Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
danyhoney
CITAT(dulcikatty @ 18-03-2008, 09:17 AM) *

sa lasi gandurile pesimiste pt cand vei avea 80 de ani. PLSSSSSSSS!!!!!!! [/color] pupic.gif

pupic.gif pupic.gif Oare voi apuca 80 de ani ?? Parca nici n-as vrea sa-i apuc : baston , vedere slaba , auz slab , dat in "boala copilariei " , etc .... doh.gif
pupic.gif pupic.gif
CITAT(bubbles @ 18-03-2008, 09:20 AM) *

pupic.gif tinerica care se crede batrana angry2.gif blum.gif pupic.gif

Esti teroare !!!! hug.gif
CITAT(nusarich @ 18-03-2008, 10:17 AM) *

Dany, ti-o iei pe cocoasa daca te mai "lauzi" asa...

Ooopsss, Nusa ! Tu intri rar dar si cand intri spui lucrurilor pe nume ! hug.gif
CITAT(Monic @ 18-03-2008, 02:57 PM) *

Dany, acu-acu te iau la alergat cu batranetile tale cu tot mad.gif (am intrat doar sa te cert)

Ouch , Monic ! Alergat ? Nu mi-ar strica )).gif
pupic.gif pupic.gif

CITAT(nella @ 18-03-2008, 05:25 PM) *

Nu-mi place cum vb sincer....cred ca esti mult mai tanara de cat multe dintre noi....radiezi si asta stii sa transmiti pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

Te rog si eu ceva..sper sa nu te supar...mi-am cumparat forme de silicon pt mufinsuri...mai ai cumva niste retete? blum.gif blum.gif blum.gif

Nella , te pupic.gif si imi pare rau ca ca te-ai suparat despre felul cum am vorbit ......dar ......Se mai intampla ! pupic.gif pupic.gif

Retete de muffins nu prea am , din pacate .Dar te poti uita pe www.culinar.ro si gasesti cu siguranta cateva si le poti adapta .

Ma bucur enorm ca ti-a placut mini-pizza si ca ai reusit sa o aduci la un nr de calorii favorabile dietei tale ! hug.gif

CITAT(amalia0701 @ 18-03-2008, 06:04 PM) *

pupic.gif
Dany asta se numeste astenie de primavara )).gif
hug.gif floare.gif give_rose.gif pupic.gif
Trece cand vine vara hug.gif

Amelieeeeee, nu e astenie !!!!!! Stiu sigur pentru ca n-am suferit niciodata de asa ceva ! E un " sindrom " post -zi de nastere pe care l-am mai avut si in ziua in care am implionit 24 de ani ( m-am simtit ataaattttt de batrana atunci )).gif doh.gif ) .

pupic.gif hug.gif

CITAT(lucy @ 18-03-2008, 07:23 PM) *

Astenie de primavara am si eu si se manifesta "galagios"dureri de cap,stomac,ameteli,lene cronica lol.gif ........ce mai....tot tacamul doh.gif

ps:imi plac si mie farfuriile acelea spiralate hug.gif hug.gif

Ma bucur ca iti plac !!! hug.gif

Eu n-am treaba cu asteniile .....trec pe langa mine fara sa le observ ....

CITAT(daconst @ 18-03-2008, 10:18 PM) *

Hahaha,auzi la ea.Stai sa vezi ca acu te alerg eu pe tine. )).gif

Cu jaluzelele nu mai stiu daca am citit,dar la cit timp mai am,nici nu ma mir sa fi sarit mesajul. give_rose.gif
Acum am vazut ca ale tale se ridica de jos in sus?Sau nu vad eu bine? blink.gif

Cu praji am rezolvat-o.Am dus o Tavalita si i-am dat si pe astia pe spate cu ea. lol.gif
In partea noastra se obisnuieste cind incepi sau cind termini la o firma sa duci ceva,ori praji,ori de baut. )).gif

Ia spune ce bunatati gatesti in we? naughty.gif
Oare vineri sunt deschise magazinele?Ca noi nu lucram. huh.gif

lol.gif lol.gif M-ai prins la stramtoare si vrei sa te scoti cu alergatul ? lol.gif

Da, "jaluzelele " mele le pot manevra cum vreau eu : de jos in sus si invers . Pun la sfarsitul postarii o poza cu ele cum aratau azi de dimineata .

