Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
danyhoney
Cherie , Nella , Oti , va hug.gif

Mada , asa suntem noi , mai nebuni pupic.gif

A. , ai mare dreptate ca as putea sa merg si singura dar mie imi trebuie cineva sa ma impinga de spate , macar prima data doh.gif . Dar voi incerca , promit !
Multumesc mult pentru felicitari si iti doresc si eu sa ai ani muuuuultiii plini de fericire si iubire alaturi de sotul tau pupic.gif

Aseara am venit pe la ora 22:30 acasa si eram atat de obositi ( nici Dirk , nici eu nu dormisem prea bine vineri noaptea ) asa ca am mers direct in pat . Bineinteles ca iar n-am dormit bine .Mi-a fost teama sa nu cumva sa nu il aud daca va avea dureri .De unde ?! El a dormit ca un bb )).gif

Mai stau un pic cu voi pe aici si apoi incepem , incet-incet , ptregatirile pentru gratarul de azi cheer.gif
otilici
La Multi,Multi Ani Fericiti alaturi de sotiorul tau cheer.gif cheer.gif
Si sa petreceti multi ani cu sanatate de acum inainte in casuta voastra cheer.gif
pupic.gif
danyhoney
pupic.gif pupic.gif Oti ! Si voi sa aveti parte de multi ani fericiti impreuna !
Cherie
La multi, muuuuuuuuuulti, muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti ani!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Amazoana
La multi ani, aniversare frumoasa!!!!! pupic.gif floare.gif
butterfly
aniversare fericita Dany!la cat mai multi ani fericiti alaturi de Dirk! pupic.gifpupic.gif
daconst
Am simtit eu ca e rost de petrecere si de aia am intrat pe aici. cheer.gif

La multi,multi ani fericiti impreuna,plini de bucurii! floare.gif

Ma bucur ca-i merge bine lui Dirk,asta e cel mai important! cheer.gif
Felicitari si tie pt cantar,hai ca se poate. pupic.gif
nella
LA MULT ANI IMPREUNA..SA VA IUBITI MULT SI SA AVETI PARTE DE MTOT BINELE DIN LUME give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 20-04-2008, 09:38 AM) *

A. , ai mare dreptate ca as putea sa merg si singura dar mie imi trebuie cineva sa ma impinga de spate , macar prima data doh.gif .

pai aici intervenim noi tease.gif

pupic.gif
nusarich
La multi ani, Dany si sa aveti parte si pe viitor de macar tot atata fericire ca si pana acum!
Tulip
La multi ani,Dany! floare.gif

Cati ani de casatorie sarbatoriti? smile.gif
crissy
Sa aveti multi ani impreuna in casuta voastra frumoasa. pupic.gif give_rose.gif
Ma bucur ca sotul se simte bine. Maine il opereaza pe bunicul lui Stefan (prostata), a fost operat si anul trecut dar nu se simtea bine, a fost la control si trebuie operat din nou. Sper sa vin si eu cu vesti macar pe jumatate la fel de bune cum au fost despre Dirk. Il opereaza cu laser, cica vineri il pot externa. Pb e ca are 82 de ani si stam cu teama.
Andreea-Rodica
Aniversare frumoasa si multi ani si buni impreuna! hug.gif
danyhoney
CITAT(dulcikatty @ 20-04-2008, 10:45 AM) *

La multi ani, aniversare frumoasa!!!!! pupic.gif floare.gif

Saru-manaaaaa !!!!!! Va doresc si voua muuuulti ani de intelegere si iubire si , cand va veni momentul , multi ani fericiti de casnicie !!!!! pupic.gif pupic.gif
CITAT(daconst @ 20-04-2008, 12:52 PM) *

Am simtit eu ca e rost de petrecere si de aia am intrat pe aici. cheer.gif

La multi,multi ani fericiti impreuna,plini de bucurii! floare.gif

Ma bucur ca-i merge bine lui Dirk,asta e cel mai important! cheer.gif
Felicitari si tie pt cantar,hai ca se poate. pupic.gif

Heyyyy, bine ai revenit pe la mine prin casutza !!!!!!
Multumesc mult de urari si va doresc si eu la fel !!!!!
Dirk se simte super ok !!!!! N-as fii crezut !!!! Chestia e ca eu trebuie sa alerg in sus si in njos pe scari cand are el nevoie de ceva dar .....fa sport , nu ? lol.gif lol.gif
In legatura cu ( , ) cantarul .....tocmai mi-au venit rusii azi doh.gif sad.gif sad.gif asa ca sper sa ma abtin de la prostii urmatoarele zile !!!!

