Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
dany
NU SE TOPESC !!!!!!!!! Sunt super bune !!!!!! Eu nu am forme din alea dar am auzit doar lucruri bune despre ele ! Daca gasesc retetre de muffins dulce cu putine calorii / bucata ma voi gandi la tine ! daca tot iti cumperi formele , macar sa le folosesti .

Si tie somn usor ! hug.gif
lucy
Neata Dany dulce pupic.gif Bun........papa bun......... pupic.gif give_rose.gif
dany
Neata , Lucy . Ti-am facut pofta ? )).gif
Sexymom
Intru sa te salut si dau peste pizza, deja imi ploua in gura. )).gif Suna bine reteta ta, am 2 luni de cand nu am mai mancat asa ceva )).gif

Iti admir indemanarea si rabdarea in bucatarie. give_rose.gif
nella
Neata!!!!!!!Toata noaptea la pizza ta am visat ,merg sa-mi cumpar cele necesare si ma pun sa imi fac ca nu mai pot.... naughty.gif naughty.gif O zi frumoasa si plina de bucurii pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
)).gif )).gif Spor la cumparaturi si pofta buna la pizza naughty.gif
anca veselie
arata tare bine!!!!!!!!!!!!!!! mi-ai facut o pofta nebuna de ceva bun!!
petrecere frumoasa pupic.gif
dany
Multumesc , Anca pupic.gif , sper sa fie . Pana diseara la ora 22 vom fii doar muieri , barbatii sunt in Hamburg la meci si vin toti la noi cand se intorc . Asa ca pana atunci ne facem de cap" intre noi , femeile " cheer.gif naughty.gif

Incepem pe la 15:30 cheer.gif
Amazoana
Moaaa, ce bine arata muffinsurile. Si pizzucele acelea, dar prajiturelele m-au dat pe spate. Sa aveti pofta si sa te gandeasti si la noi cand papi!!! pupic.gif
dany
Ma gandesc , Mada , cu sigurantza ! pupic.gif

Hai sa va pun poza cu un platou facut la repezeala ca parca nu prea am chef de decorat doh.gif

Imagine
Sexymom
Ma bucur ca stiti sa va distrati si aveti asa de multi prieteni.
Sper sa imi iau si eu o casa si sa organizez mese si gratare la mine.

Cand stai cu chirie te gandesti mereu sa nu deranjezi, la vecini, la ce spun proprietarii, etc....

Dany chiar vrei sa ne faci sa renuntam la regim????? tease.gif
dany
Te inteleg fff bine , Lorena ! hug.gif

Sa va ajute D-zeu sa gasiti o casutza pe placul vostru !!!
O sa te aud si pe tine atunci ca speli rufe noaptea sau bati cuie in pereti pentru tablouri la miezul noptzii )).gif )).gif

CITAT(Sexymom @ 15-03-2008, 12:51 PM) *

Dany chiar vrei sa ne faci sa renuntam la regim????? tease.gif

lol.gif lol.gif Nuuuuuuuu !!!! Tocmai de aceea am pus doar o poza tease.gif
Sexymom
Dany, nu cred ca o sa pot face asta, ma refer la batut cuie lol.gif , noi cautam un apartament, o casa cu gradina e un vis frumos dar foarte greu de indeplinit. Poate daca castig la loto )).gif
dany
E nasol ca la voi sunt puse conditii aiurea de luat imprumut de la banca doh.gif .As zice ca daca vreti casa neaprat ( e mult mai buna decat un apartament ) sa mai cautati . Nu stii de unde sare norocul . Va mutati intai tot cu chirie si intre timp cautati !!! pupic.gif

