Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
May
Eu am citit undeva ca ajuta f mult sa iti freci buzele cu periuta de dinti, asa usurel, ca cica se pune sangele in miscare si capata o culoare vie. Am si incercat si sa stii ca a dat rezultate, buzele aveau acea culoare rozalie sanatoasa. La inceput mi s-au exfoliat cateva zile, dar apoi a fost ok. Ceea ce nu am inteles eu este daca trebuie cu periuta uda sau uscata, eu am facut cu ea uda, dupa ce ma spalam pe dinti.

De asemenea, poti sa le hranesti f bine cu miere, ti-o intinzi pe buze si o lasi cateva minute, dupa care o mananci )).gif

Eu, mai ales iarna, imi dau cu un baton de la Eucerin pt hranirea buzelor inainte sa ies afara dar si inainte sa ma culc si nu am probleme cu culoarea sau craparea lor din cauza frigului.
dany
Multumesc mult , May !! give_rose.gif Voi incerca cu periuta intai . Sau poate pun miere pe periuta ( alta decat cea folosita la spalatul pe dinti ) si asa impusc 2 iepuri )).gif )).gif Glumesc !

Imi misc fizicul sa fac papa .

Pe mai tarziu sau pe maine sau .... vad eu )).gif

dany
Buey, ori am innebunit eu ori mi s-a micsorat stomacul )).gif )).gif TREBUIE sa mai pap ceva de 2,5 p ca sa ajung la 17 doh.gif Am bagat deja o bucata de cioco cu coniac in ea ( hac! ) care a avut 1 p grin.gif

Cica domnului meu i-a placut papa din seara asta cheer.gif cheer.gif si am facut deja planificarea pe toata saptamana ..... Asa va slabi si el daca tot facem retete WW )).gif

Danutza , te vad pe aici . Cica barbatii nostrii s-au inteles si Dirk cam stie pe unde trebuie sa gadile digitv-ul acum )).gif .Multumim !
Buey ce voce misto are Mihai naughty.gif
dany
Am mai bagat o banana de 1 p .....mai am 1,5 de rezolvat ...N-as ramane la 15,5 pca nu prea e indicat .

Am descoperit ca ieri m-am inselat la un punctaj asa ca de ieri am doar 0,5 rezerva .
Pisik
Oau Dany! Esti grozava, auzi, sa tragi de puncte ca sa le faci...bravos! Sper sa ajung si eu la performante din astea ca momentan as manca tot ce vad blushing.gif

Am primit meniurile, sunt ok, destul de permisive si sanatoase, am scris la mine. Pana pe 12 nov am target 3 kg, sper sa il fac dry.gif

Pupici si hai sa ne incurajam reciproc in coontinuare ca vad ca merge cheer.gif
daconst
Dany,bine ca m-ai linistit cu punctajul la pastile,ca la cit sunt de incintata de ele sa mai aibe si puncte nu stiu ce faceam. doh.gif
Hahaha,ai stat sa asculti vocea?Pare tare serios Mihai...nu ca n-ar fi. lol.gif
Eu ma asteptam la Dirk sa aibe accentul celor din nord,pe care nu-i inteleg deloc,dar chiar l-am inteles. wink1.gif
axe10
Buna dimineata doamna!

Sunt mai bineeeeeeeeeeee yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif ...

Hai pune-te pe bicicleta si iesi la plimbare!!

Vezi ca am trecut si eu la ww....asa ca tine-te bine...
dany
Neata !!!!!!

Aseara am mai bagat niste alune si am ajuns la 18 p .... deci 1 p rezerva .

Cum spuneam , nu dorm bine cand e al meu de noapte ...asa ca am dormit in hopuri si dupa ce a venit el la somn azi dimineata am adormit ca o valiza-n gara doh.gif

Pisi , si eu ma mir de mine si sper sa ma tina ca ma cam pricep sa o iau pe aratura dintr-o data )).gif

lol.gif Danutza , deci si tu ai ascultat vocea lui Dirk ? lol.gif Aici se vorbeste germana pura ... Ei cunosc si dialectele de prin zona dar , de obicei , doar persoanele mai in varsta le mai folosesc .

