Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
dany
Eu zic ca daca a mers sa-mi trimita din Ro .....merge si din Spania ...... Din Ro nu-mi puteau trimite nimic de genul asta inainte a intra in UE .....Acum e altfel ...
Daca imi comand carne de mici de la magazinul online de aici imi vine in 48 de ore si e inca proaspata . Doar o congelez si o scot cand am nevoie . Chestia e ca sunt cam suspicioasa in ce priveste carnea tocata ...Daca apuca sa se dezghete pe drum .....e cam nasol .

As zice sa nu iti bati capul ( saru-mana pentru intentie pupic.gif ) pentru ca o carne congelata , apoi decongelata nu o mai poti congela inca o data ( nu e sanatos ) ..........Imi vpoi comanda de aici si acele 2,2 kg imi vor ajunge pentru o vara ( pap doar eu nu dau la nimeni lol.gif lol.gif ) .

Dar ai putea sa-mi spui ce mai gasesti tu pe acolo interesant si .....poate facem reteaua cu alte produse naughty.gif
May
Daaaaaa bine ca deja ma gandesc la solutii de juma` de ora si tu imi tai aripile... cred ca maine iti pun o poza cu micii gata pregatiti ca sa vezi ca merita sa iti bati capul wink1.gif. TU lasa pe mine ca ma interesez eu ce si cum, daca nu pot sa trimit eu, si-asa frate-meu mi-e dator lol.gif

Ce sa iti spun ca mai gasesc pe aici... de toate, zi-mi ce-ti pofteste inimioara naughty.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 17-02-2008, 12:41 AM) *

Daaaaaa bine ca deja ma gandesc la solutii de juma` de ora si tu imi tai aripile... cred ca maine iti pun o poza cu micii gata pregatiti ca sa vezi ca merita sa iti bati capul wink1.gif. TU lasa pe mine ca ma interesez eu ce si cum, daca nu pot sa trimit eu, si-asa frate-meu mi-e dator lol.gif

Ce sa iti spun ca mai gasesc pe aici... de toate, zi-mi ce-ti pofteste inimioara naughty.gif

Cred ca n-ai mai fost de mult kilarita si ti-e dor .... tease.gif lol.gif

Vedem noi cum facem ! Sa-ti zic ce-mi pofteste inimioara ?? Habar nu am ...Asa mi-a zis si Miha inainte sa vina aici : fa o lista cu ce vrei de acasa ! Siiii ...m-am blocat )).gif

Vezi tu cam ce gasesti pe acolo si ....eventual ...fa o lista cu chestii mai interesante .....Sau ma gandesc eu ce ma arde mai tare si iti spun , vezi tu daca gasessti sau nu ...

Sorrryyyyy pentru taiatul aripilor ....dar.....incerc sa gandesc practic , din gand in gand )).gif
May
Astept lista )).gif. Oricum eu luni intru si intreb..... ma gandeam sa iti trimit niste chorizo, jamon, longaniza devil.gif sa faci curu` mare )).gif hug.gif
dany
lol.gif lol.gif De parca nu l-as avea deja mare blum.gif tease.gif

Chorizo stiu ce e ...restul nu cunosc . Dar daca te pune n.a.i.b.a. sa-mi trimiti doar chetii super bune si cu super multe puncte ...te chem aici sa vii cu mine la alergat lol.gif
May
blush.gif mai stai sa calculezi si puncte acum... grin.gif
dany
Eu vreau papa romaneasca !!!!!! Ce ma bati la cap cu jargoanele tale spaniolesti tease.gif lol.gif

CITAT(Maybeline @ 17-02-2008, 01:10 AM) *

blush.gif mai stai sa calculezi si puncte acum... grin.gif

bueyyyyyy, eu mi-s femeie practica .....cica...... blum.gif Ori pun urgent 5 kg pe mine ori nu ma mai incurc )).gif
May
Atunci iti trimit carnati cat putza de papagal lol.gif. Daca vrei chestii romanesti, astept lista ta ca eu nu ma pricep la astea, nu am de unde sa stiu ce poftesti tease.gif
dany
aaaaaa, carnati .....stai ca mi-a picat fisa !!!! carnatii aceaia mici care se servesc langa sarmale ...se gasesc acolo ?? Sunt un pic afumati ...De cand sunt aici nu i-am gasit nicaieri .........

La papa romaneasca trebuie sa ma gandesc ......Fac o lista si ti-o dau ...ce gasesti , gasesti ...ce nu , asta e .

