Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 02:34 PM) *

Buuuuuun, acum chiar am nevoie de putina vointa....,arunci inspre mine????te roooooog

Stai sa defiletez capacul, ca-l inkisesem bine!!! naughty.gif

Gata, s-a livrat! salut.gif
ramonavlas
rock.gif Multumesc, mi-a schimbat si dispozitia livrarea asta.....in bine, se vede, nu?
dany
Nu sunteti sanatoase lol.gif lol.gif Ati facut corul cersetoarelor de omleta pe aici ? )).gif )).gif
Macar de era o mancare deosebita doh.gif grin.gif

Am facut salata de vinete ( prima oara cand coc vinete in cuptor ) si am pus in ea un pic de ceapa , sare , 2 linguritze de ulei de masline cu gust de usturoi si vreo 3 linguritze de iaurt cu 0,1 % F . Ce bunaaaaaa a iesit , mamaaaaaa! Doar asa o voi face de acum incolo . Adio ulei mult , adio maioneza ! cheer.gif

Criss , ma bucur ca si tie iti place cadoul meu naughty.gif
otilici
Wow Dany,superbe bijuteriile!Abia astept sa ne trimiti o poza purtandu-le tease.gif .
A propos ca mi-ati dat idei,m-ati pus pe ganduri ce cadou sa-mi doresc de ziua femeii naughty.gif )).gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 01:40 PM) *

rock.gif Multumesc, mi-a schimbat si dispozitia livrarea asta.....in bine, se vede, nu?

Vezi sa nu te ia durerile de cap de la atata zgaltzait )).gif tease.gif
ramonavlas
Ulei de masline cu gust de usturoi?????
Cherie!!!!Arunca TOT borcanul inspre mine.
Eu folosesc la vinete maioneza dietetica cica, 299calorii/100gr. Pun 10 grame la 250 gr vinete.
dany
CITAT(otilici @ 25-02-2008, 01:48 PM) *

Wow Dany,superbe bijuteriile!Abia astept sa ne trimiti o poza purtandu-le tease.gif .
A propos ca mi-ati dat idei,m-ati pus pe ganduri ce cadou sa-mi doresc de ziua femeii naughty.gif )).gif

pupic.gif pupic.gif

Cauta la magazinele online pe net si sigur gasesti tu ceva . Sau ia portofelul sotului si pleaca la cumparaturi )).gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 25-02-2008, 04:48 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 01:40 PM) *

Vezi sa nu te ia durerile de cap de la atata zgaltzait )).gif tease.gif

w00t.gif Acuma m-am prins de ce ma doare!!!!
dany
CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 01:49 PM) *

[b]Cherie!!!!Arunca TOT borcanul inspre mine[/b]
Eu folosesc la vinete maioneza dietetica cica, 299calorii/100gr. Pun 10 grame la 250 gr vinete.

lol.gif lol.gif

Da , mai , ulei de masline in care e usturoi pisat naughty.gif
Incearca data viitoare cu iaurt dietetic . 49 calorii / 100 gr
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 02:40 PM) *

Da, se vede yeah.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 01:50 PM) *

w00t.gif Acuma m-am prins de ce ma doare!!!!

pai , vezi ? macar mai zgaltzaie-l si intr-o parte si-n alta ....poate iti trece blum.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 02:49 PM) *

Pentru ulei sau cel de vointa? blum.gif
lol.gif lol.gif lol.gif
ramonavlas
Nu am incercat niciodata cu iaurt. Sunt bune? Pui numai ceapa si iaurt in ele, ca in cazul asta....14 calorii!
Uleiul asa l-ai cumparat sau se poate baga usturoi pisat in uleiul de masline din comert?

CITAT(Cherie @ 25-02-2008, 04:54 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Cel de vointa, ca la tine e borcanul magic!!
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 02:56 PM) *

Nu am incercat niciodata cu iaurt. Sunt bune? Pui numai ceapa si iaurt in ele, ca in cazul asta....14 calorii!
Uleiul asa l-ai cumparat sau se poate baga usturoi pisat in uleiul de masline din comert?

