Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Am vazut si eu pozele si gasca (de prieteni). Ma duc la culcare ca se pare ca sunt mai obosita decat credeam.
Multa sanatate sotiorului!
dany
CITAT(Maybeline @ 22-04-2008, 11:15 PM) *

CITAT(danyhoney @ 22-04-2008, 09:28 PM) *

Heyyyyy, dar de tine nu crezi ca isi face lumea griji ca nu mai apari pe aici ?????????????? pupic.gif

Cred ca o sa ma retrag in lumea asta virtuala caci lumea reala sucks big time )).gif

Ohhhhhh...nu sauna prea bine ce spui tu acolo ..... hug.gif pupic.gif

CITAT(Dumbo @ 22-04-2008, 11:16 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Am vazut si eu pozele si gasca (de prieteni). Ma duc la culcare ca se pare ca sunt mai obosita decat credeam.
Multa sanatate sotiorului!

Saru-mana , Dumbo !!!! Somnic usor ( cat pentru 2 ) hug.gif

Deci si tu ai vazut pozele ?? Super !!! Asta inseamna ca nu eu am facut ceva gresit de celelalte fete nu le vad .....
May
Si eu am vazut pozele wink1.gif
dany
Deciiiii..... cele care nu au vazut pozele : lasati sa se incarce pagina pana la final si le puteti vedea ( sper ) !!!!

Va hug.gif si va spun SOMN USOR SI VISE PLACUTE !!!!!!
lucy
Na ca am vazut si eu pozele.........cu intarziere blushing.gif ,dar le-am vazut give_rose.gif Tot cu intarziere vreau sa va urez un sincer.....da sinceeeeeeer:LA MULTI ANI!
sper sa fie primit give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
michelle
E super WiiFit naughty.gif
Dany, cum se mai simte Dirk?
Cherie
Hai ca am reusit sa vad pozele pupic.gif
Amazoana
Neata pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Neata pupic.gif .E super un WII FIT .Ar fi bun si pentru noi cand e urat afara .cred ca am avea mereu pe cineva la noi lol.gif .Ne-ar acapara cu totul jocul lol.gif
Amazoana
Vaaaiii, cat este de fain acest Wii fit!!!! Vreau si eu. Cadou )).gif lol.gif
anca veselie
am reusit si eu sa vad pozele grin.gif
am vazut filmuletul cu wii fit vreau si eeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuu!
recuperare usoara in continuare lui dirk!
pupici dulci
ramonavlas
M-ati innebunit, eu nu am inteles ce e wii fit-ul asta de il vrea toata lumea. Ma lamureste cineva?
Amazoana
CITAT(ramonavlas @ 23-04-2008, 04:52 PM) *

M-ati innebunit, eu nu am inteles ce e wii fit-ul asta de il vrea toata lumea. Ma lamureste cineva?

Intra pe linkul pus de Danny si sa vezi ce vei vrea si tuuuuu )).gif naughty.gif
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 23-04-2008, 04:03 PM) *

Intra pe linkul pus de Danny si sa vezi ce vei vrea si tuuuuu )).gif naughty.gif

Eu nu vreau, oi fi defecta? blushing.gif Nu ma atrag cu nimic chestiile astea, de nici o culoare sorry.gif
ramonavlas
CITAT(dulcikatty @ 23-04-2008, 05:03 PM) *

Am intrat da nu imi dau seama ce e. doh.gif
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 23-04-2008, 04:26 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 23-04-2008, 05:03 PM) *

Am intrat da nu imi dau seama ce e. doh.gif

Uite aici descrierea:

"The active-play phenomenon started by Wii Sports now spreads to your whole body thanks to the pressure-sensitive Wii Balance Board (name not final), which comes packed with Wii Fit. The board is used for an extensive array of fun and dynamic activities, including aerobics, yoga, muscle stretches and games. Many of these activities focus towards providing a "core" workout, a popular exercise method that emphasizes slower, controlled motions. Family members will have fun staying active and talking about and comparing their results and progress on a new channel on the Wii Menu."

