Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
nusarich
Ce haios e cutzulashu'! E un scumpic de numa! hug.gif
May
Stiu ca il opereaza vineri, de aceea te intrebam cum se simte... sad.gif. Aveti incredere ca va fii totul ok pupic.gif
danyhoney
May, pupic.gif si multumesc ca te gandesti la noi !! El se simte bine , n-are nici o treaba ca va fii operat . Doar eu imi fac ganduri .
Vineri e operatia , sambata vine acasa si ar trebui sa mergem la ziua cumnatului meu ....Dirk a zis ca mergem siguuuuuurrrr doh.gif doh.gif . Duminica facem 8 ani de casnicie si 1 an de cand am primit cheile casei si el deja a organizat gratar / party la noi )).gif .
Zii si tu daca e normal la cap al meu barbat )).gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 14-04-2008, 02:34 PM) *

Am gasit o poza de anul trecut de la Craciun .....Anul asta prin vara face 1 an .

Imagine

E ceva mai implinit acum si mai puternic , in poza era slabanog .

Si are o viteza la alergat wacko.gif

Socrii prietenei mele au un caine cu exact aceeasi fata si culoare pe care il cheama "Gogoshica" )).gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 14-04-2008, 02:02 PM) *

)).gif Mie mi se pare ca are fata de p.r.o.s.t. doh.gif )).gif

N-are fata de tont, are fata clasica de labrador )).gif (de fapt, n-au chiar fata de genii, da' orishicit! lol.gif )

Acu' maninc si galopez inspre alimentara naughty.gif ca n-am mai ajuns in weekend.

Tin pumnii pentru Dirk!

pupic.gif
butterfly
Ai un barbat plin de viata ! Sigur e normal wink1.gif) Tin pumnii ca totul sa iasa bine

Imagine

sa nu ti se faca dor pana duminica wink1.gif)
danyhoney
Mada , m-ai distrat cu Gogoshica )).gif hug.gif

A. , hug.gif

Fluturash , chiar ca deja mi-e dor de gratar )).gif .
Stiu ca am barbat plin de viata dar cateodata ma sperie . Ieri vroia sa se urce pe acoperishul casei si sa vada cate cuiburi de pasari avem pe horn doh.gif doh.gif . Noroc ca a venit un vecin si i-a spus si el sa stea pe f----l lui ca e periculos . El inca se mai crede de 20 de ani doh.gif

Ieri am inceput sa incerc sa numar calorii .Ce bataie de cap , frate )).gif . Am ajuns la 1306 , din pacate . Eu vroiam sa ma opresc pe la 1200 ....
Cherie
Super catelul!!! Mie mi se pare dragalas give_heart.gif , cum sa aibe fata de prost? mad.gif

Dany, spor la calorii!!! cheer.gif pupic.gif
michelle
Dany pupic.gif

Ce e cu cutu'? E al vostru? E un scump.. naughty.gif
Tin pumnii pentru operatia lui Dirk. Sunt sigura ca o sa fie bine, nu ai de ce sa te ingrijorezi hug.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif sigur o sa fie bine operatia!
mie mi se pare f fain ca e plin de viatza si vrea sa faca lucruri, e harnic si priceput, iar daca are tonus bun se recupereaza si mai repede pupic.gif
bubbles
CITAT(dulcikatty @ 14-04-2008, 05:03 PM) *

Socrii prietenei mele au un caine cu exact aceeasi fata si culoare pe care il cheama "Gogoshica" )).gif

Gogoshica lol.gif lol.gif lol.gif
Neata duamna floare.gif .Eu zic ca e bine pentru prima zi de numarat calorii pupic.gif .
michelle
Ai incercat sa iti calculezi in paralel si punctele?
danyhoney
Cherie , mersi dar e mare bataie de cap doh.gif

Miha , cutzu e al cumnatei mele .

Anca , sa te auda D-zeu ! pupic.gif

Andreea , stai ca azi am dat-o deja in bara ca nu stiu cum sa calculez doh.gif

CITAT(michelle @ 15-04-2008, 09:57 AM) *

Ai incercat sa iti calculezi in paralel si punctele?

