Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163
otilici
Buey,tu te cantaresti in mijlocul saptamanii?Pai ce-i asta,dezmat? bataita.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Glumesc,bine ca ai dat jos ceva.Parca-mi vine sa ma molisesc sa ma mobilizez si eu blushing.gif
dany
Moama , acum iau si bataie )).gif )).gif

Ziua de cantar e sambata , buey , DAR pentru ca am reluat WW miercurea trecuta am zis sa vad cum stau dupa 1 saptamana . De aceea n-am schimbat nici ticker-ul blum.gif

Asa ca ia-ti bataia inapoi lol.gif

Hai , molipseste-te !!!!!!! )).gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 24-10-2007, 09:28 AM) *

Ma gandeam si eu ca nu te-ai duce la culcare asa devreme fara vreun motiv serios grin.gif dar imi minte aveam fursecuri.

Te gandeai prost ca al meu e de noapte pana joi... lol.gif lol.gif ...

CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 10:52 AM) *

Neata !

Azi e o saptamana de cand am revenit la WW si m-am urcat pe cantar ( ziua de cantar e sambata dar eram curioasa ) inainte de a merge pe tron si ..... in total am dat 1,3 kg jos ( inclusiv ce e pe ticker ) cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sa vedem sambata cum arata .
Sa dea Domnul sa ma tina in continuare )).gif

yahoo.gif yahoo.gif ...poate face de tot click acuma....bravoooooooooooo......
Pisik
Dany, felicitari cheer.gif
Bravo, yuhuuuuuuu! ce ma bucur! Hai, trimite-mi si mie mobilizare, ca sper sa vin si eu cu vesti lunea viitoare
axe10
Iti trimit si eu daca e nevoie...cand sunt 2 puterea creste!
Hei rup... cheer.gif cheer.gif
anca veselie
super tare dany! la mai multe cheer.gif cheer.gif pupic.gif
imi place avatarul tau naughty.gif
dany
Lavi , Anca hug.gif

Pisi , am trimis jumatate din vointa mea actuala spre tine !!! Sa vii cu vesti bune luni !!!!!!

Mi-am facut un oloi de ceai care are miros de vin fiert ( glühwein ) )).gif )).gif

Am fost sa-mi caut ceva negru ... ceva mai gros ...dar n-am gasit nimic doh.gif .Maine mergem la o inmormantare ( aseara am primit vestea ca o vecina de a noastra a murit - am ramas socati sad.gif ) si eu am doar 2 bluzite subtiri negre . Nici macar o geaca neagra mai groasa nu am asa ca trebuie sa imbrac geaca de piele . O sa cam dardai brrrrrr

later edit . am cam mancat litere doh.gif
dany

In alta ordine de idei : azi vom avea peste ( seelachs - somon de mare ) cu piper verde si cartofi natur - aprox 5 p / portie . Maine vreau sa-mi fac o supa de ciuperci de 0 p sa o am pentru cand ma pocneste foamea peste zi .
anca veselie
super buna papa ta! mi s-a facut foameeee!
michelle
Imi place mult noul avatar!!
Dany, eu zic ca nu trebuie musai negru.. Bine, nici in rosu nu merge, dar ceva inchis la culoare gen maro, bleumarin merge..
dany
Mersi , Miha !

Am descoperit in dulap un pulover negru cu ceva gri prin el . Nu mai e el nou dar asta e .

Va hug.gif si plec la cumparaturi .
May
Felicitari pt slabeala cheer.gif pupic.gif
Sexymom
Fata m-ai innebunit cu felul tau de mancare si mai ales cu tigaia care o ai, si eu imi doresc una , la noi se cheama Pallejera.
Felicitari pt. cantar.Esti tare. pupic.gif
dany
Saru-mana , May ! hug.gif

Sexy ,multumesc hug.gif Adica ma invidiezi pentru tigaie ? )).gif )).gif Am cumparat-o pentru ca era singura care implineste conditiile de a fii folosita pe aragazul nostru . Dar sunt tare multumita de ea .