E trecut cu 16 minute de fix dar ....e valabil , nu ? naughty.gif
May
CITAT(danyhoney @ 17-02-2008, 01:16 AM) *

E trecut cu 16 minute de fix dar ....e valabil , nu ? naughty.gif

E valabil hug.gif ... nust` ce carnati visezi tu acolo, intreaba-i cum ii cheama ca sa stiu cum ii strig )).gif
dany
CITAT(Maybeline @ 17-02-2008, 01:21 AM) *

nust` ce carnati visezi tu acolo, intreaba-i cum ii cheama ca sa stiu cum ii strig )).gif

Hmmm...sunt mici , afumati si buni ... )).gif )).gif

Poate ,ma ajuta fetele din tara .....habar nu am cum se cheama ...

hug.gif pupic.gif tuturor !!! Ma car la nani !!!! Ma mai trezesc luni dimineata lol.gif lol.gif
May
Si eu ma retrag la grajd, noapte buna pupic.gif
dany
Neataaaaa yahoo.gif

M-am trezit la ora 12 blushing.gif )).gif . Ce bine am dormit !!

Al meu sotz n-are chef de mers in Hamburg asa ca s-a dus ziua mea care era doar pentru mine . Dar chiar asa de grav nu e ....Sa vedem ce program ne facem azi grin.gif
otilici
Alooo,lumeeee!!! Ce e aici!!! Intru si eu sa vad ce mai face Dany si numai mancaruri de mancaruri gasesc! Oare voi mai stiti ce inseamna cuvantul dieta?? devil.gif
Vroiam sa va anunt ca de marti dimineata incep sa numar serios,maine imi iau caiet frumos ca si May si carioci colorate )).gif ,da mai bine va zic ca deseara fac crap pane cu mujdei de usturoi naughty.gif tease.gif
Si pt.May: drool.gif mancati-as indienele )).gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 17-02-2008, 02:11 PM) *

Eu tot la 12, asa cum preconizasem! cheer.gif
pupic.gif
dany
CITAT(otilici @ 17-02-2008, 02:20 PM) *

Alooo,lumeeee!!! Ce e aici!!! Intru si eu sa vad ce mai face Dany si numai mancaruri de mancaruri gasesc! Oare voi mai stiti ce inseamna cuvantul dieta?? devil.gif
Vroiam sa va anunt ca de marti dimineata incep sa numar serios,maine imi iau caiet frumos ca si May si carioci colorate )).gif ,da mai bine va zic ca deseara fac crap pane cu mujdei de usturoi naughty.gif tease.gif
Si pt.May: drool.gif mancati-as indienele )).gif

Eu doar vorbesc de mancaruri ..... ma tin de dieta ( cica ) tease.gif Nici tu esti mai breaza de vii aici cu crap pane si mujdei doh.gif

Hihihi , pui o poza cu (,) caietul frumos ? )).gif Si eu am un caiet grossssss in care scriu ce mananc dara fara culori .Cum vei folosi culorile ? In functie de mesele pe zi , in functie de alimente ?

Ai venit cam tarziu la mancat indienele lui May , le-am devorat noi aseara pe toate blum.gif

CITAT(MissDiorCherie @ 17-02-2008, 07:38 PM) *

CITAT(danyhoney @ 17-02-2008, 02:11 PM) *

Eu tot la 12, asa cum preconizasem! cheer.gif
pupic.gif

cheer.gif cheer.gif
dany
Nu-mi vine sa cred ca sunt 2 persoane pe forum la ora asta )).gif )).gif

Noi am fost putin la cumparaturi de papa azi ( Dana , mi-am luat schaumküsse de la Aldi dar au 0,73 p / buc , deci la 2 buc ajungi la 1,5 p . Nu scria pe ele ca nu au zahar sad.gif . Mi-am luat si de la Linessa -light fara zahar - si au 0,8 / buc .....deci cam tot aia e ...) , eu mi-am facut provizia de papa fara multe puncte . Apoi am avut ceva musafiri si ne-am jucat pe WII .....Si , uite asa , a trecut duminica mea .
May
Si eu tot aproape de 12 m-am trezit )).gif

oti sa iti faci temele ca te controlez la caiet naughty.gif

dany ce mistho ca la voi sunt deschise magazinele duminica, la noi doar chinezii deschid wacko.gif
dany
)).gif )).gif Toate am dormit bine azi ? )).gif