CITAT(Cherie @ 20-04-2008, 10:23 AM) *

La multi, muuuuuuuuuulti, muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti ani!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Saru-manaaaaa !!!!!! pupic.gif pupic.gif

CITAT(butterfly @ 20-04-2008, 10:49 AM) *

aniversare fericita Dany!la cat mai multi ani fericiti alaturi de Dirk! pupic.gifpupic.gif

Fluturelu` , iti multumesc mult si ma rog ca si tu sa ai o casnicioe ( cand va fii sa fie ) la fel ca a mea !!!! pupic.gif hug.gif
CITAT(nella @ 20-04-2008, 01:52 PM) *

LA MULT ANI IMPREUNA..SA VA IUBITI MULT SI SA AVETI PARTE DE MTOT BINELE DIN LUME give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

MULTUMESC !!!!!! hug.gif hug.gif

CITAT(nusarich @ 20-04-2008, 07:55 PM) *

La multi ani, Dany si sa aveti parte si pe viitor de macar tot atata fericire ca si pana acum!

Multumim mult , Nusa !!!!!! va dorim la fel si voua !!! pupic.gif
CITAT(Tulip @ 20-04-2008, 08:00 PM) *

La multi ani,Dany! floare.gif

Cati ani de casatorie sarbatoriti? smile.gif

/ ani sarbatorim !!!! Multumim mult !!! hug.gif hug.gif

CITAT(crissy @ 20-04-2008, 08:04 PM) *

Sa aveti multi ani impreuna in casuta voastra frumoasa. pupic.gif give_rose.gif
Ma bucur ca sotul se simte bine. Maine il opereaza pe bunicul lui Stefan (prostata), a fost operat si anul trecut dar nu se simtea bine, a fost la control si trebuie operat din nou. Sper sa vin si eu cu vesti macar pe jumatate la fel de bune cum au fost despre Dirk. Il opereaza cu laser, cica vineri il pot externa. Pb e ca are 82 de ani si stam cu teama.

Criss, multumim mult !!!Ii doresc muuuuuuuulta sanatate bunicului !!!!!!!! Din tot sufletul !!!!!! Te assteptam cu vesti bune !!!!!!! pupic.gif pupic.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 20-04-2008, 08:19 PM) *

Aniversare frumoasa si multi ani si buni impreuna! hug.gif

La fel si voua !!!!!!! Multumim !!!! hug.gif

CITAT(ganesha @ 20-04-2008, 06:28 PM) *

CITAT(danyhoney @ 20-04-2008, 09:38 AM) *

A. , ai mare dreptate ca as putea sa merg si singura dar mie imi trebuie cineva sa ma impinga de spate , macar prima data doh.gif .

pai aici intervenim noi tease.gif

pupic.gif

Hihihi , am vorbit azi cu 2 prietene care au fost la gratar la noi despre aqua-jogging siiiii....surprise-surprise : amandoua vor sa vina cu mine cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Asa ca incepand cu 29 aprilie vom merge acolo !!!!!!!!!!!!!!!! Ma super bucur !!!!!! pupic.gif hug.gif
danyhoney
Am fost 8 persoane la gratar si a fost perfect !!!!! Chiar daca nu am putut manca tot ce am cumparat ......
EU recunosc ca am mancat cam mult .....darrrrr doar 1 bucata de carne de porc !! In rest putin peste si cateva frigarui cvu creveti + salata . N-o fii chiar asa de rau darrrrrr daca ma gandesc ca azi dimineata au venit rusii .....si daca ma gandesc ca am baut 2 cocktail-uri din astea .....

