Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
dany
CITAT(ganesha @ 25-04-2008, 11:29 PM) *

Uite asta-i... same old, same old )).gif

Ok , ma voi pune pe tradus )).gif In poze arat atare bunaaaaaaaaaaa

CITAT(Maybeline @ 25-04-2008, 11:34 PM) *

CITAT(ganesha @ 25-04-2008, 11:12 PM) *

May, arati super super! floare.gif cheer.gif

give_rose.gif

Nu te umfli in pene acum , da ???? tease.gif
May
Nu ma umflu ca imediat merg la dus si mi se ofilesc fulgii cand m-oi vedea dezbracata )).gif.

Am gasit ieri, intr-un magazin de lenjerie, costumase sexy gen asistenta, menajera, d-astea
naughty.gif .... asa cu toate suncile mele, mi-as fi luat, dar erau prea scumpe ( 60 euroi) lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif Nu esti normala !!!! lol.gif lol.gif I-ai spus si lui Remy ??? Ce a zis lol.gif

aaaaaa deci fara fulgi esti mai grasa sau cum ??? lol.gif
May
Nu i.-am zis lui remy, ca asta ar renunta la mancare ca sa dea 60 de euro sa ma vada asa lol.gif
dany
Eram sigura !!!!! De aceea am si intrebat lol.gif lol.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 25-04-2008, 11:43 PM) *

Nu ma umflu ca imediat merg la dus si mi se ofilesc fulgii cand m-oi vedea dezbracata )).gif.

Am gasit ieri, intr-un magazin de lenjerie, costumase sexy gen asistenta, menajera, d-astea
naughty.gif .... asa cu toate suncile mele, mi-as fi luat, dar erau prea scumpe ( 60 euroi) lol.gif

Ioi, tu, da' ce scumpe-s fanteziile la voi acolo! blink.gif

Eu m-am pierdut prin site-uri cu idei de papa bun, nu reactionez acum decit de e vorba de prajiturele, aperitive si alte trasnai culinare lol.gif
dany
CITAT(ganesha @ 26-04-2008, 12:25 AM) *

Eu m-am pierdut prin site-uri cu idei de papa bun, nu reactionez acum decit de e vorba de prajiturele, aperitive si alte trasnai culinare lol.gif

Sa-ti spun ce fac eu de vreo 3 zile ?????? Bantui pe site-uri cu papa lol.gif lol.gif
Ma hotarasem la cozonac si la un chec aperitiv .....Apoi a venit praji de la colega de munca si ....o voi face . Papa .......pentru cine sa fac ??? Doar pentru noi 2 ???? Dirk a zis ca vrea neaparat sarmale in loc de cozonac wacko.gif wacko.gif M-a cam mirat ca de Craciun a ras un cozonac cu branza singur !!!!!!!
Ma gandesc ca am primit rahat de acasa si cred ca , totusi , voi face un cozonac cu rahat .
ganesha
CHiar daca faci numai pentru voi 2, doar nu tre' sa faci multe (cantitativ), dar variate merge lol.gif Au dat tot felul de pofte-n mine de ieri si pina azi... de la "doar oute si praji" am ajuns la... outze, praji, si muuuuulte alte idei din care daca nu reusesc sa aleg le fac pe toate lol.gif (clatite cu ciupe - preferatele mele la vreme de sarbatoare; saratele; pasca; cookies in forma de iepure )).gif ; salata boeuf; si lista continua) Nu stiu ce m-a apucat, nici macar n-am tinut post (eu care de obicei le tin pe toate, integral, si atunci da, se iegzplica lol.gif ).
dany
CITAT(ganesha @ 26-04-2008, 12:45 AM) *

CHiar daca faci numai pentru voi 2, doar nu tre' sa faci multe (cantitativ),

Problema mea e ca nu pot face papa doar pentru 2 persoane doh.gif doh.gif Mereu imi iese o oala mare de ciorba sau mult prea multe sarmale .......E obisnuinta de acasa de pe vrea lui Ceausescu cand faceam mancare pentru 1 saptamana doh.gif
Dar , ca si tine , as vrea sa fac atat de multe chestii buneeeeeee.......
ganesha
CITAT(danyhoney @ 26-04-2008, 01:00 AM) *

CITAT(ganesha @ 26-04-2008, 12:45 AM) *

CHiar daca faci numai pentru voi 2, doar nu tre' sa faci multe (cantitativ),

Problema mea e ca nu pot face papa doar pentru 2 persoane doh.gif doh.gif Mereu imi iese o oala mare de ciorba sau mult prea multe sarmale .......E obisnuinta de acasa de pe vrea lui Ceausescu cand faceam mancare pentru 1 saptamana doh.gif
Dar , ca si tine , as vrea sa fac atat de multe chestii buneeeeeee.......