Nu stiu, eu personal nu prea inteleg care e rostul lui, adicatelea daca ai chef sa faci lucrurile alea (pe care de obicei le fac) le faci oricum, nu? Nu stiu cit de bine m-am exprimat.... da' de ex daca vreau sa joc tenis ma duc afara si joc, sau daca am chef sa dau mingea la cosu' de baschet, sau... sau daca am chef de yoga, stretches, etc.

AM uitat sa dau link-ul cu descrierea: http://e3nin.nintendo.com/wii_fit.html
Mariana
Buna seara.
Offffffffff, mai e mult pana la paste ca vreau o mini, mini vacanta.
Vreau sa stau acasa si sa nu fac mai nimic, vreau doar sa ma odihnesc.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce faci?Pe unde umblii? pupic.gif
bubbles
Paste fericit pupic.gif pupic.gif
otilici
Hello smile.gif Ce faci?Cum e Dirk cu piciorul?Am intrat sa-ti ud florile in casuta floare.gif ,sa nu se ofileasca pana vii tu... blum.gif
pupic.gif
May
Am venit sa iti ocup spatiul in jurnal cu poze cu mine.... mi-s happy ca mi-am luat ochi albastri )).gif yahoo.gif

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Scuzati decorul laugh.gif

dany pupic.gif
michelle
Wow May arati ca o DIVA pupic.gif give_rose.gif naughty.gif wub.gif
PS: slabanoago

Dany, pe unde umbli? Faci cozonaci de Pastele ortodox?
ALICE
Shakira plecaciune.gif ce faci pe la noi?
May
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Doamneeee alice, mor de ras! lol.gif lol.gif lol.gif Ce sa fac, am concert lol.gif lol.gif lol.gif

Multumesc mult fetelor, imi merg direct la inima cuvintele voastre dupa ce azi de dimineata am facut o criza de nervi ca nu mai am cu ce sa ma imbrac, nimic nu-mi vine bine.... a venit vara si odata cu ea si cosmarul meu dry.gif
Cherie
May, cu okii aia albastrii nici nu mai ai nevoie de haine naughty.gif naughty.gif naughty.gif )).gif

Eu as prefera sa umblu in pantaloni scurti & slapi, kiar si la munca (cred ca le-ar cadea fatza celor de la munca, btw, hahahahahahha) numai sa slabesc pray.gif Asa ca, relax & enjoy yourself, haine poti sa-ti iei oricand, kilele stim cu toate cat de greu pleaca cheer.gif cheer.gif cheer.gif
nella
Superbi ochisori ti-ai achizitionat pupic.gif cheer.gif cheer.gif Si esti tare frumoasa si slabanoaga yahoo.gif cheer.gif bravo tie cheer.gif cheer.gif hug.gif hug.gif hug.gif pupic.gif
May
Mersi pupic.gif muncesc, muncesc si tu ma prinzi din urma )).gif
otilici
Aoleu May cate de bine poti sa arati naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Amazoana
Neata Danny "Paste fericit" si numai bucurii! pupic.gif
Andreea-Rodica
Trec in fuga, sa va urez lumina in suflete si in casa si sa va fie bine! Paste Fericit! hug.gif
crissy
Paste fericit!
Mariana
PASTE FERICIT pupic.gif hug.gif give_rose.gif
ramonavlas
Dany pupic.gif Paste fericit alaturi de cei dragi pupic.gif
dany
Salutari !

mamaaaa , cat ati scris aici pupic.gif pupic.gif

CITAT(lucy @ 23-04-2008, 08:15 AM) *

Na ca am vazut si eu pozele.........cu intarziere blushing.gif ,dar le-am vazut give_rose.gif Tot cu intarziere vreau sa va urez un sincer.....da sinceeeeeeer:LA MULTI ANI!
sper sa fie primit give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Multumesc , Lucy hug.gif
CITAT(michelle @ 23-04-2008, 09:00 AM) *

E super WiiFit naughty.gif
Dany, cum se mai simte Dirk?