Imagine

Si o poza cu gasca noastra .....facuta cam de departe sad.gif

Imagine

Dupa vreo 3 ore ne-am mutat cu totul in fata casei ca acolo era soare .....Se uitau vecinii cam aiurea dar chiar nu ne-a deranjat !!!!! In final au venit si 2 familii de vecini la baute )).gif . Trebuie sa spun ca avem niste vecini de nota 10+

In partea stanga a pozei il vedeti pe Dirk cu piciorul sus pe alt scaun .
danyhoney
Tulip , tocmai am vazut ca nu a aparut o cifra la raspunsul meu .... doh.gif 7 ani de casnicie am sarbatorit ! hug.gif
May
Inca mai e duminica, inca mai sarbatoriti, asa ca vin si eu sa va urez ca iubirea, intelegerea si respectul reciproc pe care le-ati avut pana acum sa se pastreze si sa se amplifice in anii ce urmeaza pupic.gif

Ma bucur ca Dirk se simte bine, multa sanatate! hug.gif
Amazoana
Neataaa
O saptamana usoara! pupic.gif
bubbles
Neata si multi ani inainte cheer.gif de casatorie pupic.gif pupic.gif .

Felicitari si pentru 700 g date jos hug.gif
michelle
Dany cheer.gif
Felicitari pentru cei 7 ani de casnicie, sa fie si urmatorii cel putin la fel de buni ca si acestia, sa va iubiti si sa va respectati si sa aveti parte unul de celalalt cat mai mult timp de-acum inainte pupic.gif give_rose.gif

Bravo pentru decizia de a merge la aqua gym hug.gif
anca veselie
la multi ani inainte! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
si bravo pt aqua gym cheer.gif
ps: nu vad pozele sad.gif
Mariana
La multi ani, sa mai sarbatoriti inca de zece ori cate sapte de acum inainte.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
nella
Cum se simte sotul dupa operatie?Sper ca bine ...eu ma gandesc la voi si va pupic.gif
Monic
Dany floare.gif ce mai faci, azi n-ai prea dat pe la noi.
Am intrat si eu sa va urez casa de piatra si inca vreo 50 macar pe care sa-i sarbatoriti impreuna. pupic.gif
uka
Uf, urez si eu cu intarziere la cat mai multi ani impreuna fericiti si tot ce va doriti sa vi se implineasca

pupici
Tulip
CITAT(danyhoney @ 20-04-2008, 11:29 PM) *

Tulip , tocmai am vazut ca nu a aparut o cifra la raspunsul meu .... doh.gif 7 ani de casnicie am sarbatorit ! hug.gif

Am crezut ca esti secretoasa si nu vrei sa zici blum.gif blum.gif blum.gif
La multi-multi ani inco o data!

C wink1.gif u tine nici o poza?
ramonavlas
Pe unde umbli ca mie mi-e dor de tine sad.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 20-04-2008, 09:29 PM) *

Hihihi , am vorbit azi cu 2 prietene care au fost la gratar la noi despre aqua-jogging siiiii....surprise-surprise : amandoua vor sa vina cu mine cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Asa ca incepand cu 29 aprilie vom merge acolo !!!!!!!!!!!!!!!! Ma super bucur !!!!!! pupic.gif hug.gif

Si mai super! Ma bucur tare pentru tine, sa-mi pove si mie cum e, n-am facut niciodata asa ceva. E si la noi la clubu' de peste drum dar e doar ziua pe la 11... devil.gif Seara sint doar chestii neinteresante lol.gif

Faine pozele! naughty.gif
Amazoana
Neata! pupic.gif
Cherie
Ce poze? Ca nici eu nu vad nimic? dry.gif

pupic.gif Dany!
bubbles
Unde esti? scare.gif pupic.gif
otilici
Chiar,unde esti?? Si vrem poza cu tine,nu numai cu gasca blum.gif
ramonavlas
Where are u?????????????
Sper ca nu te-ai suparat pe noi...... pupic.gif
May
Mai da cu prezentul ca isi face lumea griji pupic.gif
danyhoney
Salutari !!!

