CITAT(danyhoney @ 20-09-2007, 02:44 PM)

Acum am vazut si poza ! Iti sta bine acea culoare , parerea mea ! Si tunsoarea ...chiar daca arata un pic cam ciufulita
).gif)
.Sau asa era
modelu` ?
data viitoare sa zambesti putin in poza , da ????
seara buna.....
nustiu de ce toata lumea ma intreaba daca m-am vopsit si ca imi sta bine cu noua culoare, eu le spun mereu......NU M-AM VOPSIT, chiar nu imi dau seama de ce oare se face confuzia asta.....in fine....doar m-am tuns, si nu freza initiala nu e ciufulita, dar era totusi dimineata, si de acolo si fata buhaita....

La brasov e bine, de saptamana viitoare o sa ma duc si eu la serviciu, ptr ca de la 25 aug si pana acum am lucrat numai de acasa pentru ca sediul firmei nu era gata, acum e gata, dar mai trebuie sa fac aprovizionarea cu prostii de papetarie bla bla bla, k avem doar 2 birouri acolo si o masa si niste scaune, in rest mai nimic...si dupa ce termin cu birotica ma apuc sa chem candidatii la interviuri si sqa ne apucam si noi de treaba, incet incet, k ne intarzie cei de la RDS ca nu vin cu netul si cu telefoanele odata.
In rest, suntem amandoi bine, intr-un final am luat si motanul aici, initial era doar pentru o sapamana cat era tata la cluj c anu avea cine sa stea cu l, dar cand a venit vremea sal dam, teo nu a mai vrut, nici nu a stat la discutii, asa ca mai nou cand ma suna de la serviciu in loc sa intrebe prima oara ce fac eu intreaba ca ce-i face baiatul, niste tradatori amandoi...
pup, o sa mai trec pe la tine ca e bine aici, mai ales ca e si cu cioco