Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 16-04-2008, 12:11 PM) *

Imi pare rau ca nu a iesit tunsoarea asa cum ai vrut tu . Eu nu i-as fii platit si as fii facut si reclamatie mad.gif angry2.gif . Te pupic.gif si imi place sa aud ca ai plantat floricele cheer.gif

Daca cumva uiti aparatul acasa diseara ( daca mergi in Bulgaria ) te fugaresc de numa-numa !! grin.gif Suna super cum e amplasat localul !!

Vii la mine la cina ??? naughty.gif Inca nu am cumparat carnea asa ca mai e timp de programare ca sa stim cata sa cumparam hug.gif

Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn cheer.gif Atat asteptam, sa ma inviti. lol.gif Cumpara carne multa si (pot sa fac si fite acum??? )).gif ) vin eu cu niste hrean!E dementiala carnea de vita cu hrean. Doamneee, ce mai poftesc. )).gif
Sa stii ca e frumos restaurantul. Mai are ceva ce-mi place: au semineu imens in care, evident, ard lemne. Ineditul este ca restul restaurantului (e f. mare) si camerele de deasupra sunt incalzite cu caldura (transmisa prin calorifere) de la acest semineu.
Fac macar poze cu telefonul, pt tine special in cazul in care plecam direct de la serviciu si nu ajung intai pe acasa.
anca veselie
blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif multuuuuuuuuuuu hug.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 16-04-2008, 12:15 PM) *

mi-e foameeeeeeeeeeeeee doh.gif ce papa bun la tine aici, cand ma gandesc ca eu pap doar legume crude, branza si iaurt imi vine sa ma impusc doh.gif
pup dulce hug.gif

dulci, imi pare rau de tunsoarea ta. dar... creste pupic.gif suna faina tare invitatia colegului tau. mi-e dor de mareeeeeeeee sad.gif

E involburata si neagra. Brrr. Nu are de ce sa-ti fie. pupic.gif
Creste repede, ca are mana buna coafeza, doar ca mi-e ciuda, ca fusesem tusa asa frumos.....
anca veselie
te cred ca ti-e ciuda pupic.gif
eh, eu vad marea frumoasa oricand grin.gif
dany
Gata , m-ai terminat cu hreanul , Mada ! Adu cateva kilograme si toata cina va fii a ta )).gif pupic.gif

CITAT(dulcikatty @ 16-04-2008, 11:18 AM) *

Fac macar poze cu telefonul, pt tine special in cazul in care plecam direct de la serviciu si nu ajung intai pe acasa.

pupic.gif hug.gif

N-a sunat sefu` deci am iar liber . Ma duc sa mai fac ceva prin gradina ( de maine vin ploile sad.gif ) , apoi la cumparaturi si ma voi apuca de calcat chiar daca n-am chef deloc .

Va hug.gif si sa aveti o zi minunata !
dany
In gradina n-am facut nimic ca deja a inceput sa ploua ( la inceput a fost grindina wacko.gif ) .
Am fost la cumparaturi si , zic eu , m-am aprovizionat cu papa fara multe calorii . Am facut aprovizionarea pentru 1 saptamana pentru ca nu stiu cand va putea Dirk sa conduca din nou dupa operatie .
De calcat n-am chef doh.gif asa ca stau putin pe aici . Poate , intre timp , fac si ordine in debara .
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 16-04-2008, 04:44 PM) *

In gradina n-am facut nimic ca deja a inceput sa ploua ( la inceput a fost grindina wacko.gif ) .
Am fost la cumparaturi si , zic eu , m-am aprovizionat cu papa fara multe calorii . Am facut aprovizionarea pentru 1 saptamana pentru ca nu stiu cand va putea Dirk sa conduca din nou dupa operatie .
De calcat n-am chef doh.gif asa ca stau putin pe aici . Poate , intre timp , fac si ordine in debara .

Mie mi-e putin greata, ma simt ametita si ma doare capul, cred ca m-a deochiat cineva sad.gif
Nici eu nu as avea chef de curatenie , cu atat mai mult de calcat. Beaaaaaaaaaaac. Inca nu m-am hotarat daca ma duc la vecinii bulgari ....
Nasol ca a dat cu grindina. Saracele floricele. Te-ai uitat, sunt ok?
butterfly
si la mn ploua ..tuna, nori,frig...vreme de toamna si-un ceai :-<

dulci..te inteleg )).gif eu am pasat curatenia pe maine )).gif
May
Plec spre aeroport in 10 min, ajung exact la timp pt cina drool.gif
dany
Mada , sper sa iti revii !!! Pai daca esti frumoasa , normal ca te deoache lumea naughty.gif pupic.gif
Am avut grija de floricele ( cele din ghivece ) .... Le-am bagat repede-repede la adapost .

