Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
daconst
May,ce super arati!!!! w00t.gif
Si ce slabanoaga esti. lol.gif
Ru sic sa le trimiti poza la ai tai. grin.gif

Dany,spor la servici! give_rose.gif
Amazoana
Cum a fost prima zi de munca dupa mini concediu?

May arati super bine cu burtica!!!!!! pupic.gif
Cherie
pupic.gif Dany!
May
Multumesc fetele pupic.gif Si mie imi place cum imi sta blushing.gif doh.gif

dany cred ca se resimte dupa ziua de azi )).gif
otilici
Buna dimineata Dany! floare.gif
pupic.gif

Am primit ghiocei de 1Martie! cheer.gif )).gif )).gif )).gif mi-ai sunat cumva sotul? lol.gif
danyhoney
Salutari si pupic.gif pentru fetele care m-au vizitat !

Intr-adevar ma cam resimt dupa atata liber doh.gif Ieri am venit acasa , facut dus , stat putin cu picioarele in sus in living , facut papa putin TV si .... la ora 21 eram in pat .Am citit 1 ora si apoi nani .

Oti , ti-am spus ca il sun , nu ? naughty.gif

La noi a nins azi noapte doh.gif .Afara zapada si in casa imi infloresc zambilele din ghiveci )).gif

Sa aveti o zi buna hug.gif
ramonavlas
Partea cu zambilele e foarte frumoasa, insa cu vremea de afara....
Si la noi e f urat, ploua mocaneste, noroc ca nu e frig.
danyhoney
Partea si mai urata cu vremea de afara e ca nu va tine zapada si apoi va fii doar mizerie ( pun pariu ca maine nu mai e nici strop de zapada ) doh.gif . E tare ciudat : zapada , soare , pasarele care ciripesc..... Avem 6,7 ° C . S-a intors vremea cu fundu-n sus

pupic.gif Ramo
anca veselie
eu nu mai suport vremea proasta si frigul. sper ca la noi sa se pastreze caldura.
pupici si spor la munca pupic.gif
danyhoney
pupic.gif Anca . Sa te faci bine cat mai repede !
Anna
buna Dany
ce faci?
esti la job? sau acum te duci?
o zi faina pupic.gif
danyhoney
O zi faina si tie , Anna hug.gif

Cica am liber azi doh.gif . Ce nu-mi place asa sad.gif . Sefu` s-a gandit sa ne imparta in asa fel incat toate sa ne putem face orele luna asta ( luna trecuta am avut acea urgenta si n-au fost probleme ) asa ca .... in fiecare zi asteptam telefonul lui cu verdictul : liber sau munca doh.gif

Acum astept sa vad cand se trezeste Dirk ( e de noapte ) si sa ma apuc sa fac cate ceva pe aici ...
bubbles
Bun de mancare ce faci?Eu ma gandeam la pui cu broccoli pt mine dar mai rau e ca nu stiu cum sa fac Broccoli-ul doh.gif
danyhoney
Noi ne hotaram ce mancam doar cu cateva ore inainte )).gif . Azi as vrea sa fac somon ....dar sa vad ce vrea si Dirk .
Eu nu ma complic la broccoli : il desfac in buchetzele , il spal , il pun pe foc intr-o oala in care in prealabil am fiert apa cu sare sau vegeta , il las pentru vreo 5- 6 min ( scad temperatura la aragaz la jumatate dupa ce il pun in oala ) ,il scot , scurg de apa si gata . Noua asa ne place . Nu il lasa mai mult ca devine prea moale si n-are nici un gust ( trebuie sa fie un pic tare cand mananci ) .

