Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
uka
CITAT(Maybeline @ 07-02-2008, 12:16 AM) *

Da... sa vedeti ce diva sunt cu gura plina lol.gif lol.gif lol.gif

mi te si imaginez.... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Diva - noastra -cu - gura - plina - de - bunataturi !!!!!!! lol.gif lol.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 07-02-2008, 12:26 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Diva - noastra -cu - gura - plina - de - bunataturi !!!!!!! lol.gif lol.gif

cat as vrea sa nu ma gandesc las prostii, dar nu reusesc....
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif doh.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Nici eu lol.gif lol.gif lol.gif

Ne omoara May cand va citi lol.gif lol.gif DARRRRRRR.....n-am vorbit despre putza de papagal a lui Monic ....Asa ca , poateeeee , ne iarta lol.gif lol.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 07-02-2008, 12:30 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Nici eu lol.gif lol.gif lol.gif

Ne omoara May cand va citi lol.gif lol.gif DARRRRRRR.....n-am vorbit despre putza de papagal a lui Monic ....Asa ca , poateeeee , ne iarta lol.gif lol.gif

ne iarta stiu eu....
eu am pierdut faza cu putza de papagal... sorry.gif
dany
Asta doar May sau Monic o pot povesti ....altfel nu are farmec )).gif . Oricum e faza mai veche .....Asteptam lamuriri )).gif
uka
CITAT(danyhoney @ 07-02-2008, 12:34 AM) *

Asta doar May sau Monic o pot povesti ....altfel nu are farmec )).gif . Oricum e faza mai veche .....Asteptam lamuriri )).gif

da, am mai auzit de ea, dar nu am stiut niciodata despre ce e vba

La [*****], ne-a prins...
May
Bai frate, si am vrut sa specific ca e plina cu MANCARE!!!! dar am zis ca sunteti femei serioase wacko.gif M-am inselat lol.gif

Faza cu putza de papagal e opera dragei noastre Monic de pe vremea cand isi scria la neuroni meniurile WW. Mancase si ea un carnacior si nu a stiut sa ne spuna cat de mic era decat comparandu-l cu putza unui papagal. Noi, femei serioase, nu ne uitam la papagali cand fac pipi ca sa le masuram dotarile, dar ne-a luminat Monic ca nu au cine stie ce ``bijuterii``:lol:
uka
CITAT(Maybeline @ 07-02-2008, 12:39 AM) *

Bai frate, si am vrut sa specific ca e plina cu MANCARE!!!! dar am zis ca sunteti femei serioase wacko.gif M-am inselat lol.gif

Faza cu putza de papagal e opera dragei noastre Monic de pe vremea cand isi scria la neuroni meniurile WW. Mancase si ea un carnacior si nu a stiut sa ne spuna cat de mic era decat comparandu-l cu putza unui papagal. Noi, femei serioase, nu ne uitam la papagali cand fac pipi ca sa le masuram dotarile, dar ne-a luminat Monic ca nu au cine stie ce ``bijuterii``:lol:

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
f tareeeeeeeeeeee

CITAT(uka @ 07-02-2008, 12:40 AM) *

CITAT(Maybeline @ 07-02-2008, 12:39 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
f tareeeeeeeeeeee

mda...femei serioase ce suntetzi, nu v-ar fi rusinika...
faceti misto de carnaciorul ei
dany
CITAT(Maybeline @ 06-02-2008, 11:39 PM) *

Noi suntem mereu femei serioase !!! Nu stiu care e problema ta wacko.gif tease.gif blum.gif

CITAT(uka @ 06-02-2008, 11:45 PM) *

io-te unde statea seriozitatea intruchipata lol.gif lol.gif lol.gif
May
Pune intrebarea aia ca stau cu sufletul la gura.... la gura plina cu mancare, da????? )).gif
dany
Pai cu ce altceva ???? Te gandesti la prostii , ai ??? ntz,ntz,ntz....
uka
[quote name='danyhoney' date='07-02-2008, 12:48 AM' post='116228']

[/quote]
io-te unde statea seriozitatea intruchipata lol.gif lol.gif lol.gif
[/quote]

hmmmmmmmmmmm...........
hai mai k sunt ffffffff serioasa, nu? unsure.gif unsure.gif
dany

Fetele , o chestiune seriosa acum !!!! Pe bune !!!

Pe al meu l-a apucat damblaua sa plecam o saptamana in concediu ( sfarsitul lui aprilie - inceputul lui mai ) darrrrr nu stie unde vrea .... Pun aici dorintele lui / ale noastre si astept sfaturi / impresii , etc ...

