Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162
dany
Combinatia aia ma va face sa stau doar pe tron lol.gif Si mai are si puncte )).gif
anca veselie
neatzaaaa! mi-ai facut pofta de paste... si de struguri, chiar daca nu-ti plac blum.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 30-10-2007, 11:08 AM) *

Neata !

Inca mai am 19 p smile.gif

Buretel , Mada ... spaghettele au iesit bune ...Nici n-ar fii avut ce sa iasa rau .N-am avut chef de gatit si am zis ca asa ma scot cu o papa rapida si fara multe puncte )).gif

Imagine

De cand am reluat WW am o problema : nu mai vizitez in fiecare dimineata tronul . Inainte era de ajuns sa-mi beau nelipsitul cappucino si sa fumez o tigara si zburam deja . Acum .... o data la 2 zile ... daca am noroc .
Ceva sfaturi sa scap de asta ?

Vine el iubitelul meu si imi face paste bune. Sau poate ma harnicesc si-mi arat cunostintele in domeniu....
Despre problema ta...poate ajuta ceaiul verde sau de crusin... unsure.gif
_noni_
Dany, la mine e ca ceasul: ma trezesc, mananc un fruct si ma intepenesc in baie. si eu aveam inainte problema asta, dar de la monti am ramas cu mancatului unui fruct dimineata.

}{
May
Pasteeeee drool.gif drool.gif drool.gif

Neatza pupic.gif
dany
Voi incerca si cu fructe , noni hug.gif

Buey, Mada , May , Anca ... ati innebunit ??? Sa va fac pofta de paste ? lol.gif Chiar ca nu ma asteptam )).gif Ca doar nu e cine-stie-ce mancare )).gif

Anca , imi plac strugurii dar doar cei fara samburi blum.gif . Oricum cand ma gandesc ca au puncte ma fac ca nu vad raftul din magazin )).gif
anca veselie
hai, ca 100g - 1p nus chiar asa de multe pct. blum.gif
eu o sa merg in piatza la pranz si vad daca gasesc unii buni naughty.gif
dany
nu e mult 1 p , asa e dar ... eu daca ma pun pe mancat struguri nu ma opresc pana nu dau gata cel putin juma de kil doh.gif
anca veselie
grin.gif doar 5 p tease.gif
Pisik
Kiwi pe stomacul gol, urmat de un pahar cu apa
luchi
Subscriu la ce a spus Pisik - kiwi. Excelent, rezultat garantat dupa cateva folosiri

Mmm, paste? Sos de rosii simplu, si busuioc? Ma duc in spate sa vad daca ai scris. floare.gif
dany
Aaaaa, pai kiwi pap in fiecare dimineata dar ... dupa cappucino doh.gif Gata , de maine schimbam obiceiul : intai kiwi si apoi cappucino smile.gif

Da, Luchi , sos de rosii simplu ( rosii pasate ) pe care l-am fiert putin cu jdemii de condimente .
julyalina
la mine kiwi nu avea efectul asta biggrin.gif eu il luam pentru vitamina C ... si dupa vreo luna de folosire zilnika m-a apukat gastrita si l-am abandonat sad.gif

bune pastele alea blum.gif vreau si eu o portie smile.gif
dany
cam tarziu ai venit ... au tabarat fetele si nu mai am nici macar un fir de paste tease.gif
dany
Am facut 2 ore ( pana acum ) munca in casa ( puncte bonus ) si imediat ies iar in gradina ( m-au terminat frunzele astea doh.gif ) si iar puncte bonus cheer.gif cheer.gif

Buey, si voi spalati asa de mult ? Iar am spalat 2 masini de rufe doh.gif Vorba Laviniei : parca as avea 5 copii wacko.gif
dany
Am plecat la frunzele mele )).gif

O dupa amiaza placuta !
axe10
CITAT(danyhoney @ 30-10-2007, 11:42 AM) *

Voi incerca si cu fructe , noni hug.gif
Anca , imi plac strugurii dar doar cei fara samburi blum.gif . Oricum cand ma gandesc ca au puncte ma fac ca nu vad raftul din magazin )).gif

E cea mai buna solutie...si eu o folosesc...
Pai cum naiba...tu si Alexia...numai fara samburi!! blum.gif

CITAT(danyhoney @ 30-10-2007, 02:10 PM) *

Am facut 2 ore ( pana acum ) munca in casa ( puncte bonus ) si imediat ies iar in gradina ( m-au terminat frunzele astea doh.gif ) si iar puncte bonus cheer.gif cheer.gif

Buey, si voi spalati asa de mult ? Iar am spalat 2 masini de rufe doh.gif Vorba Laviniei : parca as avea 5 copii wacko.gif