Ma duc la bucatareala . Oare sa va pun si azi poze cu papa sau mai bine nu ? blum.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 03:42 PM) *

Maine mergem la o inmormantare ( aseara am primit vestea ca o vecina de a noastra a murit - am ramas socati sad.gif ) si eu am doar 2 bluzite subtiri negre . Nici macar o geaca neagra mai groasa nu am asa ca trebuie sa imbrac geaca de piele . O sa cam dardai brrrrrr

Si eu am patit-o si stii ce am facut?...de altfel cred ca am scris pe undeva:am pus niste blue jeans bleumarin, tricou cu maneca scurta negru (singurul care l-am gasit in casa...era al lui Florin), jacheta bleumarin care o stii si in picioare nu am avut incotro si mi-am pus niste balerini bleu ca nu am avut nimic negru...noroc ca nu se vedeau de sub blue jeans ca erau lungi...
Cred ca importanta e prezenta, sa nu fii tipatoare...
Dumnezeu s-o odihneasca!

CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 03:54 PM) *

In alta ordine de idei : azi vom avea peste ( seelachs - somon de mare ) cu piper verde si cartofi natur - aprox 5 p / portie . Maine vreau sa-mi fac o supa de ciuperci de 0 p sa o am pentru cand ma pocneste foamea peste zi .

Chiar ma intrebam cum de mananci doar dimineata si inca o masa...dar stiu ca mananci tarziu si nu te-am mai intrebat...

CITAT(Sexymom @ 24-10-2007, 04:51 PM) *

Fata m-ai innebunit cu felul tau de mancare si mai ales cu tigaia care o ai, si eu imi doresc una , la noi se cheama Pallejera.

E cu schepsis la aragazul ei...fiind electric trebuie fundul la oala sa nu depaseasca conturul ala desenat ca altfel nu se incinge...
Na, ca iar zic din casa... rolleyes.gif

CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 06:28 PM) *

Ma duc la bucatareala . Oare sa va pun si azi poze cu papa sau mai bine nu ? blum.gif

Normal ca vrem...poate te inveti si ne spui si cum se face...cu toate ca cel putin aici nu gasesc decat somon de nu stiu care ca nu scrie...nu stiu adica daca e de mare sau de rau!!
ina_ceva
Poti sa pui poze cu papa, numai sa fie cat de cat de dieta grin.gif

Felicitari pentru slabeala, am incredere in tine ca te mentii pana sambata! pupic.gif
axe10
Cum o sa apari mai tarziu pe aici ...iti las un semn...

hug.gif
dany
CITAT(axe10 @ 24-10-2007, 06:03 PM) *

CITAT(Sexymom @ 24-10-2007, 04:51 PM) *

E cu schepsis la aragazul ei...fiind electric trebuie fundul la oala sa nu depaseasca conturul ala desenat ca altfel nu se incinge...
Na, ca iar zic din casa... rolleyes.gif

)).gif )).gif Nu e chestia ca e electric ....ci ca e cu inductie si toate oalele , tigaile , etc trebuie sa aiba fundul magnetic . hug.gif

Tigaia am luat-o de la IKEA .....Cred ca si la voi e , nu , sexy ?

Poza cu papa din seara asta pun maine ....n-am chef acum sad.gif .
Mi-a iesit la 4,5 p si m-am saturat .
Din nou 2 p rezerva pe ziua de azi .

Multumesc , Ina hug.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 11:07 PM) *

)).gif )).gif Nu e chestia ca e electric ....ci ca e cu inductie si toate oalele , tigaile , etc trebuie sa aiba fundul magnetic . hug.gif

Tigaia am luat-o de la IKEA .....Cred ca si la voi e , nu , sexy ?

Poza cu papa din seara asta pun maine ....n-am chef acum sad.gif .
Mi-a iesit la 4,5 p si m-am saturat .
Din nou 2 p rezerva pe ziua de azi .

Multumesc , Ina hug.gif

Stiam eu ca e cu inductie, explicatia nu a fost prea buna dar e o parte de adevar in ea...sa nu fie fundul prea mare...

Esti suparici dupa ce ca faci economii la ciorap?...eu in 2 zile am economisit 0.5p si imi chioraie matele la ora asta!!

dany
CITAT(axe10 @ 24-10-2007, 10:21 PM) *

Esti suparici dupa ce ca faci economii la ciorap?...eu in 2 zile am economisit 0.5p si imi chioraie matele la ora asta!!

hug.gif
Am o stare mai sictirita la ora asta .....se mai intampla ...