Las' ca orice invatz are si dezvatz )).gif GIndeste-te la ingrediente si imparte cantitatea cel putin la 4. Si ... voila! Eu fac asa destul de des, chiar de Valentines, cind cupilu' biziia ca vrea special dinner, am impartit cantitatile si am facut doar vreo 5-6 cookies din fiecare fel, si cu mincarea la fel, ca sa nu ramina prea mult pentru a doua zi.
dany
Dezvatz-ul asta trebuie sa il invatz !!!!!!!!!!!

Maine voi incerca sa fac sarmale doar pentru noi 2 , pentru 2 zile . Crezi ca imi va reusi ???????? Eu nu cred doh.gif doh.gif
Mai am o problema .....m-am invatat si eu cu ea in ultimii ani : nu se mananca un fel de mancare mai mult de 2 zile .
Eu vroiam sa fac 2 cozonaci . Toate bune si frumoase dar daca fac si prajitura care imi sta pe suflet ......Cat se va manca din cozonaci ??????Avand in vedere ca suntem doar 2 si de luni vrem sa ne apucam amandoi de numarat calorii / puncte .....
Am vrut sa fac un cozonac cu rahat ( am primit de acasa si parca nu l-as lasa sa se strice ) si unul cu branza ( ii place lui Dirk tare mult .....

Sunt intr-o dilema.......Ce sa fac ca sa nu foi nevoita sa arunc ceva dupa 2 zile ??????
ganesha
pai.... ori le maninci toate-toate-toate in doo zile, ori chemi niste prieteni la un chef asa... spontan (sint sigura ca nimeni n-o sa dea inapoi cind e vorba de prajituri) ori le pui la congelator, ca tin foarte bine (zice lumea, eu nu prea apelez la metoda asta), eu is fan primele doua variante )).gif
dany
M-ai lamurit ......bustean .... )).gif )).gif

Oi vedea ce oi face ....maine......Complicata treaba , oricum .......
Prietenii sunt la fotbal pe stadion ( Dirk e in carje si e nebun ca nu poate merge pe stadion ) , nevestele sunt bucuroase ca au o zi fara barbati ( cheer.gif )).gif ) .....Asa ca ....mai ramane familia pe care n-am nici un chef sa o chem la masa pentru ca vreu liniste !!!!

Aiurita mai sunt si eu , nu ? doh.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 26-04-2008, 01:56 AM) *

Aiurita mai sunt si eu , nu ? doh.gif

Ihi grin.gif adica ma rog, complicat de obicei e sa faci mincare, sa iti faca cineva mincare, sa... ma rog, procuratul e ala complicat, nu... scapatul de mincare lol.gif Asta ar trebui sa fie floare la ureche. Daca n-ai chef de familie, iaca... fa-le un pachetel si tragi o fuga pina la ei. Sau suna vreo 2 colege de servici si zi-le sa nu-si aduca pachetel a doua zi ca vii tu cu papa pentru toata lumea.
Si oricum, mereu la indemina, e varianta cu congelatul.

Monic
Dany, hai spune sincer cate sarmalute ti-au iesit blum.gif
Pana la urma ce prajiturele faci? Hai ca mi-ati facut pofta sorry.gif si eu mai am de asteptat doua zile ca sa pap din bunatatile facute de mama. wacko.gif
Tin minte ca prima mea portie de sarmale a fost de 53 de bucati blushing.gif blushing.gif si cum nu aveam reteta si nici nu am gasit-o pe vremea aia am pus din greseala usturoi in ea. Sa nu va spun cat a putut sa fie de rea laugh.gif si acum rad cand imi aduc aminte lol.gif Dar sa fi vazut fata babuinului care mi-a spus din start ca va gusta 1 singura bucata si m-a vazut cu ditamai oala plina-ochi lol.gif
Ce vremuri... rolleyes.gif lol.gif lol.gif
Si eu tot ca Tine Dany, fac mancare cat pentru 10 si ma mir ca a treia zi se face mancare pentru pesti doh.gif
Hai ca m0a luat gura(degetul) pe dinainte, sa nu uit sa iti urez Dany un Paste Fericit!

