Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159
dany
CITAT(iulikutza @ 18-10-2007, 02:12 PM) *

Dany , multumesc lui Dumnezeu azi a fost cat de cat liniste.. dar stateam ca pe maracini sa nu mai izbucneasca un conflict.... hai ca v te pupic... asta face valuri pe aici ptr ca ma vede ca am intrat si eu pe net cateva minute.... mad.gif

nu e prea tarziu dar am facut multa treaba si sunt obosita... +8 ore fata de ora Germaniei daca nu ma insel...
aici e 22.13... am zis corect??

doh.gif doh.gif doh.gif

da , aici e 14:15 acum

hai , fugi la somn !!!! Pe maine hug.gif
dany
cheer.gif cheer.gif l-am trimis doar pe al meu la cumparaturi si eu am prins vreo 2 ore de munca in gradina cheer.gif cheer.gif

Mi-am pus plante care tin peste iarna in ghivecele agatate , am plantat lalele , narcise si zambile in gradina din fata , am strans frunzele ( adica am incercat ca mi le fura vantul iar doh.gif ) .... asa ca am fost harnica !!!
uka
Ce faci fata??
Am reusit si eu in sfarsit sa imi devirusez laptopul si acum functioneaza iar in parametri normali
E un frig aici, de nu mai pot si astia nu dau drumul la caldura deloc, sa-mi bag picioarele....care sunt sloi biggrin.gif
Trebuie sa fac si eu ceva ordine pe aici si mi-e o lene de ma doare
cum aica plantezi lalele???
In octombrie se planteaza??? sau ce lalele??
Hai k m-ai facut curioasa
puuupppp

Iuli de unde esti k nu te stiu....
welcome pe la noi pe forum
dany
Heyy, bine ai revenit , Uka !! give_rose.gif

Baga-ti picioarele ... in apa fierbinte ! Si bea un ceai fierbinte si sa vezi ce te incalzesti !

Septembrie - octombrie e timpul de pus bulbii de flori de primavara in pamant . Pana acum n-am avut timp ... sau n-am avut chef ... sau a fost vreme urata . Asa ca era timpul sa reusesc . Le pun acum si vor iesi in fiecare an primavara ( exceptie facand lalele - nu toate soiurile ies anul urmator ) . hug.gif

Iuli e noua pe la noi !

Va hug.gif si ma duc sa lenevesc un pic pe sofa si apoi sa papam .

Ne vedem mai tarziu .
uka
CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 06:15 PM) *

Heyy, bine ai revenit , Uka !! give_rose.gif

Baga-ti picioarele ... in apa fierbinte ! Si bea un ceai fierbinte si sa vezi ce te incalzesti !

Septembrie - octombrie e timpul de pus bulbii de flori de primavara in pamant . Pana acum n-am avut timp ... sau n-am avut chef ... sau a fost vreme urata . Asa ca era timpul sa reusesc . Le pun acum si vor iesi in fiecare an primavara ( exceptie facand lalele - nu toate soiurile ies anul urmator ) . hug.gif

Iuli e noua pe la noi !

Va hug.gif si ma duc sa lenevesc un pic pe sofa si apoi sa papam .

Ne vedem mai tarziu .

ahhaaaaa, super, poate o sa iau si eu sa pun in cure la sediul firmei k si asa e cam pustiu pe acolo biggrin.gif si o sa dea ff frumos...

daca nu prea am mai intrat pe aici nu mai stiu lumea blushing.gif
axe10
Sa vezi ce poze ne plasezi la vara cu florile inflorite....