CITAT(Cherie @ 25-02-2008, 04:54 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Cel de vointa, ca la tine e borcanul magic!!

hai ca te-am stropit, sper sa-ti treaca! cheer.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 01:56 PM) *

da , ceapa , iaurt si putin ulei .
Uleiul l-am cumparat asa , sigur o fii si pe la voi prin Carefour sau Real .....
Hmmm , nu e rea ideea sa bagi usturoi in el . Incearca intr-o sticlutza mai mica , daca nu iese macar sa nu strici uleiul .Hai ca sunt curioasa
ramonavlas
As incerca dar eu nu folosesc ulei deloc, deloc, la nimik....mai are rost? give_rose.gif
dany
Mie imi place cum au iesit cu iaurt , nu au gustul ala de maioneza si nici nu sunt asa de grase .

CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 02:00 PM) *

As incerca dar eu nu folosesc ulei deloc, deloc, la nimik....mai are rost? give_rose.gif

Ooopsss , deloc-deloc ??? Pai atunci nu prea are rost
ramonavlas
Pai iti dai seama ce gust de maioneaza aveau vinetele mele de la 10 grame......

Absolut delok salut.gif
otilici
Vai ce fete cuminti aici...Eu recunosc ca am mai calcat stramb zilele astea,ca rusii mi-au intarziat 2 saptamani deja si am o pofta de dulce de crap nu alta blushing.gif sorry.gif
Dany,m-am si bagat pe site la Quelle )).gif .Eu nu stiu alte site-uri unde sa pot comanda online sad.gif
dany
10 gr nici nu se simt , asta-i adevarat .

Fetele , ma duc sa dau o tura pe afara .E soare , bate un vaaaaant de te ia pe sus doh.gif dar tot se merita sa fac o plimbare . Oricum n-am ce face pana se trezeste Dirk .
Sa aveti o dupa amiaza si o seara placuta ! hug.gif

CITAT(otilici @ 25-02-2008, 02:06 PM) *

Dany,m-am si bagat pe site la Quelle )).gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Ne spui daca ai gasit ceva !

Mai , eu sunt cuminte toata ziua si seara dau cu aia -n fasole doh.gif

CITAT(otilici @ 25-02-2008, 02:06 PM) *

Vai ce fete cuminti aici...Eu recunosc ca am mai calcat stramb zilele astea,ca rusii mi-au intarziat 2 saptamani deja si am o pofta de dulce de crap nu alta blushing.gif sorry.gif

O fii baby.gif naughty.gif
otilici
O zi frumoasa iti doresc floare.gif
pupic.gif

lol.gif lol.gif Stai linistita,nu e bebe,mai nou imi intarzie mereu.Trebuie sa iau tratament din a 15-a zi de ciclu ca sa mi se regleze...dar inca nu am ce regla )).gif )).gif tease.gif
bubbles
Seara hug.gif .Daca tu ai facut omleta .. hai la mine la o tocana de vitel cu mamaliga naughty.gif pupic.gif
daconst
Dany,am trecut sa-ti las un filmulet cu fi-miu sa vezi ce "cuminte" e mai nou si de ce scriu eu asa de putin in ultima vreme. doh.gif

http://www.youtube.com/watch?v=4ClDXSeOpkw
ganesha
CITAT(daconst @ 26-02-2008, 12:23 AM) *

Dany,am trecut sa-ti las un filmulet cu fi-miu sa vezi ce "cuminte" e mai nou si de ce scriu eu asa de putin in ultima vreme. doh.gif

Doamne cit de cute e!!!!!!!!! w00t.gif

Dany, o floare.gif de la mine!
May
Buna seara naughty.gif
emu
Ola Dany, in sfarsit apuc sa scriu si-n casuta ta.

Ce-mi place setul ala de bijuuri! Mai ales cerceii... sa stii ca m-am zgait la ei ceva )).gif Finut modelul.

Si... ma bucur din suflet ca va simtiti din ce in ce mai bine floare.gif

Apropo de premiile Oscar - chiar ma bucur ca a luat Daniel Day Lewis la cel mai bun actor. Abia astept sa vad filmul (There will be blood). Vroiam sa mergem aseara (duminica), dar am ajuns la Spiderwick Chronicles... noi cruise-am (vorba vine, ca era un trafic infernal) pe Hollywood Blvd. la ora cand incepeau oscarurile lol.gif Da' n-am apucat sa vedem nici o stelutza.

