Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
crissy
sad.gif dany, condoleante.
axe, sad.gif pupam virtual bubita fetei sa treaca.
Cherie
Imi pare rau Dany! sorry.gif
buretel
sad.gif Condoleante...
Intrasem sa-ti spun ca mi-au placut ghioceii din curtea ta give_rose.gif
pupic.gif
dany
Multumesc , fetelor ! hug.gif

CITAT(buretel @ 19-02-2008, 10:19 PM) *

Intrasem sa-ti spun ca mi-au placut ghioceii din curtea ta give_rose.gif
pupic.gif

Ma bucur , buretelu` !!! Stii ca pozele cu florile din gradina sunt pentru tine , da ? hug.gif

Am intrat mai mult ca sa ii multumesc lui May pentru ca a fost cu sufletul alaturi de mine azi !!! Saru-mana , May !!!! Si ... te asteapta ceva pe offline message .....

Toate ati fost alaturi de mine ( CA SA NU SE INTELEAGA ALTCEVA !!!!!! ) si v-am multumit ....
Dar cand spui ca a murit un prieten vechi si bun ....nu raspunzi cu " nasol " !!! Mai bine nu spui nimic ..... Sorry , lavi ( mi-esti draga ) , dar nu mi-a picat bine . Si ... daca tu poti fii acra ( la dispozitie ) asa sunt si eu azi tease.gif

Aveti grija de voi ! hug.gif
dany
Eu trec mai usor ( sa zic !!! ) peste asta pentru ca era mai mult prietenul lui Dirk ! Se stiau de cand aveau 10 ani ...in timp relatiile s-au mai departat ( familie , alte cercuri de prieteni , etc .... ) ...De aceea eu nu sunt fffff afectata ! Afectata sunt pentru ca pentru ca a luptat cu boala timp de vreo 8 luni si ... degeaba : l-a doborat !!!! Si , normal , ma doare si am plans ca nebuna azi ....
L-am cunoscut , ne-a ajutat putin la casa , imi punea de cate 3-4 ori melodia preferata ( prefetara lui ca ii placea cum dansez ) cand a fost DJ la chefurile noastre de Craciun , chefuri facute cu ai mei cumnati si cu el & familia lui ......deci nu mi-a fost strain !!!

habar nu am de ce am scris toate astea .......Poate doar ca sa ma descarc SI in alta parte decat cu Dirk ( care e la pamant ) ......Scuze daca supar retina cuiva !

ganesha
CITAT(danyhoney @ 20-02-2008, 01:35 AM) *

habar nu am de ce am scris toate astea .......Poate doar ca sa ma descarc SI in alta parte decat cu Dirk ( care e la pamant ) ......Scuze daca supar retina cuiva !

Foarte bine ca le-ai scris. hug.gif Te imbratisez cald si-s cu sufletul linga tine. hug.gif
Amazoana
Eu stau mai prost la cuvinte (asta a fost motivul pt care nu am spus nimic ieri) dar....iti ofer o imbratisare. hug.gif

Si eu scriu tampenii si lucruri care poate deranjeaza sau unele persoane cred ca nu-si au rostul acolo, dar..ma eliberez. Cine intelege bine, cine nu - nu.
daconst
Of,mai Dany,prin ce treceti si voi. sad.gif
Acum mi se face rusine,ca eu ma pling de o amenda luata ieri la parcare. blushing.gif
Codoleante si putere sa treceti peste! hug.gif
michelle
Condoleante, Dany! Si multa putere de a merge mai departe familiei lui sad.gif
butterfly
Imi pare rau!Condoleante!
Monic
Dany hug.gif sunt foarte multi oameni care raman fara replica la auzul unor nenorociri si pur si simplu nu isi gasesc cuvintele, sau se exprima intr-un fel care poate parea aiurea. Recunosc, si eu fac parte dintre cei care raman fara cuvinte si nu stiu ce sa spuna... Insa ii admir pe toti acei oameni care gasesc forta sa spuna ceva pentru ca poate acel ceva in universul acelei persoane inseamna `sunt alaturi de tine`
Capul sus Dany, sunt alaturi de Tine give_rose.gif
bubbles
Condoleante Dany pupic.gif pupic.gif
May
CITAT(danyhoney @ 20-02-2008, 12:16 AM) *

Am intrat mai mult ca sa ii multumesc lui May pentru ca a fost cu sufletul alaturi de mine azi !!! Saru-mana , May !!!! Si ... te asteapta ceva pe offline message .....