Ma duc la somn . Noapte buna !
daconst
Am citit pe fuga si vroiam sa te felicit pentru cintar,dar vad ca nu ai modificat tickerul si sunt in ceata. blink.gif
Mai astepti pina sambata?Oricum eu te felicit de pe acum,na. give_rose.gif

Imi pare rau de vecina ta si chiar ma gindeam ca habar n-am cum e aici la inmormantare? sad.gif
Nu ca as vrea sa aflu neaparat,dar eram curioasa de comparatia cu Ro. unsure.gif
emu
CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 04:07 PM) *
Din nou 2 p rezerva pe ziua de azi.

w00t.gif Felicitari... sa te tina cat mai mult. Sper sa incep si eu sa economisesc. Citisem pe un forum americanesc ca cele/cei care conduc grupurile de WW recomanda economisirea punctelor in cursul saptamanii.
Amazoana
Neata pupic.gif
De ce ai fost sictirita? Mai esti? hug.gif
axe10
Neata, sper ca ti-a trecut...da-mi un buzz pe mess daca apari...
O zi buna!
pupic.gif
May
Buna dimineaaata de Mos Ajun!
Ne dati ori nu ne dati,
Fasole cu carnati?

lol.gif

P.S.: eu cum de nu te vad never-ever pe mess? Mi-ai dat ignore? lol.gif
anca veselie
neatzaaaa!
dany
Neata !

Danutza , eu am mai fost aici la o inmormantare .Fiind evanghelisti e ceva mai altfel decat la ortodoxsi( cum e pluralul la ortodox ???? ) .Se sta jos in biserica , se canta putin , spune preotul cateva vorbe si gata . Se mai spune cate ceva la groapa si asta a fost . Azi se va da " pomana " la un restaurant si e chiar timpul de cafea asa ca nu stiu cum sa ma invart sa nu pap prajitura ... nu vreau sa jignesc pe nimeni de acolo dar nici n-as vrea sa imi pierd punctele . Mai ales ca nu as stii cum sa punctez doh.gif

Mada , inca mai am o stare de " lasa-ma sa te las " dar , pe bune , nu stiu de ce .poate si din cauza inmormantarii ...Am cunoscut-o pe acea vecina ... o tipa tare cumsecade dar , din pacate , se lupta de vreo 4 ani cu cancerul . A avut la san , a fost operata si apoi i-a atacat cumva ficatul ....

May , ce cauti , fata , la ora asta pe aici ????????? )).gif Nu ti-am dat ignore pe mess doar ca eu intru fffff rar pe acolo si atunci sunt omul invizibil blum.gif hug.gif

Da, Emi , si nemtoaicele recomanda economisirea punctelor ....daca se poate .

Lavi , te buzzuiesc mai tarliu un pic , ok ? hug.gif

Ce faci , Anca ? hug.gif
nusarich
CITAT(danyhoney @ 25-10-2007, 10:53 AM) *

Neata !

Danutza , eu am mai fost aici la o inmormantare .Fiind evanghelisti e ceva mai altfel decat la ortodoxsi( cum e pluralul la ortodox ???? ) .Se sta jos in biserica , se canta putin , spune preotul cateva vorbe si gata . Se mai spune cate ceva la groapa si asta a fost . Azi se va da " pomana " la un restaurant si e chiar timpul de cafea asa ca nu stiu cum sa ma invart sa nu pap prajitura ... nu vreau sa jignesc pe nimeni de acolo dar nici n-as vrea sa imi pierd punctele . Mai ales ca nu as stii cum sa punctez doh.gif

Mada , inca mai am o stare de " lasa-ma sa te las " dar , pe bune , nu stiu de ce .poate si din cauza inmormantarii ...Am cunoscut-o pe acea vecina ... o tipa tare cumsecade dar , din pacate , se lupta de vreo 4 ani cu cancerul . A avut la san , a fost operata si apoi i-a atacat cumva ficatul ....

May , ce cauti , fata , la ora asta pe aici ????????? )).gif Nu ti-am dat ignore pe mess doar ca eu intru fffff rar pe acolo si atunci sunt omul invizibil blum.gif hug.gif

Da, Emi , si nemtoaicele recomanda economisirea punctelor ....daca se poate .

Lavi , te buzzuiesc mai tarliu un pic , ok ? hug.gif

Ce faci , Anca ? hug.gif

Neata!

