Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
danyhoney
Cu legumele n-am treaba , la mine baiu` mare e la fructe . Ma chinui sa mananc 2 fructe / zi doh.gif

Cred ca asa voi face cu acea limonada . Si la apfelschorle trebuie sa punctez . Asa macar stiu ca beau ceva ce-mi place .

Va hug.gif ! Sa aveti o zi buna !
Anna
pupic.gif salutare dany hug.gif
ai fugit deja la job nu?
si eu acu mi-am luat micu dejun, mai am niste snitzele mai incolo de papat.
o zi buna!
michelle
Hai Dany sa vedem de la ce te-ai mai abtinut azi naughty.gif
daconst
L-am intrebat pe al meu si nu stia nici el expresia. )).gif
Cred ca e mai din zona voastra.

Hai sa-ti spun ce am de gand sa fac maine.Am cumparat aluat de paine,ala de e la cutie si sunt 6 bucati inauntru.Vreau sa intind aluatul ca blat de pizza si sa pun deasupra sos,sunca,ciuperci si sa fac pizza.
Aluatul de la o chifla are 2p si asa m-am scos. wink1.gif
Am citit la nemtoaice ca fac asa,dar nu gasisem aluatul pina acum.Azi l-am luat de la Norma. cheer.gif
Monic
Mey Dany, nana.gif angry2.gif pai chiar asa? Pai aici la tine e cald si bine w00t.gif , si eu? mad.gif Eu tot brambura pe la neuroni? huh.gif sorry.gif Gata, de-acum ma mut la tine blum.gif , ma lasi? grin.gif
danyhoney
CITAT(annaiss_derrian @ 13-02-2008, 11:42 AM) *

o zi buna!

Saru-mana , chiar a fost o zi buna ! hug.gif

CITAT(michelle @ 13-02-2008, 07:37 PM) *

Hai Dany sa vedem de la ce te-ai mai abtinut azi naughty.gif

De la bomboane cu cioco si cu alune cheer.gif cheer.gif cheer.gif Si mor dupa ele !!! Dar eu aveam vitaminele mele ( asa radeau colegele dar s-au infipt in castronul meu lol.gif )

CITAT(daconst @ 13-02-2008, 07:54 PM) *

L-am intrebat pe al meu si nu stia nici el expresia. )).gif
Cred ca e mai din zona voastra.

Hai sa-ti spun ce am de gand sa fac maine.Am cumparat aluat de paine,ala de e la cutie si sunt 6 bucati inauntru.Vreau sa intind aluatul ca blat de pizza si sa pun deasupra sos,sunca,ciuperci si sa fac pizza.
Aluatul de la o chifla are 2p si asa m-am scos. wink1.gif
Am citit la nemtoaice ca fac asa,dar nu gasisem aluatul pina acum.Azi l-am luat de la Norma. cheer.gif

Nu stiu aluatul ala de paine sad.gif sad.gif Noi nu avem Norma aici .... Ai putea pune o poza cu pachetul acela ??? Plsssssssss !!!! Saru-mana ! hug.gif

L-am intrebat pe al meu de acea expresie si ...cica el o stie de la bunici .... Ofii doar aici la noi ? wacko.gif Nu conteaza , acum ai invatat-o si tu si o raspandesti prin zona voastra )).gif

CITAT(Monic @ 13-02-2008, 09:16 PM) *

Mey Dany, nana.gif angry2.gif pai chiar asa? Pai aici la tine e cald si bine w00t.gif , si eu? mad.gif Eu tot brambura pe la neuroni? huh.gif sorry.gif Gata, de-acum ma mut la tine blum.gif , ma lasi? grin.gif

hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif Monic !!!!! Sigur ca te primesc !!!! Ma bucur tareeeeede mult pentru vizita ta !!!!! Ce zici , te muti la mine ? naughty.gif

DaŽ vii si cu putza de papagal , da ? lol.gif
danyhoney
Azi ne-a dat sefu` norma la job )).gif Cica sa terminam 800 carti . Eu am facut 890 cheer.gif cheer.gif Am fost tare mandra cand m-au intrebat colegele mele care erau la aceeasi masa cu mine ( n-am stat jos , in picioare ) cum de reusesc sa fiu asa de rapida blushing.gif blushing.gif

Hai sa va pun 2 poze cu floarea care mi-a inflorit ieri cheer.gif cheer.gif Se numeste Amaryllis ...