Fluturash , eu pasez calcatul de vreo 3 zile )).gif

CITAT(Maybeline @ 16-04-2008, 03:57 PM) *

Oooopssss, cam tarziu ca n-am cumparat destula carne si pentru tine blum.gif tease.gif . Dar impartim bucata mea . E bine asa ? hug.gif
May
Pastreaza tu carnea, mie da-mi cartofii )).gif

dulci de cand ma stiu mi-a fost groaza sa ma tund caci de fiecare data plangeam de nervi ca ma lasau cheala.... vai de viata lor sa mi se intample asta acum ca matur salonul cu ele mad.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 16-04-2008, 04:01 PM) *

S-a facut !!! Carnea are doar 120 calorii / 100 gr si va fii facuta pe gratar ( bucata mea ) deci fara ulei . tease.gif blum.gif )).gif
uka
sshhhhh ca unii E la serviciu si le E foameeeeeeeeee

btw: saluty smile.gif
butterfly
dulci am patit-o si eu o data cu tunsul prea mult :-s il aveam lungutz pana dupa umeri si era o claie cu volum, m-am dus sa il fileze si sa ii dea forma...atata forma i-a dat ca a ajuns pana la umeri ..in fine a crescut el )).gif sa iti faci masti din ulei masline+ ulei de ricin+galbenus de ou (creste mult mai repede )).gif garantat)
May
CITAT(uka @ 16-04-2008, 04:04 PM) *

Unii acum a venit de la serviciu si le e foame, asa ca se retrage in glorie si se duce sa rupa frigiderul )).gif

pupic.gif pt toate
Cherie
CITAT(Maybeline @ 16-04-2008, 04:57 PM) *

Fa o escala si la mine, eu sunt guest star in seara asta lol.gif
uka
deci ma exaspereazaaaaa
vreau sa atasez o poza jpg si imi spune asta "Atasare esuata. Nu ai voie sa atasezi un fisier cu acea extensie."

Am uitat sa mentionez ca am carte de identitate de Brasov acum, dany biggrin.gif
dany
CITAT(uka @ 16-04-2008, 04:04 PM) *

pupic.gif pupic.gif pupic.gif uka !!!!! Ma bucur sa vad ca mai dai cate un semn de viata ! hug.gif
CITAT(Maybeline @ 16-04-2008, 04:06 PM) *

Unii acum a venit de la serviciu si le e foame, asa ca se retrage in glorie si se duce sa rupa frigiderul )).gif

pupic.gif pt toate

Saracul frigider , ce vina o avea el sad.gif

Pofta buna ! hug.gif

CITAT(Cherie @ 16-04-2008, 04:07 PM) *

CITAT(Maybeline @ 16-04-2008, 04:57 PM) *

Fa o escala si la mine, eu sunt guest star in seara asta lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
CITAT(uka @ 16-04-2008, 04:07 PM) *

Am uitat sa mentionez ca am carte de identitate de Brasov acum, dany biggrin.gif

Bravoooooo !!!!! Felicitari , brasoveanco !! Acum esti de a mea cu acte )).gif
butterfly
UUuu...ce dor mi s-a facut de Braaasooov
Cherie
Dany a inceput sa sfaraie carnita aia de vitel? drool.gif

Parca a venit un miros naughty.gif naughty.gif naughty.gif
dany
Fluturash , si tu ai ceva legaturi cu Brasov-ul ?

Cherie , inca nu sfaraie . Cred ca ti-e tie foame de aia a venit miros )).gif . O sa sfaraie peste vreo 75 min . Cata precizie, nu ? lol.gif
Cherie
Da, mi-e cam foame. Dar am mancat niste supita de gaina de la mamaia cu taitei de casa yahoo.gif
uka
daca nu am reusit sa atasez poza, am schimbat-o la avatar, se vede, da?
my new hair cut biggrin.gif
butterfly
Am am:)) rude wink1.gif)

uka...ce ochi :x ai
ramonavlas
Dany, da iesi chiar ieftin cu cina.
- carne de vitel cu usturoi - 120/100;
- cartofi cu mirodenii - 80/100.
Acum vedeti cat ulei puneti, cat absoarbe carnea...incearca sa pui intr-o sticla tip spray uleiul si spreiati carnea, asa nu iese cu mult ulei. In cazul in care nu faceti asa, puneti o hartie de copt sau cand e gata, absoarbeti cu servetel cu a zis si Butterfly. pupic.gif
Pofta buna....as veni si eu daca mai ai un loc la masa......
Uka, ce bine arati w00t.gif . Nu te mariti? (nu a fost o cerere) )).gif
uka
CITAT(ramonavlas @ 16-04-2008, 05:22 PM) *