Noi il mancam ca garnitura la gratar .
bubbles
Mersi de reteta grin.gif .Incerc asa si iti spun ce mi-a iesit )).gif .Sper sa imi placa doh.gif
danyhoney
Mie nu mi-a placut prima oara dar acum as manca in fiecare zi .
Ai grija sa pui destula sare sau vegeta in apa , altfel nu va avea gust .Va trebui sa pui sare pe el in farfurie sad.gif
bubbles
Multumesc de sfat pupic.gif
Sexy mi-a zis cum sa il fac cu cascaval dar parca ar avea prea multe calorii/puncte cu cascaval pe el doh.gif
danyhoney
Am citit si eu acea reteta . Suna tareee gustos dar , vorba ta , cam multe puncte .
bubbles
Saptamana viitoare promit sa imi iau spanac si sa imi fac pasat grin.gif poate incep si eu sa ma "destept" cu privire la legume.Mai nou mananc mancarica de legume cu pui si inainte nu suportam nici sa le miros legumele fierte doh.gif doh.gif
danyhoney
S-a topit toata zapada doh.gif

Pasarelele s-au linistit , a iesit soarele .... Ce vreme aiurea !
Amazoana
IAR MI-AI FACUT POFTA DE MANCARE mad.gif
Sorry pt CAPS pupic.gif
bubbles
Si la noi doh.gif si e un noroi pe jos sad.gif .Asa nu imi mai place )).gif
danyhoney
Cine , Mada ?? Eu ??? N-am zis nimic sorry.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 04-03-2008, 04:11 PM) *

Huh??? blink.gif Am spus sorry pt caps lock, ca eu le folosesc mult la serviciu si ramasese setat asa..
May
Dupa ce ca ieri m-a batut soarele in cap toata ziua si simteam ca ma coc desi aveam maneca scurta... azi a batut vantul atat de rau ca simteam ca ma impinge cineva din toate partile, cand batea din spate pe cuvant ca ma impingea atat de tare incat ma arcuiam doh.gif

Ce viata ai tu, o zi la munca, o zi acasa laugh.gif doh, nu e bine nici asa, sper sa se schimbe lucrurile rolleyes.gif

Mi-am luat doua bluzite azi cu doar 25 de euro la reducere ( normal erau 45 ) yahoo.gif

CITAT(dulcikatty @ 04-03-2008, 03:42 PM) *

CITAT(danyhoney @ 04-03-2008, 04:11 PM) *

Huh??? blink.gif Am spus sorry pt caps lock, ca eu le folosesc mult la serviciu si ramasese setat asa..

Cred ca se referea ca nu a zis nimic de mancare incat sa iti faca pofta )).gif. Of, cand s-o inventa si intonatie pe net, ca uite asa ni se pare ca am zis ceva gresit si apar discutii sorry.gif
Amazoana
Aaaaaaaaaaaaaaa doh.gif , pai mi-era pofta de ce scria pe pg anterioara. Nu ma cert cu Danny, doar glumesc si ea stie asta rolleyes.gif
Eu sunt pofticioasa site-ului, cred....
ps: NEATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
danyhoney
Neatza !

CITAT(Maybeline @ 04-03-2008, 09:27 PM) *

Ce viata ai tu, o zi la munca, o zi acasa laugh.gif doh, nu e bine nici asa, sper sa se schimbe lucrurile rolleyes.gif

Mi-am luat doua bluzite azi cu doar 25 de euro la reducere ( normal erau 45 ) yahoo.gif

Ce cauti tu la ora asta pe aici , te vad on ?? wacko.gif

Da , mey , si eu as vrea sa muncesc in fiecare zi pana imi fac orele si apoi liber dar .... Cel mai nasol e ca nu stiu de azi daca muncesc maine , ne suna sefu` si ne spune . Asa ca stau in fiecare zi intre 10:30 - 11:30 lipita de casa doh.gif

sa porti cu placere bluzitzele si poate ne pui poze cu tine imbracata cu ele hug.gif

CITAT(dulcikatty @ 05-03-2008, 08:02 AM) *

Aaaaaaaaaaaaaaa doh.gif , pai mi-era pofta de ce scria pe pg anterioara. Nu ma cert cu Danny, doar glumesc si ea stie asta rolleyes.gif
Eu sunt pofticioasa site-ului, cred....
ps: NEATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

