Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180
nella
pupic.gif m-ai omorat cu prajitura ta w00t.gif O sa fac si eu candva dar nu stiu cand pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
BuFy
[quote name='Sexymom' post='130821' date='28-04-2008, 01:07 PM']
Bufi pe bune? ce super, ador Valencia, plaja aia larga, podul Florilor si parcul lui Guliver, oceanograful, muzeele si gradina botanica si casco istoric.
[/quote]
Aha , Valencia pusa pe lista de facut concedii )).gif hug.gif
[/quote]
hug.gif te astept cu mare drag biggrin.gif pupic.gif
julyalina
pupic.gif

dulciuri ? w00t.gif nu mai vreauuu cry.gif ca ma fac o cow.gif
crissy
CITAT(danyhoney @ 29-04-2008, 11:42 AM) *

Criss , reteta o am de la o fosta colega de munca ( a plecat la un alt job saptamana trecuta ) .

Ma gandisem si la varianta asta, dar nu-ti zic si ce alta varianta aveam in minte blushing.gif
Frumoaes lalele. Si la noi au imbobocit wink1.gif
ganesha
Ce faine-s lalelele!
La noi au fost 3-5 grade zilele astea, iar azi dimi e -1. Noroc ca eu nu-mi separ hainele de iarna de cele de vara , le am pe toate impreuna lol.gif

pupic.gif Dany!
bubbles
Ziua pupic.gif si Hristos a inviat!!! pupic.gif pupic.gif
ZMay arati swoon.gif Bestial.
Eu una ma laud cu cateva kg in PLUS si mi-au intarziat si rusii si sunt mereu nervoasa si gata sa explodez doh.gif
May
Multumesc fetele give_rose.gif

Mi-s tare necajita ca mi-am luat acum o luna niste pantaloni 3/4 mai office asa si nu i-am purtat decat o data cand i-am luat ca nu a fost vremea de ei, iar azi cand am vrut sa ma imbrac cu ei..... vai de viata mea, aproape ca nu ii mai pot purta de mari ce imi sunt, asta in conditia in care nu am mai slabit nici 100 de grame in ultimul timp wacko.gif

Macar acum stiu sa nu imi cumpar prea multe cand merg la shopping caci oricum nu imi mai vin vara asta doh.gif. Ma bucur ca slabesc dar arunc atati bani pe haine de ma doare capul blink.gif

dany s-a notat reteta blum.gif
Amazoana
Superbe lalele.
Nu sunt foarte bine...
peach
CITAT(Maybeline @ 29-04-2008, 06:31 PM) *

Mi-s tare necajita ca mi-am luat acum o luna niste pantaloni 3/4 mai office asa si nu i-am purtat decat o data cand i-am luat ca nu a fost vremea de ei, iar azi cand am vrut sa ma imbrac cu ei..... vai de viata mea, aproape ca nu ii mai pot purta de mari ce imi sunt, asta in conditia in care nu am mai slabit nici 100 de grame in ultimul timp wacko.gif

Macar acum stiu sa nu imi cumpar prea multe cand merg la shopping caci oricum nu imi mai vin vara asta doh.gif. Ma bucur ca slabesc dar arunc atati bani pe haine de ma doare capul blink.gif

e poftim blum.gif blum.gif:P eu nu mai intru in nimic si tu te plangi ca-s prea mari tease.gif vrei sa facem schimb? naughty.gif
uka
CITAT(peach @ 29-04-2008, 08:59 PM) *

CITAT(Maybeline @ 29-04-2008, 06:31 PM) *

e poftim blum.gif blum.gif:P eu nu mai intru in nimic si tu te plangi ca-s prea mari tease.gif vrei sa facem schimb? naughty.gif

da dada, si eu vreau sa facem schbimb smile.gif

Hristos a Inviat!
May
Nu mai bine ma sponsorizati voi ca sa imi cumpar haine lunar? devil.gif
bubbles
CITAT(Maybeline @ 29-04-2008, 07:31 PM) *

dany s-a notat reteta blum.gif

May si eu sunt in aceeasi situatie blink.gif .Nu mai am decat cateva haine care stau mai fix pe mine (momentan doar 2 perechi de pantaloni stau mulati) ca in rest ori mi-s mari la burta ,ori la picioare si nu inteleg de ce maia les ca sunt pufoasa ca o portocala lol.gif lol.gif .Si asta numai de la retentia de apa swoon.gif .
Mariana
Fetelor nu mai inteleg nimic, nu era ceea ce va doreati?
Fi-ti bucuroase, hainele largi se pot strimta, era mai rau invers.
Bafta in continuare. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
CITAT(Mariana @ 30-04-2008, 10:23 AM) *