Iar ai innebunit nemtii cu Tavalita ?? lol.gif

In We gatesc asa : sambata facem peste .....duminica la pranz la masa la soacra-mea .....dumninica seara la chef la o buna prietena ( e ziua ei ) ..... luni ceva oua vopsite +bagheta cu usturoi ( Aldi ) + salata ....... " Fain " meniu , nu ? lol.gif
La noi sunt inchise magazinele vineri !!!!!Dar sambata sunt deschise !

hug.gif

CITAT(dulcikatty @ 19-03-2008, 08:20 AM) *

Neata pupic.gif

Neatza ..... in miez de noapte de la mine pupic.gif pupic.gif

Ce mai faci , ce mai zici ? Cum iti e ? hug.gif
CITAT(anca veselie @ 19-03-2008, 10:52 AM) *

dany dulce, termina te rog cu prostiile hug.gif floare.gif
continua sa te imbraci cum vrei si cum simti pupic.gif

Scumpa ......cred ca incep sa fiu ok . A fost asa .... o rafala de sentimente de batranete doh.gif

hug.gif pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 19-03-2008, 08:46 AM) *

Auzi babo, poate iti pun poza pe net sa isi dea lumea cu parerea despre varsta ta, sa vedem cati ghicesc ... de fapt, nicio sansa sa ghiceasca, dar sa vedem care iti da peste 37 de ani )).gif

pupic.gif

wacko.gif wacko.gif Ce poza ????? Zi repede tot ca altfel te scalpez !!!!!

Bueyyy, problema nu e cum arat ( chiar daca as vrea ceva kg minus ) CI cum ma simt !!!! Adica .....cum m-am simtit , ca se pare ca incep sa-mi revin .

pupic.gif pupic.gif

CITAT(Monic @ 19-03-2008, 12:48 PM) *

Daca vrei io-ti dau si o suta ca nu ma doare degetul grin.gif Si atunci ne facem amandoua doua babe duse cu pluta blum.gif

lol.gif lol.gif Ai zis-o p`aia buna lol.gif . Macar nu sunt singura ! pupic.gif
danyhoney

Uite , Dana , cum am avut azi dimineatza pliseurile ( le poti manevra cum vrei tu ) :

Imagine
bubbles
Dany eu daca te mai aud o singura data cu batranetile tale .. te iau la alergat blum.gif hug.gif .Tare imi esti draga si poate de la tine am invatat sa fiu ami dura cu viata floare.gif
danyhoney
CITAT(bubbles @ 19-03-2008, 11:11 PM) *

Dany eu daca te mai aud o singura data cu batranetile tale .. te iau la alergat blum.gif hug.gif .Tare imi esti draga si poate de la tine am invatat sa fiu ami dura cu viata floare.gif

pupic.gif Andreea !

E de bine sau de rau ce ai invatat de la mine ? Siiii....oare de ce ai invatat asta ? Tare sunt curioasa sa stiu .....Poate imi trimiti un PM , daca vrei .... hug.gif

Eu sunt acum mai dura cu viata pentru ca in tinerete / copilarie viata a fost dura cu mine ....Deci am un motiv .
bubbles
Eu .. cand vad cata nedreptate exista aici ... dar mai bine vorbim pe mess pupic.gif
bubbles
Dany eu una mi-as baga piciorul (scuze dar eu zic exact ceea ce simt ) in tara lor de k.k.t. blushing.gif pt ca in tara asta fara pile nu ai ce face batista.gif si .. poate ca sunt mii ca mine care simt asta sad.gif
danyhoney

Aaaaa, azi m-am imbracat in blugi 3/4 ( ce daca erau 6 ° C ?? ) + tricou rosu cu ceva imprimeuri + pulover rosu ( l-am dat jos la munca ) + geaca fara maneci ......Toate colegele s-au uitat crucis la mine si m-au intrebat : tu vrei sa fortezi vara sa vina ???? )).gif .Am avut sosetutze care nu se prea vedeau din adidasi )).gif . Am innebunit ....sau am innebunit ? grin.gif