otilici
Paste fericit draga Dany!!! pupic.gif

floare.gif
BuFiTaSaD
Se pare ca toata lumea pe aici e cu pregateala de Sf Paste va urez ult spor fetelor ... ca si eu ma pun la pregatit sarmale va pupic.gifpupic.gif pe toate !!Si sper sa ma primiti si pe mine pe aici cu caldura pupic.gif:*Paste fericit tuturor!!

May arati super....la tine nu se vede ca ai 79 kg ...la mine se vede oribil cu cele 80 si ....de kg sad.gif te inviedez...dar sper cu ajutoru vostru sa scap macar de 10 kg poop male si ....frumosi ochii biggrin.gif:D!!
Cherie
Prajitura de la colega rusoaica, prajitura cu lamaie drool.gif drool.gif drool.gif
Eu astept decat friptura de miel & sarmalele, restul, nu ma pasioneaza )).gif

Imagine

pupic.gifpupic.gifpupic.gifpupic.gif
lucy
PASTE FERICIT pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
HRISTOS A INVIAT !!!!

Noi am avut musafiri pana acum vreo juma ` de ora ....Am strans dupa ei si am intrat sa vad ce mai e pe aici .

Va multumesc din suflöet de urari si va doresc , la randul meu , UN PASTE FERICIT SI FIE CA LUMINA SFANTA SA VA INTRE IN CASE SI IN SUFLETE !!!!!!

Monic , ce m-ai distrat cu sarmalele tale lol.gif . Te anunt ca am reusit sa fac doar 7 sarmale cheer.gif cheer.gif Record pentru mine )).gif )).gif . Siiiii am mai facut o oala mica de ciorba de perisoare . Nu era in program dar tare ma striga leusteanul din gradina .... lol.gif

Oti , sper ca si tu ai un PASTE FERICIT !!!!!!!! pupic.gif

Mara , eu nu pap miel ( e o poveste mai lunga ) asa ca am doar sarmale si ciorba de perisoare ( o fac doar de 2 aori / an : la Paste si la Craciun ) . pupic.gif

BuFi ( Nicoleta ) , bine ai venit in casutza mea !! give_rose.gif give_rose.gif Iti doresc , in primul rand, un Paste fericit !!! Cu slabitul , stai pe aproape si sigur vei reusi ! give_rose.gif

Lucy , si tu sa ai un PASTE FERICIT !!!! hug.gif

Deciiiiiii..... am vopsit oua , facut sarmale , ciorba de perisoare si praji dupa reteta rusoaicei . Am rebuntat la cozonaci pentru ca , ne-am gandit noi , nu ar avea rost sa ii fac si sa nu reusim sa-i mancam .

Din pacate , am uitat si nici n-am avut gtimp sa fac poza cu ouale cand le-am terminat asa ca am facut acum o poza ( dupa ce am impartit 7 oua la prietenii care au fost in seara asta la noi ) . Am stat de la ora 10 pana la ora 15 in bucatarie si la 15:20 am plecat la o buna prietena in vizita ( a primit si ea 2 oua + praji ) .

Ouale mele ( ce a ramas dupa imparteala ) ...Cele mai frumoase au disparut urgent ( fiecare a avut voie sa-si aleaga culoarea / culorile ) :

Imagine

Lumanarele in forma de ou ( maine le aprind ) :

Imagine

Restul de praji ( bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ) :

Imagine
nella
PASTE FERICITSI HRISTOS A INVIAT pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
nusarich
Hristos a inviat!