Imagine

si de aproape

Imagine
danyhoney
Noapte buna ! hug.gif
Cherie
Noapte buna Dany, somn usor si vise placute!!! pupic.gif

Vad ca e cam liniste pe forum. S-a pus toata lumea pe sarbatorit Valentine's? w00t.gif Si eu stau si invat? lol.gif
May
Buna seara draga doamna... aflu cu uimire ca aveti mai multe gauri decat mine w00t.gif lol.gif. Mistho floarea aia, aparatul ala de langa de unde l-ai pescuit? ca am si eu la fel, de la Lidl )).gif

Cumintica, harnicuta, laudata.... ptiuuuu sa nu fi de deochi hug.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 14-02-2008, 12:32 AM) *

Buna seara draga doamna... aflu cu uimire ca aveti mai multe gauri decat mine w00t.gif lol.gif. Mistho floarea aia, aparatul ala de langa de unde l-ai pescuit? ca am si eu la fel, de la Lidl )).gif

Si tu il ai pe "nesuferitul" ala?...probabil ca la tine sta doar in chiloti... lol.gif lol.gif lol.gif ....ca Dany cred ca nu i-a vazut bustul gol vreodata... blum.gif

Dany invata nemtoaicele alea sa manance SI legume...altele decat cartofi si varza acra.Te pup.
Amazoana
Neata pupic.gif Sa ai o zi minunata!
Imagine
danyhoney
Neata !

CITAT(Maybeline @ 13-02-2008, 11:32 PM) *

lol.gif lol.gif

Aparatul ala l-am primit acum vreo 5 ani de la un amic din Italia ( l-o fii luat si el tot de la Lidl )).gif ) .

Cumintzica sunt dar doar cu gandul la ziua de destrabalare de sambata doh.gif lol.gif

CITAT(axe10 @ 14-02-2008, 07:35 AM) *

Si tu il ai pe "nesuferitul" ala?...probabil ca la tine sta doar in chiloti... lol.gif lol.gif lol.gif ....ca Dany cred ca nu i-a vazut bustul gol vreodata... blum.gif

Dany invata nemtoaicele alea sa manance SI legume...altele decat cartofi si varza acra.Te pup.

Hai , mai , ca l-am vazut si la bustul gol . Vara ! pupic.gif

CITAT(dulcikatty @ 14-02-2008, 08:29 AM) *

Neata pupic.gif Sa ai o zi minunata!

Si tu sa ai o zi superba !!!! Si sa te sarbatoresti frumos azi , da ? hug.gif
Amazoana
Da, da, daaa. Dar tu nu te sarbatoresti azi?
danyhoney
Nu ! Din motive de job-uri si lipsa de timp . Dar nu-i bai . Valentine`s Day e in fiecare zi , nu ? naughty.gif pupic.gif
anca veselie
neatza! ce frumusica e floarea! si tu esti o harnicutza pupic.gif
danyhoney
pupic.gif Anca !

Buey , sa nu ma deochiati )).gif
anca veselie
pune-ti fundita rosie blum.gif sau mai bine chilotei rosii naughty.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 14-02-2008, 01:29 PM) *

pune-ti fundita rosie blum.gif sau mai bine chilotei rosii naughty.gif

Da, asa e Danny! floare.gif

Eu mi-am pus azi blushing.gif )).gif
danyhoney
zapacitelor ! lol.gif

Scos rufele din masina , papat , facut castronelul cu vitamine pentru job .... Acum pufai una si ma duc sa ma pregatesc de plecare . Sa nu uit sa-mi pun chilotzeii rosii lol.gif

Sa aveti o zi superbaaaaa !!! hug.gif
bubbles
Ziua pupic.gif Eu sunt singura azi asa ca ma voi delecta cu filme la televizor (dvd-s) grin.gif .Ce frumoasa e floarea .. tb sa imi iau si eu una in casa.Duminica avem party ca e ziua babuinului si tb sa fac la mancare ,iar maine si sambata suntem plecati din oras doh.gif
Monic
Dany pai daca tu vrei aduc si una bucata putza de papagal. Si daca tot e zi de destrabalare ce ati zice de ceva beutura ca sa incingem atmosfera? Eu ma ofer sa aduc vin si tuica si tavalita blum.gif (tavalita de`aia se se mananca grin.gif )
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 14-02-2008, 01:52 PM) *

zapacitelor ! lol.gif

Scos rufele din masina , papat , facut castronelul cu vitamine pentru job .... Acum pufai una si ma duc sa ma pregatesc de plecare . Sa nu uit sa-mi pun chilotzeii rosii lol.gif

