Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
Sexymom
Am casuta noua, sunt fericita.
Si va iubesc pe toate pupic.gif
axe10
Sunt "individuoasa"....glumesc desigur....dar vin in vizita ca imi e drag!
amalia0701
Ba noi te iubim!
Din pacate stiu ca ai sa te autocenzurezi, te inteleg dar io te iubesc necenzurata, directa, sincera, spontana hug.gif
dany
Mamaaa , ce casuta curata ai !!! Am venit si eu cu o floricica give_rose.gif pe la tine si cu un hug.gif si cu o pupic.gif

Faci matale cumva sa te avem si neautocenzurata , nu ? Of , este niste oameni invidiosi pe acolo , pe afara dar noua nu ne pasa si te hug.gif hug.gif pana te saturi de noi
Andreea-Rodica
Vin si eu cu urari de bine in casuta noua! floare.gif hug.gif
otilici
Sexy,sunt si eu alaturi de tine.Iti aduc o floricica in casuta floare.gif si iti las un pupic.gif
aki
Doinita,te pup de mii de ori pupic.gif pupic.gif .Lasa ca-i bine asa,e cel mai bine. hug.gif
Rosu,verde si albastru se numeste tricolor
Sa ne pupe in c..r dusmanii
Ca onedenul nu-i a lor
tease.gif
crissy
CITAT(aki @ 20-09-2007, 08:29 PM) *

Doinita,te pup de mii de ori pupic.gif pupic.gif .Lasa ca-i bine asa,e cel mai bine. hug.gif
Rosu,verde si albastru se numeste tricolor
Sa ne pupe in c..r dusmanii
Ca onedenul nu-i a lor
tease.gif

)).gif Ca bine zici!
Sexi, uite o floare.gif si de la mine. Ce-ti mai fac domnisoarele? Sunt bucuroase ca au inceput scoala?
Amazoana
Neata Sexy
Sunt trista ca a trebuit sa ai o casuta noua....dar iti respect si mai ales inteleg alegerea.
Multe bucurii in noua casuta! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
zambilici
neatza fetelor! imi permiteti sa ma alatur si eu voua? inainte discutiile ma depaseau,dar acum vad ca este nou deschis acest jurnal,deci sper sa ma pot integra si eu. smile.gif
luchi
floare.gif Zambilici, welcome! Imi place nick-ul tau, inseamna ca esti si tu hlizita ca si noi naughty.gif
Sexymom
Hola gagici. pupic.gif
Aki esti criminala, m-ai facut sa rad de dimineata. Ai mare dreptate in ceea ce ai scris, si vroiam sa va spun ca nu sunt deranjata de remarcile care mi-s-au adus, nu este prima data cand cineva ma jigneste , se poate si mai rau, va rog sa ma credeti, persoanele care vor sa iti faca rau iti fac si fara sa iti scrie, sunt eu mult prea deschisa si credula, dar nu toata lumea este ca mine.Dar am suportul celor din jur si voi stiti bine ca nu ma ascund de nimeni , iar sotul meu stie ce fac, unde scriu, chiar a mers la intalnirea ciu fetele dupa Oneden )).gif .Dar imi respecta intimitatea, cum i-o respect si eu lui.E cel mai important lucru, cred .
Zambilici bine ai venit in casuta mea.Daca vrei sa slabesti ai zbarcit jurnalul, eu sunt tare imprastiata in ceea ce priveste alimentatia, trec de la o extrema la alta, dar fetele ma cunosc asa de bine incat nici nu ma mai iau de urechi )).gif
Dulcy odata cu casa noua am schimbat si avatarul, ca ma saturasem sa tot sterg la boboci lol.gif
Crissy fetele sunt la colegiu.
Bianca e super incantata ca azi merge la o petrecere in pijama, la doua gemene, o duc la ora 17 si o iau maine la 12 dupa-amiaza.
Miruna e si mai incantata ca vin la noi la cina 2 prieteni buni, spanioli, care au o fetita Irene in clasa cu ea, ele sunt cela mai bune prietene din lume ( asa au declarat), si la ora 13 vine acasa sa faca clatite pt.Irene )).gif
Otilici gracias pt. gandul cel bun.
Dany, Axe nu o sa fiu chiar asa de cenzurata caci nu pot sa ma schimb, asta sunt eu .Mai sloboda uneori.
Lucule pe cine faci tu hlizita??? poate pe tine, ca eu ma stiu femeie serioasa. blum.gif

Acusi va las, ma duc sa fac curat in frigider si sa vad ce pot pregatii pt. diseara cand vin invitatii, nu m-as pierde in detalii si nu mi-as complica viata , ca ma mai doare si labuta un pic.
Am luat pulpe de pui si muschi file de porc, am pate de ficat, fac clatite, o salata de ton , carofi prajiti
si cam atata.Sucuri, o st. de vin si inghetata si m-am scos. salut.gif

Mama ce aiurea am scris )).gif
luchi
lol.gif Ai scris bine, lasati, duamna sexi.
Si zi asa, te plictisisesi sa stergi boboci la popou..Sau le stergeai mucii cu batista, ca n-am inteles niciodata din avataru' tau, eram bulversata de fiecare data cand il priveam.