N-am fost chiar o diva dar .....am fost ceva deosebit fata de restul blum.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 20-03-2008, 03:08 AM) *

Aaaaa, azi m-am imbracat in blugi 3/4 ( ce daca erau 6 ° C ?? ) + tricou rosu cu ceva imprimeuri + pulover rosu ( l-am dat jos la munca ) + geaca fara maneci ......Toate colegele s-au uitat crucis la mine si m-au intrebat : tu vrei sa fortezi vara sa vina ???? )).gif .Am avut sosetutze care nu se prea vedeau din adidasi )).gif . Am innebunit ....sau am innebunit ? grin.gif

Erai sexi w00t.gif naughty.gif .Sa nu te ami aud cu batraneti and alte cele bataita.gif
danyhoney
CITAT(bubbles @ 20-03-2008, 12:08 AM) *

Dany eu una mi-as baga piciorul (scuze dar eu zic exact ceea ce simt ) in tara lor de k.k.t. blushing.gif pt ca in tara asta fara pile nu ai ce face batista.gif si .. poate ca sunt mii ca mine care simt asta sad.gif

Nu ai de ce sa-ti ceri scuze !!!!! E ceea ce simti !!! Imi pare rau sa aud ca inca mai functioneaza pilele sad.gif .
Stiu ca la revolutia din `89 eram in fata la Modarom in Brasov si eram in primul rand ( daca incepeau soldatii sa traga eu eram de mult oale si ulcele ) si .... cand am auzit ca a cazut Ceausescu ...primul meu gand ( si dorinta ) a fost : da , Doamne , sa nu mai avem nevoie de pile pe nicaieri !!!!!
Se pare ca dorinta mea nu s-a implinit sad.gif sad.gif

CITAT(bubbles @ 20-03-2008, 12:11 AM) *

Erai sexi w00t.gif naughty.gif .Sa nu te ami aud cu batraneti and alte cele bataita.gif

N-as spune ca am fost sexy ......Am fost " altfel" smile.gif

Scumpa ......cum am mai spus : primul sentiment de batranetze l-am avut la 24 de ani ......Acum a fost al 2-lea ......Se intampla ......Eu zic ca mi-am revenit chiar daca nu sunt sigura ......
bubbles
Dany daca ai pile (cel putin aici) intrii unde vrei tu !!! Dar eu nu vreau sa intru nicaieri pe pile !! Si de ce ca apoi sa pup in ... pe cel care m-a ajutat ? Mai bine sa afle intreaga tara ce este de fapr in zonele astea decat asa !!!
pupic.gif
danyhoney
Corect !!!!
bubbles
Paa ce nu vede omul cu ochii lui nu crede !!!! Asa spuneam si eu .. ce .. chiar asa e acolo .. Na ca e chiar asa si chiar mai rau batista.gif
bubbles
Atata rau daca nu va veti vedea prn vreun reportaj lol.gif pe la Pro "Nebuna din .. s-a hotarat sa o spuna pe fata " lol.gif
danyhoney
CITAT(bubbles @ 20-03-2008, 12:35 AM) *

Atata rau daca nu va veti vedea prn vreun reportaj lol.gif pe la Pro "Nebuna din .. s-a hotarat sa o spuna pe fata " lol.gif