Mi-am notat reteta cu vanata si omleta Dany drool.gif Saru'mana.
Mai fetelor, ia mana jos de pe omleta ca am prioritate lol.gif

Ieri cred ca am vazut zacusca intr-o Farmer's Market, dar n-am realizat decat cand aveam deja stomacul plin cu un fel de shawerma de miel si inghetata lol.gif Dany nu dai nu?! Stiu eu ca nu-ti plac dulciurile smile.gif
CITAT(danyhoney @ 25-02-2008, 05:02 AM) *

Mie imi place cum au iesit cu iaurt , nu au gustul ala de maioneza si nici nu sunt asa de grase .
Trebuie sa incerc si eu combinatia iaurt cu vinete. E prima data cand aud... si clar ca trebuie sa intru mai des pe aici. Atatea idei si mai mai sa le ratez )).gif

Otilici, chiar ma aprinsesem si vroiam sa te felicit pt "noutati"... sa-ti fac galerie si tot tacamul lol.gif

Dana, eu zic sa pui bani deoparte pt inca un laptop, ca pe-asta n-o sa-l mai vezi inapoi cat de curand )).gif
w00t.gif ti-am auzit vocea intr-unul din videoclipuri cheer.gif

hug.gif hug.gif
otilici
CITAT(emu @ 26-02-2008, 04:54 AM) *

Otilici, chiar ma aprinsesem si vroiam sa te felicit pt "noutati"... sa-ti fac galerie si tot tacamul lol.gif

lol.gif Suna promitator,nu? tease.gif

Dany,buna dimineata!!! floare.gif floare.gif floare.gif
pupic.gif
dany
CITAT(daconst @ 25-02-2008, 11:23 PM) *

lol.gif lol.gif ce tare e !!! Super süß !! pupic.gif

Ai pus-o de acum incolo cu laptop-ul . Sefu` e sef lol.gif

CITAT(ganesha @ 25-02-2008, 11:26 PM) *

hug.gif Nu te-am mai vazut cam de mult
CITAT(Maybeline @ 25-02-2008, 11:42 PM) *

Buna seara naughty.gif

neata ! hug.gif

CITAT(emu @ 26-02-2008, 03:54 AM) *

Apropo de premiile Oscar - chiar ma bucur ca a luat Daniel Day Lewis la cel mai bun actor. Abia astept sa vad filmul (There will be blood). Vroiam sa mergem aseara (duminica), dar am ajuns la Spiderwick Chronicles... noi cruise-am (vorba vine, ca era un trafic infernal) pe Hollywood Blvd. la ora cand incepeau oscarurile lol.gif Da' n-am apucat sa vedem nici o stelutza.

Mi-am notat reteta cu vanata si omleta Dany drool.gif Saru'mana.
Mai fetelor, ia mana jos de pe omleta ca am prioritate lol.gif

Data viitoare sa mergeti si voi mai devreme sa prindeti locuri in fata )).gif

Ai dreptate cu priritatea ca doar sunteti 2 in 1 lol.gif

Sunt curioasa daca iti va place salata de vinete cu iaurt .

pupic.gif si te mai astept

CITAT(otilici @ 26-02-2008, 09:20 AM) *

Dany,buna dimineata!!! floare.gif floare.gif floare.gif
pupic.gif

Neata si tie ! hug.gif Ai gasit ceva pentru ziua ta ? naughty.gif
bubbles
Neata pupic.gif .
Amazoana
Ce faci draga Danny?
Eu sunt asa nervoasaaaaaaa. Don't ask why, ca nu raspund. Cel putin aici, nu.
Ma gandeam doar ca poate ma destind vorbind cu voi...
dany
Of , Mada pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Hai , ca mai vorbim de un gratar ... o chestioe ...trestie si poate iti trece hug.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 26-02-2008, 11:48 AM) *

