Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
bubbles
CITAT(Maybeline @ 27-02-2008, 02:23 AM) *

Hai sa facem Clubul divelor care beau doar apa plata cu lamaie si mananca Nutella direct din borcan lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Neata scumpa duamna pupic.gif . floare.gif
Amazoana
Neata pupic.gif
Cherie
pupic.gif Dany si sa-ti fie de bine! Dupa 2-3 spalari, nu mai ai treaba cu vopseaua de par! Cea mai importanta parte, se ... scurge pe canalizare, o data cu apa din cada/cabina de dus )).gif
danyhoney
Neata ,fetele !

Cherie , stiu cum e cu vopseaua ca doar ma vopsesc de cativa ani buni blum.gif . Vad eu cum arata peste vreo 2 saptamani ...
Anna
cheer.gif neatza Dany, ce faci pupic.gif ?
Am vazut si eu rochia si bujurile sunt suuper. vreau si eu w00t.gif
danyhoney
Ce sa fac , Anna pupic.gif ...m-am trezit cu fata la cearceaf ( am avut niste vise tare aiurea ) asa ca va fii o zi de rahat doh.gif
Amazoana
Azi am de facut ceva extrem de important pt mine. Va rog sa-mi tineti pumnii. Peste o ora fac primul pas.....
danyhoney
Tin pumnii cat pot eu de stransi , Mada pupic.gif Ne spui daca ti-a reusit , da ?

Tocmai am venit din gradina ( am strans ceva crengi cazute ) si v-am adus si 2 poze :

Imagine

si ghiocei batuti de vant ...

Imagine
Anna
ce mumosi sunt ghioceii, sa iti creasca multi si frumosi cu totii hug.gif
danyhoney
pupic.gif hug.gif
Cherie
Dany, am salvat poza cu ghioceii si am pus-o pe desktop. 2 zile, cat mai stau, ma bucur de ei, si i-i las amintire celei ce va veni in locul meu! hug.gif
danyhoney
hug.gif Cherie .

Uite inca una , e mai inchisa la culoare .... se potriveste cu vremea de afara ( intunecat si sta sa ploua )

Imagine

ramonavlas
La noi e tare frumos afara, parca e primvara cheer.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 27-02-2008, 02:04 PM) *

La noi e tare frumos afara, parca e primvara cheer.gif

La noi la fel!!! cheer.gif
bubbles
Dany am si eu o intrebare daca nu te superi.Ai ceva cu mine de nu raspunzi la post-urile mele blink.gif
danyhoney
CITAT(bubbles @ 27-02-2008, 01:07 PM) *

Dany am si eu o intrebare daca nu te superi.Ai ceva cu mine de nu raspunzi la post-urile mele blink.gif

wacko.gif blink.gif wacko.gif Ce ??? N-am nimic cu nimeni .....Scuze daca le-am sarit give_rose.gif

Azi ai zis "neata " si eu v-am salutat pe toate cu " neatza , fetele " ......
bubbles
Am gresit eu floare.gif .Scuze sorry.gif pupic.gif
danyhoney
N-ai de ce sa-ti ceri scuze hug.gif .Bine ca ai intrebat ca sa nu ramai cu impresie gresita
bubbles
Apropo .. fetele care nu intra pe la mine pe acasaica lol.gif va invit la un pahar de apa plata cu lamaie ca am trecut examenul de informatica cu 9.50 rock.gif cheer.gif
danyhoney
CITAT(bubbles @ 27-02-2008, 01:17 PM) *

Apropo .. fetele care nu intra pe la mine pe acasaica lol.gif va invit la un pahar de apa plata cu lamaie ca am trecut examenul de informatica cu 9.50 rock.gif cheer.gif

Super !! felicitari !! cheer.gif

Nici eu n-am intrat azi pe la tine si sa nu ma intrebi de ce ca nu stiu ....Poate pentru ca nu sunt intr-o dispozitie prea buna azi si nu prea am avut chef de colindat jurnal . Sper sa ma intelegi ... hug.gif