Oare ni-i scoate si noua cineva diseara? blushing.gif naughty.gif

CITAT(Monic @ 14-02-2008, 05:10 PM) *

Dany pai daca tu vrei aduc si una bucata putza de papagal. Si daca tot e zi de destrabalare ce ati zice de ceva beutura ca sa incingem atmosfera? Eu ma ofer sa aduc vin si tuica si tavalita blum.gif (tavalita de`aia se se mananca grin.gif )

Putza de papagal? lol.gif

Eu beau un vin. Ce-ar mai fii? blum.gif
danyhoney
CITAT(Monic @ 14-02-2008, 02:10 PM) *

Adu tu tuica si vin ca sa vezi ce ne tavalim noi pe urma lol.gif lol.gif
Chiar asa : azi e zi de destrabalare cheer.gif cheer.gif

CITAT(dulcikatty @ 14-02-2008, 03:03 PM) *

CITAT(danyhoney @ 14-02-2008, 01:52 PM) *

zapacitelor ! lol.gif

Oare ni-i scoate si noua cineva diseara? blushing.gif naughty.gif

lol.gif Eu nu prea cred ca am sanse ca al meu om e de noapte asa ca ....mi-i scot singurica cand ma duc la dus tease.gif

CITAT(dulcikatty @ 14-02-2008, 03:03 PM) *

CITAT(Monic @ 14-02-2008, 05:10 PM) *

Putza de papagal? lol.gif

Eu beau un vin. Ce-ar mai fii? blum.gif

Da , mey , putza de papagal e carnaciorul lui Monic . A se intelege exact : al lui Monic nu al babuinului ei wacko.gif lol.gif

Eu beau bere dar vin si la voi la vin si la tuica tease.gif

Am avut o zi tare obositoare azi la job doh.gif . Ma dor picioarele de-mi vine sa le arunc .
Am ajuns acasa siiiiiii.... ma astepta o vaza cu flori in pamant ( cand mai cresc un pic le pun in ghivece ) si un ghiveci cu 2 trandafiri ( tot in pamant - in primavara ii pot pune in gradina ) . Cica a venit moshu` valentin la mine cheer.gif Siiii , moshu` faca papa in seara asta asa ca mi-s o doamna grin.gif

Si sa stiti ca chiar beau o bere acum . Tareeee buna dupa asa o zi ...

Azi dimineata m-am cantarit de curiozitate si cantarul s-a oprit la greutatea avuta acum 2 saptamani ( cea de pe ticker ) ......

Am plecat sa pap . Sa aveti o seara placuta !
axe10
Vezi ca tot te serbezi...?

Mi-au ramas o gramada de pcte dupa pranzul luat acasa, la servici stiam ca am o tona de munca...dar ma asteptau niste bombonici de cioco de la Capsa si una din fete uda noua casa....cred ca le-am depasit (pctele) ...asa ca nu mai mananc nimica acasa!!!

bubbles
Seara pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Am invatat sa fac un tort (cu blat de cumparat) cu fructe si cu o crema foarte buna (nu din acelea fff dulci) .fac Duminica si pun poze si retea daca o sa va placa cum arata blum.gif
daconst
Dany,uite poza cu aluatul de paine:

Imagine

A trebuit sa pun doua chifle sa iasa o pizza normala ca una era prea putin.Dar am avut o pizza buna la 7p! cheer.gif
May

Sa mi se gainatzeze in cap un stol de berze daca am inteles ce vrei sa zici lol.gif. Explica-mi si mie ca la blonde ca sa rad si eu )).gif floare.gif

CITAT(danyhoney @ 14-02-2008, 06:15 PM) *

Da , mey , putza de papagal e carnaciorul lui Monic . A se intelege exact : al lui Monic nu al babuinului ei wacko.gif lol.gif

Eu din faza asta am inteles ca monic are carnacior lol.gif stii ceva si noi nu stim? lol.gif

