.gif
stardust
Si eu dorm foarte prost noaptea de cateva zile si ma trezesc obosita si ma simt de parca a trecut un tir peste mine sad.gif
dany
CITAT(bubbles @ 06-02-2008, 11:35 AM) *

Dany am uitat sa intreb )).gif ai schimat prefixul si nr de puncte? blum.gif

Da , am schimbat prefix-ul dar sambata il am la loc pe cel vechi , sunt sigura sad.gif
CITAT(stardust @ 06-02-2008, 11:35 AM) *

Si eu dorm foarte prost noaptea de cateva zile si ma trezesc obosita si ma simt de parca a trecut un tir peste mine sad.gif

Las` ca de vineri dormim neintoarse )).gif

Am mai mancat acum 200 gr de salata falsa de boeuf ( nici macar mazare n-am pus in ea ) facuta azi dimineata ( 1 p ) si 1 felie de toast 1 p .....Pana acum am 7,5 p ( baut cappuccino de 1 p dimineata ) . Sa vedem diseara cum ma invart )).gif

Sa aveti o zi buna ! Am valea.gif la job .
bubbles
Si eu am dormit destul de rau in ultima vreme wacko.gif si ma trezesc din ce in ce mai obosita dimineata blink.gif .Lasa ca te corectezi tu pana la ziua de dantar si va fi bine hug.gif
crissy
CITAT(danyhoney @ 06-02-2008, 11:39 AM) *

Stiam ca dupa ce iti ia sange e bine sa bei cafea neagra , sa mananci friptura de porc mai in sange si sa bei vin rosu ... Care iti face cu ochiul din astea ? naughty.gif

Cafeaua am baut-o, dar nu neagra ci indulcita cu zaharina. Friptura in sange nu imi place, la fel si vinul (pe care il beau f. rar si doar daca e dulce wacko.gif ). Dar ma dreg eu, ca-s ditamai omul blushing.gif

CITAT(danyhoney @ 06-02-2008, 11:39 AM) *

Voi pune poze cu scarile dar asta pe la sfarsitul lui aprilie ( atunci ne apucam de ele ) si astept si poze cu a ta casutza cand va fii gata ( sunt sigura ca va arata tare fain ) .

O sa pun cu siguranta. Nu stiu cat de fain va arata ca eu vreau sa fie util si nu neaparat la moda cool.gif
dany
Va pun repede-repede o poza facuta acum 5 minute )).gif . Scuzati calitatea dar sunt inca mici si a trebuit sa ii iau de aproape si nici n-am avut timp sa ma uit exact cum au iesit .....

Imagine

ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 06-02-2008, 12:46 PM) *

Las` ca de vineri dormim neintoarse )).gif

Nu se poate, vine babuinul blushing.gif

Super poza! Sper sa-mi iau niste ghiocei la serviciu wink1.gif . Ma bate gandul (ca tot a pomenit Sorana de asta) sa-mi pun zambile in ghiveci w00t.gif
daconst
Wow deja ghiocei,vine primavara!!! cheer.gif cheer.gif
otilici
Vai ce frumosi si plapanzi ghioceii tai! Mi-au inseninat ziua smile.gif
Anna
Salutare Dany, ce ghiocei super give_rose.gif
Am vazut ca ai scris mai sus ca fugi la job, nu prea am mai citit pe la tine blushing.gif : ce job, cum , cand ..bravo ! floare.gif
anca veselie
mi-au bucurat ochisorii ghioceii tai give_rose.gif
pup u mult!
bubbles
Vine vine primavara ...floricele-n toata tara hug.gif .Pe aici inca nu am vazut ghiocei dar cred ca apar cat de curand .Azi a fost zi de primavara la noi blink.gif
Deea
pupic.gif pentru ghiocei... asa de frumosi sunt!
emu
CITAT(danyhoney @ 06-02-2008, 05:58 AM) *

Va pun repede-repede o poza facuta acum 5 minute )).gif . Scuzati calitatea dar sunt inca mici si a trebuit sa ii iau de aproape si nici n-am avut timp sa ma uit exact cum au iesit .....

