Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131
Amazoana
Neata Dany, fetelor! pupic.gif
Dau si eu o raza de soare, ca a venit si in Ct.
Ce faceti voi scumpelor?
axe10
CITAT(iulikutza @ 17-10-2007, 08:33 AM) *

LAVINIA DRAGA sunt cam de 2 luni aici dar parca a trecut deja o vesnicie... cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa ma intorc curand acasa.... intreaga!!!!

Danny stiu ca ai sa ma ierti ca am indarznit sa imi scriu si eu ofurile pe aici pupic.gif , dar voi sunteti singurele cu care pot comunica.... familia mea e departe, creditul pe net s-a dus .....

OTILICI, 'neatza...

Si eu iti doresc acelasi lucru....nici nu pot sa-mi inchipui prin ce treci.... hug.gif Noi suntem aici oricand sa te ascultam si daca putem sa venim cu o vorba buna.
danyhoney
Salutari !!

Doamne , Iuli , prin ce treci !!!! Si eu iti doresc sa ajungi cat mai repede acasa , sa-ti revii si sa-ti traiesti viata in liniste !!!!
Nu-ti face probleme ca mi-ai acaparat jurnalul ... esti oricand binevenita ! give_rose.gif

Lavi , cica azi-noapte am dormit mai bine asa ca de cand m-am trezit m-am apucat de treaba ( ptiu , sa nu ma deochi ce harnica sunt )).gif ) .

Mada , soarele trimis de voi s-a tansformat in ploaie urata rau doh.gif . Oricum , intentia conteaza hug.gif
May
Neatza, se pare ca ai profitat de orele de somn )).gif pupic.gif
danyhoney
Da, mey , am reusit sa dorm cam 6 ore adunate )).gif hug.gif
axe10
Eu ma carabanesc de la servici acum....gasit drapele...maine ma duc sa le cumpar!!! cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif

pupic.gif pupic.gif
daconst
Iuli,dar cum ai ajuns in situatia asta?Adica nu l-ai cunoscut inainte pe tip?
Scuza-mi curiozitatea,dar m-am cam socat cind ti-am citit mesajul.
Poti sa scrii,unde-ti face tie placere,sunt convinsa ca Dany nu se supara.
danyhoney
CITAT(axe10 @ 17-10-2007, 01:56 PM) *

Eu ma carabanesc de la servici acum....gasit drapele...maine ma duc sa le cumpar!!! cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif

pupic.gif pupic.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Meriti un lichior de capsuni ... stii tu de care naughty.gif
CITAT(daconst @ 17-10-2007, 02:51 PM) *

Si eu sunt curioasa sa ne povestesti , daca vrei , Iuli , sa te mai descarci un pic ! Tipul e roman sau australian ?

Danutza , la digitv ai setat tu ce satelit ai vrut sau ai pus pe Intelsat ??? Pe net zice de Intelsat , in manualul de instructiuni ( pe care data trecuta nu l-am avut ) zice ca poti seta tu satelitul ......
danyhoney
Gata , m-am dumirit ... Satelitul e gata instalat doh.gif Acum vom vedea daca il prindem sau va trebui sa invartim casa )).gif
axe10
Succes la prins sateliti.... grin.gif

Gata am ajuns cu copila cu tot....acum ma ia pe mine cred raceala, dar deja am bagat un Humex....eu o duc pe picioare.

daconst
Haide Dany!!!! cheer.gif
Sa mearga Digi si sa va puteti uita la meci diseara. wink1.gif

Daca mai e ceva suna-ma ca sunt acasa. pupic.gif
danyhoney
ImagineImagine Bineinteles ca a trebuit sa umblam afara la antena si nu am putut din cauza ploii in rafale ....