Am calculat aseara in pat , asa in mare , si am ajuns pe la vreo 16 + ghiveci de legume cu orez si ceva ulei pe care nu stiu cum sa-l punctez la WW ( tocmai de aia am si mancat aseara ca sa scap de el din casa )).gif ) . In mare zic ca ma incadrez in punctele WW cu toate ca mi se pare ca mananc mult mai putin . O fii de vina si faptul ca la WW erau legumele , fructele , etc care nu se punctau si acum calculez si caloriile de la o tableta efervescenta de multivitamine grin.gif
bubbles
Sa stii ca asa e .. La WW pana la 300g nu punctezi nimic la legume sau fructe pe cand la calorii ,daca ai mancat 300g trebuie sa calculezi si asa ajungi sa ai multe calorii doh.gif .Sper sa intelegi ce spun.Eu azi am numarat punctele cheer.gif .Usor,usor cred ca imi revin grin.gif
danyhoney
)).gif Ieri am mancat 97 gr rosii si a trebuit sa le calculez )).gif . 300 gr cred ca ma ajunge la nr calorii / zi lol.gif

Glumesc dar vad eu cat rezist la calorii si daca nu tine ... revin la WW. Problema mea cea mai mare e ca nu am prea multa rabdare sa stau sa calculez totul si se poate intampla sa mai uit cate ceva si asa dau totul peste cap .
danyhoney
Tocmai am mancat 1 kiwi care m-a costat 20 calorii )).gif
Amazoana
Eu mi-am luat un kg de capsune. Abia astept sa ajung acasa sa le fac de petrecanie! )).gif Dar inainte merg sa ma tund.
danyhoney
Nu e bune blum.gif blum.gif Glumesc !! Tare m-as baga si eu in ele . Papi si pentru mine cateva ? Fara zahar , te rog ! Saru-mana hug.gif pupic.gif

Cica 1 kg de capsuni are 500 calorii . Imi cumpar 2 kg , mai bag niste legume pe langa si m-am scos pe 1 zi lol.gif

Cum te tunzi , Mada ?

Va hug.gif si ies la o plimbare , profit de vremea asta superba .
May
Socra-meu s-a operat acum 2 ani de aceeiasi chestie ca si Dirk ( daca am inteles eu bine ce are Dirk) si a fost super simplu, plus ca s-a recuperat bine. Imagineaza-ti ca a plecat de dimineata pe picioare si s-a intors seara tot pe picioare, ajutat de carje, dar totusi... nu l-au tinut peste noapte in spital smile.gif. Dupa o saptamana era ca si cum nici nu s-ar fi intamplat pupic.gif

Bataie de cap cu punctele, dar si mai mare cu caloriile wacko.gif
ramonavlas
Hai mai fetelor ca nu e mare bataie de cap cu caloriile. Nu sunteti obisnuite, e greu la inceput, ca orice in viata asta.
Uite, lui Nella, i-am dat lectii o dupa-masa doar si acum stie ce si cum. Doar pana te obisnuiesti Dany, promit. Hai ca tu vroiai sa mai slabesti pana ne intalnim, nu te-am pus eu )).gif pupic.gif
May
)).gif Totul e greu la inceput blum.gif. Imi mai calculez si eu de cateva ori pe saptamana caloriile pe un site si niciodata nu am avut mai mult de 1200 grin.gif

Ia uite cum ne privesc 7 vizitatori dar nu ne baga in seama tata.gif
ramonavlas
Acum sunt 8 )).gif
May
Acum sunt 9 lol.gif
ramonavlas
Eu to 8 vad sad.gif
May
Acum sunt chiar 10 wacko.gif

Imagine
ramonavlas
Cred ca i-am speriat, au ramas doar 6 )).gif
mathilde
Danyhoney, bine te-am gasit! floare.gif

Am citit ceva in urma si am vazut ca vrei sa-ti calculezi mesele zilnice.

