Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161
Amazoana
CITAT(Monic @ 15-02-2008, 05:00 PM) *

razi tu May, dar rad si eu giggle.gif cu un ditamai carnat in casa tata.gif

Sa vedem!Poze! Poze!Poze! lol.gif
May
Inseamna ca nu avem acelasi termometru dany ca al meu nu are niciun nene pe el, dar are aceeiasi forma si culoare smile.gif. Ce mistho de tine, mai ai putin si ai terminat cu job-ul pe luna asta cheer.gif

Buei chiloteii aia cu trompa nu erau de purtat, era doar de amuzament )).gif sau mai stii... naughty.gif lol.gif

Apropo de carnatul lui monic, ma duc sa mananc )).gif floare.gif
Monic
pun si poze dar mi-e ca ne da Dany afara de la ea din jurnal sweating.gif
Sau ca va fac pofta si pe urma seara toata lumea se pune la mancat carnat blum.gif lol.gif
Anna
buna Dany pupic.gif ce faci? hug.gif
si pe aici gasesti chiliotei de care zicea May si sunt un cadou f funny, nu sunt de purtat, e gen jucarie blum.gif
dany
CITAT(dulcikatty @ 15-02-2008, 01:31 PM) *

CITAT(danyhoney @ 15-02-2008, 12:30 PM) *

Tocmai mi-am calculat orele de la job siiiiiii .... mai am 3 sau 4 zile de job ( in functie de ziua de maine - daca muncim sau nu ) si apoi LIBERRRRR pana la inceputul lui martie cheer.gif cheer.gif

Pai e corect asa???????? tease.gif

daaaaaaa.... blum.gif )).gif

CITAT(dulcikatty @ 15-02-2008, 02:09 PM) *

CITAT(Monic @ 15-02-2008, 05:00 PM) *

razi tu May, dar rad si eu giggle.gif cu un ditamai carnat in casa tata.gif

Sa vedem!Poze! Poze!Poze! lol.gif

si eu vreau pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
CITAT(Maybeline @ 15-02-2008, 02:57 PM) *

Apropo de carnatul lui monic, ma duc sa mananc )).gif floare.gif

Siiiii....... ce ai mancat ?? carnat ? lol.gif
CITAT(Monic @ 15-02-2008, 03:04 PM) *

pun si poze dar mi-e ca ne da Dany afara de la ea din jurnal sweating.gif
Sau ca va fac pofta si pe urma seara toata lumea se pune la mancat carnat blum.gif lol.gif

Nu va dau afara , PROMIT !!!!!!!! lol.gif
CITAT(annaiss_derrian @ 15-02-2008, 03:08 PM) *

buna Dany pupic.gif ce faci? hug.gif

Milka , ce sa fac ..... Am terminat munca pe azi ( iar am batut recordul : eu am facut 1060 carti , restul 1000 cheer.gif cheer.gif ) si acum ma cam pregatesc de nani ....
TU ????? Cu ce te mai lauzi ? Ce mai faci ? hug.gif

CITAT(Maybeline @ 15-02-2008, 02:57 PM) *

Inseamna ca nu avem acelasi termometru dany ca al meu nu are niciun nene pe el, dar are aceeiasi forma si culoare smile.gif

)).gif )).gif Parca am presimtit si am facut in seara asta o poza cu termometrul meu ... )).gif In partea dreapta vezi un nene imbracat ....La ala se referea Lavi ( n-a avut ocazia sa il vada la bustul gol )).gif ) ...

Imagine

La ora aia erau 0 ° afara .... acum sunt - 2,9 ..brrrrrr
dany
ASTA ascult eu acum .... E o melodie din tineretile mele )).gif

Maine muncesc ( iar trezire de dimineata doh.gif ---la 6 ) , luni se pare ca voi munci tot 5 ore .... Asta inseamna ca voi munci luni , marti siiiii ..... miercuri doar 3 ore si apoi ...." concediu " pana pe 3 martie ( 1 si 2 e in WE ) cheer.gif cheer.gif cheer.gif De abia stept !!!! Am unghiile rupte din carne ... degetele , mainile , bratele , picioarele ma dor .....Asa ca o pauza e super binevenita asa ca voi Imagine printre treburile casei si plimbari siii shopping )).gif
dany

Am uitat sa va spun ca maine , dupa sfarsitul job-ului , voi bea o bere de WE cu alte 2 colege ( ma inteleg tare bine cu ele - una e vecina cu care merg cu masina ) si ....ne gandeam sa luam o patura cu noi si sa o intindem in curtea firmei si sa stam acolo la bere lol.gif lol.gif O gluma , normal ! Dar berea tot o bem ....

