Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
daconst
Dany,tu pe mine ma intrebi de concediu?Asta e ca aia cu funia in casa spanzuratului. doh.gif

Concediul va fi la Balconia. lol.gif
Si pe terasa,ca sa nu ne plictisim. lol.gif
Sper ca peste un an sa se aseze lucrurile si la noi si Lucas sa fie mai mare ca sa priceapa si el ceva din concedii.
Sa fiu sincera,cel mai tare astept concediul la ski pe cind va putea si el skia cu noi. wink1.gif

Cred ca nu ai mai alergat de mult dupa mine si de aia te ia cu dureri de spate...trebuie sa ma pun iar pe slabit,ca atunci nu aveai nici tu nimic. )).gif pupic.gif
nusarich
Dany, sanatate multa la amandoi va doresc!
Si pe mine ma doare "in spate", dar pe dreapta si stiu si de ce: de la frig. In masina cu care mergem la job a fost foarte frig azi-dimineata, de am anchilozat stand pe scaun o ora. Abia dupa prima jumatate de ora a dat drumul la caldura nenea soferul, dar buba era deja facuta. Nu e prima data si ma doare din piept pana in spate, in dreptul omoplatului. Abia respir. Sper sa ma incalzesc acum, ca am dat drumul la caldura.
danyhoney
CITAT(daconst @ 25-03-2008, 10:17 PM) *

Sa vii cu poze , da ? lol.gif lol.gif

Multumim , Nusa hug.gif . Poate m-o fii tras si pe mine vreun curent si nu mi-am dat seama .

M-am cantarit si ... am aceeasi greutate pe care am avut-o dupa 6 saptamani de platou si dupa perioada in care am bagat la greu mancare si alcool . Mai ales de Pastele catolic . Nu-i rau , ma asteptam sa ma sperii .
Acum sa vad daca reusesc sa-mi revin cu numaratul .
michelle
Dany, felicitari pentru job give_rose.gif Cum sa nu te aprecieze seful la cat esti de harnicuta!!

Spor la dieta! Sa speram ca rezultatele nu vor intarzia sa apara acum ca te cumintesti grin.gif
May
CITAT(daconst @ 25-03-2008, 10:17 PM) *

Vaiiiiii lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif se noteaza! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

dany sigur ai tras curent... mai ales cu vremea asta, azi e soare, maine ninge mad.gif. Multa bafta cu numaratul si sper sa isi dea drumul odata corpul tau si sa vedem cum scazi la ticker in fiecare saptamana pupic.gif

P.S.:Raportez ca mi-au intrat banii in cont si am si cumparat biletele cheer.gif pupic.gif
danyhoney
Iar am avut liber doh.gif . Am profitat de asta si am facut curat , spalat rufe ( o parte le-am bagat in uscator ca sa le si pot calca azi ) ....

CITAT(michelle @ 26-03-2008, 12:03 PM) *

Spor la dieta! Sa speram ca rezultatele nu vor intarzia sa apara acum ca te cumintesti grin.gif

Deocamdata sunt in faza de " incerc sa ma cumintzesc " )).gif grin.gif
CITAT(Maybeline @ 26-03-2008, 03:18 PM) *

P.S.:Raportez ca mi-au intrat banii in cont si am si cumparat biletele cheer.gif pupic.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Am zis sa bag un ochi pe aici . O asa mare liniste pe tot forumul n-am mai vazut pana acum ......
Amazoana
Asa-i ca e ciudat de liniste?????? dry.gif Se anunta vreo furtuna?
crissy
cheer.gif Felicitari pt prelungirea job-ului. pupic.gif
Amazoana
Fata draga, buna seara in primul rand. Am trecut pe la tine sa vad daca esti si tu asa citita precum sunt eu...dar te-am "facut", tu ai doar 5 vizitarori tease.gif
Te tuuuc dulce si iti doresc o seara frumoasa cu al tau sot! pupic.gif floare.gif
May
Acum are 7 vizitatori )).gif pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce faci?Azi mergi la job? pupic.gif
Amazoana
Neata
Siiigur merge azi.Mi-e dor de tine, Danny! pupic.gif
danyhoney
Neatza !

Criss, multumesc ! Pe unde ai umblat pana acum ? hug.gif

May , si tu tii evidenta vizitatorilor ? )).gif

Mada
, lasa-i incolo de vizitatori . Sa ne viziteze daca vor , asta inseamna ca suntem persoane importante naughty.gif . Cu toate ca mi se pare cam ciudat cateodata cand vad fff multi vizitatori pe tot forumul ( cred ca o data am vazut vreo 300 )).gif ) .