Adevarul e ca la starea mea de acum as bea ceva mai tare decat apa plata doh.gif
bubbles
Noi diseara sarbatorim ca la acelasi curs au fost si nasa si fiul ei si am luat toti examenul grin.gif .Cred ca diseara ma voi satisface pleasantry.gif cu un pahar de vin rosu lol.gif .
Trebuie sa imi vina rusii si cantarul arata 62.2 kg..oare de la asta sa fie eusa_think.gif Nu e prea mult? floare.gif In rest burta nu am (cum aveam la 62 inainte) si pantalonii stau la fel..doar eu ma simt cam umflata cred ca de la retentia de apa blink.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 27-02-2008, 02:25 PM) *

Noi diseara sarbatorim ca la acelasi curs au fost si nasa si fiul ei si am luat toti examenul grin.gif .Cred ca diseara ma voi satisface pleasantry.gif cu un pahar de vin rosu lol.gif .
Trebuie sa imi vina rusii si cantarul arata 62.2 kg..oare de la asta sa fie eusa_think.gif Nu e prea mult? floare.gif In rest burta nu am (cum aveam la 62 inainte) si pantalonii stau la fel..doar eu ma simt cam umflata cred ca de la retentia de apa blink.gif

Hai ca meriti un pahar de vin! hug.gif
danyhoney
CITAT(bubbles @ 27-02-2008, 01:25 PM) *

Si eu ma simt umflata ( maine cred ca vin rusii ) dar de cantarit nu m-am cantarit .... Nu te mai cantari nici tu inainte de rusi give_rose.gif

Distractie placuta diseara !
Monic
wow Dany ce ghiocei ai... sunt tare frumosi...
De-ai stii ce dor de casa m-a luat la vazul ghioceilor tai sad.gif Imi vine sa-mi iau lumea-n cap si sa plec in Ro ca sa vad ghioceii infloriti din curtea noastra batista.gif
Amazoana
Danny, sunt frumoase pozele tale. Si viitoarele narcise sunt frumoase, pe ele nu le-a admirat nimeni...
Am nevoie de o pauza si relaxare....m-as duce la masaj...dar nu am mai fost niciodata si nu stiu daca imi place. Reflexo face mama si nu-mi place, de exemplu. dry.gif
otilici
Ce frumosi sunt ghioceii rolleyes.gif ...vreau si eu blum.gif .Sper sa-i vina cuiva ideea sa-mi ia si mie ghiocei )).gif ,ca mai nou numai cu trandafiri vine si mie-mi trebuie flori de sezon tease.gif .

Dulci,cum e la reflexo?Si eu vreau,ca-s curioasa ce se intampla acolo blum.gif
ganesha
Sper ca deja te simti mai bine! pupic.gif

Hihi, pozici cu floricici! Tare dragalase! Ce diferenta... cum arata la tine luna februarie si cum arata la mine luna... aprilie... hihi, uite asa arata la mine luna aprilie
Imagine

Si un pupic.gif iti las!
danyhoney
CITAT(ganesha @ 27-02-2008, 03:45 PM) *

Sper ca deja te simti mai bine! pupic.gif

Da , acum ma simt mult mai bine , saru-mana ! hug.gif Moamaaaa, ce diferenta de vreme ........

Pup fetele care mi-au scris !!! pupic.gif

Mada
, vroiam si eu sa merg la masaj dar e full maseura sad.gif sad.gif sad.gif Mai astept ....

Monic , sad.gif Imi pare rau ca ti-am facut dor de casa ....n-am vrut , sincer .....Dar ai ceva ghiocei !!!
Habar nu ai tu de cate ori / luna mi-e mie dor de casa ...

