Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180
dany
CITAT(anca veselie @ 11-04-2008, 03:17 PM) *

suna bine progr tau de wee! pupic.gif

daca ai stii de cand astept sa reusim sa facem gratar afara ........
pupic.gif
CITAT(nella @ 11-04-2008, 03:18 PM) *

pupic.gif pupic.gif pupic.gif o zi frumoasa si spor la treaba si cumparaturi

Treaba am cam terminat-o pe azi , cumparaturile vor fii de rutina ....Si tu sa ai o zi frumoasa ! hug.gif
ganesha
pupic.gif Trimis MP.

Dovada ca jucam baschet e in albumul asta. lol.gif
Andreea-Rodica
Weekend placut! hug.gif Abia astept si eu sa inceapa sezonul gratarelor in aer liber.
dany
CITAT(ganesha @ 11-04-2008, 03:52 PM) *

pupic.gif Trimis MP.

Raspuns pupic.gif
lol.gif Gata , te cred ca jucai baschet lol.gif Ce misto e fusta !!! Si ce "salbatica " ( in sensul bun ) aratai cu parul desfacut hug.gif
CITAT(Andreea-Rodica @ 11-04-2008, 04:01 PM) *

Weekend placut! hug.gif Abia astept si eu sa inceapa sezonul gratarelor in aer liber.

Si tu sa ai un WE super ! hug.gif
Eu sunt innebunita dupa gratarele in aer liber ....as face in fiecare zi )).gif. Mai ales ca avem curtea sub nasul nostru
ganesha
CITAT(danyhoney @ 11-04-2008, 04:05 PM) *

CITAT(ganesha @ 11-04-2008, 03:52 PM) *

pupic.gif Trimis MP.

Raspuns pupic.gif
lol.gif Gata , te cred ca jucai baschet lol.gif Ce misto e fusta !!! Si ce "salbatica " ( in sensul bun ) aratai cu parul desfacut hug.gif

Pe fusta n-o mai am, am nenorocit-o anul trecut, am purtat-o de i-a venit acru si s-a dat lovita sorry.gif lol.gif
dany
Saraca de ea sad.gif sad.gif N-o mai fii rezistat nici ea la atata frecush )).gif

Am plecat la cumparaturi ! Sa aveti o seara frumoasa !

hug.gif
otilici
Un week-end frumos si tie! floare.gif
dany
Saru-mana , Oti !!! pupic.gif pupic.gif SPer sa aud doar vesti bune de la tine !!!!!! M-ai lasat masca cu ultimele vesti ! Si eu nu pot fii langa tine sad.gif sad.gif
Dar te pupic.gif si te hug.gif si iti urez doar de bine !!!!! pupic.gif
dany
Ma uitam la TV si m-a traznit o intrebare ......Cam de cati Euro au nevoie 2 persoane normale / saptamana in Ro ???? Ma refer la mancare !!!
Habar nu am cati bani sa iau cu mine in concediu doh.gif . Mancarea va fii normala , deci nu cine-stie-ce delicatese .....cativa mici si o bere la terasa ...o iesire mica in Poiana Brasov ....o iesire in
Brasov pe o terasa , undeva .....Sauuuu 2 iesiri ??? )).gif
Plus ca vreau sa-mi cumpar cateva carti.... grin.gif HABAR nu am cum sunt preturile in Ro !!!!!!! sad.gif sad.gif
otilici
Buna dimineata! cheer.gif Chiar am vesti bune,Norbi e la fel de vesel ca inainte,in plus e om cu toti dintii in gura de acum lol.gif tease.gif
Te pupam pupic.gif

PS:la chestia cu banii eu nu ma pronunt ca nu prea ies in ultima vreme si nu stiu prea bine preturile in acest sens blushing.gif
PS 2: May pe unde o fi ca nu a mai intrat pe aici de atata vreme?O fi ocupata cu jobul?
Cherie
Dany, sincer vorbind, pregateste-te cu bani, vei avea surprize mari! E bine ca ai unde sa stai, daca vezi preturi de hotel in BV, zici ca esti in Antalya wacko.gif
Cat vei sta in Ro? Stai numai in BV? pupic.gif pupic.gif

P.S. inca te astept la tigara naughty.gif naughty.gif naughty.gif
dany
1 saptamana voi sta si , da , doar in BV ...

