Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162
dany
Sa tii ghiveciul cu seminte la caldura pana iese ceva in ghiveci . Asa ies mai repede flocirelele
ganesha
CITAT(danyhoney @ 28-02-2008, 03:05 PM) *

Complicat rau )).gif

Lasa ca sunt bune si umbroasele . Poate le faci o poza sa le vad , ce zici ? naughty.gif

Nu e mare lucru de vazut, momentan am doar o atirnatoare... sa caut o poza prin casa ca se vede sigur din ea, si un copac, am avut un stativ din ala fromooosss, pe citeva etaje, cu ghivece de flori, era in partea opusa usilor glisante de sticla din dining room, numa' ca nu le-a prea placut, desi ziua stau cu draperiile date de perete, se pare ca le trebuia mai mult de atit. Erau soroase, nu umbroase, si au murit pe rind, una cite una )).gif
dany
Va hug.gif si ma duc in gradina . Mai taiem cateva crengutze , imprastiem un praf care ataca muschiul care s-a format in gradina ca apoi sa putem pune ingrasamantul pentru iarba .

CITAT(ganesha @ 28-02-2008, 02:28 PM) *

Nu e mare lucru de vazut, momentan am doar o atirnatoare... sa caut o poza prin casa ca se vede sigur din ea, si un copac, am avut un stativ din ala fromooosss, pe citeva etaje, cu ghivece de flori, era in partea opusa usilor glisante de sticla din dining room, numa' ca nu le-a prea placut, desi ziua stau cu draperiile date de perete, se pare ca le trebuia mai mult de atit. Erau soroase, nu umbroase, si au murit pe rind, una cite una )).gif

Asa e , majoritatea florilor se fac frumoase si sunt sanatoase daca sunt la lumina . Si eu am 2 agatatoare care nu sunt langa geam dar le merge bine .
Poate gasesti poza ... hug.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 28-02-2008, 03:30 PM) *

Asa e , majoritatea florilor se fac frumoase si sunt sanatoase daca sunt la lumina . Si eu am 2 agatatoare care nu sunt langa geam dar le merge bine .
Poate gasesti poza ... hug.gif

Atirnatoarea se vede in poza asta, ii merge bine tare acolo cum e, mereu e... erecta, frunzele chiar primele de sus, sint ca niste antene, ii place acolo la intuneric.
Copacul se zareste aici, dar arata palid, cre'ca din cauza luminii si a unghiului, ca el e de fapt marutz si voinic. Cred ca mai am si poze mai flatante de-ale lui, da' mi-e lene sa mai caut )).gif blushing.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 28-02-2008, 05:20 PM) *

Sa tii ghiveciul cu seminte la caldura pana iese ceva in ghiveci . Asa ies mai repede flocirelele

Ieeeee, ce bine ca ma ajuti!!!! cheer.gif Mie mi se prind toate floricelili, insa imi infloresc tare rar sad.gif Deci asta e retetaGRACIAS pupic.gif
dany
Terminat in gradina , Dirk mai mestereste ceva prin garaj si eu am venit cu floricele :

un ghiocel ratacit prin iarba
Imagine

narcise
Imagine

o floricica crescuta in pietris
Imagine

astea nu le-am vazut pana azi , asa ascunse sunt )).gif
Imagine

si al meu sotz in actiune )).gif
Imagine

gata ca cred ca v-am innebunit cu pozele lol.gif lol.gif

A. , si eu am o planta agatatoare exact ca a ta hug.gif

Mada , nu stiu daca asta e reteta dar la mine functioneshte )).gif
ganesha
CITAT
A. , si eu am o planta agatatoare exact ca a ta

In schimb cu afara ma pot dezlantui... este topic cu gradini? ca nu m-am uitat )).gif mi-am pozat si ras-pozat florile anii trecuti, eram moarte dupa ele )).gif

Ce faine-s pozele! hug.gif
dany
daca nu e topic ...fa tu ! Vreau sa vad si eu florile tale din anii trecuti give_rose.gif
uka
Ce de floriceleeeeeeeeeeeeeee
flori vorbesc despre flori...
smile.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 28-02-2008, 05:31 PM) *

daca nu e topic ...fa tu ! Vreau sa vad si eu florile tale din anii trecuti give_rose.gif

Pai uite ca arunc un ochi acusi si daca nu e, pina diseara (la mine blum.gif ) am sa arunc citeva pozici cu floricici floare.gif
anca veselie
dany dulce, ma incarca pozele cu floricele tale floare.gif
eu sunt suparata pt ca mi s-au uscat o parte din ele, poate pt ca le-am tinut langa calorifer huh.gif
te pup hug.gif
dany
Uka pupic.gif .ce mai faci tu ?