Neatza , Andreea hug.gif .Sa stii ca am facut ce ti-am spus saptamana trecuta pe mess salut.gif

In legatura cu job -ul pe ziua de azi .... Parca vad ca ma vor suna sa merg tocmai pentru ca au venit rusii si nu mi-e bine deloc doh.gif doh.gif As vrea sa stau acasa azi dar n-am eu norocul asta .
danyhoney
Gata, mi-am facut norma la mesaje pe azi )).gif )).gif

sa aveti o zi faina !
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 27-03-2008, 12:39 PM) *

Gata, mi-am facut norma la mesaje pe azi )).gif )).gif

sa aveti o zi faina !

Esti pe norma??? )).gif
Am o zi infernala. Parca totul se deruleaza pe repede...brrr....si mi-e asa foameeee. Am mancat niste biscuiti de ovaz din fundul unui sertar si tot mi-e fomilaaaa.
Si ieri am fost asa cuminte cheer.gif Am mancat o ciorbitza de pui, grujoane de pui - 150g si salata greceasca 150g.
Nessie
Ce-s alea grujoane? )).gif Imi suna a parjoale. laugh.gif

pupic.gif Pup fata!
michelle
Dany, o zi super iti doresc! pupic.gif

May, unde ai luat bilete? Scuze daca ai zis si mi-a scapat blushing.gif

Apropo de Balconia, noi tot la Cortesti mergem, ca anul trecut )).gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 27-03-2008, 02:40 PM) *

Ce-s alea grujoane? )).gif Imi suna a parjoale. laugh.gif

pupic.gif Pup fata!

Un fel de pui tavalit in susan tease.gif Daca asa scria acolo, asa am spus si eu...
May
CITAT(michelle @ 27-03-2008, 12:26 PM) *

May, unde ai luat bilete? Scuze daca ai zis si mi-a scapat blushing.gif

Am luat biletele de aeroplan pt dulcea noastra Romanica )).gif

dany se pare ca fix azi te-au chemat la lucru doh.gif macar sa ai o zi usoara pupic.gif

Bai fratilor, trece printr-o criza economica Spania ca deja ma sperie, se resimte in toate domeniile, totul merge prost, multa lume in somaj, multe firme inchise, altele care nu mai primesc comenzi, toata lumea disperata huh.gif

Sambata sunt invitata la un botez ( nepotica unei colege de lucru) asa ca ieri am bantuit magazinele ca sa iau o rochitza pt micuta.... vai de viata mea cand voi avea un copil, cred ca o sa cumpar atatea haine ca o sa trebuiasca sa gatesc etichetele de la ele din lipsa de bani, trec pe regimul ellei lol.gif. Va atasez mai joz poza cu ce am cumparat pana la urma, plus poza cu o geanta care va fi cadou pt cumnata-mea ca e ziua ei in curand, plus oo-le de pasti smile.gif

Imagine Imagine Imagine
bubbles
May nu iti zic ca m-am speriat ca nu stiam ce e cu hainele alea mici si pana sa citesc m-am gandit .. Mama oare asa tare a slabit May swoon.gif lol.gif
emu
Bau!

Ce misto sunt ouale alea! Se remarca maiestria autorului, sufletul pus in decorare, atentia la detaliu... yamm yamm yamm imi vine sa le mananc pe toate lol.gif si da, pana nu se interpreteaza gresit, numai la mancare imi sta gandul. Ciudat, nu? )).gif

O hug.gif pentru angajatul model.
daconst
Dany,deci esti la job azi? huh.gif
Eu zic ca e super bine ca nu te-ai ingrasat...bravo tie! give_rose.gif
M-as urca si eu pe cantar,dar n-am curaj. sad.gif

Miha,sinteti tari daca mai aveti bani si de concediu...chiar si la cort.Eu n-am bani nici sa ma gandesc macar la concediu. lol.gif

May
,cu hainele la copii te inteleg perfect...ca eu sunt o mama nebuna care nu-mi cumpar mie nimic,doar sa pot sa-i iau lui Lucas hainute haioase. doh.gif
Cum ai facut ouale ca sunt tare faine?

Vroiam sa te intreb unde mergeti in Grecia?Parca bine am inteles. blushing.gif
May
Ouale le-a facut socrela, le-a vopsit normal si apoi le-a mazgalit cu carioci grin.gif.

