sa lasi gandurile pesimiste pt cand vei avea 80 de ani. PLSSSSSSSS!!!!!!! [/color]
Esti teroare !!!!
Dany, ti-o iei pe cocoasa daca te mai "lauzi" asa...
Ooopsss, Nusa ! Tu intri rar dar si cand intri spui lucrurilor pe nume !
Dany, acu-acu te iau la alergat cu batranetile tale cu tot
Ouch , Monic ! Alergat ? Nu mi-ar strica
Nu-mi place cum vb sincer....cred ca esti mult mai tanara de cat multe dintre noi....radiezi si asta stii sa transmiti
Te rog si eu ceva..sper sa nu te supar...mi-am cumparat forme de silicon pt mufinsuri...mai ai cumva niste retete?
Nella , te
Retete de muffins nu prea am , din pacate .Dar te poti uita pe www.culinar.ro si gasesti cu siguranta cateva si le poti adapta .
Ma bucur enorm ca ti-a placut mini-pizza si ca ai reusit sa o aduci la un nr de calorii favorabile dietei tale !
Dany asta se numeste astenie de primavara
Trece cand vine vara
Amelieeeeee, nu e astenie !!!!!! Stiu sigur pentru ca n-am suferit niciodata de asa ceva ! E un " sindrom " post -zi de nastere pe care l-am mai avut si in ziua in care am implionit 24 de ani ( m-am simtit ataaattttt de batrana atunci
Astenie de primavara am si eu si se manifesta "galagios"dureri de cap,stomac,ameteli,lene cronica
ps:imi plac si mie farfuriile acelea spiralate
Ma bucur ca iti plac !!!
Eu n-am treaba cu asteniile .....trec pe langa mine fara sa le observ ....
Hahaha,auzi la ea.Stai sa vezi ca acu te alerg eu pe tine.
Cu jaluzelele nu mai stiu daca am citit,dar la cit timp mai am,nici nu ma mir sa fi sarit mesajul.
Acum am vazut ca ale tale se ridica de jos in sus?Sau nu vad eu bine?
Cu praji am rezolvat-o.Am dus o Tavalita si i-am dat si pe astia pe spate cu ea.
In partea noastra se obisnuieste cind incepi sau cind termini la o firma sa duci ceva,ori praji,ori de baut.
Ia spune ce bunatati gatesti in we?
Oare vineri sunt deschise magazinele?Ca noi nu lucram.
Da, "jaluzelele " mele le pot manevra cum vreau eu : de jos in sus si invers . Pun la sfarsitul postarii o poza cu ele cum aratau azi de dimineata .
Iar ai innebunit nemtii cu Tavalita ??
In We gatesc asa : sambata facem peste .....duminica la pranz la masa la soacra-mea .....dumninica seara la chef la o buna prietena ( e ziua ei ) ..... luni ceva oua vopsite +bagheta cu usturoi ( Aldi ) + salata ....... " Fain " meniu , nu ?
La noi sunt inchise magazinele vineri !!!!!Dar sambata sunt deschise !
Neata
Neatza ..... in miez de noapte de la mine
Ce mai faci , ce mai zici ? Cum iti e ?
dany dulce, termina te rog cu prostiile
continua sa te imbraci cum vrei si cum simti
Scumpa ......cred ca incep sa fiu ok . A fost asa .... o rafala de sentimente de batranete
Auzi babo, poate iti pun poza pe net sa isi dea lumea cu parerea despre varsta ta, sa vedem cati ghicesc ... de fapt, nicio sansa sa ghiceasca, dar sa vedem care iti da peste 37 de ani
Bueyyy, problema nu e cum arat ( chiar daca as vrea ceva kg minus ) CI cum ma simt !!!! Adica .....cum m-am simtit , ca se pare ca incep sa-mi revin .
Daca vrei io-ti dau si o suta ca nu ma doare degetul