Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
anca veselie
ce bine arata!!!!!!!!!
pupici!
mathilde
CITAT(danyhoney @ 16-04-2008, 09:51 AM) *

Mathilde , bine ai venit in casutza mea ! give_rose.gif

Multumesc de urare. Spor in toate!
dany
Salutari si hug.gif pentru toate fetele care m-au vizitat !

Iar am liber de la munca doh.gif . Am facut ceva curatenie , spalat rufe si acum sunt intr-o pauza de la calcat ...

Azi am numarat calorii si , in paralel , puncte WW . Pana acum am 580 calorii si 10,5 P.
May
Mi-e foame!!! sorry.gif

800 de grame zici... pai sa-ti fie de bine si sa nu se mai intoarca! cheer.gif
butterfly
Spor la curatenie pupic.gif
ramonavlas
Am mancat din priviri cina ta de ieri )).gif
dany
Gata , terminat treaba , uf !

May , eu nu cred ca chiar s-au dus 800 gr . E imposibil in doar 2 zile .

Mai , fluturash , nu te dor aripile de la atata dat din ele ? )).gif

M-am gandit sa ma cantaresc sambata dimineata si in WE -ul asta sa nu-mi bat capul prea tare cu numaratul ( asta in cazul in care vom merge la gratar - daca ramanem acasa voi numara ) .

CITAT(ramonavlas @ 17-04-2008, 04:36 PM) *

Am mancat din priviri cina ta de ieri )).gif

)).gif )).gif pupic.gif
butterfly
Cum sa ma doara daca am o varsta din aia agitata? )).gif
uka
Imagine

Mersic Nessie
dany
Neata !

Ieri am avut 1230,4 calorii care au insemnat 20,5 puncte WW .

Frumoasa poza , Uka ! Arati asa deeee visatoare ... hug.gif

Ai dreptate , fluturashule , baba de mine a uitat de varsta ta naughty.gif

michelle
Dany, tu de cate punte ai ratia zilnica? Eu zic ca e bine give_rose.gif
dany
20 p / zi am , Miha .
michelle
CITAT(danyhoney @ 18-04-2008, 10:17 AM) *

20 p / zi am , Miha .

Wow, atunci e si mai bine! pupic.gif
Cand e zi de cantar, maine?
dany
Da , maine o pun , ca de obicei . Am inceput doar de luni dar in WE-ul asta se va face papa bun ( adica eu voi face )).gif ca bucatarul nu se va putea deplasa prea bine ) .
Amazoana
NEATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ai fost atacata de pupici! Esti prizoniera!
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Ce nebunica esti !!! pupic.gif pupic.gif
dany
Am sunat la spital sa vad daca si-a revenit Dirk din anestezie ca sa stiu cand sa merg la el ( in cazul in care voi avea liber azi ) si ... a intrat in operatie de abia la ora 10:15 , el fiind programat la ora 7:30 doh.gif sad.gif
nusarich
CITAT(danyhoney @ 18-04-2008, 11:41 AM) *

Am sunat la spital sa vad daca si-a revenit Dirk din anestezie ca sa stiu cand sa merg la el ( in cazul in care voi avea liber azi ) si ... a intrat in operatie de abia la ora 10:15 , el fiind programat la ora 7:30 doh.gif sad.gif

Sanatate multa lui D. si asteptare usoara tie, Dany! pupic.gif
michelle
Refacere grabnica sotului, Dany hug.gif
dany
Mersi , Nusa , dar stau ca pe ace sad.gif

Saru-mana , Miha hug.gif . Intai sa treaca peste operatie ca de refacere am eu grija smile.gif
michelle
Cat dureaza operatia? In ce consta?
dany
Operatie de menisc ( asa se numeste pe romana ? ) si dureaza 35 minute ....
michelle
Sunt sigura ca e pe maini bune hug.gif
Amazoana
Multa sanatate sotului!!!!! Si eu stiu ca e pe maini bune cu recuperarea mai ales! wink1.gif

Ma simteam prea bine mai devreme? Ce crezi?.....m-am impuns cu o proasta, colega de a mea. O fi ea mai in varsta, dar are un caracter de tot kktul. mad.gif Yac! Paracioasa la 40 de ani! Ahhh, cate ii urez...)).gif numai daca ati stii..... )).gif
dany
hug.gif Mada

Da-o incolo de colega , n-o lasa sa-ti strice buna dispozitie !!! E aproape WE , n-are rost sa fii supi . pupic.gif
otilici
Si noi ii tinem pumnii lui Dirk sa fie totul bine hug.gif Felicitari Dany pt cele 800g cheer.gif cheer.gif

Uka,ce bine te prinde tunsoarea asta! smile.gif
dany
Mersi pentru pumni , Oti pupic.gif
Nu ma felicita inca pentru cantar ... maine e ziua oficiala grin.gif
otilici
Lasa ca te felicit si maine tease.gif
ganesha
Tin si eu pumnii sa fie totul de la foarte bine in sus, si refacerea si tot. Si trec si miine sa te felicit pentru cintar naughty.gif
pupic.gif
Andreea-Rodica
Sanatate multa si refacere rapida! hug.gif
Sa ne povestesti ce faci bun maine, ca am inteles ca esti bucatar - sef. chef.gif
bubbles
Tin pumnii pupic.gif pupic.gif hug.gif .Si ast si ziua de cantar cheer.gif
ramonavlas
recuperaea rapida pt Dirk, Iti dai seama cat astept EU cantarul TAU???? pupic.gif
May
Sper sa intrii cat mai curand sa ne zici cum e Dirk pupic.gif
dany
Pentru toate fetele un pupic.gif si o hug.gif .