Am muncit iar in gradina , acum sunt la facut ordine prin sertarele din bucatarie wacko.gif si apoi ne vom pregati de facut gratar cheer.gif cheer.gif E o vreme superbaaaa ! Cred ca bag si un cocktail tease.gif
Cherie
Foarte bine!!! Gata, a venit oficial primavara cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 12-04-2008, 02:02 PM) *

1 saptamana voi sta si , da , doar in BV ...

Sper din toata inima sa ajung sa te vad.....
dany
AR FII SUPER !!!!!!! pupic.gif pupic.gif
dany
Mai am de facut ordine in sertarul cu mirodenii doh.gif doh.gif Cred ca avem peste 100 de borcanele , pliculetze , etc , parca ar fii magazin in sertarul asta
Sexymom
Dany, eu am cheltuit 3 ani la rand cate 5000 de euro ( 1400 de euro numai biletele de avion, cadouri la toata lumea...).Preturile sunt mult mai mari decat in Germania si Spania, si nu sunt justificate.
Asa ca , de anul asta nu mai merg in tara, prefer un concediu de vis in tara asta superba.Iar cu 2-3000 de euro pot sta intr-o casa minunata pe malul marii sau la munte.

Oti, eu am vazut-o pe May conectata acum cateva minute, intra , probabil ca nu mai scrie.
dany
Sexy , eu merg singura pentru 1 saptamana pentru ca e ceva de rezolvat pe acasa . Biletul de avion il plateste maica-mea cheer.gif
Concediul oficial de anul asta e la inceputul lui decembrie . Vroiam sa mergem in tara dar ne-am razgandit tot din cauza cheltuielilor . Asa ca merg eu singura si in decembrie vom merge impreuna undeva unde e cald ( poate din nou in Egipt - anul trecut am dat 700 € / persoana cu all inclusive si a fost super ) .

In privinta lui May , e ok dar mi-a zis ca ia o pauza de pe net . Fiecare avem nevoie de cate o pauza cateodata .
dany

Sa aveti o sambata frumoasa ! hug.gif
Dumbo
Dany eu zic ca sa te pregatesti sa te sperii de preturile din Romania. Anul trecut am fost in concediu prin europa cu masina (Austria, Germania, Luxemburg si Bruxelles) si 2 persoane, 2 saptamani, cazare, masa, cumparaturi am cheltuit 2000 de euro. Daca mergeam prin tara cheltuiam mult mult mai mult si fara shopping.

Nu mai vorbesc de delicatese. ca aici sunt la preturi de te sperii. doh.gif

Si daca ai chestii birocratice de rezolvat trebuie sai ai multa multa rabdare, calm si timp.

Un week-end cat mai relaxant si tie!
Sexymom
Week-end placut si tie, eu una stau cu ochii pe ceas pana se face 16 sa plec de la scarbici.Ce nasol e sa muncesti sambata sad.gif
dany
Sper ca ai avut o dupa amiaza frumoasa , sexy !!!

Noi am facut gratar afara ( Doamneeee ce bun a fost ) apoi am stat la palavre cu a mea cumnata si cu sotul ei siiiiiiii am facut planuri pentru Rev-ul de anul asta !!!!!! Rev-ul il vom face la noi anul asta si vroiam ceva mai deosebit si in seara asta am gasit solutia cheer.gif cheer.gif . Detalii va dau doar in decembrie tease.gif