A. , astept topicul cu flori cheer.gif

Anca , la ce poze te referi sa le mai incarc ? Sa stii ca de la caldura prea mare si , probabil , neudate la timp , se usuca florile . pupic.gif
daconst
Ce flori frumoase ai Dany! give_rose.gif
Mor si eu de drag cind vad gradini cu flori pe la vecini si ma gandesc ca la mine nu vor creste niciodata.Nu stiu,dar nu am mana buna la flori. sad.gif
Si mai auzisem ca daca esti nascut iarna,e posibil sa nu stea florile la tine. doh.gif
Si tu cum esti nascuta in martie se explica mana buna la flori pe care o ai! )).gif

I-am aratat poza cu Dirk la Mihai sa vada ce-l asteapta. w00t.gif
A zis sa merg sa-i cumpar cizme de cauciuc ca cica n-are. lol.gif
Anna
pupic.gif hug.gif hello.
dany
Salutari !

Dana
, iti vor iesi si tie florile , stai linistita ! daca urmazi instructiunile de pe pachetele cu bulbi nu vad de ce nu ti-ar iesi . Tu doar le pui in pamant , restul e treaba vremii si a solului .... Nimic complicat . hug.gif

lol.gif Vrea Mihai cizme de cauciuc ? Pai ... toti veti vrea blum.gif Si noi ni le-am luat in toamna ( de la Aldi ) ,nu le aveam dinainte . Si stai sa vezi cate chestii pentru gradinarit o sa va trebuiasca doh.gif

Neata , Anna give_rose.gif

Raportez o noapte de groaza : aseara m-am dus devreme la somn pentru ca ma luase dintr-o data o oboseala de abia mai puteam tine ochii deschisi doh.gif .Am adormit cam greu si apoi .... cred ca m-am trezit din sfert in sfert de ora . Mi-era frig si trageam plapuma pana sus de tot ca dupa 4-5 secunde sa transpir zdravan sad.gif .Am schimbat 4 pijamale si la ora 8 cand m-am dat jos din pat a trebuit sa schimb lenjeria de pat .Pe la ora 7 am mers ultima oara sa ma schimb de pijama si ... au venit rusii . De atunci nu mai am treaba cu frig sau transpiratie . Oare ( zic si eu ca habar nu am ) sa fie semne de menopauza ???? Ar fii cam devreme , nu ?
bubbles
Neata yahoo.gif .Si eu am transpirat azi noapte tare.Si la fel ca si la tine .. cand imi era frig .. trageam plapuma si imediat curgeau apele pe mine blink.gif .Si eu sunt in asteptare de rusi...cred.Sper sa nu fie baby.gif
anca veselie
dany dulce, am vrut sa spun ca pozele cu floricelele tale ma incarca pozitiv pe mine, adica imi plac grin.gif
pup u
michelle
Multumim ca ne aduci primavara pe forum give_rose.gif
dany
CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 11:26 AM) *

Neata yahoo.gif .Si eu am transpirat azi noapte tare.Si la fel ca si la tine .. cand imi era frig .. trageam plapuma si imediat curgeau apele pe mine blink.gif .Si eu sunt in asteptare de rusi...cred.Sper sa nu fie baby.gif

In fiecare luna ai aceeasi problema )).gif )).gif
CITAT(anca veselie @ 29-02-2008, 12:00 PM) *

dany dulce, am vrut sa spun ca pozele cu floricelele tale ma incarca pozitiv pe mine, adica imi plac grin.gif
pup u

Oh , ok .Acum am priceput doh.gif
pupic.gif
CITAT(michelle @ 29-02-2008, 12:15 PM) *