1 - Paris ( el a mai fost dar a fost timpul prea scurt pentru a vedea totul )
2 - Roma
3 - Venetia ( am mai fost )
4 - Barcelona
5 - Malorca ( partea serioasa in care se poate vizita ceva , nu cea plina de chefuri toata noaptea )

Cine pe unde a fost si ne poate da idei / informatii ....ne-am bucura tare mult . Inclusiv ce se poate vedea in fiecare oras ( nu vrem odihna - vrem sa vedem cat mai mult posibil ) . SAU daca aveti alte idei ....

Va multumim din suflet ! Tema ramane deschisa pana pe la sfarsitul lui februarie ...

Si cu asta va hug.gif si va pupic.gif si ma duc spre pat . Sper sa pot dormi mai bine in seara asta .

CITAT(uka @ 06-02-2008, 11:56 PM) *

hmmmmmmmmmmm...........
hai mai k sunt ffffffff serioasa, nu? unsure.gif unsure.gif

daaaaaaaaa.......fffffff......ptiu,ptiu sa nu te deochi lol.gif lol.gif
ironmissy
eu demult visez sa vizitez barcelona. am vazut o tone de poze, e superb! floare.gif
May
Noapte buna pupic.gif imi pare rau ca nu puteti veni aici dar oricare dintre locatiile enumerate de tine sunt mult mai frumoase asa ca ma bucur pt voi hug.gif
uka
well... nu am fost in nici una, nu am iesit din romania, si inainte sa strabat tara asta toata nici nu as vrea sa merg in afara, ah ce patrioata sunt, ptiu ptiu....
de la tata stiu ca parisul e ffff frumos, si venetia la fel...
dany
May , eu am pus si Madrid-ul pe lista dar nu stim ce am putea vedea acolo ca sa ne umple 1 saptamana ( aproximativ ) si de aceea Dirk a zis ( in prima faza ) nu . Dar e timp destul de a nanaliza toate ideile . Vino cu propuneri , sustine orasul si poate ....cine stie ......

gataaaa, fug la nani !!!!

hug.gif hug.gif toate fetele !chiar si pe cele cu gura plina tease.gif blum.gif

CITAT(uka @ 07-02-2008, 12:07 AM) *

well... nu am fost in nici una, nu am iesit din romania, si inainte sa strabat tara asta toata nici nu as vrea sa merg in afara, ah ce patrioata sunt, ptiu ptiu....
de la tata stiu ca parisul e ffff frumos, si venetia la fel...

Ptiu, ptiu patrioato hug.gif

Da , Venetia e frumoasa ! Noi am fost acum vreo 5 ani ( cred ) si am fost tare entuziasmati doar ca nu am avut timp sa vedem totul ...de aceea e pe lista ...

Noapte buna tuturor !!
May
La faza asta intreab-o pe sexy ca ea stie fiecare coltisor.... eu ma uitam ca cow.gif la poarta noua azi cand am ajuns in cea mai important zona din Madrid, locul care reuneste toate institutiile impunatoare, adevarate palate pline de istorie. Cand am intrat la Posta, parca am intrat la muzeu w00t.gif. Sunt multe de vazut si aici dar ai mei au zis ca e mai frumoasa Barcelona, asa ca imi doresc ca voi sa mergeti acolo unde o sa fie cel mai bine, chiar daca asta inseamna ca nu o sa ne vedem sorry.gif
dany
CITAT(ironmissy @ 07-02-2008, 12:03 AM) *

eu demult visez sa vizitez barcelona. am vazut o tone de poze, e superb! floare.gif

Si noi am auzit ca e super !!!!!!!
uka
Noapte buna si de l amine...
nani, gata
pup
dany
CITAT(Maybeline @ 07-02-2008, 12:11 AM) *

La faza asta intreab-o pe sexy ca ea stie fiecare coltisor.... eu ma uitam ca cow.gif la poarta noua azi cand am ajuns in cea mai important zona din Madrid, locul care reuneste toate institutiile impunatoare, adevarate palate pline de istorie. Cand am intrat la Posta, parca am intrat la muzeu w00t.gif. Sunt multe de vazut si aici dar ai mei au zis ca e mai frumoasa Barcelona, asa ca imi doresc ca voi sa mergeti acolo unde o sa fie cel mai bine, chiar daca asta inseamna ca nu o sa ne vedem sorry.gif

hug.gif pupic.gif La asta ma gandeam si eu sad.gif sad.gif
nusarich
'Neata!