N-am apucat sa te felicit pentru oo si pentru prajitura, dar sper sa pui repede reteta, nu de alta, dar trebuie incercata inainte de ziua de nastere a lui iubi (e in iunie, nu-i graba, da' totusi...).
Mariana
Dany imi poti trimite si mie o bucatica mica din prajitura ta?
Eu am incercat sa fac pasca, a iesit buna dar de gura soacrei am taiat-o cand inca era calda si a cam curs crema.
acum bine inteles ca nici nu a gustat din ea.
pupic.gif la toata lumea.
camvalmy
Hristos a inviat! pupic.gif hug.gif
BuFiTaSaD
Buna fetelor....cum ati petrecut ieri ??Sper ca bine si nu cu prea multe calorii ...va pup wink1.gif!!
crissy
Hristos a-nviat!
M-ai dat gata cu pozele tale drool.gif. Cand ai timp, poate postezi si reteta pt prajitura drool.gif
Sexymom
Ce fata harnicuta. pupic.gif
Eu nu am simtit Pastele, va jur, aici printre catolici nu se simte.Nu am facut decat oua colorate , fara salate, cozonaci si tot restul....fara mers la biserica sad.gif
Pana si sarmalele le-am primit la pachet lol.gif , si alea fara gust )).gif , fara sare, fara varza murata, fara succes )).gif
Pup fetita pupic.gif
BuFiTaSaD
Sexymom...eu sunt catolica si pretenul meu ortodox...dar nu am prea simtit nici un Paste din ...Ca acasa la mama nu e niciunde...degeaba am facut oua...sarmale friptura si toate cele....ca ...niciunde nu e ca si acasa sad.gif dar ce sa facem trecem peste astea si mergem inainte ..poate la anu de Paste vom fi acasa alaturi de cei dragi pupic.gif male...!!
May
Hristos a Inviat! pupic.gif

Eu nu am fost la job azi ca mi-a fost asa de rau aseara de am zis ca nu mai apuc ziua de azi. Am facut o criza la stomac, ma durea de nu puteam sa mai respir, nu am dormit mai deloc si m-am trezit varza de dimineata. Acum sunt aproape ok dry.gif

F frumos ce ai facut tu de Paste, asteptam reteta de praji hug.gif
BuFiTaSaD
May in cat ai reusit sa slabesti aproape 20 de kg ??? Sau e gresi tket-ul!:*?Si mai ales cum?pupic.gif
Sexymom
CITAT(BuFiTaSaD @ 28-04-2008, 11:50 AM) *

...Ca acasa la mama nu e niciunde...

M-a bufnit rasul sa mor io lol.gif lol.gif ma gandeam la mama acasa, lol.gif cum mama gateste cel mai bine sandwich-uri si mancare de oua ochiuri lol.gif :lol:vai ce rea sunt azi. )).gif

Cred ca la soacra se manca bine pe vremuri. )).gif

Iar acum la mine )).gif .din pacate nu am avut timp sa fac nimic, am avut balamucul in casa cu fiesta in pijama a Biancai.
BuFiTaSaD
Sexymom .... mama mea gateste bine si multe...deaia imi e dor de ea... in schimb si eu ma chinui sa invat ... am exersat foarte mult de cand sunt departe de ea ... dar inca mai am de invatzat multe wink1.gif
May
CITAT(BuFiTaSaD @ 28-04-2008, 12:08 PM) *

May in cat ai reusit sa slabesti aproape 20 de kg ??? Sau e gresi tket-ul!:*?Si mai ales cum?pupic.gif

Cam intr-un an jumate, cu pauze si cu un platou de 6 luni, vai de capul meu )).gif. Cu WW si bicicleta de camera biggrin.gif

Sexy mai avem o spanioloaica, pe bufi asta mica, e in Valencia )).gif
BuFiTaSaD
Merci May pupic.gifpupic.gif sper sa reusesc si eu biggrin.gif!
Sexymom
CITAT(BuFiTaSaD @ 28-04-2008, 12:31 PM) *

Sexymom ....dar inca mai am de invatzat multe wink1.gif

Uffff ce tanara esti fetita floare.gif , ma simt ca o baba pe langa tine.Chiar ca mai ai multe de invatat. )).gif
BuFiTaSaD

Uffff ce tanara esti fetita floare.gif , ma simt ca o baba pe langa tine.Chiar ca mai ai multe de invatat. )).gif
[/quote]
Toate la timpul lor...pupic.gif
Sexymom
Bufi pe bune? ce super, ador Valencia, plaja aia larga, podul Florilor si parcul lui Guliver, oceanograful, muzeele si gradina botanica si casco istoric.
BuFiTaSaD
CITAT(Sexymom @ 28-04-2008, 01:07 PM) *