Multumim ca ne aduci primavara pe forum give_rose.gif

hug.gif

Mi-a venit pachetul cu rochiile si pupucii cheer.gif
anca veselie
sa le porti iubita naughty.gif
ramonavlas
Dany, nu prea ma pricep, dar nu cred ca e vorba inca de menopauza....mami are 50 de ani (pe 15 iunie) si inca nu a intrat la menopauza...
Acum, stiu si eu, poate depinde de multe alte chestii....
Cherie
pupic.gif
Dany, mama mea a intrat timpuriu la menopauza, acum 2 ani, la 45 de ani. Si e si a fost f. ok, plina de viata, fara prea multe bufeuri, e ca o primavara. E fericita ca a scapat de stresul contraceptiei naughty.gif
Nu stiu exact cati ani ai tu blushing.gif

Vrem poze cu rochia w00t.gif
bubbles
Dany asteptam poze cu achizitiile tale blum.gif pupic.gif
ramonavlas
sad.gif sad.gif
Stii vorba aia?
"Hai la mine ca eu plec" Si beutura, beutura unde-i????????
Cherie
Aduc eu beutura cheer.gif

ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine

Imediat aduc si la tine Ramo!!! pupic.gif
ramonavlas
Asatept, astept....
Hopaaa, a venit si gazda, ne-a prins cum ne destrabalam la ea in casa.
dany
Ramo lol.gif lol.gif lol.gif In seara asta n-am reusit sa intru pe la mine ca am bantuit inainte pe la tine blum.gif )).gif

Beutura dauuuuuuuu....cate vreti !!! comandati si vineeeeee

Motivele de chef la mine ar fii....

Deeeecciiiii....

1- venit pachetul cu rochiile si pupucii cheer.gif Siiii.....mi se potrivesc toate )).gif

2 - primit telefon ca ne-a venit usa la cabina de dus ( am si "fugit" 45 km sa o luam ) cheer.gif

3 - din setul de bijuterii comandat mi-a venit lantzishorul si e ffffff finutz cheer.gif

4 - mi-am cumparat o orhidee la jumatate de pret ( Miha , m-am gandit la tine ! ) cheer.gif Asa arata :
Imagine

si asa doar floarea

Imagine
Cherie
Sa le stapanesti sanatoasa! pupic.gif
dany
CITAT(anca veselie @ 29-02-2008, 02:12 PM) *

sa le porti iubita naughty.gif

saru-mana ! te-am visat azi-noapte ( in portiile mele de somn ) ...Cica veneam cu Miha la tine darrrrrr tu erai cu noi in tren doh.gif lol.gif lol.gif
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 07:01 PM) *

Dany, nu prea ma pricep, dar nu cred ca e vorba inca de menopauza....mami are 50 de ani (pe 15 iunie) si inca nu a intrat la menopauza...
Acum, stiu si eu, poate depinde de multe alte chestii....

Nici eu nu stiu cum e cu asta , Ramo , dar de data asta chiar m-am speriat un pic sad.gif

CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 07:26 PM) *

pupic.gif
Dany, mama mea a intrat timpuriu la menopauza, acum 2 ani, la 45 de ani. Si e si a fost f. ok, plina de viata, fara prea multe bufeuri, e ca o primavara. E fericita ca a scapat de stresul contraceptiei naughty.gif
Nu stiu exact cati ani ai tu blushing.gif

Vrem poze cu rochia w00t.gif

Eu am ...42 ...in curand .....

Poza cu rochia va pun .... in vara ...cand ma voi imbraca cu ea blum.gif blum.gif
CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 07:27 PM) *

Dany asteptam poze cu achizitiile tale blum.gif pupic.gif

Bubule , si tu astepti pana in vara . Cu bijuurile poate pun mai repede ......
ramonavlas
Wooow, astea chiar motive de "beut". Da repede ceva tareeee
dany
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 09:46 PM) *

Aduc eu beutura cheer.gif

ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine

Ahaaa, deci tu te-ai bagat repede in barul meu ? Bun asa ....macar am un ajutor )).gif )).gif

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 09:48 PM) *

Asatept, astept....
Hopaaa, a venit si gazda, ne-a prins cum ne destrabalam la ea in casa.