Habar nu am unde mergem in Grecia caci, atunci cand mi-au propus ai mei, aveau un lapsus si nu isi aminteau regiunea si nici nu i-am mai intrebat apoi. O sa iti spun cand aflu. Noi mergem cu inca vreo 5-6 familii, prieteni de toata viata, si o sa inchiriem o cladire formata din mai multe casute lipite una de alta, cu curte interioara. Fiecare casuta este compusa dintr-o camera de matrimoniu, bucatarie si baie si platim 50 € pe noapte pt fiecare cuplu. Suntem la 10 minute de plaja, avem f multe de vizitat in jur, adica locul nu e izolat... sper sa fie frumos rolleyes.gif. Imi pare tare bine ca mergem mai multi, mai ales ca sunt oameni care ma cunosc de toata viata si de aceea vreau sa slabesc cat mai mult pana plec, sa ii las cu gura cascata cand m-or vedea cool.gif

Bubbles, emu sunteti de groaza laugh.gif
danyhoney
CITAT(Nessie @ 27-03-2008, 11:40 AM) *

pupic.gif Pup fata!

M-ai pupic.gif pe mine sau pe Mada ? Sau pe amandoua ? blum.gif )).gif
CITAT(michelle @ 27-03-2008, 12:26 PM) *

Dany, o zi super iti doresc! pupic.gif

Apropo de Balconia, noi tot la Cortesti mergem, ca anul trecut )).gif

A fost chiar o zi buna , Miha , multumesc ! hug.gif

Si tu cu destinatie speciala in concediu anul asta ? )).gif

CITAT(Maybeline @ 27-03-2008, 04:28 PM) *

Sambata sunt invitata la un botez ( nepotica unei colege de lucru) asa ca ieri am bantuit magazinele ca sa iau o rochitza pt micuta.... vai de viata mea cand voi avea un copil, cred ca o sa cumpar atatea haine ca o sa trebuiasca sa gatesc etichetele de la ele din lipsa de bani, trec pe regimul ellei lol.gif. Va atasez mai joz poza cu ce am cumparat pana la urma, plus poza cu o geanta care va fi cadou pt cumnata-mea ca e ziua ei in curand, plus oo-le de pasti smile.gif

Bueyyyyy, ce oua misto ai facut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Repede -repede spune aici cum ai procedat pupic.gif

Rochita si papucei sunt asa de frumosiiiiiiiiii......Offffff !!!

CITAT(emu @ 27-03-2008, 06:41 PM) *

Bau!

Ce misto sunt ouale alea! Se remarca maiestria autorului, sufletul pus in decorare, atentia la detaliu... yamm yamm yamm imi vine sa le mananc pe toate lol.gif si da, pana nu se interpreteaza gresit , numai la mancare imi sta gandul. Ciudat, nu? )).gif

O hug.gif pentru angajatul model.

Eu zic sa schimbi dispozitia la profil blum.gif lol.gif

O hug.gif inapoi de la mine !

CITAT(Maybeline @ 27-03-2008, 04:28 PM) *

vai de viata mea cand voi avea un copil, cred ca o sa cumpar atatea haine ca o sa trebuiasca sa gatesc etichetele de la ele din lipsa de bani,

lol.gif lol.gif lol.gif Te vei lua de mana cu Dana care cumparase hainutze cu multeeee luni inainte sa apara bb lol.gif

CITAT(daconst @ 27-03-2008, 07:33 PM) *

Dany,deci esti la job azi? huh.gif
Eu zic ca e super bine ca nu te-ai ingrasat...bravo tie! give_rose.gif
M-as urca si eu pe cantar,dar n-am curaj. sad.gif

Si eu m-am bucurat ca nu am avut motiv de speriat cand m-am urcat pe cantar , cu toate ca nu-mi pot explica CUM de nu m-am ingrasat lacat am bagat in mine wacko.gif

Hai , curaj , macar vei stii cum stai . Siiii .... nu prea pot crede ca te-ai ingrasat ! hug.gif
CITAT(Maybeline @ 27-03-2008, 10:04 PM) *

Ouale le-a facut socrela, le-a vopsit normal si apoi le-a mazgalit cu carioci grin.gif.