Mai pun o poza si dispar inainte sa ma luati la alergat )).gif )).gif

Imagine

Sa aveti un WE superb !
nella
Mi-au iesit 29 de bucati...f delicoase.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif Am facut o mica modificare a retetei ca sa aiba mai putine calorii...am pus fina,margarina,sunca de pui,branza exquissa quak de 0.2 grasime, pasta tomate.oregani si praf usturoi...am mncat deja 3...mai am voie de inca una si mai pap si manie...o sa ma ajunga mult timp ca ..au iesit multe....am framanata cu mama aluatul ca nu a mers la mixer ...pt o bucata mi-au iesiti 52,02 calorii e bine zic eu..de pofta.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Daca mai ai retete asa bune si slabe in calorii mai da si la noi cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif petrecere frumoasa pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
O casa e imposibil de gasit in Madrid, poti vb si cu May ce preturi sunt, e greu de crezut, ajung si la 1 mil de euro ,e adevarat ca gasesti in jurul Madridului la un pret bun, dar noi vrem tot in zona in care stam acum, e un cartier superb, elegant, linistit, verde, sigur, pentru fete e ideal sa creasca aici unde lumea este educata si au prietenii, scoala , in zona.Nu vreau sa par o snoaba, ma gandesc insa ca anturajul spune mult.Pt. asta o sa ne legam la cap 35 de ani cu o ipoteca.
ramonavlas
CITAT(nella @ 15-03-2008, 04:30 PM) *

Mi-au iesit 29 de bucati...f delicoase.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif Am facut o mica modificare a retetei ca sa aiba mai putine calorii...am pus fina,margarina,sunca de pui,branza exquissa quak de 0.2 grasime, pasta tomate.oregani si praf usturoi...am mncat deja 3...mai am voie de inca una si mai pap si manie...o sa ma ajunga mult timp ca ..au iesit multe....am framanata cu mama aluatul ca nu a mers la mixer ...pt o bucata mi-au iesiti 52,02 calorii e bine zic eu..de pofta.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Daca mai ai retete asa bune si slabe in calorii mai da si la noi cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif petrecere frumoasa pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Suuuper dpdc al caloriilor. Scrie reteta, tot ce si mai ales cum ai facut pupic.gif
nella
Va rog frumos sa imi scuzati scrisul ...am f multe greseli ca nu aveam in minte decat pizza...sa nu ma certati.. doh.gif doh.gif doh.gif
ramonavlas
Din partea mea esti iertata, tinanad cont de faptul ca le-ai incercat si mi-ai zis si acte calorii au, sa stiu daca merita pupic.gif Si merita fiecare calorie.
De curiozitate, nu cantaresti o bucata sa vedem cat are?
nella
Am cantarit 4 bucati si sunt difetite ca gramaj...de la 12 la 21 de grame mi-au iesit....pupicei dulci si multumesc pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ganesha
M-ai omorit cu platourile alea spiralate! Eu am o mare boala cu spiralele, vreau si euuuuuuu!

Distractie placuta! pupic.gif
amalia0701
Cand sa ma mobilizez si io sa fac sport si sa tzin regim caci iar nu mai am ce imbraca, ma imbolnavesc de pofte aici w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Sper ca avetzi o seara pe masura pregatirilor.
Nu mi-ar fi trecut prin cap sa ornez cu capsuni sunca wacko.gif , dar arata super fain, iar platourile spiralate sunt durere.
pupic.gif
Cherie
Si eu m-am amorezat de farfuriile tale spiralate giggle.gif
pupic.gif si distractie placuta!!! floare.gif hug.gif
May
Eu, ca o fata cuminte ce sunt, rumeg de 10 min la un castron cu salata si ma pune devil.gif sa intru sa vad ce mai faci si sa imi vina toate poftele lumesti drool.gif

Sper ca v-ati distrat de minune hug.gif
ramonavlas
Dany, la tine e in toi distractia acum, asa-i? Distractie placuta si te asteptam maine cu impresii naughty.gif
Andreea-Rodica
N-am intrat de mult pe aici si cand ajung ce gasesc... numai bunatati. eat.gif Farfuriile alea spiralate m-au dat gata. clover.gif
O saptamana minunata! hug.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 14-03-2008, 01:54 PM) *

Ce m-ai speriat , Mada )).gif Eram treaza de la ora 7 smile.gif

Ramo , si in WE am liber cheer.gif

Anca
hug.gif

pliseurile :

aseara

Imagine

si azi dimineata ( a iesit cam intunecata poza )

Imagine

Sunt super misto plisurile...oare se gasesc si la noi eusa_think.gif pupic.gif Sa le folositi cu placere hug.gif

CITAT(danyhoney @ 15-03-2008, 03:47 PM) *

Ma gandesc , Mada , cu sigurantza ! pupic.gif

Hai sa va pun poza cu un platou facut la repezeala ca parca nu prea am chef de decorat doh.gif

Imagine

drool.gif drool.gif Dany vrei sa ma omori de inima pupic.gif shock.gif .Ce faci?O duminica placuta sper sa ai pupic.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 15-03-2008, 04:13 PM) *

Mai pun o poza si dispar inainte sa ma luati la alergat )).gif )).gif

Imagine

Sa aveti un WE superb !