)).gif )).gif )).gif
nusarich
Dany, Andreea are foarte mare dreptate cu pilele. Anul asta e an electoral, si ce-am vazut la mine la job anul asta (si un pic din anul trecut, spre sfarsit) nu mi-a fost dat sa vad in 10 ani de cand lucrez aici. Da, lucrez la stat, dar nici chiar asa, frate. Mai erau pile, mai erau cunostinte, dar asa pe fata ca acum...
Daca as avea unde si as putea si sa-l conving pe iubi al meu sa plecam din tara, acum as pleca, fara nici o remuscare. Si nu-s nici nebuna nici colerica (as zice chiar ca am un mare grad de rezistenta si rabdare). Pur si simplu simt ca nu mai rezist aici. Daca cineva isi poate bate joc de tine, o face, chit ca n-are nici un castig in urma chestiei asteia, dar o face PENTRU CA POATE! Cam asta e atmosfera... de-asta nici nu am mereu dispozitia sa scriu ... scuze Dany ca m-am aruncat asa, dar sa nu regreti niciodata ca ai plecat din tara.
amalia0701
give_rose.gif
Sa stii ca si pe mine m-a pus anul asta pe ganduri cifrele, 37 ani, 120 kg, cred ca ultima mai mult blushing.gif si gandul ca 3 ani i-am pierdut degeaba, adica am slabit si m-am ingrasat la loc doh.gif
E bine ca e PRIMAVARA
pupic.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 20-03-2008, 03:08 AM) *

Neata pupic.gif
Bine ca ti-a trecut aia cu imbracatul in culori mai terne cheer.gif
Eu fac bine wacko.gif , ma doare capul deoarece aseara am avut o petrecere in pijamale cu doua dragi prietene, cu papa bun (ingrasacios blushing.gif ), vinut, dansuri tiganesti, esarfe colorate, lumina difuza, lumanari.... ne-am tavalit de ras. Avem poze in care aratam asa aiurea tease.gif ....Dar nu-mi pasa, o fo faaaaaain grin.gif
anca veselie
dany dulce pupic.gif imi place cum te-ai imbracat! asa-mi place si mie, mai sui, mai comod, sa ma simt bine! nu ai inebunit, esti pur si simplu TU pupic.gif
primul meu sentiment de batranete sa zicem l-am avut in vara asta cand am implinit 28 ani. dar dupa niste whisky si niste flirturi mi-a trecut lol.gif
danyhoney
Salutari !

Nusa , mie nu-mi pare rau deloc ca am plecat din tara . Imi pare rau de ce se intampla in tara . Si partea mai proasta e ca nimeni nu face nimic impotriva pilelor .....

Amelie , diferentele dintre noi incep cu cifra " 5 " )).gif : am cu 5 ani mai mult si cu 50 kg mai putin )).gif )).gif

Mada , asa deci , te-ai betivit aseara cheer.gif )).gif .Bravo tie ! Apropo de petrecerea in pijamale : anul asta facem Rev-ul la noi si ma gandeam sa fac ceva mai deosebit ....asa ca ma gandeam sa le spun tuturor ca va fii tinuta obligatorie : pijamale grin.gif

CITAT(anca veselie @ 20-03-2008, 10:31 AM) *

dany dulce pupic.gif imi place cum te-ai imbracat! asa-mi place si mie, mai sui, mai comod, sa ma simt bine! nu ai inebunit, esti pur si simplu TU pupic.gif
primul meu sentiment de batranete sa zicem l-am avut in vara asta cand am implinit 28 ani. dar dupa niste whisky si niste flirturi mi-a trecut lol.gif

lol.gif lol.gif bun leacul tau lol.gif pupic.gif
anca veselie
naughty.gif naughty.gif cam da blum.gif
danyhoney
Un banc primit pe mess ...

Ce inseamna deformarea profesionala la vamesi:
Tipul iese din tura mai repede, merge acasa, si o gaseste pe sotie sumar imbracata. "Zi fa, unde-i ca va omor pe amandoi!"; "Mai omule, linisteste-te, ca sunt numai eu!". Normal ca vamesul nu se linisteste, si incepe sa cotrobaie prin casa: se uita in baie "Aicea nu-i!", se uita in debara, "Aicea nu-i!", se uita in dulap... cand colo in dulap unul tinerel, tremurand tot, ii intinde 100EUR. Vamesul ii ia linistit, si inchizand usa la dulap "Aicea nu-i!"

