Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
Cherie
CITAT(danyhoney @ 24-02-2008, 12:07 AM) *

Hehehe .......s-au facut platouri cu jdemii de feluri de carne + platouri cu orez + platouri cu (,) cartofi prajiti ( n-am papat ) + platouri cu tzatziki + platouri imense cu salata !!!!! Si plus ca au venit 3 sticle de OUZO pe masa )).gif
Eu am papat 3 bucati de carne de pui + orez + tzatziki + muuuuuuulllltaaaaa salata . Oricum cantarul nu s-a miscat de 3 saptamani asa ca mi-am pemis )).gif

eat.gif drool.gif drool.gif
Bun bun de tot!!! naughty.gif
te pupic.gif de o mie de ori!

Super frumoasa rochita! La fel si papucii!!! cheer.gif
Cum zice si Missy, vrem poze cu ocazia primei imbracari! naughty.gif
danyhoney
Cate o give_rose.gif pentru fetele care m-au vizitat !

CITAT(ironmissy @ 24-02-2008, 05:55 PM) *

iti dai seama ca atunci cand le primesti, o sa vrem sa te vedem si imbracata, nu? naughty.gif
oricum, culorile sunt foarte frumoase si o sa-ti mearga super cu parul tau roscat.
pupic.gif pupic.gif

Missy , tu zici de parul meu roscat si eu chiar sunt in stadiul de gandire daca sa-mi schimb culoarea )).gif .Ma gandeam sa revin la saten ( culoarea originala ) si sa-mi trag niste suvitze ....

Fac poze dar .... voi avea voie sa le port doar dupa ziua mea ca sunt cadouri grin.gif Si sa mai dau cateva kg jos .

Hai sa va pun poze si cu bijuurile ( vorba lui May pupic.gif ) :

cercei

Imagine

inel:

Imagine

lantisor :

Imagine
Cherie
CITAT(danyhoney @ 24-02-2008, 08:31 PM) *

cercei

Imagine

inel:

Imagine

lantisor :

Imagine

Super frumoase! yahoo.gif
Sa le stapanesti sanatoasa (in avans w00t.gif)
floare.gif
lucy
FRU-MOA-SE!!!!!!!!!! pupic.gif
anca veselie
bestiale bijuteriile!!!!!!!!!!! si rochita!
ma bucur casunteti mai bine hug.gif
danyhoney
Ce ma bucur ca va plac si voua !!!!!!!!!!

Anca pupic.gif . Eu sunt mult mai bine . Acum astept sa-si revina si Dirk ...Poate iesirea asta la München a facut vreo minune .
bpaula
give_rose.gif
danyhoney
Hey , Pol , nu te-am mai vazut de muuuult timp pe aici ! Esti bine ? hug.gif
Cherie
Dany ai facut ravagii cu bijuurile tale! cheer.gif
bpaula
Dany sunt bine....curios, m-ai strigat asa cum numai cei dragi mie ma striga, Pol .

Eu in mare sunt bine, si chiar daca nu las aici mesaje mereu sa stii ca trec mereu, am fost cu gandul alaturi zilele trecuta de cand cu supararea voastra.
Mi-au placut si rochia si bijuteriile...dar am zis ca cel mai bine ma expri cu acea floare ce am lasat-o.

O saptamana frumoasa ca parca stiu ca acum urmeaza partea cu liber de la munca!
danyhoney
CITAT(Cherie @ 24-02-2008, 08:02 PM) *

Dany ai facut ravagii cu bijuurile tale! cheer.gif

Si stai sa vezi ce ravagii fac cand le voi purta )).gif
CITAT(bpaula @ 24-02-2008, 08:07 PM) *

Dany sunt bine....curios, m-ai strigat asa cum numai cei dragi mie ma striga, Pol .

Eu in mare sunt bine, si chiar daca nu las aici mesaje mereu sa stii ca trec mereu, am fost cu gandul alaturi zilele trecuta de cand cu supararea voastra.
Mi-au placut si rochia si bijuteriile...dar am zis ca cel mai bine ma expri cu acea floare ce am lasat-o.

O saptamana frumoasa ca parca stiu ca acum urmeaza partea cu liber de la munca!

