Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180
bubbles
Bine zis Dany clap.gif .
May tu te plangi .. uhh eu as vrea sa arat ca tine .Sincer esti mortala .. .
May
Mai, eu va multumesc pt complimente dar..... am 21 de ani si sunt grasa de 8 ani, am ratat multe chestii importante de-a lungul vietii din aceasta cauza si sa fiu a naibii daca o sa mai ratez ceva de acum incolo. Nu vreau sa mai am niciun regret cand privesc inapoi, mai ales pt o chestie atat de idioata.

A arata bine se poate obtine f usor: iti iei hainele potrivite, ascunzi ce e urat si scoti in evidenta ce e frumos... dar cand ramai singura, tu cu tine, si dai jos tot ce te acopera, stai fata in fata cu realitatea si este dureros.

Tot ceea ce mai ramane de facut este sa lupt constant cu mine cu speranta ca va veni o zi cand o sa pot baga ceva in gura fara sa ma gandesc la nimic, fara sa ma gandesc cat ingrasa, fara sa ma simt vinovata, fara sa fie un compromis...

Viata inseamna echilibru si vreau sa il restabilesc inainte sa fie prea tarziu si sa pierd alte lucruri importante... Am trecut de mult de faza in care nu faceam altceva decat sa ma plang, acum am puterea sa ma privesc la rece si repar tot ce am facut gresit, nu mai e loc de mila. Este doar mancare, pentru Dumnezeu!

tulip m-am ingrasat 4 kg in vacanta. Nu este vorba de ele, este vorba ca eu am muncit mult sa le dau jos si acum trebuie sa muncesc din nou pt aceeasi chestie. Este numai vina mea si trebuie sa ma invat minte.

dany normal ca in concediu mergi sa te relaxezi, dar eu nu concep ca mancarea sa fie relaxare, cand mancarea este cea care m-a facut sa sufar si din cauza careia trec prin tot ceea ce trec.

Noah, e sambata, sa vorbim despre lucruri mai placute floare.gif
dany
pupic.gif Buey , eu inca ma mai minunez cat te-ai schimbat fata de perioada cand ai aparut pe aici hug.gif

Cred ca nimeni ( dintre noi ) nu se gandeste la mancarea din concediu ca la o relaxare !!! E doar ceva de genul : fara griji , fara stres ( la numarat ) ....Nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun . hug.gif

Papat ciuperci la cuptor de 0 p ( ar fii o varianta sa scapi de pofta de ciuperci , May ) cheer.gif

May
)).gif ar fi dar azi ma varzaresc blum.gif
dany
gata ....anuntat postasul sa-si ia masca de gaze la el asa ca astept varza lol.gif
bubbles
May tu cu ce faci varza? grin.gif Mie cel mai tare imi place cu carnita de porc afumata drool.gif .
May
Trimit o oala intreaga, sa mai ajunga la tine macar o portie laugh.gif

Cu carnat o fac blum.gif
bubbles
Dany cum faci ciupercile la cuptor?Ce pui in ele? hug.gif Eu de cand cu WW ce mai mananc ciuperci ca inainte nici nu voiam sa le vad .. iar acum am descoperit ca imi plac blink.gif

Uff May trimite si la mine .. dar fara carnati blum.gif .

V-am lasat pupic.gif pupic.gif .Am plecat la cursul meu plictisitor .. nici macar nu stiu la ce curs ma duc .. dar lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Deja imi ploua-n gura , May )).gif

Andreea ... le curat de pielita , le scot cotorul , pun sare si praf de usturoi si le dau la cuptor ...isi lasa un pic de zeama sarea cu usturoiul .....yammmyyyy
Nu trebuie sa pleci la curs ? Sau chiulesti azi blum.gif tease.gif
bubbles
ba cica ar trebuie dar mai trag de timp ca atat de frig afara .. bine ca macar scoala la care fac cursuri e la 2 minute de mine grin.gif
dany
Imagine a venit postasul ..... fara varza sad.gif sad.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 27-10-2007, 01:32 PM) *

... le curat de pielita , le scot cotorul , pun sare si praf de usturoi si le dau la cuptor ...isi lasa un pic de zeama sarea cu usturoiul .....yammmyyyy

Felicitari pentru ticker! cheer.gif Care pielita, ce ciupe ai tu ca eu n-am vazut niciodata ciupe la care sa scot pielita blushing.gif (de ciupe vorbeati, nu? blushing.gif blushing.gif )).gif )
May
mad.gif Ia miroase-l !