Daca imi permiti cateva sfaturi:
- axeaza-te pe o singura lista cu continutul caloric al alimentelor. In felul asta nu te zapacesti prea tare
- cum au spus si fetele, daca ai valori pe ambalaje, calculeaza dupa ambalaje
- de AICI poti descarca niste fisiere care te pot ajuta sa tii mai usor evidenta; sau iti poti face cont pe www.caloriecount.com si acolo gasesti si liste cu produse care se gasesc in comert (si in Europa)
-inceputul pare greu, dar crede-ma, in scurt timp vei putea spune cate calorii sunt intr-o portie de supa doar uitandu-te la ea
-cel mai important: conteaza mai mult calitatea nu cantitatea a ceea ce mananci. Am vazut ca tu ai o alimentatie ok, si asta e bine. Ideea e ca oricum slabesti mancand sub necesarul tau caloric zilnic, poti slabi mancand porcarele - prajiturele, inghetata si bombonele umplute- in limita a 1200 kcal/zi, dar e oare corect? Bine, din cand in cand putin dulce , cu masura, face bine la psihic.

Succes!
Dumbo
Dany eu aveam tot timpul un carnetel mic cu mine si notam tot ce mananc. Seara faceam bilantul sa vad cam ce imi permit sa mai mananc.
ramonavlas
Eu imi pregatesc de acasa si imi iau cu mine ce mananc, daca ma abat (desi nu prea se intampla) notez si calculez acasa.
danyhoney
Neata !

May , pe Dirk il tin 1 zi in spital pentru a-i scoate sonda care ii va fii introdusa in genunchi . Si el va merge in carje si sper din tot sufletul sa isi revina repede . pupic.gif

Ramo , stiu ca e greu pana obisnuiesc dar cateodata uit sa cantaresc cate ceva .De exemplu ieri mi-am facut 2 oua si am uitat sa le cantaresc . Am scos apoi alte 2 oua din frigider , le-am cantarit si apoi am scos cojile din gunoi ( bleah ! ) , le-am spalat un pic si le-am cantarit )).gif . pupic.gif

Mathilde , bine ai venit in casutza mea ! give_rose.gif
Eu ma axez pe valorile de pe ambalaje .Fiind in Germania am alte alimente decat in Ro . Din lista lui Ramo iau valorile de la legume si fructe .
In legatura cu mancatul de porcarele .... nu sunt eu fan dulciuri . Mai dau iama cateodata ( din an in paste ) dar atat . Si sa slabesc mancand porcarele , no way !!! Iti multumesc pentru sfaturi si te mai astept ! give_rose.gif

Dumbo , am un caiet imens ( e ca o carte - gros de vreo 6 cm )).gif ) in care imi notez tot ce mananc . Asa am facut si la WW. Parca sunt mai satisfacuta daca scriu si calculez totul cu mana mea decat sa imi fac fisier . hug.gif

Ieri am avut 1211 calorii cheer.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 15-04-2008, 04:17 PM) *

Nu e bune blum.gif blum.gif Glumesc !! Tare m-as baga si eu in ele . Papi si pentru mine cateva ? Fara zahar , te rog ! Saru-mana hug.gif pupic.gif

Cica 1 kg de capsuni are 500 calorii . Imi cumpar 2 kg , mai bag niste legume pe langa si m-am scos pe 1 zi lol.gif

Cum te tunzi , Mada ?

Va hug.gif si ies la o plimbare , profit de vremea asta superba .

Neata
Cum ma tund?NASPA. Coafezele astea cred ca nu pricep romaneste! mad.gif Scuze, am treaba, revin.
danyhoney
Naspa ???? Offf ! Hai , termina-ti treaba si astept amanunte . pupic.gif hug.gif
Cherie
1211, e f.f.f. bine Dany!!! Cred ca ar fi mers si la 1300, am eu un feeling cheer.gif cheer.gif cheer.gif

O zi frumoasa pupic.gif
danyhoney
Cherie , ca sa slabesc 0,5 - 1 kg / saptamana ar trebui sa consum 1343 calorii ( calculat in functie de greutatea mea ) asa ca voi incerca sa nu mananc sub 1200 si nici peste 1450 . Sa vad ce va iesi .
butterfly
Bravo Dany smile.gif

In curand o sa numeri caloriile ca si cum ai fi facut asta toata viata )).gif

sa ma vezi si pe mn cum stau si ma uit la farfurie cand face mama mancare si aproximez:))
Cherie
CITAT(danyhoney @ 16-04-2008, 10:44 AM) *

Cherie , ca sa slabesc 0,5 - 1 kg / saptamana ar trebui sa consum 1343 calorii ( calculat in functie de greutatea mea ) asa ca voi incerca sa nu mananc sub 1200 si nici peste 1450 . Sa vad ce va iesi .

