Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
dany
CITAT(Maybeline @ 11-03-2008, 04:22 PM) *

La multi ani, dar cand faci cinste? )).gif pupic.gif

lol.gif lol.gif Numai la chef iti sta capul lol.gif lol.gif
emu
w00t.gif Se pare ca n-am bantuit pe aici cu prea mult spor ieri.
Mai primesti urari de bine si un La multi Ani Fericiti! chiar si-asa cu intarziere?
ganesha
Cit de delicate sint floricicile! e mine brindusele ma sensibilizeaza tare de tot! pupic.gif si ma bucur ca ni le arati si noua!
Amazoana
Neata
Sunt superbe florile din gradina ta, zici ca sunt din vederi....
Poze cu cercei?????? De la petrecere asteptam duminica, daca abia sambata e dezmatul....
michelle
Ce flori frumoase ai in gradina! w00t.gif
Pupici, spor la treburi!
buretel
Cu intarziere si din partea mea blushing.gif La Multi Ani Dany! pupic.gif give_rose.gif
Sa fii sanatoasa, vesela si optimista! hug.gif

Sunt asa gingase floricele din gradina ta...imi plac atat de mult florile de primavara rolleyes.gif

pies: May, felicitari pt job!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

pies 2: tata.giftata.giftata.giftata.giftata.gif
anca veselie
foarte faine floricelele tale, ca intotdeauna floare.gif
Monic
Dana, uite si eu ca oaia ratacita blushing.gif iti doresc
La multi ani! multe bucurii si impliniri! hug.gif
anca veselie
mi-am cumparat zambila! este roz si am plantat-o eu intr-un ghiveci, pt ca era doar bulbul intr-o cutiutza si abia astept sa infloreasca cheer.gif
te pup floare.gif
dany
`Na seara !

CITAT(emu @ 12-03-2008, 01:29 AM) *

w00t.gif Se pare ca n-am bantuit pe aici cu prea mult spor ieri.
Mai primesti urari de bine si un La multi Ani Fericiti! chiar si-asa cu intarziere?

Sigur ca mai primesc ! hug.gif hug.gif Multumesc !

CITAT(ganesha @ 12-03-2008, 02:11 AM) *

Cit de delicate sint floricicile! e mine brindusele ma sensibilizeaza tare de tot! pupic.gif si ma bucur ca ni le arati si noua!

hug.gif
CITAT(dulcikatty @ 12-03-2008, 08:16 AM) *

Neata
Sunt superbe florile din gradina ta, zici ca sunt din vederi....
Poze cu cercei?????? De la petrecere asteptam duminica, daca abia sambata e dezmatul....

N-am facut poze cu cerceii pentru ca nu sunt ceva deosebit ..... De la chef nu stiu daca veti vedea poze . Sa vedem in ce stare suntem : stam sau nu la poze lol.gif
hug.gif
CITAT(michelle @ 12-03-2008, 08:37 AM) *

Ce flori frumoase ai in gradina! w00t.gif
Pupici, spor la treburi!

Vei avea si tu la fel cand vei avea casuta ta ....Pe balcon , macar . hug.gif

CITAT(buretel @ 12-03-2008, 11:48 AM) *

Cu intarziere si din partea mea blushing.gif La Multi Ani Dany! pupic.gif give_rose.gif
Sa fii sanatoasa, vesela si optimista! hug.gif

Te puuuuuup , Buretelu` !!!!!! Multumesc pentru urari !
pe unde umbli ca intri asa de rar ???? Mi-e dor de tine !!!!! pupic.gif

CITAT(Monic @ 12-03-2008, 06:07 PM) *

Dana, uite si eu ca oaia ratacita blushing.gif iti doresc
La multi ani! multe bucurii si impliniri! hug.gif