Nici eu nu prea te pot ajuta cu destinatii de vacanta, ca si eu tot prin Romanica ma plimb. Adica asa, incet-incet, mai cu masinuca, mai la pas, incerc sa vad ce pot din tara asta, ca pe altele cine stie daca voi apuca vreodata sa le vad...
Cherie
"Neata Dany!!! O zi frumoasa iti doresc!!! pupic.gif (fara raceala, da? blum.gif )

floare.gif
dany
Nu am o zi prea buna azi ....Ma cam doare spatele si , colac peste pupaza , iar imi face figuri o ureche . Sun sa-mi fac programare la medic .

daconst
Dintre destinatiile alese de tine numai in Barcelona nu am fost,asa ca votez cu doua maini pentru! cheer.gif
dany
Si despre celelalte ( exceptand Venetia si Paris ) ce imi poti spune ? Care se merita a fii vazuta , unde sunt mai multe locuri interesante ?

Sau fiecare e interesanta in felul ei ?
daconst
Pai au mai ramas Roma sau Mallorca.
In Roma am stat o zi si am cam vazut aproape tot,inclusiv Vaticanul iar Mallorca am fost in zona de chefuri pe care o recomand,la nemti cel putin. )).gif
Mi-a placut grozav de tare si as mai merge iar, dar tot in zona aia,altfel m-as plictisi groaznic cred. grin.gif
Am facut si turul insulei si am vizitat si ceva orasele din zona si citeva statiuni din partea linistita.Dar eu zic ca e mai mult un loc de concediu in toata regula,adica cu plaja si tot tacamul.Sa stai sa lenevesti mai mult.
Daca ar fi sa recomand un concediu de o saptamana si sa vedeti cit mai multe as opta pentru Coasta de Azur.A ramas concediul meu de vis!Nu stiu cit de departe e de voi?
Ne-am cazat in Alasio o statiune din Italia,unde era mai ieftin si apoi am plecat in fiecare zi in cite o excursie.Am vizitat San Remo,Monte Carlo(care trebuie vazut macar o data in viata),Nice si Cannes.
Parca mai era ceva,dar nu-mi amintesc acum...trebuie sa ma uit pe poze,ca a uitat baba. lol.gif

Alte idei nu-mi vin acum,dar ma mai gandesc si mai scriu.
dany
Saru-mana ! Retinut ! hug.gif
Buna si ideea cu San remo , etc ....Uite asa mai trec ceva pe lista cheer.gif Dar voi ati fost cu masina , asa-i ?
daconst
Da,noi am fost cu masina ca de la noi nu e asa departe.Dar ati putea zbura in cel mai apropiat oras si sa inchiriati masina.Faza faina e ca orasele astea sunt apropiate si le puteti face in fiecare zi.Merita,zic eu! wink1.gif
Amazoana
Buna Danny pupic.gif
Ce faci?
Am trecut sa te salut
Ce faci? Te simti mai bine cu urechea?
dany
Madaaaaaa, ai aparut ! hug.gif pupic.gif
Am reusit sa prind programare la medic pentru maine dimineata ( de obicei nu merge asa de repede fiind singurul orl-ist de aici ) asa ca de maine voi fii mai bine hug.gif
In rest sunt bine .....
dany
Sa aveti o zi superba ! O tai la job ....
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 07-02-2008, 02:54 PM) *

Sa aveti o zi superba ! O tai la job ....

Multa sanatate!!!!
Si eu am ceva la urechi, insa medicul de fam mi-a spus ca nu imi da trimitere la ORL deoarece medicul ORL-ist mi-ar da aceleasi pastile pe care le iau deja.... wacko.gif

Job? blink.gif Chiar am pierdut multe pe aici... sad.gif
Unde lucrezi? FELICITARI din inima! cheer.gif floare.gif
May
Vezi ca daca auzi voci, nu ai probleme cu urechea, ci cu mansarda )).gif. Sper sa nu fie nimic important hug.gif
Cherie
Sanatate Dany si succes la doctor. O sa vezi ca-i totul bine!!! cheer.gif floare.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif sa-ti treaca!
dany
pupic.gif Fetele !