Uka, baga-ti si tu o centrala...eu am dat deja drumul cat a fost fi-mea racita. E asa bine....azi oricum la Buc a fost mai cald!!
dany
Deeeeccciiiii .... spuneam ca merg sa lenevesc un pic pe sofa . Asa am si facut ... m-am invelit pana in gat cu patura ( inca imi mai era frig de afara chiar daca in camera era cald ) siiiiii ..... s-a apucat sotul meu sa-mi faca poze doh.gif doh.gif . Le pun sa le vedeti si voi si sa-mi spuneti ce parere aveti despre al meu " domn " )).gif

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

I-am facut si eu lui o poza dar n-a vrut sa o puna aici grin.gif
otilici
lol.gif lol.gif
F.tari pozele Dany!!! Mie imi place cel mai mult a treia poza ! lol.gif

Eu am intrat mai pe fuga in ultima vreme pt. ca azi am avut un examen,pe care l-am luat cu brio cheer.gif .Sper sa pot intrat mai des de acum incolo.Cu dieta...sunta varza sorry.gif sad.gif
dany
CITAT(uka @ 18-10-2007, 05:16 PM) *

ahhaaaaa, super, poate o sa iau si eu sa pun in cure la sediul firmei k si asa e cam pustiu pe acolo biggrin.gif si o sa dea ff frumos...

Le poti pune si in ghivece !!! Trebuie doar sa ai grija ca pe timp de iarna sa le acoperi sau sa le duci la un loc mai intunecat .

CITAT(otilici @ 18-10-2007, 08:40 PM) *

lol.gif lol.gif
F.tari pozele Dany!!! Mie imi place cel mai mult a treia poza ! lol.gif

Eu am intrat mai pe fuga in ultima vreme pt. ca azi am avut un examen,pe care l-am luat cu brio cheer.gif .Sper sa pot intrat mai des de acum incolo.Cu dieta...sunta varza sorry.gif sad.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! La ce ai avut ? Dai de baut ??? Hai ca eu astept )).gif

Hai , lasa ca iti revii si cu dieta hug.gif .Nu vezi ca nici eu nu ma pot tine ca lumea de ea ? doh.gif

Mai ai examene ? Cand ? hug.gif
axe10
lol.gif lol.gif lol.gif ...dupa gratii suntem noi ... lol.gif ...magicianco ce esti!!

Recunosc patura....astept totusi poza lui Dirk! tease.gif
otilici
Si eu astept poza cu Dirk blum.gif
Nu mai am alte examene,mi-am luat doar gradul principal grin.gif Siiigur ca dau de baut,haideti la o bere!!! haninoroc.gif cheers.gif drinks.gif dance3.gif
dany
CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 09:02 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif ...dupa gratii suntem noi ... lol.gif ...magicianco ce esti!!

lol.gif lol.gif lol.gif De fapt EI sunt dupa gratii , nu ? lol.gif Acum iti dai seama ca sunt magiciana sad.gif sad.gif Oare cum te-am vrajit pe tine ? lol.gif lol.gif tease.gif

Dirk a vrut sa-ti trimita poza cu el ( la rugamintile mele ) ca MMS dar ... trebuie sa se mai destepte un pic cum merge cu noul lui mobil ( cu el a facut pozele ) doh.gif Asa ca ... e pe vine )).gif

CITAT(otilici @ 18-10-2007, 09:16 PM) *

Si eu astept poza cu Dirk blum.gif
Nu mai am alte examene,mi-am luat doar gradul principal grin.gif Siiigur ca dau de baut,haideti la o bere!!! haninoroc.gif cheers.gif drinks.gif dance3.gif

Ohhh , Oti .....Dirk n-a vrut sa puna poza pe net .....dar poate il conving naughty.gif

cheer.gif cheer.gif Deci ai scapat !!!! Bere .....e ok ...ce mai dai altceva ? blum.gif blum.gif
emu
Tari pozele )).gif inca mai rad la ele )).gif

Oti, bravo clap.gif ai tacut chitic pana acum; te-am fi incurajat si noi daca aveai nevoie smile.gif A fost greu? Eu vreau Silva bruna, te rog blum.gif
dany
Ma bucur ca ti-au placut , Emi )).gif eu am ras sa ma cocosez cand le-am vazut pe mobil-ul lui ...