CITAT(ganesha @ 27-10-2007, 01:48 PM) *

Felicitari pentru ticker! cheer.gif Care pielita, ce ciupe ai tu ca eu n-am vazut niciodata ciupe la care sa scot pielita blushing.gif (de ciupe vorbeati, nu? blushing.gif blushing.gif )).gif )

Le curata coaja care le acopera palaria, si eu o curat
dany
Multumesc , A. A raspuns May pentru mine in legatura cu ciupercile smile.gif

CITAT(Maybeline @ 27-10-2007, 01:50 PM) *

mad.gif Ia miroase-l !

L-am mirosit si nimic sad.gif sad.gif

Intrebare fffff importanta :

Ce termen de valabilitate are ciocolata de casa facuta in casa si tinuta in frigider ? )).gif

Siiiii.....cam cate puncte ar avea 1 lingurita ?
May
Mama ce intrebare pui, cred ca ti-a adus-o cineva ca altfel, daca ai fi facut-o tu, nu ai intreba cate puncte are. Valabilitate, habar n-am ca la mine nu rezista mai mult de 3-4 zile o tava mare. Dupa reteta mea de cioco, un patratel de 3 cm latura si 1 cm inaltimea, are 3 puncte
dany
M-ai bagat si mai tare in ceata )).gif )).gif )).gif Iti trimit PM
dany
Salata mea de boeuf a iesit la 0 , 5 p la 100 gr cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Spalat 2 masini de rufe , calcat ce aveam , dat cu aspiratorul .....De acum gata ....balotez un pic de salata si program de voie . Dirk a plecat la un amic sa-l ajute la ceva . Mai aiurez si eu pe aici pana se intoarce )).gif
dany
WE placut si pe luni . hug.gif
axe10
Bravo fata, vezi ca ai dat jos?..da-i inainte.

CITAT(danyhoney @ 27-10-2007, 11:59 AM) *

Muschi de porc cu piure de cartofi si cu varza murata de a lor ( Dirk va manca si carnat , eu nu )).gif )

Ma tin de burta in amintirea acestei bunatati!!

CITAT(Maybeline @ 27-10-2007, 01:09 PM) *

Nu scap de pofte in niciun fel, stau si sufar si ma abtin sorry.gif nu e deloc momentul sa mananc asa ceva acum, poate saptamana viitoare, acum nu...

Dupa ce am dat quote am vazut ca a intrebat si Dany acelasi lucru care te intreb si eu...ce e cu momentul, dom'le?

CITAT(Maybeline @ 27-10-2007, 01:29 PM) *

Eu nu am mancat mult in vacanta, dar am mancat prost si a fost de ajuns dry.gif

Asta pt ca TU ai ales prost...nu pt ca nu aveai de unde alege...

CITAT(Maybeline @ 27-10-2007, 02:06 PM) *

tulip m-am ingrasat 4 kg in vacanta. Nu este vorba de ele, este vorba ca eu am muncit mult sa le dau jos si acum trebuie sa muncesc din nou pt aceeasi chestie. Este numai vina mea si trebuie sa ma invat minte.

Cam multishor....asta a fost de-a dreptul destrabalare....

CITAT(danyhoney @ 27-10-2007, 03:01 PM) *

Ce termen de valabilitate are ciocolata de casa facuta in casa si tinuta in frigider ? )).gif

Si acum mai ai?...pot sa-ti zic din reteta cam cum se face, adica componentele...dar nu stiu daca a fost facuta dupa reteta care o am eu....

CITAT(danyhoney @ 27-10-2007, 07:00 PM) *

WE placut si pe luni . hug.gif

Cum luni?...azi e de abia sambata....da' maine unde esti?

