Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131
nella
Condoleante.Imi pare nespus de rau....sa fii tare ca suntem langa tine pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Condoleante! hug.gif Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa-I pastreze vie amintirea in inima celor dragi!
Sexymom
Condoleante Dany, sa treci cu bine peste asta, si sa ai numai amintiri placute despre bunica ta.
camvalmy
Imi pare rau pt bunica ta Dani. Dumnezeu sa o odihneasca in pace! stiu cat de greu e pt ca ii iubesti si nu ai vrea sa li se intample nimic, sunt oameni dragi noua. Eu abia am venit de la ei si pot sa spun ca mi-e tare greu sa ii vad asa batrani si bolnavi, parca nu sunt ei. Am si plans de cateva ori doar gandindu-ma ca le este greu sad.gif . Ma bucur ca ai puterea sa nu te intorci la ea. oricum acum nu are rost. hug.gif
buretel
Condoleante Dany hug.gif Imi pare tare rau... sad.gif
bpaula
sad.gif hug.gif
crissy
sad.gif Condoleante.
ganesha
Dany hug.gif sint cu sufletul alaturi de tine!
butterfly
Condoleante hug.gif
Cherie
Condoleanta Dany sorry.gif
Iti doresc multa putere !!! hug.gif
nusarich
Condoleante Dany! Daca simti nevoia sa povestesti, ne gasesti aici. Fa ceea ce simti tu ca-ti vine sa faci acum, plangi daca simti ca asa te descarci, uita-te la fotografii, fa ceea ce te ajuta sa treci peste momentele astea triste. hug.gif
bubbles
Condoleante Dany sorry.gif .ALte cuvinte nu pot si nu stiu sa iti spun pentru ca nici pe mine nu stiu ce m-ar alina daca ar pati ceva bunica mea batista.gif .Sunt cu gandul la tine .
julyalina
Condoleante Dany hug.gif
michelle
Dany, imi pare rau sad.gif Condoleante..
anca veselie
floare.gif Dumnezeu s-o odihneasca pupic.gif hug.gif
Monic
sad.gif condoleante Dany, sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste durerea asta imensa give_rose.gif
otilici
Dany unde esti?Te asteptam sa revii... pupic.gif
hug.gif
Nessie
sad.gif Condoleante
ramonavlas
Dany, iti simt lipsa. Astept sa iti mai revii...... pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
hug.gif Dany si sper ca esti mai bine! pupic.gif
danyhoney
Va pupic.gif si va imbratisez strans pe fiecare dintre voi si va multumesc din suflet pentru cuvintele de incurajare !!!!!

Am hotarat ca de azi sa-mi revin la viata normala .Daca stau si plang tot nu pot schimba nimic .Voi merge peste 3 luni in tara si atunci voi merge sa depun flori la mormant si sa stau de vorba cu bunica .

De azi reiau si job-ul ( sefu` m-a lasat acasa pana imi revin si azi l-am sunat si l-am anuntat ca as vrea sa merg la munca ) .

A venit primavara aici , e o vreme superba deci e numai bun momentul sa revin la viata normala .

In alta ordine de idei : cu dieta stau prost , adica nu mananc prostii dar nici nu numar si cantarul nu s-a miscat deloc . Recunosc ca in cateva zile saptamana trecuta am trait doar cu apa si tigari blushing.gif sad.gif

Va hug.gif si sper sa intru mai des pe aici de acum inainte .
ramonavlas
Dany, cum zici si tu, viata merge mai departe.
Spor la treaba pupic.gif pupic.gif
La noi a fost ieri vreme frumoasa, azi sta de dimineata sa ploaie.
Sper ca ai trecut de faza cu apa si tigari pupic.gif
Amazoana
Trebuie sa trecem peste clipele grele....si cu prieteni alaturi...poate ne este mai usor.... hug.gif
otilici
pupic.gif pupic.gif Bine ai revenit! give_rose.gif
Monic
Dany, ma bucur sa vad ca esti o persoana atat de TARE. Ma bucur ca ai revenit! hug.gif
ganesha
hug.gif strins de tot, Dany!
michelle
Dany, ne-a fost dor de tine hug.gif .. si de gradina ta give_rose.gif
Cherie
give_heart.gif pupic.gif Dany scumpa!
anca veselie
pupic.gif floare.gif
buretel
pupic.gif Bine ai revenit, Dany.

Si lasa tigarile alea, ca nu stiu ce-ti fac devil.gif devil.gif
Iote-ma, am 4 luni de cand nu mai fumez w00t.gif Ptiuu, sa nu ma deochi singura pope.gif angel.gif
danyhoney
Neatza !

Multe hug.gif pentru voi toate :Ramo, Mada , Oti , Monic , A. , Cherie , Anca

Buretelu` , as lasa eu tigarile dar ... nu a facut inca click in cerebel sad.gif . Ma bucur nespus de mult ca ai revenit pupic.gif pupic.gif

Miha , sa stii ca si mie mi-a fost dor de voi !

In legatura cu gradina ....ce de-a noutati am ! Am plantat flori multe ( si mai am cateva de plantat ) , am curatat ambele gradini de buruieni , am plantat seminte pentru verdeturi ( patrunjel , marar , patrunjel radacina , rosmarin , busuioc, thymian , salata verde ) , am plantat inca cateva capsuni , mi-am luat si cateva plantutze de menta ...
Ieri , dupa job , am " sapat " gradina din spate ( azi facem la fel in cea din fata ) cativa cm cu o masinarie care sper sa ne scape de muschiul de prin iarba , apoi am pus ingrasamant si azi sa plantam iarba .

