Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131
Amazoana
Neata fetelor
May, esti supi pe mine?
May
CITAT(dulcikatty @ 09-02-2008, 09:50 AM) *

Neata fetelor
May, esti supi pe mine?

w00t.gif Nuuuuuu blink.gif Vroiam doar sa clarific faptul ca nu am spus ca ai avea ceva lipsa la mansarda )).gif pupic.gif

dany cantarul? naughty.gif Ca al meu mi-a facut bucuria sa imi arate iar 80 de kile..,. ba chiar 80.1 sorry.gif dar am si mancat ca o cow.gif scapata in iarba doh.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 09-02-2008, 11:26 AM) *

dany cantarul? naughty.gif Ca al meu mi-a facut bucuria sa imi arate iar 80 de kile..,. ba chiar 80.1 sorry.gif dar am si mancat ca o cow.gif scapata in iarba doh.gif

Na, bine ti-a facut...sa-ti vie mintea la cap!!!....la mansarda ,pardon.

tata.gif bataita.gif eu valea.gif
Cherie
We placuta scumpa doamna, vad ca ati disparut! pupic.gif mult si distractie placuta!
daconst
Oare ai disparut unde cred eu? naughty.gif
bubbles
CITAT(Maybeline @ 09-02-2008, 01:26 PM) *

Neata fetelor
May, esti supi pe mine?

w00t.gif Nuuuuuu blink.gif Vroiam doar sa clarific faptul ca nu am spus ca ai avea ceva lipsa la mansarda )).gif pupic.gif

bataita.gif bataita.gif Iti dau si eu daca tot e pe gratis tease.gif pupic.gif hug.gif
Dany scare.gif unde esti???
Anna
Seara Dany
Uite niste floricele de la mine sa le ai pe maine dimineatza. give_rose.gif give_rose.gif
Ce ai facut in we?
Eu am stat azi toata ziua sa ma uit la Heroes. m-a captivat rau serialu asta blushing.gif
May
Nu mai dati mai, ca nu mai fac blushing.gif
danyhoney

salutari in miez de noapte !

CITAT(axe10 @ 09-02-2008, 07:36 AM) *

Mama, da'ce matinala te-ai facut!!!!

Am fost matinala ca asa a afost programul )).gif Darrrrr...maine , adica duminica , voi dormi pana luni dimineata lol.gif

CITAT(axe10 @ 09-02-2008, 05:13 PM) *

CITAT(Maybeline @ 09-02-2008, 11:26 AM) *

Na, bine ti-a facut...sa-ti vie mintea la cap!!!....la mansarda ,pardon.

tata.gif bataita.gif eu valea.gif

Eu am uitat sa ma cantaresc doh.gif doh.gif Dar stiu sigur ca nu m-as fii bucurat )).gif
CITAT(MissDiorCherie @ 09-02-2008, 07:59 PM) *

We placuta scumpa doamna, vad ca ati disparut! pupic.gif mult si distractie placuta!

pupic.gif fata si ii soresc la fel , un WE super placut !
CITAT(daconst @ 09-02-2008, 09:42 PM) *

Oare ai disparut unde cred eu? naughty.gif

Paiiiii...... oare unde crezi tu ca am disparut ? naughty.gif naughty.gif
CITAT(annaiss_derrian @ 09-02-2008, 11:16 PM) *

Seara Dany
Uite niste floricele de la mine sa le ai pe maine dimineatza. give_rose.gif give_rose.gif
Ce ai facut in we?
Eu am stat azi toata ziua sa ma uit la Heroes. m-a captivat rau serialu asta blushing.gif

Milkaaaaa, pupici multi !!! SaRU-MANA DE FLORICELE !!!

