Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
ina_ceva
...si zambind, NEAPARAT. Altfel nu esti frumusica pupic.gif
Amazoana
Neata
Arati suuuuuper bine Dany. O adevarata doamna! pupic.gif
Pisik
Ce bine iti sta cu ochelari! pupic.gif Stii ca cu culoarea asta de par si cu tunsoarea asta aduci un pic cu mami mea? Desigur, muuult mai tanara (nici mami nu isi arata varsta, ca si tine), asa la aer, dulcica si pusa pe sotii )).gif
dany
Multumesc , fetelor ! Eu am senzatia ca arat ca o profesoara cand am ochelarii )).gif

Pisi , pupic.gif Cum iti mai merge ? Tot asa stresata ?
daconst
Dany,ce bine-ti sta cu ochelari...dar vorba Inei,cind zambesti. )).gif
Parca esti doamna profesoara. naughty.gif
Pisik
CITAT(danyhoney @ 11-10-2007, 11:02 AM) *

Multumesc , fetelor ! Eu am senzatia ca arat ca o profesoara cand am ochelarii )).gif

Pisi , pupic.gif Cum iti mai merge ? Tot asa stresata ?

E, mai mult obosita, am momente cand simt ca gata, nu mai pot, dar nu am ce face, ma ridic si merg mai departe. Ca rasare soarele si la mine pe strada, stiu eu smile.gif Azi dimineata am avut o "sesiune" de un minut de iubareala si pisiceala cu sotiorul meu, pt ca mi-am dat seama ca de 2 sapt suntem ca doi vecini care se intalnesc ocazional si am zis ca nu se mai poate, asa ca diseara oricat ar fi de`tarziu ii rezerv macar o jumatate de ora naughty.gif

dany
lol.gif lol.gif Asa ziceam si eu , Danutza lol.gif Acum sa vad ce domeniu de predare imi aleg lol.gif

CITAT(Pisik @ 11-10-2007, 10:13 AM) *

... diseara oricat ar fi de`tarziu ii rezerv macar o jumatate de ora naughty.gif

cheer.gif cheer.gif poate reusesti sa maresti timpul ...la o ora naughty.gif

Hai ca nu mai e asa de mult si scapi de stres ! Trebuie sa rezisti , nu ai alta cale . hug.gif

CITAT(emu @ 10-10-2007, 04:29 PM) *

cat de frig e acolo?

Ieri au fost 10 ° C brrrrr
dany
Am plecat la medic , apoi sa vedem daca sunt gata pozele subacvatice , putin la cumparaturi ...

Pe mai tarziu sau pe maine .

hug.gif
May
CITAT(danyhoney @ 11-10-2007, 10:18 AM) *

lol.gif lol.gif Asa ziceam si eu , Danutza lol.gif Acum sa vad ce domeniu de predare imi aleg lol.gif

Profa de sexologie blushing.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif De unde pana unde ???? Ca mi-am tinut gura pe aici in legatura cu materia asta lol.gif

Luat pozele subacvatice dar n-au iesit cine-stie-ce . Deh , poze facute de incepatori doh.gif

Hai sa va arat 2 dintre cele 3 papirus-uri originale cumparate in concediu ( al 3-lea - cu alfabetul egiptean - nu l-am pus inca pe perete pentru ca nu am gasit locul unde s-ar potrivi doh.gif ) :

- in partea stanga e scris numele lui Dirk si in dreapta al meu

Imagine

Imagine

- Nefertiti

Imagine
michelle
Foarte frumoase!
Vrem sa vedem si pozele subacvatice! cheer.gif
dany
Incerc sa pun cateva aici , Miha
dany
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

- asta e facuta cu prima camera subacvatica care nu a fost chiar buna dpdv calitativ

Imagine
Amazoana
Uuuuuuuuuu, niiiiiiiice!
michelle
Maaaamaaaa w00t.gif Ce superrrrrr sunt!
Mi-am clatit si eu ochii hug.gif
Monic
Dana, e ca un vis... super frumos w00t.gif
ce te invidiez... rolleyes.gif
May
w00t.gif Wow w00t.gif

Vezi ca pe Nefertiti ai pus-o putin cam stramba )).gif pupic.gif
dany
Poate anul viitor vii tu cu asemenea poze , Monic ! naughty.gif Noi deja ne gandim cam pe unde am putea sa mergem in concediu de acum incolo ca sa facem snorkeling . daca tot ne-am cumparat echipamentul macar sa-l si folosim smile.gif