Eeee, cand pisica nu-i acasa .....musafirii isi fac de cap )).gif cheer.gif cheer.gif

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 09:53 PM) *

Wooow, astea chiar motive de "beut". Da repede ceva tareeee

Ce ti-ar dori inimioara ??????
ramonavlas
Eu deja sunt....lemn...ceva sa imi revin, sa nu merg chiar asa la ai mei dai?
Cherie
Uite Ramo: Imagine

Nush ce-i asta, dar pare tare lol.gif
ramonavlas
Pai si cu asta vrei tu sa imi revin? lol.gif lol.gif
Ma gandeam la un...hombre, ceva
May
Bine ca ti-au venit rochiile ca sa aibe Dirk ce dezbraca naughty.gif
crissy
w00t.gif Suberba floricica. E pretentioasa la intretinut? Achizitiile in materie de haine/bijuuri sa le porti sanatoasa. pupic.gif
ramonavlas
CITAT(Maybeline @ 01-03-2008, 01:08 AM) *

Uuuuu, ia uite, si cred ca nici nu a gustat din ce bem noi inca...
Cherie
)).gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 09:55 PM) *

Eu deja sunt....lemn...ceva sa imi revin, sa nu merg chiar asa la ai mei dai?

Sa-ti revii ??? cere-i tatalui tau ceva de revenit ! Spune-i ca ai chefuit de ziua lui cu noi )).gif )).gif

CITAT(Maybeline @ 29-02-2008, 10:08 PM) *

A venit zapacita cu o remarca pe seama ei lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif pupic.gif

CITAT(crissy @ 29-02-2008, 10:09 PM) *

w00t.gif Suberba floricica. E pretentioasa la intretinut? Achizitiile in materie de haine/bijuuri sa le porti sanatoasa. pupic.gif

Saru-mana , Criss !!!! Nu e pretentioasa deloc ! 1 data pe saptamana cam un pahar mic de apa pus in ghiveciul in care e pus ghiveciul cu floarea ( oare intelegi ce vreau sa spun ??? ) .

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 10:10 PM) *

CITAT(Maybeline @ 01-03-2008, 01:08 AM) *

Uuuuu, ia uite, si cred ca nici nu a gustat din ce bem noi inca...

lol.gif lol.gif lol.gif O fii baut fara noi naughty.gif
May
Am baut ieri 1 pahar de vin cu cola... se pune? )).gif

Lasa ca beau maine ca e ziua prea iubitului si prea fericitului meu socru` )).gif .... sincer, astept tortul ca pe ziua de salariu lol.gif
ramonavlas
CITAT(Maybeline @ 01-03-2008, 01:22 AM) *

Am baut ieri 1 pahar de vin cu cola... se pune? )).gif

Lasa ca beau maine ca e ziua prea iubitului si prea fericitului meu socru` )).gif .... sincer, astept tortul ca pe ziua de salariu lol.gif

lol.gif lol.gif
Sa ma bucur ca e dintr-o zi cu al meu tatic?
May
Nu, ca el e pe 2 dar face maine ``bairamul`` )).gif ... ca altfel iti ziceam : condoleantze lol.gif
ramonavlas
lol.gif lol.gif
Dar sunt in aceeasi zodie...sper totusi ca nu seamana.
May
Doamne fereste! pope.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 11:28 PM) *

lol.gif lol.gif
Dar sunt in aceeasi zodie...sper totusi ca nu seamana.

Esti pestoaica? Me too!!! naughty.gif
A mea urmeaza pe 16 devil.gif
May
Ia uite unde erau pestii devil.gif aveti fetitze de vanzare? lol.gif Si gazda noastra tot aluneacoasa e naughty.gif
Cherie
CITAT(Maybeline @ 29-02-2008, 11:34 PM) *

Ia uite unde erau pestii devil.gif aveti fetitze de vanzare? lol.gif Si gazda noastra tot aluneacoasa e naughty.gif

PIMP cool.gif
ramonavlas
Asa se descopera, din vorba in vorba lol.gif
dany
Mda ...si eu alunecoasa .....peste

cherie , pestii rulz cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Il adoptam si pe tati lui Ramo , nu ? cheer.gif
May
Leii mananca pestii cool.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.