Pai cam asa, adica nici sa nu stai stresata toata ziua, vei ajunge in stadiul cand vei stii fara calculator cat ai mancat in ziua respectiva, cum zicea si Mathilde.

pupic.gif
danyhoney
CITAT(butterfly @ 16-04-2008, 09:44 AM) *

sa ma vezi si pe mn cum stau si ma uit la farfurie cand face mama mancare si aproximez:))

lol.gif lol.gif Asa stau eu cand gateste al meu ( am ramas cu asta de la WW ) si sa vezi ce dau din gura daca pune prea mult ulei in tigaie si ce il mai bomban ca ar trebui cantarit ca sa stiu cum punctez lol.gif

Si apropo de asta : cica in seara asta vrea el sa faca papa bun naughty.gif . Muschi de vita facut in tigaie si cartofi mediterani cu busuioc la cuptor . Toate bune darrrr cartofii aia trebuie sa aiba muuuuuuuult ulei de masline peste ei doh.gif . Sa vezi ce fac eu foamea pana diseara si oricum nu voi stii cum sa calculez grin.gif )).gif
butterfly
eu luam grasimea cu un servetel cand faceau ai mei mancare :-s tamponam mancarea cu servetelul , grasimea era absorbita si voila biggrin.gif
danyhoney
CITAT(Cherie @ 16-04-2008, 09:46 AM) *

Pai cam asa, adica nici sa nu stai stresata toata ziua, vei ajunge in stadiul cand vei stii fara calculator cat ai mancat in ziua respectiva, cum zicea si Mathilde.

pupic.gif

Sa stii ca sunt cam stresata toata ziua : sa nu uit sa notez tot , sa nu mananc prea mult , etc )).gif

Azi sau maine vom merge la cumparaturi si voi schimba tactica : nu ma voi mai uita pe ambalaj la cate % de grasime sunt ci la calorii . Sa vezi ce fata o sa faca al meu cand o sa vada ca imi cumpar cu totul altceva decat pana acum wacko.gif
hug.gif

CITAT(butterfly @ 16-04-2008, 09:51 AM) *

eu luam grasimea cu un servetel cand faceau ai mei mancare :-s tamponam mancarea cu servetelul , grasimea era absorbita si voila biggrin.gif

Dar tot ramane ceva , nu ?
Tocmai m-am uitat pe sticla de ulei de masline si 100 ml = 824 calorii doh.gif
Cherie
Dany, pentru reteta pe care o va pregati Dirk diseara merita sa calculezi si picaturile de ulei de masline (de cate, apropo, nu stiu de ce te feresti) drool.gif

Cartofii aia la cuptor, cu putin usturoi, cimbru & alte mirodenii, si spre final, cu putin suc de rosii (ca daca il pui de la inceput, pot sa spargi nuci cu cartofii aia, asa de tari vor fi, eu am patit grin.gif )

Sa pastrezi o portie si pt mine eat.gif )).gif pupic.gif
danyhoney
Ce tare esti , Cherie )).gif

Sunt cartofi mici noi care vor fii taiati in 4 , aruncati in tava de cuptor , presarata sare mare peste ei , apoi pus ulei si cateva crengutze de rosmarin + cativa catei de usturoi ( aaaaaa, mi-am adus aminte ca usturoiul are multe calorii doh.gif ) si intorsi din cand in cand . Carnea va fii presarata cu piper proaspat macinat iar cand e gata va fii taiata in felii si deasupra presarat parmezan ( la asta chiar ca renunt ) .... drool.gif drool.gif
butterfly
depinde cum tamponezi:)) mai cu spor sau mai superficial:)) oricum se duce mare parte din ea
Cherie
CITAT(danyhoney @ 16-04-2008, 11:07 AM) *