Amazoana
Mie imi placea maxim avatarul dinainte. Si asta e haios, dar ala te descria perfect! wink1.gif
Besos para ti! pupic.gif

CITAT(luchi @ 21-09-2007, 11:17 AM) *

lol.gif Ai scris bine, lasati, duamna sexi.
Si zi asa, te plictisisesi sa stergi boboci la popou..Sau le stergeai mucii cu batista, ca n-am inteles niciodata din avataru' tau, eram bulversata de fiecare data cand il priveam.

Ii ferchezuia pt soala maaaaaaiiiiii tease.gif
Sexymom
Sa stiti ca ma reprezenta cel mai bine fostul avatar lol.gif
aki
Buna dimineata Sexy pupic.gif .Vreau si eu oaspeti sorry.gif ,nu prea avem prieteni. blink.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 21-09-2007, 11:32 AM) *

Buna dimineata Sexy pupic.gif .Vreau si eu oaspeti sorry.gif ,nu prea avem prieteni. blink.gif

tease.gif tease.gif tease.gif
Adica io-s nu prea?
blum.gif blum.gif blum.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 21-09-2007, 01:22 PM) *

V-as invita pe toate la mine la cina pupic.gif
Inca fac curat in casa, abia am terminat biblioteca si salonul..... sad.gif

Tu pana la varsta ai nu ai invatzat ca se face curatenie dupa ce pleaca musafirii?
Cea dinainte e munca in zadar?
hug.gif
amalia0701
Nu imi trebuie viza?
Ma lasa sa intru fara?
dany
Harnicutza foc , sexy ! Dar mana ce face ?? Asa-i ca n-ai fost nici azi la medic ? nono.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 21-09-2007, 02:01 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 21-09-2007, 01:53 PM) *

Nu imi trebuie viza?
Ma lasa sa intru fara?

Nu stiu.... blink.gif Vezi intereseaza-te... pupic.gif

Pai omul tau cand vine in Moldova ii trebuie viza?
buretel
pupic.gif de casuta noua! floare.gif
uka
hellloooo
mama sexy, como estas?? ( sper ca am scris bine) biggrin.gif
Casutza noua, deci asta insemneaza big partyyyyyyyyyyy
let's drink biggrin.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 21-09-2007, 03:58 PM) *

CITAT(aki @ 21-09-2007, 02:01 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 21-09-2007, 01:53 PM) *

Nu imi trebuie viza?
Ma lasa sa intru fara?

Nu stiu.... blink.gif Vezi intereseaza-te... pupic.gif

Pai omul tau cand vine in Moldova ii trebuie viza?

Omul meu are cetatenie blum.gif

Cetatenie romina wink1.gif
carlos
CITAT(Sexymom @ 22-09-2007, 10:21 AM) *

Nessie imi pui pe fuga barbatii naughty.gif
MI-E imi face placere sa il am aici, ca suntem numai muieri, sa vada si el cum este naughty.gif
Deci Carlos esti bbinevenit )).gif

Ma bucura vizitele voastre pupic.gif

ma abtin sa comentez ceva...nu de altfel dar sunt sigur ca mi-as lua-o rau de tot...
dany
Bine ai venit , Carlos !

Spune linistit ce ai de spus ca noi suntem fete cuminti si nu sarim pe tine grin.gif tease.gif
ina_ceva
Bine te-am gasit in noua ta casutza give_rose.gif pupic.gif hug.gif !!
aki
Sper sa fie chiar barbat blink.gif
Salut Sexy.Un weekend linistit iti doresc pupic.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 22-09-2007, 11:08 PM) *

Eu ...sper ca e un barbat naughty.gif Dupa nume ...asa se pare )).gif

Si inca din ala latino....seeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxyyyyyyyyyyy........hai ca parca suntem duse, nu am mai vazut barbati...sa ne trimita dom'le o poza sa vedem daca il primim in club! Ca noi nu primim orice purtator de sex masculin in incinta!!!

blink.gif blink.gif naughty.gif naughty.gif
aki
Sexy salutari pupic.gif
bubbles
Salut salut.gif .Ce faci mama sexoasa?
julyalina
sa-ti fie de bine noua casuta, sexy pupic.gif
CITAT(Sexymom @ 21-09-2007, 11:24 AM) *

Sa stiti ca ma reprezenta cel mai bine fostul avatar lol.gif

sa stii ca si eu tot asa cred blum.gif te si vedeam cu cum ii cocolosesti pe toti copilasii care vin la tine pupic.gif
buretel
pupic.gif pupic.gif
imi plac rolele tale la nebunie, intotdeauna mi-am dorit cu rotile, nu din astea moderne mad.gif
aki
Sexy,vino sa te pup pupic.gif
Hai treci si pe la noi hug.gif .Stiu ca esti ocupata cu copii si ca ti-i greu sa faci totul numai tu.Asa suntem noi femeile...Sergiu vrea sa ma ajute de multe ori,dar nu-i permit,ca-mi pare ca nu va face nimeni cum fac eu.Nu am incredere... baby.gif
Amazoana
Lasa ca stam si noi la colt si cand scoate cineva capul de dupe cotitura tease.gif ii dam in cap! wacko.gif

Te pup fata draga, sa ai o zi usoarai faina! pupic.gif
dany
te pupic.gif si eu , sexy ! Multa , multa bafta cu CV-urile !!