Monicule , iti multumesc din suflet pentru urari si pentru surpriza !!!!!! Inca nu mi-am revenit ! pupic.gif pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 12-03-2008, 10:10 PM) *

mi-am cumparat zambila! este roz si am plantat-o eu intr-un ghiveci, pt ca era doar bulbul intr-o cutiutza si abia astept sa infloreasca cheer.gif
te pup floare.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif SUPEEEERRRRR !!!!!!!!!! pupic.gif Sa vezi ce satisfactie vei avea cand va inflori !
dany
Noutati :

1 - cu o zi inainte de ziua mea a intrat o nebuna de taximetrista in noi si ne-a lasat fara oglinda exterioara pe partea soferului doh.gif mad.gif .Am avut noroc ca am avut unde sa tragem mult dreapta . Strada respectiva e fff ingusta si de o parte si de alta sunt santuri adanci ....daca nu s-ar fii intamplat in dreptul unei iesiri pe dreapta ...am fii fost in sant sad.gif

2 - nu se mai misca cantarul de vreo 7 saptamani asa ca am sters ticker-ul pentru ca m-am enervat . Numarat ca lumea si nimic doh.gif doh.gif

3 - la job e super ok !!!!! Vineri voi avea liber ca sa am timp sa ma pregatesc pentru sambata ...cu toate ca habar nu am ce voi face de papa sad.gif

4 - nu gasim mocheta de care vrem pentru trepte sad.gif sad.gif

5 - maine ne vin pliseurile pentru geamurile din bucatarie ! De abia astept !!!!

6 - m-am saturat de vremea de aici !!!!!!!!!!!!!!!!!!! vant , vant si iar vant !!!!! Si ...ca o schimbare ( ca sa nu ne plictisim ) mai avem cate o furtuna la 3-4 zile mad.gif

cam atat !
nella
F frumoase florile.... give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif hug.gif si nu mai fi suparata..o sa se indrepte toate pupic.gif
dany
Paiiiii....oglinda s-a indreptat ...Adica azi am primit una noua .
Cu mocheta .....mai cautam , nu ne dam batuti . Gresia am cumparat-o deja pentru hol .
In rest nu prea mai e ceva de indreptat . Dieta ....asta e ....Imi voi reveni ( adica mai degraba SPER ca isi va reveni cantarul )).gif )

Ziceam ceva de vreme ????? Acum ninge furtunos si ... avem tunete doh.gif doh.gif DAR avem 6,7 °C asa ca va puteti inchipui ce vreme de rahat avem .
emu
Hola hug.gif
Ce de vesti, una calda una rece smile.gif
Cat mai aveai/ai de slabit?
La mocheta: nu puteti da comanda?
dany
CITAT(emu @ 12-03-2008, 11:11 PM) *

Hola hug.gif
Ce de vesti, una calda una rece smile.gif
Cat mai aveai/ai de slabit?
La mocheta: nu puteti da comanda?

hug.gif
Chiar ca una buna , una rea )).gif Nici n-am realizat cand am scris smile.gif

mai aveam cam 5 kg de slabit , in prima faza ..... doh.gif

Nu gasim nicaieri unde sa putem comanda mocheta pe masurile pe care le vrem noi .....Chiar in seara asta ne-am uitat pe net si nimic !!!! Nu pot crede !!!!!! am fost si la un magazin specializat in mochete si am ramas ffff dezamagiti : aveau vreo 10 modele DAR urate si NU pe masurile noastre ....Nici nu ne putem apuca de facut ceva pana nu avem mocheta . Chiar ma enerveaza ca nu gasim ! mad.gif
May
Cine mai intelege femeile astea... asta iarna te plangeai ca nu ai zapada si acum ca ai, nu o vrei )).gif. E aiurea cu vremea asta, a innebunit de tot. Ieri am avut pulover pe gat, geaca super groasa si fular, ca sa nu mai spun ca imi venea sa imi cumpar manusi, iar azi o bluza cu maneca scurta si o jacheta ca sa nu fiu chiar dezbracata wacko.gif... nu mai inteleg nimic! dry.gif. Ca sa nu mai spun ce nenorociri am vazut aseara la stiri, vant atat de puternic incat punea copacii la pamant, valuri de 16 m inaltime care, cand au lovit tarmul, au impins masinile in cladiri.Chiar era o poza azi in ziar cu o masina intrat prin geamul unui hotel blink.gif