Si maine seara avem pizza in program ( normala , facuta de noi dar fara numarat puncte ) si apoi WII Sports scrie pe noi ...cred ....Si ...duminica dimineata ma voi trezi luni dimineata lol.gif lol.gif

otilici
Wow ce fata harnicuta! am venit sa-ti fac un masaj sa nu te mai doara toate cele wink1.gif
pupic.gif
michelle
Suna super we tau!
Stiu si eu melodia asta, imi place si mie mult hug.gif

Cum mai e vremea la voi?
Aici e frig tare si ninge/lapoviteaza.. bate vantul.. brrr
dany
CITAT(otilici @ 15-02-2008, 10:51 PM) *

Wow ce fata harnicuta! am venit sa-ti fac un masaj sa nu te mai doara toate cele wink1.gif
pupic.gif

Saru-mana , Oti !!! Parca ai stiut ca stau cu picioarele pe o chestie cu role luata din Ro lol.gif pupic.gif
CITAT(michelle @ 15-02-2008, 10:52 PM) *

Suna super we tau!
Stiu si eu melodia asta, imi place si mie mult hug.gif

Cum mai e vremea la voi?
Aici e frig tare si ninge/lapoviteaza.. bate vantul.. brrr

Vremea ? paiiii, noaptea ingheata , pe la ora 15-16 e o vreme SUPERBAAAAAA de stat afara si der pe la ora 17 e frig ca n.a.i.b.a. brrrrrrrrr

Si eu ma bucur pentru al meu WE .....abia astept !

Voi ce planuri aveti pentru WE ??

Apropo de WE ... duminica e al meu in Hamburg la fotbal asa ca ....ZI DOAR PENTRU MINE , LINISTE !!!!! cheer.gif cheer.gif
michelle
Eu maine am reuniune de familie la tzara. Vine si o vara de-a mea din Spania cheer.gif
May
Nu am mancat carnat ca nu am avut, dar astept poza de la monic )).gif

Vad ca faci furori la munca naughty.gif
otilici
Pai pe un frig ca asta,in WE ce e mai placut decat sa stai sub plapumioara cu un ceai cald/ciocolata calda?
dany
CITAT(michelle @ 15-02-2008, 11:10 PM) *

Eu maine am reuniune de familie la tzara. Vine si o vara de-a mea din Spania cheer.gif

Distractie placuta !!!!!!!
CITAT(Maybeline @ 15-02-2008, 11:14 PM) *

Nu am mancat carnat ca nu am avut, dar astept poza de la monic )).gif

Vad ca faci furori la munca naughty.gif

Cum ????? Fara carnat ??? Nu merge sad.gif(

la munca fac si eu ce pot ....E vina mea ca sunt mai rapida ca ele ? )).gif pupic.gif

CITAT(otilici @ 15-02-2008, 11:17 PM) *

Pai pe un frig ca asta,in WE ce e mai placut decat sa stai sub plapumioara cu un ceai cald/ciocolata calda?

Daaaa....mai ales cu ce ai scris tu cu galben blum.gif blum.gif )).gif pupic.gif
May
Mai poti? wacko.gif Sper ca ti-au picat bine berea si pizza si ca nu m-ai injurat prea mult azi ca ai fost moarta de somn grin.gif
dany
pupic.gif pupic.gif May si nu te injur ....a fost doar vina mea ....Oti m-a trimis mult mai devreme la somn dar eu nu si nu lol.gif