Uka, ce bine arati w00t.gif . Nu te mariti? (nu a fost o cerere) )).gif

mersi mersi, am iesit bine in poza aia ca nu arat asa bine...
NU nu ma marit, nu am nici un plan de genul... pupic.gif
dany
CITAT(uka @ 16-04-2008, 04:17 PM) *

daca nu am reusit sa atasez poza, am schimbat-o la avatar, se vede, da?
my new hair cut biggrin.gif

Imi place tare mult cum iti sta !!! cheer.gif

CITAT(butterfly @ 16-04-2008, 04:20 PM) *

Am am:)) rude wink1.gif)

Si nu le vizitezi ? Tu unde esti acum ?
CITAT(ramonavlas @ 16-04-2008, 04:22 PM) *

Dany, da iesi chiar ieftin cu cina.
- carne de vitel cu usturoi - 120/100;
- cartofi cu mirodenii - 80/100.
Acum vedeti cat ulei puneti, cat absoarbe carnea...incearca sa pui intr-o sticla tip spray uleiul si spreiati carnea, asa nu iese cu mult ulei. In cazul in care nu faceti asa, puneti o hartie de copt sau cand e gata, absoarbeti cu servetel cu a zis si Butterfly. pupic.gif
Pofta buna....as veni si eu daca mai ai un loc la masa......

Ramo , hai ca mai facem un loc la masa ca May a plecat sa rupa frigiderul )).gif
Mie la cartofi mi-e teama ca aia vor avea mult ulei . Nu ma pot baga cu spray-ul ca ma fugareste al meu . Cand gateste el , se mananca asa cum gateste doh.gif )).gif . Deci problema mea e ca nu stiu cum voi calcula uleiul . DAR raman cu ce am mancat pana acum si las asa pe ziua de azi . E gresit ???
pupic.gif
dany
Poza proaspata , facuta acum cateva minute . Sa vedeti cum arata covorasul din fata usii . Ce vremeeeeee sad.gif doh.gif

Imagine

Culoarea originala e maro )).gif
uka
aia e zapada??
ramonavlas
Nu prea am inteles....adica ai mancat de cat ai mancat si cina nu o mai calculezi? Daca e asa, eu zic ca e bine, nu ai cum sa depasesti...mai ales ca am vazut ca mananci intre 1200-1400.
Moama ce vreme la voi....mai urat ca la noi sad.gif
dany
CITAT(uka @ 16-04-2008, 04:56 PM) *

aia e zapada??

grindina sad.gif
CITAT(ramonavlas @ 16-04-2008, 04:57 PM) *

Nu prea am inteles....adica ai mancat de cat ai mancat si cina nu o mai calculezi? Daca e asa, eu zic ca e bine, nu ai cum sa depasesti...mai ales ca am vazut ca mananci intre 1200-1400.
Moama ce vreme la voi....mai urat ca la noi sad.gif

Da , Ramo , asa ma gandeam : las cat am calculat pana acum si cina ramane necalculata . Nici eu nu cred ca as putea depasi si nici n-am chef sa ma cert cu al meu din cauza caloriilor )).gif . De maine calculez cum trebuie si sper sa-mi arate cantarul ceva frumos in WE . Apropo de asta : azi dimineata am avut mai putin cu 800 gr ca luni dimineata . M-am bucurat cu toate ca stiu ca e imposibil sa fii dat ceva jos ( e doar una din acele fluctuatii de greutate / saptamana ) .

Va hug.gif si ma duc in bucatarie sa-l privesc pe al meu cum gateste )).gif . Eu sunt responsabila cu facutul curateniei in bucatarie cand e el gata lol.gif
ramonavlas
Da, eu zic ca e bine asa. Eu te felicit pt cele 800 de grame, da sper ca nu te apuca acum si pe tine cantaritul zilnic )).gif

Spor la gateala si pofta mareeee pupic.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 16-04-2008, 05:16 PM) *

Da, eu zic ca e bine asa. Eu te felicit pt cele 800 de grame, da sper ca nu te apuca acum si pe tine cantaritul zilnic )).gif