Bufi pe bune? ce super, ador Valencia, plaja aia larga, podul Florilor si parcul lui Guliver, oceanograful, muzeele si gradina botanica si casco istoric.

blum.gif Pe bune sunt pe langa Valencia nu chiar in oras...e adevarat e minunata plaja numai ca nu prea am ajuns sa vizitez tot in Valencia deoarece m-am mutat de curand aici ...am stat in Madrid si de acolo am venit aici ...dar din pacate nici aici nu stau prea mult ptr ca ma duc acasa in Ro .... sa ma apuc de scoala ... dper sa iau admiterea sa intru acolo unde vreau ... biggrin.gif blum.gif
ramonavlas

Hristos a inviat!
Dany, te-am sunat, de ce nu mi-ai raspuns? pupic.gif
dany
CITAT(nella @ 27-04-2008, 01:34 PM) *

PASTE FERICITSI HRISTOS A INVIAT pupic.gif hug.gif

Adevarat a inviat ! hug.gif
CITAT(nusarich @ 27-04-2008, 06:29 PM) *

Hristos a inviat!

N-am apucat sa te felicit pentru oo si pentru prajitura, dar sper sa pui repede reteta, nu de alta, dar trebuie incercata inainte de ziua de nastere a lui iubi (e in iunie, nu-i graba, da' totusi...).

Adevarat a inviat !

Pun reteta imediat hug.gif
CITAT(Mariana @ 27-04-2008, 06:39 PM) *

Dany imi poti trimite si mie o bucatica mica din prajitura ta?
Eu am incercat sa fac pasca, a iesit buna dar de gura soacrei am taiat-o cand inca era calda si a cam curs crema.
acum bine inteles ca nici nu a gustat din ea.
pupic.gif la toata lumea.

Mariana , sigur ca ti-am trimis o bucata de praji , sper ca ai primit-o !
Soacra-ta inca nu stie ca nici o prajitura / cozonac / pasca / chec nu se taie calde ???????? doh.gif
CITAT(camvalmy @ 27-04-2008, 08:54 PM) *

Adevarat a inviat ! hug.gif
CITAT(BuFiTaSaD @ 28-04-2008, 10:49 AM) *

Buna fetelor....cum ati petrecut ieri ??Sper ca bine si nu cu prea multe calorii ...va pup wink1.gif!!

Eu am petrecut bine si .....cu ceva calorii sad.gif
CITAT(crissy @ 28-04-2008, 10:56 AM) *

Hristos a-nviat!
M-ai dat gata cu pozele tale drool.gif. Cand ai timp, poate postezi si reteta pt prajitura drool.gif

Adevarat a inviat !

Vine si reteta imediat ! hug.gif
CITAT(Sexymom @ 28-04-2008, 11:21 AM) *

Ce fata harnicuta. pupic.gif
Eu nu am simtit Pastele, va jur, aici printre catolici nu se simte.Nu am facut decat oua colorate , fara salate, cozonaci si tot restul....fara mers la biserica sad.gif
Pana si sarmalele le-am primit la pachet lol.gif , si alea fara gust )).gif , fara sare, fara varza murata, fara succes )).gif
Pup fetita pupic.gif

Lorena , eu sunt printre evanghelisti si nimeni nu a sarbatorit Pastele acum . DAR eu nu vreau sa uit obiceiurile de acasa asa ca ma pregatesc mereu cu cate ceva .
CITAT(Maybeline @ 28-04-2008, 12:01 PM) *

Hristos a Inviat! pupic.gif

Eu nu am fost la job azi ca mi-a fost asa de rau aseara de am zis ca nu mai apuc ziua de azi. Am facut o criza la stomac, ma durea de nu puteam sa mai respir, nu am dormit mai deloc si m-am trezit varza de dimineata. Acum sunt aproape ok
F frumos ce ai facut tu de Paste, asteptam reteta de praji hug.gif

Adevarat a inviat !

