Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157
anca veselie
acum am vazut si eu zambilele tale w00t.gif w00t.gif vreau si eeeeeeeeeeu sad.gif
te pup dulce!
dany
CITAT(Maybeline @ 07-03-2008, 10:37 PM) *

Iti spun si eu La multi ani! de pe acum ca, cu nebunia de maine, nu cred ca mai apuc sa intru pupic.gif

Azi s-au mai ingrosat randurile printre admiratori lol.gif. In fiecare vineri merg cu fetele la o cafea intr-un bar dar azi am intarziat vreo 15-20 de min, timp in care barmanul de acolo le-a intrebat unde sunt si daca nu vin azi. Fetele, curioase, l-au luat la intrebari ca ce treaba are el cu mine, de ce se preocupa de vin sau nu vin... si el cica de cand m-a vazut prima data a ramas cu gandul tot la mine si ca deja a inceput sa ma viseze noaptea lol.gif grin.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

Si tie un 8 Martie super frumos ! hug.gif pupic.gif
Nebunie maine ? Spune tot programul : de la trezire pana la .... sfarsit blum.gif
CITAT(anca veselie @ 07-03-2008, 10:43 PM) *

acum am vazut si eu zambilele tale w00t.gif w00t.gif vreau si eeeeeeeeeeu sad.gif
te pup dulce!

Ti le daruiesc , Anca , cu mare drag ! pupic.gif
May
Pai merg la nunta maine.... la 15.30 trebuie sa ies din casa w00t.gif ca na, trebuie sa mai ajut mireasa la niste lucruri... si cum banuiesc ca ma trezesc pe la 12 la ce oboseala am acumulat in ultimele zile wacko.gif. Si mai trebuie sa fac si poze pt o fata pe nume daniela, nu cred ca o cunosti )).gif. Tocmai mi-a facut remy masaj cu o crema care relaxeaza muschii ( sau grasimea, eventual lol.gif) si cred ca ma bag in pat la somn de voie rolleyes.gif.

Tie cum ti-a mers azi?

Am uitat sa povestesc cat de fericita am fost de dimineata cand am desfacut cutia cu cereale si am gasit cadou un titirez inauntru lol.gif
dany
O fata Daniela ??? Nu cred ca o cunosc .....adica cunosc mai multe dar nu atiu daca te referi la vreuna din ele tease.gif blum.gif
Sper din tot sufletul ca te vei distra !!!!!!! SI pentru mine , da ???

Mie mi-a mers ..... bine , sa zic . Obositor dar in fiecare zi e surpriza ce am de facut asa ca e ok .
Al meu sotz a plecat la munca la 21:30 ( saracu` de el : si super racit si la munca sad.gif ) si eu mi-am facut de cap dupa aceea lol.gif . Adicaaaaa..... am dat cu aspiratorul in casa , am sters praful , am pus o masina de rufe la spalat , am facut ordine in bucatarie ..... Sunt normala ????? doh.gif
Dar asa e in saptamana in care el e de noapte : dimineata nu vreau sa-l deranjez iar cand vin eu de la job nu prea am chef sa fac ceva . dar avand in vedere ca maine e sambata si am liber .....Am profitat de ocazie )).gif

CITAT(Maybeline @ 07-03-2008, 11:16 PM) *

Am uitat sa povestesc cat de fericita am fost de dimineata cand am desfacut cutia cu cereale si am gasit cadou un titirez inauntru lol.gif

Titirezule !!!!!! lol.gif Ca si copiii mici lol.gif
anca veselie
multu dany dulce, dar eu vreu sa le vad si sa le simt mirosul!!
si nu stiu unde as putea gasi sa cumpar sad.gif
esti o harnicutza pupic.gif
May
Da.... pai acum 3 saptamani parca, am cumparat vreo 6-7 cutii cu cereale si ma oftic ca nu am fost atenta sa le iau pe toate cu jucarie, nu am nimerit decat una doh.gif. Ca sa nu iti povestesc cat m-am abtinut sa nu imi iau un pachet de la Cola Cao care continea produsul plus un sistem format din 2 roti ca cele de la role care se ataseaza oricarui tip de incaltaminte, in zona calcaiului, astfel incat poti sa mergi ca pe role, dar cu pantofii in picioare lol.gif

Am divulgat prea multe azi, ma duc la somn pana nu imi bagati suzeta in gura )).gif pupic.gif

P.S.: normal ca nu esti normala, ce treburi faci la ore d-alea... ar trebui sa pui patratelul rosu lol.gif
dany
CITAT(anca veselie @ 07-03-2008, 11:24 PM) *

multu dany dulce, dar eu vreu sa le vad si sa le simt mirosul!!
si nu stiu unde as putea gasi sa cumpar sad.gif
esti o harnicutza pupic.gif