Asa ca ma uit la Germania si pe teletext la Ro .
Germania sta prost ( a incasat 2 goluri pana acum ) , stiam ca va fii un meci greu dar ...
In schimb , Ro conduce cu 1-0 cheer.gif cheer.gif . Ma astept la mai multe goluri . Cine a jucat contra Luxemburg-ului a putut da ulte goluri )).gif
danyhoney
Ro a terminat cu 2-0 cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
iulikutza
QUOTE(daconst @ 17-10-2007, 02:51 PM) *

Si eu sunt curioasa sa ne povestesti , daca vrei , Iuli , sa te mai descarci un pic ! Tipul e roman sau australian ?

Fetelor dragi, in primul rand am o bucurie uriasa ca v-am intalnit exact cand cei 2 neuroni disponibili fugareau rebeli prin capshor & se aflau la limita exploziei...si ptr asta trebuie sa va pupicesc pe toate pupic.gif hug.gif flowers1.gif O viata traita in 38 ani nu poate fi descrisa decat superficial in cateva randuri insirate in graba pe un computer..... dar ca sa fiu cat se poate de schematica: nu am fost niciodata casatorita(poate ptr ca am fost mereu mult prea pretentioasa si precauta) iar in urma cu un an la o sapt dupa despartirea de ex boyfriend ce sa vezi??? minune mare!!!!! cheer.gif apare craiul Australiei calare pe martzoaga comunala )).gif a internetului.
Sufleteste vorbind eram vulnerabila in acel moment, dornica de a primi si de a oferi in egala masura iubire, tandrete, afectiune., stabilitate..bla, bla bla....tipul are cetatenie australiana dar australian 100% nu e ... ca pe aici e numai o adunatura din toate natiile( la care s-a mai adaugat si subsemnata).... ce sa o mai lungim... iubire mare(fizic nu m-a a tras decat in ultimele luni cand intr-adevar il iubeam si atunci ochii indragostiti stiti ca privesc pana si un maldar de carne ca pe un Adonis... grin.gif )
Dezlantuire totala, petreceam zilnic cate 9-10 ore pe net cu el a doua zi aveam ochii ca de broscoi si eu si el nu puteam sa ne facem treaba la work....in fine.... dupa o luna "FAT FRUMOS"a sosit in Romania pe Pegasul inaripat, ne-am placut si am decis ca vrem sa fim impreuna.. in Romania a stat 2 luni (INCLUSIV SARBATORILE DE IARNA 2006). .....dupa plecarea lui am demarat impreuna actele de emigrare, birocratie, timp, bani, nervi mancati cu notari (legalizari, autentificari etc) si alte oficialitati... toate una peste alta au durat pana acum 2 luni cand am primit in cele din urma viza de emigrare.... in dragostea lui nemarginita a venit chiar dupa mine sa ma ia din Romania... ma rog.. familia l-a placut mult ne-am si logodit in ajunul Craciunului 2006, iar aici e cu totul alt om. F. violent, meschin, a devenit f zgarcit fata de cum era, nu vrea sa imi dea bani pe mana, nu ma lasa sa imi caut job, jigniri, insulte zilnice, si chiar.. precum v-am zis cateva tentative de..... acum zice ca a facut-o doar sa ma intimideze dar sincera sa fiu nu prea cred....
Cam asta e... acum trebuie sa il las sa creada ca ma intorc doar ptr sarbatori acasa ca altfel e jale mare... plec.. o sa imi las o parte din haine aici si pe aci ti-e drumu' daca mi le-o mai trimite .. e bine... daca nu... atata paguba.... decat moarta dar cu tzoale mai bine vie si in popoul gol lol.gif vreau cel tarziu in dec sa fiu acasa...pe scurt cam asta e... Danny iubita, iar m-am extins ca placinta greceasca in jurnalul tau... dar tu m-ai incurajat caci altfel nu indrazneam....si pe deasupra imi esti tare draga pupic.gif ....va pupicesc pe toate
axe10
Fata, Iuli, vino acasa urgent!!!
Eu personal te felicit pt decizia luata. Daca e asa nu a facut-o doar de intimidare si nu vreau sa aud la stiri de tine.
Vino acasa ca se mai gasesc barbati pe lume, aici sau in alta parte.
hug.gif
nusarich
CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 07:59 AM) *