Spor la gateala si pofta mareeee pupic.gif

Nuuuuuuuuuuuuuu !!!!! Stiu ca mi-o iau dupa ceafa de la tine hug.gif

Mersi ! Sa ai o seara placuta ! pupic.gif
ramonavlas
Da ti-o iei rau daca te apuca. )).gif
bubbles
Seara salut.gif pupic.gif
dany
hug.gif Andreea !!!! Cum mai esti ? Te-ai mai odihnit dupa munca ce a fost in apartament ???? Trebuie sa-ti spun ca usa de la sufragerie mi-a placut maxim !!!!!!! Superba !!!!! hug.gif

Ramo , stiu ca mi-o iau rau de aceea voi uita de cantar pana luni dimineata ( ce daca ma asteapta o sambata si o duminica cu grate si papa bun si alcool ?!? ) . Vai de mine doh.gif doh.gif

Hasi sa va pun o poza cu papa din seara asta ....SPECIFIC ca e farfuria lui DIrk !!!!!! Si va rog sa ma credeti !! Eu am avut cam jumatate din ce e pe farfuria lui dar ....parca tot ma simt vinovata doh.gif .

Imagine

Da` a fo` bun rau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I-am spus ca imi doresc sa mai gateasca atunci cand voi scapa eu de 6 kg ! )).gif )).gif )).gif
butterfly
ce bine arata )).gif si asa imi e o foaamee :-s
dany
)).gif )).gif Fluturash , hai la mine ca mai am o bucata de carne ramasa , nepregatita !!!! O fac special pentru tine !!!!! Parol !! hug.gif

Cherie , Mada si May mi-au tras clapa si n-au venit la masa asa ca a ramas destul ....

Si ....daca n-au venit ele ... a ramas si vin bun .....Tocmai ca sa ne betivim noi )).gif
butterfly
multumesc de invitatie dar tin post )).gif accept niste cartofiori wink1.gif)
dany
)).gif )).gif Tii post , ai ?????? La mancare doar , ca la ce sport extrem te gandeai mai devreme numai post nu era blum.gif blum.gif lol.gif

By the way...ai PM
butterfly
Vazut, raspuns wink1.gif)
dany
raspuns si eu naughty.gif

Va hug.gif si va urez somn usor si vise placute !!!!!
amalia0701
pupic.gif
O comoara barbatul ala la tau.
Al meu nu gateste niciodata sad.gif
Noroc ca am o fiica, pe care o mai pacalesc )).gif )).gif )).gif
pupic.gif
O zi faina.
Itzi trimit niste soare, ca la noi a aparut cheer.gif , sa topeasca grindina aia hug.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 17-04-2008, 12:09 AM) *

hug.gif Andreea !!!! Cum mai esti ? Te-ai mai odihnit dupa munca ce a fost in apartament ???? Trebuie sa-ti spun ca usa de la sufragerie mi-a placut maxim !!!!!!! Superba !!!!! hug.gif

Ne-am odihnit binisor dar am si chefuit apoi lol.gif .Cred ca o sa fim mai obositi decat cand am plecat grin.gif .Munca a trecut..parca nu imi vine sa cred ca asa repede blink.gif .Imi pare bine ca ti-a placut usa.Asa e si la celelalte camere ,doar la baie are alt model grin.gif .Mi-ai facut o pofta cu mancarea ta drool.gif .De curiozitate...cate calorii/puncte are? blum.gif
Cherie
Dany drool.gif drool.gif drool.gif
Cam asa arata si in fanteziile mele de ieri blum.gif naughty.gif

O zi buna! pupic.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 16-04-2008, 06:16 PM) *

Apropo de asta : azi dimineata am avut mai putin cu 800 gr ca luni dimineata

Super, Dany! cheer.gif
Nessie
CITAT(uka @ 16-04-2008, 05:07 PM) *
deci ma exaspereazaaaaa
vreau sa atasez o poza jpg si imi spune asta "Atasare esuata. Nu ai voie sa atasezi un fisier cu acea extensie."
Uka, nu mai poti atasa poze la mesaj. Foloseste te rog instructiunile din subiectul Cum incarc o fotografie pe forum?
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 16-04-2008, 05:01 PM) *

dulci de cand ma stiu mi-a fost groaza sa ma tund caci de fiecare data plangeam de nervi ca ma lasau cheala.... vai de viata lor sa mi se intample asta acum ca matur salonul cu ele mad.gif

Ehh...mie nu-mi place niciodata, dar tre' sa ma duc, ca cica nu ma primesc astia "buha" la serviciu. )).gif
otilici
Ce mancare pe aici w00t.gif sorry.gif .Si cica mai e lumea la dieta... blum.gif
Amazoana
Azi cred ca lucrezi.....cand te intorci, am pus foto cu papa bun la mine. Pup pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.