Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
danyhoney
pupic.gif Danutza Aici au fost doar rudele si vecinii ....atat . Asa a vrut ea .
Hai , nu te intrista .Nici eu nu-s mai breaza decat tine si azi m-am gandit la cineva drag mie care s-a dus . Asta e viata .... nu ne intreaba ce si cum si cand

In legatura cu tentatiile ..... asa nu mi-am stricat punctele economisite si sambata pot bea vin fiert cheer.gif
danyhoney
Pentru ca a fost o zi mai aiurea mi s-a pus pata sa ascult ceva ce n-am mai ascultat de mult ( chiar daca am CD cu el in casa doh.gif )...
Nu ma luati in seama ....
May
Eram sigura ca ai ``mancat`` doar ceai clap.gif
danyhoney
Multumesc pentru incredere hug.gif

Eu ma gandisem ca o sa mananc cafea dar daca au avut ceai a fost si mai bine cheer.gif

De m-ar tine vointa asta ca eu ma cam pricep sa dau cu aia in fasole )).gif
Era pe masa o praji care-mi place tare mult .... cu muuuulta frisca .... )).gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 25-10-2007, 05:49 PM) *

In legatura cu tentatiile ..... asa nu mi-am stricat punctele economisite si sambata pot bea vin fiert cheer.gif

Deci pt asta "te pastrezi" tu?...
Aha....

danyhoney
)).gif )).gif M-ai prins de data asta )).gif

Dirk vrea sa mancam sambata ce am mancat cu voi in ultima seara ( muschi cu varza acra ) si a luat vin fiert . Zi si tu , il pot refuza ? Nuuuuuu )).gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 25-10-2007, 06:44 PM) *

)).gif )).gif M-ai prins de data asta )).gif

Dirk vrea sa mancam sambata ce am mancat cu voi in ultima seara ( muschi cu varza acra ) si a luat vin fiert . Zi si tu , il pot refuza ? Nuuuuuu )).gif

Chiar acum deschisesem folderul cu poze si ma uitam la carnatii aia pe varza..... drool.gif ...normal ca nu....nici eu nu l-as refuza!!
ganesha
CITAT(danyhoney @ 25-10-2007, 04:49 PM) *

Dupa cintaritul oficial, nuuuu? tease.gif Pastrez felicitarile pentru simbata wink1.gif naughty.gif Eu mi-am schimbat ziua de cintar de simbata pe joi (adica azi), ca simbata n-apucam niciodata.
axe10
CITAT(ganesha @ 25-10-2007, 10:25 PM) *

Dupa cintaritul oficial, nuuuu? tease.gif Pastrez felicitarile pentru simbata wink1.gif naughty.gif Eu mi-am schimbat ziua de cintar de simbata pe joi (adica azi), ca simbata n-apucam niciodata.

Sa ma duc sa caut la tine acasa ca poate ai zis si ce ai constatat la cantarire....
ganesha
CITAT(axe10 @ 25-10-2007, 09:58 PM) *

CITAT(ganesha @ 25-10-2007, 10:25 PM) *

Sa ma duc sa caut la tine acasa ca poate ai zis si ce ai constatat la cantarire....

Du-te du-te, da' n-am lasat cifra afisata, m-am exaltat numai c-am schimbat tickerul, n-am mai zis si cu cit )).gif L-am mutat de la 65.6 la cit e acuma grin.gif
danyhoney
doh.gif doh.gif doh.gif Mi-am papat vreo 6 puncte din cele economisite pe .....alcool doh.gif doh.gif doh.gif

A venit o vecina la noi si a avut chef de taclale si ......de la ora 20 pana acum 20 minute ( adica 5 ore si vreo 10 minute ) ...... am scapat la niste vin doh.gif doh.gif Imi vine sa-mi dau palme !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce proasta sunt !!! Dar cand un oaspete spune ca nu se simte bine bine daca doar el / ea bea ...si ca ar fii dragutz daca ai bea si tu cu el/ea ...... nu am argumente doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Sa dea naiba !!!!! Daca sambata arata cantarul ceva aiurea ma duc si o bat ( cat o fii ea de amabila si dragutza ) )).gif

Pe de alta parte am auzit cateva vesti nu prea placute de la ea : o amica comuna divorteaza ( si are 4 copii mici ) si un amic comun ( de varsta mea -sef la ALDI ) tocmai a avut un atac de cord !!!!!! Sper ca maine sa am o zi fara vesti neplacute sad.gif

Sa va mai spun ca al meu sot m-a intrebat azi cum as vrea sa fie inmormantarea mea ????? A zis ca nu se stie niciodata ce ne aduce ziua de maine si ar cam trebui sa incepem sa vorbim despre asta sad.gif sad.gif sad.gif
danyhoney
Noapte buna !!