Fata, Iuli, vino acasa urgent!!!
Eu personal te felicit pt decizia luata. Daca e asa nu a facut-o doar de intimidare si nu vreau sa aud la stiri de tine.
Vino acasa ca se mai gasesc barbati pe lume, aici sau in alta parte.
hug.gif

Iuli, are dreptate Axe! Hai acasa, ca-i mai bine, barbati sunt si aici...
danyhoney
Salutari !

Iar n-am dormit bine sad.gif . Ce-o fii cu mine ? De duminica noaptea dorm prost ( ieri noapte a fost un pic mai bine ) ... ma invart pe toate partile toata noaptea , mi-e frig , apoi transpir si ... dupa zilele cu visele frumoase legate de concediu , acum am niste vise urate de tot ( tot legate de concediu ) sad.gif sad.gif

Iuli , eu nu prea pricep de ce ar fii vrut el sa te intimideze wacko.gif . Dragostea nu se prea impaca cu intimidarea . Hai , fa-te fata buna si vino " doar " de sarbatori acasa . Stii cum se spune : fa-te frate cu dracü` pana treci puntea ! Cum spuneau fetele : si in Ro sunt destui barbati si sigur unul dintre ei va fii cel care ti se potriveste , care te va iubi si langa care vei avea liniste !
De unde esti din Ro ?
De cate ori ai chef poti povesti aici , nu ma supar hug.gif .chiar ma bucur ca ti-ai gasit un loc in care sa te descarci !
Nu stiu de ce ti-oi fii eu draga ( ca am gura cam mare , de fapt naughty.gif )).gif ) dar iti multumesc !! give_rose.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 17-10-2007, 02:09 PM) *

Mada , soarele trimis de voi s-a tansformat in ploaie urata rau doh.gif . Oricum , intentia conteaza hug.gif

Neata
Si la noi se face urat. Imi inaugurez cizmele noi azi.
Sexymom
Pup si eu o microbista pupic.gif

La mine este o vreme superba. Nu va ganditi sa schimbati Germania pt. Spania?? sunt 22 de grade afara si un soare minunat.
danyhoney
CITAT(dulcikatty @ 18-10-2007, 10:46 AM) *

Neata
Si la noi se face urat. Imi inaugurez cizmele noi azi.

Sa te simti bine in ele si sa-ti fie admirate ( nu numai cizmulitzele , evident ) hug.gif
CITAT(Sexymom @ 18-10-2007, 10:50 AM) *

Pup si eu o microbista pupic.gif

La mine este o vreme superba. Nu va ganditi sa schimbati Germania pt. Spania?? sunt 22 de grade afara si un soare minunat.

Un coleg de munca de-al lui Dirk a plecat acum vreun an de zile in Barcelona ( cu tot cu job ) . Ne-am intalnit acum cateva luni cu el ( aici ) si era fff multumit . Sa-i propun la al meu sot sa faca la fel ? lol.gif
axe10
HHHHHHHHHHHHHHHHHHeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeee commmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssss Dany!!!

Taaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....s-a trezit fata!
blum.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif lol.gif Buey , pot spune ca sunt treaza dinaintea ta avand in vedere cat am dormit azi-noapte blum.gif

Ce face doamna ? Dar printesa ce-ti face ? hug.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 12:23 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Buey , pot spune ca sunt treaza dinaintea ta avand in vedere cat am dormit azi-noapte blum.gif

Ce face doamna ? Dar printesa ce-ti face ? hug.gif

Am vazut ca nu ai stare noaptea....ia si tu si citeste ceva ca te ia somnul la lumina veiozei...ca pe mine!