Nu gasesti , pur si simplu , in magazine ???? Gata puse in ghivece si neinflorite ? Eu asa le-am luat si cand se vor trece voi planta bulbii in gradina ca sa-mi iasa anul viitor .
Daca nu se gasesc .... spune-mi !!! Cred ca anul asta e cam tarziu , dar iti trimit un ghiveci pentru anul viitor . NU E GLUMA !!!!!!

hug.gif

CITAT(Maybeline @ 07-03-2008, 11:25 PM) *

Da.... pai acum 3 saptamani parca, am cumparat vreo 6-7 cutii cu cereale si ma oftic ca nu am fost atenta sa le iau pe toate cu jucarie, nu am nimerit decat una doh.gif. Ca sa nu iti povestesc cat m-am abtinut sa nu imi iau un pachet de la Cola Cao care continea produsul plus un sistem format din 2 roti ca cele de la role care se ataseaza oricarui tip de incaltaminte, in zona calcaiului, astfel incat poti sa mergi ca pe role, dar cu pantofii in picioare lol.gif

Am divulgat prea multe azi, ma duc la somn pana nu imi bagati suzeta in gura )).gif pupic.gif

P.S.: normal ca nu esti normala, ce treburi faci la ore d-alea... ar trebui sa pui patratelul rosu lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Esti dusaaaaaaa rauuuuuu !!!! M-am convins acum pentru a mia oara , cred lol.gif lol.gif

Ce patratzel rosu ????? Nuuuuuu , ca doar sunt harnica , nu ?
Asta e avantajul casei proprii : faci ce vrei si cand vrei !!!!!

Deja pleci la nani ? sad.gif Ti-e frica ca nu te trezesti maine , asa-i ? lol.gif
Somn usor si distractie placuta maine ! pupic.gif
anca veselie
poate ca nu m-am uitat eu cu atentie, ca blonda blushing.gif probabil ca ma asteptam sa-mi sara-n ochi zambilele inflorite blushing.gif o sa ma mai uit pupic.gif
dany
Ok ! Dar daca nu gasesti imi spui , da ? Promiti ??????
ganesha
CITAT
Al meu sotz a plecat la munca la 21:30
...
am dat cu aspiratorul in casa , am sters praful , am pus o masina de rufe la spalat , am facut ordine in bucatarie ..... Sunt normala ?????

Adicatelea vrei tu sa zici caaa ai facut asemenea DUPA acel 21:30? Ai baut ceva? Daca da, zi-mi si mie ce, la mine e 6 seara si tre' sa ma molipsesc si eu ca n-am chef nici sa ma pici cu ceara. Daca e vreo... potiune magica, zi-mi ca beau si eu )).gif
anca veselie
promit! pupic.gif

ps: eu am facut o data curat la 6 dimineatza blum.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif M-ai facut sa rad in hohote , A. ,pe bune lol.gif lol.gif

Eu sunt un pic mai dusa cu sorcova si ma mai apuca " harnicia " in miez de noapte lol.gif

De exemplu ; dupa ce ne-am mutat aici .... Toata mobila era la locul ei dar lipseau tablourile .... pe la miezul noptii ( fara gluma ) Daniela - adica eu - batea cuie in pereti si nu s-a lasat pana nu a terminat doh.gif lol.gif

Nu e nici o potiune magica .... e doar ceva nebunie lol.gif

CITAT(anca veselie @ 07-03-2008, 11:55 PM) *

promit! pupic.gif

ps: eu am facut o data curat la 6 dimineatza blum.gif

As cam vrea adresa ta .... daca nu te deranjeaza ! Un Pm ..... naughty.gif

La 6 dimineata ????? Alta zapacita cheer.gif )).gif
ganesha
Pe mine ma apuca doar cind sint foarte foarte suparata. Dar de obicei ma apuca atunci cind NU prea este de facut treaba (adica nu urla balaurii sa-i dau afara )).gif ). N-a dat norocul peste mine inca... sa ma apuce cind TREBUIE sa fac treaba. Iar azi trebuieeeeeee devil.gif grin.gif
dany
Pai atunci ....iti urez sa dea norocul peste tine la facut treaba DOAR cand e nevoie hug.gif

Cum am mai spus : saptamana cand Dirk e de noapte e de groaza pentru mine ! Nu pot face nimic de teama sa nu-l deranjez din somn dimineata ( chiar daca el spune ca nu aude nimic din ce se intampla la parter ) ...Cand vin de la job n-am chef de treaba asa ca doar dus , papa, ceva TV si nani . asa ca asta e unul din motivele pentru care m-a apucat harnicia la ora asta smile.gif

S-a terminat masina de rufe , le-am intins si ... am pus alta masina la spalat )).gif . Cand se termina plec la nani ..... E si maine o zi , nu ?
anca veselie
trimis PM pupic.gif daaa, imi gasesc si eu cele mai tacanite ore sa fac chestii, dar, ca si tine, daca atunci mi s-a pus mie pata, atunci tre sa fac!
dany
Si pe mine ma apuca cand sunt fffff suparata !!!!! As muta casa din loc atunci ....

