Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
anca veselie
faina geanta naughty.gif
danyhoney
Alice , nu stiu cum sunt preturile in tara , din pacate . Dar geanta a fost la reducere ( am uitat sa scriu doh.gif ) ... Pretul initial a fost 25 € .Referitor la calitatea produselor din tara nu ma prea pot pronunta pentru ca nu mi-am mai cumparat haine / pantofi / genti de acolo de vreo 7 ani ...

CITAT(anca veselie @ 21-03-2008, 12:36 PM) *

faina geanta naughty.gif

hug.gif hug.gif
Amazoana
In tara, in general, sunt multe turcisme. Lucrurile romanesti, de calitate buna sunt facute pt export si daca da D-zeu sa le gasesti pe aici sunt extrem de scumpe. sad.gif
danyhoney
Am tras o tura pana in Danemarca , am mancat hot-dog si ne-am plimbat .

Apoi am venit acasa si am papat inghetata blushing.gif . Am terminat de vopsit oolele si ...de acum program de voie .

Imagine
May
Cand nu o sa mai am sutiene, imi pun geanta lol.gif

Poate ma invrednicesc sa pun si eu poze cu ouale zilele astea, ale tale sunt super, mai ales cele din mijloc... ma tot intreb cum le-ai facut biggrin.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 21-03-2008, 10:29 PM) *

Poate ma invrednicesc sa pun si eu poze cu ouale zilele astea, ale tale sunt super, mai ales cele din mijloc... ma tot intreb cum le-ai facut biggrin.gif

Sunt simpluuuuuuu de facut ....greu de explicat doh.gif Doar ca azi n-am avut chef de facut oua asa ca mai multe culori vor veni la Pastele nostru .

Astept pozele cu oole tale naughty.gif

Nici macar n-am avut chef sa decorez de Paste anul asta doh.gif

Otiiiiiiii , te vad !!!!! ce mai faci ? Ce mai zici ?????? Mi-a fost super dor de tine !!!! pupic.gif
otilici
Buna seara give_rose.gif
Am intrat sa-ti las hug.gif hug.gif hug.gif si pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif .
Eu am un program mai incarcat in ultima vreme,am iesit mai mult,am fost chiar plecati din oras cateva zile,de asta nu am mai intrat.Plus ca ziua nu mai pot intra de Norbi,el numai sus la tastatura ar vrea si nu mai poti misca nimic de el doh.gif Sper ca tu esti ok,mi-a fost tare dor de toata lumea de aici.Vad ca la tine pregatirile de Paste sunt gata deja,eu inca mai am de munca sorry.gif Fug sa mai citesc din urma.
danyhoney
MEGA pupic.gif pupic.gif pupic.gif pentru tine , Oti !!!!!! Mi-ai lipsit , sincer ! hahaha , Norbi se baga la tastatura ? )).gif )).gif Ai nevoie de un laptop ca sa il ai dosr pentru tine naughty.gif .
Pregatirile mele de Paste constau doar in vopsit oo ...in rest n-am avut chef sa decorez deloc sad.gif doh.gif Nu ma prea atrage sa decorez stiind ca nu e Pastele meu ......Si cand va fii Pastele meu nu voi avea chef de decorat pentru ca as fii singura care m-as bucura ......

Hai , citeste din urma si poate mai ai timp sa si vorbim un pic pupic.gif pupic.gif
otilici
Ma gasesti in gradina magica daca vrei naughty.gif tease.gif
danyhoney
DANA , AICI poti vedea unde e reprezentanta cea mai apropiata de tine de la firma de la care am comandat noi noile pliseuri !!!!!!

May ,cam asa arata vopseaua de oua cumparata de mine ( scuze calitatea pozei ) :
Imagine

Daca le vrei asa mazgalite ca ale mele .....Tai capacelul de la culorile deschise si pui cateva picaturi in palma ( ai manusi ) si treci oul prin culoare de cateva ori ....Pui oul deoparte si apoi din culorile mai inchise pui cateva picaturi pe o farfurioara si cu un mini-burete iei culoarea de acolo si o pui pe ou cum vrei tu ....Doar atingi oul cu noua culoare .....Lasa-ti imaginatia sa zboare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
otilici
Super interesante vopselele tale de oua,ai si imaginatie,nu gluma smile.gif .Eu anul asta vopsesc doar cateva oua rosii simple,pe care le pun intr-un cosulet si gata.
danyhoney
Scumpa, eu cred ca poti face ouale cum vreu tu daca amesteci cateva culori .....
emu
Iar vorbiti de oua? Ziceti repede, sa-mi schimb setarile la dispozitie lol.gif
lucy
Danny pupic.gif Imi plac oole tale,mumoase smile.gif Toate oole tale sunt asa bele? naughty.gif naughty.gif lol.gif

