Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162
May
Hai si pe la mine daca nu esti obosita, ca e casa cu fundu-n sus si n-am chef deloc doh.gif
dany
Neeee , pune-ti pofta-n cui blum.gif . Tu crezi ca voi trebalui toata ziua ??? Chiar asa de harnica nu sunt )).gif . Plus ca diseara voi merge repede la somn ( sper ) ca maine ma trezesc la 6:30 doh.gif
May
La 6.30 blink.gif. Why? blink.gif
dany
Am scris de vreo 2 ori unde merg maine ....Te-am prins ca n-ai citit tot )).gif )).gif

Merg cu 2 amice in Hamburg la musical ( dirty dancing ) si plecam cu trenul de la ora 9 . Asa ca trezirea devreme : dus , spalat pe cap , baut cafeaua in liniste , papat ceva ...
May
Stiam de musical dar nu imi imaginam ca pleci asa devreme incat sa te trezesti de la 6:30 wacko.gif. Imbatranesc? laugh.gif
dany
Imbatranim impreuna tease.gif )).gif
Cherie
salut.gif numarati-ma si pe mine la capitolul "Scleroza e in floare" doh.gif lol.gif tease.gif cheer.gif

Iata-ma Dany, am revenit, dupa ce azi am trebaluit ca o furnicuta si toata casa straluceste (asta, dupa ce facusem curatenie generala si luni lol.gif)
Poate trec si pe la tine & May, ca tot sunt in forma cheers.gif

P.S. Excuse my ignorance, dar eu nu stiu care e diferenta intre vegan si vegetarian blushing.gif Sau e acelasi lucru? blush.gif Lamuriti-ma si pe mine, va roooooooooooog!!! pupic.gif

bubbles
Seara yahoo.gif .Hai sa va spun ce am patit cheer.gif .Suna fixul la care raspund foarte voioasa crezand ca e matusa mea .. dar stupoare..O voce de barbat swoon.gif ... "Andreea?" Eu - Da .Sunt de la compania americana la care ai depus CV-ul pentru a lucra de acasa .Sa mor langa telefon nu alta doh.gif .A inceput respectivul sa imi explice ca daca ma hotarasc sa lucrez la ei .. ce pasi tb sa urmez grin.gif .Faza e ca tb sa imi iau casti cu microfon si ei iti trimit o lista cu romani din SUA si Canada pe care ii suni de pe internet si pe care trebuie sa ii convingi sa se aboneze la aceasta companie telefonica .Pentru fiecare abonat primesti 20 $ .Nu mi-a venit sa cred !!!! Programul este flexibil in timpul amiezii sau seara din cauza fusului orar .Asa ca m-am inscris i de luni incep trainig-ul care dureaza o saptamana cheer.gif
ganesha
CITAT(Cherie @ 28-03-2008, 04:31 PM) *

P.S. Excuse my ignorance, dar eu nu stiu care e diferenta intre vegan si vegetarian blushing.gif Sau e acelasi lucru? blush.gif Lamuriti-ma si pe mine, va roooooooooooog!!! pupic.gif

Vegetarian = denumirea data pe scurt persoanelor care nu maninca deloc carne, dar maninca produse lactate si/sau oua (denumirea completa e lacto-vegetarian sau ovo-lacto-vegetarian, depinde de situatie).

Vegan = persoana care nu FOLOSESTE deloc produse de origine animala. Dpdv 'culinar' se refera la persoanele care nu maninca DELOC carne, oua, lapte si derivate. Dpdv "integralist', se refera la un stil de viata in care "nu deranjeaza pe nimeni" (pentru produse din piele, blana, lina, matase, etc).