Daca faci ordine in fiecare zi gasesti cate ceva care poate merge la spalat....asa ca....de aia ai de spalat mult!!
Na, ca eu azi nu am spalat...am inca de ieri rufe care nu s-au uscat pe sfoara!
dany

CITAT(axe10 @ 30-10-2007, 05:15 PM) *

Pai cum naiba...tu si Alexia...numai fara samburi!! blum.gif

)).gif )).gif hug.gif

A picat munca in gradina ca a inceput ploaia sad.gif . Am fost la cumparaturi ( aprovizionarea pe saptamana asta ) , m-am mai invartit un pic pe aici si acum ma apuc sa fac papa : chiftelute cu piure de cartofi . Ale mele le fac la cuptor si doar din carne de vita tocata . Sa vedem la cate puncte / buc ajung .

Pe mai tarziu ....poate.
axe10
CITAT(danyhoney @ 30-10-2007, 06:52 PM) *

A picat munca in gradina ca a inceput ploaia sad.gif . Am fost la cumparaturi ( aprovizionarea pe saptamana asta ) , m-am mai invartit un pic pe aici si acum ma apuc sa fac papa : chiftelute cu piure de cartofi . Ale mele le fac la cuptor si doar din carne de vita tocata . Sa vedem la cate puncte / buc ajung .

Pe mai tarziu ....poate.

sad.gif ...iar ploua?!...
Piureul cum il punctezi?

luchi
CITAT(danyhoney @ 30-10-2007, 01:53 PM) *

cam tarziu ai venit ... au tabarat fetele si nu mai am nici macar un fir de paste tease.gif

Da..io care am ajuns ultima a trebuit sa ling farfuria lol.gif asa ca..chiar nu a mai ramas nimic grin.gif
axe10
CITAT(luchi @ 30-10-2007, 08:17 PM) *

CITAT(danyhoney @ 30-10-2007, 01:53 PM) *

Da..io care am ajuns ultima a trebuit sa ling farfuria lol.gif asa ca..chiar nu a mai ramas nimic grin.gif

Norocul tau ca intarzii....
ganesha
CITAT
De cand am reluat WW am o problema : nu mai vizitez in fiecare dimineata tronul

Poate pentru ca de cind ai inceput ww maninci mai putin si nu mai ajungi cu fibrele la necesarul zilnic (care e destul de mare, 25 g pe zi pentru un adult). Incearca niste... substitutii: in loc de paste albe (care n-au picior de fibra) sa papi integrale (care au o gramada), in loc de piure de cartofi (idem) sa papi piure de linte/naut de ex... ma rog tema cu variatiuni.

Asa, ca sa scapi PE MOMENT: o lingurita de miere cu o cana de apa calduta (daca nu-ti place apa calduta bea ceai slab de plante). Iese... automat blum.gif

Spor la toate iti doresc floare.gif
buretel
Ganesha, esti o comoara la casa omului floare.gif Multumim de sfaturi si idei wink1.gif
Dany, eu venisem repede-repede sa vad degraba frunzele din gradina ta smile.gif
dany
Va pun intai poza cu papa din seara asta .....

Imagine

o chiftea mi-a iesit la 0,62 p cheer.gif cheer.gif Deci papa = 5 +2 ( cartofii ) = 7 p p

CITAT(axe10 @ 30-10-2007, 06:12 PM) *

sad.gif ...iar ploua?!...
Piureul cum il punctezi?

Da, mai , iar ploua sad.gif sad.gif

Punctez doar 2 p la piure pentru ca il fac doar cu supa de legume ( vegeta + apa ) pentru mine ....asa ca 2 p cartofii...
CITAT(luchi @ 30-10-2007, 07:17 PM) *

Offffff....daca nu te misti mai repede , luchi )).gif )).gif

CITAT(buretel @ 30-10-2007, 09:40 PM) *

Aaaaaaa, pai n-ai zis .....Fac maine poze daca ma lasa vremea ...Dar frunzele mele sunt deja uscate si nu prea colorate ( de la un stejar ) asa ca .....

CITAT(ganesha @ 30-10-2007, 08:27 PM) *

Poate pentru ca de cind ai inceput ww maninci mai putin si nu mai ajungi cu fibrele la necesarul zilnic (care e destul de mare, 25 g pe zi pentru un adult). Incearca niste... substitutii: in loc de paste albe (care n-au picior de fibra) sa papi integrale (care au o gramada), in loc de piure de cartofi (idem) sa papi piure de linte/naut de ex... ma rog tema cu variatiuni.

