Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180
bubbles
Dana sa nu spui ca arata iar mai putin ca te iau la fuga pe aici tease.gif
May
Nu stiu ce reclama ai vazut tu la Tv de aratau pline de grasime caci nu sunt deloc asa, crusta e crocanta iar carnea inauntru zici ca e facuta la cuptor ... dar tot cahhhhh e! )).gif

dana sigur isi revine ca doar nu te-ai ingrasat de la niste bomboane give_rose.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 05-03-2008, 07:40 PM) *

De maine promit sa ma fac cuminte din toate privintele ca ajung iar obeza si leftera sorry.gif

lol.gif lol.gif Dar tot vreau poze cu ce ti-ai cumparat naughty.gif
De KFC nu zic nimic ca am vazut ca stii si tu ca sunt cahhhhhhh

CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 08:21 PM) *

Vezi ca iti pun GPS si daca vad ca te apropii de KFC ma teleportez cu nuiaua la tine tease.gif

lol.gif lol.gif Al tau GPS sau al meu ??? sau amandoua ? lol.gif
CITAT(Maybeline @ 05-03-2008, 08:49 PM) *

Din seria: ca in filmele cu prosti Prezentam episodul X. Ieri am atipit in metrou si am visat ca am cazut de undeva si fix pana sa ating pamantul am tresarit... faza e ca am tresarit asa de brusc si de urat ca tipa care statea langa mine a avut instinctul sa fuga lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
CITAT(daconst @ 05-03-2008, 09:21 PM) *

Hahaha cica slabanoaga.Ia ghici ce am facut ieri de bucurie ca am slabit?
M-am premiat cu niste praline cu rom. lol.gif
Asa ca nu spun cit arata cantarul de dimineata,dar sper sa-si revina. l doh.gif

Au fost bune pralinele ??? Salivez pe aici de numa`
Nu incepe iar cu " sper sa-si revina cantarul " ca ... pe bune ca vad cum fac si ma infiintez la usa ta si te iau la alergat in pijama si fara papuci de casa lol.gif
bubbles
Dany intrbare intrebatoare doh.gif .Pana la urma oare cum sa punctez o pulpa de curcan?Pe site la nemtoaice oare nu stiu ?Daca tii minte am mai intrebat i ma gandeam ca poate pana la urma s-a aflat punctajul curcanului doh.gif

Eu una nu vreau sa ma gandesc la pralinele danei ca voi avea cosmar la noapte lol.gif lol.gif si nu voi putea dormi pana nu ma duc sa imi iau si eu unele )).gif
May
O sa pun poze duminica cel tarziu ca sambata am nunta si fac parada modei pana ma hotarasc cu ce ma imbrac )).gif
bubbles
Si sa mai intreb ceva..asa ca sa ai de scris mai mult )).gif .Cu noua regula cu punctajul cum e?Din acele alimente permise ai voie numai unul pe zi sa il punctezi pana la saturatie la o masa si pe restul le cantaresti etc? doh.gif floare.gif
May
Practic a aparut o noua varianta WW in care 18 alimente se mananca pana la saturatie cu punctajul de rigoare. Deci tot timpul, nu doar o data pe zi si doar ce aliment iti alegi tu... adica daca intr-o zi mananci orez la o masa si cartofi la alta masa (sau oricare alt aliment din cele 18), ambele alimente le punctezi pana la saturatie dupa noul punctaj.

Chestia e ca daca adopti noul punctaj, apoi il aplici pt toate cele 18 alimente tot timpul, deci ori tii varianta noua ori varianta veche. Daca vrei sa le combini, o faci pe riscul tau
bubbles
CITAT(Maybeline @ 06-03-2008, 01:59 AM) *

Practic a aparut o noua varianta WW in care 18 alimente se mananca pana la saturatie cu punctajul de rigoare. Deci tot timpul, nu doar o data pe zi si doar ce aliment iti alegi tu... adica daca intr-o zi mananci orez la o masa si cartofi la alta masa (sau oricare alt aliment din cele 18), ambele alimente le punctezi pana la saturatie dupa noul punctaj.