Bine. Bine...

danyhoney
As citi dar ... nu tine . Dirk e dimineata la job si il deranjeaza daca am veioza aprinsa sad.gif

Stau in living la TV pana simt ca mi se inchid ochii si cand ajung in pat ... pauza . Cred ca pierd somnul pe undeva pe drumul spre dormitor doh.gif

Am mai avut asa o perioada acum vreo 2 ani cred . M-a tinut 1 luna !!!!!
axe10
Pai dormi unde pici...adica in salon, ia o patura sa nu inghti si gata!
O sa inteleaga Dirk dragutzu....
danyhoney
lol.gif lol.gif Nici asta nu tine . Ma cauta noaptea cu mana sa vada daca sunt in pat lol.gif . Si nici eu nu pot dormi fara el . Cand mai e de noapte dorm si mai prost decat acum .

Auuuuuu , saptamana viitoare e de noapte doh.gif doh.gif Am pus-o ! sad.gif

In alta ordine de idei .....Astept sa aruncati cu toate legumele stricate dupa mine : ieri am depasit iar cu 2 p bang.gif bang.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 12:32 PM) *

lol.gif lol.gif Nici asta nu tine . Ma cauta noaptea cu mana sa vada daca sunt in pat lol.gif . Si nici eu nu pot dormi fara el . Cand mai e de noapte dorm si mai prost decat acum .

Auuuuuu , saptamana viitoare e de noapte doh.gif doh.gif Am pus-o ! sad.gif

In alta ordine de idei .....Astept sa aruncati cu toate legumele stricate dupa mine : ieri am depasit iar cu 2 p bang.gif bang.gif

lol.gif lol.gif lol.gif ...asa face Alexia...sa-i zici din partea mea....
Da' ce mananci fata de tot depasesti?
danyhoney
Alaltaieri am depasit din cauza de ou wacko.gif . Mi-am facut spanac si oua prajite ... dar eu scrisesem deja in carnetel ca voi papa doar 1 ou ...In mintea mea ramasese ca am scris de 2 oua doh.gif doh.gif Si , uite asa , cele 2 p

Aseara .... am papat un baton din ala de cioco de care avem pe masa din living doh.gif doh.gif . Si doar stii ca nu ma omor dupa ciocolata . Nu stiu ce mi-o fii venit bang.gif Cica un baton din ala are 2 p ...
daconst
Dany,nici eu nu dorm in ultima vreme,dar eu am motive,deh. naughty.gif
Bine ca ai scris scorul la meciuri ca n-am apucat sa vad niciunul,din motive foarte serioase. sorry.gif
Cu depasitul punctelor,il compensezi cu lucrul in gradina,ca am auzit ca se pune. wink1.gif
julyalina
dany, lasa ca 1 ou nu e mare lucru hug.gif stiu ca la ww poti sa recuperezi cu sport smile.gif

iulika hug.gif imi pare tare rau pentru situatia ta hug.gif dar tu esti inca cetatean roman, nu-i asa ? de ce nu-ti iei lucrusoarele gramada si sa te duci sa ceri ajutor la ambasada sau la consulat ? esti obligata sa stai la el acasa? nu poti sa pleci pur si simplu din casa lui? poate gasesti pe altcineva acolo care te poate ajuta ...
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 12:38 PM) *

Alaltaieri am depasit din cauza de ou wacko.gif . Mi-am facut spanac si oua prajite ... dar eu scrisesem deja in carnetel ca voi papa doar 1 ou ...In mintea mea ramasese ca am scris de 2 oua doh.gif doh.gif Si , uite asa , cele 2 p

Aseara .... am papat un baton din ala de cioco de care avem pe masa din living doh.gif doh.gif . Si doar stii ca nu ma omor dupa ciocolata . Nu stiu ce mi-o fii venit bang.gif Cica un baton din ala are 2 p ...