CITAT(bubbles @ 09-02-2008, 10:00 PM) *

Neata fetelor
May, esti supi pe mine?

bataita.gif bataita.gif Iti dau si eu daca tot e pe gratis tease.gif pupic.gif hug.gif
Dany scare.gif unde esti???

lol.gif lol.gif Va-ti pus cu bataia pe May ?? lol.gif lol.gif Bine ca n-am fost aici ca mi-o luam si eu tease.gif
May
Pai cum sa nu se adune nebunele la ora asta? lol.gif
danyhoney
Sa va pun o poza facuta ieri ( sambata , 9.02.`08 ) in Hamburg .....A fost o vreme superbaaaaaaa !!!! banuiesc ca veti recunoaste personajele naughty.gif

Imagine
May
Parca le stiu pe fetele astea de undeva... sunt fotomodelele alea celebre pe care le tot vedem pe podium la Armani? )).gif
danyhoney
Un pupic de la oaspete :

Imagine

Asta am papat ( pe langa 2 chifle cu somon ) ...

Imagine

si .... oaspetele cu gura plina )).gif

Imagine

CITAT(Maybeline @ 10-02-2008, 12:58 AM) *

Parca le stiu pe fetele astea de undeva... sunt fotomodelele alea celebre pe care le tot vedem pe podium la Armani? )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif pupic.gif Pe ce planeta traiesti ??? In ce an ?? lol.gif lol.gif
May
Vai, ati mancat lighioane d-alea cu ochii bulbucati w00t.gif, poate va cresc mustati )).gif

Ce bine de voi ca ati prins o zi cu soare, manechinelor cheer.gif
danyhoney
Bueyyyyy, deci a fost o vreme SUPERBA !!!!!!!!!!! Nu mi-a venit sa cred ! Sa fii vazut ce au iesit nemtii la plimbare ... lol.gif
May
Pai stiau ca ies romancele la soare lol.gif

Apropo, citeam acum cateva zile in ziar ca o companie aeriana din Germania a facut zboruri speciale pt nudisti naughty.gif
danyhoney
Destinatia ?????????? tease.gif naughty.gif
May
CITAT(danyhoney @ 10-02-2008, 01:24 AM) *

Costinesti, probabil lol.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif Exista si alte destinatii la oferta ? naughty.gif tease.gif
daconst
Super pozele,ma gandeam eu ca de aia ai disparut asa misterioasa. )).gif
Vai da ce mancati acolo?Nu ti-a fost frica ca musca? lol.gif
danyhoney
)).gif )).gif Nu muscau ca nu erau vii )).gif
Miha nu mancase asa ceva niciodata si a vrut sa incerce .Farfuria a fost pentru amandoua dar am luat si cate o chifla cu somon pentru cazul in care nu i-ar fii placut . Dar a fost gustos totul naughty.gif

Sa aveti o duminica frumoasa !

Noi plecam la mare . E o vreme excelentaaaaaaa cheer.gif cheer.gif
axe10
Mama ce ti-a mai crescut parul.....si ce surpriza...!!

Lachs vreau si eu! blum.gif
danyhoney
Mi-am mai taiat de 2 ori parul pana acum grin.gif Nu stiu daca sa-l mai tund sau sa-l las iar lung ...

Chiflele alea cu lachs n-au fost ca cele mancate de tine : era doar chifla , lachs , ou fiert si putina salata verde .....Dar au fost bune .

Ieri mi-am facut pofta de creveti : intai in Hamburg si apoi seara cand m-am intors acasa am fost la grecesc si am mancat frigarui de creveti cheer.gif

Lavi , astept povesti si poze de la munte naughty.gif hug.gif
axe10
Eu optez pt parul lung!!
Am mai spus-o....

Povesti ce sa-ti povestesc decat ca fi-mea a venit numai uda la chiloti de la derdelush, am pus-o pe sky-uri dar i se departau picioarele... lol.gif ...si am mancat binishor, dar....colegul meu a venit cu o cutie plina cu cornulete cu rahat bune rau pe care nu le-am putut ocoli. Asa...ca si cu copilul la munte...