Ziua a inceput cu rasete cu lacrimi pana pe la ora 11......apoi liniste totala ( eram toate obosite si nu mai aveam chef de munca ) . La ora 13 am mers un pic la cumparaturi ( rapid ....vreo 5 minute ) apoi am baut o bere care tareeeeee bine a cazut ..... am descantat-o vreo ora )).gif .....Apoi acasa si am bagat un pui de somn de vreo 1 ora cheer.gif

Pot spune ca sunt terminata sad.gif Dar ...mai am 3 zile de munca si apoi libeeeerrrr cheer.gif

Azi vroiam sa ne bagam la WII dar am fost amandoi obositi si n-am avut chef ..... Maine am zi de leneveala cheer.gif cheer.gif
Cherie
Zi de leneveala, ce frumoooos!!!! w00t.gif

Mi-am planificat si eu pt maine, ca nu se mai poate naughty.gif
Duminica placuta Dany! hug.gif floare.gif
May
Noi am facut cea mai mare greseala azi... am fost la un magazin romanesc si am luat carne de mici, telemea de oaie si creamwursti doh.gif. Cand vad cum zici de berea aia, parca as bea si eu una lol.gif
dany
cheer.gif cheer.gif cheer.gif deci lenevim impreuna , cherie ? )).gif

CITAT(Maybeline @ 16-02-2008, 11:10 PM) *

Noi am facut cea mai mare greseala azi... am fost la un magazin romanesc si am luat carne de mici, telemea de oaie si creamwursti doh.gif. Cand vad cum zici de berea aia, parca as bea si eu una lol.gif

Am impresia ca ti s-a urat cu binele doh.gif Carne de mici ???? te omor !!! pur si simplu ! Cat ai dat pe ea ? Eu pot comanda de la un magazin online si platesc 17 € pt 2,2 kg .....

Eu dau berea ...dai tu micii ???
May
Hai ca maine facem gratar )).gif. Am dat 5.70 € pe 1,4 kg rolleyes.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 17-02-2008, 12:13 AM) *

Clar! naughty.gif
Mici spuneti? Bere? bataita.gif Eu am in fata un mare pahar pe care scrie Peroni, plin cu....apa!
Dar, fiind duminica, si venind asa incet primavara, va dezleg la un picnic tipic romanesc! cheer.gif

w00t.gif
P.S. ce preturi discrete la carnea voastra de mici wacko.gif
Macar e buna?
May
Aaaa si remy a primit 2 sticle cu vin rosu de la un client, asa ca le pun si pe astea la bataie... sa va spun ca azi am facut indiene cu frisca, crema de lamaie si crema de cioco? lol.gif acum chiar ca ma omorati lol.gif

CITAT(MissDiorCherie @ 16-02-2008, 11:16 PM) *

P.S. ce preturi discrete la carnea voastra de mici wacko.gif
Macar e buna?

Crede-ma ca preturile pe care le gasesc eu pt produsele romanesti sunt acceptabile, ca in alte parti... wacko.gif. Mie mi se pare ca e buna carnea, mai ales ca mananc din an in paste blum.gif
Cherie
Ce-s alea indiene? In afara de prajituri, desigur )).gif

CITAT(Maybeline @ 17-02-2008, 12:20 AM) *

Crede-ma ca preturile pe care le gasesc eu pt produsele romanesti sunt acceptabile, ca in alte parti... wacko.gif. Mie mi se pare ca e buna carnea, mai ales ca mananc din an in paste blum.gif

Dar daca vrei sa cumperi carnea si s-o prepari, gasesti?
Ca imi povestea o tipa de prin Anglia ca nu prea gaseste toate cele necesare pt mancarurile noastre....
May
Pai la prajituri ma refer, e pusa aici reteta si rezultatul meu naughty.gif

CITAT(MissDiorCherie @ 16-02-2008, 11:21 PM) *

Ca imi povestea o tipa de prin Anglia ca nu prea gaseste toate cele necesare pt mancarurile noastre....