Da , mey , Oti a tacut si a facut ......Si ce bine a facut : cu brio !!!!! cheer.gif Hai , noroc atunci cu o bere Imagine
otilici
CITAT(emu @ 18-10-2007, 10:23 PM) *

Tari pozele )).gif inca mai rad la ele )).gif

Oti, bravo clap.gif ai tacut chitic pana acum; te-am fi incurajat si noi daca aveai nevoie smile.gif A fost greu? Eu vreau Silva bruna, te rog blum.gif

Silva bruna vineeee!!!! drinks.gif lol.gif
Am tacut chitic ca m-am temut ca o prostuta ca n-am sa-l iau doh.gif bang.gif .Si am luat chiar nota bunicica,am luat 8 dar nu a fost nota mai mare decat a mea grin.gif .Ce modesta is acum blum.gif .Asa ca dau de baut la toata lumea,dupa plac wink1.gif pupic.gif

Dany,e tare si poza de la avatar )).gif
dany
Am schimbat avatar-ul ca .... vroiam ceva nou .....il voi schimba mai des de acum incolo , sper ( depinde de starea mea de spirit )).gif ) . Multumesc !

Cred ca si eu as fii tacut chitic inaintea unui examen ......sau poate nu ?

Deci .....partyyyyyyyyyyy azi aici pentru Oti ImagineImagineImagine

HIHIHI se pare ca am ramas logata de pe PC ( acum sunt pe laptop ) )).gif . Tocmai ma uitam pe lista membrilor online si mi-am vazut numele la jurnalul meu ..... dar eu nu eram acolo )).gif MAGIE , ca in poza lol.gif lol.gif
otilici
Inca o magie si eu zbor direct in pat,ca mor de somn )).gif
Noapte buna neuroni! hug.gif wave.gif
dany
Somn usor si zbor placut spre pat !
dany
Hmmmmmmm ,May a zis ca nu pun meniuri ... ca am puncte in plus ( am recunoscut ) ....etc....

Heyyyyyyyyyy, a vazut cineva meniuri de la mine de cand sunt pe forum ????????????????????????? Am si explicat DE CE nu le pun !!!!!

Ca pun meniuri sau ca nu pun ...asteptam sustinere din partea voastra .........Nu vreau sa cred ca cineva crede ca mint in legatura cu punctajul meu / zi...Ar insemna sa ma mint singura ...Cui ajuta ??????? Nimanui !!!!

hmmmmm......cumva sunt cam suparata acum ....

Asta e ! Viata ne incearca cu multe .....majoritatea le-am depasit.........

Fiecare a avut o perioada de " revenire " dupa un timp indelungat fara WW....oare de ce as face eu exceptie ?????

Cand va faca click voi reveni ...asta e !!!!!!!

Deci ...pe curand !!!
May
Sa nu imi spui ca te-ai suparat? sad.gif Departe de mine gandul ca minti sau alte chestii d-astea, nici nu mi-a trecut prin minte

Cred ca nu ar mai trebui sa scriu nimic azi ca sunt destul de varza si se pare ca spun prostii
dany
No comment !!

Pe de alta parte ...e jurnalul meu si pot scrie ce vreau , cum vreau si cand vreau !!!! Cine crede ce scriu ...e ok ...cine nu....ghinion ... tease.gif

Poate am si eu o seara mai aiurea din cauza nesomnului .....habar nu am ....
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 10:19 PM) *

CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 09:02 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif De fapt EI sunt dupa gratii , nu ? lol.gif Acum iti dai seama ca sunt magiciana sad.gif sad.gif Oare cum te-am vrajit pe tine ? lol.gif lol.gif tease.gif

Dirk a vrut sa-ti trimita poza cu el ( la rugamintile mele ) ca MMS dar ... trebuie sa se mai destepte un pic cum merge cu noul lui mobil ( cu el a facut pozele ) doh.gif Asa ca ... e pe vine )).gif

lol.gif lol.gif ...nici eu nu stiu cum se face..... lol.gif lol.gif deci suntem chit.

Sper ca mai dormi inca daca ai fost insomniaca de cateva nopti incoace. Tocmai zicea de o mamaie la TV ca a incercat sa se trateze de insomnie cu ulei de levantica si era sa moara....nu a stiut ca e alergica.....
Vezi ce faci!!