CITAT(anca veselie @ 08-03-2008, 12:20 AM) *

trimis PM pupic.gif daaa, imi gasesc si eu cele mai tacanite ore sa fac chestii, dar, ca si tine, daca atunci mi s-a pus mie pata, atunci tre sa fac!

Ce ma bucur ca nu sunt singura care face asa ceva cheer.gif cheer.gif Deci suntem 2 fete cu pete )).gif )).gif

pupic.gif pt PM
dany
va hug.gif si va doresc o noapte plina de vise placute !!!!

Ma duc sa ud florile pana se termina masina de rufe si apoi la nani .
ganesha
M-am pus si eu la treaba intre timp... baile, aragazul... rufe... tot tacimul )).gif se pare ca m-am molipsit pina la urma tease.gif

Iar partea cea mai interesanta e ca incep sa organizez lucrurile de care nu am neaparata nevoie in viitorul apropiat... si le pun in cutii in asteptarea marelui evenimeeent yahoo.gif

Somn dulce!
dany
)).gif )).gif Te-ai molipsit ??? )).gif )).gif Spor la treaba ! hug.gif

Eu am udat florile , sters parchetul la etaj ....Acum astept sa se termine masina si .... ma gandesc daca sa o pun si pe urmatoarea doh.gif lol.gif

Ar cam trebui sa ma apuc de decorat de Paste ( Dirk are pastele pe 23 Martie ) ...... Poate ma gadila ceva in noaptea asta si ma apuc lol.gif lol.gif Oare am innebunit ?????? doh.gif
peach
nu dormi?

CITAT(danyhoney @ 08-03-2008, 01:09 AM) *

...... Poate ma gadila ceva in noaptea asta si ma apuc lol.gif lol.gif Oare am innebunit ?????? doh.gif

w00t.gif
ganesha
Pin'te gidila pe tine m-a gidilat pe mine asa de tare ca am pus de-un tort de bezea )).gif Asa, din senin lol.gif

dany
CITAT(peach @ 08-03-2008, 01:26 AM) *

nu dormi?

CITAT(danyhoney @ 08-03-2008, 01:09 AM) *

...... Poate ma gadila ceva in noaptea asta si ma apuc lol.gif lol.gif Oare am innebunit ?????? doh.gif

w00t.gif

Nu dorm ...si de gadilat n-are cine sa ma gadile .... din pacate lol.gif lol.gif lol.gif
Saru-mana de vizita ! pupic.gif Ce mai faci tu , Sorinule ? hug.gif
CITAT(ganesha @ 08-03-2008, 01:40 AM) *

Pin'te gidila pe tine m-a gidilat pe mine asa de tare ca am pus de-un tort de bezea )).gif Asa, din senin lol.gif

lol.gif lol.gif Am zis eu ca te-ai molipsit lol.gif lol.gif

Pun a 3-a masina de rufe si cand se termina .....jur ca ma duc la nani )).gif . Sau mai bine sa nu jur ??? lol.gif
dany
M-am tampit sau .... m-am tampit ??? Din doua , una ! masina de rufe s-a terminat de mult si .... am pus si o tura de perdele la spalat ( noroc ca nu le calc ) care s-au terminat si le-am si pus la geamuri .

Acum , pe bune , ma duc la somn . Cred ca ajunge atat harnicie , nu ? Mai-mai sa nu ma recunosc lol.gif

Sa aveti un 8 Martie superb !!!!!!
Andreea-Rodica
La multi ani!

Imagine
Amazoana
Neata
La multi ani de 8 martie!!!! cheer.gif pupic.gif Si ca sa nu te mai lauzi singura cu curatenia tease.gif va anunt ca azi noapte la 12 mi-am spalat perdeaua din dormitor lol.gif Ma enerva, da? lol.gif
peach
neata!

La multi ani dragelor!!! cheer.gif cheer.gif

ia io fac ce fac demult..adica sa.mi pling de mila. M-am jucat voyager pina la 3 dimineata si acum sunt cam chiauna smile.gif
ma duc sa ma mai joc o tura

cum nu are cine sa te gidile naughty.gif sforaie tare? )).gif

am gasit decoratiunile de paste cautand dupa jocuri biggrin.gif
crissy
pupic.gif cheer.gif La multi ani de 8 martie!
bubbles
La multi ani !! pupic.gif
nella
LA MULTI ANI DRAGA MEA!!!!!!!!!!
FERICIRE,BUCURII,MULTA SANATATE SI IUBIRE CAT CUPRINDE...ASTA ITI DORESC DE 8 MARTIE!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
dany
Neata la pranz )).gif

La multi ani si voua fetelor !!!!! give_rose.gif give_rose.gif

Mada , harnicia la miez de noapte rulz )).gif pupic.gif Eu m-am trezit cam acum 1 ora si am calcat ceva . Dar acum nu mai am chef .... Prea multa harnicie strica la frumusetze )).gif

Andreea , ce m-ai lovit cu liliacul ! Multumesc !