Luni am fost amandoi la medic sa ne ia sange pentru analize complete si ieri a venit rezultatul : la mine e totul super ok dar la Dirk e colesterolul cam mare . Deciiiii , mancare sanatoasa si fara ingrasacioase scrie pe el de saptamana viitoare . Poate asa ma remobilizez si eu .

Ma duc sa scot rufele din a 2 -a tura si sa le intind afara cheer.gif Mi-era dor de rufe intinse la aer curat .

Sa aveti o zi superba ! pupic.gif
Cherie
pupic.gif Dany si bine ca e totul in regula! Colesterolul se "micsoreaza" cu regim si ceva pastilute (daca e mult prea mare)
O zi buna! hug.gif
Amazoana
Neata hug.gif
Ce e aia "thymian"? M-am prins eu ca e un condiment, o iarba ceva, dar ce gust are? In ce se pune? Asa mi-ar placea sa vin si eu la tine in gradinita. Ai asa multe plante...poate voi ajunge si eu sa am vreodata.....
Pupici pt tine pupic.gif
danyhoney
Thymian = cimbru . Nu mi-a venit traducerea in cap cand am scris mai devreme doh.gif
Te astept in gradina mea ! In curand vom face si terasa , va veni si balansoarul mult asteptat ....
pupic.gif

Ma duc sa scot la aer ghivecele cu ierburile si florile care inca nu sunt plantate( din cauza de temperatura scazuta noaptea ) , sa trag niste poze cu ce se vede prin gradina ( promit ca le voi pune sa le vedeti ) , sa pap ceva si apoi la job ( daca suna sefu` ) .....

Pe maine , sper . hug.gif
Amazoana
Vin in gradina ta, macar virtual atunci cand pui foto.
Moaaa, mi-e o foame de-mi vine sa marai mad.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
buretel
Ce de noutati pupic.gif Abia astept pozele cu gradina, sa ma tolanesc virtual in iarba ta )).gif
Si al meu e la fel cu colesterolul, asa ca dieta scrie pe ei devil.gif
otilici
Eu abia astept sa ma tolanesc virtual in balansoarul tau beach.gif )).gif ,dar astept si pozele cu gradina.De cand am vazut poza cu orhideea ta am niste pitici pe creier ca mie-mi trebuie orhidee si gata )).gif .O sa caut si eu bulb sau plantuta in ghieci saptamana viitoare cand mergem la cumparaturi la hipermarket wink1.gif
hug.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 10-04-2008, 10:09 AM) *

In legatura cu gradina ....ce de-a noutati am ! Am plantat flori multe ( si mai am cateva de plantat ) , am curatat ambele gradini de buruieni , am plantat seminte pentru verdeturi ( patrunjel , marar , patrunjel radacina , rosmarin , busuioc, thymian , salata verde ) , am plantat inca cateva capsuni , mi-am luat si cateva plantutze de menta ...

drool.gif Abia astept pozele cu recolta )).gif pupic.gif
Dumbo
danyhoney mi-a placut atat de mult orhideea ta incat cu prima ocazie (a fost ceva expozitie florala la noi) mi-am cumparat una. acum sper sa fie in continuare la fel de frumoasa si sa am grija de ea.
danyhoney
Oti , orhideea o cumperi gata crescuta in ghiveci . Bafta la gasit ! hug.gif

A. , am pus ceva poze la subiectul cu gradina hug.gif

Dumbo , sa te tina vesnic orhideea si sa ti se faca frumoooaaassaaaa hug.gif
danyhoney

Va doresc tuturor un WE superb ! hug.gif
anca veselie
pupic.gif si tie pupic.gif
michelle
Dany, o zi super! pupic.gif
Pt colesterol stiu ca sunt bune capsulele cu Omega3
nusarich
Si tie un we placut, Dany!

Pentru colesterol sunt bune grepfruiturile, uleiul de samburi de struguri pesat la rece, ceaiul verde...
Cherie
WE placut si tie Dany scumpa! pupic.gif
ramonavlas
WE placut, da nu mai ai de gand sa vii pe acasa pana luni? sad.gif
danyhoney
Miha, Nusa , multumesc pentru sfaturi hug.gif . Dirk va trebui sa mearga la medicul de familie sa discute mai pe indelete problema . Vom vedea ce rezolvare se va gasi . Eu raman tot la ideea de mancare sanatoasa .

CITAT(ramonavlas @ 11-04-2008, 02:40 PM) *

WE placut, da nu mai ai de gand sa vii pe acasa pana luni? sad.gif

pupic.gif
Zisesem " WE placut " in ideea ca voi munci azi si apoi cate ceva pe aici prin casa .... Darrr , am liber cheer.gif . Asa ca am mai facut cate ceva prin gradina , am calcat .... Acum stau putin pe aici , apoi mergem la cumparaturi , apoi cina si program de TV probabil .
Maine am vrea sa facem gratar in curte , sa vedem daca e si vremea de acord grin.gif
anca veselie
suna bine progr tau de wee! pupic.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif o zi frumoasa si spor la treaba si cumparaturi
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.