Eu stiam ca pluralul la ortodox este "ortodocs(h)i".
axe10
ok, no problemo!!
May
ortodox, ortodocsi exact cum a spus nusa. Alaturarea cs(h)- ca nu aveam diacritice, nu se inlocuieste cu x smile.gif

Ce caut la ora asta? A dat energia peste mine cheer.gif de la 7 ma foiesc in pat si la 8 m-am ridicat, nu mai aveam stare )).gif

Trebuie sa merg la banca si mi-e asa naspa sa ies afara ca e frig... cred ca sunt 12-13 grade, brrrr sad.gif
anca veselie
uite ma pregatesc sa ma dau cu oja )).gif
e posibil sa ai o stare proasta de la inmormantare...
dany
CITAT(Maybeline @ 25-10-2007, 10:03 AM) *

ortodox, ortodocsi exact cum a spus nesa. Alaturarea cs(h)- ca nu aveam diacritice, nu se inlocuieste cu x smile.gif

Trebuie sa merg la banca si mi-e asa naspa sa ies afara ca e frig... cred ca sunt 12-13 grade, brrrr sad.gif

Multumesc si tie si Nusai !!!!! hug.gif

Fericito ...aici sunt 8°...

CITAT(anca veselie @ 25-10-2007, 10:10 AM) *

uite ma pregatesc sa ma dau cu oja )).gif
e posibil sa ai o stare proasta de la inmormantare...

Ce culoare ? naughty.gif

Da , asa cred si eu ca e de la inmormantare ....a venit prea dintr-o data .

hug.gif
May
Mama, hai ca am botezat-o... nesa auzi lol.gif am modificat repede biggrin.gif

Se mai incalzeste de la 12 incolo, 15-16 grade...
dany
Papa de aseara : peste cu legume , piper verde si cartofi natur

Simplu de facut : se calesc legumele si un pic de sunca slaba , se condimenteaza cu sare, piper si boabe de piper verde , se adauga un pic de supa de legume ( apa cu vegeta ) si se lasa la inabusit cam 10 min . Se pune pestele condimentat peste legume si se mai lasa alte 10 min pe foc . Se scoate pestele si se pune la cald ( l-am pus in cuptorul incalzit ) . In tigaie se adauga 1 lingura de smantana si se mai fierbe vreo 2-3 minute .

Imagine

4,5 P ( am avut 150 gr peste in farfurie )
nusarich
May, nu-i problema, stai linistita, la cate "nume" am...

Dany, ce fel de peste ati papat?
axe10
Salvam acasa textul
Am facut un folder cu "retete Dany"...acum trebuie sa ma ajuti sa-l populez!! blum.gif

CITAT(nusarich @ 25-10-2007, 11:24 AM) *

May, nu-i problema, stai linistita, la cate "nume" am...

Dany, ce fel de peste ati papat?

Somon de mare
daconst
Dany,hai ca iar te zapacesc cu intrebarile...dar pe Mihai il tot intreb si nici el nu stie.Se da si aici de pomana?
Ca eu dupa ce-a murit tata,tot as fi vrut sa dau cite ceva,dar imi era jena ca nu stiam daca se practica asa ceva.
Mai duceam eu cite o farfurie de prajituri asa si spuneam in gindul meu ca e de pomana sau o sticla de sekt si tot in gind spuneam ca e pomana,dar omului in fata nu-i spuneam nimic.Incercam sa gasesc eu vreun motiv asa mai aiurea. blushing.gif

Wow ce bine arata mancarurile tale!!!bai eu nu mai pot gati deloc cu zgatia asta mica.Acum e tot cu dintii si ma creiereste intr-una. baby.gif
dany
CITAT(axe10 @ 25-10-2007, 10:31 AM) *

Salvam acasa textul
Am facut un folder cu "retete Dany"...acum trebuie sa ma ajuti sa-l populez!! blum.gif

Te-ai tacanit ??? )).gif Si cand ma paraseste cheful de gatit ce faci ? )).gif Daca stiai germana iti trimiteam vreo mie de retete .....
CITAT(daconst @ 25-10-2007, 10:36 AM) *

Dany,hai ca iar te zapacesc cu intrebarile...dar pe Mihai il tot intreb si nici el nu stie.Se da si aici de pomana?
Ca eu dupa ce-a murit tata,tot as fi vrut sa dau cite ceva,dar imi era jena ca nu stiam daca se practica asa ceva.
Mai duceam eu cite o farfurie de prajituri asa si spuneam in gindul meu ca e de pomana sau o sticla de sekt si tot in gind spuneam ca e pomana,dar omului in fata nu-i spuneam nimic.Incercam sa gasesc eu vreun motiv asa mai aiurea. blushing.gif

Wow ce bine arata mancarurile tale!!!bai eu nu mai pot gati deloc cu zgatia asta mica.Acum e tot cu dintii si ma creiereste intr-una. baby.gif

Nu cred ca se da de pomana !!! N-am auzit niciodata asa ceva . Noua ne-a murit un prieten acum vreo 4 ani si nevasta-sa n-a dat niciodata de pomana . E doar chestia de mers la restaurant in ziua inmormantarii si atat . Eu zic ca e bine cum faci tu , macar esti multumita sufleteste ca ai facut ceva .