Pai daca stai la meciuri la tv...de aia ai "gustat"...

danyhoney
CITAT(daconst @ 18-10-2007, 11:57 AM) *

Bine ca ai scris scorul la meciuri ca n-am apucat sa vad niciunul,din motive foarte serioase. sorry.gif
Cu depasitul punctelor,il compensezi cu lucrul in gradina,ca am auzit ca se pune. wink1.gif

Cum n-ai vazut meciurile ????? Nu te-a lasat flacaul ?
As face munca in gradina daca m-ar lasa vremea sad.gif . E asta e, pun zilele astea ca " incercare de revenire " grin.gif
CITAT(julyalina @ 18-10-2007, 12:19 PM) *

dany, lasa ca 1 ou nu e mare lucru hug.gif stiu ca la ww poti sa recuperezi cu sport smile.gif

Asa e ... dar asta e valabil pentru cine face sport , nu pentru o lenesa ca mine blushing.gif doh.gif

CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 12:30 PM) *

Pai daca stai la meciuri la tv...de aia ai "gustat"...

blum.gif blum.gif )).gif
julyalina
pai poate asa nu o sa mai fi lenesa biggrin.gif
danyhoney
Sa-ti fie gura aurita )).gif
axe10
Cu ce te mai ocupi zilele astea urate...?
La noi a iesit iar soarele...pana saptamana viitoare!! yahoo.gif
danyhoney
Cu nimic important : la barfa aici , cu voi ...TV ..citit ... ceva treaba prin casa ...

Si la noi a iesit soarele azi blum.gif dar avem 7 ° C si bate un vant din ala rau ....mai rau decat ai simtit tu . Asa ca nici in gradina nu pot face nimic .
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 02:03 PM) *

Cu nimic important : la barfa aici , cu voi ...TV ..citit ... ceva treaba prin casa ...

Si la noi a iesit soarele azi blum.gif dar avem 7 ° C si bate un vant din ala rau ....mai rau decat ai simtit tu . Asa ca nici in gradina nu pot face nimic .

Brrrrrrrrrr........nu-mi place....eu de ieri sunt pe medicatie ca sa tin raceala in frau(nu doamna!!!)...

Nu vii sa ma ajuti si pe mine sa termin naiba treburile prin casa? lol.gif lol.gif ...de parca tu le-ai fi terminat pe ale tale.... grin.gif
danyhoney

Tocmai mi-am facut un oloi de ceai ca mi-e frig rau !!!!

CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 01:06 PM) *

Brrrrrrrrrr........nu-mi place....eu de ieri sunt pe medicatie ca sa tin raceala in frau(nu doamna!!!)...

Nu vii sa ma ajuti si pe mine sa termin naiba treburile prin casa? lol.gif lol.gif ...de parca tu le-ai fi terminat pe ale tale.... grin.gif

Doamna tinuta in frau ?? No chance blum.gif

As veni ca la voi e mai cald si asa n-as mai fii singura dar ... trmiti avionul tau personal sa ma ia ? Sa nu ma deplasez pana la Hamburg ....ca mi-s batrana
axe10
Deci tu de lene nu vii....am inteles....I'm lazy too. lazy.gif
danyhoney
Nu de lene , bueyyyy.....De "batranete " )).gif . Leneso ! blum.gif
danyhoney
Cine mi-a furat soarele ?????? Sa mi-l dea repede inapoi !!! S-a intunecat dintr-o data de zici ca e seara tarziu sad.gif
axe10
Da, da...baba batrana cu dintii de lana.....