Si... de dusmani avem noi grija hug.gif
Sexymom
Sunteti niste gagici de nota 10 pupic.gif floare.gif
axe10
Auzi?!...nu schimba subiectul...AI FOST LA DOCTOR????
Amazoana
Ia uite cum facem: Imagine
Ce parere aaaiiiiiiiii? )).gif
aki
CITAT(Sexymom @ 25-09-2007, 12:22 PM) *

Sunteti niste gagici de nota 10 pupic.gif floare.gif

pupic.gif
dany
CITAT(dulcikatty @ 25-09-2007, 11:33 AM) *

Ia uite cum facem: Imagine
Ce parere aaaiiiiiiiii? )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gifImagine
Sexymom
Dulcy te iubesc , pe bune )).gif
Axe am fost la medic, JUR. Si iau antiinflamatoare. Dar e naspha, daca mergeam acum 2 saptamani era ok mana, nu trebuia sa o frec cu Fastum gel si cu alte unguente, si nici sa o leg.Asa ca am marit perioada de recuperare.
Nu e luxata, sunt muschii intinsi , nu mai sunt relaxati.
Aki ti-a iesit coada fetei?? si eu fac 4 buc. de cozi dimineata de doimineata lol.gif
aki
Sunteti nebune.
Sexy ce ziceai?Ca nu am inteles blink.gif
axe10
Vezi ce patesti daca nu asculti...?!
Iti urez insanatosire grabnica....cum reusesti sa faci 4 cozi cu mana aia?
aki
CITAT(axe10 @ 25-09-2007, 01:01 PM) *

Vezi ce patesti daca nu asculti...?!
Iti urez insanatosire grabnica....cum reusesti sa faci 4 cozi cu mana aia?

blink.gif de ce patru dar nu doua?
Sexymom
Ca io am 2 bucati de copii si tu numai una lol.gif .
Nu scrisasi fata pe mess ca ii prinzi parul danutei?
Axe asta sa imi fie invatatura de minte altadata.

Stiti ce am facut ieri???? nu ca sa slabesc si ca sa educ copii )).gif
Am jucat elasticul, il mai tineti minte? jocul ala pe care il joci in casa cu picioarele de la scaun , asta cand nu ai frati lol.gif
Bianca a avut 2 colege de clasa invitate la noi la masa, si s-au bucurat mult de joc, aici nu il cunosteau, dar mie una mi-a iesit limba de un cot aratandu-le cum se joaca. )).gif
luchi
Elasticul! Uaaa, eram campioana la mine in cartier. laugh.gif
Sexymom
Daca esti asa tare, zi cum se face 7????? lol.gif lol.gif lol.gif
Ca nu mai tiu minte, ca sunt mai in varsta ca tine blum.gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 25-09-2007, 12:39 PM) *

Ca io am 2 bucati de copii si tu numai una lol.gif .
Nu scrisasi fata pe mess ca ii prinzi parul danutei?
Axe asta sa imi fie invatatura de minte altadata.

Stiti ce am facut ieri???? nu ca sa slabesc si ca sa educ copii )).gif
Am jucat elasticul, il mai tineti minte? jocul ala pe care il joci in casa cu picioarele de la scaun , asta cand nu ai frati lol.gif
Bianca a avut 2 colege de clasa invitate la noi la masa, si s-au bucurat mult de joc, aici nu il cunosteau, dar mie una mi-a iesit limba de un cot aratandu-le cum se joaca. )).gif

Aoleu...nu te mai faci bine!!!
Probabil ca si eu o sa o invat pe fimea cand o sa fie mai mare....jocurile copilariei mele:frunza, elasticul, sotronul, fereste-te de magarush, tari(nu mai stiu exact cum se numea), leapsha....ca astea in fata blocului stau pe trepte si vorbesc de telenovele toata ziua. bang.gif
M-am chinuit anul trecut s-o invat sa sara coarda, atat eu cat si barbatul meu....sa ne vezi cum saream de nebuni ca ea zicea...hai inca odata,ca nu am vazut...sari mai incet....cum puii mei (vorba lui Dany) sa sar coarda in reluare?! wacko.gif

Nici eu nu mai stiu exact cum e....dar poate mi-aduc aminte....nu era faza aia cu un picior sub elastic si unul deasupra?
Sexymom
Buei Axe esti mic copil pe langa mine. Eu sar coarda incrucish-descruchis, imperecheat-desperecheat,ma bag si la mijloc...saltareata nu gluma.Noi jucam tarile , castelul, ratele si vanatorii,toca...ce sti tu..puii mei vb. lui Dany lol.gif lol.gif
Si mai pardon )).gif astia dupa trepte nu vb de telenovele, vb . de gagici. blum.gif si gagii blum.gif si mai au si cate o cutie de bere pe sub slara si in tufish.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.