Stii....tare mi-a mers la inima ce ai scris give_rose.gif Esti o scumpa ! pupic.gif

Si tu sa ai o saptamana superba !!

p.s. sa te strig in continuare " Pol " ? naughty.gif Nu stiu de unde mi-a venit numele asta in tastatura ....
ramonavlas
F frumoase bijuurile, sa le pporti vu placere.
danyhoney
Saru-mana , Ramo ! Totdeauna mi s-a parut ca tu esti mai critica in materie de bijuterii si moda ( sa o iei ca pe o lauda ) asa ca un compliment de la tine face chiar fff bine hug.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 24-02-2008, 11:48 PM) *

Saru-mana , Ramo ! Totdeauna mi s-a parut ca tu esti mai critica in materie de bijuterii si moda ( sa o iei ca pe o lauda ) asa ca un compliment de la tine face chiar fff bine hug.gif

Oooo, multumesc....sunt f critica de aceea ma si abtin...sa nu supar pe cineva. Doar cand imi place ceva postez, daca nu....sar peste.
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 24-02-2008, 08:51 PM) *

Oooo, multumesc....sunt f critica de aceea ma si abtin...sa nu supar pe cineva. Doar cand imi place ceva postez, daca nu....sar peste.

give_rose.gif

Am vorbit cu al meu : cica au avut o zi superba azi , fara pic de nor ( am vazut si eu la tv ) - la noi a fost frig rau - , peste 5 min pleaca din München ...
I-am zis ca mi-am comandat cadoul de la el si ...intai a ras zdravan si apoi le-a povestit si celorlalti )).gif )).gif .A mai zis ca daca lui nu-i place , nu plateste )).gif Doar ca sa ma necajeasca , golanu` grin.gif
L-am intrebat cum se simte si a zis : bine , chiar bine ! cheer.gif cheer.gif
daconst
Dany,mersi de explicatiile cu Bionimul sau cum se cheama,ca u am apucat sa-l caut de frica sa nu mananc tort pina la saturatie. lol.gif

Imi plac bijuteriile tare si rochia merge cu papucii si cred ca te va aranja tare bine.Sa le porti sanatoasa! floare.gif

M-am uitat si eu la meci la tv si cred ca nu i-a parut rau lui Dirk ca a venit pina aici,ca s-a meritat.A fost un meci tare fain,pacat ca s-a terminat egal. )).gif

danyhoney
Cu multa placere , Dana pupic.gif

Ma bucur ca iti place ce primesc de la al meu ( vezi , am adoptat tehnica ta naughty.gif ) )).gif

Aaaa, te-ai uitat la meci ??? N-ai putut sa dai un telefon sa comentam in direct ? )).gif E bine ca s-a terminat egal ....cu toate ca golul cared l-a dat München nu a fost corect :Altintop a dat mingea afara asa ca era lovitura pentru noi ....Si ce-a facut el ? A dat el lovitura ......Unde s-o fii uitat arbitrul , nu stiu . Daca nu era golul ala eram acum pe locul 3 ....
Dirk a fost multumit de rezultat cu toate ca in ultimii 2 ani mereu am castigat in München . Anul viitor va trebui sa fiu si eu acolo sa le aduc noroc ......cica )).gif

hai ca s-au gasit microbistele lol.gif
daconst
Da,da trebuia sa sun,ca eu tinem cu Bayern si aveam ce ne certa pe faze. lol.gif
Ai dreptate cu golul,dar arbitrul a cam tinut cu Hamburg si cred ca trebuia sa fie si un 11m pt Bayern.Ca sa nu mai spun ca ultima repriza au fost tot pe ei Bayernul grin.gif
Daca vii la anul,imi iau si eu bilet. cheer.gif
danyhoney
Ce , maaaaaa ? Bayern a fost mai bun ???? Or fii fost ei tot pe Hamburg dar avem portar super asa ca .....Moamaaaaaa, ce cearta trageam la telefon lol.gif lol.gif

I-am zis lui Dirk deja ca vin anul viitor . Dar .... tu iti iei bilet de la voi si o sa stai la cuca macaii , nu langa mine sad.gif . Dar avem timp inainte sa palavragim ..... Azi au avut 7 ore de stat in München pana a inceput meciul .
daconst
Intr-adevar aveti portar bun...dar cum era Kahn in tinerete mai rar. lol.gif
Hai ca o tinem asa pina dimineata. lol.gif

Dirk cred ca s-a distrat super ca au fost 19 grade.Numai bune de baut bere la greu! cheer.gif
danyhoney
Kahn s-a dus deja , al nostru mai poate inca cativa ani tease.gif

lol.gif lol.gif Chiar ca ne apuca dimineata !