Cu carioci ???? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Nu m-ar fii dus capul la asta doh.gif lol.gif
Nu fur modelul ca nu am carioci )).gif

CITAT(dulcikatty @ 27-03-2008, 11:38 AM) *

Am o zi infernala. Parca totul se deruleaza pe repede...brrr....si mi-e asa foameeee. Am mancat niste biscuiti de ovaz din fundul unui sertar si tot mi-e fomilaaaa.

hug.gif pentru fata cu derulari pe repede inainte )).gif . Ce ai mai mancat azi ???
nella
pupic.gif o seara frumoasa iti doresc...pupici dulci pupic.gif hug.gif
danyhoney
CITAT(bubbles @ 27-03-2008, 06:34 PM) *

May nu iti zic ca m-am speriat ca nu stiam ce e cu hainele alea mici si pana sa citesc m-am gandit .. Mama oare asa tare a slabit May swoon.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

Miha,sinteti tari daca mai aveti bani si de concediu...chiar si la cort.Eu n-am bani nici sa ma gandesc macar la concediu. lol.gif

De cand iti trebuie bani ca sa te gandesti la concediu ?? lol.gif lol.gif lol.gif Tare faza !

Hai la mine : ai gradina , verdeata , vant de mare , 15 km pana la mare , liniste , ....... blum.gif

CITAT(nella @ 27-03-2008, 10:16 PM) *

Multumesc mult ! Si tu sa ai o seara frumoasa !!!! A venit iubi ?????? hug.gif
May
Mai ai de scris sau te pot intrerupe? )).gif Ca nu am vrut sa iti stric insiruirea de raspunsuri pupic.gif
nella
CITAT(danyhoney @ 27-03-2008, 11:20 PM) *

CITAT(bubbles @ 27-03-2008, 06:34 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

De cand iti trebuie bani ca sa te gandesti la concediu ?? lol.gif lol.gif lol.gif Tare faza !

Hai la mine : ai gradina , verdeata , vant de mare , 15 km pana la mare , liniste , ....... blum.gif

CITAT(nella @ 27-03-2008, 10:16 PM) *

Multumesc mult ! Si tu sa ai o seara frumoasa !!!! A venit iubi ?????? hug.gif

Da a venit ieri...si sunt f bucuroasa si linistita..pacat ca nu sta decat o saptamana..sper inca sa-l conving sa mai stea... naughty.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 27-03-2008, 10:20 PM) *

Mai ai de scris sau te pot intrerupe? )).gif Ca nu am vrut sa iti stric insiruirea de raspunsuri pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Nu pot raspunde tuturor intr-un mesaj pentru ca imi apare avertizare ca folosesc prea multe emoticoane blum.gif

Am terminat acum tease.gif

CITAT(nella @ 27-03-2008, 10:30 PM) *

Da a venit ieri...si sunt f bucuroasa si linistita..pacat ca nu sta decat o saptamana..sper inca sa-l conving sa mai stea... naughty.gif

Spor la convins !!!!!! Lumanarele , giugiugeli , etc ..... Stii si tu astea ca doar esti vaccinata ( nu spun " ca doar esti fata mare " ca nu mai esti blum.gif )).gif ) .
nella
lol.gif blushing.gif ... naughty.gif
May
Pai daca ai terminat, ce zici ca mai faci? naughty.gif

Eu ma gandesc sa ma fac vegana... daca ma vede ganesha imi da si 2 peste maini ca am indraznit sa spun asa ceva la cat de pacatoasa sunt... ma gandeam ca am tinut aproape 2 saptamani post in care nu am mancat decat legume si fructe si ma simteam tare bine, parca si tenul mi-era schimbat, ma simteam mai usora, niciodata balonata.... ma mai gandesc tease.gif
danyhoney
Paiiiiii.....ce mai zic ??? Nimic nou ....Toate la fel . DOAR ca ma rog la Doamne-Doamne sa ma lase sa am " zi libera " de la dureri si " varsare multa " sambata ca sa pot merge la musical )).gif
Siiii ..... am emotii pentru saptamana viitoare cand voi merge la medic sad.gif

In legatura cu VEGANA , te sustin si te admir daca reusesti !!!!!! Eu nici macar post n-am mai reusit sa tin de cand sunt aici doh.gif Daca m-ar vedea al meu ca tin post si ce as manca ....cred ca m-ar duce la spitalul de nebuni doh.gif .

As vrea sa tin MACAR o saptamana o cura de dezintoxicare cu legume ( le iubesc ) , fructe ( nu prea-mi sunt prietene ) si ceva papa ffffff usor dar ....nu am sanse ...din pacate .