Tocmai am venit de la Dirk ( am fost de 2 ori ) si e bine !!!! cheer.gif cheer.gif Inca nu stie cand va veni maine acasa . Deja isi facea planuri ca maine sa mergem totusi la gratar la cumnatul meu si duminica sa facem gratar la noi doh.gif . Facea pe eroul ca doar era intins in pat , sa-l vad eu maine cand va trebui sa se miste ...

CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 05:49 PM) *

recuperaea rapida pt Dirk, Iti dai seama cat astept EU cantarul TAU???? pupic.gif

Te cred ca astepti cantarul meu ca doar e si meritul tau pupic.gif
ramonavlas
Ma bucur mult ca esti asa happy pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Si eu ma cantaresc dimineata naughty.gif
dany
Daca ai stii ce stanca mi s-a luat de pe suflet , ufffff

Parca vad ca iar ai dat 1 kg jos naughty.gif
ramonavlas
Speeeeer ca mi-am atins target-ul propus pana la Paste.
Dai de baut ca esti la pagina 300? naughty.gif Si pt Dirk, normal pupic.gif pupic.gif
dany
Daaaa, pagina 300 !!!

Lume, lume , chef mare la mine in casutza ! haninoroc.gif band.gif cheers.gif cheer.gif lol.gif
ramonavlas
Lasa cheful, muzica si distractia...nu mi-ai raspuns daca dai de beut naughty.gif
dany
DAAAAAAAUUUUU !!!!! Ce-ti doreste sufletzelul ?
ramonavlas
Deci nu vrei sa dai de baut.... sad.gif ohmy.gif wacko.gif haninoroc.gif eusa_think.gif king.gif sorry.gif nono.gif batista.gif
Am scris in acelasi timp. Cred ca m-ai auzit cum zbier de durere ca nu vrei sa bem.
)).gif )).gif Ce m-am scos...orice, alcool sa aiba....vin rosu, nu refuz )).gif
dany
Am scris in acelasi timp lol.gif

CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 06:55 PM) *

)).gif )).gif Ce m-a scos...orice, alcool sa aiba....vin rosu, nu refuz )).gif

Are fata de toate in casa asa ca alege ..... Poate un cocktail buuuuuuun si racoritor ? naughty.gif
ramonavlas
Mmmm, cu muuult alcool. pupic.gif
Astept sa prepari.........
dany
Gataaaaa, preparat ...

Contine ceva votca + suc de portocale + suc de ananas + ceva lichior de banane verzi + cateva picaturi de grenadine ( un sirop ) siiii gheata macinata . Crede-ma ca e super bun !!! E la ordinea zilei la noi vara la gratare ...

N-are fata poza dar promite ca face cu prima ocazie .
ramonavlas
Mmmm, bun, bun...da sper ca nu te opresti la atat doar. Mananca, mananca si apoi.....trecem la distractie.
ganesha
Vreau si eu sa beau ceva da' nu vreau tarii ca deja masa mea bate in retragere lol.gif Da' vreau un cocktail frumos si fructat, ca se poate si fara, ca si asa am de sarbatorit ca am semnat ieri actele lol.gif cheer.gif

Ma bucur ca al tau e bine! pupic.gif

Eu ma chinui sa-l trimit pe al meu la doctor ca merge schiop... atit de tare ca ma sperie, nu stie nici el ce are, l-a apucat brusc!
nella
Hop si eu pupic.gif felicitari pt pag 300 pupic.gif pupic.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
La baute vin si eu... )).gif )).gif )).gif ceva dulceag ,nu f tare ca ma imbat repede pupic.gif pupic.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
butterfly
preferata mea vodca )).gif
ramonavlas
Stapana!!! Te-ai cufundat asa tare in mancare de ai uitat de noi? Uite cate amatoare au venit. )).gif
dany
Gata , am revenit . Am papat si apoi a sunat maica-mea sa intrebe de Dirk si apoi inca 2 prieteni de-ai nostrii . A fost ca la centrala telefonica aici lol.gif

A. , pentru tine am acelasi cocktail care i l-am dat Ramonei dar fara votca . E bun asa ? biggrin.gif Sa fie intr-un ceas bun semnarea actelor si sa stapaniti sanatosi si fericiti casutza ! Vreau pozeeeeeeee !!!!

Fluturashu` , votca simpla sau amestecata cu suc de portocale ? naughty.gif

Nella , bine ai venit la chef ! pupic.gif Ce-ti doreste inimioara ?

Monic
, tu ce doresti de baut ? hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.