Da , Dirk mi-a trimis dimineata la ora 10 sms ca sunt pe terasa la bere lol.gif

Ne gandim cum facem pentru anul viitor , da ? Anul asta era misto ca l-as fii vazut si pe Lucas ( ce mai face ? e sanatos ? pup de la mine !! )

Te uiti la Oscar in noaptea asta ?
May
Vaiiiiii w00t.gif aduceti sarurile ca mi-e rau, tineti-ma ca lesin w00t.gif w00t.gif w00t.gif. Sunt superbe bijuteriile w00t.gif

Ce faci de ziua ta? naughty.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 24-02-2008, 10:29 PM) *

Vaiiiiii w00t.gif aduceti sarurile ca mi-e rau, tineti-ma ca lesin w00t.gif w00t.gif w00t.gif. Sunt superbe bijuteriile w00t.gif

Ce faci de ziua ta? naughty.gif

Chiar asa de mult iti plac ???????? pupic.gif pupic.gif Eu de abia astept sa le vad in realitate , sper sa nu fiu dezamagita . Vin abia peste 3 saptamani sad.gif sad.gif

De ziua mea .... muncesc lol.gif
daconst
Lucas e mucios,dar in rest e bine.Face numai prostii si ne uimeste cite lucruri pricepe deja.

Pai la anul e si el prezent la meci,ca atunci poate face si galerie,ca acum nu-i prea ies cuvintele. lol.gif

Pe ce program sunt Oscarurile?
May
Deci eu nu port aur galben si rar se intampla sa imi placa vreo bijuterie care il contine, dar astea m-au dat pe spate, imi plac enorm de mult rolleyes.gif. Scumpe? De unde le-ai comandat? unsure.gif

Muncesti de ziua ta dar o tii si tu pe 8 sau pe 9 naughty.gif, nu se poate fara chef blum.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 24-02-2008, 10:36 PM) *

Lucas e mucios,dar in rest e bine.Face numai prostii si ne uimeste cite lucruri pricepe deja.

Pai la anul e si el prezent la meci,ca atunci poate face si galerie,ca acum nu-i prea ies cuvintele. lol.gif

Pe ce program sunt Oscarurile?

Alles klar !!!! Luam bilete la tribuna familiei ....ca dosr suntem cu junior la purtator lol.gif lol.gif Glumesc !

Pe Pro7 ...dar incepe la ora 2:30 wacko.gif
CITAT(Maybeline @ 24-02-2008, 10:37 PM) *

Deci eu nu port aur galben si rar se intampla sa imi placa vreo bijuterie care il contine, dar astea m-au dat pe spate, imi plac enorm de mult rolleyes.gif. Scumpe? De unde le-ai comandat? unsure.gif

Muncesti de ziua ta dar o tii si tu pe 8 sau pe 9 naughty.gif, nu se poate fara chef blum.gif

Toate costa 60 € naughty.gif naughty.gif

Nu pot face chef inainte de ziua mea !!! Aici se zice ca aduce ghinion chiar si daca cineva ma felicita inainte . Voi face in sambata de dupa dar .....voi chefui intai doar cu gagicile si barbatii vin mai tarziu ( vor fii in Hamburg la meci ) )).gif
May
CITAT(danyhoney @ 24-02-2008, 10:47 PM) *

Toate costa 60 € naughty.gif naughty.gif

Doar atat? w00t.gif w00t.gif w00t.gif Pt minunatiile alea doar 60 de euroi? Unde le gasesti ?? w00t.gif
danyhoney

Poate mai pui si tu cateva poze sau filmuletze cu el ......te roooogggggg !!!! sa se faca repede sanatos !!! Mucii nu sunt pentru un babuin -junior ....
May

Lucas e mucios,dar in rest e bine.

M-as lua la intrecere cu el ca nici eu nu sunt mai prejos doh.gif Sanatate multa floare.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 24-02-2008, 11:06 PM) *

Lucas e mucios,dar in rest e bine.