Cu dieta nu stiu ce sa zic, e ciudat ca ai facut totul corect si nimic... nu inteleg de ce ai intrat asa de repede la platou unsure.gif

pies pt buretel: mersi, era sa nici nu te mai recunosc de cand nu te-am mai vazut pe aici.. mi-e dor de sosetele tale cu degete give_rose.gif

pies 2: tomato.gif tomato.gif tomato.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 12-03-2008, 11:23 PM) *

Cine mai intelege femeile astea... asta iarna te plangeai ca nu ai zapada si acum ca ai, nu o vrei )).gif.

Pai nu e zapada !!!!! e ...ciorofleaca , cum ziceam acasa .
Zapada am avut 2 zile timp de vreooooooo 5 ore adunate .
Acum vreau primavara !!!! Soare , timp frumos si fara ploaie !!!! Am atatea florti de plantat in gradina si nu e vremea pt asta doh.gif
May
Ciorofleaca? lol.gif lol.gif lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif Asa ziceam acasa la amestecul de zapada cu ploaie = noroi urat
ganesha
CITAT(danyhoney @ 13-03-2008, 12:27 AM) *

CITAT(Maybeline @ 12-03-2008, 11:23 PM) *

Cine mai intelege femeile astea... asta iarna te plangeai ca nu ai zapada si acum ca ai, nu o vrei )).gif.

Pai nu e zapada !!!!! e ...ciorofleaca , cum ziceam acasa .
Zapada am avut 2 zile timp de vreooooooo 5 ore adunate .
Acum vreau primavara !!!! Soare , timp frumos si fara ploaie !!!! Am atatea florti de plantat in gradina si nu e vremea pt asta doh.gif

Lasa, iubita, ca manifestarile naturii sint singurele chestii care ne-au mai ramas e pamint neatinse de mina si creierele crete ale omului. Legumele nu prea mai sint legume, aerul pe care-l respiram e orice numa' aer nu... lasa natura sa se manifeste, ca e frumoasa oricum, noroiul si furtuna tot ale ei sint... asa cum si noi sintem frumoase si atunci cind sintem 'cu pata pusa' floare.gif
dany
Ca intotdeauna ai cuvintele potrivite pentru a ma / ne face sa gandim / simtim altfel ,A. pupic.gif

fetele , intrebare : ati facut muffins cu sunca , branza , etc ca aperitiv ? Trebuie unse formele ? Ma refer la tava de muffins cu forme speciale pentru asa ceva . Sau daca pun hartie in forma de muffins trebuie sa le ung ?????
N-am facut niciodata si ma bate un gand pentru sambata ....

va hug.gif si va doresc noapte buna cu somn linistit !
otilici
Buna seara/dimineata )).gif
Dany,eu cand fac briose ung intotdeauna tava cu putina margarina,indiferent daca am hartie pt ele sau nu si nu mi s-au lipit deloc-deloc.Eu am facut doar dulci,aperitive inca nu ,ma tem ca la noi nu ar avea trecere wacko.gif
emu
CITAT(danyhoney @ 12-03-2008, 03:17 PM) *
Nu gasim nicaieri unde sa putem comanda mocheta pe masurile pe care le vrem noi .....Chiar in seara asta ne-am uitat pe net si nimic !!!! Nu pot crede !!!!!! am fost si la un magazin specializat in mochete si am ramas ffff dezamagiti : aveau vreo 10 modele DAR urate si NU pe masurile noastre ....Nici nu ne putem apuca de facut ceva pana nu avem mocheta . Chiar ma enerveaza ca nu gasim ! mad.gif

Ia vezi poate poti sa dai comanda din Romania sau alta tara care-ti vine la indemana. Zic si eu... ar fi fost bine daca gaseai modelul preferat si sa ai unde sa duci sa ti le taie si sa le coasa cum vrei tu.
Amazoana
Neata pupic.gif
Frig tare si in Ct!
Eu nu stiu cum e cu muffins-urile...poate la astea pui foto cand le prepari.....