Eu am inteles motivul pt care nu scrii meniuri...dar felul principal poti sa ni-l spui.. tease.gif ...ca sa se orienteze si altii. Dirk ce zice ca te-ai apucat din nou?...

Auzi, in poza de la avatar esti ca o araboaica sadea...daca acopereai si juma' de fata era si mai si. Imi place!

Hai ca ma duc la cafea fara cofeina, cu zahar fara zahar...stii tu...
Amazoana
Iuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, neataaaaaaaaaaaaaa
Tu esti obosita si eu am dormit prea mult. M-am culcat aseara la 20.05 si m-am trezit la 7.00. Am dormit si cu perna si cu ochelarii pe ochi )).gif ca babele.
bubbles
Neata yahoo.gif .Eu te sustin in ale WW ca si eu incerc sa tin dry.gif Sper sa ne luam rapid si la Gh un comp ca sa pot intra si de acolo.Aproape am terminat cu apartamentul.
May
Neatzaaaa la amiazaaaaa, sculareeeeaaaaa!!! Adica scoate capul dintre flori si fa-te-ncoace cheer.gif
axe10
Da' chiar May, fata asta ce face....sa vina sa stearga prafu p'aici!!!

Daaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, ma auzi?
amalia0701
pupic.gif
Ti-as trimite o raza de soare dar o fugit, cred ca-i in Australia la Iulikutza )).gif
De ce nu incerci la[te cald cu o lingura de miere seara, sau ceai de tei.
May
Nu stiu ce face dar nici un fursec, o maslina, o atentie... ne lasa pe uscat dry.gif )).gif
axe10
Pai macar sa luam si noi un aperitiv aici ca pe urma mergem la Sexy sa bagam felul principal (a se citi acolo!!)....
May
Maine merg la sexy devil.gif
axe10
Lauda-te acuma!!............ cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif tata.gif tata.gif tata.gif cry.gif cry.gif cry.gif

May am vazut niste lupte de strada prin Madrid la TV...stii ceva?
May
Spre rusinea mea nu stiu nimic, ca la mine merge Digi non stop asa ca vad ce vezi si tu si se pare ca nici macar atat caci nu am auzit de luptele in strada unsure.gif. Cine stie ce au mai patit astia huh.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 19-10-2007, 02:33 PM) *

Spre rusinea mea nu stiu nimic, ca la mine merge Digi non stop asa ca vad ce vezi si tu si se pare ca nici macar atat caci nu am auzit de luptele in strada unsure.gif. Cine stie ce au mai patit astia huh.gif

Mai comuta si tu spanioli nu sta numai pe telenovele.......... lol.gif lol.gif lol.gif
May
Nu stau pe telenovele, ma uit pe HBO, euforia si descovery blum.gif. Chestia e ca nu imi place sa ma uit la stiri ca vad numai nenorociri sad.gif
amalia0701
CITAT(Maybeline @ 19-10-2007, 02:22 PM) *

Maine merg la sexy devil.gif

Pup-o mult din partea noastra pupic.gif
May
Pup, pup ca mereu ii spun ca o cautati aici si ii scrieti, sa mai dea si ea cu subsemnatul floare.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 19-10-2007, 02:37 PM) *

Nu stau pe telenovele, ma uit pe HBO, euforia si descovery blum.gif. Chestia e ca nu imi place sa ma uit la stiri ca vad numai nenorociri sad.gif

May de ce o minti mai pe axe lol.gif , recunoaste ca il visezi pe jose armando blum.gif tease.gif
axe10
Multumesc de sustinere Milka....se da cu nasul in carti....auzi, numai discovery.... lol.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif

Scuzati dar ma duc sa bolesc!!
May
CITAT(annaiss_derrian @ 19-10-2007, 03:47 PM) *

May de ce o minti mai pe axe lol.gif , recunoaste ca il visezi pe jose armando blum.gif tease.gif