Deci ...daca te hotarasti : BAFTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAR .....daca ne vom intalni cumva , vreodata ....sa uiti de asta , da ??? Va curge vin si va merge papa bun pe gatlejurile noastre !!!!! Daca te aud atunci ca tu tii dieta sau esti " vegana " ....te omor si apoi te bat de iti merg fulgii ! pupic.gif

Aaaaaa, mai am ceva nou :
In seara asta a fost pe un program TV nemtesc un concurs legat de istorie la care au fost invitate VIP-uri .....Era vorba de istoria de acum 2000 de ani .....Eu am stiut 75 % din raspunsuri ( le-am notat ) cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ce mi-a placut fffff mult a fost faptul ca banii castigati au fost TOTI donati copiilor cu probleme din Germania ! Au fost 92.000 € ( au clacat la primele intrebari din timpul lui Columb - unde eu am stiut 2 raspunsuri din 3 si ei nici unul grin.gif ) . Nu ma laud !!!!! M-am mirat ca ( inca ) mai stiu atatea din timpul facultatii ....
nella
Eu v-am parasit..merg la nani...noapte buna si vise frumoase... pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif
May
Sper sa te simti mai bine si sa faci ce ti-ai porpus. Stai linistita cu medicul ca o sa fie totul ok, gandeste pozitiv ca nu te ajuta cu nimic sa mori de grija inainte sad.gif

Cu veganismul nust ce sa zic... e o chestie pe care trebuie sa o simti cu adevarat si pt care iti trebuiesc convingeri puternice... dar ma gandesc sa incerc si cat voi rezista, rezist ca rau nu are ce sa imi faca rolleyes.gif.

Azi ma gandeam la chiflele cu somon de la tine blushing.gif ... trebuie sa ma impun cumva caci am observat ca am niste pofte groaznice in ultimul timp, pofte d-alea de parca sunt posedata si mi se fasce rau daca nu mananc lucrul respectiv. Acum 30 min scotoceam prin dulapuri dupa o cutie de pate ca sa imi fac oua umplute caci simteam ca mor daca nu mananc fix acum! Nu stiu daca tii s-a intamplat vreodata, sper ca nu doh.gif. M-am oprit la un moment dat mai mult speriata pt ca am constientizat ca nu mai gandeam, parca eram pusa pe pilot automat si nu mai aveam niciun control... aiurea de tot sorry.gif

P.S: n-am gasit pate, acum mananc mazare cu lingura direct din conserva pt ca am mancat f putin azi din proasta organizare si m-a luat cu durere de cap tease.gif

CITAT(danyhoney @ 27-03-2008, 11:00 PM) *

Aaaaaa, mai am ceva nou :
In seara asta a fost pe un program TV nemtesc un concurs legat de istorie la care au fost invitate VIP-uri .....Era vorba de istoria de acum 2000 de ani .....Eu am stiut 75 % din raspunsuri ( le-am notat ) cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Desteapto! cheer.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif Nu sunt desteapta !!!!! Cred ca doar am avut noroc sa stiu raspunsurile )).gif

Bueyyyy, in legatura cu poftele .....Ce sa zic ? Nu esti singura !!!!!!!! DAR daca vrei sa treci la " veganism " ...probabil ca asta e un test : poti sa renunti la ceva sau nu ??? E alegerea si hotararea ta !!!! Amy ( Ganesha ( te va ajuta SIGUR !!!!!! Eu ....in nici un caz !!!!!
Inchipuie-ti ca ii spun lui Dirk : de azi sunt vegetariana !!!!! raspunsul lui :" a, da ? Si cu cine vei trai in continuare ? " lol.gif lol.gif lol.gif N-am nici o sansa !!! Siiii...nici nu cred ca voi reusi vreodata cu toate ca sunt convinsa ca face tare bine organismului .
May
Gata, deja dau inapoi doh.gif. Sa renunt de tot nu cred ca as putea, dar mai mult ca sigur ca de maine o sa incep sa ma axez in alimentatie spre 90% legume si restul carne, branza, oua si ce ne mai da gaina noua lol.gif. Tot e bine biggrin.gif