Poze cand am timp...ca nu am avut daca am trecut pe munca cum m-am intors....sper ca zilele astea!

danyhoney
CITAT(axe10 @ 10-02-2008, 05:24 PM) *

Povesti ce sa-ti povestesc decat ca fi-mea a venit numai uda la chiloti de la derdelush, am pus-o pe sky-uri dar i se departau picioarele... lol.gif ...si am mancat binishor, dar....colegul meu a venit cu o cutie plina cu cornulete cu rahat bune rau pe care nu le-am putut ocoli. Asa...ca si cu copilul la munte...

Mi-ai facut pofta de cornuletze . Acum am si rahat ( mi - a adus Miha cheer.gif .....pe langa eugenii, cioco de casa , salam de biscuiti ...) si poate voi face de ziua mea naughty.gif
Cherie
Ma bucur ca v-ati distrat! cheer.gif Sunteti 2 frumoase! give_rose.gif

pupic.gif
daconst
Dany,eu as spue sa incerci o coafura i scari si cu breto mai lung.In genul lui Miha.
Si eu am de gind sa merg la tuns,ca nu-mi mai place forma.Sta bie o zi cind e spalat si apoi ajuge tot prins in coada. sad.gif

Vroiam sa te intreb daca mergi la vot?Ca mi-a venit si mie cartea de alegator,dar habar n-am cum se procedeaza aici. blushing.gif
May
dany sper ca nu esti ``in rahat`` lol.gif. O zi usoara maine la lucru hug.gif
otilici
Vai ce frumoase fete cucuiete! naughty.gif Chiar ca ati avut o zi frumoasa rolleyes.gif

pupic.gif
Amazoana

Neata gazda voioasa! pupic.gif

May, eu voiam sa clarific ca este ceva lipsa lol.gif ne intelegem "in gula"-cum spun eu...

CITAT(Maybeline @ 10-02-2008, 05:13 AM) *

CITAT(danyhoney @ 10-02-2008, 01:24 AM) *

Costinesti, probabil lol.gif

Vama Veche, poate.... grin.gif

CITAT(daconst @ 10-02-2008, 11:50 AM) *

Super pozele,ma gandeam eu ca de aia ai disparut asa misterioasa. )).gif
Vai da ce mancati acolo?Nu ti-a fost frica ca musca? lol.gif

Uni e pozele? unsure.gif ca eu nu stiu unde sa ma uit...
danyhoney
CITAT(MissDiorCherie @ 10-02-2008, 08:52 PM) *

Ma bucur ca v-ati distrat! cheer.gif Sunteti 2 frumoase! give_rose.gif

pupic.gif

hug.gif Cherie
CITAT(daconst @ 10-02-2008, 10:04 PM) *

Dany,eu as spue sa incerci o coafura i scari si cu breto mai lung.In genul lui Miha.
Si eu am de gind sa merg la tuns,ca nu-mi mai place forma.Sta bie o zi cind e spalat si apoi ajuge tot prins in coada. sad.gif

Vroiam sa te intreb daca mergi la vot?Ca mi-a venit si mie cartea de alegator,dar habar n-am cum se procedeaza aici. blushing.gif

E buna ideea cu parul , mersi give_rose.gif
La vot ??? N-am auzit nimic . Se voteaza pe land-uri , parca . Nici eu nu stiu cum e aici ...

CITAT(Maybeline @ 10-02-2008, 11:47 PM) *

dany sper ca nu esti ``in rahat`` lol.gif. O zi usoara maine la lucru hug.gif

Mersi ! saptamana asta sunt niste urgente la job si vom munci in fiecare zi 1 ora mai mult ( asa imi fac si orele mai repede naughty.gif ) . hug.gif
CITAT(otilici @ 11-02-2008, 06:41 AM) *

Vai ce frumoase fete cucuiete! naughty.gif Chiar ca ati avut o zi frumoasa rolleyes.gif

pupic.gif

Bueyyyy, tu cand ai slabit atat ? Taci si faci , nu ? Bravooooo !!! hug.gif

CITAT(dulcikatty @ 11-02-2008, 08:52 AM) *

Uni e pozele? unsure.gif ca eu nu stiu unde sa ma uit...