M-as lua la intrecere cu el ca nici eu nu sunt mai prejos doh.gif Sanatate multa floare.gif

lol.gif lol.gif 2 muciosi la orizont lol.gif
May
CITAT(danyhoney @ 24-02-2008, 11:10 PM) *

lol.gif lol.gif 2 muciosi la orizont lol.gif

Lucas e norocos ca are cine sa il stearga la nas, eu trebuie sa ma sterg singura sorry.gif lol.gif
danyhoney
Pai Remy ce pazeste ??? lol.gif lol.gif lol.gif Ca doar nu vrea sa-i curga mucii tai pe piept .......sau sa te auda cum ii tragi daca stai la "parter" grin.gif lol.gif
May
Vai, numai tu puteai sa spui asa ceva lol.gif
danyhoney
hehehe , eu am spus ce ai gandit tu blum.gif lol.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif te-am redus la tacere ????? nu-mi vine sa cred !!!!!!! cheer.gif
Amazoana
Neata, neata
Sa potri sanatoasa bijuurile, sunt super. pupic.gif
danyhoney
Neata !

pupic.gif Mada

Sunt cam chiauna de somn . Am vrut sa vad Oscar-ul doh.gif . Oricum n-am rezistat decat pana pe la ora 4 si apoi am adormit ...

Acum am facut schimb de locuri cu Dirk , a venit mai devreme si e cam obosit asa ca baga niste somn .
Cherie
Hello Dany scumpa!!! flowers1.gif
O saptamana minunata!

ceva interesant la oscar?
danyhoney
Si tie o saptamana faina , Cherie give_rose.gif

Interesant la Oscar ? N-a prea fost ........Americanii au cam plecat cu buza umflata in ce priveste cel mai / cea mai bun/buna actor/actrita in rol principal pentru ca au castigat europeni .... Ratatouille a luat Oscar-ul pentru cel mai bun film de desen animat .... No country for old men a luat Oscar-ul pt cel mai bun film ( Tommy Lee Jones joaca in el ) .
Cam atat .
Cherie
Bun asa! restul citim prin reviste, vedem la Tv. Eu astept dedesubturile, cine s-a mai certat, cine a mai usor bine/urat imbracat, etc naughty.gif
danyhoney
Tu astepti barfele naughty.gif

Mi-am facut o omleta in care am pus niste patratzele de sunca cu 3% F , ceapa verde si ardei gras .
Am pus o vanata in cuptor , 2 porumbi la fiert si mi-am facut o stacana de ceai .
Cherie
drool.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 25-02-2008, 02:47 PM) *

Mi-am facut o omleta in care am pus niste patratzele de sunca cu 3% F , ceapa verde si ardei gras .
Am pus o vanata in cuptor , 2 porumbi la fiert si mi-am facut o stacana de ceai .

Aloooooooo, vrei sa ma omori????? mad.gif
crissy
CITAT(dulcikatty @ 25-02-2008, 01:22 PM) *

CITAT(danyhoney @ 25-02-2008, 02:47 PM) *

Aloooooooo, vrei sa ma omori????? mad.gif

Ne dati ori nu ne dati
Ne dati ori nu ne dati
Omleta cu ....

Doamna doreste probabil sa se trezeasca cu noi toate la usa, cu mana intinsa lol.gif
dany, w00t.gif ce cadou ti-ai luat de ziua ta! Imi plac toate, bijuurile sunt tare frumoase si finute, asa cum imi plac mie. Sa le porti sanatoasa si sa pui poze cu prima ocazie cand ai sa le folosesti. floare.gif
Cherie
CITAT(crissy @ 25-02-2008, 01:52 PM) *

Doamna doreste probabil sa se trezeasca cu noi toate la usa, cu mana intinsa lol.gif

Cred ca naughty.gif
ramonavlas
Vin si eu, vin si eu.....
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 02:24 PM) *

Vin si eu, vin si eu.....

Mai facem inca un borcan, si pt omleta de la Dany si un porumb fiert lol.gif
ramonavlas
naughty.gif Sper ca la borcanul de vointa de refereai........
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 02:28 PM) *

naughty.gif Sper ca la borcanul de vointa de refereai........

Da, la ala ma refeream.
Tocmai asta spuneam, ca facem altul pt omleta si porumb!!! angel.gif
ramonavlas
Buuuuuun, acum chiar am nevoie de putina vointa....,arunci inspre mine????te roooooog
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.