Sa ai spor in ce faci azi!!!
bubbles
Neata yahoo.gif .La noi ieri a fost foarte frumos afara dar azi doh.gif e innorat si ploua blink.gif
Cherie
CITAT(Maybeline @ 13-03-2008, 12:28 AM) *

Ciorofleaca? lol.gif lol.gif lol.gif

Subscriu lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

pupic.gif Dany! Si Ganesha are dreptate, sa lasam natura sa-si faca de cap. Numai cutremure sa nu fie, ca de alea sunt ingrozita. Mi-e frica de mor de ele blushing.gif Si culmea, am ramas cu frica asta de la scoala, cand in clasa a 6-a, o profesoara ne arata imagini de la cutremurul din '77 si ne povestea niste detalii odioase. Tin minte ca statea in pat si parca asteptam sa inceapa cutremurul, cu patura in cap si lumina aprinsa.
Dupa cutremurul ala de acum 2-3 ani, o luna n-am dormit. Simteam cum se misca patul, dar de fapt eram eu, care tremuram, ma gandeam cum sa-mi salvez familia dintr-un astfel de dezastru si ma culcam dimineata, cand se trezea taica-miu. Cred ca pentru mine, asta e o trauma. Nu sunt o persoana fricoasa, absolut deloc, daca vine cineva cu un pistol spre mine, n-as fi atat de speriata. Hai ca m-am intins cu un offtopic.gif lung, urat si extrem de offtopic. blushing.gif
dany
Salutari !

Oti , multumesc ! Cred ca voi unge si eu tava cu ceva ca sa fiu mai sigura . hug.gif

Emi , mai cautam pe aici mocheta , trebuie sa gasim undeva . Gresia am luat-o deja si acum ne impiedicam de mocheta doh.gif

Mada , daca imi ies muffins-urile le fac poze pupic.gif

neata , Andreea , se pare ca am facut schimb de vreme .La noi e soare ( chiar daca bate un vant zdravan ) .

Cherie , sa iti spun ca eu eram mare la cutremurul din `77 si l-am simtit de numa ` ? hug.gif

Am intrat , de fapt , doar sa va salut si sa va spun ca azi si maine am liber cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Asa ca ma apuc de calcat ca am o gramada doh.gif

Dupa masa ne vin pliseurile pentru geamurile din bucatarie cheer.gif
bubbles
Astept poze cu plisurile cheer.gif .Si noi ieri am cautat faianta pt pus in bucatarie cheer.gif grin.gif dar nu am gasit nimic inca )).gif
Cherie
Cred Dany!
Dar haide sa schimbam sb ca asta nu-mi place deloc.
Ma pun si eu pe trebaluiala. Ca si eu sunt libera azi naughty.gif
Desi dimineata, pana la 12 aproape am fost la munca. Halal lol.gif
ramonavlas
Pai si in we lucrati sau tot liber?
anca veselie
pupici pt harnicutza pupic.gif tin pumnii sa gasiti mocheta cat mai repede! cheer.gif
bubbles
Oare pe unde umblii ? blum.gif
Amazoana
Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cheer.gif Te-am trezit? flowers1.gif Nu? band.gif Acum???? angel.gif
dany
Ce m-ai speriat , Mada )).gif Eram treaza de la ora 7 smile.gif

Ramo , si in WE am liber cheer.gif

Anca
hug.gif

pliseurile :

aseara

Imagine

si azi dimineata ( a iesit cam intunecata poza )

Imagine
emu
Imi place culoarea la nebunie.