Buey, May , nu mai e stramba ...am indreptat-o dupa ce am facut poza tease.gif
May
)).gif Pai eu de unde sa stiu? )).gif
dany
CITAT(Maybeline @ 11-10-2007, 03:48 PM) *

)).gif Pai eu de unde sa stiu? )).gif

paiiiii..... trebuia sa te gandesti ca ma gandesc sa o indrept lol.gif
amalia0701
pupic.gif
Servus doamna frumoasa.
Auzi? Ce crema de fatza folosesti ca ai un ten bestial !
Ma bucur ca ai fost la dr. sper ca pastilele sunt eficiente pupic.gif
dany
Buna , Amelie hug.gif

Crema de fata ??? De vreo 2 luni ( cred ) ma dau cu o crema hidratanta luata de la Aldi )).gif , deci nu vreo marca cunoscuta doh.gif . N-am folosit niciodata creme ( chiar daca am o gramada - de ce le-oi fii cumparat oare ? ) dar , de la o vreme , mi s-a parut ca parca ma strange fata dupa spalatul de dimineata . Asa ca am apelat la Aldi )).gif

cheer.gif cheer.gif Am terminat de calcat cheer.gif cheer.gif Mai am maine o tura ( rufele spalate ieri ) si am scapat cheer.gif
dany
Ma duc putin la Tv , apoi fac sa papam ( azi avem pizza in program cheer.gif , daca tot nu incep inca sa numar ) , apoi o plimbarica ( cred ) si ..... s-a dus si ziua de azi .

Maine-poimaine vin sarbatorile ... repede a mai trecut anul asta doh.gif .

Ce faceti de Revelion , ati facut deja planuri sau e prea devreme ? Eu as fii vrut sa-l facem la noi ( primul revelion in casa noua ) dar amicii nostrii au zis ca ramane asa cum am stabilit anul trecut . Sunt cam suparici din cauza asta sad.gif

va hug.gif si va doresc o seara frumoasa !
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 11-10-2007, 03:02 PM) *

Tot al tau e mai lung...

Frumoase pozele, ar trebui sa pun Egiptul pe lista destinatiilor de vizitat in urmatorii doi ani grin.gif
axe10
CITAT(dulcikatty @ 10-10-2007, 10:13 AM) *

[color=#009900]Aaahhhhh, drept sa-ti spun cel mai mult imi placea tipul ala brunet, solid, cu o idee de plete, care o iubea pe Jade. Nu stiu daca iti amintesti....unul care a salvat-o pe fiica ei de la Said.....
Ma infiora ala, imi placea maaaaaaaaaaaaaaaxim!

Zein...da si mie imi place...dar te intrebasem intre astia de s-au batut pe ea de a luat-o gaia!!....

CITAT(danyhoney @ 10-10-2007, 03:10 PM) *

Cateva poze facute ieri .....sa ma vedeti cu ochelari doh.gif
Acum am vazut ca nu era pusa data corecta sad.gif

Doamna profesoara, doamna profesoara...stiu eu...stiu eu sa raspund.... lol.gif lol.gif

CITAT(Pisik @ 11-10-2007, 10:59 AM) *

Ce bine iti sta cu ochelari! pupic.gif Stii ca cu culoarea asta de par si cu tunsoarea asta aduci un pic cu mami mea? Desigur, muuult mai tanara (nici mami nu isi arata varsta, ca si tine), asa la aer, dulcica si pusa pe sotii )).gif

Buey...e tanara fata....hai ca te pup de data asta....!!!

CITAT(danyhoney @ 11-10-2007, 05:57 PM) *

Buna , Amelie hug.gif

Crema de fata ??? De vreo 2 luni ( cred ) ma dau cu o crema hidratanta luata de la Aldi )).gif , deci nu vreo marca cunoscuta doh.gif . N-am folosit niciodata creme ( chiar daca am o gramada - de ce le-oi fii cumparat oare ? ) dar , de la o vreme , mi s-a parut ca parca ma strange fata dupa spalatul de dimineata . Asa ca am apelat la Aldi )).gif

Amalia iti zic eu...are un dulap intreg de creme si alte smacuri...dar nu le foloseste. Ii place sa le cumpere, ca si mie de altfel, dar de folosit...