Oti , vezi ca May vine cu creionul rosu si iti da si note lol.gif

May , e un orasel la vreo 14 km de noi care e la granitza cu Danemarca si acolo e deschis totul duminica pentru danezi .La ei papa si bautura e mai scumpa decat la noi asa ca isi fac cumparaturile acolo . Si asa profita si nemtii care au de facut cumparaturi duminica sau lenesii ca noi )).gif
dany
Dana , ce ai vrut sa spui ieri cu tortul facut , papat si punctat doar 1 data ???? Era doar o idee sau ai aflat vreo reteta ? naughty.gif
May
Si eu astept raspuns cu tortul ala lol.gif

dany vezi ca ti-am lasat un mesaj pe mess sorry.gif. Sa ai o zi usoara maine la lucru

Noapte buna pupic.gif
daconst
Dany,tortul ala e dupa regulile noi si exista pe forum.Daca vrei pun aici retata in gremana si o traduci tu,ca acum imi pica ochii in gura de somn.
Blatul e din cereale,alea care sunt 3p in noua varianta.Mai e si cu frisca falsa,ceva care n-am idee cum arata,dar merita incercat.Fetele de acolo erau incantate tare.

Schaumküsse-le de la Aldi au o bucata 0,5p rotunjit...cie te pune sa mananci doua? lol.gif

Dany,ti-am pus retetele pe mail sa nu ma injure fetele care nu stiu germana. )).gif
dany
CITAT(Maybeline @ 17-02-2008, 11:25 PM) *

Si eu astept raspuns cu tortul ala lol.gif

dany vezi ca ti-am lasat un mesaj pe mess sorry.gif. Sa ai o zi usoara maine la lucru

Noapte buna pupic.gif

habar nu am daca muncesc maine ...Cica nu mai e mprea mult de lucru ...Astept sa vad daca ma suna sefu` maine . Da , Doamne sa ma sune ca mai am doar 12 ore de facut pe luna asta grin.gif
CITAT(daconst @ 17-02-2008, 11:30 PM) *

Dany,tortul ala e dupa regulile noi si exista pe forum.Daca vrei pun aici retata in gremana si o traduci tu,ca acum imi pica ochii in gura de somn.
Blatul e din cereale,alea care sunt 3p in noua varianta.Mai e si cu frisca falsa,ceva care n-am idee cum arata,dar merita incercat.Fetele de acolo erau incantate tare.

Schaumküsse-le de la Aldi au o bucata 0,5p rotunjit...cie te pune sa mananci doua? lol.gif

Pune reteta , Dana !!!! O traducem noi cumva in urmatoarele zile . Sunt tare curioasa de ea !!!

Bueyyyy....am papat doar 1 bucata schaumküss azi .....Ziceam ca idee ...Saru-mana ca sari pe mine !! pupic.gif

CITAT(daconst @ 17-02-2008, 11:34 PM) *

Dany,ti-am pus retetele pe mail sa nu ma injure fetele care nu stiu germana. )).gif

Ok .....ma uit maine si incerc sa o traduc ... Saru-mana ! pupic.gif
dany
Dana ,am citit retetele de la tine . Dar ..... m-am incurcat la reteta de frisca falsa ... Ce e Johannisbrotkernmehl (Biobin) wacko.gif wacko.gif N-am auizit de asa ceva pana acum .....sorry...

Siiiii ...acea frisca se pune pe tort sau e o reteta aparte ????

Astept raspunsul tau si apoi pun traducerea retetei pe forum .....
daconst
Dany,nu stiu nici eu exact ce sunt,dar stiu ca se cumpara de la Reformhaus,magazinele naturiste.
O sa merg sa le cumpar sa vad cu ce seamana, ce sunt de fapt ca sa gasim echivalentul in romana. huh.gif

Frisca e optional,cica.Daca vrei o pui,daca nu,nu.
anca veselie
neatzaaa pupic.gif
bubbles
Neatza pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Monic
Dany, nu la cabanos te refereai? ca aia seamana a putza de papagal lol.gif
May
Daca putza de papagal e cat un cabanos... apoi a calului cu ce carnat seamana? lol.gif

Neatzaaaaaa, la noi ploua mocanesc si e o vreme de imi vine sa stau cu patura pe cap sorry.gif
bubbles
CITAT(Maybeline @ 18-02-2008, 07:29 PM) *

Daca putza de papagal e cat un cabanos... apoi a calului cu ce carnat seamana? lol.gif

Neatzaaaaaa, la noi ploua mocanesc si e o vreme de imi vine sa stau cu patura pe cap sorry.gif