Sper ca maine sa ma simt mai bine si sa nu mai am atatea ganduri negre ca in acest moment sad.gif
julyalina
'neatza dany dulce floare.gif

te-ai trezit deja ?
Amazoana
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cheer.gif
ina_ceva
Neatza Dany-dulce!!

La noi cred ca exista discutii de genul asta abia pe la vreo 60 de ani, cand incepi sa-ti cumperi chestii pt marea "trecere"
Sexymom
Fata e si barbata-tu culmea, cum sa vb despre asta acum cand sunteti asa de tineri. Suna sumbru...
Zii si tu ca nu mori decat dupa el, ca ai de gand sa traiesti pana la 96 de ani, atunci sa vedem ce mai zice )).gif
Hai nu mai fii trista, si eu mai primesc vesti din astea, ma afecteaza dar imi vad de ale mele mai departe.
Deunazi am aflat ca verisoara mea la 20 de ani se marita, ca a fugit de acasa cu un tip care avea un Internet cafe la care mergea ea sa vb. pe messenger cu iubitul. Acum e cu patronul, asta are 30 de ani, bani multi, casa in constructie la Otopeni , o iubeste si vrea ca in iunie sa ii puna pirostiile pe cap, ca omul a muncit in Spania )).gif si a strans bani si ce ii lipseste e o nevasta ca verisoara mea, frumoasa, slabuta, un pic naiva si de casa.
Vestea 2: ca si vecinii mei de la 4 s-au separat si au 2 copii mici, si cate si mai cate.....in fine, sa fim noi sanatoase si optimiste . pupic.gif
ca3la
hai sa va mai inveselesc putin. Ce a spus Dumnezeu dupa ce a creat barbatul ? Ce naiba, pot sa fac si mai bine........si a facut femeia
Carte e diferenta dintre un barbat si o furtuna de zapada ? - niciuna, nu stii niciodata la cati cm. sa te astepti si cat o sa dureze
pupici pupic.gif
May
Neatza floare.gif

Pisik
Dany, nu mai fi suparici. Nu se darama lumea cu vinul ala, acuma nu e bine sa exagerezi si sa treci in extrema ailalta, nu? Stii ca permitem si cate o nebuneala din cand in cand, asta este...
Cat despre Dirk si intrebarile pe care ti le-a pus, suna un pic ciudat, sunt de parere cu Sexi asupra raspunsului

Hai, capu sus! pupic.gif
anca veselie
neatza dany dulce pupic.gif sper ca ai iesit din butoiul cu melancolie! azi e vineri yahoo.gif
danyhoney
pupic.gif fetele si multumesc de vizita si incurajari !!!

M-am trezit la 8 si la 9 eram deja in gradina sa-mi racoresc creierii de la vinul de aseara si ... mi-am scos 3 puncte prin munca )).gif .Nici macar cafeaua nu mi-am baut-o pentru ca ar fii insemnat sa deschid calculatorul si ma gandeam ca ma uita D-zeu aici cu voi si nu mai am chef de munca )).gif

Mi-a trecut si melancolia si tristetea de ieri ....Prea au fost multe dintr-o data si eu nu sunt prea tare la din astea sad.gif

Va inteleg ca sunteti un pic revoltate de intrebarile lui Dirk . Si eu sunt ! DAR aici e normal sa se faca testamente provizorii si planuri pentru cand va fii sa fie de la varste si mai mici decat ale noastre . Cumnata-mea e mai mica cu 4 ani decat mine si deja au totul pregatit si planificat doh.gif
Toata lumea are in cap : nu stii ce se intampla maine .
danyhoney
Papa de aseara : paste cu gulas de curcan

Ceapa , ardei , usturoi , piept de curcan se taie in cubulete .Se pun la calit in 2 lingurite de ulei . cand s-au calit bine se adauga supa de legume si se lasa sa fiarba cam 20 minute la foc mijlociu .Se ingroasa zeama cu 1 lingura de smantana si praf de ingrosat ( Lavi tu ai ) sau cu ceva faina daca nu aveti praf . Se xcondimenteaza cu sare ,piper si paprika .
Pastele se fierb normal .