Lavi , esti mai bine !!!! Ce ma bucur cheer.gif cheer.gif cheer.gif Aoleu , mama , te-ai dat la WW . Am pus-o de acum doh.gif )).gif Cand o dau in bara nici nu mai intru pe aici ca sigur mi-o iau dupa ceafa de la tine hug.gif
daconst
Ma mir de dialect Dany,ca eu aveam un coleg din Hamburg si nu pricepeam o iota,asa ciudat vorbea.Si nu era in varsta deloc. blushing.gif
M-am gindit ca Dirk vorbeste asa pentru tine,desi in timp se invata orice dialect daca-l auzi zilnic. wink1.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 23-10-2007, 11:33 AM) *

Neata !!!!!!Lavi , esti mai bine !!!! Ce ma bucur cheer.gif cheer.gif cheer.gif Aoleu , mama , te-ai dat la WW . Am pus-o de acum doh.gif )).gif Cand o dau in bara nici nu mai intru pe aici ca sigur mi-o iau dupa ceafa de la tine hug.gif

Pai, mi-ati facut pofta voi...nu m-am cantarit insa ca zilele astea cu medicamentele luate aveam numai amar in gura si l-am potolit ba cu o bombonica, ba cu o lingurita de crema de cioco...

Sa te tii acum....

dany
Deci , Danutza , eu vorbesc din ce vad si aud pe aici . Ce stiu eu cum o fii aterizat colegul ala din Hamburg cu dialect pe la tine )).gif . O fii fost unul din cei cu , care perintii vorbesc doar cu dialect acasa ( plattdeutsch sau friesisch ) . Eu n-am probleme sa-i inteleg ... si pe cei din Hamburg ...adica 99,9 % vorbesc germana pura ( norocul meu cheer.gif ) .

CITAT(axe10 @ 23-10-2007, 11:14 AM) *

Pai, mi-ati facut pofta voi...nu m-am cantarit insa ca zilele astea cu medicamentele luate aveam numai amar in gura si l-am potolit ba cu o bombonica, ba cu o lingurita de crema de cioco...

Sa te tii acum....

Aha , deci ti-ai facut damblaua cu bombonici , crema de cioco , etc asa ca acum vii cu forte proaspete )).gif
May
Neatza floare.gif
dany
Te-ai trezit ? Neata ! floare.gif
May
M-am trezit si eu si am pus de-o ciorba grin.gif
dany
Gospodino ! De care ciorba faci ?

Ma batea si pe mine gandul sa trag o ciorba sau o supa dar ieri si azi am mai avut ciorba de legume la pranz de 0 p si parca m-am cam saturat . Saptamana viitoare ...poate .
May
Noi suntem mari ciorbari asa ca aproape in fiecare zi mancam. Azi execut ciorba de vacuta dreasa cu smantana blum.gif
dany
Si la cate P iti iese o portie ?

Dirk mananca doar ciorba de burta si ciorba de perisoare . Din cand in cand si supa de pui . Asa ca nu se prea merita sa ma apuc sa fac ciorbe mai deosebite doar pentru mine
May
Iese la 5 puncte portia, cam asa imi ies toate ciorbitele blum.gif

Declar oficial ca ciorba de vacuta facuta azi o sa ia numele dragei noastre Milka careia ii fac onoarea sa imi numesc capodopera dupa ea: ciorba Anuta lol.gif
dany
Vreun motiv special pentru denumirea asta oficiala ? )).gif

Sau doar faptul ca e de vacuta ? Are si culoarea mov ? )).gif Ciorba ...la ea ma refer
May
eh, nebuneli de nebune... m-a intrebat ce fac, i-am zis ca ciorba de Milka... ea a zis ca o gatesc, eu m-am scos ca i-am dat doar numele )).gif
dany
lol.gif lol.gif
dany
Gata , Danutza , s-a clarificat cu omega 3 : nu au puncte !!!!!!! DAR nici nu inlocuiesc grasimea buna cum credeam eu )).gif .Tocmai am descoperit si eu un pachet in dulapul de medicamente ( cand l-oi fii cumparat si de ce ? ) , termen de valabilitate mai are pana anul viitor in februarie asa ca .... am luat deja una cheer.gif Sper doar sa nu uit sa le iau ca eu nu prea imi amintesc cand e vorba de tablete doh.gif
dany
Astazi avem carne de porc ( snitel ) taiat cubulete , cu broccoli ( mai avem de ieri ca al meu a cumparat 2 bucati mari ) , ardei , rosii si cu orez : 4,5 p / portie
axe10
CITAT(danyhoney @ 23-10-2007, 12:26 PM) *

CITAT(axe10 @ 23-10-2007, 11:14 AM) *

Sa te tii acum....

Aha , deci ti-ai facut damblaua cu bombonici , crema de cioco , etc asa ca acum vii cu forte proaspete )).gif

Exact...ce?..te oftici?
Bine ca mi-a trecut raceala .