Dirk se simte super bine , doar ca nu se poate misca cum vrea el ... doar in carje sad.gif

Si pe mine ma incanta WII FIT -ul pentru zilele cu vreme urata .

CITAT(bubbles @ 23-04-2008, 11:41 AM) *

Neata pupic.gif .E super un WII FIT .Ar fi bun si pentru noi cand e urat afara .cred ca am avea mereu pe cineva la noi lol.gif .Ne-ar acapara cu totul jocul lol.gif

Asa m-am gandit si eu hug.gif

CITAT(dulcikatty @ 23-04-2008, 11:54 AM) *

Vaaaiii, cat este de fain acest Wii fit!!!! Vreau si eu. Cadou )).gif lol.gif

Cadou ?????? Vorbeste cu iubi naughty.gif . Ai consola ??
hug.gif

CITAT(anca veselie @ 23-04-2008, 12:57 PM) *

am reusit si eu sa vad pozele grin.gif
am vazut filmuletul cu wii fit vreau si eeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuu!
recuperare usoara in continuare lui dirk!
pupici dulci

Anca , daca ai consola gasesti DVD cu wiiFit in magazine .....sper

pupic.gif
CITAT(ramonavlas @ 23-04-2008, 03:52 PM) *

Ti-a explicat Ganesha pupic.gif
CITAT(Mariana @ 23-04-2008, 08:04 PM) *

Buna seara.
Offffffffff, mai e mult pana la paste ca vreau o mini, mini vacanta.
Vreau sa stau acasa si sa nu fac mai nimic, vreau doar sa ma odihnesc.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Gata ai mini vacanta dorita hug.gif

CITAT(bubbles @ 24-04-2008, 10:58 AM) *

Paste fericit pupic.gif pupic.gif

Si tie PASTE FERICIT !!!!!!! hug.gif

CITAT(otilici @ 24-04-2008, 11:25 AM) *

Hello smile.gif Ce faci?Cum e Dirk cu piciorul?Am intrat sa-ti ud florile in casuta floare.gif ,sa nu se ofileasca pana vii tu... blum.gif
pupic.gif

Dirk e super ok , cum am scris si mai sus ! Saru-mana ca ai avut grija de flori pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 24-04-2008, 03:23 PM) *

Am venit sa iti ocup spatiul in jurnal cu poze cu mine.... mi-s happy ca mi-am luat ochi albastri )).gif yahoo.gif

Moooaaammmaaaa, ce ochi ti-ai tras !!!!!!! Super !!!!! Si ce slabanoaga esti .......Aoleuuuuuu , mama !!!! pupic.gif

CITAT(dulcikatty @ 25-04-2008, 08:22 AM) *

Neata Danny "Paste fericit" si numai bucurii! pupic.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 25-04-2008, 08:31 AM) *

Trec in fuga, sa va urez lumina in suflete si in casa si sa va fie bine! Paste Fericit! hug.gif

CITAT(crissy @ 25-04-2008, 04:43 PM) *

Paste fericit!

CITAT(Mariana @ 25-04-2008, 07:10 PM) *

PASTE FERICIT pupic.gif hug.gif give_rose.gif

CITAT(ramonavlas @ 25-04-2008, 09:12 PM) *

Dany pupic.gif Paste fericit alaturi de cei dragi pupic.gif

PASTE FERICIT SI VOUA !!!!!!!!