Imagine

Si eu care vroiam sa va iau cu batzul sa va reveniti, am vazut poza si m-am inmuiat de tot )).gif
bpaula
salutare

si la Timisoara avem ghiocei, primii cred ca i-am vazut intr-o gradina acum vreo 2-3 saptamani wink1.gif

spor la munci dany
Cherie
Ce ghiocei frumosi!!! wub.gif
Dany scumpa pupic.gif si spor la treaba! cheer.gif
ina_ceva
Mi-am inveselit si eu ziua cu un buchetel de ghiocei pe birou wink1.gif
bubbles
Dany tocmai a zis la Femeia conduce un astrolog ca se slabeste mai usor cand e luna in descrestere adica de maine de la 5:45.Maine e luna plina si apoi incepe descresterea.
dany
Moamaaaaa, ce de-a reactii la ghioceii mei cheer.gif cheer.gif Ma bucur ca v-au placut si v-au facut ziua mai senina hug.gif
Va mai pun o poza cand cresc . Acum sunt mici si plapanzi , cum a a zis Oti ( ce mai faci ???? ) .

CITAT(annaiss_derrian @ 06-02-2008, 02:34 PM) *

Salutare Dany, ce ghiocei super give_rose.gif
Am vazut ca ai scris mai sus ca fugi la job, nu prea am mai citit pe la tine blushing.gif : ce job, cum , cand ..bravo ! floare.gif

Am inceput de pe 1 februarie la aceeasi firma la care lucreaza al meu sotz ....Job de 400 € dar suntem super multumiti !! hug.gif

CITAT(emu @ 06-02-2008, 05:07 PM) *

Si eu care vroiam sa va iau cu batzul sa va reveniti, am vazut poza si m-am inmuiat de tot )).gif

lol.gif lol.gif Ti-am facut-o , asa-i ?? lol.gif Asa-ti trebuie : auzi la ea , sa vina cu batu` sad.gif tease.gif

CITAT(bubbles @ 06-02-2008, 07:07 PM) *

Dany tocmai a zis la Femeia conduce un astrolog ca se slabeste mai usor cand e luna in descrestere adica de maine de la 5:45.Maine e luna plina si apoi incepe descresterea.

Sa dea Domnul asa sa fie ca eu iar am luat-o pe aratura azi ( cu vreo 4 p doh.gif ) . Nici nu ma mai agit zilele astea .... De duminica iar pe cai SERIOS !!!

Sorinaaaaa, te vad pe aici !! Esti ok ? Mai poti ? hug.gif
uka
hello hello....
ce ghiocei????
unde?>???
vreu si eu...hmm....aici sunt inca in zapada...sad.gif

btw dany....
puuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppp you mult mult
dany
Ukaaaaaa pupic.gif pupic.gif !!!

Ghioceii sunt la mine in gradina ... Asta e : tu ai zapada , eu nu .....eu am ghiocei , tu nu ... )).gif
uka
CITAT(danyhoney @ 06-02-2008, 11:21 PM) *

Ukaaaaaa pupic.gif pupic.gif !!!

Ghioceii sunt la mine in gradina ... Asta e : tu ai zapada , eu nu .....eu am ghiocei , tu nu ... )).gif

mda, corect )).gif
Am pus si eu asta toamna in curte la servi niste lalele si inca ceva dar am uitat ce, iar sefa mea a pus niste ghiocei, sunt curioasa daca o sa iasa ceva dry.gif

Ce faci, cu ce te mai lauzi, pe scurt? am inteles k ai job?
dany
Stai linistita ca vor iesi si lalele si ghiceii ....Doar sa se mai incalzeasca vremea . La mine au inceput sa apara deja zambilele si narciselele au dat deja primele frunzulitze ....

Daaaaa , am job cheer.gif cheer.gif Sunt rupta in fiecare zi ( chiar daca sunt doar 4 ore ) dar deja ne planuim cateva chestii care fara acei 400 € ai mei nu le-am fii putut face prea curand . Si tare mi-s mandra ca aduc si eu un banutz in casa ....
uka
CITAT(danyhoney @ 06-02-2008, 11:30 PM) *

Stai linistita ca vor iesi si lalele si ghiceii ....Doar sa se mai incalzeasca vremea . La mine au inceput sa apara deja zambilele si narciselele au dat deja primele frunzulitze ....