Va hug.gif si va multumesc ca va ganditi la mine !!!!!! Nu s-a intamplat nimic ....doar ca am muncit si am stat 95 % din timp dupa Dirk :nu poate face prea multe singur asa ca .... Va multumesc ca va faceti griji !!!! Sunteti nemaipomenite !!! hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif

Hai sa va iau la rand acum :

May , saru-mana pentru urari si iti doresc ca si tu sa ai o casnicie la fel de fericita ca a mea cand va fii sa fie ! pupic.gif
Mada , si tu sa ai o saptamana usoara , placuta si plina de alergaturi pe plaja ! pupic.gif
Andreea , multumesc de urari si iti doresc si tie la fel !!!
Miha , multumesc mult ! Mai e putin si vii si tu sa ne spui ca ai atins 7 ani de casnicie ! pupic.gif
Anca , multumesc mult ! Oare de ce nu vezi pozele ????? Hmmmmmmmmmm
Mariana , multumesc mult ! give_rose.gif
Nella , multumesc ca te gandesti la noi pupic.gif Dirk se simte super bine si sper sa fie asa si in continuare !
Monic , te pup si iti doresc si tie acelasi lucru ! pupic.gif
Uka , sarumana !!!!! pupic.gif
Tulip , EU am facut pozele de aceea nu apar si eu pe acolo . Dar mai bine asa ca as fii umplut poza doar cu mine doh.gif grin.gif
Ramooooo, cum sa ma supar pe voi ???? De ce ???? Imi sunteti tare dragi ! pupic.gif Sper ca ai primit sms-ul meu azi . hug.gif Apropo : maica-mea se va interesa de club de streaptease masculin )).gif cheer.gif
A. , de abia astept sa merg marti la aqua-jogging sa vad cum e cheer.gif
Cherie , nici tu nu vezi pozele ??????? Curios sad.gif sad.gif pupic.gif
Oti , cum am mai spus : eu am fost pozarul asa ca nema poze cu mine . E mai bine asa )).gif

CITAT(Maybeline @ 22-04-2008, 04:08 PM) *

Mai da cu prezentul ca isi face lumea griji pupic.gif

Heyyyyy, dar de tine nu crezi ca isi face lumea griji ca nu mai apari pe aici ?????????????? pupic.gif
Amazoana
Ma bucur ca esti OK si ca Dirk se simte bine. In seara asta s-a inrautatit brusc vremea, a fost o furtuna..vad ca inca nu ploua...deci nu stiu ce sa zic in legatura cu alergatul de maine....oricum, daca e de dus, ma duc.
Te pup dulce, dulce. Si bafta la Aqua gym!
danyhoney
CITAT(dulcikatty @ 22-04-2008, 09:41 PM) *

Ma bucur ca esti OK si ca Dirk se simte bine. In seara asta s-a inrautatit brusc vremea, a fost o furtuna..vad ca inca nu ploua...deci nu stiu ce sa zic in legatura cu alergatul de maine....oricum, daca e de dus, ma duc.
Te pup dulce, dulce. Si bafta la Aqua gym!

pup si eu fata sportiva !!!!!! daca nu ploua te duci , daaaaaaaa ??????? pupic.gif

Cum am mai scris : de abia astept sa merg la aqua-jogging sa vad cum e . Ar fii o alternativa a mersului pe bicicleta afara sau a walking-ului cand e vreme rea .

Ni s-a pus pata sa cumparam si WII FIT pentru zilele cu vrem,e rea . Doar ca e tare scump doh.gif
ganesha
Aaaa, aqua-jogging faci tu deci? Ramasesem setata e aqua-fitness doh.gif Hmmm, chiar ca sa vii cu povesti, chiar nu ma duce capul la detalii rolleyes.gif La mine, singurul aqua-jogging pe care l-am facut vreodata a fost alergatul prin ploaie, tot prin apa deci, numa' ca de aia de curge de sus lol.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif Ce tare esti !!!!!!! Aqua -jogging prin ploaie am prestat si eu in Ro de ffff multer ori si chiar mi-a placut naughty.gif . Aici nu tine ca e ploaia prea rece )).gif
Va tin la curent cu ce se intampla pe acolo . Martea viitoare la ora 19 sunt prezenta acolo si sunt tare curioasa ce si cum va fii .
otilici
Super interesant Wii fit asta...i-am aratat si sotului,cu niste apropouri... naughty.gif naughty.gif )).gif
danyhoney
CITAT(otilici @ 22-04-2008, 10:49 PM) *

Super interesant Wii fit asta...i-am aratat si sotului,cu niste apropouri... naughty.gif naughty.gif )).gif

Siiiiiiii ???????????? Raspunsul lui a fost ........????