Oti, daca de pe acum iti face cupilu probleme si nu te lasa la calc lol.gif ,sa te vad peste ceva ani naughty.gif Va trebui sa-ti faci "abonament",asa ca mine......... pupic.gif pupic.gif

May hug.gif multumesc si te pup ca mi-ai apreciat ideea de a purta jentutza ca sutien devil.gif Da in rest ce pui?Adicatelea....chilotzei....... naughty.gif lol.gif lol.gif
nusarich
Foarte frumoase oole tale, Dany! Se gasesc si la noi chestii de vopsit asa frumusel, am vazut si chestii de facut oo perlate naughty.gif .

Sa aveti un Paste Fericit si cu multa lumina in suflete! O sa-ti mai urez si de Pastele nostru, dar te si invidiez ca poti sarbatori de doua ori.

Petrecere frumoasa!
nella
un weekend placut... pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
daconst
Dany,mersi de link! pupic.gif
Chiar azi m-am uitat la Bauhaus si vazusem ceva in genul asta.O sa ma interesez mai tare cind se apropie momentul,ca pina la pliseuri...e cale lunga. doh.gif

Moama,ce-mi plac oole tale! w00t.gif
Eu nu stiu sa fac cu culori din astea de aici.Le-am cumparat mereu gata facute. blushing.gif

Oti,ne luam de mana,ca si mie-mi face fi-miu program de net. salut.gif

Paste fericit! give_rose.gif
Amazoana
Buna Danny pupic.gif harnicuta
Frumoase oo ti-au iesit! Am vorbit si eu cu ai mei "socri" care erau in febra pregatirilor. Acum serbeaza acasa la ei si de Pastele nostru vin la mine.
Te pup, o zi faina!
Paste fericit!!!! floare.gif
May
Am inteles cu acele culori, chiar sunt usor de vopsit iar rezultatul e spectaculos, doar ca nu am vazut asa vopsea pe aici.... ca sa nu mai spun ca am fost ieri in Lidl pregatita sufleteste sa rezist tuturor iepurasilor de ciocolata si nebuniilor care apar in aceasta perioada si am ramas masca w00t.gif NU ERA NIMIC! nici macar un iepuras, nimic! blink.gif

Noi o tot tinem in mese de vineri, macam, lenevim, mancam, dormim, mancam, ne uitam la filme doh.gif )).gif. Practic am tinut masa mai mare vineri si azi ii asteptam pe cumnati sa vina dar va fi o masa de ``pomana`` caci azi se implineste 1 an de cand a murit bunicul lui remy sad.gif

lucy pai mai vrei si chiloti? As putea sa folosesc cordelutzele gentii si sa imi bag una in fund si una in cealalta parte si am tanga lol.gif

Paste fericit! pupic.gif
Cherie
Paste fericit!!!! pupic.gif
nella
PASTE FERICIT !!!!!!!!!!!

pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif
ganesha
Dany, o saptamina faina sa ai! Sper ca ai avut un Paste linistit si cald impreuna cu al tau! pupic.gif
lucy
Danutza te pup pupic.gif si vreau sa-ti spun ca-mi place muuuult gradinuta ta hug.gif Uite,iti dau si eu o floricica give_rose.gif give_rose.gif

May,iubita,te pup pupic.gif esti taaaaaaare lol.gif lol.gif
danyhoney
Neatza !

pupic.gif toate fetele pentru vizite si pentru urari hug.gif

CITAT(emu @ 22-03-2008, 06:02 AM) *

Iar vorbiti de oua? Ziceti repede, sa-mi schimb setarile la dispozitie lol.gif

Zapacito , credeam ca ai uitat de faza aia lol.gif lol.gif

CITAT(nusarich @ 22-03-2008, 11:07 AM) *

Foarte frumoase oole tale, Dany! Se gasesc si la noi chestii de vopsit asa frumusel, am vazut si chestii de facut oo perlate naughty.gif .

Sa aveti un Paste Fericit si cu multa lumina in suflete! O sa-ti mai urez si de Pastele nostru, dar te si invidiez ca poti sarbatori de doua ori.

