Salutari !
Va

pe toate si va multumesc pentru laude / urari / vizite !!!!!!
Cheful a fost super fain ( ne-am dus putin dupa ora 4 la somn ) , inca o data mi-am dat seama ce prieteni super avem .
Chestioa e ca duminica m-am trezit cu un sentiment de ....
batranetze 
. Parca m-a lovit cineva cu ceva in cap . Si de atunci tot asa sunt . Ma tot gandesc ca am imbatranit si n-am realizat cine-stie-ce in viata ..... ma gandesc ca n-ar trebui sa ma mai imbrac asa tinereste .... ma gandesc ca ar trebui sa devin mai serioasa ....Offfff !
CITAT(daconst @ 16-03-2008, 10:39 PM)

Dany,hihihi ma gandeam eu ca
pliseurile tale trebuie sa fie jaluzelele interioare.
Imi plac tare mult si mie si ma gandeam si eu ca merg perfect la bucatarie si aduc si culoare.
Dar astea nu se pun de sus pe geam?sau de ce e distanta aia?
Vroiam sa te intreb daca tu ai dus Einstandskuchen la servici?Ca eu as duce o tavalita,dar nu prea stiu cum se procedeaza exact.
Dana , despre pliseuri am mai vorbit cu Miha acum cateva pagini ( mai multe ) in urma .Daca citeai tot nu mai era nevoie sa-ti bati capul cu ce sunt alea

( joke , da ? ) . Distanta aceea era doar pentru ca nu le ridicasem eu pana sus .
Eu n-am dus praji si nici n-am auzit de asa ceva . Cel mai bine intreaba colegii , zic eu .
CITAT(dulcikatty @ 18-03-2008, 09:01 AM)

Hai ca te-am vazut. Te astept
Am pus a 2-a masina de rufe la spalat si acum ma duc sa fac ceva in gradina si sa-mi plang batranetile ... poate-mi revin

. Si apoi la job .
Sa aveti o zi superba .