Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161
Amazoana
Buna Dimineata!!!!!!!! pupic.gif
Sexymom
May arati traznet, trebuie sa ne intalnim sa ies cu tine la agatat spanioli )).gif

Dany multi pupici cu sclipici. pupic.gif
dana
Am trecut doar sa te salut si sa-ti las un gand luminos... ma intorc la citit, am tare mult de recuperat!
Multumesc pentru vizita si pentru ca m-ai tras de maneca! give_rose.gif

Aaaa si May arati suuuperbine si supersexy!
May
Multumesc, deja mi-au crescut coarnele devil.gif )).gif

Mi-am pus in minte sa am cel mult 75 de kg cand plec in vacanta, desi visez la 70 naughty.gif dar slabesc din ce in ce mai greu desi am de unde dry.gif

sexy iesim cand vrei tu, numai sa imi spui. Poate ne vedem chiar saptamana asta give_rose.gif.

dany tu nu povestesti nimic? cool.gif

Parca era ziua cuiva maine... dar nu imi amintesc a cui unsure.gif grin.gif
Amazoana
Dany, unde esti? Azi ai muncit si esti obosita, altfel apareai tu. Nu? Iti las un pupic.gif si ma intorc la tristetile mele.

Ola May pupic.gif
May
Hola guapa, mistho avatar naughty.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 10-03-2008, 09:02 PM) *

Hola guapa, mistho avatar naughty.gif

blush.gif i gracias!
May
De nada lol.gif

Hai ca incet, incet, ne inelegem lol.gif
Amazoana
Io ma laud ca am studiat limba acum muuulti ani wacko.gif
Ce ai mai mancat azi? Sa mai auz si eu idei, ca duc lipsa.
May
Ce m-ai nimerit azi, vrei sa ma faci de ras? sorry.gif o felie de paine cu dulceata ca am inceput postul si nu am avut alta alternativa dry.gif
Amazoana
Nu asta a fost intentiaaaaaa. Lasa, sa-ti fie dew bine, important e ca vrei sa ti Post.Nu te supara pe mineeeee hug.gif pupic.gif
dany
CITAT(Sexymom @ 10-03-2008, 01:24 PM) *

May arati traznet, trebuie sa ne intalnim sa ies cu tine la agatat spanioli )).gif

Dany multi pupici cu sclipici. pupic.gif

pupic.gif

Vreau si eu la agatat cu voi 2 ! Ma luati ? plsssss

CITAT(dana @ 10-03-2008, 03:47 PM) *

Am trecut doar sa te salut si sa-ti las un gand luminos... ma intorc la citit, am tare mult de recuperat!
Multumesc pentru vizita si pentru ca m-ai tras de maneca! give_rose.gif

Dana , iti multumesc pentru vizita si te mai astept ! give_rose.gif
Acum te-am tras de maneca ... data viitoare te trag de urechi )).gif
CITAT(Maybeline @ 10-03-2008, 05:59 PM) *

Multumesc, deja mi-au crescut coarnele devil.gif )).gif

Mi-am pus in minte sa am cel mult 75 de kg cand plec in vacanta, desi visez la 70 naughty.gif dar slabesc din ce in ce mai greu desi am de unde dry.gif

Hai ca reusesti !!!!! Stiu eu ! Asa e la ultimele kg : se duc mai greu . hug.gif

A venit posta sambata si vreau sa-ti multumesc si sa te pupic.gif pupic.gif

CITAT(dulcikatty @ 10-03-2008, 06:00 PM) *

Dany, unde esti? Azi ai muncit si esti obosita, altfel apareai tu. Nu? Iti las un pupic.gif si ma intorc la tristetile mele.

Chiar ca am fost obosita sad.gif
Te pupic.gif si eu tare si ....te roooogggggg, nu mai fii trista !!!!!!!!!!!! hug.gif
CITAT(dulcikatty @ 10-03-2008, 06:44 PM) *

Nu asta a fost intentiaaaaaa. Lasa, sa-ti fie dew bine, important e ca vrei sa ti Post.Nu te supara pe mineeeee hug.gif pupic.gif

Ceeeee ????? May tine post ???????? Am pierdut eu ceva ???? )).gif

CITAT(Maybeline @ 10-03-2008, 05:59 PM) *

dany tu nu povestesti nimic? cool.gif

Paiiiii.... nu prea am ce povesti .... Sambata a pus Dirk cu al meu cumnat usa la cabina de dus si apoi am mancat papa de la grec . Au fost si nepotzelele aici si au jucat WII toata seara de ne-au innebunit ( nici cumnata-mea nu s-a lasat mai prejos ) )).gif
Ieri am fost la micul-dejun la restaurant cu vecinii ( 14 persoane ) si a fost tareeee buuunnnn.......