Sunt la pagina 211 ... adica 2 pagini in urma hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .O saptamana frumoasa si placuta sa ai pupic.gif .
Amazoana
Uaaaauuuu, tu si Miha!!!! Ce frumoase sunteti!Si ce papa buuuuuun. Yammy.Pupici pt tine si musafirii tai!
danyhoney
Si tu sa ai o saptamana buna , Andreea give_rose.gif

Iti intorc pupicii , Mada pupic.gif pupic.gif . Miha a plecat , ne-am vazut doar sambata in Hamburg .

Mai am 1 ora si un pic si plec la munca si nu am cheeeeeeeef deloooooooc sad.gif
michelle
Dany, esti Jaguar )).gif
danyhoney
CITAT(michelle @ 11-02-2008, 10:06 AM) *

Dany, esti Jaguar )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif Nici n-am observat lol.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 11-02-2008, 01:04 PM) *

Mai am 1 ora si un pic si plec la munca si nu am cheeeeeeeef deloooooooc sad.gif

Sa-l vad si eu pe ala/aia care are chef de munca!!!!!!! devil.gif )).gif
danyhoney
Si mai ales lunea doh.gif

Oare de ce nu putem sta la pensie pana pe la 50 de ani si apoi sa muncim pana dam coltul lol.gif lol.gif
danyhoney
Sa aveti o zi buna ! hug.gif pupic.gif
anca veselie
neatzaaaa! ce frumos ca v-ati vazut!
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 11-02-2008, 01:46 PM) *

Si mai ales lunea doh.gif

Oare de ce nu putem sta la pensie pana pe la 50 de ani si apoi sa muncim pana dam coltul lol.gif lol.gif

Ca s-ar satura astia de cate medicale am avea! devil.gif
danyhoney
Pai numai voi sa va intalniti ? blum.gif pupic.gif
anca veselie
chair vorbeam nu mai stiu cu cine despre tine, si eu am zis ca nu se stie niciodata cum o sa ne intalnim naughty.gif
crissy
CITAT(Maybeline @ 10-02-2008, 02:04 AM) *

Vai, ati mancat lighioane d-alea cu ochii bulbucati w00t.gif, poate va cresc mustati )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif )).gif )).gif lol.gif lol.gif

dany, lacramioarele sunt preferatele mele floare.gif Sau nu-s lacramioare alea de la avatar blink.gif ?
axe10
Am promis poze:
poze de-o saptamana
otilici
Lavi,ce frumoasa e Alexia! give_rose.gif Si ce bine iti seamana wink1.gif
anca veselie
CITAT(axe10 @ 11-02-2008, 02:18 PM) *

Am promis poze:
poze de-o saptamana

foarte faine, mi s-a facut dor de munteeeee wacko.gif
Deea
Ce frumos e la munte....ce-as mai vrea si eu!
M-ai distrat la faza cu Alexia si schiatul )).gif ...parca ma vad pe mine, de asta nu ma sui eu pe schiuri ca nu imi stau picioarele in aceeasi directie smile.gif
axe10
CITAT(otilici @ 11-02-2008, 02:47 PM) *

Lavi,ce frumoasa e Alexia! give_rose.gif Si ce bine iti seamana wink1.gif

Merci de compliment... )).gif ...

Da, Anca, Alexia a fost pionul principal,frumos..dar odihna mai putina pt noi...

Deea, eu nici macar nu m-am urcat vreo data pe schiuri..de frica de shpagat! lol.gif Merge si in we sa ajungeti...sau mai bine 3 zile de concediu...cat mai e zapada....

Azi am reusit sa ma tin si eu in puncte...ma duc sa fac acum socoteala....precis!
Cherie
Super tare Axe! Ai o mica printesa, viitoare schioare de succes! naughty.gif
Mie mi-e si rusine pe partie cand trec copiii de 4-5 ani pe langa mine, pe schiuri, si eu trag de vreo sanie de-mi ies okii lol.gif Ultima oara am fost in martie, de ziua mea la munte, si era soare si frumos de-am umblat in hanorac tease.gif

Dany pupic.gif sper ca ai avut o zi minunata hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.