Petrecere frumoasa!

Nusa , din pacate Pastele ortodox nu il voi prea simti , fiind singura .Dar , nu se stie de unde sare iepurashul naughty.gif . Acum mi-am dat seama ca in acea perioada vom avea amandoi concediu .... hug.gif
CITAT(daconst @ 22-03-2008, 04:11 PM) *

Moama,ce-mi plac oole tale! w00t.gif
Eu nu stiu sa fac cu culori din astea de aici.Le-am cumparat mereu gata facute. blushing.gif

Hai , mey , ca nu e greu deloc . Eu nu ma prea arunc la cele gata vopsite , nu stiu de ce .

Si tie un PASTE FERICIT ! hug.gif

CITAT(dulcikatty @ 22-03-2008, 04:13 PM) *

Buna Danny pupic.gif harnicuta
Frumoase oo ti-au iesit! Am vorbit si eu cu ai mei "socri" care erau in febra pregatirilor. Acum serbeaza acasa la ei si de Pastele nostru vin la mine.
Te pup, o zi faina!
Paste fericit!!!! floare.gif

hug.gif pupic.gif pupic.gif
CITAT(Maybeline @ 23-03-2008, 12:29 PM) *

Am inteles cu acele culori, chiar sunt usor de vopsit iar rezultatul e spectaculos, doar ca nu am vazut asa vopsea pe aici.... ca sa nu mai spun ca am fost ieri in Lidl pregatita sufleteste sa rezist tuturor iepurasilor de ciocolata si nebuniilor care apar in aceasta perioada si am ramas masca w00t.gif NU ERA NIMIC! nici macar un iepuras, nimic! blink.gif

Paste fericit! pupic.gif

Trebuia sa-ti trimit eu de aici ca e plin peste tot doh.gif

Paste fericit !

Cherie , Nella , A. , Lucy , , pupic.gif pupic.gif
danyhoney
Sambata am fost in Flensburg ( ce nebunieeeeeee era in magazine doh.gif - cam peste tot au fost reduceri ) si ne-am comandat dalele pentru terasa cheer.gif . Mi-am mai cumparat 2 orhidee ca erau iar la reducere grin.gif .

Ieri la pranz la masa la socrii , apoi dupa amiaza la cafea si tort si aseara la chef . Am venit pe la ora 3 si ceva acasa si la ora 9 eram in picioare .

Ia sa vedeti ce am vazut pe geam azi dimineata )).gif , dupa ce ieri a fost toata ziua soare si frumos :

Imagine

al meu sotz s-a imbracat urgent si a iesit la dat zapada

Imagine

floricelelor nu prea cred ca le face bine schimbarea asta brusca de vreme sad.gif

Imagine

nella
Mama dar ce a nins....sper sa nu pateasca floricele ceva ca sunt superbe sad.gif
danyhoney
Nu va tine mult zapada ca e apoasa . Daca da putin soarele se duce . Nici nu stiu daca sa ma bucur ca avem , in sfarsit , si noi zapada sau nu wacko.gif
nusarich
Dany, de Pastele catolic ai serbat alaturi de familia "reunita", de Pastele nostru o sa serbezi doar cu D. Sunt sigura ca va fi alaturi de tine ca intotdeauna, ca sa simti si tu sarbatoarea cum se cuvine. pupic.gif
danyhoney
pupic.gif hug.gif Nusa . Sigur asa va fii .
danyhoney
Am uitat sa va spun ca l-am intrebat pe sefu` ce parerea are : ma mai tine acolo , e multumit cu mine ? La sfarsitul acestei luini se termina prima perioada de proba . La care el : bineinteles ca vreau sa ramai aici !!!!!!!!!!!! DECIIIIII.....am trecut primele 2 luni cu brio cheer.gif cheer.gif .
Acum mai urmeaza inca o perioada de semi-proba de 3 luni in care voi primi mai mult cu 1 € / ora , deci voi munci 57 ore / luna in loc de 66 cheer.gif cheer.gif . DACA trec si peste astea 3 luni voi fii incadrata permanent !!!!!!!!!!!!
Sa va spun ce mandra am fost cand a zis sefu` " bineinteles ca vreau sa ramai " ?????? Nu e cazul , nu ? )).gif
nella
Bravo...ma bucur mult pt tine...felicitari si succes mult in continuare pupic.gif hug.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
daconst
Superrr Dany!!!Felicitariiii!!!! cheer.gif cheer.gif
Auzi la ea,cica a uitat sa ne spuna. mad.gif
Pai e si normal,la cum lucrezi fata de celelalte sa vrea seful sa te pastreze,bravo tie! give_rose.gif