Eu gasesc orice aici, asa ca nu ar fi o problema sa cumpar eu ingredientele si sa prepar carnea de mici dar daca o gasesc gata preparata, nu imi mai bat capul, mai ales ca mananc f rar.
Cherie
CITAT(Maybeline @ 17-02-2008, 12:24 AM) *

Pai la prajituri ma refer, e pusa aici reteta si rezultatul meu naughty.gif

drool.gif drool.gif drool.gif
Da si un send la una catre mine blum.gif lol.gif
Arata senzational! w00t.gif

CITAT(Maybeline @ 17-02-2008, 12:26 AM) *

Eu gasesc orice aici, asa ca nu ar fi o problema sa cumpar eu ingredientele si sa prepar carnea de mici dar daca o gasesc gata preparata, nu imi mai bat capul, mai ales ca mananc f rar.

Ai dreptate!

P.s. Nici cu amandinele alea nu mi-e rusine devil.gif naughty.gif
May
Hai ca arunc, deschide gura lol.gif

CITAT(MissDiorCherie @ 16-02-2008, 11:27 PM) *

P.s. Nici cu amandinele alea nu mi-e rusine devil.gif naughty.gif

Iesi de acolo cat mai poti! devil.gif
Cherie
CITAT(Maybeline @ 17-02-2008, 12:27 AM) *

w00t.gif lol.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 16-02-2008, 11:15 PM) *

Hai ca maine facem gratar )).gif. Am dat 5.70 € pe 1,4 kg rolleyes.gif

Wow ! Super pret !!!! Eu dau , cum spuneam , 17 € + posta sad.gif sad.gif

CITAT(MissDiorCherie @ 16-02-2008, 11:16 PM) *

CITAT(danyhoney @ 17-02-2008, 12:13 AM) *

Clar! naughty.gif

cheer.gif cheer.gif

CITAT(Maybeline @ 16-02-2008, 11:20 PM) *

Aaaa si remy a primit 2 sticle cu vin rosu de la un client, asa ca le pun si pe astea la bataie... sa va spun ca azi am facut indiene cu frisca, crema de lamaie si crema de cioco? lol.gif acum chiar ca ma omorati lol.gif

Simti deja cum mori ????? Din partea mea esti moarta deja mad.gif mad.gif )).gif
CITAT(MissDiorCherie @ 16-02-2008, 11:21 PM) *

Paiiii....la mici e nevoie si de seu de oaie , din cate stiu eu ..... Nu-l gasesc sad.gif Dar sunt 1000 de retete de carne de mici pe net la care mereu imi lipsesete ceva ..... Eu raman tot la carnea cumparata de-a gata . Din pacate sad.gif
Cherie
Ma duck sa mai torn niste apa in paharul asta de Peroni wacko.gif

CITAT(danyhoney @ 17-02-2008, 12:29 AM) *

Paiiii....la mici e nevoie si de seu de oaie , din cate stiu eu ..... Nu-l gasesc sad.gif Dar sunt 1000 de retete de carne de mici pe net . Eu raman tot la carnea cumparata de-a gata . Din pacate sad.gif

Lasa ca merge si aia. Si cateodata e si mai buna! cheer.gif
May
Oare nu pot sa iti trimit carne prin posta? unsure.gif Sau mai bine micii gata preparati? )).gif serios acum, oare nu se poate? huh.gif
Cherie
Merge si-o tigara! blum.gif

CITAT(Maybeline @ 17-02-2008, 12:31 AM) *

Oare nu pot sa iti trimit carne prin posta? unsure.gif Sau mai bine micii gata preparati? )).gif serios acum, oare nu se poate? huh.gif

Ii trimiti tu gata preparati si-i baga repede la microunde )).gif
dany
CITAT(Maybeline @ 16-02-2008, 11:28 PM) *

Mai ai si pentru mine vreooo 10 ??? )).gif
CITAT(MissDiorCherie @ 16-02-2008, 11:30 PM) *

Ma duck sa mai torn niste apa in paharul asta de Peroni wacko.gif

mai bine toarna altceva ...ca doar e sambata haninoroc.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 17-02-2008, 12:32 AM) *

Neah, ca nu-mi place berea si Dom Perignon-ul nu s-a racit lol.gif
daconst
Moama,cine m-a pus sa intru aici?Sa vad indienele lui May! w00t.gif
Si eu nu mai am puncte deloc,ba chiar sunt la minus. sad.gif