Va multumesc pentru urari ! hug.gif pupic.gif hug.gif
May
Paste Fericit, iubita! hug.gif
ramonavlas
Dany, May, ce tot scrieti acolo si noua nu ne aratati? Stati de mult inclinate amandoua..... )).gif
dany

Va anunt ca azi m-am cantarit ( de curiozitate ) si ......erau doar 100 grame duse doh.gif . Dar inca mai am rusii pe cap ( au fost cam nesimtiti luna asta si au stat mai mult si au foist tareeee multi sad.gif ) . Dar asta nu e scuza , din pacate . Am mancat aiurea fara sa numar dar , cu aproximatie , n-am depasit 1400 calorii .
Am avut de ales intre a face mancare separata pentru mine si pentru Dirk ( dupa venit de la munca doh.gif ) sau facut mancare pentru amandoi si apreciat ochiometric caloriile sad.gif . Crede-ti-ma ca n-am avut chef sa fac mancare pentru 2 !!!!!!!!!!!!!! Dirk nu m-a putut ajuta si chiar n-am avut chef sa alerg de nebuna facand 2 feluri de mancare .......... Primesc bataie , rosii aruncate , etc ......

De Paste voi face doar oua , sarmale si o prajitura dupa o reteta de la o rusoaica ( colega de munca ) care e atat de bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . Pur si simplu se topeste in gura !!!!!!! Ieri am mancat din aceasta prajitura si toate am fost mega impresionate . Azi am primit reteta asa ca .....in loc de cozonac voi face aceasta prajitura .Si asa sunt singura care sarbatoreste Pastele acum , aici ....

Mayyyyyyy, imi cer de 1000000000000000000 de ori iertare dar n-am ajuns la posta zilerle astea ! sad.gif doh.gif sorry.gif sorry.gif Dirk nu poate conduce ( inca ) si nu am vrut sa apelez la colega mea de munca sa faca cativa km in plus doar pentru mine . Sper din suflet ca ma intelegi ! hug.gif

CITAT(Maybeline @ 25-04-2008, 09:43 PM) *

Paste Fericit, iubita! hug.gif

La fel si tie !!!!!!!!!!! pupic.gif pupic.gif

CITAT(ramonavlas @ 25-04-2008, 09:50 PM) *

Dany, May, ce tot scrieti acolo si noua nu ne aratati? Stati de mult inclinate amandoua..... )).gif

)).gif )).gif Eu am scris un roman ......sper ca May la fel .... lol.gif
ramonavlas
Lasa ca sunt bune si alea 100 grame duse. Dupa Paste avem timp sa dam jos pana la vara.
Mmm, sunt curioasa si eu de prajitura aia.........deja salivez si e inca vineri doh.gif
May
UUuuuuuuu esti on naughty.gif

Am rezolvat treaba cu job-ul, trec luna cu bine, m-au ajutat prietenii de care ti-am zis, de luna viitoare mai vedem ce fac... mi-s tare happy yahoo.gif

Azi m-am simtit tare bine, m-am imbracat de vara ca e super cald, mi-am pus ochii si mi-am auzit declaratii toata ziua lol.gif. Am si o poza, nu inteleg de ce a iesit in ceata unsure.gif

Imagine

Mi-am dat seama ca nu ai fost la posta, chiar vroiam sa te intreb daca ai ajuns pt ca mi-era ca nu a ajuns plicul, nu ca nu l-ai pus. Deci, stii bine ca nu imi trebuiesc acum, il trimiti cand poti pupic.gif
dany
Bueyyyy, fata , mai vrei sa slabesti ???? Arati traznet !!!!! Pe bune !!!!
Tu si Ramo m-ati lasat cu gura cascata la pozele voastre !!!!! Sunteti nemaipomenite !!!!!!! Va stiu pe amandoua de pe vremea cand nu erati asa de slabutze ( vedeti ce diplomata sunt ? lol.gif ) si va admir !! Felicitari din suflet !!!! pupic.gif pupic.gif

Ah , ce ma bucur ca s-a rezolvat cu job-ul !!!!! Mi s-a luat o piatra de pe inima , crede-ma ! pupic.gif hug.gif
May
Mai am mult de slabit, sunt fff grasa in partea superioara a picioarelor si la solduri, zic eu ca vreo 10 kg ar mai trebui sa dau jos. Momentan ma invart intre 78 si 79, sub 70 cred ca as arata bine. Oricum, macar acum arat acceptabil, nu ma mai crizez ca anul trecut, dar mai am mult de munca