)).gif )).gif

Sa aveti o zi superba ! Ma duc sa ma pregatesc de mers la munca .
nusarich
Dany, problema cea mai trista e ca cine incearca sa faca cineva sunt tot de-astia de generatia 30-40 carora nu le da nimeni atentie si daca incearca sa faca ceva li se taie si aripile si picioarele de nu le mai trebuie... neam!
Amazoana
Searaaa pupic.gif
Pe unde umblii?
lucy
Buna seara Danutza floare.gif Pupici din partea mea pupic.gif pupic.gif
daconst
Na acum,chiar m-ai convins cu pliseurile.Vreau si eu,tot culoarea asta. tease.gif

Dany
,cite kg mai ai? 50 si? w00t.gif
Pai esti tare fetitz,ca eu ma tot chinui sa schimb prefixul si nu-mi iese. sorry.gif
Azi la lucru,au venit toti cu Osterhase,adica aduceau fiecare cu randul dulciuri si imparteau la toti.Am venit cu sacul plin de dulciuri acasa la mama,asta dupa ce am mancat si eu la servici din ele. biggrin.gif

Fain meniul vostru.Mi-ai adus aminte de bagheta cu usturoi si o sa cumpar si eu ca mama sigur n-a mancat asa ceva. wink1.gif
emu
pupic.gif Dany. Ma bucur ca-ti revii la normal... asa cat de normala poti fi tu )).gif

CITAT(dulcikatty @ 20-03-2008, 12:29 AM) *
Avem poze in care aratam asa aiurea tease.gif ....Dar nu-mi pasa, o fo faaaaaain grin.gif [/color]
Bine ca te lauzi si nu imparti si cu noi )).gif

Nusa, mai mult decat "Imi pare rau" nu pot sa spun. Mie mi-au fost deschisi ochii in anul 2 de facultate cand locul meu la camin a fost dat unei domnisoare din Bucuresti, nepoata prodecanului de la Cibernetica... si celalalt loc din camera prietenei ei. Dar atunci deja prinsesem curaj sa fac galagie cand era cazul (si la cine era nevoie, chiar si la decan) si-am primit camera a doua zi. Nici acum n-o s-o uit pe una din colegele de camera cum plangea pe hol ca ea nu stie pe nimeni in Bucuresti sa se cazeze, in luna octombrie, cand era foarte greu sa gasesti ceva de inchiriat. Nu mai zic de anul I cand am ramas fara cazare ca s-au distribuit locuri unora care intrasera cu mult sub media mea... dar atunci eram boboc, nu stiam eu cu ce se mananca viata in Bucuresti (si in general).
danyhoney
CITAT(dulcikatty @ 20-03-2008, 05:17 PM) *

Searaaa pupic.gif
Pe unde umblii?

Am fost la munca blum.gif hug.gif
CITAT(lucy @ 20-03-2008, 05:27 PM) *

Buna seara Danutza floare.gif Pupici din partea mea pupic.gif pupic.gif

Multumesc de vizita , Lucy give_rose.gif

CITAT(daconst @ 20-03-2008, 06:39 PM) *

Na acum,chiar m-ai convins cu pliseurile.Vreau si eu,tot culoarea asta. tease.gif

Dany
,cite kg mai ai? 50 si? w00t.gif
Pai esti tare fetitz,ca eu ma tot chinui sa schimb prefixul si nu-mi iese. sorry.gif
Azi la lucru,au venit toti cu Osterhase,adica aduceau fiecare cu randul dulciuri si imparteau la toti.Am venit cu sacul plin de dulciuri acasa la mama,asta dupa ce am mancat si eu la servici din ele. biggrin.gif

Fain meniul vostru.Mi-ai adus aminte de bagheta cu usturoi si o sa cumpar si eu ca mama sigur n-a mancat asa ceva. wink1.gif

Dana , sa ai grija cand vei comanda pliseurile ( se fac doar la comanda ) .Sa umbli din firma in firma pana dai peste un pret convenabil . Anul trecut am comandat 3 pliseuri ( pentru 3 geamuri ) si am dat cam 500 € pe ele doh.gif .Acum pentru 2 bucati am dat 170 €.

Ce maaaaaa ???? 50 kg ???? As vrea eu ....
)).gif )).gif faza cu dulciurile am patit-o si eu azi la job )).gif .Cred ca l-am alimentat pe Dirk pentru vreo 4 zile cu ce am adus acasa )).gif

Tu ce meniuri ai pentru zilele astea ?