Fetelor nu mai inteleg nimic, nu era ceea ce va doreati?
Fi-ti bucuroase, hainele largi se pot strimta, era mai rau invers.
Bafta in continuare. pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Mie imi pare si bine ca voi avea ce purta cand voi fi gravida grin.gif .
Dany ai venit? pupic.gif pupic.gif
dany
Adevarat a inviat , Uka ! La multi ani si fericire !!!!! give_rose.gif

May , eu as zice sa nu-ti mai cumperi haine inainte de concediu . Dai banii aiurea hug.gif

Sorina , si eu am doar vreo 2 perechi de pantaloni care ma incap , restul trebuie duse la marit doh.gif

Mariana , tu nu stii ca noi , femeile , nu suntem niciodata multumite ? )).gif

hug.gif pentru fetele care m-au vizitat .

Aseara am fost la aqua-jogging siiiii ghinion : instructoarea era bolnava asa ca am facut cateva ture de bazin si atat sad.gif
Sexymom
Ce superbe sunt lalelele si ce culoare au, cred ca esti tare mandra cand vezi roadele muncii tale in gradina.
Te imbratisez cu drag, zi frumoasa ca tine. pupic.gif
Mariana
Stiu Dany, cred ca e marele defect al femeilor.
Ce m-as apuca si eu de albit dar la planul cu bb nu cred ca are rost, ma gandesc ca poate ar face si rau.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
BuFy
Cred ca la mine daca as vedea ca sunt largi as urla de bucurie smile.gif dar ce sa fac ...asta e vine si randul meu la haine largi ...nu tot mici si stramte de nu mai incap in ele sad.gif sad.gif eu sincer o singura pereche de pantaloni am buni ... dar nci nu vreau sa cumpar ptr ca vreau sa slabesc si apoi sa cumpar fiti fericite cand vede-ti ca sunt mari ....mai bine mari decat mici pupic.gif pupic.gif
Ramo
Uf Dany si ce curioasa eram sa ne povestesti cum fu.
anca veselie
Hristos a inviat!
am avut mult de recuperat, prajitura arata minunat, ouale sunt foarte faine, iar lalelele bestiale!
imi pare rau ca nu ai facut aqua aerobic, dar sunt bune si cateva ture de bazin!
pupici multi pupic.gif hug.gif

ps: servesc eu din tequilla naughty.gif naughty.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 30-04-2008, 09:45 AM) *

Aseara am fost la aqua-jogging siiiii ghinion : instructoarea era bolnava asa ca am facut cateva ture de bazin si atat sad.gif

Las' ca se face ea bine! Atunci sa te tii grin.gif hug.gif
May
Nu pot sa mai astept pana la concediu pt ca mai sunt 2 luni si nu am cu ce sa ma imbrac DELOC! Am descoperit azi un magazin super si merg saptamana viitoare sa imi iau cate ceva.

Azi am luat salariul si sunt libera pana luni cheer.gif

Aiurea rau cu instructoarea, cand mai mergi? sad.gif

hug.gif
dany
Am avut liber de la job cheer.gif si se pare ca vom avea liber si vineri .

Lorena , ai dreptate cu roadele muncii mele .Chiar sunt mandra pupic.gif

Anca , te bagi la tequila ??? Bravooooooo cheer.gif hug.gif

Ramo , daca ai stii ce m-am ofticat !! Eram asa de curioasa sa vad ce si cum e .......

A. , si eu am zis ca tot e bine ca am facut cateva ture de bazin . M-am mai dezmortit un pic )).gif

Si tu ai liber pana luni , May ??? Super !!! Azi am fost la posta dar inchisesera la ora 12 si n-am stiut sad.gif sorry.gif

Am profitat ca am avut liber si am smuls buruienile din fata casei si apoi mi-am plantat o parte din plante in gradina de verdeturi . Va pun poze cu niste lalele care inca n-au inflorit ca lumea , cu altele care sunt deja deschise ( sa vedeti ce culori au cheer.gif ) , apoi o poza cu gradina de verdeturi partial terminata si inca una cu narcisele din ghiveciul din fata casei ( apar in fiecare an ) :

Imagine Imagine

Mda , nu mai merge imageshak-ul doh.gif . Revin cu ultimele 2 poze .

Si-a revenit ....