Ce tare esti , Cherie )).gif

Sunt cartofi mici noi care vor fii taiati in 4 , aruncati in tava de cuptor , presarata sare mare peste ei , apoi pus ulei si cateva crengutze de rosmarin + cativa catei de usturoi ( aaaaaa, mi-am adus aminte ca usturoiul are multe calorii doh.gif ) si intorsi din cand in cand . Carnea va fii presarata cu piper proaspat macinat iar cand e gata va fii taiata in felii si deasupra presarat parmezan ( la asta chiar ca renunt ) .... drool.gif drool.gif

Deja balosesc pe aici drool.gif
Poate ma supar si scot vitelul din cuptor devil.gif naughty.gif naughty.gif
danyhoney
CITAT(butterfly @ 16-04-2008, 10:11 AM) *

depinde cum tamponezi:)) mai cu spor sau mai superficial:)) oricum se duce mare parte din ea

O sa incerc sa fie mai cu spor )).gif

CITAT(Cherie @ 16-04-2008, 10:36 AM) *

Poate ma supar si scot vitelul din cuptor devil.gif naughty.gif naughty.gif

lol.gif Tocmai zicea Dirk ca vom lua carne de vitzel in loc de muschi de vaca lol.gif
Cherie
E mai buna carnea de vitel si se face si mai repede, e mai frageda cheer.gif
danyhoney
Astept sa ma sune sefu` ....Parca vad ca iar am liber doh.gif . Nu prea e de lucru in perioada asta a anului sad.gif

CITAT(Cherie @ 16-04-2008, 11:03 AM) *

E mai buna carnea de vitel si se face si mai repede, e mai frageda cheer.gif

Exact ! De abia astept sa pap ....

Amazoana
CITAT(danyhoney @ 16-04-2008, 10:31 AM) *

Naspa ???? Offf ! Hai , termina-ti treaba si astept amanunte . pupic.gif hug.gif

DECI: i-am spus sa-mi pastreze lungimea, dar sa il fileze (aveam ditamai claia) Si ea mi l-a tuns.....scurt. Sunt tunsa cam cum este Sexy. Nu ca nu ar fi frumos, dar nu mi se potriveste. Asa ca...acum stau numai cu el prins mad.gif
In afara de actele pe care le-am facut mai devreme, acum 10 minute am plantat cu colega mea niste violete (3 ghivece). Asa m-a relaxat......
PS: iar mi-ai facut pofta de mancare (ma refer la vita).
Un coleg de birou ne-a invitat in Bulgaria diseara, sa mancam midii. Daca merg (ma mai gandesc) si mai ales daca ajung pe acasa mai intai, iau aparatul sa fac pozute. Mergem la un restaurant (eu am mai fost acolo) care este deasupra marii (sala unde se mananca este ca un fel de balcon extins deasupra apei). Sper sa si vada ceva deoarece ajungem noaptea......

CITAT(danyhoney @ 16-04-2008, 12:05 PM) *

Exact ! De abia astept sa pap ....

Uliuliuuuu, ce poftaaaaaaaaaa.....................
danyhoney
Imi pare rau ca nu a iesit tunsoarea asa cum ai vrut tu . Eu nu i-as fii platit si as fii facut si reclamatie mad.gif angry2.gif . Te pupic.gif si imi place sa aud ca ai plantat floricele cheer.gif

Daca cumva uiti aparatul acasa diseara ( daca mergi in Bulgaria ) te fugaresc de numa-numa !! grin.gif Suna super cum e amplasat localul !!

Vii la mine la cina ??? naughty.gif Inca nu am cumparat carnea asa ca mai e timp de programare ca sa stim cata sa cumparam hug.gif
anca veselie
mi-e foameeeeeeeeeeeeee doh.gif ce papa bun la tine aici, cand ma gandesc ca eu pap doar legume crude, branza si iaurt imi vine sa ma impusc doh.gif
pup dulce hug.gif

dulci, imi pare rau de tunsoarea ta. dar... creste pupic.gif suna faina tare invitatia colegului tau. mi-e dor de mareeeeeeeee sad.gif
danyhoney
Anca , nu te impusca ca mai avem nevoie de tine !! Cine e slaba si frumoasa ? TU ! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.