Ca sa vedeti ce romantici suntem noi, azi nu ne-am daruit nimic dar AM VRUT! lol.gif. Eu am vrut sa ii cumpar niste chilotei tanga rosii cu o fatza de elefant pe ei, cu urechi si trompa blushing.gif dar de dimineata cand am trecut pe langa magazin inca nu deschisesera iar cand m-am intors am luat-o pe alta parte ca eram prea obosita ca sa mai ocolesc pe la magazin doh.gif. Remy a vrut sa imi ia flori si si-a uitat banii acasa iar cand a venit seara de la munca a fost prea obosit ca sa mai coboare sa imi ia doh.gif. Important e ca AM VRUT sa ne facem cadouri lol.gif
May
Mda dry.gif tocmai mi-a scos ochii remy ca nu v-am zis ca a strans bani fara ca eu sa stiu ca sa imi cumpere un stairmaster de Valentine`s day si nu a gasit... asa ca v-am zis, ca se crede neindreptatit ca nu am precizat asta lol.gif
lilistiuca
buna aia bere.....asa as bea si eu o Silva bruna.....cit am fost la Londra am baut zilnic una sau doua Guiness la halba, in pub!!! cea mai buna bere bauta vreodata!!!!! blum.gif
Cherie
Buna dimineata Dany! naughty.gif

pupic.gif hug.gif

Vine weekend-ul peste noi! cheer.gif
daconst
CITAT(Maybeline @ 15-02-2008, 02:05 AM) *

Ca sa vedeti ce romantici suntem noi, azi nu ne-am daruit nimic dar AM VRUT! lol.gif. Eu am vrut sa ii cumpar niste chilotei tanga rosii cu o fatza de elefant pe ei, cu urechi si trompa blushing.gif dar de dimineata cand am trecut pe langa magazin inca nu deschisesera iar cand m-am intors am luat-o pe alta parte ca eram prea obosita ca sa mai ocolesc pe la magazin doh.gif. Remy a vrut sa imi ia flori si si-a uitat banii acasa iar cand a venit seara de la munca a fost prea obosit ca sa mai coboare sa imi ia doh.gif. Important e ca AM VRUT sa ne facem cadouri lol.gif

Hai mai Mey,de unde ti-a venit ideea asta? blink.gif
Ca eu direct la piticul ala care facea stripteas m-a dus gandul.Ca ala avea asa ceva si tare shod era. lol.gif

Amazoana
Neata, me sleepy!
Moaaa, ce surpriza frumoasa ti-a facut sotul tau!
michelle
CITAT(Maybeline @ 15-02-2008, 12:26 AM) *

Mda dry.gif tocmai mi-a scos ochii remy ca nu v-am zis ca a strans bani fara ca eu sa stiu ca sa imi cumpere un stairmaster de Valentine`s day si nu a gasit... asa ca v-am zis, ca se crede neindreptatit ca nu am precizat asta lol.gif

Las' ca aveti timp sa recuperati cadourile de dragobete, sau de 1 martie, sau de 8 martie naughty.gif

CITAT(lilistiuca @ 15-02-2008, 08:25 AM) *

buna aia bere.....asa as bea si eu o Silva bruna.....cit am fost la Londra am baut zilnic una sau doua Guiness la halba, in pub!!! cea mai buna bere bauta vreodata!!!!! blum.gif

Si eu tot cu Silva bruna m-am tratat aseara grin.gif

Dany, ce iti iei azi la serviciu?
danyhoney
Neata !

Pai , mey , Dana , daca ziceai de aluat de chifle nu te mai puneam sa pui poza )).gif . Buna ideea cu pizza cheer.gif

CITAT(Maybeline @ 14-02-2008, 11:05 PM) *

Sa mi se gainatzeze in cap un stol de berze daca am inteles ce vrei sa zici lol.gif. Explica-mi si mie ca la blonde ca sa rad si eu )).gif floare.gif

Lavi se referea la nenea ala de pe termometrul de camera ( ai zis ca ai si tu la fel de la Lidl ) wink1.gif
CITAT(lilistiuca @ 15-02-2008, 07:25 AM) *

Nu ma prea impac cu berea bruna .De fapt .... n-am incercat niciodata . Cu prima ocazie nu o voi rata grin.gif
CITAT(MissDiorCherie @ 15-02-2008, 08:21 AM) *

Buna dimineata Dany! naughty.gif

pupic.gif hug.gif

Vine weekend-ul peste noi! cheer.gif

Neata , cherie ! hug.gif
Sper sa vina si peste mine WE-ul azi . Doar diseara aflam daca nu va trebui sa muncim si maine sad.gif

CITAT(daconst @ 15-02-2008, 08:50 AM) *

CITAT(Maybeline @ 15-02-2008, 02:05 AM) *

Hai mai Mey,de unde ti-a venit ideea asta? blink.gif

Si eu am ramas cam wacko.gif . Crezi ca ar fii purtat Remy tanga ? )).gif
CITAT(dulcikatty @ 15-02-2008, 08:59 AM) *

Neata, me sleepy!
Moaaa, ce surpriza frumoasa ti-a facut sotul tau!

