Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180
May
Je face varza cu carnati si ardei iute azi drool.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 26-10-2007, 03:25 PM) *

Je face varza cu carnati si ardei iute azi drool.gif

Trimiti si la mine o portie ? Te rooooooogggggggggg
ganesha
Am trecut sa-ti urez o seara senina si un weekend si mai senin floare.gif
May
CITAT(danyhoney @ 26-10-2007, 03:30 PM) *

Nu mai bine iti faci tu? Ca mi-e ca o mananca postasul pana ajunge la tine )).gif
dany
CITAT(dulcikatty @ 26-10-2007, 03:20 PM) *

CITAT(danyhoney @ 26-10-2007, 02:36 PM) *

)).gif si usor de facut ....asa ca stii ce gatesti azi , nu ? hug.gif

Azi gateste restaurantul. Merg iar sa petrec. blum.gif Poate maine. De fapt ar cam trebui sa ma apuc sa gatesc... dry.gif

Iar te chefuiesti , bueyyyy ? )).gif

CITAT(ganesha @ 26-10-2007, 03:33 PM) *

Am trecut sa-ti urez o seara senina si un weekend si mai senin floare.gif

Multumesc , A. , si tie la fel give_rose.gif
CITAT(Maybeline @ 26-10-2007, 03:35 PM) *

CITAT(danyhoney @ 26-10-2007, 03:30 PM) *

Nu mai bine iti faci tu? Ca mi-e ca o mananca postasul pana ajunge la tine )).gif

Hmmmmm.... speram ca ma salvezi de la o zi de gatit dar slabe sperante sad.gif Prietenii la ....varza se cunosc blum.gif tease.gif
May
varzari mari prietenii astia )).gif

Mereu cand folosesc carnat, ma gandesc la monic si la carnatul ei cat o putza de papagal lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif Vad ca nu mai zice nimic de asta in ultimul timp.....O fii murit papagalul )).gif
bubbles
May blush.gif numai la putza ti-e gandul grin.gif .Misto site-ul in spaniola mai ales daca citesti marturiile femeilor .. parca te mai motiveaza smile.gif .
Dany nu mai cinstim cate un pahar in seara asta ? haninoroc.gif
May asa as manca si eu varza drool.gif si mai ales cu ardei iute .. mi-am luat azi un borcan ca cica e bun si arde grasimile )).gif
May
Ba da, a zis de curand, adica in ultimele 2 saptamani, nu stiu exact cand )).gif
dany
CITAT(bubbles @ 26-10-2007, 03:45 PM) *

Dany nu mai cinstim cate un pahar in seara asta ? haninoroc.gif

Azi zic pas )).gif . Maine dimineata cantar si seara vin fiert ....Asa ca azi bei singura blum.gif
bubbles
Ehhh pai atunci astept si eu cantarul tau de maine si cinstim maine seara )).gif ca numai bine ajung si ai mei acasa smile.gif
dany
Se pare ca te-a apucat bautul )).gif )).gif

Sper sa avem motiv sa sarbatorim cantarirea mea de maine .....Sa vezi dupa aia baute Imagine
bubbles
Da .. abia astept rezultatul de maine dimineata .Sa stiu pregatesc alcoolul sau pregatesc ceaiul )).gif
dany
Parca-mi vine un miros de varza .....ai terminat de gatit , May sau e de la varza murata a lui sexy ? )).gif )).gif

Ma duc sa arunc o ocheada pe la TV si apoi sa fac papa .

WE superb celor care nu mai intra pana luni !
bubbles
Dany te deranjez cu o intrebare sorry.gif Cat inseamna bucata aia de bagheta care e la 4p? )).gif
dany
Ce bagheta ?
May
E de la sexy ca eu nu mai fac azi. Fac maine ca nu am ardei iude si fara nu merge, iar de iesit din casa nu mai am chef azi. Asa ca prestez piure cu piept de curcan blum.gif
bubbles
Am luat ieri bagheta (tipul aleia frantuzesti) si am gasit in lista WW bagheta o bucata 4p si nu stiu cat inseamna bucata asta )).gif

Bagheta din aia .. paine mai subtire si mai lunga )).gif Ce explicatie am tras.
dany
Imi pare rau , Andreea , dar habar nu am despre ce vorbesti ....Poate stie Miha sau fetele din tara ...Imi pare rau . Intreaba la neuroni . Eu am punctaje dar habar nu am de produsele din tara si aici nu am bagheta de 4 p .In carte , ma refer .