Am uitat sa te intreb,ce ati mai hotarat cu concediul?Unde mergeti? naughty.gif
danyhoney

Multumesc , Nella hug.gif
CITAT(daconst @ 24-03-2008, 10:32 PM) *

Superrr Dany!!!Felicitariiii!!!! cheer.gif cheer.gif
Auzi la ea,cica a uitat sa ne spuna. mad.gif
Pai e si normal,la cum lucrezi fata de celelalte sa vrea seful sa te pastreze,bravo tie! give_rose.gif

Am uitat sa te intreb,ce ati mai hotarat cu concediul?Unde mergeti? naughty.gif

Paiiiii....am uitat , mey ....batranetea , maica , batranetea ! Hai si alearga-ma ....DAR aici la mine grin.gif tease.gif Iti multumesc ca ma vezi harnica fata de celelalte !!!! pupic.gif pupic.gif

In legatura cu concediul ......Complicat , nene ....ca doar sunt o tipa " incurcata " lol.gif lol.gif

Tu ce planuri ai de concediu anul asta ?
ganesha
CITAT
al meu sotz s-a imbracat urgent si a iesit la dat zapada

Hihi, iubita, se vede ca nu v-a obosit zapada prea tare iarna asta. Hai la Canada, aici nu se oboseste nimeni sa dea zapada decit daca trece de jumatea pulpei... cel mai sigur de genunchi pupic.gif

Si noi am avut o ninsoare as-noapte care s-a topit peste zi. Da' inca mai avem zapada, am fost in weekend pe coclauri - acolo e plin!

Felicitari pentru rezultatele in munca cheer.gif Am avut si eu azi performance review si a iesit tare bine rolleyes.gif
nusarich
Felicitari Dany! Da-i inainte, poate iti mai mareste si salariul (adica mai mult decat cu 1 €). Bravo!
Amazoana
Felicitari Danny!!!!! pupic.gif pupic.gif cheer.gif
Ce faci draguta, nu am mai vb de mult, nu ne mai "prindem" online...
May
Neatza pupic.gif O zi plina de succese! floare.gif
Cherie
Dany, pai patronul tau nu avea cum sa nu-si doreasca o astfel de angajata!!! pupic.gif
Ar trebui sa fie onorat!!! naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup!!! pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif . pupic.gif fata voiasa si vrednica .Felcitari pentru post cheer.gif
danyhoney
Multumesc , fetelor ! hug.gif hug.gif
danyhoney
cheer.gif cheer.gif Am liber azi cheer.gif cheer.gif

Asa ca .... ceva cumparaturi si in rest program de voie cheer.gif

As fii programat ceva daca as fii stiut dinainte dar asa ...
nusarich
CITAT(danyhoney @ 25-03-2008, 02:44 PM) *

cheer.gif cheer.gif Am liber azi cheer.gif cheer.gif

Asa ca .... ceva cumparaturi si in rest program de voie cheer.gif

As fii programat ceva daca as fii stiut dinainte dar asa ...

E mai bine asa, ca ai timp de "programul de voie". Altfel ai fi trebaluit prin casa toata ziua...
danyhoney
Ai dreptate , Nusa . Dar cred ca tot voi trebalui ceva ca nu pot lenevi toata ziua ( ieri am reusit ca am fost dupa chef ) . As fii facut ceva in gradina dar INCA mai avem zapada wacko.gif

Il astept pe Dirk sa vina de la medic si mai vedem , poate vine el cu vreo idee .
honey79
Vezi ca azi e Sarbatoare, Dany.
E Bunavestire....se papa peshte.
danyhoney
Ooopsss!! Oare de ce am calendarul ortodox sub nas in bucatarie daca tot nu ma uit pe el ? doh.gif
Am pecit-o ca am calcat rufe .....Asta e .

Am fost la cumparaturi si m-am aprovizionat cu papa cu putine calorii si putine % de grasime . Acum am pus legume la fiert pentru o salata falsa de boeuf ( n-am mai facut de mult ) siiiiii incerc sa reiau WW . Maine dimineata ma cantaresc sa vad exact cum stau wacko.gif
Diseara avem carne de pui pe plita + ardei , ciuperci , cartofi fierti si broccoli.