Hmmm ... sa zic carnat polonez de ala gros lol.gif lol.gif lol.gif
Monic
pai May, cred ca aici deja trecem la capitolul salamuri lol.gif si alte grosolanii laugh.gif
Cherie
ooo, dar ce subiect interesant lol.gif
cate figuri de stil lol.gif lol.gif lol.gif
Eminescu v-ar invidia )).gif )).gif
axe10
apar si eu sa salut gazda.am dormit si eu azi dupa masa vreo 3 ore...si acum sunt mai fresh nitel,nu ametita ca alte dati.

pupici
bubbles
CITAT(Monic @ 18-02-2008, 09:40 PM) *

pai May, cred ca aici deja trecem la capitolul salamuri lol.gif si alte grosolanii laugh.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Dar stapana pe unde umbla si nu vede dezmatul de la de acasa? )).gif
May
CITAT(Monic @ 18-02-2008, 06:40 PM) *

Ooooo deja trecem la delicatese lol.gif

Cand o sa vina stapana, ne da cu carnatii si salmul peste cocoasa w00t.gif
Sexymom
Dany spre rusinea mea abia acum am vazut pozele toate.Sunteti tare frumoase amandoua si Michelle si tu, si mi-a placut tot ce am vazut (inclusiv mancarea). pupic.gif pupic.gif

CITAT(bubbles @ 18-02-2008, 05:13 PM) *

CITAT(Maybeline @ 18-02-2008, 07:29 PM) *

Daca putza de papagal e cat un cabanos... a calului cu ce carnat seamana? lol.gif

Hmmm ... sa zic carnat polonez de ala gros lol.gif lol.gif lol.gif

Uite ce nu lipseste niciodata din mintea unei femei lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Anna
Buna seara Dany, pe unde umblii doamna pupic.gif hug.gif
emu
Am venit cu "buna ziua" hug.gif ... desi la tine-i noapte acum, stiu, stiu.
ganesha
Ce faaaaain, te-ai vazut cu Miha! Am vazut pozele, sinteti doo faine amindoo! give_rose.gif
axe10
Buna dimineata!

Iata ce ni s-a mai intamplat noua in we....

Imagine

Si dupa o ora....

Imagine

Asta pt ca suntem tareeeeee cuminti!!!
honey79
Offf, Axe, ce-a patit micuta???Cum de-a facut buba??
Si Doamne...si cand plange e frumoasa....ce sa mai vorbim cand iti ofera asa un zambet ca-n poza doi.
axe10
CITAT(honey79 @ 19-02-2008, 08:45 AM) *

Offf, Axe, ce-a patit micuta???Cum de-a facut buba??
Si Doamne...si cand plange e frumoasa....ce sa mai vorbim cand iti ofera asa un zambet ca-n poza doi.

Si-a spart capul datorita invartelii...i-am atras atentia de doua ori...a treia oara nu am mai apucat ca am adunat-o de pe jos...s-a dat cu capul de masa de cafea .Nu stiu ce o apucase ca nu prea face azdravanii.
Dar vorba reclamei...9 din 10 accidente se intampla in casa.
michelle
Pup micuta pe frunte sa ii treaca mai repede pupic.gif

Neata Dany!
Amazoana
Axe, chiar e frumoasa Alexia si cand plange. Multa sanatate pupic.gif

Neata Danny.Nu inteleg, pe unde esti??????? sad.gif
Sexymom
Pupicei fetitei Axe, asa fac toti copii, nu se linistesc pana nu o patesc.Sanatate multa. pupic.gif
axe10
Multumesc fetelor...acum trece, dar nu pot sa-i fac inca baie la cap!

Chiar, Dany, te-ai dus sa faci restul de ore?

Eu de azi dimineata m-am miscat intr-una:dus Alexia la gradi, spalat 2 masini de rufe, executat o salata pt sotz si eventual pt mine cand am mai multe puncte (macrou afumat, cartofi fierti, castraveciori acri si MAIONEZA)...am somon pt pranz.

dany
Salutari !

Ma bucur sa vad ca va distrati in casutza mea hug.gif

Lavi , imi pare rau de buba Alexiei hug.gif

Noi am aflat ca a murit un bun si vechi prieten de al lui Dirk asa ca numai chef de forum nu am pe moment ....

Va hug.gif si vorbim cand imi revin
axe10
Nasol...iar unul tanar...
stardust
sad.gif Condoleante, Dany sad.gif
Sexymom
Condoleante Dany, imi pare sincer rau . sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.