Ola
1. Neata, acum am reusit sa ajung acasa wacko.gif Mai stau putin si ma culc....
2. Farfurii exact la fel am si eu grin.gif
3. Ce sunt chestiile alea mici de culoare rosie? Rosii mici, mici? unsure.gif
Cherie
CITAT(dulcikatty @ 16-03-2008, 02:46 PM) *

Imagine

3. Ce sunt chestiile alea mici de culoare rosie? Rosii mici, mici? unsure.gif

Rosiutze cherry!!!
Mie una, imi plac la nebunie! yahoo.gif

In cealalta ordine de idei, Daaaanyyy, unde esti??? w00t.gif
daconst
Dany,hihihi ma gandeam eu ca pliseurile tale trebuie sa fie jaluzelele interioare. )).gif
Imi plac tare mult si mie si ma gandeam si eu ca merg perfect la bucatarie si aduc si culoare.
Dar astea nu se pun de sus pe geam?sau de ce e distanta aia?

Ce bine arata tot ce ai gatit.Felicitari,esti meseriasa rau! give_rose.gif

Vroiam sa te intreb daca tu ai dus Einstandskuchen la servici?Ca eu as duce o tavalita,dar nu prea stiu cum se procedeaza exact.

Sexy,sa va ajute DD sa va gasit casuta visurilor.Stiu si eu de la prieteni ca sunt grozav de scumpe in Madrid.
In schimb am vazut niste apartamente in Benidorm,de am murit de oftica.Ce mai,aratau de vis. w00t.gif

Dar cum spune si Dany,nu stii de unde sare iepurele.Cum a fost si la noi cu casuta,cind nici nu visam. wink1.gif
Amazoana
Neata cheer.gif
Cherie, multumesc hug.gif

Danny hai suuuusss, ca a inceput o noua saptamanaaa!!! pupic.gif
May
Am uitat sa iti laud pliseurile, sunt super! w00t.gif As vrea si eu asa ceva rolleyes.gif
nella
Si mie imi plac platourile mult de tot...sunt de mare efect..... cheer.gif cheer.gif
bubbles
Dany pe unde umblii? batista.gif ca mi-e dor de tine pupic.gif
amalia0701
floare.gif
Amazoana
Ielooooooooooooooooo, duamnaaaaaaaaaaaaaaaa, mai craieliti mult? Ne lasi asa cu dinaintea goala? crazy.gif flowers1.gif
Amazoana
Hai ca te-am vazut. Te astept biggrin.gif
dany
Salutari !

Va hug.gif pe toate si va multumesc pentru laude / urari / vizite !!!!!! give_rose.gif

Cheful a fost super fain ( ne-am dus putin dupa ora 4 la somn ) , inca o data mi-am dat seama ce prieteni super avem .

Chestioa e ca duminica m-am trezit cu un sentiment de .... batranetze doh.gif . Parca m-a lovit cineva cu ceva in cap . Si de atunci tot asa sunt . Ma tot gandesc ca am imbatranit si n-am realizat cine-stie-ce in viata ..... ma gandesc ca n-ar trebui sa ma mai imbrac asa tinereste .... ma gandesc ca ar trebui sa devin mai serioasa ....Offfff !

CITAT(daconst @ 16-03-2008, 10:39 PM) *

Dany,hihihi ma gandeam eu ca pliseurile tale trebuie sa fie jaluzelele interioare. )).gif
Imi plac tare mult si mie si ma gandeam si eu ca merg perfect la bucatarie si aduc si culoare.
Dar astea nu se pun de sus pe geam?sau de ce e distanta aia?