Dany,ai incercat vreo reteta de tort din care mananci pina te saturi si punctezi o data? huh.gif
Tare m-ar tenta unul.Dar mi-e ca sunt in stare sa halesc tot tortul...daca e pina sa ma satur. doh.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 16-02-2008, 11:31 PM) *

Hmmm...stiu ca din Ro nu ai voie sa trimiti carne & preparate din carne ...Nu stiu cum e de la tine ....la posta poti intreeba pupic.gif
CITAT(MissDiorCherie @ 16-02-2008, 11:32 PM) *

Merge si-o tigara! blum.gif

CITAT(Maybeline @ 17-02-2008, 12:31 AM) *

Ii trimiti tu gata preparati si-i baga repede la microunde )).gif

Neeeeeee , ii bag la congelator si ii fac la vara in gradina la gratar Imagine
May
CITAT(daconst @ 16-02-2008, 11:36 PM) *

Dany,ai incercat vreo reteta de tort din care mananci pina te saturi si punctezi o data? huh.gif
Tare m-ar tenta unul.Dar mi-e ca sunt in stare sa halesc tot tortul...daca e pina sa ma satur. doh.gif

Exista asa ceva? w00t.gif
Cherie
Bun la gratar. Eu as manca niste burgeri din aia din supermarket de ii iei gata preparati, decat sa-i arunci pe gratar, gasisem o data unii chiar ok, carne curata fara zgarciuri. Cu o salata langa, ar merge la fix drool.gif Varianta diet cheer.gif
May
Nici eu nu am voie sa trimit de aici in Ro, dar poate ma lasa sa trimit in Germania grin.gif. Hm... in afara de posta, ai si tu atlasibul pe acolo? Ca astia verifica ce trimit dar nu asa amanuntit, poate reusesc sa o infiltrez pe acolo... iar daca ma prind, le dau cu carnea congelata in cap si fug lol.gif
Cherie
CITAT(Maybeline @ 17-02-2008, 12:42 AM) *

Nici eu nu am voie sa trimit de aici in Ro, dar poate ma lasa sa trimit in Germania grin.gif. Hm... in afara de posta, ai si tu atlasibul pe acolo? Ca astia verifica ce trimit dar nu asa amanuntit, poate reusesc sa o infiltrez pe acolo... iar daca ma prind, le dau cu carnea congelata in cap si fug lol.gif

Si daca face carnea vreo saptamana pe drum, fuge Dany cand o primeste. )).gif
May
CITAT(MissDiorCherie @ 16-02-2008, 11:39 PM) *

Bun la gratar. Eu as manca niste burgeri din aia din supermarket de ii iei gata preparati, decat sa-i arunci pe gratar, gasisem o data unii chiar ok, carne curata fara zgarciuri. Cu o salata langa, ar merge la fix drool.gif Varianta diet cheer.gif

Eu fac destul de des asa ceva, gasesc burgeri din carne macra, fara grasime sau zgarciuri, din carne de porc, porc +vita, pui, vita... de toate.... intr-o chifla cu susan, ceapa, rosie, castravete murat, o felie de cascaval... mazgalit cu ketchup drool.gif la numai 5-6 puncte
dany
CITAT(MissDiorCherie @ 16-02-2008, 11:34 PM) *

CITAT(danyhoney @ 17-02-2008, 12:32 AM) *

Neah, ca nu-mi place berea si Dom Perignon-ul nu s-a racit lol.gif

Paiiii.....baga Dom-ul la congelator si se raceste rapid blum.gif tease.gif

CITAT(daconst @ 16-02-2008, 11:36 PM) *

Moama,cine m-a pus sa intru aici?Sa vad indienele lui May! w00t.gif
Si eu nu mai am puncte deloc,ba chiar sunt la minus. sad.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Ai venit dupa miros , Dana lol.gif lol.gif

Tort pana te saturi si punctezi o data ????????????? Boahhh , ce super suna !!!!! Ai gasit ceva de genul asta ???Ar fii cazul sa ne punem mintile la contributie si sa gasim o reteta .....Suna demential !!!