CITAT(danyhoney @ 23-10-2007, 04:47 PM) *

Gata , Danutza , s-a clarificat cu omega 3 : nu au puncte !!!!!!! DAR nici nu inlocuiesc grasimea buna cum credeam eu )).gif .Tocmai am descoperit si eu un pachet in dulapul de medicamente ( cand l-oi fii cumparat si de ce ? ) , termen de valabilitate mai are pana anul viitor in februarie asa ca .... am luat deja una cheer.gif Sper doar sa nu uit sa le iau ca eu nu prea imi amintesc cand e vorba de tablete doh.gif

tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif ....sa-i aducem aminte babutzei sa-si ia pastilele..... blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif

CITAT(danyhoney @ 23-10-2007, 05:40 PM) *

Astazi avem carne de porc ( snitel ) taiat cubulete , cu broccoli ( mai avem de ieri ca al meu a cumparat 2 bucati mari ) , ardei , rosii si cu orez : 4,5 p / portie

Buey, eu vreau procesul muncii...

Pus meniu la neuroni...
dany
CITAT(axe10 @ 23-10-2007, 04:47 PM) *

tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif ....sa-i aducem aminte babutzei sa-si ia pastilele..... blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif

CITAT(danyhoney @ 23-10-2007, 05:40 PM) *

Buey, eu vreau procesul muncii...

Pus meniu la neuroni...

Se vede ca ti-ai revenit ...deja faci misto de mine blum.gif blum.gif Ce daca sunt babutza ? Lasī ca-ti vine si tie timpul blum.gif tease.gif

Ce proces al muncii vrei , buey ? Sa ma apuc sa scriu pe aici cum fac papa ? aoleu , asta imi lipsea doh.gif )).gif

Mai adaug 1 p la papa pentru ca uitasem orezul doh.gif . 3 linguri de orez fiert = 1 p
axe10
Pai ce?..ai fiert broccoli si atat, ai fiert orezul si atat?...si carnitza cum era?...da, da, mie sa-mi spui exactamente nu asa....hai nu fi lenivoasa!!!

pray.gif pray.gif pray.gif pray.gif pray.gif pray.gif plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif inocentul.gif

Da...fac ca-mi vine randul...nu m-am vopsit de mult si parca sunt muma padurii....cu firele mele albe.
blink.gif blink.gif
dany
Daca tu te plangi de fire albe ... eu ce sa mai zic doh.gif

Inca n-am facut papa ....urmeaza ....hai ca-ti spun cum suna reteta din carte si mai tarziu iti spun si daca a iesit buna )).gif . Cea de ieri ne-a placut .

Deci ... in mare :

- carnea se taie in cubuletze ,se pune sare , piper si se prajeste in ulei ( aici zice 300 gr carne in 2 lingurite de ulei - e pt 4 persoane ) .Ceapa se taie marunt , se da putin ingwer ( banuiesc ca e ginger in engleza ) pe razatoare si se adauga la carne .Broccoli se fierbe , morcovii ( ar fii trebuit sa fie castravete dar nu am ) se taie in fasii subtiri , ardeii la fel si totul se adauga peste carne si se lasa sa mai fiarba un pic . Se face un pic de sos subtire din vegeta+apa , sucul de la 1 lamaie si rosii pasate care se condimenteaza cu sare , piper , curry si piper cayenne . Se adauga peste carne si restul si se serveste cu orez .

Ai inteles ceva ???????
axe10
CITAT(danyhoney @ 23-10-2007, 06:08 PM) *

Daca tu te plangi de fire albe ... eu ce sa mai zic doh.gif

Inca n-am facut papa ....urmeaza ....hai ca-ti spun cum suna reteta din carte si mai tarziu iti spun si daca a iesit buna )).gif . Cea de ieri ne-a placut .

Deci ... in mare :

- carnea se taie in cubuletze ,se pune sare , piper si se prajeste in ulei ( aici zice 300 gr carne in 2 lingurite de ulei - e pt 4 persoane ) .Ceapa se taie marunt , se da putin ingwer ( banuiesc ca e ginger in engleza ) pe razatoare si se adauga la carne .Broccoli se fierbe , morcovii ( ar fii trebuit sa fie castravete dar nu am ) se taie in fasii subtiri , ardeii la fel si totul se adauga peste carne si se lasa sa mai fiarba un pic . Se face un pic de sos subtire din vegeta+apa , sucul de la 1 lamaie si rosii pasate care se condimenteaza cu sare , piper , curry si piper cayenne . Se adauga peste carne si restul si se serveste cu orez .

Ai inteles ceva ???????

Pai asa draga, vezi ca se poate!?...suna tentant!!
Si zici ca asta e 5.5p portia... unsure.gif
dany
Am calculat la portia mea lol.gif tease.gif Fac 4 portii dar Dirk mananca 2 si ii mai ramane 1 pentru maine dimineata cand vine acasa . Avem mai multa carne decat scrie acolo ...