Zici din casa, a? dry.gif Sa ma pun si eu sa zic? devil.gif pupic.gif

dany chiar nu apare azi? unsure.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 19-10-2007, 06:15 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 19-10-2007, 03:47 PM) *

Zici din casa, a? dry.gif Sa ma pun si eu sa zic? devil.gif pupic.gif

macar zi ca io citesc "Razvan si Vidra" =)) lol.gif lol.gif

Delirez... )).gif )).gif
May
Te lauzi cu lecturi obligatorii din liceu? )).gif
uka
lol.gif nu cred k am citit cartea asta, am ratat-o, insa mi-a ramas in amintiri otilia sifelix, calinescu

bueeeeeeeeyyyyyy, unde e DANy???
emu
Si eu o asteptam sa ne dea punctajul pe ziua de azi smile.gif
Mai sunt 2 zile pana se intoarce Pisik cu forte proaspete (sa speram... tin pumnii).

M-am uitat mai atent la tickerul tau (Dany) si vad ca avem acelasi nr de kg de nimicit. Sa ai spor cu dieta in continuare (chiar si cu alea 2-4 puncte in plus de sapt asta)
dany
Salutari !

Ce vorbarete ati fost ieri pe aici hug.gif

Eu n-am aparut din cauza de " vizita " neasteptata : a venit o aiurita de migrena insotita de o mica raceala doh.gif N-am avut chef de nimic toata ziua .... Azi ma mai doare doar un pic capul si sper ca raceala nu va avansa .Am speriat-o cu aspirina si cu lamaie fierbinte biggrin.gif

Dupa cum se poate observa am modificat un pic ticker-ul ... Nu e mult dar e ok .
dany

Azi sunt singurica ....Dirk a plecat in Hamburg la fotbal . E frig tare si n-am chef sa ies pe afara , deocamdata . Poate mai pe seara trag o plimbare scurta .

Sunt 3,5 ° C la ora asta doh.gif . mai e un pic si ninge ( as vrea eu sad.gif ) .

Sa aveti un WE placut si calduros !
axe10
CITAT(danyhoney @ 20-10-2007, 12:58 PM) *

Azi sunt singurica ....Dirk a plecat in Hamburg la fotbal . E frig tare si n-am chef sa ies pe afara , deocamdata . Poate mai pe seara trag o plimbare scurta .

Sunt 3,5 ° C la ora asta doh.gif . mai e un pic si ninge ( as vrea eu sad.gif ) .

Sa aveti un WE placut si calduros !

Sa speram ca nu am contaminat eu paginile cu raceala mea. Mai bine stai in patuc si bea ceai, eu nu asi fi venit la munca dar nu puteam sa-l astept pe shefu sa ma astepte.

dany
Esti la munca , racitura ? hug.gif

M-am bagat in living , pe sofa , in patura , cu ceaiul langa mine si cu laptop-ul in brate )).gif

Incuiat usile si nu-s acasa tease.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 20-10-2007, 03:03 PM) *

Esti la munca , racitura ? hug.gif

M-am bagat in living , pe sofa , in patura , cu ceaiul langa mine si cu laptop-ul in brate )).gif

Incuiat usile si nu-s acasa tease.gif

Daca ai stii cum sunt....am baut un ceai deja de cand am venit, ma duc sa pun de al doilea...
dany
N-ai lamaie sa-ti faci cu apa fierbinte ??? Pe mine ma ajuta

te pupic.gif ( asa ca intre 2 racituri )).gif ) si sa te faci bine , daaaa ???????
axe10
CITAT(danyhoney @ 20-10-2007, 03:15 PM) *

N-ai lamaie sa-ti faci cu apa fierbinte ??? Pe mine ma ajuta

te pupic.gif ( asa ca intre 2 racituri )).gif ) si sa te faci bine , daaaa ???????

Pai fierbinte il beau si cu lamaie la greu....

Da, o sa-mi fie mai bine....
Tocmai m-a sunat soacra-mea sa ma enerveze si aia.... devil.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.