CITAT(emu @ 20-03-2008, 10:34 PM) *

pupic.gif Dany. Ma bucur ca-ti revii la normal... asa cat de normala poti fi tu )).gif

Adicaaaaa.... vrei sa zici ca n-as fii normala ? blum.gif lol.gif pupic.gif

Azi am avut o zi fffff obositoare la job asa ca am hotarat impreuna cu vecina mea sa bem o bere la ea la sfarsit de program . Buuunnn....Dar au sarit barbatii ca si ei vor . Ok ....am mers la ea , am baut 1 bere siiiii vreo 5-6 paharele de tuica ( am dus eu ) )).gif )).gif . Am mancat apoi si am plecat spre casa pe la ora 22:30 doh.gif grin.gif

A fost o seara super placuta . Am uitat si de oboseala si de tot pe timpul cat am fost acolo )).gif
Doar ca acum parca ma trage patul )).gif . Dar ce senzatie misto e cand ma gandesc ca maine dorm cat vreau eu cheer.gif

Am uitat sa va spun ca pe 29 martie voi merge impreuna cu 2 tipe din gasca noastra in hamburg la musical-ul " Dirty dancing " cheer.gif cheer.gif . Barbatii la fotbal si noi la musical grin.gif De abia astept !!!
May
Vaiiiii, cred ca s-au aliniat planetele de m-am nimerit cu tine in acelasi timp yahoo.gif

Ce mai faci, ce mai zici, ma mai iubesti sau m-ai uitat? naughty.gif

Apropo de ce vorbeati voi pe aici, chiar azi imi povesteau niste amici ca daca mergi in nordul Spaniei ( unde se vorbeste alt dialect) si nu vorbesti in limba lor, nici macar o sticla de apa nu iti poti cumpara, desi toti te inteleg, dar nu te baga in seama. Le-am povestit si de Andreea ce pateste cu ungurii si stateam toti si ne miram cum te calca altii in picioare chiar in tara ta wacko.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 20-03-2008, 11:23 PM) *

Vaiiiii, cred ca s-au aliniat planetele de m-am nimerit cu tine in acelasi timp yahoo.gif

Ce mai faci, ce mai zici, ma mai iubesti sau m-ai uitat? naughty.gif

Nebunici !!!! pupic.gif

Bueyyy, daca te-as fii uitat nu ti-as fii lasat offline-messages , nu ? tease.gif

CITAT(Maybeline @ 20-03-2008, 11:23 PM) *

Apropo de ce vorbeati voi pe aici, chiar azi imi povesteau niste amici ca daca mergi in nordul Spaniei ( unde se vorbeste alt dialect) si nu vorbesti in limba lor, nici macar o sticla de apa nu iti poti cumpara, desi toti te inteleg, dar nu te baga in seama. Le-am povestit si de Andreea ce pateste cu ungurii si stateam toti si ne miram cum te calca altii in picioare chiar in tara ta wacko.gif

Mda, eu am ramas cocosata cand am vorbit cu Andreea si mi-a povestit exact cum e acolo wacko.gif wacko.gif TRIST !!!! Ca sa nu zic altfel ....
May
Vezi ca ti-am raspuns la offline-ul ala doh.gif

Eu mi-s ofticata nevoie mare, am gasit biletele de avion madrid-cluj dus-intors la 220 € si madrid-bucuresti la 337 € fix cu aceeasi companie si in aceleasi zile si imi vine sa imi dau palme caci diferenta este enorma. In alta situatie as fi mers la cluj si venea tata dupa mine, dar noi ajungem in tara la 10 seara si la 4-5 dimineata ar trebui sa plecam spre Grecia, asa ca e imposibil sa vina dupa noi la Cluj, sa conduca 4-5 ore pana in Ploiesti si imediat sa plecam spre Grecia. Vai ce ma oftic! mad.gif
danyhoney
Ce aiurea !!!!