Oricand hug.gif
Amazoana
Neata casa. Sauta-ti stapana cand apare din partea mea pupic.gif hug.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 20-02-2008, 01:16 AM) *

Ma bucur , buretelu` !!! Stii ca pozele cu florile din gradina sunt pentru tine , da ? hug.gif
Multumesc mult give_rose.gif

Sper ca sunteti mai bine, si tu si Dirk pupic.gif Multa putere sa treceti peste hug.gif
otilici
Offf Dany,imi pare atat de rau ca trebuie sa treci prin asa ceva... sad.gif .Condoleante si sa stiti ca sunt cu sufletul si inima alaturi de voi.
Monic
Dany, hai ca ne lipsesti si ne e dor de tine hug.gif Esti bine? Cum te simti? give_rose.gif
anca veselie
hug.gif hug.gif hug.gif
floare.gif
dany
Va pup , fetelor si va multumesc ! hug.gif

Eu sunt mai bine , ca sa zic asa ( tot nu-mi vine sa cred ) . Sper ca si Dirk sa-si revina in urmatoarele zile ( e al 3-lea prieten pe care il pierde in decurs de aproape 8 ani .....se tot intreaba : cine si cand urmeaza ? wacko.gif ) . Incerc sa il conving sa plece sambata noaptea la München ( biletul e platit din decembrie ) , la fotbal .... Poate asa mai iese din starea asta ca , sincer , nu-l mai pot vedea asa ....
Ma bucur ca nu va fii inmormantare ( va fii incinerat ) , cred ca asta face bine prietenilor .... Sambata vom merge la un restaurant pe care il frecventa acel prieten ( suntem vreo 20 persoane + familia lui ) si ne vom lua " ramas-bun " de la el . Restaurantul va fii deschis doar pentru noi .

In alta ordine de idei , de azi sunt in " concediu" si m-am descarcat pe jumatate din casa ( am curatat si frecat de ziceai ca am innebunit ) . Maine cealalta jumatate .

Va hug.gif si imi sunteti tare dragi !
ganesha
CITAT(danyhoney @ 21-02-2008, 06:27 PM) *

Eu sunt mai bine , ca sa zic asa ( tot nu-mi vine sa cred ) . Sper ca si Dirk sa-si revina in urmatoarele zile ( e al 3-lea prieten pe care il pierde in decurs de aproape 8 ani .....se tot intreaba : cine si cand urmeaza ? wacko.gif

Off, draga mea, asa-i la noi in familie, in ultima vreme a fost dupa regula "unu' pe an", mai avem putin putin foaaarte putin de tot si nu mai avem pe nimeni in RO. E tare trist, parca relele ar trebui sa se intimple "la norma", cel putin asta am cam invatat eu din experienta mea de viata.

Te hug.gif tare, daca te-ar insenina sa vezi poze cu zapada si cu luna am pus niscaiva la mine.

Ma gindesc la tine pupic.gif Parc-ai fi eu, si eu iau la frecat cind is suparata.
daconst
Dany,nu vii si tu la München cu Dirk? w00t.gif
Si cit sta el la meci,ne vedem si noi. naughty.gif
May
Sper sa il convingi pe Dirk sa mearga, desi e cam greu... poate mergi si tu cu el hug.gif
dany
CITAT(daconst @ 21-02-2008, 08:51 PM) *

Dany,nu vii si tu la München cu Dirk? w00t.gif
Si cit sta el la meci,ne vedem si noi. naughty.gif

Of , mai , Dana ...m-am gandit la asta in decembrie cand a comandat si platit biletul dar ...ma gandeam ca poate nu vei avea timp de mine fiind cu bb ..... pupic.gif
CITAT(Maybeline @ 21-02-2008, 10:27 PM) *

Sper sa il convingi pe Dirk sa mearga, desi e cam greu... poate mergi si tu cu el hug.gif

Si eu sper sa il conving ! Mai ales ca mai sunt cativa prieteni de ai raposatului care au platit biletele.....Nici ei nu stiu daca merg dar incearca sa-l convinga pe Dirk .....