Am primit si un telefon de acasa ...maica-mea a facut pomana pentru bunica mea ( murind in postul Pastelui trebuie facuta pomana in fiecare saptamana ) si era tare multumita ca a gasit toti vecinii bunicii acasa ca sa le dea pomana . Lovitura a venit cand a vorbit cu o vecina apropiata de a bunicii mele si i-a spus mamei mele ca bunica mea m-a iubit tare mult pe mine si ca era tare mandra de ce am reusit eu sa fac aici cu Dirk !!!!!!! Offf, Doamne !!!! De ce nu mi-a spus asta niciodata de cate ori am vorbit cu ea ??????? Am mai tras o portie de plans !!!! Darrrrr de acum sunt linistita ca bunica mea a murit stiind ca mie imi merge bine !
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 13-04-2008, 01:54 AM) *

Noi am facut gratar afara ( Doamneeee ce bun a fost ) apoi am stat la palavre cu a mea cumnata si cu sotul ei siiiiiiii am facut planuri pentru Rev-ul de anul asta !!!!!! Rev-ul il vom face la noi anul asta si vroiam ceva mai deosebit si in seara asta am gasit solutia cheer.gif cheer.gif . Detalii va dau doar in decembrie tease.gif

Am primit si un telefon de acasa ...maica-mea a facut pomana pentru bunica mea ( murind in postul Pastelui trebuie facuta pomana in fiecare saptamana ) si era tare multumita ca a gasit toti vecinii bunicii acasa ca sa le dea pomana . Lovitura a venit cand a vorbit cu o vecina apropiata de a bunicii mele si i-a spus mamei mele ca bunica mea m-a iubit tare mult pe mine si ca era tare mandra de ce am reusit eu sa fac aici cu Dirk !!!!!!! Offf, Doamne !!!! De ce nu mi-a spus asta niciodata de cate ori am vorbit cu ea ??????? Am mai tras o portie de plans !!!! Darrrrr de acum sunt linistita ca bunica mea a murit stiind ca mie imi merge bine !

Of Honney hug.gif tu nu stiai asta? Trebuia sa fii sigura ca a fost mandra de tine si ca te-a iubit!!!!!
M-ai facut curioasa cu planurile de Rev....
Cherie
Revelion? Mai e o vara de petrecut pana atunci naughty.gif naughty.gif yahoo.gif
O duminica placuta Dany! pupic.gif
lucy
Te pup pupic.gif Si iyi urez La multi ani! pentru REVELION lol.gif lol.gif lol.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
CITAT(danyhoney @ 13-04-2008, 12:54 AM) *

am facut planuri pentru Rev-ul de anul asta .

Lucy mi-ai luat vorba din gura. lol.gif
Dany eu nu ma pot gandi nici ce fac de Paste si tu deja ai planuri pt. sfarsitul de an. )).gif .
Ieri am dat o tura in gradina ta si mi-a placut tare mult, va admir ca aveti asa rabdare sa va ocupati de lucruri frumoase.
Prima mea incercare de a gradinarii a fost anul trecut cand am luat 2 ghiveche mari si lungi de 1 m si ceva si am plantat mara, leustean si patrunjel, si au crescut numai balarii, si alea aiurea de tot. Pamantul era tot de la florarile luat, am luat vreo 4, 5 pungi mari, nu mai stiu exact, cert este ca trebuie sa ai mana sa pui flori.
Miruna a plantat saptamana trecuta intr-un pahar de plastic si 2 straturi de vata 2 boabe de linte, 1 de lamaie si una de portocala, si acum au peste 5 cm inaltime, daca le puneam eu cresteau cu capul in josul paharului lol.gif
May
Intru fetele, dar nu mai am timp sa intru in fiecare zi, iar cand intru stau 10 min si trebuie sa ies dry.gif ... eu sunt de parere ca e mai bine asa caci mi-am rezolvat o gramada de treburi din viata reala in timpul pe care inainte il petreceam aici grin.gif. Oricum nu pot sa stau departe de voi hug.gif

dany gratare, chestii, trestii naughty.gif. Normal ca bunica ta a fost mandra de tine ! Din pacate asa suntem noi, nu ne exprimam sentimentele, presupunem ca cei de langa noi isi dau seama singuri unsure.gif. Astept cu nerabdare detaliile despre Rev..... dar mai am mult de asteptat doh.gif