Oti , imi dai un nr de mobil de al sotului tau ??? ca sa il anunt ca vrei ghiocei lol.gif

Mada , daaaa tu ai remarcat narcisele dar inca nu sunt inflorite sad.gif Pun poze cand infloresc !!! Inca nu stiu exact cde apare in gradina mea in aceasta primavara pentru ca sunt florile plantate de fosta proprietara a casei ......Primavara trecuta nu eram proprietari ....asa ca astept si eu surprizele naughty.gif
May
Sper ca te simti mai bine hug.gif

Eu sunt varza.. ma doare capul, imi curge nasul, sunt infundata toata si parca simt infectia din gat wacko.gif. NU mai stiu ce sa fac, m-am dres cu ceaiuri fierbinti cu lamaie, miere, apoi am trecut la paracetamol si bomboane pt gat... si tot nu trece... daca mai ai tu solutii... ca nu as vrea sa ajung la antibiotice sorry.gif
danyhoney
Apropo de starea mea de azi .......Aveam senzatia ca trebuie sa plang .....asa ca am tras o portie zdravana de plans ( da` zdravana ) si apoi am incercat sa imi revin ....Al meu domn a incercat sa ma scoata din acea stare cand a venit acasa dar ...no chance . Asa ca ...dupoa tura mea de plans mi-a pus sa ascult ASTA

Apoi ne-am uitat la TV la Cocktail , cu Tom Cruise si m-am amuzat pe Aceasta melodie siiiiii ....m-am melancolizat pe ASTA....offffff

CITAT(Maybeline @ 27-02-2008, 10:43 PM) *

Eu sunt varza.. ma doare capul, imi curge nasul, sunt infundata toata si parca simt infectia din gat wacko.gif. NU mai stiu ce sa fac, m-am dres cu ceaiuri fierbinti cu lamaie, miere, apoi am trecut la paracetamol si bomboane pt gat... si tot nu trece... daca mai ai tu solutii... ca nu as vrea sa ajung la antibiotice sorry.gif

sad.gif sad.gif sad.gif Sper sa te faci bine cat mai repede !!!!!!!

Leacuri babesti nu prea am ...Ceai fierbinte din lamaie ( adica lamaie stoarsa si pusa apa fierbinte si baut - cam 200 ml totul ) , de gat .....mai bine mergi la medic ( eu am avut asa ceva si dadeaM CU BOMBOANE DE GAT SI CAND COLO AVEAM INFECTIE sad.gif ) ....Daca ai doar senzatia de o gripa .....atunci ....acel ceai de lamaie + sosete imbibate cu otet cand mergi la somn ...Daca ia inhalator in casa ( ar trebui sa ai ) fa o inhalatie cu ceai de musetel ....Offfff......sanatate multa !!!!!! Stiu ca iti trebuie acum ! pupic.gif
May
Mersi hug.gif
Amazoana
Neata, neata
Cum te simti azi?
Cherie
'Neata Dany! hug.gif

Multa sanatate May! pupic.gif
bubbles
Neata Dany pupic.gif
May insanatosire grabnica pupic.gif
danyhoney
Neata , fetele !

Parca imi e mai bine azi .... E si vreme superba , pasarelele au inceput sa ciripeasca in gradina ....De-ar veni o data vara ! Sau macar de ar tine vremea asta frumoasa .
Stau cu geamurile deschise peste tot si cu usa de la intrarea laterala deschisa cheer.gif

Astept pe cineva de la o firma sa vina sa ne ia masura pentru pliseuri la geamul de la bucatarie si sa ne spuna si cat ne costa ....

Sa aveti o zi placuta ! hug.gif
michelle
O zi de inceput de primavara insorita iti doresc! pupic.gif
Cum sunt pliseurile?

May, eu stiu ca leac babesc amestecul acela de lapte cu ou si miere si ceai de ceapa..
danyhoney
CITAT(michelle @ 28-02-2008, 09:58 AM) *

O zi de inceput de primavara insorita iti doresc! pupic.gif
Cum sunt pliseurile?

Mersi hug.gif

gata , a venit , a masurat , plecat . In 2 saptamani , aproximativ , le avem

Iti pun 2 poze ca sa vezi , Miha . Nu stiu cum sa explic ...Sunt ca niste rulouri dar plisate si le poti deschide cum vrei tu la geam : ori doar partea de sus , ori doar cea de jos , ori le lasi doar pe mijlocul geamului ....