Buna papa , May . Ador piure-ul !!

CITAT(bubbles @ 26-10-2007, 04:57 PM) *

Bagheta din aia .. paine mai subtire si mai lunga )).gif Ce explicatie am tras.

Stiu ce e o bagheta )).gif blum.gif
May
CITAT(danyhoney @ 26-10-2007, 05:00 PM) *

Buna papa , May . Ador piure-ul !!

Si Remy m-a disperat si nu mananca domne` decat proaspat facut, a doua zi nu mai e bun )).gif
dany
Stai ca am gasit in dosarul meu , Andreea )).gif )).gif .Cica sunt 90 gr

CITAT(Maybeline @ 26-10-2007, 05:01 PM) *

Si Remy m-a disperat si nu mananca domne` decat proaspat facut, a doua zi nu mai e bun )).gif

Si la noi e la fel )).gif .M-am invatat sa fac doar pentru o zi

gata .....va hug.gif si ma retrag
bubbles
Multumesc oricum Dany give_rose.gif .Si eu sunt innebunita dupa piure si mereu mi-l fac moale .. daca imi iese cum vreau eu nici nu imi tb garnitura la el grin.gif .Unchiul meu il face cu mixerul si iese super bun drool.gif

Multumescccc pupic.gif pupic.gif pupic.gif .Eu am mancat cam 120 g grin.gif
May
Si eu tot cu mixerul il fac si cu lapte, iese ca o crema blum.gif
bubbles
May nu mai zii ca te pun sa trimiti simie o portie drool.gif .Trebuie sa imi iau si eu robotul de bucatrie si are o paleta speciala pt facut piure .. abia astept sa il incerc grin.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 26-10-2007, 01:52 PM) *

INTREBARE : cum sa tin conopida proaspata ?? O voi folosi doar luni sad.gif .O pot pune in frigider ?? De fiecare data am folosit-o imediat ce am cumparat-o dar de data asta s-au cam dat planurile peste cap .

Poti s-o tii si in camera de langa garaj fara nimic pe deasupra... wink1.gif

CITAT(danyhoney @ 26-10-2007, 02:21 PM) *

Poti intra si pe forumul lor si vezi ce se discuta .... Asa am facut eu la inceput ...de acolo m-a racolat Danutza )).gif

Aha...si zicea ca nu stie germana...ca doar nu vorbeati romaneste pe forum....
Racolat?....ciudat cuvant folosishi.... rolleyes.gif

CITAT(Maybeline @ 26-10-2007, 06:01 PM) *

Mie mi se pare corect.. inocentul.gif ...si eu sunt la fel.... blum.gif

Sa va zic ca soacra mea face cartofii prajiti de dimineata pt musafirii de la pranz?!

bleah....
ina_ceva
Eu fierb cartofii de seara si piureul il fac a doua zi , macar e cat de cat proaspat grin.gif

Pofta mare la peste, piure si varza naughty.gif

CITAT(axe10 @ 26-10-2007, 07:26 PM) *

Sa va zic ca soacra mea face cartofii prajiti de dimineata pt musafirii de la pranz?!

Poate se pastreaza odihnita pt musafiri wink1.gif

CITAT(danyhoney @ 26-10-2007, 04:56 PM) *

Sper sa avem motiv sa sarbatorim cantarirea mea de maine .....Sa vezi dupa aia baute Imagine
Sa vii cu vesti bune, da? Asa am si eu o scuza daca cumva miros a alcool blum.gif
axe10
Ina se pastreaza oricum soacra-mea.... blink.gif blink.gif ...

Buna dimineata soare, am aprut si aseara pe aici dar nu te-am zarit la "portita" sa stam la o barfulita...
Fl a fost de noapte cu shefu si pt ca era peste tura lui azi a ramas in continuare si la tura de dimineata. Dar a venit colega lui cu care era dimineata si o sa plece pe la 12 ca ii ajunge. Asa ca eu am fost iar singurica (ma rog, cu frate-miu) cu Alexia, m-am culcat tarziu, dupa ora 1 si ne-am trezit pe la 8.30.
Acum asteptam sa vina tati sa mergem la un supermarket nou in zona noastra sa nu spuna ca iar ne ducem fara el.
Te pupam si we frumos. Poate iese soarele si la tine (la noi se intrezare) si mai iesiti pe undeva!
dany
Salutare !!!