Cum se simte Dirk? unsure.gif
Sexymom
May cand ne mai intalnim fata si noi? parca nu am sta in acelasi oras, ne vedem mai rar ca fetele din tara )).gif si mai da si tu pe mess din cand in cand, nici eu nu am timp, dar cand intru as schimba ceva cuvinte cu cineva, ca de regula vb. singura pe aici )).gif
May
Eu nu am cum sa intru pe mess ca nu pot sa stau la pc wacko.gif

Ne intalnim cand vrei tu, eu sunt libera dupa 2 in majoritatea zilelor grin.gif. Tu parca la 4 iesi nu? Saptamana viitoare o sa fiu in Torrejon ceea ce inseamna ca imi ia cam o ora sa ajung la tine, deci pe la 3 as fi prezenta, ma mai invart pe acolo pana la 4 si gata intalneala )).gif. Sau poate intr-o zi cand esti tu libera ca sa ne intalnim mai devreme, ca oricum nu am cum sa merg pana acasa si sa ma intorc doh.gif

Hai, ca trebuie sa ies, mai verific diseara raspunsurile, poate ne vedem saptamana asta smile.gif
Amazoana
Imagine
Sexymom
May saptamana asta nu sunt libera in nici o zi, pt. ca am liber in week-end, dar asa cum ai scris si tu dupa ora 16 e super.Luni si miercuri sunt cu Academia Biancai, dar marti si joi sunt libera.Vineri seara avem un bairam in fabrica de Jamon, e ziua unei prietene, iar sambata si duminica plec din Madrid.
Ce zici? putem sa ne vedem marti sau joi? sau daca nu te deranjeaza iubita, vino la mine acasa cand iesi de la munca, in orice zi vrei, chiar daca o lasam pe Bianca la academie tot avem timp de noi doua.Ca doar asa am facut si cu Mirela Awad de cate ori a ajuns la mine, academia Biancai nu e chiar asa de departe.
otilici
Eu am primit aseara de la sot o orhidee mov cheer.gif ,dar habar nu am sa o ingrijesc blushing.gif .Am citit un pic pe net,ca nu ii place lumina directa si am plasat-o in bucatarie,dar nu la geam smile.gif .Cica ghiveciul ei trebuie pus in alt ghiveci cu pietris la fund si acolo sa torn apa cand o ud.Dany tu cum faci cu ea?
Si...sper ca nu esti suparata pe mine ca scriu cam sumar in ultima vreme,dar nu prea am avut nici timp nici chef...mai ales cu evenimentele din ultima perioada...
Oricum,te hug.gif si pupic.gif
daconst
Dany,am mai trecut si eu prin casuta ta sa vad ce mai faci ca la mine zboara timpul.In ultima vreme si cu dieta asta pe cap,am fost mereu indispusa si n-am avut chef de nimic.
Dar de maine trec iar la WW pt mentinere si asa ca sunt tare bucuroasa. cheer.gif

Cu Romania e asa cum spun fetele,socul va fi foarte mare.Dar sa stii ca daca ai cardul cu tine poti scoate bani din tara,in caz ca intervine ceva neprevazut.
La noi niciodata nu s-au potrivit sococtelile de acasa cu cele din tara.Dar cu cardul la noi am rezolvat problema.