CITAT(ganesha @ 25-02-2008, 11:26 PM) *

hug.gif Nu te-am mai vazut cam de mult

Eu am fo' pe-aici, as usual, mai cu o poveste, mai c-o poza, mai c-o caprioara... Intr-adevar, cu altfel de povesti, nu de dieta grin.gif hug.gif
dany
Superbe pozele , A. !! give_rose.gif

M-am vopsit ! Am vrut sa iasa un saten normal si a iesit un saten inchiiiissssss rau doh.gif sad.gif si nu-mi place sad.gif
otilici
Baga poze ,poate noua ne place naughty.gif
ganesha
CITAT(otilici @ 26-02-2008, 03:19 PM) *

Baga poze ,poate noua ne place naughty.gif

Subscriu. Majoritatea decide tease.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 26-02-2008, 05:13 PM) *

M-am vopsit ! Am vrut sa iasa un saten normal si a iesit un saten inchiiiissssss rau doh.gif sad.gif si nu-mi place sad.gif

Sa-ti fie de bine!!!
Nu te agita, asa m-am vopsit si eu si s-a dus la spalat f repede. Acum este exact ca nuanta parului meu natural. Daca ai timp diseara, iti dau invite la web cam sa ma vezi blum.gif grin.gif
bubbles
Vrem poze scare.gif pupic.gif
Oti felicitari pt cele 7 kg alungate cheer.gif floare.gif
anca veselie
pozeee cheer.gif cheer.gif
si suvite cand iti faci?
otilici
Oare Dany pe unde umbla?

Multumesc Bubu blushing.gif pupic.gif
daconst
Pai numai bine.Ai baza inchisa si-l deschizi cu suvite! )).gif
Eu zic ca ti-ar sta super,iar daca te mai si tunzi in scari cu breton lung,esti o diva! w00t.gif
May
Ca bine zice dana, mai ramane sa pui tu in practica. wink1.gif

P.S.: i-am aratat mamei bijuurile tale si a cazut in adoratie vesnica )).gif
dany
Nu pun poze ca nu-mi place deloc culoarea ....

Asa vroiam si eu , Dana , Anca , May , sa-mi fac suvitze dar in seara asta m-am vazut cu a mea coafeza si a zis si ea ca e prea inchis si sa mai astept pana la urmatoarea tura de culoare .....

Dana , diva ? Euuuu ???? Nie im Leben )).gif

Oti , ai mai dat 1 kg jos ? Bravo ! hug.gif

May , zii repede cate persoane au vazut pozele cu bijuurile ? lol.gif
May
CITAT(danyhoney @ 26-02-2008, 10:45 PM) *

May , zii repede cate persoane au vazut pozele cu bijuurile ? lol.gif

Socrii, parintii, frate-meu si prietena lui... si vroiau toti lol.gif
dany
He,he,he sa-si puna pofta-n cui blum.gif
May
Asa le-am zis si eu lol.gif
daconst
Dany,astepta citeva spalari sa vezi ce se decoloreaza.
Iti spune Je,ca am experienta la astea. grin.gif

Iar dive sunt cele care se simt asa.Asta e cel mai important! wink1.gif
dany
Asa fac , Dana , astept cateva spalari dar atunci iar imi vor iesi firele albe la suprafata la radacina doh.gif

Ma simt si eu cateodata diva naughty.gif dar nu spun lol.gif . Asa e cum zici tu : important e sa ne simtim asa nu sa strigam in gura mare
May
Hai sa facem Clubul divelor care beau doar apa plata cu lamaie si mananca Nutella direct din borcan lol.gif
emu
Daca te simti diva se observa, nu mai e nevoie s-o strigi in gura mare smile.gif

Eu ma bag la partea cu mancatul lamailor... deocamdata.
dany
CITAT(emu @ 26-02-2008, 11:27 PM) *

Daca te simti diva se observa, nu mai e nevoie s-o strigi in gura mare smile.gif

Eu ma bag la partea cu mancatul lamailor... deocamdata.

Cam asta vroiam sa spun si eu , de fapt, dar a iesit altceva doh.gif )).gif

Ramai tu cu lamaile ca ma bag eu la cioco ( nutella nu ma prea atrage , deocamdata ) lol.gif

Noapte buna si somn usor tuturor !
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.