Daaaaa , am job cheer.gif cheer.gif Sunt rupta in fiecare zi ( chiar daca sunt doar 4 ore ) dar deja ne planuim cateva chestii care fara acei 400 € ai mei nu le-am fii putut face prea curand . Si tare mi-s mandra ca aduc si eu un banutz in casa ....

super 400euro, la un job partime..... super super, asta raportat la ro...aproape cat castig eu aici, full time, ba chiar mai mult de 8h/zi...
dany
Mda ....ma gandeam eu ca e cam asa sad.gif Lasa ca vor veni vremuri mai bune si in Ro !!! SPER din toata inima !!!
Nu stiu ce sa zic altceva sad.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 06-02-2008, 11:35 PM) *

Mda ....ma gandeam eu ca e cam asa sad.gif Lasa ca vor veni vremuri mai bune si in Ro !!! SPER din toata inima !!!
Nu stiu ce sa zic altceva sad.gif

Mda, nush ce sa zic, am o stare asa euforica acum, incat nici asta nu ma deprima )).gif, eu zik asa: noi sa fim sanatosi, k restul le-om duce toate
dany
Adevar graiesti , Uka !!! hug.gif pupic.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 06-02-2008, 11:54 PM) *

Adevar graiesti , Uka !!! hug.gif pupic.gif
da da da i know i know tease.gif
May
Am venit sa ma dati si pe mine cu tamaie, eventual sa imi faceti o exorcizare ca sunt posedata! devil.gif doh.gif

Mi-ai amintit de vremea cand eram mica si primeam cosulet cu ghiocei de la tata in fiecare primavara rolleyes.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 06-02-2008, 10:59 PM) *

Am venit sa ma dati si pe mine cu tamaie, eventual sa imi faceti o exorcizare ca sunt posedata! devil.gif doh.gif

Inca una la apel cheer.gif cheer.gif

CITAT(Maybeline @ 06-02-2008, 10:59 PM) *

Mi-ai amintit de vremea cand eram mica si primeam cosulet cu ghiocei de la tata in fiecare primavara rolleyes.gif

hug.gif pupic.gif
uka
Ce faci fata, ce ai patit?
dany
A patit ca a dat iama in ingrasacioase ...cred lol.gif lol.gif Diva noastra s-a scapat la chestii interzise , yuppyyyyyy lol.gif lol.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 07-02-2008, 12:07 AM) *

A patit ca a dat iama in ingrasacioase ...cred lol.gif lol.gif Diva noastra s-a scapat la chestii interzise , yuppyyyyyy lol.gif lol.gif

ce rea poti sa fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
devil.gif tease.gif
dany
N-am vrut sa fiu rea ...A scris devil.gif din mine lol.gif lol.gif Dar May stie ce am vrut sa spun si nu se supara ! Asa e , de fapt : si divele mai calca pe alaturi hug.gif

Nu e ea o diva la felul cum arata acum ????????? Mie imi vine sa o iau la bataie dar stiu ca asta nu ma ajuta sa slabesc lol.gif

De faptttttt..... cateodata sunt rea ! Asta asa ca sa nu creada lumea ca sunt bunatatea intruchipata )).gif )).gif
May
Recunosc.... sunt cuminte toata ziua si seara mi se scoala coarnele de sub par devil.gif. De exemplu, azi am fost cuminte, incheiasem seara cu 17 puncte si apoi ma intreaba socrela daca vreau salata orientala w00t.gif si s-a trezit monstrul si a devorat doh.gif doh.gif doh.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 07-02-2008, 12:14 AM) *

Recunosc.... sunt cuminte toata ziua si seara mi se scoala coarnele de sub par devil.gif. De exemplu, azi am fost cuminte, incheiasem seara cu 17 puncte si apoi ma intreaba socrela daca vreau salata orientala w00t.gif si s-a trezit monstrul si a devorat doh.gif doh.gif doh.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(danyhoney @ 07-02-2008, 12:14 AM) *

N-am vrut sa fiu rea ...A scris devil.gif din mine lol.gif lol.gif Dar May stie ce am vrut sa spun si nu se supara ! Asa e , de fapt : si divele mai calca pe alaturi hug.gif

Nu e ea o diva la felul cum arata acum ????????? Mie imi vine sa o iau la bataie dar stiu ca asta nu ma ajuta sa slabesc lol.gif

De faptttttt..... cateodata sunt rea ! Asta asa ca sa nu creada lumea ca sunt bunatatea intruchipata )).gif )).gif

ba este o diva, am vazut-o si eu, e betoanca rauuuuuuuuuuuuuuu naughty.gif
May
Da... sa vedeti ce diva sunt cu gura plina lol.gif lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.