In alta ordine de idei ....imi dai si mie programul lui Lucas de papa si somn ? Ca tare te-as suna dar nu vreau sa deranjez babuinul - junior wink1.gif
Cherie
CITAT(Maybeline @ 17-02-2008, 12:45 AM) *

Eu fac destul de des asa ceva, gasesc burgeri din carne macra, fara grasime sau zgarciuri, din carne de porc, porc +vita, pui, vita... de toate.... intr-o chifla cu susan, ceapa, rosie, castravete murat, o felie de cascaval... mazgalit cu ketchup drool.gif la numai 5-6 puncte

drool.gif drool.gif drool.gif swoon.gif
m-ai omoraaat! ce pofta mi s-a facut eat.gif
May
De ce vorbim de mancare la ora asta? tease.gif Mie deja imi vine sa ma urc pe pereti lol.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 17-02-2008, 12:46 AM) *

Paiiii.....baga Dom-ul la congelator si se raceste rapid blum.gif tease.gif

O sa-l duck in congelatorul din camera unde tin lingourile de aur lol.gif Nu m-a dezamagit niciodata! )).gif

CITAT(Maybeline @ 17-02-2008, 12:47 AM) *

De ce vorbim de mancare la ora asta? tease.gif Mie deja imi vine sa ma urc pe pereti lol.gif

mie imi vine sa ma bag in pat. si cred c-o voi face in curand tease.gif
dany

neee, nu sunt adepta burgeri-lor ....mai bine mici de-ai nostrii ...Cu bere si mustar si chifle proaspete ....yamyyyyyyy

CITAT(Maybeline @ 16-02-2008, 11:42 PM) *

Nu stiu cum e la posta ! Maica-mea mi-a trimis slanina congelata si a ajuns in perfecta stare la mine ( inca mai era un pic inghetata ) ....Chiar ca nu stiu ......Putem incerca 1 data . facem cheltuielile de transport jumi-juma ( + ce dai tu pe carne imi spui )
Atlasib-ul ajunge in Hamburg ....si crede-ma ca nu merg 400 km dus -intors doar pt carne de mici ....
CITAT(MissDiorCherie @ 16-02-2008, 11:44 PM) *

CITAT(Maybeline @ 17-02-2008, 12:42 AM) *

Si daca face carnea vreo saptamana pe drum, fuge Dany cand o primeste. )).gif

lol.gif lol.gif daca o pune congelata e ok ....
Cherie
Eu va pup. Ma bag in patut ca mi-s terminata.
Va doresc o noapte buna! hug.gif

pupic.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 16-02-2008, 11:47 PM) *

macar ai pereti destui ? tease.gif lol.gif

CITAT(MissDiorCherie @ 16-02-2008, 11:52 PM) *

Eu va pup. Ma bag in patut ca mi-s terminata.
Va doresc o noapte buna! hug.gif

pupic.gif

Noapte buna si .... pe luni cand te trezesti din WE )).gif hug.gif
May
Nopate buna missy, vise gastronomice iti doresc )).gif

Dany o sa intreb luni la posta, chiar sunt curioasa daca se poate naughty.gif
dany
Si eu sunt curioasa ... Cu toate ca nu stiu daca e buna de ideea de intrebat .... Ei nu vad ce pui in pachet , nu ? daca e congelata carnea nu se poate intampla nimic , mai ales pe vremea asta . Chestia e sa congelezi tu carnea zdravan de tot inainte , zic eu ...

Daca merge ...deschidem retea de transportat alimente romanesti lol.gif
May
Nu stiu daca controleaza sau nu cutia, stiu ca am pus poze odata intr-un plic sa le trimit unei prietene in italia si mi-au verificat plicul pt ca l-am trimis recomandat sau cum se zice, ca daca il puneam direct in cutia postala nu mai aveau treaba. Ma mai interesez la cunostinte si te tin la curent smile.gif

Daca a mers sa iti trimita mama ta din tara, il pun pe frate-meu sa iti trimita lol.gif

Mie mi-au trimis ai mei de craciun slanina si bacon, sasesc si d-astea, stii ca vorbeam noi, dar ei le trimit cu Filadelfia care e un fel de Atlasib doar ca nu se uita deloc in pachet... pacat ca nu ai si tu asa ceva prin zona sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.