Na, ca te-am dat de gol. pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 11-10-2007, 06:14 PM) *

Ce faceti de Revelion , ati facut deja planuri sau e prea devreme ? Eu as fii vrut sa-l facem la noi ( primul revelion in casa noua ) dar amicii nostrii au zis ca ramane asa cum am stabilit anul trecut . Sunt cam suparici din cauza asta sad.gif

Adica ce ati stabilit ca nu stim?!

Nu puteam sa intru si sa nu te vizitez.
Te pup!
Amazoana
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
amalia0701
Inteleg ca e de la mana natura tenul pupic.gif esti o fericita.
Toata lumea a inceput sa isi faca planuiri de revelion, ar trebui sa gandesc si io )).gif , nu de alta dar al meu sotz e totdeauna de acord cu mine lol.gif
Amazoana
Eu nu am nici un plan. Desi, ca si Dany, mi-ar placea sa fac Revelionul acasa, ar fi primul in casuta noastra.....
Anul trecut am vrut sa impodobesc bradul in februarie, cand a venit B. Noroc ca e mai stabil la cap si nu m-a lasat )).gif altfel poate ma duceam si cu colindul lol.gif
Anul acesta, pe 1 Decembrie SIGUR imi impodobesc bradul, sa simt THE SPIRIT o luna intreaga. Ce parere aveti?

Danyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, unde eeeeeeeesti? Dormi? tease.gif
dany
Neata !!!!

CITAT(ina_ceva @ 11-10-2007, 08:07 PM) *

CITAT(danyhoney @ 11-10-2007, 03:02 PM) *

Tot al tau e mai lung...

Pai normal ca e mai lung ... sunt 7 litere blum.gif
CITAT(axe10 @ 11-10-2007, 08:15 PM) *

CITAT(danyhoney @ 11-10-2007, 05:57 PM) *

Buna , Amelie hug.gif

Amalia iti zic eu...are un dulap intreg de creme si alte smacuri...dar nu le foloseste. Ii place sa le cumpere, ca si mie de altfel, dar de folosit...

Na, ca te-am dat de gol. pupic.gif

blum.gif blum.gif
CITAT(danyhoney @ 11-10-2007, 06:14 PM) *

Adica ce ati stabilit ca nu stim?!

Stabilisem sa facem la o familie dintre amicii nostrii ....sa vad , poate ii conving sa facem la noi .
CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 09:10 AM) *

Eu nu am nici un plan. Desi, ca si Dany, mi-ar placea sa fac Revelionul acasa, ar fi primul in casuta noastra.....
Anul trecut am vrut sa impodobesc bradul in februarie, cand a venit B. Noroc ca e mai stabil la cap si nu m-a lasat )).gif altfel poate ma duceam si cu colindul lol.gif
Anul acesta, pe 1 Decembrie SIGUR imi impodobesc bradul, sa simt THE SPIRIT o luna intreaga. Ce parere aveti?

lol.gif lol.gif lol.gif Eu , in locul tau , l-as fii impodobit in februarie lol.gif

O luna intreaga sa ai brad in casa ??? Va trebui sa ai grija de care iei sa nu ramai cu crengile golase daca se scutura )).gif

Ei, bine, dormeam dar m-a trezit tipatul tau tease.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 10:10 AM) *

Io am organizat odata un Revelion doar eu si el, cu lumanarele, papa bun, desuuri sexi, sampanie si alte cele si alte cele : naughty.gif
dany
Nebunateco naughty.gif naughty.gif
amalia0701
CITAT(danyhoney @ 12-10-2007, 11:47 AM) *

Nebunateco naughty.gif naughty.gif

E casa voastra noua si trebuie sarbatorita cum se cuvine )).gif
dany
Asa ziceam si eu . Mi-e indiferent daca il sarbatorim singuri sau cu gasca , important e sa fim in casa noastra .

Ma pun cu gura pe ei sambata ca si asa ne chefuim impreuna si ... poate ,poate .

De sarbatorit in 2 am tot facut-o de cand ne-am mutat naughty.gif

Iar vin cu miloaga la voi : trimiteti si la mine ceva soare !!!! Sau macar vreme uscata , fara ploaie . Plssssssssssssssssss !!!