O hug.gif pentru pofticioasa noastra .
daconst
Azi munca sau acasa? naughty.gif
danyhoney
Am uitat sa va spun continuarea pe ziua de ieri in ce priveste vremea : dupa ce s-a topit zapada si a iesit soarele a inceput grindina ( din 10 in 10 minute venea cate o rafala puternica ) ,apoi ceva lapovita si apoi iar a nins doh.gif doh.gif Acum e soare si un cer senin-senin . Am avut toate anotimpurile intr-o zi )).gif

CITAT(daconst @ 05-03-2008, 09:03 AM) *

)).gif )).gif Habar n-am grin.gif Intre 10:30 si 11:30 ( cum spuneam ) ma suna sefu`

Tu ce mai faci , slabanoago ? tease.gif
Amazoana
Heeii, ce nasoala fu vremea la tine. Nu ca n-ar fi si aici frig azi, iar prezenta tampa e in bluza cu maneca scurta tease.gif
danyhoney
Maneca scurta ??? Ce fain ! Eu port maneca scurta , momentan , doar la job ca e foarte cald .
Sper ca ai si un puloverash , ceva .....Sa nu te ia iar raceala hug.gif
Amazoana
Acum am gasit un pulover in cuier si mi-am pus. tease.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Deci care e verdictul?Stai acasica?
Mi-a placut la nebunie broccoli grin.gif .Si azi am cu pui grin.gif
danyhoney
Asa e mai bine , Mada give_rose.gif

Neata , Andreea ! Ma bucur ca ti-a placut broccoli naughty.gif
Nu stiu care e verdictul ca a trecut doar un sfert de ora ...mai am de asteptat 3 sferturi doh.gif ( am scris ora mea , nu a voastra blum.gif )
anca veselie
pupic.gif
danyhoney
pupic.gif back , Anca

Fetele , am o intrebare : de ce , de vreo 2 saptamani , ma trezesc dimineata cu partea dreapta a fetei ( sub ochi ) umflata ??? Nu stiu cum sa explic dar e ca si cum as avea un dinte de sus imflamat , asa imi vad partea dreapta ( nu cand ma uit in oglinda ci daca privesc normal ) .....

M-a sunat sefuŽ...Merg la munca sad.gif

Asa ca va doresc sa aveti o zi faina !
Ma duc sa pap si sa-mi fac castronelul cu legume pentru la job ....
anca veselie
poate te trage curentul?
Amazoana
Mi s-a intamplat si mie. Am dedus ca are legatura cu mancatul mai sarat seara.....si curent, evident. Dar dupa o perioada mi-a trecut.
A, mi s-a mai intamplat o data cand luasem o bacterie/microb din apa si mi se facusera ochii ca la broasca, nu i-am putut deschide dimineata. Pe stangul l-am deschis cu mana. Ce m-am speriat cand m-am vazut in oglinda....
Stiti cum arata boxeorii batuti? Asa eram si eu. Brrr

Spor la munca! pupic.gif
May
eeeeee ce cautam la ora aia... n-aveam somn )).gif. Habar nu am ce se intampla cu fatza ta blink.gif, daca o tii tot asa zilele astea, mergi la medic hug.gif

La noi e o vreme de nu iti vine sa iesi din casa, bate vantul ingrozitor de rau, arat ca o vrajitoare la 5 min dupa ce ies din casa wacko.gif

Am inceput sa mananc extrem de prost din cauza anturajului doh.gif . Azi, de exemplu, am fost la KFC si bineinteles ca puteam sa aleg o salata sau ceva, dar eu, ca o cow.gif ce sunt, am bagat mana in galetusa tease.gif

Am inceput sa cheltui o groaza de bani, azi mi-am luat niste ghetute ca le-am auzit plangand in vitrina si mi s-a facut mila blushing.gif. De maine promit sa ma fac cuminte din toate privintele ca ajung iar obeza si leftera sorry.gif
bubbles
Dany ce faci?Obosita? floare.gif
May pupic.gif daca mai pui mana pe KFC gandeste-te ca sunt langa tine si iti dau cu rigla peste ea tease.gif
May
CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 08:03 PM) *

May pupic.gif daca mai pui mana pe KFC gandeste-te ca sunt langa tine si iti dau cu rigla peste ea tease.gif

Stii ce e mai grav? Ca nici macar nu imi prea place mancarea de acolo, dar instinctul de turma a triumfat sorry.gif
bubbles
La mine e crima sa vad pe cineva care mananca dar [b]mai ales daca mananca cu pofta.Cand mananca babuinul nu stau cu el ca asa pofta are mereu de mancare de imi ploua in gura si mereu tb sa gust si eu pleasantry.gif .