Ce tare esti cu planurile de Revelion... lol.gif
Doamne ajuta sa-ti iasa totul cum iti doresti! pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Revelion, oauuuu e atat de mult pana atunci.
Mie mi-e greu sa stabilesc ce fac saptamana asta )).gif
Te pup pupic.gif
anca veselie
dany dulce pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
O saptamana usoara si frumoasa pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
CITAT(lucy @ 13-04-2008, 10:33 AM) *

Te pup pupic.gif Si iyi urez La multi ani! pentru REVELION lol.gif lol.gif lol.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

lol.gif lol.gif blum.gif tease.gif
CITAT(Maybeline @ 13-04-2008, 02:36 PM) *

Cum se simte Dirk? unsure.gif

pupic.gif fata ! Dirk se va opera vineri sad.gif
CITAT(otilici @ 13-04-2008, 06:24 PM) *

Eu am primit aseara de la sot o orhidee mov cheer.gif ,dar habar nu am sa o ingrijesc blushing.gif .Am citit un pic pe net,ca nu ii place lumina directa si am plasat-o in bucatarie,dar nu la geam smile.gif .Cica ghiveciul ei trebuie pus in alt ghiveci cu pietris la fund si acolo sa torn apa cand o ud.Dany tu cum faci cu ea?

SI eu si toate persoanele pe care le cunosc avem orhideele la geam !! Nu dauneaza lumina ! Chiar le face bine .
In legatura cu udatul : ghiveciul ei pus in alt ghiveci si in acel ghiveci pusa putina apa ( cam 20 -40 cl ) pe saptamana !!! Fara nisip .

te pupic.gif si hug.gif si eu si ma bucur ca esti mai bine . Si tu si Norbi !

CITAT(daconst @ 13-04-2008, 07:36 PM) *

Ce tare esti cu planurile de Revelion... lol.gif
Doamne ajuta sa-ti iasa totul cum iti doresti! pupic.gif

Mersi ! hug.gif
Sigur imi voi lua si cardul cu mine in RO ca doar ma cunosc wacko.gif grin.gif
CITAT(amalia0701 @ 14-04-2008, 09:50 AM) *

pupic.gif
Revelion, oauuuu e atat de mult pana atunci.
Mie mi-e greu sa stabilesc ce fac saptamana asta )).gif
Te pup pupic.gif

pupic.gif si de la mine , Amelie .
Noi facem planuri de acum ca sa avem timp sa le schimbam pana atunci daca ne vin idei mai bune smile.gif
CITAT(anca veselie @ 14-04-2008, 10:00 AM) *

dany dulce pupic.gif pupic.gif pupic.gif

pupic.gif hug.gif
CITAT(nella @ 14-04-2008, 12:07 PM) *

O saptamana usoara si frumoasa pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Multumesc ! Si tu sa ai o saptamana superba ! hug.gif
dany
Ieri iar am facut gratar si am stat toata ziua in gradina la soare cheer.gif Am prins culoare la fata .

Azi am liber si nu stiu de ce sa ma apuc ca n-am chef de nimic sad.gif
bubbles
Ziua pupic.gif .Noi ieri am fost la gratar si am stat cred ca vreo 10 ore.Ne-am plimbat ca nebunii cu ATV-ul cheer.gif ,am mancat dupa care am facut sport.Am jucat fotbal ca sa ardem calorii cica lol.gif
dany
Si eu am facut sport : alergat cu fetele lui cumnata-mea si cu cainele lor )).gif
anca veselie
bravo! ce caine au?
dany
Amestecatura de collie cu labrador si cu husky wacko.gif
anca veselie
oau! ce interesant! poze cu catelul ai?
dany
Am gasit o poza de anul trecut de la Craciun .....Anul asta prin vara face 1 an .

Imagine

E ceva mai implinit acum si mai puternic , in poza era slabanog .

Si are o viteza la alergat wacko.gif
anca veselie
ce simpatic e!!! are o fatza haioasa!
am reusit sa ma inveselesc putin!
dany
hug.gif pupic.gif
bubbles
Chiar ca e simpatic foc.Are o fata haioasa rau lol.gif floare.gif
dany
)).gif Mie mi se pare ca are fata de p.r.o.s.t. doh.gif )).gif
anca veselie
da e un p.r.o.s.t simpatic!
dany
CITAT(anca veselie @ 14-04-2008, 02:18 PM) *

da e un p.r.o.s.t simpatic!

)).gif )).gif Exact !
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.