Bubule bravooooo! cheer.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 28-03-2008, 06:36 PM) *

Seara yahoo.gif .Hai sa va spun ce am patit cheer.gif .Suna fixul la care raspund foarte voioasa crezand ca e matusa mea .. dar stupoare..O voce de barbat swoon.gif ... "Andreea?" Eu - Da .Sunt de la compania americana la care ai depus CV-ul pentru a lucra de acasa .Sa mor langa telefon nu alta doh.gif .A inceput respectivul sa imi explice ca daca ma hotarasc sa lucrez la ei .. ce pasi tb sa urmez grin.gif .Faza e ca tb sa imi iau casti cu microfon si ei iti trimit o lista cu romani din SUA si Canada pe care ii suni de pe internet si pe care trebuie sa ii convingi sa se aboneze la aceasta companie telefonica .Pentru fiecare abonat primesti 20 $ .Nu mi-a venit sa cred !!!! Programul este flexibil in timpul amiezii sau seara din cauza fusului orar .Asa ca m-am inscris i de luni incep trainig-ul care dureaza o saptamana cheer.gif

Sa inteleg ca lucrezi strict pe baza de comision? Nu ai si un salariu fix?
Oricum, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif

CITAT(ganesha @ 28-03-2008, 07:23 PM) *

CITAT(Cherie @ 28-03-2008, 04:31 PM) *

Vegetarian = denumirea data pe scurt persoanelor care nu maninca deloc carne, dar maninca produse lactate si/sau oua (denumirea completa e lacto-vegetarian sau ovo-lacto-vegetarian, depinde de situatie).

Vegan = persoana care nu FOLOSESTE deloc produse de origine animala. Dpdv 'culinar' se refera la persoanele care nu maninca DELOC carne, oua, lapte si derivate. Dpdv "integralist', se refera la un stil de viata in care "nu deranjeaza pe nimeni" (pentru produse din piele, blana, lina, matase, etc).

Bubule bravooooo! cheer.gif

De vegetarieni stiam ca-s de mai multe feluri, cunosc persoane. Credeam ca veganii sunt vreo alta specie de oameni grin.gif Oricum, multumesc pt ca m-ai luminat! floare.gif

Pentru gazda & May naughty.gif naughty.gif naughty.gif
dany
Sa aveti un WE superb toate ! hug.gif hug.gif

Felicitari , Andreea !!! cheer.gif
amalia0701
pupic.gif
Musical ce frumos.
Un weekend minunat sa ai pupic.gif
bubbles
Multumesc fetelor .Ieri mai ca imi venea sa plang de fericire .Cherie lucrez pe baza de comision .. cate contracte reusesc sa fac atat primesc dar pt inceput e bine cheer.gif .Macar sa incerc sa prind experienta nu? Ca si asa stateam acasa degeaba wink1.gif .
Cherie
CITAT(bubbles @ 29-03-2008, 03:48 PM) *

Multumesc fetelor .Ieri mai ca imi venea sa plang de fericire .Cherie lucrez pe baza de comision .. cate contracte reusesc sa fac atat primesc dar pt inceput e bine cheer.gif .Macar sa incerc sa prind experienta nu? Ca si asa stateam acasa degeaba wink1.gif .

Da, dar mi se pare aiurea... Adica macar acolo o suma simbolica sa fi avut salariul fix. Te motiva altfel...
bubbles
Ehh nu conteaza ca oricum daca nu imi convine pot renunta oricand wink1.gif .Am zis sa incerc si vad ce iese grin.gif

Dany cand intrii si daca sunt da un buzz pe mess ca vrea sa vb ceva important cu tine !! Adica sa te rog ceva blushing.gif pupic.gif
nella
Bravo Bubule...e un inceput bun...poate pe viitor vor aparea si ofertele mai adevarate si dpdv al banilor si al serviciului prestat cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif
nusarich
CITAT(danyhoney @ 28-03-2008, 01:41 PM) *

Neatza !