Stiu ca va fii totul bine pentru ca eu merg aproape la fiecare 6 luni la orl-ist si mereu cu aceeasi problema . Deja m-am obisnuit . ceva are urechea mea dreapta ca face pe nebuna cateodata . Medicul mi-a spus de la inceput ca ne vom vedea la fiecare 6 luni )).gif

Mada , lucrez la aceeasi firma unde e si al meu sotz doar ca eu am mini-job hug.gif

May , la mansarda oricum e ceva in neregula de cand ma stiu tease.gif hug.gif

Va spuneam ca nu ma mai agit zilele astea cu WW ( reiau de duminica asa cum trebuie ) asa ca azi voi papa ... hotdog cheer.gif cheer.gif . Mi-a luat al meu cremvursti de pasare asa ca nu vor fii chiar asa de multe puncte lol.gif

CITAT(MissDiorCherie @ 07-02-2008, 05:44 PM) *

Sanatate Dany si succes la doctor. O sa vezi ca-i totul bine!!! cheer.gif floare.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif sa-ti treaca!

hug.gif pupic.gif
dany
O seara placuta tuturor ! hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif pupic.gif .sanatate multa Dany give_rose.gif .Cu cat punctezi crenwustii de pui ..nu cu 8p la 100g huh.gif wacko.gif .M-am apucat de invatat maghiara lol.gif sa vz ce ma apuc de bozgorodit imediat lol.gif
dany
Ieri am avut ( luati de al meu sad.gif ) cremwursti cu 3,4 p / buc . Azi ( cand ies de la medic ) imi voi lua de la Plus din cei cu 1,5 p / buc .

)).gif Stiu si eu cateva cuvinte in maghiara )).gif . Bafta la invatat si vezi sa nu ne iei la injuraturi unguresti pe aici lol.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 07-02-2008, 06:40 PM) *

Vezi ca daca auzi voci, nu ai probleme cu urechea, ci cu mansarda )).gif. Sper sa nu fie nimic important hug.gif

Daca vb cu mine, sa stii ca nu ma indoiesc ca as avea ceva tigla lipsa la mansarda! tease.gif

Neata gazda voioasa, soarele a rasarit, cafeaua e de gasit?????? biggrin.gif
dany
CITAT(dulcikatty @ 08-02-2008, 09:29 AM) *

Neata gazda voioasa, soarele a rasarit, cafeaua e de gasit?????? biggrin.gif [/color]

Bausem cafeaua la ora la care ai scris tu blum.gif . Eram pe drum spre medic ..... hug.gif pupic.gif

WE superb tuturor !!!! Ne vedem luni . hug.gif
Amazoana
Hallo, hallo, de ce tocmai luni???????
Week-end placut si tie! pupic.gif
axe10
Buna ziua. Cum fu' la munci? Cum e urechea, dar durerile de spate?
Pt ca am reusit sa recuperez cele 10 pag de vacanta a mea las un pupic.

Scarile alea trebuie neaparat acoperite cu mocheta ca altfel e prea mult zgomot. De care sa nu ma intrebi ca nu am idee...poate o nuantza aporpiata de cea a treptelor...nu ma pricep deloc.

Cand am timp mai mult povestesc in detaliu cum a fost la munte si pun si poze...

Te imbratisez cu drag.
May
CITAT(dulcikatty @ 08-02-2008, 09:29 AM) *

CITAT(Maybeline @ 07-02-2008, 06:40 PM) *

Daca vb cu mine, sa stii ca nu ma indoiesc ca as avea ceva tigla lipsa la mansarda! tease.gif

Vorbeam cu dany la faza aia pupic.gif

Doamna gazda, cum adica luni? sorry.gif
crissy
Cum fu la dr?
otilici
Ce ne tine fata asta in suspans... eusa_think.gif fingers.gif
)).gif
May
Cum ar fi sa nu mai intre pana luni si sa ne lase sa murim de curiozitate? unsure.gif sorry.gif
dany
Bine ai revenit , Lavi !!! pupic.gif

A fo` bine la doctor , Crissy . Acum sunt ok hug.gif

Oti , May , m-ati facut sa rad de dimineata lol.gif lol.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 09-02-2008, 05:57 AM) *

Bine ai revenit , Lavi !!! pupic.gif

A fo` bine la doctor , Crissy . Acum sunt ok hug.gif

Oti , May , m-ati facut sa rad de dimineata lol.gif lol.gif

Mama, da'ce matinala te-ai facut!!!!

Eh, batranetile astea lol.gif lol.gif lol.gif ...sau a fost Dirk de noapte de nu ai putut sa dormi? blum.gif

Un we super si astept un semn!! naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.