Schimbat ticker-ul cheer.gif

CITAT(axe10 @ 27-10-2007, 09:34 AM) *

Buna dimineata soare, am aprut si aseara pe aici dar nu te-am zarit la "portita" sa stam la o barfulita...

Ce poiata esti ,buey )).gif
May
Vin fiert cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Bravo! pupic.gif
dany
lol.gif lol.gif Daaaaaaa.....vin fiert , papa bun , pauza la numarat ( a nu se intelege ca voi manca si bea ca nesimtita lol.gif ) cheer.gif cheer.gif

De maine o iau de la capat

pupic.gif
May
Eu nu am baut niciodata vin fiert huh.gif

Ce faci bun de papa? blum.gif
dany
Muschi de porc cu piure de cartofi si cu varza murata de a lor ( Dirk va manca si carnat , eu nu )).gif )

N-are multe puncte papa .....vinul are mai multe lol.gif

Cum n-ai baut vin fiert ??? Ce bun eeeee, mai ales cand e frig afara
May
Eu sunt antialcool buei, beau foarte rar si aproape niciodata din proprie initiativa )).gif

Azi am pofte dar trebuie sa mi le pun in cui sorry.gif
dany
Am uitat doh.gif .....Bei din gand in gand si atunci dai la boboci )).gif

Ce pofte ai ??? Zi repede )).gif Sunt prea multe puncte sau de ce trebuie sa ti le pui in cui ?
May
Puncte multe sorry.gif chiar vrei sa enumar ce pacate mi se invart prin creier si ma fac sa ud tastatura? doh.gif
dany
Poate daca le imparti cu noi ( poftele ) iti trec )).gif

Am pus sa-mi fac o salata de boeuf saraca )).gif . Doar morcovi , cartofi , ceapa , radacina de patrunjel si o sa pun 1 lingura de maioneza light si gata . Imi va iesi cam pe la 0,5 p 3 linguri ( asa imi iese mereu ) cheer.gif
Imi mai fac niste ciuperci la cuptor de 0 p si pe azi m-am scos ...pana diseara )).gif
May
Lasagna, oua umplute, ciuperci cu maioneza, chorizo doh.gif doh.gif doh.gif

dany
CITAT(Maybeline @ 27-10-2007, 11:41 AM) *

Lasagna, oua umplute, ciuperci cu maioneza, chorizo doh.gif doh.gif doh.gif

bad.gif swoon.gif Nu e bun lol.gif

glumesc , buey .... lasagna nu ma prea atrage dar restul drool.gif drool.gif
May
Am facut lasagna acum 3 sap parca si a fost asa de bunaaaaa.... o zi intreaga am mancat numai lasagna si eu si remy... nu are extraordinar de multe puncte, dar nu e momentul sa mananc asa ceva.

De restul nu mai zic nimic.... sunt bombe sorry.gif
dany
Sa-mi spui daca si cum ai scapat de pofte . Sper ca nu te apuci sa faci , nu ???? )).gif

Pe de alta parte ...ai putea sa-ti faci pofta doar cu un fel de papa din toate alea ....N-o fii foc hug.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Yuuuupyyyyyyyyyyyyyy schimbat ticker cheer.gif .La cat mai multe kg date jos hug.gif
Diseara inseamna ca ne betivim grin.gif haninoroc.gif doar ca eu pana la 8 sunt plecata la curs .. 5 ore.Macar bine ca nu am tendinte de a-mi lua mancare ca sa rontai )).gif
May ce-i cu poftele astea naughty.gif .Eu macar ma limitez la ardei iuti blum.gif care cica mai si ard grasimea )).gif
dany
" Distractie placuta " la curs , Andreea blum.gif

Tu ai pofte de ardei iuti dar nu-i mananci goi , nu ? Asa ca ... da repede raportul ce mai mananci pe langa , sa te prindem si noi cu poftele )).gif
May
Nu scap de pofte in niciun fel, stau si sufar si ma abtin sorry.gif nu e deloc momentul sa mananc asa ceva acum, poate saptamana viitoare, acum nu...

bubbles
De obicei mananc cu ciorba sau .. cu mancarica de cartofi cu putina carne .Si mi-am luat niste ardei iuti ai naibii dar la o farfurie de mancare balotez cate doi .. iar a doua zi ma prind de fund si ma tarai pe jos .. cand ajung ardeii la iesire lol.gif lol.gif lol.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 27-10-2007, 12:09 PM) *

Nu scap de pofte in niciun fel, stau si sufar si ma abtin sorry.gif nu e deloc momentul sa mananc asa ceva acum, poate saptamana viitoare, acum nu...