A. , Nusa , cum adica n-ati avut concedii pana acum ??? Lipsa de timp ?

Eu am avut concediu pe hartie, dar de stat in concediu am stat tot cate 3-4 zile maxim, din diverse motive: fie aveam nevoie de zilele astea de concediu ca sa merg la ai mei sa ... diverse, curatenie / cules via / parastasul mamei ... fie pur si simplu, de vreo 6 ani deja, nu pot sta prea mult plecata dn motiv de animal paros, respectiv motanul care nu poate sta singur prea mult, iar eu fara el - nici atat. Chestia e ca daca lipsesc prea mult risc sa-l imbolnavesc pe el. Ca e mic si sensibilos tare.
Asta daca nu cumva e vreo chestie la job si din cele 2 saptamani cat zic ca stau acasa de fapt stau o zi-doua, mai merg o zi la job, iar mai stau o zi acasa, iar vreo 3 la job si tot asa...
dany
Salutari !

A fost super fain musical-ul ieri !!!!!! Am planuit cu fetele sa mai facem escapade din astea naughty.gif

Asa e cand ai animalutze in casa , Nusa , depinzi de ele . Dar si ele te rasplatesc cu dragalaseniile lor . hug.gif
nusarich
CITAT(danyhoney @ 30-03-2008, 01:35 PM) *

Salutari !

A fost super fain musical-ul ieri !!!!!! Am planuit cu fetele sa mai facem escapade din astea naughty.gif

Asa e cand ai animalutze in casa , Nusa , depinzi de ele . Dar si ele te rasplatesc cu dragalaseniile lor . hug.gif

Aici sunt total de acord cu tine, Dany!
dany
CITAT(nusarich @ 30-03-2008, 12:47 PM) *

hug.gif

Noi ne tot gandim sa ne luam catel ....Avantajul aici e ca il putem lasa la " hotel " ( special pentru animalutze ) cand plecam in concediu blum.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 30-03-2008, 02:35 PM) *

Salutari !

Ati si mancat in oras? Si foto ai?
Te pup, un sf de saptamana frumos! pupic.gif
May
bubbles felicitari, sa vezi ce mult o sa te schimbi cheer.gif

dany ma bucur ca v-ati distrat, dar pun pariu ca ati facut poze asa ca asteptam naughty.gif

Dumbo
Nusa eu mi-am lasat animalutul blanos cunoscut ca si pisica, la o pensiune anul trecut. Am plecat 2 saptamani in concediu si a fost destul de ok. Nu chiar scump si conditii foarte foarte bune.
Plus ca a devenit foarte iubitoare cand am adus-o inapoi acasa. lol.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 30-03-2008, 01:02 PM) *

CITAT(nusarich @ 30-03-2008, 12:47 PM) *

hug.gif

Noi ne tot gandim sa ne luam catel ....Avantajul aici e ca il putem lasa la " hotel " ( special pentru animalutze ) cand plecam in concediu blum.gif

eu mi-am lasat patrupedul intr-un hotel pt citeva ore..si ne-a sunat proprietarul sa venim sa o luam ca nu a mincat si baut nimic si urla non-stop

mi-a fost asa de mila de ea. nu am mai lasat-o niciodata. Ne facem concediile in functie de ea acum.

Daca vrei patruped trebuie sa te gindesti ca va deveni membru al familiei.
dany
CITAT(dulcikatty @ 30-03-2008, 01:35 PM) *

Ati si mancat in oras? Si foto ai?
Te pup, un sf de saptamana frumos! pupic.gif

Da , am mancat pizza la un restaurant italian scump rau doh.gif Nici macar n-a avut gust bun wacko.gif
pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 30-03-2008, 01:51 PM) *

dany ma bucur ca v-ati distrat, dar pun pariu ca ati facut poze asa ca asteptam naughty.gif

Ai pierdut pariul tease.gif . Am luat aparatul cu mine dar am uitat sa fac poze doh.gif doh.gif L-am carat degeaba in geanta sad.gif

CITAT(peach @ 30-03-2008, 03:16 PM) *

mi-a fost asa de mila de ea. nu am mai lasat-o niciodata. Ne facem concediile in functie de ea acum.

Daca vrei patruped trebuie sa te gindesti ca va deveni membru al familiei.

Mi-e clar ca asa va fii !! Am mai avut catel ( maica-mea ) si pisica ( eu ) in Ro .

