CITAT(dulcikatty @ 10-10-2007, 10:13 AM)

[color=#009900]Aaahhhhh, drept sa-ti spun cel mai mult imi placea tipul ala brunet, solid, cu o idee de plete, care o iubea pe Jade. Nu stiu daca iti amintesti....unul care a salvat-o pe fiica ei de la Said.....
Ma infiora ala, imi placea maaaaaaaaaaaaaaaxim!
Zein...da si mie imi place...dar te intrebasem intre astia de s-au batut pe ea de a luat-o gaia!!....
CITAT(danyhoney @ 10-10-2007, 03:10 PM)

Cateva poze facute ieri .....sa ma vedeti cu ochelari
Acum am vazut ca nu era pusa data corecta

Doamna profesoara, doamna profesoara...stiu eu...stiu eu sa raspund....
CITAT(Pisik @ 11-10-2007, 10:59 AM)

Ce bine iti sta cu ochelari!

Stii ca cu culoarea asta de par si cu tunsoarea asta aduci un pic cu mami mea? Desigur, muuult mai tanara (nici mami nu isi arata varsta, ca si tine), asa la aer, dulcica si pusa pe sotii
).gif)
Buey...e tanara fata....hai ca te pup de data asta....!!!
CITAT(danyhoney @ 11-10-2007, 05:57 PM)

Buna ,
Amelie
Crema de fata ??? De vreo 2 luni ( cred ) ma dau cu o crema hidratanta luata de la Aldi
).gif)
, deci nu vreo marca cunoscuta

. N-am folosit niciodata creme ( chiar daca am o gramada - de ce le-oi fii cumparat oare ? ) dar , de la o vreme , mi s-a parut ca parca ma strange fata dupa spalatul de dimineata . Asa ca am apelat la Aldi
).gif)
Amalia iti zic eu...are un dulap intreg de creme si alte smacuri...dar nu le foloseste. Ii place sa le cumpere, ca si mie de altfel, dar de folosit...
Na, ca te-am dat de gol.
CITAT(danyhoney @ 11-10-2007, 06:14 PM)

Ce faceti de
Revelion , ati facut deja planuri sau e prea devreme ? Eu as fii vrut sa-l facem la noi ( primul revelion in casa noua ) dar amicii nostrii au zis ca ramane asa cum am stabilit anul trecut . Sunt cam suparici din cauza asta
Adica ce ati stabilit ca nu stim?!
Nu puteam sa intru si sa nu te vizitez.
Te pup!