Imagine

Imagine
Amazoana
pupic.gif harnicuta. Toate arata superb!!!!!
Cum se mai simte Dirk cu piciorul?
dany
pupic.gif Mada !
Dirk e mult mai bine , se misca deja mai mult ( acum e la fotbal cu cativa prieteni doh.gif ) doar ca nu poate sta mult in picioare . Saru-mana de intrebare !
Amazoana
Joaca fotbal??!!???!!!?? Ce curajos e! Pup back. Cand vin eu la tine iti "sutesc" din fiecare floare. Na! blum.gif
dany
Nu joaca fotbal .... doar priveste . Chiar asa de sanatos nu e inca piciorul )).gif . Darrrrrr azi a condus si a mers fara probleme deci se poate folosi cat-de-cat de picior cheer.gif

Ce faci , maaaa ??? Imi sutesti din flori ??? mad.gif Fata , vino tu incoace ca pleci inapoi cu un geamantan plin de flori , bulbi , etc . O sa fii nevoita sa-ti cumperi gradina apoi )).gif hug.gif

De vreo juma` de ora m-au luat niste dureri de burta si de mijloc ca si cum ar venii rusii .....Dar de abia au plecat acum 5 zile doh.gif sad.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 30-04-2008, 06:15 PM) *

De vreo juma` de ora m-au luat niste dureri de burta si de mijloc ca si cum ar venii rusii .....Dar de abia au plecat acum 5 zile doh.gif sad.gif

Vezi sa nu fi racit la ovare... la mine asa se manifesta, aceeasi senzatie. pupic.gif ai grija de tine!
dany
pupic.gif Mi-am legat un fular gros la mijloc acum si mi-am luat papucii de casa de iarna ( chiar daca mi-e cald ) si sper sa-mi treaca .
Amazoana
Dadaaa, asa imi trece si mie, daca ma imbrac gros sau stau sub plapuma..... pupic.gif sa treaca!
Sa-mi cumpar gradina? ooofff...mai greu! sad.gif
May
Neatza hug.gif. Nu te supara cu posta, mergi alta data wink1.gif

Noi am ramas singuri acasa pana duminica yahoo.gif. Din pacate trebuie sa ma apuc de curatenie sad.gif

Imi plac tare narcisele rolleyes.gif

Prababil ca e o raceala la ovare asa cum zic fetele, ai grija pupic.gif
Mariana
Buna pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Buna Dany.
Si voi aveti liber azi si maine?
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif o zi frumoasa pupic.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 01-05-2008, 10:37 AM) *

Buna Dany.

Care-i faza cu liberul? De ce are toata lumea de peste ocean liber in mijlocul saptaminii? blink.gif

pupic.gif Dany, te simti mai bine?
Sexymom
Ganesha uitasi ca astazi suntem in 1 Mai? mereu au fost zile libere 1, 2 Mai, si in Romania la fel.

Sanatate multa Dany, stai in pat la caldurica. pupic.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 01-05-2008, 03:48 PM) *

Ganesha uitasi ca astazi suntem in 1 Mai? mereu au fost zile libere 1, 2 Mai, si in Romania la fel.

Sincer, n-am stiut niciodata ca 1 si 2 mai is libere... de ce sint? Tin minte cind eram prin liceu si NU era 1 mai liber imi zicea bunica mea ca ...hehe, pe vremuri era liber. Dar eu nu stiu sa o fi avut vreodata libera. Pe vremuri era acel 1 mai muncitoresc bolsevic, acu' ce se serbeaza pe 1 mai? wacko.gif

later edit: am citit istoricu' zilei, gata, l-am priceput... da' nu stiam ca e liber lol.gif
Ramo
La noi numa pe 1 a fost liber, maine mergem la munca...da eu chiar ma bucur, atata liber nu imi place, eu ma simt f bine doar cand merg la munca.

Dany!!!!!!!!!!Te-ai pierdut printre mici si bere??? pupic.gif
Mariana
Buna dimineata. pupic.gif give_rose.gif pupic.gif
Amazoana
Neata
Hai sus, ce faci?
Ramo
Dany, pe unde umbli? Nu ti-e dor de noi? sad.gif
BuFy
Neatza fetelor hug.gif
Sexymom
Ganesha 1 Mai e ziua muncii lol.gif si eu l-am sarbatorit prin munca, iar pe vremea lui Ceausescu mergeam si defilam pe stadion.Ca eram inalta si subtire la trup lol.gif
Besitos Dany. pupic.gif
otilici
Hello!Hello! )).gif
Vad ca lumea sarbatoreste pe aici,nu gluma...la noi ploua de azi-noapte intr-una,iar sotul mi-e la munca,deci nu sarbatoresc,ca de una singura nu are farmec blum.gif .Chiar asa Dany,te-ai pierdut printre mici si bere? naughty.gif
pupic.gif
Sexymom
Io sarbatoresc draga mea Otilici, prin munca la scarbici lol.gif , uite ce rimeaza )).gif
otilici
lol.gif Sexymom,te faci poieta? naughty.gif naughty.gif
Sexymom
Ar fii o idee, poate castig mai mult decat la actualul loc de munca lol.gif
dany

Salutari!