Cum va faceti concediile in functie de ea ? Mergeti doar cu masina in concedii sau cum ?

hug.gif
dany
Azi a fost o vreme superba !!! Soare , cald .....Asa ca am stat vreo 2 ore pe sezlong in gradina cheer.gif .De maine vin iar ploile si vremea rea sad.gif

V-am adus niste lalele si narcise din gradina ( mi-am facut 2 vazutze cu ele sa le am mai aproape ) si va pun si o poza cu orhideea rosie-visinie cumparata ultima data :

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Amazoana
Sunt superbe florile!! La voi si lalelele arata altfel. Poate cand vii in Ro imi aduci si mie seminte. Pls, plsssss.... pupic.gif
dany
Mi-a picat netul dupa ce am pus pozele doh.gif Vad ca poza cu narciselele nu e sad.gif

Mada , astea au iesit din bulbi . Dar promit ca ma uit dupa seminte ( nu stiu daca sunt ) !!! pupic.gif
peach
da ..doar cu masina, hoteluri/case de vacanta unde patrupedele sunt acceptate.
De examplu nu putem merge in anglia sub nici o forma deoarece au carantina pt animale. In suedia si norvegia i-am facut tot felul de analize si hartii sa o putem lua cu noi.
nu putem merge la mare deoarec e prea cald pt un catel..so on..

E ceva daca ai pe cineva la care poti sa o lasi..socrii sau prieteni. Dar socrii mei nici nu vor sa auda. In schimb te scoti cu miscarea )).gif
dany
A inceput ploaia ! doh.gif doh.gif

Ma duc imediat sa trantesc o salata pentru gratarul din seara asta ... yummyyyy
peach
superbe lalale smile.gif
dany
CITAT(peach @ 30-03-2008, 05:11 PM) *

da ..doar cu masina, hoteluri/case de vacanta unde patrupedele sunt acceptate.
De examplu nu putem merge in anglia sub nici o forma deoarece au carantina pt animale. In suedia si norvegia i-am facut tot felul de analize si hartii sa o putem lua cu noi.
nu putem merge la mare deoarec e prea cald pt un catel..so on..

E ceva daca ai pe cineva la care poti sa o lasi..socrii sau prieteni. Dar socrii mei nici nu vor sa auda. In schimb te scoti cu miscarea )).gif

Eu m-as scoate cu socrii )).gif . Dar si cumnata-mea are caine si nu stiu cum s-ar impaca wacko.gif
Intr-adevar e complicat in cazul in care nu vrea sa stea la pensiune .
Cati ani are a ta ? Poate era prea tanara cand ati lasat-o la pensiune ??

Faza cu miscarea e adevarata . La orice ora din zi sau din noapte ( la inceput ) , nu ? )).gif

CITAT(peach @ 30-03-2008, 05:12 PM) *

superbe lalale smile.gif

)).gif hug.gif
peach
Alma are 11 ani, in august face 12. old lady

probabil ca era prea obisnuita cu noi.

la ce rasa te-ai gandit?
ganesha
CITAT(nusarich @ 29-03-2008, 09:21 PM) *

CITAT(danyhoney @ 28-03-2008, 01:41 PM) *

Neatza !

A. , Nusa , cum adica n-ati avut concedii pana acum ??? Lipsa de timp ?

Eu am avut concediu pe hartie, dar de stat in concediu am stat tot cate 3-4 zile maxim, din diverse motive: fie aveam nevoie de zilele astea de concediu ca sa merg la ai mei sa ... diverse, curatenie / cules via / parastasul mamei ... fie pur si simplu, de vreo 6 ani deja, nu pot sta prea mult plecata dn motiv de animal paros, respectiv motanul care nu poate sta singur prea mult, iar eu fara el - nici atat. Chestia e ca daca lipsesc prea mult risc sa-l imbolnavesc pe el. Ca e mic si sensibilos tare.
Asta daca nu cumva e vreo chestie la job si din cele 2 saptamani cat zic ca stau acasa de fapt stau o zi-doua, mai merg o zi la job, iar mai stau o zi acasa, iar vreo 3 la job si tot asa...

