QUOTE(daconst @ 17-10-2007, 02:51 PM)

Iuli,dar cum ai ajuns in situatia asta?Adica nu l-ai cunoscut inainte pe tip?
Scuza-mi curiozitatea,dar m-am cam socat cind ti-am citit mesajul.
Poti sa scrii,unde-ti face tie placere,sunt convinsa ca Dany nu se supara.
Si eu sunt curioasa sa ne povestesti , daca vrei ,
Iuli , sa te mai descarci un pic ! Tipul e roman sau australian ?
Fetelor dragi, in primul rand am o bucurie uriasa ca v-am intalnit exact cand cei 2 neuroni disponibili fugareau rebeli prin capshor & se aflau la limita exploziei...si ptr asta trebuie sa va pupicesc pe toate

O viata traita in 38 ani nu poate fi descrisa decat superficial in cateva randuri insirate in graba pe un computer..... dar ca sa fiu cat se poate de schematica: nu am fost niciodata casatorita(poate ptr ca am fost mereu mult prea pretentioasa si precauta) iar in urma cu un an la o sapt dupa despartirea de ex boyfriend ce sa vezi??? minune mare!!!!!

apare craiul Australiei calare pe martzoaga comunala
).gif)
a internetului.
Sufleteste vorbind eram vulnerabila in acel moment, dornica de a primi si de a oferi in egala masura iubire, tandrete, afectiune., stabilitate..bla, bla bla....tipul are cetatenie australiana dar australian 100% nu e ... ca pe aici e numai o adunatura din toate natiile( la care s-a mai adaugat si subsemnata).... ce sa o mai lungim... iubire mare(fizic nu m-a a tras decat in ultimele luni cand intr-adevar il iubeam si atunci ochii indragostiti stiti ca privesc pana si un maldar de carne ca pe un Adonis...

)
Dezlantuire totala, petreceam zilnic cate 9-10 ore pe net cu el a doua zi aveam ochii ca de broscoi si eu si el nu puteam sa ne facem treaba la work....in fine.... dupa o luna "FAT FRUMOS"a sosit in Romania pe Pegasul inaripat, ne-am placut si am decis ca vrem sa fim impreuna.. in Romania a stat 2 luni (INCLUSIV SARBATORILE DE IARNA 2006). .....dupa plecarea lui am demarat impreuna actele de emigrare, birocratie, timp, bani, nervi mancati cu notari (legalizari, autentificari etc) si alte oficialitati... toate una peste alta au durat pana acum 2 luni cand am primit in cele din urma viza de emigrare.... in dragostea lui nemarginita a venit chiar dupa mine sa ma ia din Romania... ma rog.. familia l-a placut mult ne-am si logodit in ajunul Craciunului 2006, iar aici e cu totul alt om. F. violent, meschin, a devenit f zgarcit fata de cum era, nu vrea sa imi dea bani pe mana, nu ma lasa sa imi caut job, jigniri, insulte zilnice, si chiar.. precum v-am zis cateva tentative de..... acum zice ca a facut-o doar sa ma intimideze dar sincera sa fiu nu prea cred....
Cam asta e... acum trebuie sa il las sa creada ca ma intorc doar ptr sarbatori acasa ca altfel e jale mare... plec.. o sa imi las o parte din haine aici si pe aci ti-e drumu' daca mi le-o mai trimite .. e bine... daca nu... atata paguba.... decat moarta dar cu tzoale mai bine vie si in popoul gol

vreau cel tarziu in dec sa fiu acasa...pe scurt cam asta e... Danny iubita, iar m-am extins ca placinta greceasca in jurnalul tau... dar tu m-ai incurajat caci altfel nu indrazneam....si pe deasupra imi esti tare draga

....va pupicesc pe toate