De abia astept sa vad cum vine in seara asta de la job ......
May
Daca mai merg si alti prieteni, poate reusesc ei sa il convinga pe Dirk sa mearga unsure.gif
dany
Chestia e ca fiecare incearca sa convinga pe fiecare ..... TOTI sunt prieteni de ai raposatului si fiecare se gandeste ( probabil ) ca nu e drept sa mearaga fara el ( si el platise biletul ) .......Ca n.a.i.b.a .....
May
Aiurea de tot situatia asta.... cred ca numai chef de fotbal nu au sorry.gif

Noapte buna si sper sa fie mai ok Dirk asta seara pupic.gif
dany
Se pare ca e mai bine al meu om !!!!! Ptiu-ptiu sa nu-l deochi ...
Da a venit acasa si ...printre altele a zis ca "asta e viata si nu putem schimba nimic din cursul ei" .....Spoer sa fie exact ce a gandit si nu doar o placa pusa de creierul lui .....si care ar trebui sa se invarteasca mereu ....
La n.a.i.b.a. ...... imi vreau sotul inapoi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daconst
Hai Dany,ca incet,incet isi revine.E normal sa sufere asa.Mai ai putina rabdare cu el.
Parerea mea e ca ar trebui sa mearga toti la meci sa mai schimbe putin atmosfera.Stiu ca nu e dreapta viata asta,dar noi suntem prea mici sa schimbam ceva. sad.gif

Poate poti sa-ti iei bilet la tren,sa vii cu ei.Eu m-as bucura,sa stii. hug.gif
bubbles
Dany pupic.gif pupic.gif
Anna
pupic.gif dany. hug.gif
Sexymom
Pupici Dany, sper sa iasa asa cum iti doresti, v-ar prinde bine la amandoi o iesire. pupic.gif
ramonavlas
hug.gif si de la mine............. pupic.gif
Cherie
Sper ca esti mai bine Dany scumpa, la fel si sotul tau.
Viata e de multe ori nedreapta si din pacate nu putem schimba nimic. Doar sa ne resemnam si sa nu-i uitam niciodata pe cei plecati dintre noi.
Iti doresc numai bine si multa, multa putere de a merge mai departe amandurora!
hug.gif pupic.gif
dany
Ce m-as fii facut fara voi ? Va pupic.gif si va hug.gif pe toate !!!

Am reusit sa-l conving pe al meu azi sa mergem la cumparaturi in Flensburg ( a avut liber ) cheer.gif . Am cumparat gresia pentru hol , am comandat usa pentru cabina de dus , ne-am uitat dupa mochete pentru trepte dar n-am gasit nimic sa ne placa , am facut planuri cum va arata terasa pe care vrem sa o aranjam putin .... M-am bucurat enorm cand am vazut ca nu si-a pierdut , totusi , simtul umorului si a fost tare multumit ca am rezolvat cate ceva . Cred ca l-a ajutat iesirea asta !!
Apoi am venit acasa si am gatit din nou impreuna , ca in vremurile bune cheer.gif cheer.gif
Acum ne bagam amandoi la TV si sper ca vom vedea ceva dragutz ( de ex.Hit Giganten ) ...

CITAT(daconst @ 22-02-2008, 07:45 AM) *

Poate poti sa-ti iei bilet la tren,sa vii cu ei.Eu m-as bucura,sa stii. hug.gif

pupic.gif Si eu m-as fii bucurat sa te vad !! Nu imi pot lua bilet la tren sa vin cu ei ( Dirk si ceilalti prieteni s-au hotarat sa mearga cheer.gif ) pentru ca ei pleaca cu un Sonderzug si toate locurile sunt ocupate sad.gif .
Dar tot te prind eu odata sa te vad ca doar esti prima persoana cunoscuta de la WW ( fara tine n-as fii descoperit neuronii ) hug.gif
Apropo , te-am visat azi noapte si te-am certat ca aratai ca o scandura si tu tot vroiai sa mai slabesti doh.gif Siiiii , m-am jucat si cu Lucas , chiar daca era blond )).gif

Va multumesc inca o data tuturor si sper sa incep sa apar mai des pe aici .
julyalina
pupic.gif
otilici
Am trecut sa-ti las o floricica floare.gif ,nu am somn blum.gif
pupic.gif
dany
canarule , si de la mine un pupic.gif pt tine .