Ma bucur ca esti mai bine acum !!!!! hug.gif
CITAT(ramonavlas @ 28-04-2008, 08:01 PM) *

Hristos a inviat!
Dany, te-am sunat, de ce nu mi-ai raspuns? pupic.gif

Adevarat a inviat !

ACUM am vazut ca m-ai sunat doh.gif Am avut telefonul in geanta de munca , pe hol , si noi la ora aia eram la masa in bucatarie doh.gif Of , ce rau imi pare ca n-am auzit bang.gif crying.gif Tare as fii vrut sa te aud ! pupic.gif
ramonavlas
Dorinta iti va fii indeplinita! pupic.gif
dany
Saru-manaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Dau un cocktail

Imagine

Nu stiu daca iti place tequila ( eu sunt moarta dupa ea ) dar ...sper sa iti placa ca si cocktail hug.gif
ramonavlas
Oooo, pai asa mai discutam...... )).gif
Multumesc....bun bun!
dany
lol.gif lol.gif lol.gif De fiecare data cand vad ca scrii ceva legat de alcool trebuie sa rad zdravan lol.gif lol.gif Stiu ca nu bei alcool dar faptul ca te dai la " mintea mea " pe aici ma distreaza enorm )).gif . Multumesc din nou ca esti asa cum esti acum !!!!! pupic.gif hug.gif

CITAT(Sexymom @ 28-04-2008, 01:07 PM) *

Aha , Valencia pusa pe lista de facut concedii )).gif hug.gif
dany
RETETA DE PRAJI ( sa nu ma injurati - e o adevarata bomba calorica !!!!! ) :

Inainte de a incepe puneti 3-4 doze mici de mandarine la scurs ( fara suc inseamna 175 gr mandarine/ doza ) .
Apoi se face blatul care consta din :

- 125 margarina lasata la temperatura camerei de pe o zi pe alta
- 150 gr zahar
- 3 oua
- 1 linguritza de praf de copt
- 250 gr faina

Totul se framanta cu mixer-ul ( paletele pentru framantat aluat ) si apoi se pun pe tava de copt acoperita cu hartie de copt !! Se imprastie in mod egal pe toata tava ( cu o lingura inmuiata din cand in cand in apa ) pana in colturile tavii .
Se preincalzeste cuptorul la 160 ° C .
Mandarinele se imprastie in mod egal pe tava si apoi se baga tava la cuptor pentru 12 min !!!!

Umplutura :

- 4 pahare de smantana ( fiecare pahar are 200 gr )
- 2 linguri ulei
- 1 pachet de budinca de vanilie praf !!!
- 200 gr zahar

Se amesteca totul si se pune peste blatul scos din cuptor si lasat cam 10 minute sa se raceasca .

Apoi urmeaza crema de cocos :

- 100 gr zahar
- 1 lingura faina
- 200 gr cocos ( farimitzat )
- 1 ou

Se adauga peste umplutura de mai sus ( cu smantana ) si se da iar la cuptor pentru 30 min ( tot la 160 ° C ) .

Iese super pufoasa si gustoasa DAR eu am ajuns la concluzia ca data viitoare voi pune la aluat inca 1/2 din cantitate in plus . A iesit mult prea subtire si cand am vrut sa tai prajitura a ramas cam mult din aluat pe hartia de copt .
DARRRRRR, fiecare e libera sa faca intai proba cu ( , ) cantitatile puse de mine mai sus si apoi sa vada ce si cum . Si tavile difera de la cuptor la cuptor .....

Pofta buna si sper sa va placa !!!!!!!! Al meu domn a fost super-mega - multumit ( el e cam mofturoa la prajituri )).gif ) .

Oricum , multe multumiri colegei rusoaice ( adica fostei colege ) .
dany
Am calculat cat ar trebui pentru 1 portie si jumatate pentru blat :

187,5 gr margarina
225 gr zahar
4 oua ( 5 ar fii prea mult )
375 gr faina
1 1/2 praf de copt

ASTA DACA faceti in o forma de cuptor de dimensiunile 40x 30 cm . Daca forma de cuptor e mai mica ....folositi cantitatile originale .

Ceva ce am primt pe mail .......