Asa, ca sa scapi PE MOMENT: o lingurita de miere cu o cana de apa calduta (daca nu-ti place apa calduta bea ceai slab de plante). Iese... automat blum.gif

Spor la toate iti doresc floare.gif

Ohhhhh, A. , saru-mana pentru idei dar .....paste integrale pot papa cand sunt singura ( al meu sa nu auda de asta doh.gif ) si piure de linte / naut n-am incercat niciodata blushing.gif . Ce gust are ? Cum e la puncte ?

Voi retine ideea cu mierea , saru-mana !!!!

Azi am vizitat , totusi , tronul ( de duminica dimineata nu m-a mai vazut )).gif ) dar tarziu dupa amiaza si asta nu e normal pentru mine doh.gif

later edit : am uitat sa punctez oul care l-am pus in chiftele )).gif
dany
Am mai balotat 4 chiftelutze doh.gif ...2,5 p ...e ok ....
Amazoana
Neata
Imi place cum te tii de treaba. Inca putin si ma ambitionati (tu si Ancuta) si pe mine wink1.gif
ina_ceva
CITAT(axe10 @ 29-10-2007, 03:15 PM) *

CITAT(danyhoney @ 29-10-2007, 02:55 PM) *

Toata lumea a inceput sa mearga la teatre , concerte .... Distractie placuta !

Eu nu... sad.gif sad.gif sad.gif

Nici eu dry.gif

Dany-dulce, mi-ai facut pofta de paste doh.gif . Astazi voi face si eu paste carbonara si paste cu rosii si parmezan wink1.gif ,asta ca sa am de unde alege cu pcte mai multe sau mai putine cool.gif

CITAT(dulcikatty @ 31-10-2007, 09:38 AM) *

Imi place cum te tii de treaba. Inca putin si ma ambitionati (tu si Ancuta) si pe mine wink1.gif

Un exemplu de urmat wink1.gif
ina_ceva
doh.gif Am uitat sa te felicit pt ticker give_rose.gif
dany
Neata !
Ce urat ploua aici sad.gif sad.gif sad.gif

CITAT(dulcikatty @ 31-10-2007, 08:38 AM) *

Neata

Hai , la numarat cu tine . Acum au inceput mai multe fete si sustinerea e mai mare . hug.gif

CITAT(ina_ceva @ 31-10-2007, 09:52 AM) *

doh.gif Am uitat sa te felicit pt ticker give_rose.gif

Saru-mana hug.gif
julyalina
dany, cum faci tu chifetlutele ? blum.gif nu de alta da' ma bate un gand ...
dany
CITAT(buretel @ 30-10-2007, 09:40 PM) *

Am promis ca vin cu poze azi .....

o parte din gradina plina cu frunze

Imagine

Se vede ca ploua , nu ?
Imagine

CITAT(julyalina @ 31-10-2007, 11:30 AM) *

dany, cum faci tu chifetlutele ? blum.gif nu de alta da' ma bate un gand ...

Am avut 500 gr carne tocata de vita , am pus 1 ou , sare, piper , cartofi dati pe razitoarea mica ( am pus 2 mai mici ) , patrunjel , marar si 30 gr pesmet . Amestecat bine , facut chiftelutzele , pus in tava pe hartie de copt si dat la cuptor .

In poza se vad mari dar au fost mici-mici )).gif
julyalina
fara apa, fara ulei, fara nika ? blink.gif pur si simplu asa la cuptor? nu se usuca ?
dany
Nu se usuca smile.gif . Isi lasa ceva zeama care ramane pe hartie ....Bine, nu ies ca si cele facute in ulei in tigaie dar nu sunt uscate sa nu le poti manca . Cand sunt gata le pun intr-un castron si cand s-au racit pun capacul . Eu le fac asa ca sa fiu sigura pe punctaj .
Chiar acum am papat una sa vad daca sunt uscate si ...... nu-s smile.gif
julyalina
CITAT(danyhoney @ 31-10-2007, 12:42 PM) *

Chiar acum am papat una sa vad daca sunt uscate si ...... nu-s smile.gif

lol.gif adik ai mai papat una )).gif asta doar asa... ca sa le verifici pupic.gif
dany
lol.gif lol.gif pentru tine am verificat blum.gif

am papat doar una..... pana acum tease.gif

Iti dai seama cate mai am de balotat ??? Am facut 48 de buc si pana acum s-au dus 13 )).gif

Al meu sot nu le mananca ca sunt cu usturoi ( aaaaa, am uitat ca am pus si usturoi in ele ) ... deci trebuie sa ma sacrific eu )).gif . Lui i-am facut separat cu ceapa .
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 31-10-2007, 01:53 PM) *

lol.gif lol.gif pentru tine am verificat blum.gif

am papat doar una..... pana acum tease.gif

Iti dai seama cate mai am de balotat ??? Am facut 48 de buc si pana acum s-au dus 13 )).gif

Al meu sot nu le mananca ca sunt cu usturoi ( aaaaa, am uitat ca am pus si usturoi in ele ) ... deci trebuie sa ma sacrific eu )).gif . Lui i-am facut separat cu ceapa .