Noi avem cam toate variantele de WII si azi am vazut reclama la TV la WII FIT si ...hop la PC sa vedem ce si cum . Interesanta dar ,cum spuneam , scump rau . Daca ne gandim ca am dat pentru fiecare DVD WII cam 50 € si FIT costa 90 € ....... doh.gif doh.gif
otilici
Asa scump e DVD-ul sau consola??Eu nu aveam idee de nici unul cam la ce pret poate fi grin.gif
Raspunsul nu a fost dat inca )).gif .Depinde daca si la ce pret gasim...Oare la mine chiar ar functiona?Ca atunci m-as strofoca sa-mi iau doh.gif
Dumbo
Danyhoney unde sunt pozele?
ca am obosit tot cautand pozele. Ca sa nu mai zic ca neuronul meu de blonda obosita in loc sa citeasca gasca (adica grup) a citit gasca (a se citi nevasta gascanului).
doh.gif

otilici
Acum vad ca ai scris DVD blum.gif

Dumbo,esti mortala lol.gif lol.gif lol.gif

A propos,dar consola Wii la ce pret e? blushing.gif
danyhoney
CITAT(otilici @ 22-04-2008, 10:57 PM) *

Asa scump e DVD-ul sau consola??Eu nu aveam idee de nici unul cam la ce pret poate fi grin.gif
Raspunsul nu a fost dat inca )).gif .Depinde daca si la ce pret gasim...Oare la mine chiar ar functiona?Ca atunci m-as strofoca sa-mi iau doh.gif

Noi avem deja consola !!! Ne-a costat 250 €.......

CITAT(Dumbo @ 22-04-2008, 10:57 PM) *

Danyhoney unde sunt pozele?
ca am obosit tot cautand pozele. Ca sa nu mai zic ca neuronul meu de blonda obosita in loc sa citeasca gasca (adica grup) a citit gasca (a se citi nevasta gascanului).
doh.gif

gasca ( nevasta gascanului ) lol.gif lol.gif As fii putut fii eu duminica ca am alergat de colo-colo de mi-au sarit fulgii lol.gif lol.gif lol.gif

Am pus pozele cu vreo 2 pagini in urma ( 2 poze ) . Habar nu am de ce unele dintre voi le vad si altele nu doh.gif doh.gif

Ce as putea face ca sa le vedeti si voi ??Nu stiu !! Dati pe pagina trecuta ( sau 2 pagini in urma ) si asteptati pana se incarca complet pagina ....Altceva nu stiu ce sa zic ....Soryyyyyyyyy.
Poate ne ajuta Nessie !!!
otilici
Nici eu nu le-am vazut prima data (pozele),dar mai tarziu au aparut.Probabil asta e,nu s-a incarcat complet pagina...
ganesha
Eu vad pozele! Da' eu vedeam si alte poze pe care le postasem la un moment dat si nimenEa nu le vedea cry.gif )).gif
nella
Dany ti-am raspuns la niste intrebri in casuta lui Bubu si a Ramonei...nu vroiam sa te gandesti toata noaptea pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif dulce de tot pupic.gif pupic.gif pupic.gif
danyhoney
CITAT(otilici @ 22-04-2008, 10:59 PM) *

Acum vad ca ai scris DVD blum.gif

Daca ai consola ( am scris cat ne-a costat pe noi ) poti cumpara DVD-uri cu ce sporturi vrei tu apoi . Noi avem sporturile care au fost incluse la consola si am cumparat " olimpiada Peking 2008 " ( plina cu diverse sporturi : de la a,lergare 100 m pana la aruncarea greutatii ) si " karaoke" .

CITAT(nella @ 22-04-2008, 11:11 PM) *

Dany ti-am raspuns la niste intrebri in casuta lui Bubu si a Ramonei...nu vroiam sa te gandesti toata noaptea pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif dulce de tot pupic.gif pupic.gif pupic.gif

pupic.gif hug.gif hug.gif
May
CITAT(danyhoney @ 22-04-2008, 09:28 PM) *

Heyyyyy, dar de tine nu crezi ca isi face lumea griji ca nu mai apari pe aici ?????????????? pupic.gif

Cred ca o sa ma retrag in lumea asta virtuala caci lumea reala sucks big time )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.