Un tinar preot trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care era extrem de emotionat, chiar simtea panica. Atunci, superiorul lui, Episcopul, vazindu-l atit de stresat l-a sfatuit ca inainte sa se urce in amvon pentru predica, sa puna un paharel de vodca in paharul cu apa, ca sa se relaxeze pentru a avea curaj. Preotului i-a mers nemaipomenit in prima lui slujba, dar cind a ajuns acasa a gasit pe masa o mica scrisoare din partea Episcopului in care zicea:

Draga Parinte, Fiule.

Ma bucur foarte mult ca ti-a mers atit de bine in prima ta slujba si ca ai tinut cont de sfatul pe care ti l-am dat, dar trebuie sa-ti fac anumite observatii:

1. Din acel pahar cu apa trebuie sa iei mici sorbituri nu sa-l dai pe gat dintr-o data.
2. In acel pahar cu apa nu se pune nici gheata, nici felii de lamaie.
In plus, eu ti-am spus sa pui putina vodca in paharul cu apa, nu invers...

3. Nu se foloseste Biblia ca suport pentru pahar.
4. Nu poti sa te stergi la gura cu sutana.
5. Poruncile lui Dumnezeu sint 10 nu 12.
6. Iar apostolii sint 12 nu 10.

7. Cind vorbesti despre cruce nu poti sa spui ca e acel T mare de deasupra altarului.

8. Cind vorbesti despre Isus si apostoli, nu poti spune ca e "Fiul si banda lui".
9. David l-a invins pe Goliat cu o prastie si o piatra, nu poti sa spui ca "i-a zburat curul cu dinamita"...
10. Cind vorbesti despre Iuda, nu poti sa-l numesti fiu de [*****].
11. Tatal, Fiul si Sfintul Duh nu sint Batrinul, Juniorul si Stafia...
12. Nu e frumos sa-l numesti pe Papa "Nasul".
13. Faraonul i-a trimis pe evrei in pribegie, nu in p...a ma-sii.
14. Eva i-a dat lui Adam un mar, nu i-a cedat...
16. Magdalena a fost o pacatoasa nu o [*****].
17. Initiativa de a invita publicul sa aplaude a fost buna, dar a fost exagerat sa-l inviti sa danseze macarena, sa faca trenuletul si sa o inviti pe Sora Daniela sa faca striptease.
18. Apa sfinta se foloseste pentru a binecuvinta, nu pt. a-ti racori ceafa
19. "Casuta" aia este confesionalul, nu toaleta
20. Pasticul se distribuie crestinilor fara nutella.
21. Cel de pe cruce era Isus Cristos si nu Che Guevarra
22. Pacatosii, cind mor, se duc in infern, nu in aia ma-sii.
23. Vezi sa ai mereu chilotii pe tine si, cind e cald, evita sa-ti faci aer cu sutana
24. Iti amintesc ca slujba trebuie sa dureze circa 1 ora si nu doua reprize de 45 de minute fiecare, iar cel care era asezat linga tine si pe care l-ai numit "travestit cu fusta rosie" ... eram eu....

In rest a fost bine
.

crissy
pupic.gif Multumim frumos pt reteta.
CITAT(danyhoney @ 28-04-2008, 10:24 PM) *

Oricum , multe multumiri colegei rusoaice ( adica fostei colege ) .

?huh.gif
michelle
Hristos a inviat!
Dany, super arata toate! Ce imi plac aranjamentele!
Multumim pentru reteta! pupic.gif

CITAT(ganesha @ 26-04-2008, 02:28 AM) *

ori le pui la congelator, ca tin foarte bine (zice lumea, eu nu prea apelez la metoda asta), eu is fan primele doua variante )).gif

Ganesha, la noi se practica asta, pt ca mama face intotdeauna cel putin 5-6 cozonaci. Si culmea, dupa ce ii dezghetam sunt parca mai pufosi decat cei initiali
grin.gif

May, super arati! give_rose.gif
Amazoana
dany
Criss , reteta o am de la o fosta colega de munca ( a plecat la un alt job saptamana trecuta ) .

Adevarat a inviat , Miha ! hug.gif

Va las niste lalele din gradina mea

Imagine

si va doresc o zi buna . Diseara merg la aqua-jogging . Sunt tare curioasa cum va fii .

CITAT(dulcikatty @ 29-04-2008, 10:39 AM) *

Adevarat a inviat !

Esti bine ? pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.