CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 03:42 PM)

Maine mergem la o inmormantare ( aseara am primit vestea ca o vecina de a noastra a murit - am ramas socati

) si eu am doar 2 bluzite subtiri negre . Nici macar o geaca neagra mai groasa nu am asa ca trebuie sa imbrac geaca de piele . O sa cam dardai brrrrrr
Si eu am patit-o si stii ce am facut?...de altfel cred ca am scris pe undeva:am pus niste blue jeans bleumarin, tricou cu maneca scurta negru (singurul care l-am gasit in casa...era al lui Florin), jacheta bleumarin care o stii si in picioare nu am avut incotro si mi-am pus niste balerini bleu ca nu am avut nimic negru...noroc ca nu se vedeau de sub blue jeans ca erau lungi...
Cred ca importanta e prezenta, sa nu fii tipatoare...
Dumnezeu s-o odihneasca!
CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 03:54 PM)

In alta ordine de idei : azi vom avea peste ( seelachs - somon de mare ) cu piper verde si cartofi natur - aprox 5 p / portie . Maine vreau sa-mi fac o supa de ciuperci de 0 p sa o am pentru cand ma pocneste foamea peste zi .
Chiar ma intrebam cum de mananci doar dimineata si inca o masa...dar stiu ca mananci tarziu si nu te-am mai intrebat...
CITAT(Sexymom @ 24-10-2007, 04:51 PM)

Fata m-ai innebunit cu felul tau de mancare si mai ales cu tigaia care o ai, si eu imi doresc una , la noi se cheama Pallejera.
Felicitari pt. cantar.Esti tare.

E cu schepsis la aragazul ei...fiind electric trebuie fundul la oala sa nu depaseasca conturul ala desenat ca altfel nu se incinge...
Na, ca iar zic din casa...
CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 06:28 PM)

Ma duc la bucatareala . Oare sa va pun si azi poze cu papa sau mai bine nu ?

Normal ca vrem...poate te inveti si ne spui si cum se face...cu toate ca cel putin aici nu gasesc decat somon de nu stiu care ca nu scrie...nu stiu adica daca e de mare sau de rau!!