N-ai mai incercat si alte companii ???
May
Am incercat la mai multe dar tot pe la pretul asta se invart... ar fi mai ieftin daca am merge cu Alitalia cu escala si tot tacamul dar escala este de 6 ore ceea ce este insuportabil blink.gif
danyhoney
Si noi tot cam pe la 330 - 350 € platim de la Hmaburg la Bucuresti . Scump rau sad.gif
Aici e o firma care face reducere la transportul cu avionul pentru cetatenii nemti nascuti in Ro . Sunt curioasa cat ar costa un bilet . informatii se dau doar daca le trimiti e-mail cu datele exacte ale zborului , stationarii in Ro , etc ...

io-te ce geanta mi-am tras azi cu 10 € )).gif )).gif

Imagine
May
Mistho, se potriveste cu tinuta ta de azi naughty.gif. Si eu mi-am luat una cu 2 € )).gif
danyhoney
Tinuta mea de azi ??????? De unde stii cum am fost imbracata ? )).gif )).gif Te referi la tinuta de ieri , nu ? blum.gif lol.gif

Cu 2 € ??? Esti mai tare ! )).gif

Eu mi-am mai luat o geanta mai maaarreeee de la Adidas , acum cateva saptamani , care era redusa de la 50 € la 20 cheer.gif
May
Deci iti dai seama ca am citit in diagonala caci am avut 2 pagini de recuperat si nu stiam cum sa citesc mai repede ca sa apuc si sa scriu inainte sa pleci si sa nu te mai gasesc )).gif

Da, nici nu stiu daca imi place geanta, dar era 2 €! lol.gif Iti pun poza daca vrei ca o am in Pc )).gif
danyhoney
Adica ai cumparat-o fara sa-ti placa ? )).gif )).gif Eu am vrut sa cumpar altceva dintr-un magazin si am vazut geanta pentru 2 secunde si in a 3-a secunda o aveam in mana si ma indreptam spre casa )).gif Pur si simplu mi-a sarit in ochi ! chestia e ca .... eu nu prea port genti lol.gif lol.gif

Normal ca vreau poza !!!!!!!
ganesha
CITAT
nu e astenie !!!!!! Stiu sigur pentru ca n-am suferit niciodata de asa ceva !

Bravo tie, nici nu exista asa ceva, stiintific vorbind, e doar in capu' oamenilor (adicatelea a fimeilor grin.gif ).

Gind in gind cu bucurie, chiar azi in drum spre casa ma gindeam ca tre' sa-mi iau o geanta... )).gif tu-ti luasei deja )).gif A mea e grea si goala... cind o incarc eu ca melcul, ma deshala, vreau una mai... light )).gif

pupic.gif
May
Recunosc ca am luat-o mai mult pt ca era 2 € lol.gif Sper sa o si port lol.gif

Imagine
danyhoney
CITAT(ganesha @ 21-03-2008, 12:23 AM) *

CITAT
nu e astenie !!!!!! Stiu sigur pentru ca n-am suferit niciodata de asa ceva !

Bravo tie, nici nu exista asa ceva, stiintific vorbind, e doar in capu' oamenilor (adicatelea a fimeilor grin.gif ).

Gind in gind cu bucurie, chiar azi in drum spre casa ma gindeam ca tre' sa-mi iau o geanta... )).gif tu-ti luasei deja )).gif A mea e grea si goala... cind o incarc eu ca melcul, ma deshala, vreau una mai... light )).gif

pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Punem gentile la slabit ??? lol.gif

Chestia cu astenia .... probabil ca e asa cum zici tu - doar in capul muierilor - dar ...parca prea multe se plang de asta wacko.gif Oricum e treaba lor , eu n-am treaba )).gif

hug.gif pupic.gif

May , nu-mi pot da seama din ce material e geanta ta dar imi placeeeeeeee !!!!!! Pe bune !! pupic.gif
May
Nu stiu din ce material e ca nu ma prea pricep, cred ca dintr-o panza mai groasa. O vrei? )).gif
ganesha
E devitaminizare si demineralizare... coicidenta face sa apara toamna si primavara din anumite (multe si destul de obiesnuite) motive. La persoanele care nu-si schimba alimentatia iarna (maninca la fel ca in restul anului) nu apare... probabil de aceea nu apare nici la tine, pentru ca peste iarna maninci fructe, salate, etcetcetc smile.gif