Chestia e ca daca adopti noul punctaj, apoi il aplici pt toate cele 18 alimente tot timpul, deci ori tii varianta noua ori varianta veche. Daca vrei sa le combini, o faci pe riscul tau

Multumesc good.gif am inteles sa traiti salut.gif Am sa incerc noua varianta si in caz ca nu merge ma reintorc la cea veche hug.gif

Deci maine daca mananc asa:
pranz cartofi cu piept de pui vine 7p (cartofii 4 pana la saturatie si pieptul 3)
cina:cod fiert cu legume 3p pana la saturattie(pestele) e bine? )).gif

Dany sper sa nu deranjez give_rose.gif
May
Bubule imi trimiti si mie cartea aia? Nu iti stiu adresa de mess. A mea e m_a_y_beline
dany
CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 10:45 PM) *

Dany intrbare intrebatoare doh.gif .Pana la urma oare cum sa punctez o pulpa de curcan?Pe site la nemtoaice oare nu stiu ?Daca tii minte am mai intrebat i ma gandeam ca poate pana la urma s-a aflat punctajul curcanului doh.gif

Acum am intrebat iar la nemtoaice.....Curios dar in cartea mea nu am pulpe de curcan ...oare nemtii nu mananca asa ceva ? wacko.gif wacko.gif
Cum primesc raspuns iti spun .
CITAT(Maybeline @ 05-03-2008, 10:51 PM) *

O sa pun poze duminica cel tarziu ca sambata am nunta si fac parada modei pana ma hotarasc cu ce ma imbrac )).gif

Astept !!!!!!!!!

CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 11:06 PM) *

Multumesc good.gif am inteles sa traiti salut.gif Am sa incerc noua varianta si in caz ca nu merge ma reintorc la cea veche hug.gif

Deci maine daca mananc asa:
pranz cartofi cu piept de pui vine 7p (cartofii 4 pana la saturatie si pieptul 3)
cina:cod fiert cu legume 3p pana la saturattie(pestele) e bine? )).gif

Dany sper sa nu deranjez give_rose.gif

Ce a spus May e corect !!!

deci ...mananci de 2 ori maine cartofi cu piept de pui ???? atunci ai cartofi 4 p ( 2x2 ) si piept de pui 6 p " 2x3 p )
pestele ( cod ) daca e slab si neafumat - habar nu am cum e codul grin.gif ai 3 p la o masa !

p.s. daca mai scri o data ca ma deranjezi cu intrebarile ( si ai scris deja de cateva ori ) te bat de nu mai stii cum te cheama !!!!! Am mai spus ca ajut cand si unde pot ! hug.gif
bubbles
Nu mananc de 2 ori blum.gif doar ca la micul dejun nu stiu ce sa mananc...cred ca o geleata de iaurt ca e 3p pana la saturatie cel de gresat lol.gif lol.gif
floare.gif Pai m-am scos atunci ca cina plus pranzul vin 10 p cheer.gif
May
WW-ul asta nou nu e facut pt romani... ca daca stiau ei ca noi mancam cu galetile... lol.gif
bubbles
Off la [*****] cu pulpele de curcan ca asa pofta am drool.gif facute cu cartofi la cuptor fara grasime .. sunt atata de mari si carnoase si cand mananci cu mana parca ai fi Ogg cand a descoperit focul lol.gif lol.gif
dany
raspuns de la nemtoaice : carnea de curcan ( indiferent ca e piept sau pulpa - oricum e mai grasa decat puiul ) are 6 p / 100 gr !!!!!!! Si NU ESTE INCLUSA in noua lista WW !!!!!!!

Am intrebat si de pestele tau - cod . Sa vedem ce raspuns primesc ...

Sincera sa fiu mie mi se par prea multe 4 p pentru cartofi ....de aceea merg pe varianta veche .

CITAT(Maybeline @ 05-03-2008, 11:25 PM) *

WW-ul asta nou nu e facut pt romani... ca daca stiau ei ca noi mancam cu galetile... lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 11:26 PM) *

Off la [*****] cu pulpele de curcan ca asa pofta am drool.gif facute cu cartofi la cuptor fara grasime .. sunt atata de mari si carnoase si cand mananci cu mana parca ai fi Ogg cand a descoperit focul lol.gif lol.gif

Taciiiiii ca mi s-a umplut gura de apa !!!!!!! lol.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 06-03-2008, 02:28 AM) *

raspuns de la nemtoaice : carnea de curcan ( indiferent ca e piept sau pulpa - oricum e mai grasa decat puiul ) are 6 p / 100 gr !!!!!!! Si NU ESTE INCLUSA in noua lista WW !!!!!!!

