Ohhhhhh, va

si va

si va multumesc tuturor !!!!!!!!!!!!!! Ma bucur ca sunteti alaturi de mine !!!! Ca intotdeauna...cand cineva are nevoie de ajutor sau o vorba buna sunteti prezente !!!!!
Ce sa va spun ......Bunica mea lupta pentru viata !!!!! E inca in coma ....eu astept doar un telefon ...dar nu va puteti inchipui ce grea si aiurea e asteptarea asta ! De cate ori suna telefonul inima mea e la turatie maxima

Dar nu pot face altceva !!! Din pacate !!! Am hotarat sa nu merg acum in tara pentru ca nu cred ca ar ajuta cu ceva . O voi avea in memorie asa cum am vazut-o ultima data
In alta ordine de idei ....Dirk se va opera pe data de 18 aprilie ......Sa speram ca va merge bine cu recuperarea .....
Eu am zis pas la job cateva zile pentru ca nu m-as fii putut concentra si sefu` a fost tare dragutz si a inteles .
In rest ......nimic nou ....
Da ,
Dana , cand am vorbit la telefon eram ok .....In acea seara a venit vestea dupa ce am vorbit noi
In legatura cu telefonul tau ...imi cer scuze ca eram un pic cam aiurita ... Presimteam oare ce va veni ??? Cert e ca dupa ce am inchis telefonul m-am gandit : bueyyyy , ai vorbit asa de aiurea ca si cum nu ai fii fost tu !!!
SCUZEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May , iti multumesc din suflet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!