CITAT(Maybeline @ 01-05-2008, 09:53 AM) *

Noi am ramas singuri acasa pana duminica yahoo.gif. Din pacate trebuie sa ma apuc de curatenie sad.gif

Ai terminat curatenia ??? Vii si la mine ? blum.gif hug.gif

CITAT(nella @ 01-05-2008, 10:39 AM) *

pupic.gif pupic.gif pupic.gif o zi frumoasa pupic.gif

Si tie la fel , saru-mana ! hug.gif
CITAT(ganesha @ 01-05-2008, 03:38 PM) *

CITAT(Sexymom @ 01-05-2008, 10:37 AM) *

Buna Dany.

Da , scumpa am avut si azi liber cheer.gif

pupic.gif Dany, te simti mai bine?

CITAT(Sexymom @ 01-05-2008, 03:48 PM) *

Mersi , fetelor darrrrrr am constata ca mi-au venit iar rusii !!!!!!!!!!!! doh.gif doh.gif Noroc ca luna viitoare am programare la ginecolog si voi intreba care e treaba ca dupa 6 zile mi-au venit rusii din nou ...... Ceva nu e in regula wacko.gif
CITAT(ramonavlas @ 01-05-2008, 08:32 PM) *

Dany!!!!!!!!!!Te-ai pierdut printre mici si bere??? pupic.gif

Ce mici si bere ????? M-am pierdut ( impreuna cu Dirk ) printre buruienile din gardina si printre plantatul florilor ......Am sarbatorit 1 Mai si 2 Mai prin munca )).gif

CITAT(Mariana @ 02-05-2008, 09:13 AM) *

Buna dimineata. pupic.gif give_rose.gif pupic.gif

give_rose.gif

CITAT(dulcikatty @ 02-05-2008, 10:07 AM) *

Neata
Hai sus, ce faci?

Sus am fost de laora 7 .....dar m-a strigat gradina ..... hug.gif
CITAT(ramonavlas @ 02-05-2008, 10:09 AM) *

Dany, pe unde umbli? Nu ti-e dor de noi? sad.gif

Chiar mi-ati lipsit dar .....am avut 2 zile pline de munca in gradina si ....in seara asta cand stateam noi , bine mersi la un cocktail in gradina ...apare un vecin cu mainile pline de sange !!!!!!!!!!! Si-a prins cumva 2 degete la masina de tuns iarba si ... s-a gandit urgent ca noi am fii cei care l-am putea ajuta . Asa ca i-am bandajat mana cumva si apoi Dirk l-a dus la urgente . Asa ca ... n-am avut timp sa ne plictisim .

CITAT(BuFiTaSaD @ 02-05-2008, 10:10 AM) *

Neatza fetelor hug.gif

hug.gif give_rose.gif

CITAT(Sexymom @ 02-05-2008, 01:24 PM) *

Ganesha 1 Mai e ziua muncii lol.gif si eu l-am sarbatorit prin munca, iar pe vremea lui Ceausescu mergeam si defilam pe stadion.Ca eram inalta si subtire la trup lol.gif
Besitos Dany. pupic.gif

lol.gif lol.gif La fel faceam si eu pe vremea lui Ceasca lol.gif
CITAT(otilici @ 02-05-2008, 01:43 PM) *

Hello!Hello! )).gif
Vad ca lumea sarbatoreste pe aici,nu gluma...la noi ploua de azi-noapte intr-una,iar sotul mi-e la munca,deci nu sarbatoresc,ca de una singura nu are farmec blum.gif .Chiar asa Dany,te-ai pierdut printre mici si bere? naughty.gif
pupic.gif

Si tu vii cu micii si cu berea ??? va iau la alergat imediat grin.gif . De unde mici ????? bere romaneasca mai am inca de la Craciun ... )).gif
dany
Sper ca maine sa pot dormi pana mai tarziu ca doar e sambata , nu ?

Apoi avem de gand sa ne relaxam in gradina si dupa-masa sa mergem in oras : e chef peste tot ( a inceput , de fapt in seara asta ) si magazinele sunt deschise .....E o sarbatoare care are loc in fiecare an , in primul WE dupa 1 Mai si se numeste " Tanz im Mai " ( dans in Mai ) .Se danseaza pe unde iti vine sa dansezi : pe strada , in magazin , etc .....
Sa vedem cum va fii anul asta . De la dans cu Dirk imi pot lua gandul darrrrrrr mai vor fii destui barbati pe acolo naughty.gif naughty.gif . Nu va ganditi la prostii ( va cunosc !! ) !!!! Ma refer la prietenii nostrii care vor fii cu noi )).gif )).gif . Na, v-am desumflat ? lol.gif
Doar mi-s fomeie serioasa blum.gif
otilici
Esti mortala,Dany lol.gif .Ia uite la mine ce desumflata mi-s blum.gif .Ce-mi place ideea asta de a dansa peste tot...ce roooomaaaantiiic!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.