Sorina , al meu a fost de noapte de aia n-a putut sa ma gadile .... Cica vroia gadilat azi dimineata doh.gif . Si-a pus pofta-n cui ca eu eram chiauna la ora aia .

Cum e voyager-ul ala ? Unde te joci ?
Amazoana
Eu am mai spalat cate ceva azi....faci mucenici maine? Ca daca da, la tine sunt rolleyes.gif
dany
Nu fac ca nu stiu cum sad.gif

Asaaaaa, deci daca n-am mucenici nu vii sad.gif snif-snif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 08-03-2008, 03:50 PM) *

Nu fac ca nu stiu cum sad.gif

Asaaaaa, deci daca n-am mucenici nu vii sad.gif snif-snif

Hihihiiiii )).gif poate vin. Dar daca aveai...eram dimineata (de la petrecere) direct la tine )).gif
dany
Am zeama de varza ca sa te dregi dupa chef . Se pune ? naughty.gif )).gif
bubbles
Eu vreu zama de varza )).gif ca asa imi place la gust grin.gif .Azi nu numar tease.gif ca diseara mergem la party dar ma pastrez cu mancarea pt diseara asa ca acum bag iaurt si portocale blum.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 08-03-2008, 04:20 PM) *

Am zeama de varza ca sa te dregi dupa chef . Se pune ? naughty.gif )).gif

Se puneeee!!! pupic.gif Daca ai avea si comprese...totusi ma duc cu masina, asa ca.....
Mi-am calcat o camasa, am asezat-o pe umeras si deja s-a sifonat.Cred ca ma enerveaza deja wacko.gif

CITAT(bubbles @ 08-03-2008, 04:47 PM) *

tease.gif ca diseara mergem la party dar ma pastrez cu mancarea pt diseara asa ca acum bag iaurt si portocale blum.gif

Corect, doar mergem sa facem pauza!!!! lol.gif
otilici
O primavara frumoasa iti doresc! La Multi Ani!

Imagine

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
pupic.gif

Imagine
May
Cu ceva vin la bord, dar inca lucida, ma prezint la datorie )).gif

Balerina cu talent, sau mai bine zis chinuita de talent lol.gif

Imagine

naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Imagine

Sper ca si tu te-ai distrat asta seara hug.gif
bubbles
May arati super pupic.gif pupic.gif
otilici
May,ce gagica sexoasa esti naughty.gif naughty.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 08-03-2008, 12:40 PM) *

Sorina , al meu a fost de noapte de aia n-a putut sa ma gadile .... Cica vroia gadilat azi dimineata doh.gif . Si-a pus pofta-n cui ca eu eram chiauna la ora aia .

Cum e voyager-ul ala ? Unde te joci ?

)).gif )).gif )).gif )).gif )).gif tare faza

http://www.ravensoft.com/Portals/0/GameIma...me_starTrek.jpg e un joc veci de 9 ani, ego-shooter

May esti super sexy naughty.gif
Amazoana
Ola Dany, ce faci? Ai petrecut aseara? pupic.gif
May, arati foaaarte bine naughty.gif
anca veselie
dany dulce pupic.gif floare.gif
may, tare frumusica esti!
May
Multumesc plecaciune.gif

In curand merg la miri acasa ca sa aflu barfele de aseara lol.gif

O duminica frumoasa pupic.gif
Cherie
CITAT(Maybeline @ 09-03-2008, 03:03 AM) *

Imagine

naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Imagine

U secsi May naughty.gif naughty.gif naughty.gif
lucy
ce frumoasa esti May pupic.gif
Imi place mult rochia ta give_rose.gif hug.gif
May
blushing.gif multumesc fetelor pupic.gif

Pare rochie? Aveam pe mine bluza si fusta, dar acum ca ma uit la poze, chiar pare rochie grin.gif
ganesha
You foxy lady ce esti, mai May mai! pupic.gif

O saptamina minunata sa ai, Dany! floare.gif
dany
Arati superb , May ! Mi-a placut fusta tare mult ... Mai ai de gand sa ma slabesti w00t.gif pupic.gif

Pup toate fetele care m-au vizitat , va multumesc pentru urarile de 8 martie ( eu v-am felicitat pe toate la "motive de sarbatoare " ) si va doresc sa aveti o saptamana minunata ! hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.