Eu sper sa termin odata, sa stau cu burta in sus pe canapea la un film si sa nu ma gandesc ca ceva asteapta sa fie facut...
danyhoney
Tu cam ce crezi ? Ca eu n-as gasi cate ceva de facut ?? Dar .... mai piano ca nu dau turcii )).gif

Mai trag un ochi pe aici timp de juma` de ora ... mai fac ceva prin casa timp de 10 min ..... )).gif tease.gif
axe10
Azi de ex...epilat, vine fata, pregatit masa copil, bagat a n-spea masina de rufe pe saptamana asta, de calcat, de intretinut copilul cu conversatii inteligente... lol.gif lol.gif (poate ma salveaza shaun the sheep azi!!), spalat copil, pregatit haine, ordine in sifonier ca vine toamna de-a binelea si trebuie rotite hainele....samd
danyhoney
Aoleuuuuu !!! Spor la toate !! Mai ales la conversatia cu al tau copil . Am simtit pe pielea mea cam ce intrebari pune )).gif hug.gif

Eu am imediat program de .... cumparaturi . Stau cu lista in fata si nu stiu ce sa mai scriu pe ea )).gif

Ce bine ca am dressing si nu e nevoie sa rotesc hainele blum.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 02:57 PM) *

Aoleuuuuu !!! Spor la toate !! Mai ales la conversatia cu al tau copil . Am simtit pe pielea mea cam ce intrebari pune )).gif hug.gif

Eu am imediat program de .... cumparaturi . Stau cu lista in fata si nu stiu ce sa mai scriu pe ea )).gif

Ce bine ca am dressing si nu e nevoie sa rotesc hainele blum.gif

Si eu imi doresc un dresing....dar unde?...

Stai sa vezi:ieri i-am facut cartofi prajiti si zice...moama ce buni sunt...mami tu gatesti f bine cartofi prajiti....ta-su intreaga!!! lol.gif lol.gif

Hai ca plec si eu spre casa mea si copilul meu ma asteapta la gradi!!
danyhoney
Gospodino !!! blum.gif

Sa ai o dupa-amiaza placuta !!! Si pupici celor 2 copii hug.gif pupic.gif

Ce faci , Iuli ? Cum te simti azi ? Ai o zi mai buna ? hug.gif
iulikutza
QUOTE(danyhoney @ 18-10-2007, 11:21 AM) *

Salutari !

Iuli , eu nu prea pricep de ce ar fii vrut el sa te intimideze wacko.gif . Dragostea nu se prea impaca cu intimidarea . Hai , fa-te fata buna si vino " doar " de sarbatori acasa . Stii cum se spune : fa-te frate cu dracü` pana treci puntea ! Cum spuneau fetele : si in Ro sunt destui barbati si sigur unul dintre ei va fii cel care ti se potriveste , care te va iubi si langa care vei avea liniste !
De unde esti din Ro ?
De cate ori ai chef poti povesti aici , nu ma supar hug.gif .chiar ma bucur ca ti-ai gasit un loc in care sa te descarci !
Nu stiu de ce ti-oi fii eu draga ( ca am gura cam mare , de fapt naughty.gif )).gif ) dar iti multumesc !! give_rose.gif

PAi cum sa nu-mi fi draga ca de cate ori itivad poza din avatar mor dupa tine pupic.gif ... grin.gif esti mortala!!!! ce ma oftic ca atunci cand voi sunteti online la mine e noapte si pic de oboseala.. adorm in drum spre pat... azi m-am trezit la 6 si tot am trebaluit.... juma' de zi cred ca am stat in bucatarie..... pupicei ... acum ma duc la mine in vizuina..program de somnel...va mai scriu maine cand ma trezesc pupic.gif
danyhoney

Somn usor , Iuli !!! hug.gif Cam cat o fii ceasul la tine , acum ?
iulikutza
Dany , multumesc lui Dumnezeu azi a fost cat de cat liniste.. dar stateam ca pe maracini sa nu mai izbucneasca un conflict.... hai ca v te pupic... asta face valuri pe aici ptr ca ma vede ca am intrat si eu pe net cateva minute.... mad.gif

nu e prea tarziu dar am facut multa treaba si sunt obosita... +8 ore fata de ora Germaniei daca nu ma insel...
aici e 22.13... am zis corect??
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.