Vezi ca iti pun GPS si daca vad ca te apropii de KFC ma teleportez cu nuiaua la tine tease.gif
May
Nu mai calc pe acolo nici sa stiu ca lesin de foame in mijlocul strazii. Mai bine imi iau un sandwich grin.gif

Are un noroc socrela zilele astea.... dupa ce ca acum o luna i-au furat portofelul cu toate cardurile de banca, actele de identitate, banii si tot ce mai tinea ea prin portofel.... azi i-au furat geanta cu totul !!! ohmy.gif . Bine ca nu avea portofelul si telefon acolo ca le avea prin buzunare, dar avea cheile de la casa, de la lucru si de la un prieten. Acum stau cu morcovul in fund ca poate cine i-a furat geanta o cunostea si maine intra in casa ohmy.gif
bubbles
May cine stie ce blesteme s-au aciuat asupra capului ei pope.gif .Mai numeri sau ai luat o pauza?Tickerul e valabil tease.gif ?
May
Am luat-o putin razna dar de maine numar iar. Tickerul nu mai e valabil ca am mai slabit aproape un kil dar inca nu s-a stabilizat greutatea asa ca nu schimb acum grin.gif
ramonavlas
Bravo May, lasa ca mai merge din cand in cand cate o abatere. Eu recunosc ca nu prea rezist la KFC, si acolo un singur fel de mancare...imi ploua deja in gura asa ca mai bine merg in pat.
bubbles
Asa deci si nu spui nimic a? bataita.gif Felicitari pupic.gif Lasa ca uneori e bine sa sochezi organismul..numai sa nu se intample prea des blum.gif
May
Nu mai vorbiti de KFC ca e cahhhhh!!! )).gif

O fi bine sa sochezi organismul dar eu l-am socat de nu mai stie saracul pe ce lume e lol.gif . Si sambata merg la o nunta wacko.gif

Din seria: ca in filmele cu prosti Prezentam episodul X. Ieri am atipit in metrou si am visat ca am cazut de undeva si fix pana sa ating pamantul am tresarit... faza e ca am tresarit asa de brusc si de urat ca tipa care statea langa mine a avut instinctul sa fuga lol.gif
bubbles
Eu una sunt mai de la teara asa ca nu am pus gura niciodata pe KFC smile.gif)da` am vazut la Tv galetusele alea pline cu copane de pui bang.gif care arata pline de grasime si la TV d`apai cred ca sa simti unul in mana (la copanel ma refeream lol.gif lol.gif ) dar pe Mac l-am simtit )).gif si am devorat cativa hamburgheri la viata mea .. asta pana la WW cand mi-am dat seama ca sunt rai pt organism si ca .. oricat ai manca parca dau dependenta si organismul cere din ce in ce mai mult (ma rog din cauza pupilelor gustative doh.gif )
daconst
CITAT(danyhoney @ 05-03-2008, 12:06 PM) *

CITAT(daconst @ 05-03-2008, 09:03 AM) *

)).gif )).gif Habar n-am grin.gif Intre 10:30 si 11:30 ( cum spuneam ) ma suna sefu`

Tu ce mai faci , slabanoago ? tease.gif

Hahaha cica slabanoaga.Ia ghici ce am facut ieri de bucurie ca am slabit?
M-am premiat cu niste praline cu rom. lol.gif
Asa ca nu spun cit arata cantarul de dimineata,dar sper sa-si revina. l doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.