Eu animalu' paros il am abia de jumate de an cam, deci nu el e vinovatul. Pur si simplu, daca prin absourd am avut liber, n-am avut amindoi odata, eu si al meu. De cite ori am plecat n-am plecat mai mult de 4 notpi, INCLUZIND w/e-ul. Pur si simplu asa s-a nimerit, ducem o vacation free existence )).gif sorry.gif

Ma bucur ca te-ai distrat!

Faine florile, eu mi-am luat un ananas (copacel) ieri, mi-e atita de drag, numa' cu ochii la el as sta, acu' studiez cum sa-l ingrijesc mai bine!
dany
CITAT(peach @ 30-03-2008, 05:42 PM) *

Alma are 11 ani, in august face 12. old lady

probabil ca era prea obisnuita cu noi.

la ce rasa te-ai gandit?

Paiiii....nu ne-am oprit la o rasa anume pentru ca cei de rasa sunt fffff scumpi . Dirk a vazut undeva un " mischling " ...ceva intre labrador si golden habarnumaicum ( nu-mi amintesc acum ) ...parca golden - collier ...sau asa ceva . Au vecinii nostrii ( l-au cumparat acum 1 luna cu 400 € ) si cica nu se face imens ! Noi am vrea ceva intre ff mic si ff mare lol.gif
Te-am lamurit , nu ? doh.gif
CITAT(ganesha @ 30-03-2008, 06:20 PM) *

Faine florile, eu mi-am luat un ananas (copacel) ieri, mi-e atita de drag, numa' cu ochii la el as sta, acu' studiez cum sa-l ingrijesc mai bine!

ANANAS COPACEL ?????????? N-am mai auzit , sincer ! Pui si o poza , ceva ? Banuiesc ca ii va trebui multa caldura si lumina .
hug.gif
Dumbo
Citisem undeva cum sa prins ananasul (copacel) din ananas (fruct). Am incercat dar nu am reusit decat sa imput toate bucataria si sa smulg de la sotul meu iubit o dragalasenie de genul: "ce experimente mai faci de data asta? nu stii ca florile nu rezista la tine?"
danyhoney superbe florile tale. Daca nu ziceai ca sunt lalele parca nu stiam ce sunt.

dany
lol.gif lol.gif Tare sotul tau lol.gif

Eu cred ca ananasul are nevoie de conditii speciale pentru a creste si a se dezvolta . In special clima !!!!!!! Zic eu ...

Lalelele mele sunt un soi mai ....aparte , ca sa zic asa . Aici gasesti o multime de feluri de lalele ....doar sa alegi . Recunosc ca cele pozate de mine au fost plantate de cea care a locuit aici inainte , de aceea stiu ca au fost bulbi ( altfel n-ar fii iesit si anul asta ) .
ganesha
Am intrebat-o pe vinzatoare si mi-a zis ca ii trebuie lumina MODERATA si sa stea la temeperatura camerei (nu afara - la noi verile sint foarte fierbinti si umede). Cica ananasul creste mare si pica singur, nu trebuie cules, si iese altul in acelasi loc.

Pe ananas l-am luat ieri din piata ($ parai de-ai nostri am dat pe el), si normal ca n-am crezut-o pe vinzatoare, m-am pus pe documentat pe site-uri seriose cu plante si... surpriza, tipa avea dreptate: nu ii trebuie conditii deosebite - trebuie udat doar cit sa nu fie pamintul uscat, sa stea la lumina moderata (nu direct in soare) si la temeperatura camerei cheer.gif

Il trag in poza si-l arat acusha ia!