Pup dintosul pupic.gif Nici daca il iei in bucatarie cu tine si il pui pe scaunul lui si ii dai ceva de munca nu te lasa ? )).gif
nusarich
Mercic, Axe, stiu ca s-a discutat ieri dar am uitat... baba roza, deh...
dany
CITAT(nusarich @ 25-10-2007, 11:05 AM) *

Mercic, Axe, stiu ca s-a discutat ieri dar am uitat... baba roza, deh...

)).gif )).gif
Am vazut ca raspunsese Lavi , de aceea n-am mai scris si eu hug.gif
daconst
Mersi Dany,ca m-ai luminat si pe mine. pupic.gif
Dintzosul nu mai sta locului.El vrea miscare si ereg in patru labe toata casa,dar cind il ia durerea de dinti vrea in brate si asta ma omoara.Trebuie sa-l iau ca altfel nu tace,iar sa-l las sa plinga nu pot. sad.gif
Dar trece si perioada asta...si vin altele mai rele. lol.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 25-10-2007, 11:46 AM) *

CITAT(axe10 @ 25-10-2007, 10:31 AM) *

Salvam acasa textul

Te-ai tacanit ??? )).gif Si cand ma paraseste cheful de gatit ce faci ? )).gif Daca stiai germana iti trimiteam vreo mie de retete .....

O sa invat si eu odata...daca gasesc un prof bun... naughty.gif ...si sexy
Poate face fimea la scoala si mergem in paralel. lol.gif lol.gif

dany
Ce avatar ti-ai pus )).gif )).gif )).gif )).gif Simbolizeaza ceva ????? lol.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 25-10-2007, 12:32 PM) *

Ce avatar ti-ai pus )).gif )).gif )).gif )).gif Simbolizeaza ceva ????? lol.gif

E Shirley...si ma omor dupa ea... lol.gif lol.gif ....

Trimit poza mare daca vrei ca sa vezi detaliile...
dany
CITAT(daconst @ 25-10-2007, 11:12 AM) *

Mersi Dany,ca m-ai luminat si pe mine. pupic.gif
Dintzosul nu mai sta locului.El vrea miscare si ereg in patru labe toata casa,dar cind il ia durerea de dinti vrea in brate si asta ma omoara.Trebuie sa-l iau ca altfel nu tace,iar sa-l las sa plinga nu pot. sad.gif
Dar trece si perioada asta...si vin altele mai rele. lol.gif

lol.gif lol.gif oricum n-ai timp sa te plictisesti si iti umple casa hug.gif

CITAT(axe10 @ 25-10-2007, 11:47 AM) *

Trimit poza mare daca vrei ca sa vezi detaliile...

Astept ....arata tare haioasa lol.gif
dany
Danutza , cand m-ai intrebat de inmormantari am uitat sa-ti spun ca aici nu se tine mortul in casa deloc !!!!! Asa ca nu se pleaca de acasa in grup ....Lumea se aduna la biserica
Au inceput sa se agite spiritele la vecina ... sad.gif

Va hug.gif . Ma duc sa ma pregatesc sad.gif sad.gif
dany
Am revenit .

N-a fost asa de rau ca data trecuta cand am fost la o inmormantare .
Vecina si-a dorit o slujba scurta si simpla si a dorit sa fie incinerata asa ca n-a fost nevoie sa mergem la groapa . " Pomana " de la restaurant a constat din cafea , sandwich-uri , prajituri si ceai . Cine ghiceste ce am servit eu ? smile.gif
May
Ceai smile.gif
dany
And the winner issssssss......May )).gif hug.gif Am bagat 3 cani de ceai si gata , m-am scos
daconst
Bravo Dany,ai rezistat la tentatii!!! give_rose.gif
Nici in Ro nu se mai tine mortul acasa,la oras ma refer.Se duce la capela,sta 3 zile sau depinde de cit vrea familia si apoi il inmormanteaza.Iar la pomana vine lumea ca la nunta...de fapt mai multa.
La tata am avut mai multi oameni la pomana decit au venit la mine la nunta.Dar nu mi-a parut rau,ca tata avea prieteni multi si tare-i placea sa stea la un pahar de ceva cu toata lumea.Of,ca ma apuca tristetile,nu mai scriu. sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.