Weekend placut si distractie la maxim sambata hug.gif
dany
Multumesc , Emi ! Si tu sa ai un WE superb !! pupic.gif

anca veselie
sunt foarte foarte faine!
raportez ca mi-am mai cumparat o zambila mov naughty.gif
pup u
Amazoana
Sa le stapaniti sanatosi, sunt super. Imi place f mult culoarea.
doh.gif ..pana m-am prins eu ce-s "pliseurile" tease.gif wacko.gif . Eu ma gandeam la mancare lol.gif
Deci? In afara de munca, ce mai prestezi azi?
dany
CITAT(anca veselie @ 14-03-2008, 11:43 AM) *

raportez ca mi-am mai cumparat o zambila mov naughty.gif

De acum faci colectie de zambile )).gif .ma bucur ca ai gasit ! pupic.gif
CITAT(dulcikatty @ 14-03-2008, 12:22 PM) *

Sa le stapaniti sanatosi, sunt super. Imi place f mult culoarea.
doh.gif ..pana m-am prins eu ce-s "pliseurile" tease.gif wacko.gif . Eu ma gandeam la mancare lol.gif
Deci? In afara de munca, ce mai prestezi azi?

Multumesc , Mada hug.gif

Tie doar la mancare iti sta capul ? lol.gif

Am prestat curatenie , am mai calcat ce s-au uscat de ieri .
Acum astept sa vina Dirk sa mergem la cumparaturi si apoi ma apuc sa fac muffins-urile si mini-pizza ( stil WW ) pentru maine .

Un WE placut tuturor !
ganesha
E suer culoarea, cam asa ceva sint jaluzelele mele de la baie. Nu stiu inca daca am sa le pot folosi dincolo, dar mi-e tare drag de ele.

Spor la pregatirile pentru miine! pupic.gif
dany
Poate se vor potrivi si dincolo , A. hug.gif

Facut muffins cu ceapa si sunca , mini-piza cu sunca +ceapa+branza , chiftelutze la cuptor , fasole verde cu maioneza ( apara ff des in meniurile mele speciale dar n-am ce face daca nemtii sunt innebuniti dupa ea smile.gif ) ....Maine urmeaza ornatul platourilor reci si PARTYYYYY.

Muffins :

Imagine

mini-pizza ( le pusesem deja in doza sa le bag la frigider - am uitat sa fac poza cand erau pe tava )

Imagine
nella
drool.gif drool.gif drool.gif drool.gif

Vreau si eu retetele te rog.....arata asa apetisant....au calorii multe? te rog sa mi le dai si mie ca arata super delicios... pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nusarich
Dany, tare harnicuta esti clap.gif ! Ce retete ai folosit?
ramonavlas
Danyyyy, pui reteta de mini-pizzsa? Arata bestiaaaaaal. Bravo.
dany
blushing.gif blushing.gif blushing.gif Moamaaaa, chiar asa de bine arata ????????

reteta de muffins am luat-o dintr-o reteta dintr-o carte de bucate de papa usor ....Cica acolo scrie ca pe portie .....si sunt 12 portii sunt 180kcal si 9% F

la mini-pizza am luat reteta de la nemtoaicele de la WW si pe bucata ar fii 1 p FARA sunca si branza ( reteta era cu mozzarela .

Mai vreti retetele ? Se incadreaza in nr de calorii ?

Ce ma enerveazaaaaaaaa !!!!!!!! Pe protvInternational e " dansez pentru tine " si eu nu pot vedea ca se intrerupe la fiecare 3 secunde doh.gif doh.gif doh.gif

MUFFINS :

- 4 felii de sunca
- 2 bucati ceapa verde
- 80 ml ulei
- 2 oua
- 100 gr quarck cu verdeturi
- 100 ml lapte batut
- 300 gr faina
- 2 linguritze praf de copt
- sare , piper