Vreau sa-mi sadesc flori in gradina si mai avem de facut freza unui tei si nu putem pe ploaie sad.gif sad.gif

Amazoana
CITAT(danyhoney @ 12-10-2007, 11:19 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Eu , in locul tau , l-as fii impodobit in februarie lol.gif

O luna intreaga sa ai brad in casa ??? Va trebui sa ai grija de care iei sa nu ramai cu crengile golase daca se scutura )).gif

Ei, bine, dormeam dar m-a trezit tipatul tau tease.gif

ImagineImagineImagineImagineImagine

Fata JUR ca am vrut, dar nu m-a lasat B!
A spus ca facem anul acesta. Si daca ne ajuta Dumnezeu, asa va fi!
Ziceam de 1 Dec deoarece ma gandeam la un bradut artificial, dar daca iubi doreste unul natural, d'ala luam si il montam pe.....10 )).gif lol.gif
Ioooooiiii, ma infiorez numai cand ma gandesc la casuta mea draga, la B, la bradut, la vin fiert cu scortiosoara, la musafiri si cadouri, la verde, auriu si rosu..... Abia asteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeept! cheer.gif

CITAT(amalia0701 @ 12-10-2007, 11:20 AM) *

Io am organizat odata un Revelion doar eu si el, cu lumanarele, papa bun, desuuri sexi, sampanie si alte cele si alte cele : naughty.gif

Lasa-ma cu desuurile, ca m-am dat peste cap sa-mi iau rosii (cul lui preferata) inainte de a veni din voiaj si nu l-a impresionat deloc. Voia sa le scot si apoi m-a mai intrebat daca am si dat bani pe ele. Ce m-am enervaaaaaaaaaaat mad.gif E romanticos rau omu' meu )).gif

Si sincer vreau sa fie multa lume, veselie, rasete, clinchete de pahare....m-am saturat de singuratate sad.gif

CITAT(danyhoney @ 12-10-2007, 12:03 PM) *

Asa ziceam si eu . Mi-e indiferent daca il sarbatorim singuri sau cu gasca , important e sa fim in casa noastra .

Ma pun cu gura pe ei sambata ca si asa ne chefuim impreuna si ... poate ,poate .

De sarbatorit in 2 am tot facut-o de cand ne-am mutat naughty.gif

Iar vin cu miloaga la voi : trimiteti si la mine ceva soare !!!! Sau macar vreme uscata , fara ploaie . Plssssssssssssssssss !!!

Vreau sa-mi sadesc flori in gradina si mai avem de facut freza unui tei si nu putem pe ploaie sad.gif sad.gif

Iti trimit eu. Daca nu soare, macar ganduri bune. pupic.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif Parca ai fii eu lol.gif lol.gif

Si eu sunt nebuna dupa atmosfera Sarbatorilor de iarna , chiar daca nu avem zapada . De abia astept sa vina 1 decembrie si sa dau jos din pod toate ornamentele de iarna si sa incep cu decoratul casutei cheer.gif

Daca tot faceti brad ...luati unul natural !!!! Asa va mirosi frumos in casa . Mi se pare ca bradul argintiu nu-si pierde asa usor acele ....Parca asa am auzit....

CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 11:50 AM) *

Si sincer vreau sa fie multa lume, veselie, rasete, clinchete de pahare....m-am saturat de singuratate sad.gif [/color]

Cred ca si B. va vrea veselie in casa ! Aveti timp sa va faceti de cap singurei pana de Rev , nu ? naughty.gif ( am ingrosat ca n-am copiat cum trebuie postarea ta doh.gif )
CITAT(danyhoney @ 12-10-2007, 12:03 PM) *

Iti trimit eu. Daca nu soare, macar ganduri bune. pupic.gif

Multumesc mult !!!!!!!! hug.gif
julyalina
yupiiiiiiiiiiiii , saptamana trecuta radeati de mine cand am zis ca se apropie sarbatorile de iarna iar acum vad ca v-a apucat si pe voi )).gif

mie imi place ca de Craciun sa mananc cozonac si sa beau cacao cu lapte langa bradul cu luminitele aprinse blum.gif si sa simt mirosul de brad rolleyes.gif
Amazoana
Nu am avut ever bradut argintiu. Dar asa nu mai mere auriul.... dry.gif
Nessie
Dulci, daca pui tulpina bradului intr-un vas cu apa (sub suportul de brad) si ai grija sa completezi apa la 2-3 zile, o sa te tina mult timp. O luna sigur tine. wink1.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 12-10-2007, 01:00 PM) *

yupiiiiiiiiiiiii , saptamana trecuta radeati de mine cand am zis ca se apropie sarbatorile de iarna iar acum vad ca v-a apucat si pe voi )).gif

mie imi place ca de Craciun sa mananc cozonac si sa beau cacao cu lapte langa bradul cu luminitele aprinse blum.gif si sa simt mirosul de brad rolleyes.gif

Cozonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac cheer.gif

CITAT(Nessie @ 12-10-2007, 01:02 PM) *

Dulci, daca pui tulpina bradului intr-un vas cu apa (sub suportul de brad) si ai grija sa completezi apa la 2-3 zile, o sa te tina mult timp. O luna sigur tine. wink1.gif

Multumesc scumpa pupic.gif . Asa facea mama cand eram mai micuti.
bubbles
Ziua yahoo.gif .Ti-as trimite eu soare si caldura .. dar au anuntat de la noapte vijelii si .. ninsoare blink.gif bang.gif .
Amazoana
Io am vezit cu bradu )).gif
Imagine
julyalina
)).gif e clar ... si pana la craciun mai sunt 2 luni blum.gif
dany
CITAT(julyalina @ 12-10-2007, 12:00 PM) *

noroc ca nu sunt pofticioasa ca ma puneam urgent pe facut cozonac lol.gif lol.gif

CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 12:09 PM) *

Io am vezit cu bradu )).gif
Imagine

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif DEJA ????????? lol.gif lol.gif
Amazoana
Intru in atmosfera, nu mai radeti zuzelor! tease.gif
Eu sunt pofticioasa, mor dupa cozonacul fierbinte, dar nu stiu sa faaaaac. uuufffff doh.gif
dany
Nu ai unde sa faci comanda ? Sa ti-l aduca cald ?

Din cate stiu eu nu e sanatos sa mananci cozonac fierbinte .....

Hai ca am venit si eu cu ceva de Craciun ...ca sa nu te las sa fii singura cu pasarele , Mada )).gif

Imagine
julyalina
apropo de cozonac uitati ceva din jurnalul meu in perioada pastelui )).gif

CITAT(julyalina @ 12-04-2007, 08:47 AM) *

aaa... sa nu uit ... vineri am facut amandoi cozonac naughty.gif . prietenul meu a spus ca vrea cozonac si i-am zis ca daca ma ajuta sa-l framant atunci fac blum.gif a iesit atat de bun ca nebunul meu a mancat sambata unul intreg doh.gif si duminica la fel doh.gif acum daca il intrebi zice ca nu mai face ca e greu la framantat biggrin.gif si ca mai bine cumparam dar ieri a vrut cozonac si cand i-am spus ca nu mai este decat din cel cumparat nu a mai vrut sa manance )).gif

si sa va spun ceva una haioasa ... vineri seara am facut cozonacul si cand l-am chemat sa ma ajute la framatat, l-am rugat sa guste putin din coca sa vada daca are de toate. chestia aetse ca lui i-a placut coca si pentru ca eu i-am spus sa nu manace ci doar sa guste, cand m-am intors cu spatele sa ma spal pe maini el a mancat un pumn de coca doh.gif si pe urma a inceput sa-i fie rau )).gif si eu nu stiam de ce eusa_think.gif ca nebunul mancase coca cruda wacko.gif si aia de umflase in stomac si lui ii era rau fool.gif ... pe urma mi-a spus ce facuse laugh.gif si nu l-am mai certat eu nitzel dar i-am spus sa ii fei invatatura de minte sa nu mai faca asa ceva niciodata tease.gif

dany
lol.gif lol.gif lol.gif Tare faza cu , coca lol.gif Dar ...nici al meu sot nu e mai breaz : cumparam cateodata coca pentru chec ( gata pusa in forma - noi trebuie doar sa o punem in cuptor ) si ma trezesc intr-o zi ca nu mai aveam pachetul in frigider ....mancase toata coca asa cruda cum era ( bleah !!! ) doh.gif doh.gif Si ... n-a avut nici pe naiba w00t.gif w00t.gif
julyalina
)).gif credeam ca e singurul dar se pare ca m-am inselat )).gif
dany
lol.gif nebuni sunt destui pe lumea asta lol.gif

CITAT(bubbles @ 12-10-2007, 12:06 PM) *

Ziua yahoo.gif .Ti-as trimite eu soare si caldura .. dar au anuntat de la noapte vijelii si .. ninsoare blink.gif bang.gif .

Ok , alea tine-le pentru tine ca eu nu le vreau inca blum.gif
Amazoana
Dragele mele, avand in vedere stolul, l-am gasit pe.....Mosul! )).gif Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.