Imagine

Imagine

am facut o poza si cu ele la mijlocul geamului

Imagine
danyhoney
Am fost putin la cumparaturi cu bicicleta cheer.gif .
Luat si vopsea de oo .
Iar am lcumparat bulbi de flori , cand ma voi apuca sa-i pun pe toti cred ca o sa-mi ia o saptamana )).gif doh.gif
michelle
Imi plac pliseurile, o sa ma uit si eu pe la noi, poate gasesc.
Geamul din poze e de la casuta voastra?
danyhoney
Aici se fac doar la comanda in functie de marimea geamului , nu se gasesc in magazine .
Da , geamul e de la casuta noastra .
Amazoana
Ce de flori ai fata!!!!! Si inflorite. Ptiu, ptiu! Te invidiez. mad.gif
michelle
Imi place la nebunie orhideea.. abia astept sa imi cumpar si eu una naughty.gif
Aha, inseamna ca tb sa ma interesez ce firme primesc astfel de comenzi.
danyhoney
CITAT(dulcikatty @ 28-02-2008, 01:20 PM) *

Ce de flori ai fata!!!!! Si inflorite. Ptiu, ptiu! Te invidiez. mad.gif

blushing.gif pupic.gif Si ala e doar un geam ... blum.gif

CITAT(michelle @ 28-02-2008, 01:21 PM) *

Imi place la nebunie orhideea.. abia astept sa imi cumpar si eu una naughty.gif
Aha, inseamna ca tb sa ma interesez ce firme primesc astfel de comenzi.

Ar trebui sa te interesezi la firmele care fac jaluzele , rulouri , etc...
ganesha
Hihi, ce fain ca ai pervaz la geam, la noi nu exista.... si nici nu pot construi pentru ca geamurile de obicei sint pina aproape de podea, is tare lungi. Mi-as pune si eu floricici in geam, prin casa am doar din alea de cresc la umbra )).gif
danyhoney
Nu le poti pune in fata geamului ? daca zici ca sunt pana in podea de lungi ...
ganesha
CITAT(danyhoney @ 28-02-2008, 02:39 PM) *

Nu le poti pune in fata geamului ? daca zici ca sunt pana in podea de lungi ...

Nu pentru ca am suflatoarea de incalzire in fata geamurilor, in podea. Si apoi... daca as pune o bancuta, ar fi mai inalta decit marginea de jos a geamurilor... Iar daca le pun pe podea... guess who vine si sniff around? )).gif Acu' de cind cu animalu' s-au mai complicat nitel lucrurile, florile mele umbroase stau pe sus )).gif
danyhoney
Complicat rau )).gif

Lasa ca sunt bune si umbroasele . Poate le faci o poza sa le vad , ce zici ? naughty.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 28-02-2008, 04:26 PM) *

blushing.gif pupic.gif Si ala e doar un geam ... blum.gif

Ma duc acasa si fac poze la florile mele!!!! mad.gif Eu am taiat varful uni trandafir acum cateva luni bune; si pt ca mi-a fost mila sa-l arunc, l-am pus intr-o cana undeeeeeee tantannnaaannaam imi infloreste!!!! Si mai am o draguta care mi-a inflorit de vreo saptamana.... blum.gif
danyhoney
Astept pozele ,Mada !!!

Trandafirul e cu radacina ? De ce nu-l pui in ghiveci ?

Bine ca mi-ai adus aminte de trandafiri : trebuie sa-i tund pe cei din gradina
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 28-02-2008, 05:11 PM) *

Astept pozele ,Mada !!!

Trandafirul e cu radacina ? De ce nu-l pui in ghiveci ?

Bine ca mi-ai adus aminte de trandafiri : trebuie sa-i tund pe cei din gradina

Are radacina acum. Mi-am luat pamant, mi-am luat si ghivece (de muuuult)dar nu am avut timp. Luna asta le voi pune, ca si asa e luna florilor, nu? Mi-am amintit ca am niste seminte de flori mov. Le pun si pe acelea.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.