Eu sunt cam cheltuitoare, asa ca spun ce mi-am luat in ultimile 2 saptamini cu suma de 125$ can
1. O bluza mineca scurta, dungi alb cu negre ...mai lunga si prinsa nitel pe margini, astfel incit sa ajute la ascunderea colaceilor de grasime

-12$
2. 3 maieuri: unu alb, unu portocaliu, unu negru, 2 tricouri roz si caramiziu, de toata ziua - 15 $
4. O pereche pantaloni de material de primavara/toamna - negri , lungi, bun de servici office casual: 10$
5. O camasuta bleo, semitransparenta ( se poarta deschisa cu maieurile) si o bluzita cu mineca treisferturi - 15$
6. O pereche sandale mai elegantele, nu slapi, negre, cu talpa subtire in fata, dar ortopedica ( altfel nu pot sta la inaltime ) - 35$ - piele si piele
7. O pereche mocasini - piele misto, de la o firma ok - maro cu putin bleo - rotunzi la bot si frumosi foc....35$
Aici nu ma pot plinge ca nu gasesc toale...in Romania era o adevarata aventura.....aici am probleme cu incaltamintea de iarna si cu paltoanele...nu prea imi plac....in schimb sandalute si pantofi...o groaza ...
Si daca stau sa ma gindesc, pe tot ce am luat mai sus am dat cam echivalentul a 3 mil lei ro vechi.
Nu e chiar asa rau....hehehehe
Sandalele sunt negre, dar ca cele albe din link-ul asta, numite ankler:
http://www.naturalizer.com/canada/trends.aspPantofii nu ii iau in poze, dar tare imi plac ...

Acu am de gind sa ma opresc pina mai scad......ca sa imi iau iarasi un rind de haine pt job
).gif)
Mie imi place colorat rau, dar din pacate, din cauza ca m-am ingrasat mult ( 30 kg) nu simt nevoia sa ies in evidenta, asa ca m-am mai linistit...
Papucii aia aurii sunt super, eu am avut alb -argintiu, pt ca imi place mai mult argintiul...si cu ceva o singura culoare arata bine, si cu fusta ...immm...vise...deocamdata m-am linistit