Oti , aia era ora de scris pe forum ? Ai facut noapte alba ? te-ai odihnit azi ? hug.gif

Am fost la restaurant , am trecut si peste hop-ul asta . A fost dragutz , la inceput a vorbit familia lui putin despre el si apoi sotia lui a dat tonul la chef spunand : stiti cu totii ca a fost un tip plin de viata si ca nu ar vrea sa ne vada tristi . Asa ca a iesit un mic chefuletz , ca sa zic asa . Seful restaurantului ( am fost la grec unde ne stie seful si de aceea a avut restaurantul deschis doar pentru noi in seara asta timp de 2 ore jumate ! ) a dat mancarea din partea lui ( am fost 22 persoane ) si noi am platit bauturile .
Acum baietii sunt in drum spre Hamburg si de acolo spre München . Atmosfera era chiar destinsa , daca se poate spune asa , cand i-am dus la gara .

Asa ca sunt fara sotz pana luni pe la pranz sad.gif

p.s. facusem o poza cum m-am imbracat azi ( nu ceva nemaipomenit dar am avut eu chef de poze ) dar nemaistiind cum sa umblu cu autofocalizarea la aparat doh.gif n-a iesit chiar bine asa ca renunt la a o pune-o aici ....

Sa aveti un WE superb toate !
Cherie
Un weekend placut si tie Dany scumpa! hug.gif

P.S. Ce-ati papat bun la grecesc? naughty.gif drool.gif
dany
Hehehe .......s-au facut platouri cu jdemii de feluri de carne + platouri cu orez + platouri cu (,) cartofi prajiti ( n-am papat ) + platouri cu tzatziki + platouri imense cu salata !!!!! Si plus ca au venit 3 sticle de OUZO pe masa )).gif
Eu am papat 3 bucati de carne de pui + orez + tzatziki + muuuuuuulllltaaaaa salata . Oricum cantarul nu s-a miscat de 3 saptamani asa ca mi-am pemis )).gif
dany
Salutari !

Am profitat ca sunt singura si.... mi-am comandat cadoul de ziua mea de la Dirk )).gif
O rochie vaporoasa pentru vara :

Imagine

Pupuci care se potrivesc la culoare ( cei turcoaz ) :

Imagine

Si un set de bijuterii la care pun poze atunci cand le primesc .

Dana , am gasit ce e johannisbrotkernmehl .

Imagine
Johannisbrotkernmehl bindet Flüssigkeit auch in kaltem Zustand. Eignet sich deshalb besonders zum Stabilisieren von Schlagsahne oder für Tortenfüllungen, die ihre Konsistenz behalten sollen.

Andreea-Rodica
Ce faina e rochita! hug.gif
dany
Mersi , Andreea floare.gif

Ca sa fiu sinceraaaaa.... mi-am comandat 2 : 1 turcoaz si 1 rosie )).gif Acum sa vad cum stau pe mine cand le primesc .
uka
pupiciosi si de la mine...
Weekend placut!
dany
pupic.gif pupic.gif Uka ! Si voi sa aveti un WE super!
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 24-02-2008, 12:36 AM) *

Asa ca sunt fara sotz pana luni pe la pranz sad.gif

Hai ca mai este putin, putin si-l ai iar in brate!!!
Ma bucur mult ca esti/sunteti mai bine!
pupic.gif
May
Mama ce mistho, esti gata de vacanta w00t.gif cheer.gif. Papucii imi plac la maxim, astept bijuurile naughty.gif
Amazoana
Eu am o rochita identica roz cu niste floricele dragute bleu. Nu am mai purtat-o de muuult, dar era favorita mea acum cativa ani!
Sa le poti sanatoasa.
ironmissy
iti dai seama ca atunci cand le primesti, o sa vrem sa te vedem si imbracata, nu? naughty.gif
oricum, culorile sunt foarte frumoase si o sa-ti mearga super cu parul tau roscat.
pupic.gif pupic.gif
lucy
Buna Dany-dulce pupic.gif !Imi plac rochita si papuceii!
Ma bucur ca ti-ai revenit !
Te pup pupic.gif pupic.gif
uka
vazut rochita- placut la maxim, vazut si papuceii dar nu's genul meu....tie sa iti placa smile.gif

mai e putin pana maine smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.