Imagine
May
drool.gif
danyhoney
portia mea = 6,5 p
bubbles
Ziua yahoo.gif .Nu dai si la mine o portie de mancare drool.gif ca asa lene am sa imi fac de mancare doh.gif mai ales ca sunt singura sad.gif
Eu i-am zis babuinului ca daca e sa mor de tanara sa ma incinereze si sa nu faca pomana cum se face pe aici .. mai bine sa ia mancare,fructe etc haine de ale mele si sa duca la o casa de copii sau la un azil de batrani si i-am zis ca sa nu planga ca il vad de dincolo si vin inapoi lol.gif lol.gif .Aseara si eu am cinstit un pahar cu vermut grin.gif Am fost in acelasi gand haninoroc.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 26-10-2007, 12:21 PM) *

drool.gif

)).gif )).gif

CITAT(bubbles @ 26-10-2007, 12:28 PM) *

Ziua yahoo.gif .Nu dai si la mine o portie de mancare drool.gif ca asa lene am sa imi fac de mancare doh.gif mai ales ca sunt singura sad.gif
Eu i-am zis babuinului ca daca e sa mor de tanara sa ma incinereze si sa nu faca pomana cum se face pe aici .. mai bine sa ia mancare,fructe etc haine de ale mele si sa duca la o casa de copii sau la un azil de batrani si i-am zis ca sa nu planga ca il vad de dincolo si vin inapoi lol.gif lol.gif .Aseara si eu am cinstit un pahar cu vermut grin.gif Am fost in acelasi gand haninoroc.gif

Alta cu ganduri din astea )).gif

Imagine Vorba lui Pisi .... din cand in cand ne mai facem si de cap )).gif

Pentru ca tot zic pe aici despre " cartea mea WW " ... hai sa va pun o poza cu arsenalul meu ( plus un dosar plin cu retete , punctaje la ce nu am prea gasit prin carti si am intrebat la nemtoaice pe forum , cu calculul punctelor bonus , etc ) :

Imagine
bubbles
Dany ce informata esti smile.gif .Din pacate la noi in oras nu se gaseste nimic despre acest regim.Nu stiu daca v-am zis dar .. nu sunt sanatoasa la cap .. de fiecare data cand vad fete/femei car cumpara produse diet si care au nevoie sa tina o dieta sanatoasa .. imi vine sa le opresc sa le recomand WW dar noroc ca imediat imi dau seama cam cum ar suna lol.gif lol.gif lol.gif .
Dany m-am gandit la tine acum doua seri cand incercam sa citim ceva in germana din cartea masinii .
nusarich
Dany, asa da! Vezi si tu de ce te intreaba lumea de toate alea...

Imi surade ce-ai papat tu aseara, dar fara carnita. Oare s-o putea?
danyhoney
Sunt sigura ca va aparea WW si in Ro asa cum e aici .... doar ca mai dureaza ceva timp .
May
dany dar tu de unde le cumperi? Ma gandesc ca ar trebui sa gasesc si eu carti d-astea, dar nu stiu in ce locuri unsure.gif
danyhoney
Sigur ca se poate si fara carnitza , Nusa . Paste cu legume naughty.gif Eu imi mai fac cateodata ( cand sunt singura ) doar paste cu rosii pasate si condimente .

CITAT(Maybeline @ 26-10-2007, 12:39 PM) *

dany dar tu de unde le cumperi? Ma gandesc ca ar trebui sa gasesc si eu carti d-astea, dar nu stiu in ce locuri unsure.gif