Vreun motiv anume ? baba curioasa ce sunt doh.gif

CITAT(bubbles @ 27-10-2007, 12:11 PM) *

De obicei mananc cu ciorba sau .. cu mancarica de cartofi cu putina carne .Si mi-am luat niste ardei iuti ai naibii dar la o farfurie de mancare balotez cate doi .. iar a doua zi ma prind de fund si ma tarai pe jos .. cand ajung ardeii la iesire lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
May
M-am porcit deja saptamana asta pt ca am fost la o cina la care s-au servit numai tampenii de nu am avut ce sa aleg, am mancat putin si prost si mi-am stricat toate socotelile si mi-e ciuda pe mine ca nu am avut vointa sa nu mananc nimic. Miercuri e zi de cantar si vreau sa scap odata de kilele luate in vacanta... sa dea naiba daca se merita sa lasi dieta in vacanta si sa iti bati joc de munca ta, si acum sa imi pun poftele in cui daca am fost proasta si fara vointa!

Hai ca m-am descarcat, cred ca toate astea mi le-am strigat mie ca sa le pricep odata caci se pare ca mereu repet aceleasi greseli doh.gif

bubbles
May eu nu pot pleca in vacanta ca are grija sotul sa imi aduca aminte de kg dry.gif .Mereu rade de mine si imi zice ca o sa plang cand o sa ma sui pe cantar blink.gif .Totusi e bine ca daca nu m-as porci fff rau.La mare am mancat ca sparta .. mai ales gogosi cu ciocolata dar nu s-a vazut la cantar.Poate si din cauza ca ne-am deranjat la stomac de la ceva mancat si .... m-am dezhidratat rau de tot intr-o singura noapte cand am venit inapoi acasa.Vai daca ne vedeati .. din km in km oprea babu ca tb sa fac o vizita la boscheti dar eu m-am linistit repede .. lui i-a fost rau o saptamana.Astea cred ac au fost de fapt blestemele mele ca nu m-a lasat sa mananc tot ce am prins in mana lol.gif lol.gif lol.gif
May
Eu nu am mancat mult in vacanta, dar am mancat prost si a fost de ajuns dry.gif

M-am saturat sa fiu grasa si mi-am facut niste promisiuni pt care trebuie sa depun tot efortul in fiecare zi
Tulip
May,dar cate kg ai pus pe tine in vacanta?Pt. ca in poze nu s-a vazut ca te-ai fi ingrasat.... blum.gif
dany
Tuturor ni se intampla asta cand plecam in concediu , May hug.gif Eu anul asta am avut grija la ce mananc pentru ca eram intr-o tara cu alte chestii culinare decat in Europa si imi era frica sa nu-mi deranjez stomacul ( 99 % o patesc cand merg in Egipt ) dar , de regula , nu tin cont . E chestie de capshor : ce zice el , m-a tinut pe dieta pana acum ....acum vrea relaxare ca e in concediu , pai ii dau eu relaxare si dpdv culinar )).gif . Vrem sa ne relaxam , sa nu ne gacem ganduri si griji in legatura cu nimic si asa ajungem sa bagam in noi .
Hai , nu mai fii asa suparata hug.gif .Le vei da jos , ambitie ai . E bine ca te certi tu cu tine si poate data viitoare te vei gandi mai mult la asta cand esti in vacanta hug.gif ( toate ar trebui sa ne gandim )

Ca ai scapat in mancare la acea cina ...pai daca aveau doar chestii ingrasacioase si tie iti era foame ....ce era sa faci ? Sa lesini pe acolo ?

CITAT(Maybeline @ 27-10-2007, 12:29 PM) *

Eu nu am mancat mult in vacanta, dar am mancat prost si a fost de ajuns dry.gif

M-am saturat sa fiu grasa si mi-am facut niste promisiuni pt care trebuie sa depun tot efortul in fiecare zi

Ce faceeeeee ??? Esti grasa ?????????? Ce bataie iti dau !!! Sunt cateva kg care ar fii bine sa dispara dar pana la a fii grasa e cale lunga . Eu te vad sexy , am zis-o acum , na )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.