Si remy e carnivor rau, dar programul imi permite sa gatesc separat, desi cea mai simpla solutie e sa ii servesc legumele mele ca si garnitura pe langa carnea lui, ca doar in post nu s-a plans de nimic grin.gif
danyhoney
Offff , ce noroc ai ca poti gati separat !!!!!!! Eu am gatit ieri si azi ( ce a ramas de ieri ) separat si aveam impresia ca gatesc pentru un strain doh.gif doh.gif MEREU am gatit acelasi fel de mancare .
Dar daca Remy e de acord ....e super !!!!!! DACA CHIAR vrei sa devii o " vegana " iti sunt alaturi !!!!!!
DARRRRRRR asta nu inseamna ca daca voi mai pune poze cu papa bun pe aici ma vei injura , nu ? lol.gif
May
Poti sa pui cate poze vrei, ca sunt masochista rau din moment ce vizitez culinarul regulat, o poza, doua in plus nu au cum sa strice )).gif

Zilele trecute am facut ceva bunutz, asta daca esti fan conopida. Am fiert buchetele de conopida si apoi le-am pus intr-un vas de yena si peste ele am turnat un amestec din 2 oua batute cu 3 lg de smantana si o mana de cascaval ras si am bagat la cuptor pana s-a gratinat blum.gif blum.gif. Mi-au iesit 4 portii, portia fiind cat palma fara degete si destul de grosuta la numai 3 puncte. Am mai tras langa ea un gratar de pui si niste ardei copt si m-am saturat

Hai noapte buna ca mi-e foame lol.gif pupic.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 27-03-2008, 11:43 PM) *

Pai daca ai terminat, ce zici ca mai faci? naughty.gif

Eu ma gandesc sa ma fac vegana... daca ma vede ganesha imi da si 2 peste maini ca am indraznit sa spun asa ceva la cat de pacatoasa sunt... ma gandeam ca am tinut aproape 2 saptamani post in care nu am mancat decat legume si fructe si ma simteam tare bine, parca si tenul mi-era schimbat, ma simteam mai usora, niciodata balonata.... ma mai gandesc tease.gif

)).gif te-as admira si ti-as ridica statuie. SI nu mi-as mai lua ochii de la tine naughty.gif Numa' ca.... vegan nu se face nimeni peste noapte, e mult prea greu, si implica mult mai multe decit ceea ce tine de culinar. Si in plus... n-ai sa mai poti pune gura peun banal biscuite pe care ti-l intinde colega de servici in drum de la baie in birou ca de'... nu-i vegan, de fapt, 90% din produsele preamblate nu-s vegane. Ca sa nu mai zic de vreun tort la ziua cuiva )).gif Apropo, Jen a mea a venit la party-ul respectiv cu un tort vegan. A fost super, ea nu-i vegana (INCA), da' facea experimente lol.gif lol.gif lol.gif

Si partea cu "rau n-are ce sa-ti faca" merge doar pentru foarte scurt timp, tre' sa ai asa de mare grija la ce maninci, ca sa ai toti micronutrientii de care ai nevoie!!!!

Visez si eu la ziua in care voi fi vegana... incetul cu incetul am sa ajung eu acolo, speranta moare ultima )).gif Culinar ma refer, ca asa, stilul de viata e aproape aproape vegan. Da' si ce satisfactie aduce.... nimic nu se compara!

pupic.gif si Dany si-i urez de o vinere frumoasa! Si am vazut ca se vorbea pe aici si de concedii! devil.gif Da' m-am facut ca de fapt n-am vazut lol.gif lol.gif
danyhoney
CITAT(ganesha @ 28-03-2008, 01:08 AM) *

pupic.gif si Dany si-i urez de o vinere frumoasa! Si am vazut ca se vorbea pe aici si de concedii! devil.gif Da' m-am facut ca de fapt n-am vazut lol.gif lol.gif

Paiiii nici eu nu vad ... ca e treaba cu incurcatura anul asta doh.gif )).gif Eu sunt intre 2 " chestii " ......si habar nu am ce sa fac ... doh.gif Grea decizie , nene !
ganesha
CITAT(danyhoney @ 28-03-2008, 02:31 AM) *

CITAT(ganesha @ 28-03-2008, 01:08 AM) *

Paiiii nici eu nu vad ... ca e treaba cu incurcatura anul asta doh.gif )).gif Eu sunt intre 2 " chestii " ......si habar nu am ce sa fac ... doh.gif Grea decizie , nene !