Am intrebat si de pestele tau - cod . Sa vedem ce raspuns primesc ...

Sincera sa fiu mie mi se par prea multe 4 p pentru cartofi ....de aceea merg pe varianta veche .

CITAT(Maybeline @ 05-03-2008, 11:25 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
lol.gif lol.gif
CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 11:26 PM) *

Taciiiiii ca mi s-a umplut gura de apa !!!!!!! lol.gif

May imagineaza-ti ca vezi la stiri la Pro international .. Romanca la dieta se ineaca in iaurt degresat dupa ce a mancat o galeata lol.gif lol.gif lol.gif
Dany astept sa vedem ce zic fetele desi eu zic ca nu are asa multe calorii si grasimi codul si ma intreb oare ele la ce peste s-au referit cu 3p pana la saturatie?Cat despre curcan..peste tot am gasit ca se aseamana la grasime si calorii cu puiul doh.gif

Mi-a venit o idee porcoasa de sarmale cu ghebe/ciuperci crazy.gif de 0p )).gif
dany
Andreea , nu uita ca si pieptul de pui se puncteaza fara piele la noile reguli ( ca si la cele vechi ) dar curcanul e mai gras oricum !!!

referitor la peste mi s-a spus ca il poti pune la noile reguli pentru ca are ceva pe la 1% grasime ..
bubbles
Multumesc din suflet give_rose.gif .Dany de cand cu WW nu mai mananc nimic din pui cu piele blum.gif pupic.gif
dany
CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 11:44 PM) *

May imagineaza-ti ca vezi la stiri la Pro international .. Romanca la dieta se ineaca in iaurt degresat dupa ce a mancat o galeata lol.gif lol.gif lol.gif

daaaa, daaaa.....si dupa ce a bagat si 100 P de dulciuri lol.gif tease.gif Te voi teroriza cu dulciurile pana iti vor iesi din cap sau te vei satura sa pui meniuri in zilele in care ai mancat dulciuri !!! tease.gif

CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 11:54 PM) *

Multumesc din suflet give_rose.gif .Dany de cand cu WW nu mai mananc nimic din pui cu piele blum.gif pupic.gif

Si cand te gandesti ce buna e pielea cand e crocanta ....yammmyyyyyy.......Ce sadica sunt ! lol.gif lol.gif
bubbles
Dulciuri nu mananc niciodata foarte multe ca ma dor maselele lol.gif lol.gif .Uff urata boal asta cu dulcele.I-am zis babuinului sa nu mai cumpere nimic dulce sa aduca in casa ca il transez doh.gif

CITAT(danyhoney @ 06-03-2008, 02:55 AM) *

Si cand te gandesti ce buna e pielea cand e crocanta ....yammmyyyyyy.......Ce sadica sunt ! lol.gif lol.gif

Mda vrei sa ma omori cu zile drool.gif .Deja parca si vad pielea cum se prajeste in ulei blink.gif
dany

In alta ordine de idei .......Andreea , nu stiu daca te am pe mess dar tare mi-ar placea sa te scutur zdravan cateodata privat blum.gif Poate reusesc candva ......ca prea iti faci de cap in ultimul timp ! fara suparare ! floare.gif
bubbles
Ma ai , ma ai .. Am vorbit noi intr-o seara cand eram foarte vesela haninoroc.gif lol.gif

Ce suparare ca stii ca mie imi place sa fiu scuturata de tine blum.gif De aia si calc stramb ca sa ma scuturi tu tease.gif floare.gif
May
Am citit mai demult ca o fetita de 13 ani a mancat peste 300 de hamburgeri si i-a explodat stomacul blink.gif
dany
CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 11:57 PM) *

Dulciuri nu mananc niciodata foarte multe ca ma dor maselele lol.gif lol.gif .Uff urata boal asta cu dulcele.I-am zis babuinului sa nu mai cumpere nimic dulce sa aduca in casa ca il transez doh.gif

CITAT(danyhoney @ 06-03-2008, 02:55 AM) *

Mda vrei sa ma omori cu zile drool.gif .Deja parca si vad pielea cum se prajeste in ulei blink.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