Pofta buna si sa nu bei totusi prea mult vin....cu digestivul cum stai?

buretel
Dany pupic.gif pupic.gif Felicitari pt ticker, hai ca trebuie sa ma motivez si eu, ca am decretat stare de urgenta )).gif
Vad ca ai fost harnicuta, azi am trebaluit si eu prin casa 4 ore sa fac curatenie doh.gif Dar consider ca am facut putin sport wink1.gif
dany
Lavi ...n-am baut vin ...n-am avut chef blum.gif tease.gif tease.gif dar am baut cateva schnaps-uri blushing.gif

Buretel , unde puii mei ai umblat pana acum ????????????? Bueyyyy...4 ore curatenie in casa ??? Nonstop ???? Asta aduce puncte bonus AICI cheer.gif Calculeaza !!!!! hug.gif

CITAT(axe10 @ 27-10-2007, 07:32 PM) *

Bravo fata, vezi ca ai dat jos?..da-i inainte.

CITAT(danyhoney @ 27-10-2007, 11:59 AM) *

Muschi de porc cu piure de cartofi si cu varza murata de a lor ( Dirk va manca si carnat , eu nu )).gif )

Ma tin de burta in amintirea acestei bunatati!!

lol.gif lol.gif n-ai uitat ???? lol.gif lol.gif
dany
Hai sa va pun catewva poze facute de al meu sot in seara asta ...INCA sunt in puncte lol.gif lol.gif

Asta era farfuria lui Dirk ....a mea nu a avut carnat ...spre uimirea mea m-am tinut in puncte doh.gif

Imagine

ce imi place sa curat fiecare bucatica de carne de pe os ( nici nu era multa sad.gif sad.gif ) .....parca are alt gust ....

Imagine

si inca una ca asa a vrut al meu sot lol.gif

Imagine

papa mea din seara asta a ajuns pe la vreo 7 p ....nu am vrut sa numar ....mi-e indiferent ce iese per total lol.gif lol.gif
otilici
Bun papa,frumoasa fata... pupic.gif Sa stii ca si noi cam asta papam destul de des cand sunt eu la dieta,cartofi piure cu carnita (la gratar).Noapte buna si o duminica frumoasa iti doresc! give_rose.gif hug.gif
dany
Si tie la fel , Oti ! hug.gif
axe10
Cum as putea uita gustul ala misto....mai putin varza care mi s-a parut f acra....noroc cu piureul....
Pup bucatarul pt performante1
Cand ma intorc acasa ma interesez de mms....eu am cartela si mie sa nu mearga dar sun la companie daca nu gasesc info pe site-ul lor!
pupic.gif
dany
Salutari !

Am uitat ca se schimba ora doh.gif si cand am vazut de dimineata ca ceasul arata ora 10 am sarit ca arsa din pat )).gif

Iar am strans frunzele din gradina ( cand s-or termina oare ? ) , facut un pic de ordine in camera de langa garaj si acum as vrea sa mergem la o plimbare la mare . Sa vedem ce zice sefu` )).gif

Duminica placuta va doresc !

Lavi , si eu am cartela si merge . hug.gif
dany
Cica al meu nu vrea la mare ca e frig afara doh.gif bang.gif
axe10
Starnge frunze daca ai copaci... blum.gif blum.gif

Shefuuuuu, du fata la mare si romantism mana in mana...sau era reumatism blink.gif ....nu-mi aduc aminte ca sunt cam baba... doh.gif

Acusica sun ca uitai!!!.. unsure.gif unsure.gif .vezi mai sus motivul....
dany
Trebuie sa ducem masina in service pentru inspectia anuala si schimbat rotile de vara si cica ne plimbam dupa aceea ca ne intoarcem acasa pe jos mad.gif )).gif

Da` eu vreau la mare sad.gif . Asta e ...n-are chef si gata .Nici eu n-as iesi daca n-as avea chef .
axe10
Hai sa-ti zic. Am setat tel sa pot trimite MMS conform info de pe site...dar....problema e aia care ti-am zis-o si aseara....cand vreau sa creez un mms, la optiuni la sounds nu-mi da voie sa aleg din lista de mp3 (tel e de vina) ci doar din niste prostii care le am deja in tel preinregistrate.
Acum am incercat sa trimit ceva video si-mi zice..."not available bearer"...ce-o insemna asta habar nu am....
Mai incerc!
Pe jos? Din Niebull ....plimbare placuta.
pupic.gif
dany
Nu te mai agita ....daca nu vrea , nu vrea hug.gif . Poate il iau de pe net ... daca se descurca sefu` )).gif
axe10
Ma oftic ca nu reusesc....si astia nu-mi raspund la "relatii cu clientii"...ufff.
Ai cablu pt tel de cuplat la Pc?...daca ai e simplu.
Prin infrared de pe laptop ai incercat?...
dany
Neata !