Sunca se taie in cubuletze , ceapa verde in cercuri . Se pune 1 Lingura de ulei la incalzit si se inabusa ceapa cu sunca + sare , piper si alte condimente care le mai vreti .
Ouale se amesteca cu restul de ulei si cu quarck-ul cu verdeturi si cu laptele batut .Apoi se adauga faina + praful de copt .Apoi se adauga sunca si ceapa .
Se aseaza in formele de muffins ( cam la 3/ 4 din forma ) .
Cuptorul va fii in prealabil incins la 180 °C . Se pun formele in cuptor( NU AM UNS formele - hartia a fost buna ) .
Se lasa cam 25 de minute in cuptor .

nella
Se incadreaza si daca nu se incadreaza o fac sa se incadreze in calorii..tai de undeva si pun asta arata f delicios....deci vreau retetele... pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Nu inteleg la muffins cu caloriile...180 per bucata?sau pe portie?si cat inseamna o portie... doh.gif doh.gif
dany

Mini-pizza WW = 1 p /buc

- 250 gr faina
- 2 1/2 lingurite praf de copt
- 100 gr margarina cu 50 % grasime
- 125 ml lapte batut
- sos de rosii
- ceapa
- rosii
- condimente pentru pizza
- mozzarella

Faina + praful de copt + margarina se amesteca cu mixer-ul .Apoi se aduga laptele batut .

Se ruleaza aluatul ( mie mi-a iesit cam moale de aceea a trebuit sa mai adaug faina ca sa pot sa-l rulez doh.gif doh.gif ) sa nu fie ff subtire . Se taie cercuri de aprox 5 cm diametrul ( cu un pahar ) , se pune pe fiecare sos de rosii + ceapa + mozzarella ( eu am pus sunca si branza de vaci ) .
Pe o tava se pune hartie de copt si apoi mini-pizza ( eu am pus aluatul pe tava si APOI totul peste
Cuptorul incalzit in prealabil la 180 °C .
Se lasa la copt cam 10 min ( eu le-am lasat 14 min ) .

Sper ca ati inteles ceva din explicatiile mele ( nu-s prea buna la asta sad.gif ) .

CITAT(nella @ 14-03-2008, 11:21 PM) *

Nu inteleg la muffins cu caloriile...180 per bucata?sau pe portie?si cat inseamna o portie... doh.gif doh.gif

Ies 12 bucati / portii .....Deci 180 cal /bucata . Cam mult , nu ?
nella
e drept e mult 180 calorii bucata dar la cum arata merita facute macar de pofta... blushing.gif

problema mea e ca nu gasesc niciunde tava cu forma ca a ta..am gasit doar hartie in forma aia,sau de silicon su tabla...si atata..mi-e o ciuda.... doh.gif ..s-a terminat si dansez...de acum pot sa ma linistesc... pupic.gif pupic.gif pupic.gif mersi mult de retete ..sunt f bune pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Tocmai am gustat un muffins ........E bun DAR ar fii trebuit sa ilcondimentez un pic mai mult doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Nu mai pot schimba asta !!! Sper ca musafirii sa nu fie nemultumiti si sa-si ia condimentele din chiftelutze si din salata de fasole verde lol.gif lol.gif

CITAT(nella @ 14-03-2008, 11:31 PM) *

problema mea e ca nu gasesc niciunde tava cu forma ca a ta..am gasit doar hartie in forma aia,sau de silicon , su tabla...si atata..mi-e o ciuda.... doh.gif ..s-a terminat si dansez...de acum pot sa ma linistesc... pupic.gif pupic.gif pupic.gif mersi mult de retete ..sunt f bune pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Gasesti forme de silicon ????? Sunt super bune !!!!!!!!!!

Bine ca tu ai putut vedea " dansez " ....la mine se intrerupe programul din 3 in 3 secunde doh.gif doh.gif .De aceea ma uit acum pe TVR 1 la filmul care ruleaza ....
nella
Eu ma gandeam ca se totpesc la caldura...sunt la carrefour blum.gif si am sa imi cumpar....multumesc de retete am sa fac si eu.... blum.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif vizionare placuta si somnic usor hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.