Ar veni , pentru mine :

-carne , 200 gr = 4 p
- ulei = o,5 p ...sunt 2 lingurite = 2 p care se impart la 4
- orez , 3 linguri , = 1 p
axe10
Hai ca te-ai ghiftuit...200 g carne e destul de mult, plus legume, plus orez....e destul!
Amazoana
Seara pupic.gif
Eu imi fac de cap in seara astaaaaaaaaa. De la mancare la bautura blum.gif . Pacat ca lipsesc babuinii, dar sunt asa happy incat...... cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ina_ceva
Voi incerca si eu varianta ta Dany-dulce, dar fara ginger blum.gif
axe10
Eu am vazut ginger la supermarket, probabil il curat....am mancat numai la restaurantul indian ....tu il aveai tot proaspat sau conservat?

Pup you si noapte buna ca doar am trecut sa zic si eu la revedere fetelor care bantuie pe aici....
ina_ceva
Noapte buna Lavinia pupic.gif !
dany
Il am proaspat , Lavi ! Trebuie curatat de coaja , normal smile.gif Dar nu trebuie pus mult . Eu am pus o bucata cam cat unghia de la degetul mare si nu s-a simtit la gust . doar ca miroase un pic cam ciudat cand il pui in tigaie ...dar trece .

asa arata la final ( fara orez )

Imagine

si asta e farfuria mea .... vedeti ca am ales mai mult legumele , da ??? carne am avut mai putin de 200 gr in farfurie ...oricum am mancat doar jumatate din ce e acolo si eram super satula

Imagine

Noapte buna , Lavi ! hug.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 23-10-2007, 10:54 PM) *

Noapte buna Lavinia pupic.gif !

Multumesc fetele....immmmmmmmmmmmm.....plec ca mi se face foame.............si voua noapte buna....

Sa nu ziceti nimic ,ma, de gentile mele....bineeeeeeeeeeeeeeeee.......... blink.gif
dany
Eu am zis la neuroni ca imi plac si ca vreau si eu blum.gif Asa ca ai sarit degeaba tease.gif
dany
Noapte buna .... dispar si eu ....vad ca lumea doarme deja pe aici )).gif
ina_ceva
Ce genti? Daca sunt la neuroni, inca nu am apucat sa citesc pupic.gif . Ma chinui de vreo ora )).gif
emu
CITAT(danyhoney @ 23-10-2007, 04:05 PM) *

Imagine

yumm yumm mi-ai dat idee de ce sa fac rapid pt cina smile.gif Arata tare bine.
axe10
Buna dimineata....se pare ca au fost ceva probleme aseara cu site-ul ca si la mine a mers greu, asta m-a facut si sa abandonez repede si sa merg la culcare...scuze!!

floare.gif
ina_ceva
Ma gandeam si eu ca nu te-ai duce la culcare asa devreme fara vreun motiv serios grin.gif dar imi minte aveam fursecuri.
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 23-10-2007, 11:05 PM) *

Imagine

si asta e farfuria mea .... vedeti ca am ales mai mult legumele , da ??? carne am avut mai putin de 200 gr in farfurie ...oricum am mancat doar jumatate din ce e acolo si eram super satula

Imagine

Mmmmmmmmm, yummy
Neata Danny pupic.gif
dany
Neata !

Azi e o saptamana de cand am revenit la WW si m-am urcat pe cantar ( ziua de cantar e sambata dar eram curioasa ) inainte de a merge pe tron si ..... in total am dat 1,3 kg jos ( inclusiv ce e pe ticker ) cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sa vedem sambata cum arata .
Sa dea Domnul sa ma tina in continuare )).gif
otilici
cheer.gif cheer.gif Bravo Dany!!! vezi ca se poate? grin.gif
dany
blushing.gif Vad ! Sa vedem cat ma tine grin.gif Multumesc ! hug.gif
nusarich
Bravo, Dany! Tine-o tot asa!
dany
CITAT(nusarich @ 24-10-2007, 10:08 AM) *

Bravo, Dany! Tine-o tot asa!

hug.gif asta incerc !

Acum 2 ani cand am descoperit WW am inceput tot cam in perioada asta si pana la Craciun dadusem 9 kg jos . Sper sa mearga si de data asta si sa nu ma mai pun pe tanjala de sarbatori .
michelle
Bravo, Dany! give_rose.gif
dany
hug.gif

Si asta doar cu ajutorul vostru hug.gif
Felicitarile ar trebui sa le primesc , de fapt , sambata dar.... nu m-am putut abtine sa nu ma urc pe cantar !
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.