In rest , nimic nou .
daconst
Dany,stiu ca maine e ziua ta si vroiam sa stau pina la 12 sa te felicit, dar imi pica ochii deja.Asa ca poate intru maine dimineata sa nu mi-o ia chiar toata lumea inainte. give_rose.gif
May
Eu iti zic de pe acum LA MULTI ANI!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif ca maine ajung la spartul targului sa iti urez.

dany
CITAT(daconst @ 10-03-2008, 09:53 PM) *

Dany,stiu ca maine e ziua ta si vroiam sa stau pina la 12 sa te felicit, dar imi pica ochii deja.Asa ca poate intru maine dimineata sa nu mi-o ia chiar toata lumea inainte. give_rose.gif

)).gif SARU_MANA , Danutza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pupic.gif :hug:STii ce aici nu se ureaza inainte de 12 noaptea ca cica aduce ghinion dar ...sunt si exceptii hug.gif hug.gif Multumesc !!!! pupic.gif
CITAT(Maybeline @ 10-03-2008, 10:20 PM) *

Eu iti zic de pe acum LA MULTI ANI!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif ca maine ajung la spartul targului sa iti urez.

Alta care munceste maine )).gif )).gif Saru-mana si tie , May ( oricum a m primit si felicitarea !!!! ) !! pupic.gif hug.gif
May
Eu am fost prima care ti-am zis, sper sa nu iti aduc ghinion )).gif ( asta a fost ca un scurt moment publicitar, ca mi-au murit laudatorii lol.gif)
dany
CITAT(Maybeline @ 10-03-2008, 10:50 PM) *

Eu am fost prima care ti-am zis, sper sa nu iti aduc ghinion )).gif ( asta a fost ca un scurt moment publicitar, ca mi-au murit laudatorii lol.gif)

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Lasa ca si eu am fost prima care am stiut ca ai job si sper ca nu ti-am adus ghinion )).gif )).gif hug.gif
May
grin.gif
ganesha
La Multi Ani, Dany, sa ramii mereu tinara si senina in inima si-n ginduri!

Imagine
Deea
La multi ani! Multa sanatae si multe impliniri! pupic.gif
nusarich
La multi ani, Dany! Sa ai parte de tot ce-ti doresti! pupic.gif
ramonavlas
La multi ani, scumpa si frumoasa prietena, sa ai parte de tot ce e mai bun si mai fumos pe lumea asta!!!!
lucy
LA MULTI ANI!
Imagine
otilici
La Multi Ani,multa sanatate si o viata plina de dragoste si fericire iti doresc!

Imagine
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
La multi ani draga pupic.gif pupic.gif .Sa ai parte numai de fericire,bucurii si impliniri pupic.gif
Sexymom
La multi ani Dany, sa ramai asa cum esti acum, sa fii sanatoasa si fericita . floare.gif

Ma bucur ca a ajuns la timp feli9citarea mea. pupic.gif
Amazoana
La muuuuuuulti ani!!!! pupic.gif
Sa fii intotdeauna vesela, bine dispusa, sanatoasa, iubita si inconjurata de prieteni.

Imagine

Imagine

Imagine

ImagineImagine
Imagine

Imagine
Imagine

Imagine

Imagine

V-am adus toate bomboanele de care aveti nevoie azi.
Daca mai vreti ceva, cereti tease.gif , eu o ajut cu servitul, pe Danny biggrin.gif
lucy
CITAT(dulcikatty @ 11-03-2008, 11:54 AM) *

La muuuuuuulti ani!!!! pupic.gif
Sa fii intotdeauna vesela, bine dispusa, sanatoasa, iubita si inconjurata de prieteni.

Imagine

Imagine

Imagine

ImagineImagine
Imagine

Imagine
Imagine

Imagine

Imagine

MAAAAAAAAAAAMA CE DE BUNATATI drool.gif Mai am putin si ling monitorul lol.gif
michelle
La multi ani, Dany!
Iti doresc tot binele din lume, sa fii fericita si implinita pupic.gif
Imagine
Amazoana
Stiu ca Danny e ocupata cu musafiri si de aceea ... sper ca nu creez pofte tease.gif
Cherie
Multi ani traiasca, multi ani traaaiasca, laaaaaaaaaaaaa muuuuulti ani!!!
Cine sa traiasca? Cine sa traiasca? La muuuuuuuuuuuulti aaaaniii!!!!
Dany sa traiasca, Dany sa traiasca, laaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaniiii!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Imagine pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Imagine naughty.gif naughty.gif naughty.gif
nella
LA MULTI ANI!!!!!! SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME,FERICIRE,BUCURII ,SANATATE SI MULTA IUBIRE.....
MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASA LA MULTI ANI.......CINE SA TRAIASCA ?CINE SA TRAIASCA?..LA MULTI ANI...DANY SA TRAIASCA,DANY SA TRAIASCA LA MULTI ANI pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

Draga Cherie am fost intr-un gand fara sa ne vb...am cantat pe voci nu-i asa? cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif
anca veselie
la multi ani pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif Imagine

Imagine
Tulip
Dany,la multi ani! give_rose.gif
dana
Imagine

LA MULTI ANI, DANY!!!!