Mai nou EU cumpar dulciuri in casa !!!!!!! pentru ca lui Dirk ii plac ! DAR asta nu inseamna ca mananc si eu cot la cot cu el ....De ex : aseara el manca cioco bunaaaaaaa si eu am mancat juma` de ananas . ce daca la cantar nu se vede nimic de 5 saptamani ? ma chinui in continuare grin.gif

CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 11:59 PM) *

Ce suparare ca stii ca mie imi place sa fiu scuturata de tine blum.gif De aia si calc stramb ca sa ma scuturi tu tease.gif floare.gif

oare ???? tease.gif
CITAT(Maybeline @ 06-03-2008, 12:00 AM) *

Am citit mai demult ca o fetita de 13 ani a mancat peste 300 de hamburgeri si i-a explodat stomacul blink.gif

Doamne-fereste !!!!!! sad.gif Bine ca nu sunt fan Mc Donalds sau Bürger King !!!!!!!!!!!
bubbles
CITAT(Maybeline @ 06-03-2008, 03:00 AM) *

shock.gif swoon.gif Am vaut si eu un reportaj in State unde copii se indopau numai cu chimicale din hamburgheri,cartofi prajiti etc Va dati seama de ce sunt obejii lumii doh.gif

Dany eu ocolesc pe cat posibil raioanele cu dulciuri blink.gif Nici mie nu imi vine mereu sa mananc dulce.Sunt zile in care babuinul mananca si mie nu imi trebuie.Mai tare am pofte inainte si in timpul rusilor doh.gif

Am observat pe pielea mea ca daca am mancat un hamburgher de la Mac 1 la mana nu ma satur si parca organismul mai cere unul blink.gif blink.gif

Noapte buna si vise placute dragelor pupic.gif pupic.gif
May
Ma retrag si eu ca maine este o noua zi in care sa cucerim lumea, asa cum zice ganesha

Noapte buna pupic.gif
dany
Andreea , ai dreptate cu ....nesaturatul de la Mc ....Al meu sotz e fan Mc ( incerc sa il schimb ) si mereu dupa vreo ora zice ca ii e foame doh.gif doh.gif doh.gif

Si de la mine noapte buna si vise frumoase !!!!!
dany
Pentru dimineata va las o poza cu floarea neinflorita ( inca ! ) cumparata acum 1 saptamana o data cu orhideea ....si cu zambila mea din bucatarie . Ca sa va incepeti bine ziua !

Imagine

Zambila miroase .....dumnezeieste in bucatarie ......Jur ca asa un miros n-am simtit niciodata !!!! pana si Dirk a zis ca " pute " rau lol.gif lol.gif

Imagine
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 06-03-2008, 03:51 AM) *

Pentru dimineata va las o poza cu floarea neinflorita ( inca ! ) cumparata acum 1 saptamana o data cu orhideea ....si cu zambila mea din bucatarie . Ca sa va incepeti bine ziua !

Imagine

Zambila miroase .....dumnezeieste in bucatarie ......Jur ca asa un miros n-am simtit niciodata !!!! pana si Dirk a zis ca " pute " rau lol.gif lol.gif

Imagine

Neata. Arata super florile tale.
Am nervi si mai am o datorie la tine. O onorez mai tarziu dupa ce ma calmez, bine? hug.gif
nusarich
Ce floricele frumoase ai, Dany! Eu am avut doar doua zambilute albe, superbe, dar deja au trecut, ca la noi a fost mai cald ca la voi... La anul cred ca imi umplu ghivecele cu zambile, ca si mie imi place mirosul de mor!
michelle
Mmmm a ajuns mirosul de flori pana aici give_rose.gif
ironmissy
ce flori frumoase dany! mi-au inseninat ziua, multumesc! smile.gif
crissy
w00t.gif Miroase a primavara cheer.gif
Din pacate, la noi a nins noaptea asta dry.gif
O zi frumoasa ca florile tale pupic.gif
otilici
Buna ziua!Ce flori frumoase ai in bucatarie! rolleyes.gif

In sfarsit am reusit sa-mi iau si eu caiet pt WW doh.gif ,caci toata lumea are prioritate numai eu nu mad.gif .In schimb mi-am luat 2 sa-mi ajunga si-s parfumate wink1.gif .Azi merg sa-mi iau in sfarsit adidasi si de saptamana viitoare merg la sala...In 3 luni sper sa se vada ceva ca muncesc la exteriorul meu )).gif

hug.gif pupic.gif
Ramo
Pana te apuci e mai greu. Bafta multa....se simte mirosul caietelor si pe aici....
bubbles
Neata yahoo.gif ."pute" zambila? lol.gif lol.gif O zi frumoasa sper sa ai pupic.gif
dany
Salutari !