Da , am cablu , Lavi . Bafta la curs !

O saptamana vesela si linistita tuturor !
anca veselie
neatzaaaa!
ce bine arata papa ta!
o saptamana minunata pupic.gif
dany
Multumesc , Anca !

Saptamana mea n-a inceput prea bine . Se mai intampla .
Anna
helllo
pupiciei pupic.gif hug.gif
dany
Buna , Milka hug.gif Ce mai faci , ce mai zici ?
Anna
CITAT(danyhoney @ 29-10-2007, 04:52 PM) *

Buna , Milka hug.gif Ce mai faci , ce mai zici ?

sunt plouata rau..fizic, ca nu am avut umbrela. sad.gif
si halesc in fata pcului ( ceva ingrasacios) acu am ajuns si eu la birou

si diseara ma duc la tatru )).gif )).gif "fericirea e marca inregistrata" grin.gif grin.gif
dany
Toata lumea a inceput sa mearga la teatre , concerte .... Distractie placuta !
axe10
Buna ziua frumusico!

Pe mine ma doare capul din cauza de ploaie...deci nici la mine nu e bine...

CITAT(danyhoney @ 29-10-2007, 02:55 PM) *

Eu nu... sad.gif sad.gif sad.gif

anca veselie
lavinia, nu intri pe mess?
Anna
CITAT(danyhoney @ 29-10-2007, 04:55 PM) *

ms pupic.gif
dany
Terminat treaba ..... Ma bag imediat la un dvd cu CSI .

Diseara avem spaghetti cu sos de rosii , parmezan si busuioc . Pana in prezent am 15 p ( cu tot cu cina ) . Mai bag niste alune de 2 p si 2 le las rezerva .

O seara frumoasa !
axe10
19p ai pe zi? lol.gif lol.gif lol.gif ..sic, am 20!!
buretel
CITAT(axe10 @ 29-10-2007, 07:20 PM) *

19p ai pe zi? lol.gif lol.gif lol.gif ..sic, am 20!!

Si eu tot 19 sad.gif
Dany, cum ti-au iesit spaghettele? Ai pus reteta mea preferata blum.gif
Amazoana
Si a mea favorita! Neataaaaaaaaaa
dany
Neata !

Inca mai am 19 p smile.gif

Buretel , Mada ... spaghettele au iesit bune ...Nici n-ar fii avut ce sa iasa rau .N-am avut chef de gatit si am zis ca asa ma scot cu o papa rapida si fara multe puncte )).gif

Imagine

De cand am reluat WW am o problema : nu mai vizitez in fiecare dimineata tronul . Inainte era de ajuns sa-mi beau nelipsitul cappucino si sa fumez o tigara si zburam deja . Acum .... o data la 2 zile ... daca am noroc .
Ceva sfaturi sa scap de asta ?
buretel
CITAT(danyhoney @ 30-10-2007, 11:08 AM) *
Buretel , Mada ... spaghettele au iesit bune ...Nici n-ar fii avut ce sa iasa rau .N-am avut chef de gatit si am zis ca asa ma scot cu o papa rapida si fara multe puncte )).gif
w00t.gif Arata demential!! Pfuuui doh.gif , doar ce am mancat paste duminica, si acum parca as face si astazi )).gif

CITAT(danyhoney @ 30-10-2007, 11:08 AM) *
De cand am reluat WW am o problema : nu mai vizitez in fiecare dimineata tronul . Inainte era de ajuns sa-mi beau nelipsitul cappucino si sa fumez o tigara si zburam deja . Acum .... o data la 2 zile ... daca am noroc .
Ceva sfaturi sa scap de asta ?

unsure.gif Poate niste prune uscate, struguri sau ceaiuri de plante. Ai incercat?
dany
Ceai de plante beau cam 1l / zi ... strugurii nu-mi mai plac acum ca nu mai gasesc d`aia fara samburi ( chiar ajuta ? ). Raman prunele uscate ( stiam si eu solutia asta doar ca ma gandeam ca voi aveti si altele ) ... va trebui sa-mi cumpar .
buretel
Nu prea am multe solutii, decat ceaiuri si fructe multe. Sau combinatii de pepene+bere+iaurt )).gif Vorbesc serios wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.