O saptamina faina sa ai, Dany! pupic.gif
dany
wacko.gif wacko.gif Deci nu e asa de pretentios ????? Super !!!!!!! Ai sanse sa ti se faca mare si frumos cheer.gif cheer.gif

pies . Am pus pozele promise de mult la subiectul nostru )).gif
dany
In alta ordine de idei .....ca sa ramanem un pic la " dieta " ...Pana la sfarsitul lui iunie VREAU sa scap de kg de la ticker !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STIU ca e posibil !!!! Am mai reusit si altadata ....

Ce ziceti ??? Veniti cu bataie la C----l gol sau cu felicitari ???? )).gif Alegerea voastra ! lol.gif
ganesha
Este foarte posibil, o sa venim cu felicitari, da' pina atunci sintem aici cu galeria!!! cheer.gif
ganesha
Am pozat ananasu', e aici . Si uite ce am mai gasit: cum sa-ti faci copac de ananas din ananasul cumparat de la alimentara. E super tare, iei coroana, o pui in apa pina da musteti de radacini si apoi il pui in ghiveci. Ce e ciudat la link-ul ala e ca zice ca ananasu' se poate scoate afara vara. Oricum, mai e pina atunci )).gif

O saptamina faina sa ai!
amalia0701
pupic.gif
Multzumim pentru floricele pupic.gif
Amazoana
Neata
Ce faceti fete dragi? La mine ploua si e urat. Si e asa frig incat mi-am scos cizmele pe care le pusesem in cutie pt la iarna....
Ganesha, foarte interesant site-ul acela despre "cum sa cultivi un ananas" pupic.gif
Cherie
Dany, ma ofer eu cu bataita.gif la c...l gol, ca conditia sa treci si tu pe la mine cu acelasi procedeu!!! blum.gif tease.gif

SUper frumoasa si lalelele si ananasul w00t.gif

O zi senzationala! cheer.gif pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Imagine
Am lasat si la tine floricele, ca poate nu ai timp sa treci azi pe la mine. Pup pupic.gif
crissy
cheer.gif Ce floricele frumoaseeeee! Dau camera Elise, pictata, pe lalele din gradina ta )).gif . pupic.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 30-03-2008, 10:11 PM) *

Paiiii....nu ne-am oprit la o rasa anume pentru ca cei de rasa sunt fffff scumpi . Dirk a vazut undeva un " mischling " ...ceva intre labrador si golden habarnumaicum ( nu-mi amintesc acum ) ...parca golden - collier ...sau asa ceva . Au vecinii nostrii ( l-au cumparat acum 1 luna cu 400 € ) si cica nu se face imens ! Noi am vrea ceva intre ff mic si ff mare lol.gif
Te-am lamurit , nu ? doh.gif

Ok labradorul are 2 defecte: mainca mult, tot timpul si orice (asta-mi suna cunoscut )).gif )).gif ), are nevoie de atentie si miscare permanenta. nu e genul de catel sa-l lasi in casa si sa pleci la servici. se plictiseste si roade tot.

golden retriever sunt exceleti mie-mi mai place si setterul irlandez ..sunt iubitori si usor de dresat )).gif

ok rase sunt multe.. insa e bine sa-ti iei una in functie de cit timp poti sa-i acorzi (eu una nu as face fata cu un labadrador) si nici nu.mi plac cainii care singura lor preocupare este mancarea si furatul )).gif, care latra sau agresivi. Sa trebuiasca sa ma uit dupa el daca ataca pe cineva sau nu.
Eu am un pointer englezesc ...aristrocata de felul ei..nu o simiti in casa (Dana poate sa confirme)...activa afara..are o problema cu pasarile si gainile vecinilor ..lasa mancarea in farfurie daca ia ajuns si nu-i place sa o dragalesti...la scarpinat sta daca are chef si nu de la oricine. Doarme numai in scutece acoperita..dar asta a fost vina mea ca am luat-o in pat cind era mica.
michelle
Neata!
Unde e stapana jurnalului? pupic.gif
Cum mai e vremea pe la voi, Dany?
Dumbo
danyhoney multa bafta la dieta.
daca esti cuminte ai sa reusesti.

Hai ca iti facem galerie. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ce dieta urmezi?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.