Ce de-a fete au venit dupa mirosul de zambile )).gif
Ma bucur ca va plac florile si ca v-am adus un zambet pe buze de dimineata !

Va hug.gif pe toate care m-ati vizitat !

Oti , a ce miros caietele ? Sper ca nu a ciocolata tease.gif
Sexymom
Buna ziua fata frumoasa pupic.gif
dany
Hola, sexoaso hug.gif
otilici
A flori give_rose.gif miros caietele.Nu-s atat de nebuna sa-mi iau caiete ce miros a ciocolata sa-mi scriu meniurile de dieta in ele lol.gif tease.gif

Dany,azi ai liber?
dany
Eu te-as fii crezut in stare blum.gif tease.gif

Nu am liber . Chiar acum vroiam sa va urez o zi buna si sa dispar hug.gif
otilici
O zi usoara si senina iti doresc floare.gif
ganesha
Tare faine floricelele! Sa stii ca n-am uitat de subiectul infloritor cu pricina, doar ca am fost atita de stresata in ultima vreme....

De obicei imi iau si eu in zambilici, narcise si altele din astea, iar cind se trec florile plantez bulbul in curte. Anul trecut am pus o gramadaaaaa, da' in mai cind o sa infloreasca eu am sa fiu deja dincolo, unde tre' sa o iau de la capat lol.gif .... deci la anu' am sa am si in curte probabil )).gif

O zi super sa ai! floare.gif
dany
CITAT(ganesha @ 06-03-2008, 02:26 PM) *

Tare faine floricelele! Sa stii ca n-am uitat de subiectul infloritor cu pricina, doar ca am fost atita de stresata in ultima vreme....

De obicei imi iau si eu in zambilici, narcise si altele din astea, iar cind se trec florile plantez bulbul in curte. Anul trecut am pus o gramadaaaaa, da' in mai cind o sa infloreasca eu am sa fiu deja dincolo, unde tre' sa o iau de la capat lol.gif .... deci la anu' am sa am si in curte probabil )).gif

O zi super sa ai! floare.gif

La fel voi face si eu anul asta .

Stai linistita in legatura cu acel subiect , are timp sa astepte wink1.gif

Deci anul viitor vii cu poze noi cu floricele cheer.gif cheer.gif Abia astept sa pui poze cu a voastra casutza .

Sa ai o zi excelenta ! Si un WE la fel ! give_rose.gif
dany
Cine imi tine pumnii sa ma lase sefu` acasa azi ???????? N-am nici un chef de munca doh.gif

Mai am de asteptat 34 de minute telefonul lui ....
bubbles
Ziua yahoo.gif eu tin pumnii inchistati pupic.gif hug.gif
dany
Mersi , Andreea , dar tocmai m-a sunat sa merg sad.gif . Asa ca ma duc sa ma pregatesc .

Sa aveti o zi frumoasa !
bubbles
Servici usor atunci give_rose.gif
Amazoana
Imagine
dany
Si tie la fel " de 8 ori LA MULTI ANI , MADA !!!! hug.gif
May
Iti spun si eu La multi ani! de pe acum ca, cu nebunia de maine, nu cred ca mai apuc sa intru pupic.gif

Azi s-au mai ingrosat randurile printre admiratori lol.gif. In fiecare vineri merg cu fetele la o cafea intr-un bar dar azi am intarziat vreo 15-20 de min, timp in care barmanul de acolo le-a intrebat unde sunt si daca nu vin azi. Fetele, curioase, l-au luat la intrebari ca ce treaba are el cu mine, de ce se preocupa de vin sau nu vin... si el cica de cand m-a vazut prima data a ramas cu gandul tot la mine si ca deja a inceput sa ma viseze noaptea lol.gif grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.