CITAT(bubbles @ 28-03-2008, 06:36 PM)

Seara

.Hai sa va spun ce am patit

.Suna fixul la care raspund foarte voioasa crezand ca e matusa mea .. dar stupoare..O voce de barbat

... "Andreea?" Eu - Da .Sunt de la compania americana la care ai depus CV-ul pentru a lucra de acasa .Sa mor langa telefon nu alta

.A inceput respectivul sa imi explice ca daca ma hotarasc sa lucrez la ei .. ce pasi tb sa urmez

.Faza e ca tb sa imi iau casti cu microfon si ei iti trimit o lista cu romani din SUA si Canada pe care ii suni de pe internet si pe care trebuie sa ii convingi sa se aboneze la aceasta companie telefonica .Pentru fiecare abonat primesti 20 $ .Nu mi-a venit sa cred !!!! Programul este flexibil in timpul amiezii sau seara din cauza fusului orar .Asa ca m-am inscris i de luni incep trainig-ul care dureaza o saptamana

Sa inteleg ca lucrezi strict pe baza de comision? Nu ai si un salariu fix?
Oricum, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!!!

CITAT(ganesha @ 28-03-2008, 07:23 PM)

CITAT(Cherie @ 28-03-2008, 04:31 PM)

P.S. Excuse my ignorance, dar eu nu stiu care e diferenta intre vegan si vegetarian

Sau e acelasi lucru?

Lamuriti-ma si pe mine, va roooooooooooog!!!

Vegetarian = denumirea data pe scurt persoanelor care nu maninca deloc carne, dar maninca produse lactate si/sau oua (denumirea completa e lacto-vegetarian sau ovo-lacto-vegetarian, depinde de situatie).
Vegan = persoana care nu FOLOSESTE deloc produse de origine animala.
Dpdv 'culinar' se refera la persoanele care nu maninca DELOC carne, oua, lapte si derivate.
Dpdv "integralist', se refera la un stil de viata in care "nu
deranjeaza pe nimeni" (pentru produse din piele, blana, lina, matase, etc).
Bubule bravooooo!

De vegetarieni stiam ca-s de mai multe feluri, cunosc persoane. Credeam ca veganii sunt vreo alta specie de oameni

Oricum, multumesc pt ca m-ai luminat!
Pentru gazda & May