Neata , sleepy ! Wake up !!!! hug.gif pupic.gif

CITAT(michelle @ 15-02-2008, 09:01 AM) *

Dany, ce iti iei azi la serviciu?

Cred ca azi imi iau iar fructe .....
danyhoney
Tocmai mi-am calculat orele de la job siiiiiii .... mai am 3 sau 4 zile de job ( in functie de ziua de maine - daca muncim sau nu ) si apoi LIBERRRRR pana la inceputul lui martie cheer.gif cheer.gif
michelle
Adica voi nu munciti in fiecare zi? Aveti norme, sau cum?
Oricum, super! cheer.gif

Ce floricele au mai aparut in gradina?
Cherie
CITAT(danyhoney @ 15-02-2008, 10:30 AM) *

Tocmai mi-am calculat orele de la job siiiiiii .... mai am 3 sau 4 zile de job ( in functie de ziua de maine - daca muncim sau nu ) si apoi LIBERRRRR pana la inceputul lui martie cheer.gif cheer.gif

Ce misto!!! clap.gif cheer.gif
O fi rau? naughty.gif
daconst
Dany,am primit listele.Mersi mult ca te-ai gandit si la mine! pupic.gif
danyhoney
CITAT(michelle @ 15-02-2008, 09:55 AM) *

Adica voi nu munciti in fiecare zi? Aveti norme, sau cum?
Oricum, super! cheer.gif

Ce floricele au mai aparut in gradina?

Fiind la minijob am un nr de ore pe care trebuie sa le fac . Cand le termin , stau acasa ...

N-a mai aparut nici o floricea sad.gif . Colac peste pupaza azi noapte a inghetat ( am avut - 9 ° doh.gif doh.gif ) . Si acum mai e bruma pe jos chiar daca straluceste sorele .

CITAT(MissDiorCherie @ 15-02-2008, 10:19 AM) *

CITAT(danyhoney @ 15-02-2008, 10:30 AM) *

Ce misto!!! clap.gif cheer.gif
O fi rau? naughty.gif

Nu e rau deloc : voi avea 1 saptamana libera . Timp de plimbari , bicicleta , facut mai multe prin casa .... cheer.gif
anca veselie
ce frumos dany! vreau si eu!
azi, de ex, mi-am propus sa nu fac nimic la job )).gif doar strictul necesar. acum ma pregatesc sa citesc o revista blum.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 15-02-2008, 10:38 AM) *

Dany,am primit listele.Mersi mult ca te-ai gandit si la mine! pupic.gif

Cu multa placere , Dana ! :hug:Acum m-am gandit ca puteam sa i le trimit si Sorinei doh.gif , dar stiu ca i le vei da tu pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 15-02-2008, 10:52 AM) *

ce frumos dany! vreau si eu!
azi, de ex, mi-am propus sa nu fac nimic la job )).gif doar strictul necesar. acum ma pregatesc sa citesc o revista blum.gif

)).gif )).gif Super !! Doar e aproape WE , nu ?
anca veselie
sa inteleg ca esti pe mess? wink1.gif
danyhoney
CITAT(anca veselie @ 15-02-2008, 11:01 AM) *

sa inteleg ca esti pe mess? wink1.gif

nu sunt sad.gif . In 5 min incep sa ma pregatesc de plecare sad.gif

pi.es. cum te-ai gandit ca as fii pe mess ?
anca veselie
pt ca asta e statusul meu )).gif
spor la job pupic.gif
danyhoney
CITAT(anca veselie @ 15-02-2008, 11:07 AM) *

pt ca asta e statusul meu )).gif
spor la job pupic.gif

)).gif )).gif

Mersi , si tie spor la ... reviste blum.gif
daconst
Sorina,nu are Lidl si Plus,dar poate cand vine la cumparaturi in Germ,sa-i foloseasca.O sa i le trimit oricum! give_rose.gif
Servici usor si sa te bucuri apoi de zilele libere! hug.gif
danyhoney
Mersi , Dana pupic.gif De abia astept zilele libere ....
N-am stiut ca la Sorina nu sunt astea 2 magazine . Nasol sad.gif

Sa aveti o zi frumoasa si un WE linistit !
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 15-02-2008, 12:30 PM) *

Pai e corect asa???????? tease.gif
Monic
razi tu May, dar rad si eu giggle.gif cu un ditamai carnat in casa tata.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.