De la intrunirile WW le-am luat si 2 le-am gasit in magazin . Sa nu crezi ca ma duc la intruniri ...nuuuuuuu . Am fost o singura data acum 2 ani la o ora gratis , de cunoastere a WW-ului . Apoi am aflat la ce ora incep si daca merg cu 1 ora inainte pot cumpara ce vreau si plec acasa . Asa am facut anul trecut cand am luat cartea cu punctaje .
bubbles
Uff as vrea sa se faca asa ceva si in Romania sorry.gif .Sau macar sa se gaseasca cartile.Eu am reusit sa o conving pe o vara de a babuinului sa tina si slabise chiar bine ,doar ca acum e insarcinata si a zis ca tot WW ramane preferatul ei si pt dupa ce va naste smile.gif .
Dany codul negru(ca asa am gasit la magazin) se puncteaza la fel ca cel alb? give_rose.gif
May
Pffff... eu speram sa spui ca le-ai luat pe toate de la magazin ca nu ma duc la intrunirea astora pt carti, Dumnezeu stie prin ce parte a Madridului or avea loc. O sa ma uit prin Carrefour la sectiunea cu carti... sau o rog pe Doina sa urmareasca pe la librarii, ca ea intra mai des decat mine in locatii culte )).gif
danyhoney
Da , Andreea , are acelasi punctaj .

May , intra pe net la weightwatchers.es ( asta e spania ?? ) si acolo trebuie sa ai o rubrica in care afli unde e cea mai apropiata intrunire . Poate nu e asa de departe .

INTREBARE : cum sa tin conopida proaspata ?? O voi folosi doar luni sad.gif .O pot pune in frigider ?? De fiecare data am folosit-o imediat ce am cumparat-o dar de data asta s-au cam dat planurile peste cap .
May
Oooooo da, nu o sa ai probleme cu conopida. Eu cumpar una mare si o folosesc cand am eu chef, o tin si o luna in frigider, in folie alimentara. Cel mai grav lucru care i se poate intampla e sa se innegreasca putin in unele parti, dar ii tai partea cu pricina si poti sa o folosesti linistita. Oricum, pana luni, nu cred ca i se intampla chiar nimic... a mea se innegreste putin dupa 2 saptamani blum.gif

O sa intru pe site, poate pot cumpara cartile online naughty.gif

Se poate, acum studiez cartile cheer.gif

mama, au si tigai de vanzare, pulverizatoare de ulei, jurnale blink.gif
danyhoney
Saru-mana !!! M-am linistit smile.gif

Nu stiu daca le poti cumpara online ...Cauta in magazine revista lor bilunara si acolo ai si un formular de comandat ce vrei tu de la ei . Intrebarea e : iti cer numarul de membru la ei ???? aici se cere .
May
Acum ma intreb daca sunt retete internationale sau sunt din bucataria spaniola, ca ultima varianta nu ma prea incanta... nu scrie ce fel de retete sunt, doar ca sunt trimise de membri, dar nici aia nu stiu ce nationalitate au, daca se refera la toti din toata lumea sau la spanioli dry.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 26-10-2007, 01:01 PM) *

O sa intru pe site, poate pot cumpara cartile online naughty.gif

Se poate, acum studiez cartile cheer.gif

mama, au si tigai de vanzare, pulverizatoare de ulei, jurnale blink.gif

Ce au , maaaaaa ???? Tigai ??? Cat costa ?Pulverizatoare de ulei ???cat costa ? Eu mi-am cumparat unul din magazin normal ...aici n-am vazut asa ceva la WW sad.gif Jurnalul e bun la scris in fiecare zi ce papi . Si eu am si ma ajuta mult .

CITAT(Maybeline @ 26-10-2007, 01:03 PM) *

Acum ma intreb daca sunt retete internationale sau sunt din bucataria spaniola, ca ultima varianta nu ma prea incanta... nu scrie ce fel de retete sunt, doar ca sunt trimise de membri, dar nici aia nu stiu ce nationalitate au, daca se refera la toti din toata lumea sau la spanioli dry.gif

Cum adica ?? Nu au carti normale de retete ????
Retetele mele sunt ok ...nu sunt doar nemtesti ... adica sunt si pe gustul meu .
May
Imagine

4 € (redonda - diám. 24 cm) - rotunda
4,5 € (rectangular)

Imagine

10 euro, pulverizator

Imagine

4,50 euro, jurnal

Dar e caca-maca, nu le pot lua online, doar daca comand prin tel, fax, la posta, sau merg la intruniri... si taxele de trimitere sunt 10 euro si daca platesc cu cardul economisec 3 euro dar e vrajeala ca daca platesc cu cardul oriunde altundeva in afara de internet, imi iau comision 3 euro... . Comanda minima de 25 de euro si niste formulare de completat.Ma mai gandesc... dar nu cred ca ma bag dry.gif.