Si mie imi place gentuta lu' May! Eu de felu' meu port traiste cool )).gif , da' cind merg la servici si car lunch dupa mine, nu-mi place sa port gentuta din aia de lunch si atunci imi tb o geanta maaaaare in care sa incapa prinzul, cartea de citit in autobuz/pauze, sticla de 2 l de apa.... si diverse alte lucruri INDISPENSABILE lol.gif

May
Hai ca il caut pe nenea ambulantu` de la care am luat-o si va cumpar si voua )).gif
danyhoney
Si mie imi plac traistutzele alea cu mii de culori in ele ! MORRRR dupa ele ! Dar aici n-am prea vazut ...

Chesti INDISPENSABILE ????? Ca de exemplu ? )).gif

lol.gif lol.gif May , ce intrebare ! Daca o vreau . Adica cum ? facem schimb de genti ? Ce tare esti ! lol.gif lol.gif pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 21-03-2008, 12:35 AM) *

Hai ca il caut pe nenea ambulantu` de la care am luat-o si va cumpar si voua )).gif

lol.gif lol.gif Faci comert cu genti ? lol.gif

Fetele , eu ma indrept incet-incet spre pat ca mi se cam inchid ochii doh.gif Noapte buna si vise placute ! hug.gif

UN PASTE FERICIT celor carora au maine Vinerea Mare !!!!
May
Ti-am cerut eu geanta ta la schimb? )).gif

N-ar fi rau un comert cu genti, ma transform in furnizorul oneden-ului lol.gif

Noapte buna si Paste fericit si tie! hug.gif
lucy
CITAT(Maybeline @ 21-03-2008, 01:25 AM) *

Recunosc ca am luat-o mai mult pt ca era 2 € lol.gif Sper sa o si port lol.gif

Imagine

Buna May pupic.gif ,nus"ce sa zic,da mi se pare ca gentutza seamana cu un sutien lol.gif ,insa IMI PLACE! floare.gif
Treaba e ca si eu purtam lucruri mai deosebite (cand eram mai tinerica lol.gif )La vara o sa fii cea mai cool tipa cu gentutza ta naughty.gif pupic.gif pupic.gif
ALICE
CITAT(danyhoney @ 21-03-2008, 02:58 AM) *

io-te ce geanta mi-am tras azi cu 10 € )).gif )).gif
Imagine

Asa mi-am luat si eu una saptamana trecuta )).gif Tot rosie dar cu 10 euro mad.gif Mai bine ne facem cumparaturile la voi, ca-s mai de calitate
Amazoana
Neata Danny! pupic.gif
danyhoney
Salutari !

CITAT(Maybeline @ 21-03-2008, 12:48 AM) *

Ti-am cerut eu geanta ta la schimb? )).gif

N-ar fi rau un comert cu genti, ma transform in furnizorul oneden-ului lol.gif

La asta ma refeream si eu , nu ca am face schimb de genti hug.gif
CITAT(lucy @ 21-03-2008, 07:20 AM) *

Buna May pupic.gif ,nus"ce sa zic,da mi se pare ca gentutza seamana cu un sutien lol.gif ,insa IMI PLACE! floare.gif
Treaba e ca si eu purtam lucruri mai deosebite (cand eram mai tinerica lol.gif )La vara o sa fii cea mai cool tipa cu gentutza ta naughty.gif pupic.gif pupic.gif

lol.gif lol.gif tare faza cu sutienul , ai imaginatie lol.gif

CITAT(ALICE @ 21-03-2008, 08:00 AM) *

Asa mi-am luat si eu una saptamana trecuta )).gif Tot rosie dar cu 10 euro mad.gif Mai bine ne facem cumparaturile la voi, ca-s mai de calitate

Alice
, si eu tot 10 € am dat pe ea .
CITAT(dulcikatty @ 21-03-2008, 08:22 AM) *

Neata Danny! pupic.gif

Neatza , dulcica hug.gif pupic.gif
ALICE
Pai da, de asta am si spus, ca sunt acelasi preturi ca si la voi. biggrin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.