Saptamana viitoare merg la shopping, trebuie neaparat sa imi cumpar haine ca sunt de rasul lumii. Fusta ce am avut-o azi pe mine mi-e mare, daca tragi cu 2 degetele de ea mi-o dai jos )).gif

Daca tie ti-am luat o piatra de pe inima cu job.ul, eu mi-am luat un munte intreg )).gif pupic.gif. Apropo, cumnatica nu m-a ajutat, a ramas ca ma suna si au trecut 2 zile... a fost prima si ultima data cand i-am cerut ajutorul si o sa ma comport ca atare dry.gif
dany
Acu` spui ca imi trebuie doar 2 degete ca sa-ti dau fusta jos ?????? lol.gif lol.gif

Mie mi se par cam multe 10 kg care le vrei tu zburate dar ....vezi tu cum vei arata dupa 5 kg ......

Aaaa, eu nu am prea avut mare incredere in cumnatica ta .....Asta e , acum stii la cine sa apelezi si la cine nu .
E totul bine cand se termina cu bine !!!!!!! Asta e important !!!! Restul .............fara comentarii.

Ia spune tu aici , frumushel , ce pregatesti de Paste ?
May
Eu nu pregatesc nimic ca doar de aia am soacra. O sa vopseasca maine ouale, o sa faca mielul si ciorbita de miel, a zis ca poate face si tort )).gif

Eu ma gandesc la luna de miere pe care o voi avea de joi pana duminica, cand ei vor fi la mare si o sa fiu singura cu remy acasa naughty.gif. Plus ca pe 6 e ziua lui remy si atunci voi pregati cate ceva, nu prea multe ca nu merita invitatii dry.gif
dany
)).gif )).gif Soacra-mea a facut de Pastele lor ...acum e randul meu ( eu am vopsit oua si de Pastele lor ) . Dar eu dac doar pentru noi 2 ...Asa ca scap ieftin )).gif

Sunt tare curioasa cum imi va iesi prajitura de care am spus mai sus ......Daca imi iese , iti dau reteta sa o faci si tu . E tareeeee buna ! O poti face de ziua lui Remy naughty.gif
May
Lasa prajiturile, citeste nenorocitul ala de PM ca fac spume aici lol.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 25-04-2008, 09:53 PM) *

De Paste voi face doar oua , sarmale si o prajitura dupa o reteta de la o rusoaica ( colega de munca ) care e atat de bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . Pur si simplu se topeste in gura !!!!!!! Ieri am mancat din aceasta prajitura si toate am fost mega impresionate . Azi am primit reteta asa ca .....in loc de cozonac voi face aceasta prajitura .Si asa sunt singura care sarbatoreste Pastele acum , aici ....

Si eu fac praji de paste, o fac pe aia cu lamiie pe care am facut-o pentru un party mai demult si la care viseeeeez cu gura apa )).gif Tare mi-e dor de ea )).gif Cozonac cica se risca mami sa faca - desi a mai facut doar o singura data-n viata ei, acum vreo 12 ani )).gif (dar erau super buni). pupic.gif

May, arati super super! floare.gif cheer.gif

dany
CITAT(ganesha @ 25-04-2008, 11:12 PM) *

Si eu fac praji de paste, o fac pe aia cu lamiie pe care am facut-o pentru un party mai demult si la care viseeeeez cu gura apa )).gif Tare mi-e dor de ea )).gif Cozonac cica se risca mami sa faca - desi a mai facut doar o singura data-n viata ei, acum vreo 12 ani )).gif (dar erau super buni). pupic.gif

O reteta ??????????????
ganesha
CITAT(danyhoney @ 25-04-2008, 11:16 PM) *

O reteta ??????????????

Uite asta-i... same old, same old )).gif
May

give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.