Nu mananca usturoi?????????? blink.gif Inseamna ca pe mine nu ma suporta, ca eu mananc de cate ori pot! grin.gif
dany
Ce , crezi ca eu nu ? Aseara a zis :iar o sa miroasa a usturoi in dormitor lol.gif lol.gif El mananca doar tzatziki cand mergem la grec ....Altceva nimic cu usturoi doh.gif Habar n-are ce-i bun )).gif
May
Ma bag si eu la usturoi si la chiftelute gata facute )).gif eu sunt cea mai tare ca le fac si cu ceapa si cu usturoi... si nu le mai bag in cuptor, le fac in tigaia de teflon grin.gif

Neatza cheer.gif
dany
Neata , May hug.gif

Eu n-am teflon asa ca ramane cuptorul )).gif . Aoleuuuuu...si ceapa si usturoi ?? O sa fac si eu
dany
Ce ma enerveazaaaaaaaaaaaaaaa sad.gif

Am gasit sa ma uit la programe romanesti pe net si .... cele mai multe canale nu merg si realitatea se intrerupe din 10 in 10 secunde angry2.gif wacko.gif bang.gif
dany
Diseara vom avea carne de cerb ....Tocmai am calculat dupa valorile de pe pachet si mi-a dat 2 p la 100 gr . Pachetul are 6 bucati de 66 gr fiecare deci 2 bucati vor avea 2,79 p , rotunjit 3 cheer.gif cheer.gif
May
Vedeti sa nu-i mancati coarnele ca au multe puncte )).gif pupic.gif
dany
Dar tu de unde stii ca au puncte multe ? Ai mancat si a trebuit sa punctezi ? )).gif tease.gif
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 31-10-2007, 02:34 PM) *

Vedeti sa nu-i mancati coarnele ca au multe puncte )).gif pupic.gif

Dar au si mult calciu grin.gif
May
Hai ca m-ai incuiat cu asta lol.gif ziceam si eu asa... )).gif

Avand in vedere ca de vreo 2 saptamani nu mai slabesc deloc dry.gif am incercat sa identific problema si ce crezi? Mananc prea putin w00t.gif M-am crezut smechera si am renuntat la caietul meu unde imi notam tot si la cantaritul alimentelor, am zis ca aproximez din ochi si am aproximat de nu am mai putut doh.gif exageram f mult la cantitati si de aici imi iesea ca mananc bine la puncte.

Azi mi-am calculat ce aveam de gand sa mananc si de abia faceam 15 puncte, iar la calorii eram sub 900 wacko.gif asa ca mi-am scos caietul de la naftalina si cu Dumnezeu inainte laugh.gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 31-10-2007, 01:54 PM) *

Dar au si mult calciu grin.gif

lol.gif lol.gif corect
CITAT(Maybeline @ 31-10-2007, 01:54 PM) *

Avand in vedere ca de vreo 2 saptamani nu mai slabesc deloc dry.gif am incercat sa identific problema si ce crezi? Mananc prea putin w00t.gif M-am crezut smechera si am renuntat la caietul meu unde imi notam tot si la cantaritul alimentelor, am zis ca aproximez din ochi si am aproximat de nu am mai putut doh.gif exageram f mult la cantitati si de aici imi iesea ca mananc bine la puncte.

Azi mi-am calculat ce aveam de gand sa mananc si de abia faceam 15 puncte, iar la calorii eram sub 900 wacko.gif asa ca mi-am scos caietul de la naftalina si cu Dumnezeu inainte laugh.gif

Aha ..... vezi daca aproximezi ??? Sa vezi de acum ce va merge treaba cheer.gif hug.gif
May
Sper cheer.gif

Merg sa iau pranzul, pofta buna tuturor pupic.gif
ina_ceva
Pofta buna!

Merci, deja am luat pranzul cu Anca si Noni! wink1.gif
dany
Pofta buna !

Vii cu meniul cand termini , da ?

CITAT(ina_ceva @ 31-10-2007, 02:05 PM) *

Pofta buna!

Merci, deja am luat pranzul cu Anca si Noni! wink1.gif

Wow !!! Si ce ati papat bun ? Cum sunt fetele , cum e noni ?
ina_ceva
Fetele sunt f dragutze wink1.gif

Noni e bine, cu pofta de pepsi din cauza bebelului, e putin racita sad.gif .
Anca are planuri de mers la concert in seara asta yahoo.gif ; se va distra de minune.

Am papat salate toate trei wink1.gif si inca ceva pe langa (eu cu Noni), dar nu am exagerat.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.