Retetele la unele carti scrie ca sunt de la membri, la alte doar ca sunt gustoase si au putine puncte lol.gif

Asa ca mai pune tu retete cu poze sa ma inspir si imi este de ajuns... plus ca sunt retete pe net cate-n luna si in stele... cred ca vroiam cartile numai ca sa am si eu, ceee numai tu sa ai? lol.gif
danyhoney
Pe pulverizator am dat 4,99 € ...jurnalul costa 5€ la noi .....Tigaile sunt interesante si ieftine , aici nu sunt ( tocmai m-am uitat ) .

Poti incerca prin telefon si vezi ce iti zic .... Poti intreba si ce contin cartile si ar trebui sa-ti spuna ( daca sunt doar retete traditionale sau internationale ) . Zic si eu .

CITAT(Maybeline @ 26-10-2007, 01:10 PM) *

Asa ca mai pune tu retete cu poze sa ma inspir si imi este de ajuns... plus ca sunt retete pe net cate-n luna si in stele... cred ca vroiam cartile numai ca sa am si eu, ceee numai tu sa ai? lol.gif

lol.gif
May
Ma bazez pe tine si pe internet, ca nu cred ca e retet in cartea aia sa nu fie si pe net naughty.gif mai bine folosesc la altceva banii aia rolleyes.gif
danyhoney
Poti intra si pe forumul lor si vezi ce se discuta .... Asa am facut eu la inceput ...de acolo m-a racolat Danutza )).gif

In seara asta nu vedeti poze cu papa pentru ca avem peste gata pregatit . Doar il bagam la cuptor , facem cartofi natur si ...gata . )).gif
May
Acum il purichez sa vad ce mai e noua pe acolo si gratis devil.gif

In 7 min trebuie sa ma urc pe bicla asa ca o sa diapr subit, vorbim peste 2 ore sau cam asa ceva pupic.gif

Fii atenta ce mai au de vanzare:

Imagine calculator de puncte cum il avem noi pe asta in pc

Imagine asta iti numara pasii cand mergi, alergi sau urci scarile si transforma totul in puncte bonus

Imagine cantar de bucatarie

Si multe cd-uri de sustinere morala sau exercitii

Am fugit la bicla pupic.gif
Amazoana
Danyyyy, m-ai facut sa pofteeesc.Arata super bine pastele acelea....
danyhoney
Chestia aia pentru puncte bonus n-am mai vazut-o ...restul au si aici . De ce se gasesc acolo asa de multe ??? nu e fair deloc )).gif

CITAT(dulcikatty @ 26-10-2007, 01:35 PM) *

Danyyyy, m-ai facut sa pofteeesc.Arata super bine pastele acelea....

)).gif si usor de facut ....asa ca stii ce gatesti azi , nu ? hug.gif
danyhoney
cheer.gif cheer.gif Am mai scos 1 p din munca in gradina cheer.gif

Din cele 6 betivite aseara au mai ramas 2 de recuperat dar nu ma mai agit )).gif
Sexymom
Auzi fata lol.gif ca eu am ramas cu impresia de dimineata, cand o fii sa mor vreau sa imi donez toate organele in afara de creier, pe ala sa il de-a la catei. lol.gif ce testament sa ne facem noi? cine va platii chiria in urmatorii 20 de ani??? lol.gif lol.gif lol.gif

Imi place mancarea ta. mai ales pastele, yami, yami.

Iti scrisai si la mine in jurnal lol.gif diseara iau eu cele 6 puncte si le investesc in alcool, asa o sa fiu vesela, si a doua zi ma urc in autocar si vin la gradina ta sa sadim conopida care iti trebuie luni lol.gif lol.gif
danyhoney
zapacita mai esti lol.gif lol.gif lol.gif
Sexymom
Asa ma mentin blum.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 26-10-2007, 02:36 PM) *

)).gif si usor de facut ....asa ca stii ce gatesti azi , nu ? hug.gif

Azi gateste restaurantul. Merg iar sa petrec. blum.gif Poate maine. De fapt ar cam trebui sa ma apuc sa gatesc... dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.