Ola Dany, in sfarsit apuc sa scriu si-n
casuta ta.
Ce-mi place setul ala de bijuuri! Mai ales cerceii... sa stii ca m-am zgait la ei ceva
).gif)
Finut modelul.
Si... ma bucur din suflet ca va simtiti din ce in ce mai bine
Apropo de premiile Oscar - chiar ma bucur ca a luat Daniel Day Lewis la cel mai bun actor. Abia astept sa vad filmul (There will be blood). Vroiam sa mergem aseara (duminica), dar am ajuns la Spiderwick Chronicles... noi
cruise-am (vorba vine, ca era un trafic infernal) pe Hollywood Blvd. la ora cand incepeau oscarurile

Da' n-am apucat sa vedem nici o
stelutza.
Mi-am notat reteta cu vanata si omleta Dany

Saru'mana.
Mai fetelor, ia mana jos de pe omleta ca am prioritate
Ieri cred ca am vazut zacusca intr-o Farmer's Market, dar n-am realizat decat cand aveam deja stomacul plin cu un fel de shawerma de miel si inghetata

Dany nu dai nu?! Stiu eu ca nu-ti plac dulciurile

CITAT(danyhoney @ 25-02-2008, 05:02 AM)

Mie imi place cum au iesit cu iaurt , nu au gustul ala de maioneza si nici nu sunt asa de grase .
Trebuie sa incerc si eu combinatia iaurt cu vinete. E prima data cand aud... si clar ca trebuie sa intru mai des pe aici. Atatea idei si mai mai sa le ratez
Otilici, chiar ma aprinsesem si vroiam sa te felicit pt "noutati"... sa-ti fac galerie si tot tacamul
Dana, eu zic sa pui bani deoparte pt inca un laptop, ca pe-asta n-o sa-l mai vezi inapoi cat de curand

ti-am auzit vocea intr-unul din videoclipuri