Eu n-am avut niciodata ceea ce se cheama concediu. sorry.gif Niciodata de cind sint... adult cu responsabilitati depline, deci de cam 9 ani. N-am fo' niciodata plecata mai mult de 4 nopti nicaieri, faze gen... rezervare la hotel, sejur, chestii, bilete de avion, excursii... ma rog, ce fac oamenii in general, ca se duc cu copiii (sau fara naughty.gif ) la mare, la munte, la pensiune, la strainatate, la una la alta )).gif Cred ca daca am avea posibilitatea sa facem asa ceva, nici macar n-as sti cum sa fac )).gif )).gif

Las'ca e bine ca esti intre doo chestii... inseamna ca nu duci lipsa de oportunitati de decizie )).gif

floare.gif
nusarich
CITAT(ganesha @ 28-03-2008, 04:43 AM) *

Eu n-am avut niciodata ceea ce se cheama concediu. sorry.gif Niciodata de cind sint... adult cu responsabilitati depline, deci de cam 9 ani. N-am fo' niciodata plecata mai mult de 4 nopti nicaieri, faze gen... rezervare la hotel, sejur, chestii, bilete de avion, excursii... ma rog, ce fac oamenii in general, ca se duc cu copiii (sau fara naughty.gif ) la mare, la munte, la pensiune, la strainatate, la una la alta )).gif Cred ca daca am avea posibilitatea sa facem asa ceva, nici macar n-as sti cum sa fac )).gif )).gif

Las'ca e bine ca esti intre doo chestii... inseamna ca nu duci lipsa de oportunitati de decizie )).gif

floare.gif

Te-am luat, eu implinesc anul asta numa' vreo 12 (si nu cred sa am vreo sansa sa ma opresc aici) ... da's mai batrana... sorry.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce faci?Mersi ca ai rezolvat treaba aia wink1.gif
Amazoana
V-a mancat limba in lipsa mea? Asta asa, numai sa ma ofticati, nu? sad.gif Neata pupic.gif pupic.gif :*pt toate dragele mele de aici.
May, frumoase oo si cadoul pt cea mica arata ffff bineeeee.
danyhoney
Neatza !

A. , Nusa , cum adica n-ati avut concedii pana acum ??? Lipsa de timp ?

CITAT(bubbles @ 28-03-2008, 08:39 AM) *

Neata yahoo.gif .Ce faci?Mersi ca ai rezolvat treaba aia wink1.gif

Nu stiu daca se va rezolva ceva dar eu am incercat hug.gif

CITAT(dulcikatty @ 28-03-2008, 08:48 AM) *

V-a mancat limba in lipsa mea?

Pai daca tu mergi la somn o data cu gainile ....Glumesc ! pupic.gif pupic.gif

Sunt in dilema : ma doare rau burta si spatele de la rusi si nu stiu daca sa sun la job ca nu ma duc sau sa ma duc si sa nu ma pot misca cum trebuie pe acolo ....
bubbles
Dany eu zic sa stai linistita acasa ,decat sa mergi sa faci efort prea mare si apoi sa te trezesti cu altceva..Doamne fereste de vreo hemoragie pupic.gif floare.gif
May
Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yahoo.gif

dany daca te simti rau si ai posibilitatea sa ramai acasa.... ramai... ca si daca te duci si nu esti in stare de nimic, mai rau iti complici viata, zic eu unsure.gif

ganesha ai mare dreptate, tocmai asta ziceam si eu intr-un post anterior, pt a deveni vegan trebuie sa simti si sa iti doresti cu adevarat asta, ca sa nu mai spun de convingerile puternice de a-ti schimba stilul de viata in acest fel. E mortala Jen a ta )).gif
danyhoney
Mayyyyyy , ce cauti , mama , la ora asta pe aici ???? Ai liber ? hug.gif

Am sunat la job si raman acasa azi ....Sa vad ce trebaluiesc pe aici .
May
Imbatranesti maica, ti-am zis de aseara ca azi sunt libera )).gif

Auzi, pai daca ramai acasa ramai si odihneste-te, nu te apuca iar de treaba, n-ai stare deloc! mad.gif
danyhoney
Cand am zis eu ca imbatranesc nu m-ati crezut )).gif . Am uitat ca mi-ai zis doh.gif

Pai nu sunt obosita ca sa ma odihnesc blum.gif . Stai linistita ca nu fac cine stie ce multa treaba : am scos carne de pui din congelator sa fac o ciorba de " burta " , o sa calc ceva rufe , voi pune semintele pentru rosii in ghivece , ceva ordine in garaj si cam atat .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.