Sa ai liniste, sanatate, dragoste, bani si intelepciunea de a te bucura de ele! Sa-ti indeplinesti toate dorintele si sa te ajunga norocul in tot ce faci! hug.gif

Imagine

Si poti sa mananci cat tort vrei, nu are puncte!!! )).gif pupic.gif

Andreea-Rodica
Imagine

LA MULTI ANI!
Noroc de fete, ca la calendar nu e trecut evenimentul si eu nu stiam ca azi e ziua ta! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai numai bucurii!
May
La multi ani, dar cand faci cinste? )).gif pupic.gif
luchi
Imagine

La multi ani!
ramonavlas
Chiar, chiar, de beut cand dai? Stii ca eu sunt cu asta.... )).gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 11-03-2008, 06:49 PM) *

Chiar, chiar, de beut cand dai? Stii ca eu sunt cu asta.... )).gif

naughty.gif naughty.gif naughty.gif
ramonavlas
De parca tie nu ti-ar place... wink1.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 11-03-2008, 07:36 PM) *

De parca tie nu ti-ar place... wink1.gif

Eh nu bag.gif
As bea un Sheridan naughty.gif naughty.gif naughty.gif
ramonavlas
Eu as bea orice daca e din partea lui Dany naughty.gif ....normal ca trebuie sa fie alcool
Amazoana
Se revanseaza ea maine, ca azi e cu musafirii!
Dany, inca o data LA MULTI ANI!!!! Si asteptam foto de astazi pupic.gif
ironmissy
iiii, ce era sa ratez!

la multi multi ani danihoney!
am vazut ca fetele pe aici si-au facut de cap cu praji, bomboane si alte dulciuri, asa ca nu mai am ce sa aduc. o maslina, poate? grin.gif

inca o data la multi ani fericiti si sanatosi! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
daconst
Hop si eu la ceas de seara! cheer.gif

floare.gif floare.gif floare.gif
La multi,multi ani fericiti!
floare.gif floare.gif floare.gif

Ma asteptam sa fie chef mare,mare aici cu beutura la greu...dar cred ca Dany se petrece in familie. naughty.gif
dany
Sa va spun ca am ochii plini de lacrimi vazand cate fete au venit sa ma felicite ????? Offffffff , tare dragi imi sunteti si ma bucur enorm de mult sa constat ca , chiar daca am uneori gura mare , tot sunteti alaturi de mine !!!

VA MULTUMESC TUTUROR DIN SUFLET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Luchi , m-ai terminat cu liliacul acela !!!!!!!!!!!! pupic.gif pupic.gif

Ramo , Cherie , dau de baut dar .....sambata ! Acum vad ca ati disparut toate !
Oricum pe ziua de azi ati fost servite IMPECABIL de Mada care m-a ajutat ! SARU-MANA , MADA !!!!!!

N-am petrecut mult azi .....Am dus praji si bobo la job si am avut placuta surpriza sa fiu luata in brate si felicitata de cam 90 % din colege ( ma gandesc ca ma plac naughty.gif ) .

Apoi am venit acasa cu vecina , care ma duce cu masina la job , in ideea de a bea o bere impreuna siiiiiiiiiii Dirk avea papa aproape gata asa ca a ramas si ea la mas si a plecat acum vreo 35 de min ( de la ora 17:30 ) lol.gif lol.gif Ne-am betivit amandoua cu 1 bere si apoi cu tuica lol.gif

Acum am strans un pic de pe aici , am pus o masina de vase in functiune , astept sa se termine si sa o golesc si apoi la nani ....
Cheful mare incepe sambata la ora 15 lol.gif lol.gif cheer.gif

Azi dimineata am avut socrii in vizita ( care mi-au adus flori din gradina lor si 50 € ) si o prietena draga mie care a vrut sa neaparat sa vina azi sa ma felicite ( chiar daca va fii si sambata aici ) .

Dirk nu s-a putut abtine si mi-a luat cadou o pereche de cercei de la Esprit .....

Am avut o zi superba !!!!!
dany
CITAT(ironmissy @ 11-03-2008, 10:19 PM) *

iiii, ce era sa ratez!

la multi multi ani danihoney!
am vazut ca fetele pe aici si-au facut de cap cu praji, bomboane si alte dulciuri, asa ca nu mai am ce sa aduc. o maslina, poate? grin.gif

inca o data la multi ani fericiti si sanatosi! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

maI MULTE MASLINE AR FII SUPER OK lol.gif lol.gif

hug.gif hug.gif
dany
Ca multumire pentru urarile voastre va aduc niste branduse din gradina mea din fata casei ( in jurul unui tei )

Imagine

si cateva floricele ( inclusiv lalele care inca nu au inflorit ) din jurul stejarului din spatele casei .

Imagine
May
Ce bine ca ai avut o zi buna azi cheer.gif Astept poza cu cerceii naughty.gif , promit ca nu mai cer lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.