Dirk a fost la medic cu genunchiul si are trimitere la spital pentru radiografie . E suspect de menisc ( asa se spune ? ) doh.gif
Eu merg saptamana viitoare la medic cu niste probleme mai vechi PLUS de cateva zile ma doare in spate , omoplatul stang ( e doar un punct unde doare ) doh.gif doh.gif Ne-am ramolit amandoi wacko.gif
bubbles
Eu am avut foarte mult de spalat asa ca masina am bagat-o sorry.gif dimineata si am dat si cu aspiratorul ca am uitat ca azi e sarbatoare doh.gif dar mai bine ca ma irita pe creier ca era mizerie wacko.gif .Bafta la medic hug.gif .Eu am probleme cu un picior - dreptul - pe care am 3 varici dar cand slabesc nici nu se mai vad doar ca doare cateodata piciorul foarte tare batista.gif
danyhoney
Doua bancuri primite pe mail :

Dupa nunta, tanara si proaspata nevasta ii spune sotului:
- Uite cum o sa facem pe plan sexual de acum inainte: Daca seara cand vii acasa si vezi ca imi este parul ordonat atunci nu vreau sa fac sex cu tine, daca parul imi este putin dezordonat atunci poate vreau sau poate nu vreau sa fac sex cu tine, iar daca parul meu arata complet dezordonat si "sifonat" atunci sigur ca vreau sa fac sex cu tine.
- Bine draga mea, zice sotul, hai sa-ti spun cum vad eu acum situatia asta: Seara cand vin eu acasa beau bere. Daca beau numai o bere inseamna ca nu vreau sa fac sex cu tine, daca beau doua beri inseamna ca ori vreau sa fac sex cu tine ori nu... daca beau trei sau mai multe beri fii sigura ca ma doare undeva de freza ta...

Dati-mi si mie un prezervativ, ca merg la prietena mea si o comit in seara asta, ca e buna rau... De fapt, dati-mi doua, ca are o mama... au... si pe aia o ard... Ba nu, dati-mi 3, ca are si o sora buna.
Ii da farmacistul prezervativele, merge el acasa la prietena lui, se aseaza toti la masa, vine si tatal, se aseaza in capul mesei si isi apleaca toti capetele sa faca rugaciunea inainte de masa.
Dupa jumatate de ora, tipul inca isi facea rugaciunea, iar prietena lui ii sopteste:
- Vai, dragule, dar nu stiam ca esti asa de credincios...
- Nici eu nu stiam ca taica-tu e farmacist...

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 25-03-2008, 08:07 PM) *

Doua bancuri primite pe mail :

Dupa nunta, tanara si proaspata nevasta ii spune sotului:
- Uite cum o sa facem pe plan sexual de acum inainte: Daca seara cand vii acasa si vezi ca imi este parul ordonat atunci nu vreau sa fac sex cu tine, daca parul imi este putin dezordonat atunci poate vreau sau poate nu vreau sa fac sex cu tine, iar daca parul meu arata complet dezordonat si "sifonat" atunci sigur ca vreau sa fac sex cu tine.
- Bine draga mea, zice sotul, hai sa-ti spun cum vad eu acum situatia asta: Seara cand vin eu acasa beau bere. Daca beau numai o bere inseamna ca nu vreau sa fac sex cu tine, daca beau doua beri inseamna ca ori vreau sa fac sex cu tine ori nu... daca beau trei sau mai multe beri fii sigura ca ma doare undeva de freza ta...

Dati-mi si mie un prezervativ, ca merg la prietena mea si o comit in seara asta, ca e buna rau... De fapt, dati-mi doua, ca are o mama... au... si pe aia o ard... Ba nu, dati-mi 3, ca are si o sora buna.
Ii da farmacistul prezervativele, merge el acasa la prietena lui, se aseaza toti la masa, vine si tatal, se aseaza in capul mesei si isi apleaca toti capetele sa faca rugaciunea inainte de masa.
Dupa jumatate de ora, tipul inca isi facea rugaciunea, iar prietena lui ii sopteste:
- Vai, dragule, dar nu stiam ca esti asa de credincios...
- Nici eu nu stiam ca taica-tu e farmacist...

camvalmy
Super tare prima Dany lol.gif lol.gif lol.gif , din pacate pe a 2-a am mai auzit-o, dar totusi tare lol.gif
nella
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.