Vroiam sa te intreb daca tu ai dus Einstandskuchen la servici?Ca eu as duce o tavalita,dar nu prea stiu cum se procedeaza exact.

Dana , despre pliseuri am mai vorbit cu Miha acum cateva pagini ( mai multe ) in urma .Daca citeai tot nu mai era nevoie sa-ti bati capul cu ce sunt alea blum.gif ( joke , da ? ) . Distanta aceea era doar pentru ca nu le ridicasem eu pana sus .

Eu n-am dus praji si nici n-am auzit de asa ceva . Cel mai bine intreaba colegii , zic eu .
CITAT(dulcikatty @ 18-03-2008, 09:01 AM) *

Hai ca te-am vazut. Te astept biggrin.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Am pus a 2-a masina de rufe la spalat si acum ma duc sa fac ceva in gradina si sa-mi plang batranetile ... poate-mi revin doh.gif . Si apoi la job .

Sa aveti o zi superba .
Amazoana
Ti-au inflorit laleleleeee!!!Ce frumoase sunt!! biggrin.gif
Si tu incepi cu batranetea? Hai maaaa mad.gif Saptamana trecuta eram eu, acum ai inceput tu? Si ce e cu "n-ar trebui sa ma mai imbrac asa tinereste "???????? Vezi ca ma superi dry.gif
Ai ascultat melodia din jurnalul meu? Mie asa mi-a ridicat moralul.....te invit sa faci un dans al bucuriei si sa lasi gandurile pesimiste pt cand vei avea 80 de ani. PLSSSSSSSS!!!!!!!
pupic.gif
bubbles
pupic.gif tinerica care se crede batrana angry2.gif blum.gif pupic.gif
nusarich
Dany, ti-o iei pe cocoasa daca te mai "lauzi" asa...
Monic
Dany, acu-acu te iau la alergat cu batranetile tale cu tot mad.gif (am intrat doar sa te cert)
nella
Nu-mi place cum vb sincer....cred ca esti mult mai tanara de cat multe dintre noi....radiezi si asta stii sa transmiti pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

Te rog si eu ceva..sper sa nu te supar...mi-am cumparat forme de silicon pt mufinsuri...mai ai cumva niste retete? blum.gif blum.gif blum.gif
amalia0701
pupic.gif
Dany asta se numeste astenie de primavara )).gif
hug.gif floare.gif give_rose.gif pupic.gif
Trece cand vine vara hug.gif
lucy
Astenie de primavara am si eu si se manifesta "galagios"dureri de cap,stomac,ameteli,lene cronica lol.gif ........ce mai....tot tacamul doh.gif

ps:imi plac si mie farfuriile acelea spiralate hug.gif hug.gif
daconst
Hahaha,auzi la ea.Stai sa vezi ca acu te alerg eu pe tine. )).gif

Cu jaluzelele nu mai stiu daca am citit,dar la cit timp mai am,nici nu ma mir sa fi sarit mesajul. give_rose.gif
Acum am vazut ca ale tale se ridica de jos in sus?Sau nu vad eu bine? blink.gif

Cu praji am rezolvat-o.Am dus o Tavalita si i-am dat si pe astia pe spate cu ea. lol.gif
In partea noastra se obisnuieste cind incepi sau cind termini la o firma sa duci ceva,ori praji,ori de baut. )).gif

Ia spune ce bunatati gatesti in we? naughty.gif
Oare vineri sunt deschise magazinele?Ca noi nu lucram. huh.gif
Amazoana
Neata pupic.gif
May
Auzi babo, poate iti pun poza pe net sa isi dea lumea cu parerea despre varsta ta, sa vedem cati ghicesc ... de fapt, nicio sansa sa ghiceasca, dar sa vedem care iti da peste 37 de ani )).gif

pupic.gif
anca veselie
dany dulce, termina te rog cu prostiile hug.gif floare.gif
continua sa te imbraci cum vrei si cum simti pupic.gif
Monic
Daca vrei io-ti dau si o suta ca nu ma doare degetul grin.gif Si atunci ne facem amandoua doua babe duse cu pluta blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.